Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 29 z 30 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 29 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro VindStot Tue Apr 26, 2016 9:57 am

"Neo" Neopolitan

Vypadalo to, že zatím vytvářela dobrý první dojem. Oplatila úsměv Yami a elegantně se před ni uklonila když už znala její jméno. Normálně by to kůzle zase proměnila, pan Rick ji však držel v ruce a to byl vždy pro její schopnosti trochu problém. Vymyslela si však něco jiného a když Rick promlouval s Tenmou tak se za něj připlížila a pokud se Yami dívala tak udělala malý trik kdy to vypadalo jako by chlapcovi vlasy hořely. Což se samozřejmě ve skutečnosti nedělo a Rick nic necítil. Reakce ostatních mohly však být zajímavé. Třeba se ho pokusí i uhasit.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Apr 28, 2016 12:05 am

Rick, Ama, Neo-> "Kapitánka se vrátila, byla v nemocnici, dokud si pro ní osobně nedošel vrchní kapitán a pak zase někam zmizela. Neboj, však ona se zase ukáže." odpověděl Rickovi Daiki. A pak vyprskl smíchy, když Neo "zapálila" Rickovi hlavu. "Co chceš slyšet? Jak jsem pozabíjel skoro desítku lidí, proměněných na půl dne v monstra? Že jsme odtamtud museli utéct? Promiň, ale to není nic, čím bych se chlubil." odvětil Tenma. Rickovu zapálenou hlavu ignoroval. Jediný, kdo něco dělal byla koza. Začala mečet jako šílená při pohledu na oheň a vzpouzela se Rickovi v rukách.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Apr 28, 2016 8:51 am

Amagasa Yami

Amě se Neo líbila. Úpřímně toho moc nenamluvila, ale to jí nevadilo. Byla elegantní, tedy alespoň vystupováním a však se toho nebála. Ama se zaujetím sledovala Rickovu hlavu a chudáka zděšenou kozu. "Hele Ricku.." řekla a začali jí cukat koutky."Jak to říct, možná se tvé otázky na Tenmu, děsí chudinku kozu.." snažila rychle zachránit situaci, ale nějak se to nevyvedlo. Nechala toho a začala se smát spolu s Daikim.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Apr 28, 2016 3:35 pm

Aririki Rick Ginken

Pokud byla iluze komplexní, viděl jsem světlo z ohně, ale ignoroval jsem ho, neboť mi bylo celkem jasné, o co jde. Jednak podle reakcí ostatních a pak tu byl ten fakt, že na iluze jsem byl zvyklý od své Zanpakuto.
Kozu jsem předal do rukou Tenmovi a nadhodil: Přihlásí se osoba, která právě děsí chudinku Sadie-chan! věděl jsem samozřejmě moc dobře o koho, jde, ale zajímalo mě i jestli se k tomu přizná. Tvářil jsem se během toho zle, což vzhledem k mému vzhledu punkové anarchisty asi nebyl problém.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Thu Apr 28, 2016 6:03 pm

"Neo" Neopolitan

Když pan Rick odložil to malé pekelné stvoření, Neo mávla rukou a oheň se uhasil stejně rychle a záhadně jak se objevil. A samozřejmě si pár okamžiků po té dívka vyskočila a začala se nadšeně hlásit jako by se Rick zeptal "kdo chce cukrátko?". Ten malý tvor se ji líbil a neměla sebemenší problém přiznat se k tomu že si s ní hraje svým vlastním způsobem. Nemluvě o reakci Ricka, i když byla téměř neviditelná. Vždy bylo mnohem lepší když její oběti věděli, že si s nimi hraje. I když by někteří mohli tvrdit, že její schopnosti ani vlastně iluze nejsou.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed May 04, 2016 9:44 pm

Neo, Rick, Ama-> Tenma si přebral od Ricka vyplašené kůzle. Daiki se dál smál.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Fri May 06, 2016 5:39 pm

