Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 28 z 30 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 28 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Mar 29, 2016 6:31 pm

Aririki Rick Ginken

Došli jsme k divizní věznici. Tam jsem pozdravil muže, kteří hlídali a ohlásil jim, že jdu provést nováčka po věznici. Počkal jsem na jejich reakci a během toho Amě pošeptal: Jsou tam většinou kriminálníci, kteří mají vyšší reiatsu, než normální obyvatelé rukongaie a mohli by být nebezpeční, zrádci shinigami... no a pak nováčci, co se moc ptají. prohlásil jsem s lehkým smíchem během čekání, co mi řekne hlídka až vyřídí nějaké papírování. Docela mě zajímalo, zdalipak jsem na seznamu lidí s povolením ke vstupu. Měl bych být, ale kdo ví...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Mar 29, 2016 11:16 pm

Daiki-> "Dobře tedy. " usmál se široce Daiki a dal si ruce v bok. "Pojďme." řekl a vydal zase někam dolů. "Takže...Kancelář kapitánky už víš, kde je. Sekretariát je hned tady. Kdykoliv budeš něco potřebovat, řeší se to většinou tady." začal s prohlídkou a vždy ti nechal čas na prohlédnutí, než se vydal dál. "Tady máme sklady. V tom prostředním je vstup do bezpečnostního krytu v případě nouze." vysvětlil. Těch skladů tam bylo asi 5. Pak se vydal někam ven.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Wed Mar 30, 2016 7:12 am

Amagasa Yami

Vypadalo to, že si Rick mučírnu a věznici nějak užívá, nebo se jen snaží vystrašit Amu. Ama na jeho narážky většinou ragovala otráveným pohledem. Též pozdravila může, kteří zde hlídkovali. "Takže pokud b, někdo na pozici Daikiho, nebo Tenmy dělal problémy, skončil by tady, nebo jinde?" zeptala se zamýšleně. Bylo jí jasné, že někdo jako je ona by skončil zde, navíc, pokud by se o něco pokusila sama.. Třeba by se ukázala i sama kapitánka! Ano, byl by to cool nápad, jak přilákat kapitánku do divize! Ještě chvíli přemýšlela a nakonec tuhle myšlenku úplně vypustila z hlavy. Podívala se na Rick, sjela bo pohledem, Rick vypadal zamýšleně. Prozatím ho nechala svým myšlenkám.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Mar 30, 2016 11:12 pm

Rick, Ama-> Hlídači si vás prohlédli a pak se na sebe podívali. Přikývli a pustili vás dál. Jak jste procházeli poté kolem cel, dost nepěkně na Amu pokřikovali. Určitě si to umíte představit.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Apr 01, 2016 12:27 am

Aririki Rick Ginken

Rick provázel Amu a nadhodil: Doporučuji ti nebrat si žádnou šichtu ve vězení. Tihle chlapíci jsou schopní podříznout kohokoliv a přeříznout možná taky. pronesl jsem s kamennou tváří a dodal: Nereaguj na to. Nemají co by udělali, pokud se nepřiblížíš moc blízko a nebudeš nepozorná. Ale důležitá je mučírna ve sklepení. Pojď za mnou... pronesl jsem a s úsměvem tajemnějším než Dorian Grey jsem se vydal do mučírny druhé divize.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Fri Apr 01, 2016 7:09 am

Amagasa Yami

Zpočátku se Ama cítila nejistě a skoro instinktivně položila ruku na své zanpaktou. Rick jí ale varoval, aby nijak nereagovala, proto dala ruku stranou a mlčky ho následovala. Rick vypadal jistě, velmi jistě. Buď tu nebyl poprvé a nebo měl s tímto prostředím osobní zkušenosti. Kdo ví.. Dbala jeho rady dávala bedlivý pozor, aby se nepřiblížila moc blízko a zároveň se snažila soustředit. Ama Rickovi přikývla "Ano, ano.." a pokračovala dál za ním.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Apr 04, 2016 4:20 am

Aririki Rick Ginken

Došel jsem ke dveřím, které jsem otevřel. Za nimi byla mučírna s různými skřipci a dalšími nástroji. Některé z nich Ama ani neznala a ostatně spoustu z nich jsem neznal ani já... Vítej v mučírně druhé divize. usmál jsem se a opřel se o jeden z mučících nástrojů, až se z něj zvedl prach: A teď schválně, co ti tu nesedí?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Tue Apr 05, 2016 10:49 am

