Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 25 z 30 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 25 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 8:59 pm

Rick, Ama-> "V pořádku. Vím, že jsi tu nová." odvětil jí Daiki. Pak začala mluvit něco o tom, jestli je všechno jak má být. Daiky se zatvářil zmateně. Podíval se na Ricka a viděl mu na očích na co myslí a dokonce s ním souhlasil. Pak se podíval zpět na Amu. "Pokud vím, tak je všechno v pořádku. Jak tě to napadlo?" zeptal se jí. "Nechceš jít s námi na ten oběd? Nerad bych, aby se zakousl do mě." dodal ještě a palce poukázal na Ricka vedle sebe.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jan 18, 2016 9:08 pm

Amagasa Yami

Ama se zamyslela. Všimla si pohledů, sice nevěděla, co znamenají, ale i tak ještě více znejistěla. "Nevím, nějak jsem nad tím přemýšlela a napadlo mě to." řekla pokud možno neutrálně. "Hm? Ráda." odpověděla Ama na otázku čtvrtého důstojníka. Když měl poznámku směrem k Rickovi, lehce se usmála.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 9:32 pm

Aririki Rick Ginken

Jen jsem se na slečnu usmála dodal: Ano, protože já úplně běžně koušu své dobré přátele, tak bacha na mě! pak jsem kývl na ostatní a vyrazil směrem k jídelně našich kasáren. Daiki, kde se vlastně toulá Tenma? Dlouho jsem ho neviděl a ani jsem neslyšel ve svém okolí kašel alergika, tak mi to začíná dělat trochu starosti.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 9:58 pm

Rick, Ama-> Daiki nad slovy Amy jen pozvedl obočí. Pak se ozval Rick a Daiki se musel zasmát. Když se ale zmínil o Tenmovi, podíval se na něj. "Kdybys poslouchal, věděl bys, že je ve světě lidí na průzkumné misi. Midori to před chviličkou říkala." odpověděl mu.Mezitím jste se vydali k jídelně.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jan 18, 2016 10:07 pm

Amagasa Yami

Ama jen poslouchala o čem se baví a prostě se spolu s nimiv vydala do jídelny. "Promiňte, ale kdo je Tenma? A proč by se měl pokoušet Ricka zabít?" zeptala se zvědavě. Bylo zvláštní, že se někdo pokoušel Ricka zabít. "Slyšela jsem kousek vašeho rozhovoru, ještě před tím, než jsem došla přímo k vám." přiznala. Při těch slovech se otočila směrem k Rickovi jako by čekala nějaké vysvětlení.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 10:48 pm

Aririki Rick Ginken[b]

Pokrčil jsem rameny a nadhodil: [b]Mě šlo spíš o to, jestli mi řekneš něco konkrétnějšího. Jkao kdy se vrátíš a tak podobně.
zabručel jsem. Mám s ním nějaké plány. dodaljsem tajemně a trochu i nebezpečně. Pak přišla otázka nováčka a já si jen povzdechl: Tema je další důstojník a, což je důležitější, nejvíc hanebný assassin, jakého jsem kdy viděl. A proč by mě měl chtít zabít? Zatím nemá důvod a já jsem za to jen rád! po těchto slovech jsem se znovu trochu zasmál.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 10:57 pm

Rick, Ama-> "Ach tak. Nic moc nevím. Má prozkoumat nějaký ostrov ve světě lidí, kde měli zběhlý shinigami svou základnu nebo vědeckou laboratoř nebo tak něco. Pojmenovali ho Ostrov 42.bohů..nebo ho tak alespoň označovali. Minulý průzkumný tým se odtamtud nevrátil a nejsou o nich žádné zprávy. Kdy se vrátí nevím, doufám, že brzo. Je tam s ním ještě třetí důstojnice třináctky, náš bývalý člen, co je teď v desítce a vědátorka z dvanáctky." odpověděl Rickovi. "A Tenma není hanebný." zastal se svého kamaráda ninja. Došli jste do jídelny. Vypadalo to, že jsou dneska k obědu špagety.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jan 18, 2016 11:20 pm