Amagasa Yami

Ještě chvíli stála s pobaveným úsměvem a když plamen zmizel zeptala se Říčka "Tak kam máme namířeno teď, Rick-kun?' provedl jí po celkem velké části divize, ale Rick byl jeden z těch, kteří měli pořád něco v rukávu l. "Pokud si skončil procházku divizí i s výhledem.." slovo výklad v tuhle chvíli znělo trochu sarkasticky "Mohli bychom se vydat nakupovat do Rukongaie, to jsme přeci taky měli v plánu, ne?" nadhodila a ušklíbla se.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 07, 2016 4:04 pm

Aririki Rick Ginken

Povzdechl jsem si a nadhodil: Stále ještě můžeme projít diviziní pozemky, ale.... jo, jinak ychom asi pak mohli do Rukongaie. pak jsem se otočil k Neo a nadhodil: Dobrá. Tu iluzi ti prominu, ale prosím tě... S tou kozičkou opatrně. Je to jeden z nejoblíbenějších členů jedné z nejnebezpečnějších divizí. řekl jsem trochu temně, ale hned na to na ní mrkl, a zasmál se.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat May 07, 2016 10:51 pm

"Neo" Neopolitan

Samozřejmě že s tím pekelným tvorem bude opatrná! Copak nebylo vidět jak moc si tu kozu oblíbila? Ale což, vypadalo to, že se tihle dva někam chystali a tím nejspíše končila prohlídka skladu. Neo tak koukla zpátky na Daikiho s pohledem který jasně říkal "A co teď?"
Většinu divize už viděla, pár míst tu sice stále bylo... ale jen tak procházet věznicí nebo budovou bylo mírně nudné. Asi mohla zůstat tady a hrát si s tou kozou... ale i to by ji nejspíše rychle omrzelo když okolo nebude nikdo koho by mohla nějak napálit. Život byl těžký...
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun May 08, 2016 2:22 pm

Neo, Rick, Ama-> "Tak tak.." přitakal na to, že je Sadie-chan nejoblíbenějším členem druhé divize. Každý měl rád tu kozu a ta koza měla ráda každého... Když se pak na něj  Neo podívala, zamyslel se. "No..teď bychom mohli ještě omrknout jídelnu." navrhl jí. Rick s Amou si stejně plánovali nějaký výlet, takže...
"A co budeš dělat ty, Tenmo?" zeptal se svého kolegy a přítele. "Já mám ještě nějakou práci." pronesl.  
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon May 09, 2016 6:06 pm

Amagasa Yami

Ama se usmála. Neo na ní dělala dobrý dojem. Na chvilku se zamyslela a pak se podívala na Ricka "Hele Ricku, co kdybychom vzali Neo sebou? " Pak přelétla pohledem k růžové lady, usmála se a následně zeptala " Přidala by ses Neo-san?" byla zvědavá. Mít dalšího společníka znělo zajímavě. "Já jsem pro, tedy v případě, že ani jeden z vás nebude proti.." dodala z vesela.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Tue May 10, 2016 1:12 am

"Neo" Neopolitan

Neo si velice potichu povzdechla když zaslechla návrh jejího dalšího cíle. Jídelna... normálně by to nebylo tak špatné. Neo ale nebyla hladová! Co tak bude dělat když ne jíst? Házet jídlo po ostatní pravděpodobně... boj s jídlem. Třeba se tahle divize změní na školu pro děcka když se ji to povede a ostatní o tom uslyší.
Její vlastní uši však zaslechly něco velice zajímavého když dělala svůj otrávený krok směrem k Daikimu. Ta dívka se ji začínala opravdu líbit! Čím více lidí, tím více zábavy. A jako bonus by se mohla zase podívat po starém dobrém rukongaii. Samozřejmě s tím musel souhlasit i pan Rick... a proto před ním teď Neo stála s očima malého štěněte které by jej měli zhypnotizovat k pozitivní odpovědi. Perfektní schopnost ke které jeden ani nepotřebuje schopnosti mocného shinigamiho. I když to teda bylo schopnost, která funguje pouze když ji provádějí dívky na chlapce. Zrovna jako teď!
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 11, 2016 6:57 am