"Neo" Neopolitan

A tak opustili její pokoj a vydali se do neznám a zase spoustou schodů. Někde zjevně hodně rád cvičil nohy. Ne že by ji to vadilo, schody bylo to poslední co by shinigamiho skolilo. Daiki ji rychle ukázal několik míst v budově, žádné moc zajímavé. Místnost byla vždy jen místnost. Neměli tu ani žádné pořádné dekorace a tak se rychle vydala směrem za ním mimo budovu.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Apr 07, 2016 8:01 am

Amagasa Yami

Trochu zkoumavě se na Ricka podívala. Pak se podívala na stoupající prach a poznamenala "Už tu dlouho nikdo nebyl.." rozhlédla se. Usoudila, že je celá tato je pokryta prachem. "Poslyš Ricku, tahle mučírna by potřebovala trochu oživit, nemyslíš?" nadhodila trochu jízlivě. Věděla totiž, že si Rick takovou poznámku nenechá líbit a byla zvědavá, jak odpoví.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Apr 07, 2016 4:18 pm

Aririki Rick Ginken

Na toto prohlášení jsem se na Amu usmál a s podezřele příjemným tónem se optal: Chceš si tady něco vyzkoušet? Mohu zařídit... pak jsem si to namířil k protějším dveřím a poznamenal: Máme tu lepší mučící nástroje, než tohle harampádí. Jen jestli ji Tenma s Daikim vrátili. zamyšleně jsem si zamumlal a po zkontrolování, že nemá kudy utéci jsem otevřel k Sadie-chan...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Apr 07, 2016 11:07 pm

Neo->Daiki tě vyvedl ven před kasárny. Byly tam lavišky, stromy a celkově tam bylo hezky. "Tady je něco jako náměstí divize. Tudy se dostaneš do doja, kde můžeš trénovat. Pokud tedy nejde o nějakou velkou nebo okolí nebezpečnou techniku, s tím se chodí obvykle za Rukongai. " vysvětlil. "A tudy se zase dostaneš k věznici, kterou má dvojka na starosti.Tam také chováme to kůzle, které jsi před tím viděla, ataké tam máme náš šifrovací tým." pronesl. "Takže, kam by ses ráda podívala?" zeptal se tě.

Rick, Ama-> Když Rick otevřel dveře vedoucí do kozího chlívku, našel tam kůzle i s Tenmou. Ten zrovna vypadal, že je na odchodu. Kývl vám na pozdrav a podíval se na Ricka. "Provádíš nováčka?" zeptal se. Kůzle mezitím vystartovalo a skočilo po Rickovi.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Fri Apr 08, 2016 11:42 am

Amagasa Yami

Ama jen přikývla a následovala Ricka ke dveřím. Na jeho otázku odpověděla jen stručně"Myslím, že se obejdu i bez toho." Její odpověď byla řečena stejně jízlivě jako před tím otázka. Rick otevřel a zda bylo kůzle a? Rick říkal, že naposledy měli na starost kůzle Daiki a Tenma, což znamenalo.. Ama se na Ricka trochu nervózně podívala, pak se usmála na Tenmu "Zdravím, ano, Rick mi ukazuje divizi, jsem nováček, Yami Amagasa. "
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Apr 12, 2016 4:04 pm

Aririki Rick Ginken

Jen jsem kůzle chytil a... snažil se, aby mě neulízalo k smrti: Jasně Tenmo, kdo jiný by tu mohl číhat ve stínech, co? nadhodil jsem a pak se přišel blíže k Tenmovi. Jinak, rád tě zase vidím. Co mise, prej si byl naposledy na nějakým záhadným ostrově či co... nadhodil jsem, neboť se ve mně probudily mé novinářské instinkty. Navíc jsem doufal, že třeba zareaguje na trochu kočičích chlupů, kterých jsem měl na oblečení... víc, než bych si přál.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Fri Apr 15, 2016 8:36 pm