Amagasa Yami

Když Daiki dovysvětlil Tenmovu situaci Ama se otočila na Ricka "Myslím, že se z něj teď nemusíte mít strach!" pronesla z vesela a ze silnou nadsázkou. "Očividně má plno práce." dodala. Vzala si jídlo, počkala na své dva společníky a přisedla k nejblížšímu stolu. "Dobrou chuť ." kostatovala. Na chvilku se odmlčela. "Jak vás tak poslouchám, zjišťuji, že 2. divize má opravdu zvláštní členy." projela si je oba pohledem. Už si proti předchozí situaci připadala trochu lépe, tak se jí i lépe mluvilo. "Pro nováčka jako jsem já, je opravdu poučné a zabavné poslouchat historky o hanebných assasinech!" nadnesla Rickovy výroky silnou ironiíí, ale přeci natolik decentně, aby to vyznělo, tak že se dobře baví, což byla pravda.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 11:57 pm

Aririki Rick Ginken

Začínal jsem mít dojem, že nová členka je buďto opravdu jednodušší, nebo se dost dobře baví na náš účet. Člověk si nikdy nemohl být jistý. No dobrá... pronesl jsem trochu odměřeně. Pak jsem si nabral hromadu špaget a nadhodil: Věřte mi, pokud bych se já měl bát, tak půlka divize by musela být už dávno mrtvá.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 19, 2016 12:04 am

Rick, Ama-> Daiki si nabral ještě víc špaget, než Rick. Buď měl hlad nebo špagety zbožňoval. Při tom nabírání musel uhnout jednomu noži na porcování masa, co vyletěl z okýnka do kuchyně. Kirihime si očividně pamatovala, jak si Rick byl pro své první jídlo. Došel s jídlem k vašemu stolu a sedl si. "Zvláštní členy najdeš všude. V osmičce maj holku s liščíma ušima a ocasem. V devítce Okitu a mluvící kočku. Dvanáctka je plná divnejch lidí, pokud to jsou ještě lidi a v desítce maj velmi výstředního kapitána." pronesl Daiki a pustil se do svých špaget.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Jan 19, 2016 12:18 am

Amagasa Yami

Jedla decentně, tak, jak se dámu sluší. "To máte pravdu." odpověděla Ama zamyšleně. "Na druhou stranu je zajímé potkávat zvláštní lidi, můžeme se od nich ledaccos přiučit. Ať už v otázce myšlení, nebo praktičtějších věcech, nemyslíte?" při těch slovech se podívala na Daikiho. Zajímalo jí, co Daiki odpoví. Pak si uvědomila kde je a trochu zklidnila svoje nadšení. "Promiňte, přečetla jsem mnoho knih na tohle téma.. " vysvětlovala "Ale přiznávám, že to asi není nejlepší téma k obědu." přiznalal sama sobě nahlas. Co se týče Rickovi poznámky o divize, té nějak nevěnovala pozornost, stejně na ní neměla jak odpovědět.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jan 19, 2016 12:26 am

Aririki Rick Ginken

Noži jsem věnoval pozornost jen natolik, aby mě nepřibodl, ale jinak jsem byl celkově trošku zamyšlený. Ženská s liščími prvky těla... kam ty na tyhle storky chodíš? nadhodil jsem k němu s lehkým smíchem, ale neznevažoval jsem to. Znal jsem ho už dost na to, abych věděl, že i tohle mohla být pravda. Pak jsem se otočil k dívce a nadhodil: Věřte mi, tady jsou i horší věci k probírání u stolu. Třeba mučení... jak se vlastně má náš mučící nástroj číslo jedna? otočil jsem se už zase se smíchem k Daikimu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 19, 2016 12:39 am

Rick, Ama->"Tak určitě." odpověděl Daiki a zase si nabral plnou pusu špaget. "Kam by? Jsem ninja, nic mi neunikne. Sám jsem jí viděl vycházet z osmičky." odvětil na Ricková slova. "Má se dobře. Se tam běž někdy podívat." odpověděl.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Jan 19, 2016 9:16 am

Amagasa Yami

Nechala bý vážná témata. Opřela se do židle a bez komentářů pokračovala v jídle. Očividně Rick a Daiki byli staří známí, nebo spíše přátelů a měli toho spoustu co říct. Když nemusela, tak je nechtěla rušit při jejich konverzaci. Bylo zábavné je poslouchat, ne jen kvůli Daikiho historkám, ale i kvůli nějakým informacím. Jak Daiki řekl, je ninja a nic mu neuteče..
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jan 19, 2016 10:39 am

Aririki Rick Ginken

Pokrčil jsem rameny a nadhodil: I ninja občas mývá napito víc, než je třeba. pak jsem se rozesmál a dodal: A nevěřím řečím typu, 'Mě se tohle nestává'. Pak jsem se podíval na Ami a rozhodil ruce: A co vy, madam? Víte vlastně aspoň něco o druhé divizi, nebo budete potřebovat něco jako průvodce?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 19, 2016 1:10 pm

