Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+10
Mishkenzie
Nawaki
Yuki-onna
Solas
Miss_Atlantis
dead wind
Firel
Raiden
Satoshi
Red
14 posters

Strana 3 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav  - Stránka 3 Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Firel Sat Jul 13, 2013 12:15 am

Firel
Hledání se sice neprotáhlo na dny, ale pouze na hodiny.
To jsem vydržel stát, opřený o zeď mírně dospávající noc zkoumaní artefaktu.
Když se potom na obrazovce oběvla ena z první divize, pravděpodobně jsme hned veděli kde budeme hledat dál.
Takže musíme sehnat seznam všech členů první divize. Nebo se prostě stavit k Izanagimu s balením šumáku a výhružnou náladou. Konstatoval jsem oba kandidáty na další krok.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jul 13, 2013 11:07 am

Satoshi
Izanagi... to se... dalo čekat. pomyslel jsem si Těžko si představit, že Izanagi bude stejný milovník šumáku, jako Sei. konstatoval jsem 
A bit of trivia
To spíš by fungovala Izanami, když pro ni šel do hlubin Yomotsu Hirakasa, aby ji zachránil, ale to se mu nepodařilo a proto byla prokletá. 
Trivia end
Každopádně můžeme konstatovat, že to bude někdo, koho si Izanagi přivedl, protože můžeme předpokládat, že ani jeden z nás ji nezná. A ji nakonec budeme muset navštívit v 1 divizi, takže v rámci tranzitivního zkrácení příčin a důsledků bychom měli jít přímo ke zdroji.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jul 13, 2013 11:35 am

Firel
Opět jsem si poslechl další názor a přizpůsobil moje myšlenky.
S tím šumákem jsem to myslel ironicky, přece si pamatuješ jak ho všicni v seireitei nenáviděli. Mohl by být dobrý nápad vzít její fotku a navštívit akademii, možná tam vyhrabou její záznam. Ušetřilo by nám to jednu konfrontaci s vrchním kapitánem.
Chvíli jsem stál opřený o zeď a přemýšlel. Vypadalo to že k nějaké té rvačce ve vedení přeci jen dojde.
Podle mě bude stejně zázrak jestli my dva za těch pár dní cvičení něco nezlikvidujeme
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jul 14, 2013 8:36 am

Satoshi
Copak nejsou všude vztyčené bariéry, aby kvůli něčemu takovému nedošlo? zeptal jsem se podobně ironicky, protože jsem moc dobře věděl, že nás by nezastavila ani bariéra od Firela Pokud nějaké bariéry nevydrží a my něco zničíme, zapadne to Izanagimu do krámu, protože uvidí nepřipravenost divize. zhodnotil jsem, že vlastně děláme dobře Ale akademie není špatný nápad, třeba bychom mohli nalézt nějaké důležité informace. pochválil jsem svého kolegu a vyextrahoval jsem ze záznamu nejkvalitnější možný portrét našeho cíle
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Jul 14, 2013 8:38 pm

Satoshi tady měl portrét podezřelé osoby a mohl se vydat do akademie shinigami, která se nacházela chvíli cesty. Problém byl, že vás cestou stavěla spousta hlídek a snažila se vás zastavit. Nicméně spoustu takovýchto pokusů jste velmi hravě zlikvidovali pohledem.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 10, 2013 8:48 am

Satoshi
Po úspěšném vystrašení akademie a znepřátelení velké části kapitánského sboru jsem se rozhodl vrátit a slizoid bezpečně uschovat do kolekce speciálních artefaktů. Už se mi to tady celkem slušně rozšiřuje... pochválil jsem si vlastní sbírku a šel jsem zpět sednout si a bádat Teď úplně cítím, že se něco stane... prognostikoval jsem a doufal, že se budu mýlit
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Sep 12, 2013 3:58 pm

A tak skončil další den v Seireitei. Nebe pokryla rouška noci, všichni šli spát do svých měkkých postelí a snít nějaké pěkné sny. Tedy, až na pár superdrsných výjimek, které nikdy nespí. (Zdravím kapitána dvanácté divize)
Nicméně, jak všichni víme, všechno krásné jednou končí a všichni poctiví shinigami musí vstávat do práce.