"Neo" Neopolitan

Venku si Neo hned několikrát poskočila z místa na místo se svým slunečníkem nad hlavou, téměř jako nějaké malé dítě které honilo neviditelné kamarády. Po pár piruetách se otočila zase na Daikiho který ji mezitím vysvětloval blízké okolí. Uslyšela od něj totiž slovo "koza" a okamžitě se uchechtla. Chtěla vědět jak se tomu malém ďáblovu mazlíčku asi tak daří a tak ukázala směrem k oné věznici. Třeba ho zase promění pokud budou nějací hlídači v okolí. I když na ty to asi nebude platit tak dobře jako na nějaké obyčejné členy divize kteří neočekávali nic jiného než roztomilost kůzlete.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Apr 16, 2016 2:46 pm

Rick, Ama->Ta malá chlupatá věc, Rickovi v rukou vesele mečelo a natahovalo k němu krk. 
"Kageyama Tenma, pátý důstojník." představil se i on, když se představila Ama. Pak se podíval zpět na Ricka, který k němu přišel blíže. "Ano, byl. Byla to...dost zvláštní mise." odvětil.

Neo->"Dobře, tak tedy do věznice. Ale bacha...místní obyvatelé umí být dosti neslušní." varoval tě Daiki a vyrazil směr věznice. Před vchodem stáli dva strážní, kterým Daiki pokývl na pozdrav a vešel dovnitř. Tam se z cel začaly ozývat na tvou osobu různé nechutné a nevhodné poznámky. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Apr 18, 2016 12:02 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Tenmu a pokrčil jsem rameny: Zvláštní je každá mise, když si to správně přebereš. Po tomto prohlášení jsem ještě podrbal kozičku na hlavě a nadhodil: Doufám, že se o ni dobře staráte. Mimochodem, jak je to s Daikim? Zase jsem ho dlouho neviděl. podotkl jsem ještě k druhému z mých známých důstojníků. Nebyla to docela pravda, pravda byla taková, že jsem s ním dlouho nezapíjel a žízeň byla veliká...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Apr 18, 2016 6:16 pm

Amagasa Yami

Ama si Tenmu prohlédla. "Těší mě, Tenma-san." řekla a mile se usmála. Rick vypadal jako kdyby Tenmu dokonce i rád viděl, ale stejně si vzpomněla na to, co říkal a musela se pousmát. Poslouchala rozhovor těch dvou když v tom se Rick zmínil o Daikim "Hele Ricku.." nadhodila "Když jsme byli u mě v pokoji, mám pocit, že jsem z okna viděla Daikiho s tímhle kůzletem a nějakou shinigami, která měla děštník, nebo něco takového.." Ama si na to vzpomněla, když chvíli Tenmu sledovala. Byl tam totiž s nimi.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Tue Apr 19, 2016 10:08 am

"Neo" Neopolitan

Neo mu na to varování kývla a začala pochodovat za ním se stejným úsměvem jako předtím. Zjevně ji to moc nevadilo. A její výraz se prakticky nezměnil i když vstoupili do oné věznice. Vlastně se s každým komentářem usmála ještě více a skoro každému vězni ještě pokývla hlavou, jako by jeho poznámku přijala jako nějakou pochvalu. Zjevně si z toho nic nedělala a naopak ji to snad i bavilo. Její deštník se točil ve směru hodinových ručiček jak šla jen malý kousek za Daikim který ji vedl.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 19, 2016 8:52 pm

Rick, Ama->"O ni se stará takových lidí, že se musí mít jako v nebi." odvětil na téma starání se o kůzle. "Daiki také provádí nováčka a já tu za něj vracím kozu, co si půjčil." odpověděl ohledně Daikiho. V tom se otevřely dveře a v nich...nikdo jiný, než Daiki s jakousi shinigami slečnou.

Neo-> Daiki tě vedl věznicí. "Když půjdeš tudy, dostaneš se k šifrovacímu týmu. A tamtudy výslechová místnost." říkal ti po cestě. Pak jste dorazili k jakési místnosti. Když Daiki otevřel dveře, naskytl se ti pohled na sklad různých nástrojů, které dlouho již nikdo nepoužil. No a také tam stál Tenma s dvěma dalšími shinigami, z nichž jeden držel ono kůzle. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Apr 19, 2016 9:05 pm