Aririki Rick Ginken

Jen jsem se pousmál a nadhodil: Super, takže se ze mě stala chůva hned dvou nováčků. No... aspoň, že to jsou hezký ženský. zabručel jsem naoko otráveně, ale ve skutečnosti mi to nevadilo. Hele, Daiki, nebude vadit, když si ji převezmu? Mohl bych je vzít do rukongaie a jídelna... promiň, ale tu najde každý, kdo má hlad. prohlásil jsem a dodal: Tím spíš někdo jako tady Neo. pak jsem se ještě natočil na Tenmu a nadhodil: Tak zatím, kocoure.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed May 11, 2016 7:04 pm

Rick, Ama, Neo->Daiki se tvářil sice naoko uraženě, že mu Rick přebral nováčka, ale i tak řekl: "Ne, ne, vůbec. Všechno potřebné jsme již zařídili, takže si může dělat, co chce...teda uplně co chce ne, ale vy víte, jak to myslím."
Tenma na oslovení kocoure, jen pozvedl obočí a na rozloučenou vám lehce mávnul. Čekal, až vypadnete, aby mohl vypustit bestii neboli roztomilé kůzle do výběhu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Wed May 11, 2016 8:41 pm

Amagasa Yami

Když viděla naoko uraženého Daikiho, lehce se uchechtla. "Neberte si to taky, Daiki-san." nadhodila asi tak stejně vážně, jako před tím sám ninja. Byla ráda, že Neo chce jít s nimi a že do Daikimu nevadí. Rick ještě cosi řešil s Tenmou. Ama se zatím vydala ven aby počkala venku, pokynula rukou Neo, aby šla s ní. Využila chvíle, kdy byli dvě nováčky pospolu a zeptala se "Tak co, jak se ti tu líbí? " chvilku se odmlčela a pak dodala " Tvůj triky jsou opravdu působivé! " skoro až zvolala a zvedla přitom nadšeně palec na pravé ruce.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Thu May 12, 2016 1:20 am

"Neo" Neopolitan

Při schválení její přítomnosti na tom jejich malém pikniku který plánovali si Neo povyskočila radostí a na své cestě za slečnou Yami poplácala Daikiho na rameni aby nebyl tak smutný, že mu už utíká. V budoucnosti bude zajisté spousta času si ještě tu jídelnu společně projít.
A tak se dostala ven ze skladu nebo kde že to vlastně byli a nyní stála před svou novou... kamarádkou? Na její otázku odpověděla stejně jako ona na její malé triky, jasným palcem nahoru! Bylo zajímavé potkat někoho koho její schopnosti takhle uchvátily, bylo to dokonce i téměř... příjemné. No a s tím, že měli namířeno do Rukongaie si byla jistá, že brzy slečna Yami uvidí mnohem víc triků kterých je schopna. Jen si musela ještě pár momentů počkat.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 12, 2016 11:45 am

Aririki Rick Ginken

Vyrazili jsme zpátky, ale tentokrát jsem to nevzal skrz cely, ale vedlejšími chodbami. Při odchodu z věznice jsem kývnul strážím a vyrazil na pozemky kasáren. Dobrá. Poslední věc této divize jsou tyto zahrady. Nejsou nijak velké, ale nejsou ani nijak malé. Každopádně, když chodím do rukongaie, chodím skrz ně. prohlásil jsem a došel na cestu od kasáren k východu z areálu. Chcete si ještě pro něco skočit, než půjdeme, nebo můžeme vyrazit?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu May 12, 2016 11:52 am

Amagasa Yami

Dorazil i Rick a společně se vydali do Rukongaie. Punkáč je vedl zkrz zahrady, poslední část divize, kterou neviděli. Ama se rozhlížela aby něco málo vstřebala. Odmlčela se, pak sáhla do kapes, které určitě měla, aby si zkontrolovala, že má vše. Peníze měla a pak.. Ještě chvíli šátrala a vytáhla svůj benzíňák. Zaculila se "Já mám vše, co potřebuji! " pak se otočila ke své nové kamarádce Ružové lady " Máš vše, Neo?"
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Thu May 12, 2016 2:32 pm