Je středa; 10 hodin dopoledne; lehce pod mrakem; 22°C
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 23, 2013 2:34 pm

Tento den byl jako stvořený ke zkoumání vzorků vody z lázní... jen to říkám, nic nenaznačuju...

Spoiler:
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 24, 2013 8:20 am

I know, I know :P

Satoshi
Vrátil jsem se z onsenu co nejrychleji, abych měl co nejvíce času na analýzu podivné substance, která vnikla do vody v onsenu. Nejdříve jsem provedl několik iniciálních testů na zjištění složení, škodlivých látek, rozdílů od normální vody a nakonec jsem ještě započal test na cizí obsah reaitsu. Tak... pro začátek by to mělo stačit, teď jenom čekat na výsledek. poznamenal jsem si pro sebe a otočil jsem se, abych se podíval co by šlo během čekání dokončit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 27, 2013 9:25 pm

Satoshi -> Bylo to hrozné, ale analýza ti trvala celou noc. Konečně k ránu jsi uslyšel pípnutí o dokončení procesu, ten zvuk, který jsi vždycky měl rád a který ti dával pocit dobře vykonané práce. Tedy samozřejmě jen pokud jsi zůstal v laboratoři, pokud ne, tak jsi neslyšel nic. Tedy samozřejmě jen pokud jsi neměl u sebe nějaké zařízení, které by ti na dálku řeklo... no, to je jedno vlastně, prostě to bylo hotovo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Sep 28, 2013 9:29 am

Satoshi
Nagai... Maji nagai... zastěžoval jsem si v mysli, nečekal jsem, že by analýza trvala tak dlouho. Tohle bylo trochu překvapivé. Že by to bylo závažnější, než jsem předpokládal? tohle začínalo být zajímavé, tak jsem pustil výsledky a započal druhou fázi analýzy. Analýzu pomocí nejsilnějšího procesujícího stroje v celém SS, totiž mého mozku.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 28, 2013 1:59 pm

Satoshi -> Když sis procházel složení, moc to nedávalo smysl, protože všechno nasvědčovalo tomu, že je to jen obyčejná voda. Ovšem jak jsi postupoval dál a pročítal další testy, pochopil jsi, že je to jen zdání. A možná také záměr toho, kdo vodu kontaminoval. Ano, byla něčím zamořená. Zdálo se ti to jako kdyby byla ozářená. Nevěděl jsi, čím, i když někde hluboko v mysli se ti zdálo, že už jsi o něčem podobném někde slyšel, možná četl... ale na vlastní oči jsi to nikdy neviděl. Kdyby se to nějak převádělo na hodnoty a reálie skutečného světa, řekl bys, že voda byla radioaktivní a to ne jen trochu. Poplach ve tvé laboratoři nevznikl jen proto, že tvoje čidla neznala tento druh záření.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Sep 29, 2013 8:26 am

Satoshi
Výsledky testu mě překvapily. Na první pohled to opravdu nevypadalo škodlivě, ale bylo a hodně. S něčím takovým jsem se ještě nesetkal. Vypadá to na nějaký druh záření, které zasahuje fyziologické funkce... analyzoval jsem Jenomže co by to mělo být? Kdybych nebyl tady, tak řeknu, že to je radioaktivní záření, ale to působí jenom na lidi... tak proč to má tak podobné účinky...? lámal jsem si hlavu s tímto problémem a také jak se vlastně něco takového dostalo do vodního oběhu. A kdo vlastně přišel na záření poškozující shinigami, se kterým jsem se ani já nesetkal... Že by o tom bylo něco v archivu...?