Amagasa Yami

O kom se mluví, ten se ukáže.. Blesklo Amě hlavou při pohledu na Daikiho. "Ah.. Zdravím, Daiki-san." pozdravila ho a usmála se. Modrovláska se pak podívala směrem k divce s deštníkem. Ama už jí též viděla, ale pouze z dálky. Chvíli si jí zkoumavě prohlížela, nakonec se ovšem usmála a pravila "Ahoj, jsem Yami Amagasa, taky nováček." měla štěstí, že jí provadí někdo jako Daiki. Sice ho moc neznala, ale věděla jaký vztah má s Rickem, dokonce toho byla i svědkem.. Tušila, že Daiki bude Rickovi v některých ohledech dost podobný. Změřila si nejdřív Daikiho a pak Rick. Ale stejně, Rick je větší tvrďák.. pomyslila si. To, že v jedné místnosti s nimi je i Tenma si v tu chvíli neuvědomila..
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Apr 20, 2016 8:47 am

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Daikiho a pak na nováčka. Teší mě, Aririki Ginken, ale můžete mi říkat Rick. usmál jsem se a to už jsem byl díky svému shunpu u ní a podával jí ruku po potřesení rukou jsem nadhodil k Daikimu: Hele, Daiki? Cos udělal se Sadie, že se měnila na kdoví co? nadhodil jsem k němu a houpal během toho kůzle v levačce. Ptal jsem se spíš než co jiného pobaveně. Pokud to mělo být nějaké kido, chtěl jsem to umět taky... nevěděl jsem k čemu by mi bylo, ale k něčemu určitě.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Wed Apr 20, 2016 11:08 pm

"Neo" Neopolitan

Neo pohlédla směry kudy Daiki ukázal aby si potvrdila všechny lokace. I když si nebyla jistá zda se tu kvůli nim vůbec někdy ukáže. Ale člověk nikdy neví tak proč se s místem neseznámit. A najednou byli v další místnosti společně s někým dalším. Jednoho ze tří už poznala, o zbytku však neměla ani tušení. Alespoň ten kluk neztrácel čas a dokonce i použil shunpo aby se k ni dostal rychleji a mohl si potřást rukou. Takže mu samozřejmě Neo odložila do oné ruky svůj deštník aby měla obě ruce volné a mohla s nima tak začít hladit to kůzle které držel v druhé ruce jako nějaký pytel brambor.
Po pár momentech lásky k tomu malému tvoru si z Rickovi ruky vytrhla zpátky svůj deštník a místo něj mu do ni strčila lístek který na sobě měl napsáno Neo krásně v růžovém. Prostě její styl představování se. A to už doskočila i k té dívce a taktéž k ni natáhla ruku se stejným lístkem a čekala jestli si jej vezme nebo ne. Alespoň ti dva nevypadali nějak extra překvapeně ohledně jejího barevného účesu a očí, to byl vždy bonus.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Apr 23, 2016 3:51 pm

Neo, Rick, Ama -> Daiki na Amu kývl se slovy "Ahoj.". Pak se otočil na Ricka, který se ho na něco ptal. "Já? Já s ní nic neprovedl. To tady slečna vedle." uchechtl se. Tenma tam jen tiše stál a mlčel. Nebyl to zrovna společenský typ.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Apr 25, 2016 12:40 pm

Amagasa Yami

Pohlédla na Neo "Těší mě. " mile se usmála. Neo byla sice samá růžová, na druhou stranu Ama byla celá modrá, skoro, počínajíc vlasy. Poslouchala to, co říkal Daiku " To byl výtvor Neo-san?" podivila se. Neo měla u Amy plus! Tohle bylo cool. Každý má něco, Ama dala cigaretu s Rickem a Neo se očividně dobře baví. Navíc se ještě Rick potkal s Daikim..
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Apr 25, 2016 4:46 pm

Aririki Rick Ginken

Zasmál jsem se a kývl na dívku: Tak to máš u mě velkej plus hele. pak jsem se zas otočil na Daikiho a zabručel: Co kapitánka? Furt se o ní nic neví? Vrátí se ještě vůbec někdy? poznamenával jsem s lehkou nadsázkou a ještě natočil hlavu k Tenmovi: Hele Tenmo, ty taky přihoď něco do placu. Neříkej, že nemáš po misi ani jinak celkově co vyprávět. upřímně jsem věděl, že i kdyby měl, tak nejspíše vyprávět nebude, ale za pokus jeden nic nedá. Pak jsem ještě nadhodil: Chtělo by to zas nějakou misi. Ale vypadá to, že se nikde nic moc neděje, co?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down