"Neo" Neopolitan

Zahrady, jaké to krásné místo. Krásně prázdné, druhá divize zjevně neměla moc zahradníků. Ale což, pan Rick to popsal nádherně. Ani ne moc velké, ani ne moc malé. Něčím takovým by se nejspíše dalo popsat téměř vše...
Slečna Yami se zjevně ještě ujistila, že má vše ke svému pikniku a už se ohlížela i k Neo. Ta jen s úsměvem pokrčila rameny. Zrovna moc věcí neměla, přišla hezky na lehko a úplně stejně také odejde. A co se peněz jednalo... vždy si mohla něco málo ukrást. A tak tedy ještě ukázala na Ricka a zakývala, že je také ready.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 12, 2016 4:14 pm

Aririki Rick Ginken

Pousml jsem se a nadhodil: Fajn, v tom případě pojďte za mnou. prohlásil jsem a vyrazil docela svižným tempem, ale s shunpem jsem raději moc nepřeháněl. Nevěděl jsem, jak na tom nováčci jsou a nepotřeboval jsem je zničit jen po cestě do Rukongaie, že? Tím spíš, že v těch ulicích se pohybuje spousta divných věcí...

> Ulice Rukongai
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu May 12, 2016 4:51 pm

Amagasa Yami

Ama přikývla a vydala se za Rickem, byl zvědavá, kam přesně je Rick dovede. Rychlá chůze jí nevadila, takže se velmi rychle přizpůsobila. Rick vypadal zamyšleně a zoroveň trochu pobaveně. Na nic se neptala, stejně by nejspíš něco řekl, kdyby šlo o něco závažného a nebo by to řekl v okmžik, kdy by se to mělo stát..

-> Ulice Rukongai
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Thu May 12, 2016 6:19 pm

"Neo" Neopolitan

S menší otočkou se Neo taktéž vydala za vedením pana Ricka. Na moment to vypadalo, jako by se snažila za své chůze tak napůl tančit ale brzy se uklidnila a prostě následovala těsně za těma dvouma. Sotva se z Rukongaie dostala sem a teď se tam vracela... ne že by to byla špatná věc. A co víc, měla u sebe další dva shinigami, moc nebezpečí ji tak nejspíše nehrozilo. Ne že by se nebezpečí chtěla nějak extra vyhýbat tedy.

>>> Ulice Rukongai
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Jul 26, 2016 11:43 pm

Ulice Rukongaie -->

Amagasa Yami

Ama se vrátila do 2. divize. Svoje cigarety měla, takže byla spokojená a nic víc nepotřebovala, navíc v Rukongaii se nic nedělo. Sedla si vesele někde venku,na místě, kde se smí kouřit a zapálila si svou cigaretu. Nepřemýšlela, tohle byla první chvíle, od doby co přišla, kdy byla sama. Společnost jí nevadila, nicméně i tak, měla ráda svůj klid. Všude v Seireitei byl klid, bylo to trochu zvláštní, ale Amě to nevadilo. Vlastně když jí tahle myšlenka napadla, hned jí zase zapomněla.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jul 26, 2016 11:52 pm

Chieko

---->9.divize

Chieko dorazila do dvojky. Ještě nikdy tady nebyla, ale bylo to tu hezké. Sama se ale cítila celkem nejistě. Nikoho tu neznala a vlastně ani pořádně nevěděla, co tu dělá nebo co hledá. Prostě nic. Rozhlížela se kolem a stejně tak i Kuro. Chtělo to někoho, kdo by jí pomohl. No a upřímně...vypadala dost ztraceně.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Wed Jul 27, 2016 12:05 am

Amagasa Yami

Ama dokouřila. Zvedla se, že si dojde pro něco k jídlu, ale potkala někoho u vchodu do divize. "Zdravím", řekla a usmála se. "Můžu ti nějak pomoci?" Modrovláska osobu neznala, takže nevěděla, jak se k ní chovat, proto zvolila přátelskou metodu. "Zrovna jsem si šla pro něco k jídlu, ale ty vypadáš nějak zmateně. Jsi nováček, nebo jen shinigami, který nikdy nebyl v 2. divizi?" zeptala se trochu provokativně.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 29 z 30 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Next

- Similar topics