Naposledy upravil Satoshi dne Wed Oct 02, 2013 8:43 am, celkově upraveno 3 krát
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 02, 2013 6:09 pm

Satoshi -> Rozhodně se to nedalo vyloučit. Jak už jsem řekla, bylo ti to vzdáleně povědomé, i když jsi to nedokázal zařadit. Ale jestli jsi o tom četl kdysi, muselo to někde být i teď. Jaké štěstí, že jsi zrovna předevčírem dokončil projekt úplné digitalizace (skoro) všech písemností v Seireitei! To ti dávalo výhodu fulltextového vyhledávání ve všech oficiálních a neutajených dokumentech.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Oct 03, 2013 9:16 am

Spoiler:

Satoshi
Je zbytečné ztrácet čas přemýšlením, jestli to je, nebo není kde a proč a spíše bych se měl zaměřit na vyhledání. rozhodl jsem se a začal jsem plnit Sagle (not copyright at all) sérií dotazů podle výsledků analýzy a doufal jsem, že se zase nebudu muset vloupat do archivů akademie, abych našel tajné dokumenty a musel kupovat nové dveře.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 03, 2013 8:36 pm

Satoshi -> Hledání trvalo déle, než jdi předpokládal. Důvod byl ten, že to, co sis mlhavě pamatoval odněkud z dob na Akademii, nebylo přesně to samé jako to, co jsi tu právě analyzoval. Ale bylo to velice, velice podobné. Mělo to ale mnohem ničivější účinky. Zjistil jsi, že to byl prostředek, který používali kdysi Quincy ve válce proti shinigami, nějaká substance, kterou dokázali vyrábět. Jenže tehdy to byly spíš smrtící bomby než zařízení, které by nějak nenápadně a pomalu trávilo vodu. Ovšem neměl jsi pochyby... voda byla ozářená Quincy technikou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Oct 04, 2013 8:34 am

Satoshi
Quincy technika...? Ale ta už se tady nevyskytovala jak dlouho... proč teď...? A jak se sem mohli nepozorovaně dostat...? Neměl jsem rád otázky, na které neexistovala jednoznačná a jednoznačně dohledatelná odpověď. Pokud se ovšem Quincy nějak nepodařilo infiltrovat sem během odchodu nějaké mise... začalo mi to dávat smysl, pokud by prošli Senkaimonem, který zůstal otevřený po otevření za důsledkem mise, mohli by jej stabilizovat na dobu nutnou pro takový útok, který nebude natolik vážný, aby upozornil jednotky, ale zároveň natolik ničivý, že přesvědčí Quincy o tom, že partizánská válka jim může vyjít... V tom případě musím prověřit záznamy o mezisvětových cestách. rozhodl jsem se a vyhledání jsem přepnul na záznamy o Senkaimonech. Tak co mi tady nabídnete...?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 04, 2013 10:19 pm

Satoshi -> V tomhle případě tě ale čekalo zklamání. Záznamy obsahovaly pouze informace o provozu oficiálních bran Gotei 13, a tam jsi nikde zmínku o neobvyklé aktivitě nebo nepokojích nenašel. Ani to nevypadalo, že by někdo v poslední době přinesl ze světa lidí podezřele vypadající předmět nebo zařízení, kterým zdroj onoho záření jistě byl. Mohl jsi samozřejmě sám zkontrolovat veškeré videozáznamy, aby ses přesvědčil, že nic nebylo přehlédnuto, ale zabralo by to hodně dlouhou dobu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Oct 04, 2013 10:41 pm

Do místnosti vletěl pekelný turbomotýl model 4D. Po všech těch incidentech s mrtvými motýli se Satoshiho umělí motýli rozšířili do několika divizí.