Rick, Ama-> "Řekl ten, co ještě před chvílí dospával kocovinu." odvětil Daiki a nacpal si pusu špagetami. "Jestli mi nevěříš, tak se jdi zeptat na akademii, jestli je shinigami, musela tam chodit" dodal, když ty špagety spolkl. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Jan 19, 2016 5:13 pm

Amagasa Yami

Podívala se na Ricka "Samozřejmně, že něco o divizi vím!" usmála se. "Ale je pravda, že průvodce, nebo nějaký zkušený shinigami, který by mi řekl, jak to tu chodí." poznamenala na Rickovu otázku. Byla sice lehce zasvěcena, ale pořád nebyla ještě natolik znalá. Navíc to se týkalo všech divizí, nejen její 2. divize.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jan 20, 2016 8:49 am

Aririki Rick Ginken

Jen jsem se zašklebil na Daikiho: Hele, nech si to a radši vymysli, co s nováčkem. Bude potřebovat průvodce. nadhodil jsem to s marnou nadějí, že se jí ujme. Jenže zároveň mi bylo jasné, že má i jiné povinnosti a tak trochu jsem se bál té logiky, podle které jsou nejlepší přátelé i nejlepšími koninami.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jan 20, 2016 9:53 am

Rick, Ama-> "Tak jí proveď, já už nějakou práci mám." odvětil Daiki. Pak se na tebe podíval a dodal: "A ano, i já občas pracuju." 
Pak dojedl špagety a chystal se k odchodu. "Mimochodem...za Sadie jí neber, je na vycházce. Takže zatím se mějte." poznamenal ještě a pak odešel.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jan 20, 2016 4:45 pm

Aririki Rick Ginken

Jen jsem pokýval a uznale pozdvihl obočí. Práce? Fíííha. Ty jsi muž neynámých možností! vypláyl jsem na něj jazyk a pak dodal: Na Sadie ještě ani není připavená. Mohla by jí nějak ublížit. Jeho odchod jsem komentoval kývnutím hlavy a následně jsem se otočil k Ami: Tak kde začneme?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Wed Jan 20, 2016 4:47 pm

Amagasa Yami

Ama se pousmála na tím co poznamenal Daiki směrem k Rickovi. Dál v klidu jedla. Když Daiki začal mluvit jen pozvedla hlava. Když odcházel též pzdravila "Taky se mějte. Jedla dál a ničeho si zatím nevšímala. "Kde začneme?" zamyslela se "Možná by bylo fajn osobně poznat naší kapitánku." řekla Ama nadšeně.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jan 26, 2016 10:34 am

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se otráveně na slečnu a odpověděl: Víš... s kapitánkou je to trochu těžší. Já osobně jsem jí viděl osobně zatím jen jednou a to ještě během toho nedávného útoku hollow. Čekal jsem na její reakci a nic dalšího k tomu neřekl. Ono ostatně nebylo stejně moc co.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Feb 07, 2016 9:04 pm

Amagasa Yami

"Aha." povzdechla si Ama trochu zklamaně. Myslela si totiž, že kapitáni by měli být vzory svých divizí a že tráví se svou divizí nějaký čas. Byla ovšem nováčkem, takže to nemohla objektivně posoudit. "Každopádně doufám, že se s ní setkám co nejdřív!" Pak se podívala na Ricka "Řekla bych, že vy už tu nějakou dobu pobýváte, takže víte lépe než já, kde začít!" usmála se.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Feb 08, 2016 11:41 am

Aririki Rick Ginken

Zabručel jsem: Jo, taky bych ji rád viděl. Máme spolu domluvené takové... rande. prohlásil jsem takovým tónem, aby nováčkovi došlo, že to nemyslím doslova, ale že ani nejde o žádný nevkusný vtip. Čekal mě dost pravděpodobně trénink s kapitánkou. Ale to je těžký, když furt mizí. zabručel jsem znovu a ještě otráveně jako bonus.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Feb 16, 2016 9:21 pm

Amagasa Yami

"Aha. To škoda, ráda bych jí poznala, ale pokud není k nalezení, nevadí. " řekla pronesla Ama. Pak si Ricka prohlédla, když se na něj dívala přemýšlela jestli jí ukáže nějakou pěknou část divize, nebo dobrou hospodu. To ovšem neřekla nahlas. " Dobrá, kam tedy ted.?" usmála se na punkáče.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 25 z 30 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Next

- Similar topics