Motýl usedl na hranu pořítače a spustil.
Kapitán 4.Divize Daisuke Stein vás žádá, aby jste se dostavil do kasáren 4.divize. Máte osvětlit nemoc shinigami Hiboru Baru. Konec

Motýl...rozmáchl křídly a začal se zvedat....
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Oct 05, 2013 9:46 am

Satoshi
Takže se záznamy o Senkaimonech jsem narazil na mrtvý bod. To nebylo ideální. Prohledávání kamerových záznamů by zabralo čas, ale chtěl jsem se do toho pustit dokud... nepřiletěl jeden z mých geneticky modifikovaných motýlů a to ze 4 divize. Kdyby Satoshi nebyl absolutně apatický a nebylo mu všechno jedno, asi by motýla, který mu neurvale vlezl do práce desintegroval, jako dveře 1 divize, ale to neudělal. Místo toho se s největším odporem zvedl a vyrazil do 4 divize. Suzaku, Saku, Haru... kvůli neodkladným věcem musím zaskočit do 4 divize, potřebuji, abyste během toho prohledali záznamy za poslední týden a hledali nějakou irregulální aktivitu... Někdo infikoval vodu v onsenu a evidentně nemáme žádné záznamy o tomto typu záření... rozkázal jsem

Suzaku & Sakura & Haruka
Rozkaz!
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Oct 14, 2013 8:31 am

Satoshi
Po rychlém intermezzu v kasárnách 4 divize jsem se podobně rychle vracel zpět do svých kasáren. Doufal jsem, že ti 3 zatím něco zjistili. Pokud ne, rozhodl jsem se k nim přidat ve zkoumání záznamů.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 15, 2013 10:42 pm

"No rozhodně to sem nikdo nepřinesl zvenčí," informovala tě Sakura jako první věc, když jsi prošel dveřmi, ani nepozdravila. Promnula si oči. Před sebou měla zářící monitor, nejspíš právě prošla všechny záznamy o jakkoli zjistitelném dění mezi světy.
"Ani to nikdo neskladoval v blízkosti Seireitei, Satoshi, jinak bychom to přece museli dříve či později zachytit," doplnil Suzaku, který se postavil vedle sedící Sakury.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Oct 16, 2013 8:30 am

Satoshi
Vyslechl jsem reporty svých věrných druhů. Takže zase vedle... suše jsem konstatoval Tohle už začíná vypadat jako pořádný paradox... nikdo to sem nepřinesl zvenčí, ale nikdo to neskladoval uvnitř... Celkem jsme vypotřebovali 100% možností, jak se to sem mohlo dostat.  pousmál jsem se ironicky Při téhle iregularitě by snad fungovalo jenom Out of Box thinking... a vtom mi to došlo OF COURSE! Pokud to není ani zvenku ani zevnitř... pak to musí být mezi nimi... Jenže monitoring meziprostoru nikdy nefungoval optimálně... pokud o tomto útočníci věděli, nebylo by obtížné takto tu substanci uchovat a v příhodné chvíli použít.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 17, 2013 12:15 am

"Ještě je tu možnost, že to někdo skladoval někde dál od Seireitei nebo v nějakém hodně hlubokém sklepě. V Seireitei máme detektory umístěné na každém rohu, ale venku bychom takovéhle záření přehlédli, pokud bychom po něm přímo nepátrali... což jsme taky nepátrali. Navíc pokud ten zdroj byl nějak odstíněný, nevystopujeme ho nejspíš ani pokud se po něm budeme pídit..." vyjádřil svůj názor Suzaku a při tom si mnul zamyšleně bradu. "S jistotou můžeme opravdu jen říci, že to nepochází ze Seireitei a že to nepřinesl nikdo senkaimonem ani jiným průchodem vedoucím do blízkosti Seireitei..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Oct 17, 2013 9:00 am

Satoshi
Během přemýšlení Suzaku ještě vyjádřil další možnost. To je zřejmé, ale podobně nepoužitelné, jako záznamy... pokud to někdo skladoval ve sklepě, už to tam není, protože už je to v Onsenu a zasáhlo to tamější vodu. Takže buď budeme slepě hledat stopy záření mimo Seireitei a doufat, že najdeme někoho způsobilého, ze kterého by šly získat patřičné informace, nebo budeme náhodně zkoušet zkoumat záření za pomocí vlastních prostředků... To jsou teda možnosti. 
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down