Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+16
Sode
passionpower
Tertaxka
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
Amaru
Nawaki
Miss_Atlantis
Yatö Chikara
Satori_sama
Solas
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
OuYee
Satoshi
Red
20 posters

Strana 1 z 24 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav Empty 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Red Mon Apr 25, 2011 11:11 pm

Zde se nachází kasárna dvanácté divize a její výzkumný ústav, kde se zřejmě dějí dost podivné věci.

Uplynul nějaký čas od bitvy s Reimei. Seireitei se pomalu zase začalo stavět na nohy, stejně jako většina v bitvě zraněných. Bylo běžné vídat na ulicích shinigami ještě stále obvázané nebo dokonce z berlemi, ale důležité bylo, že dychtili se vrátit do práce. Nemocnice byla stále ještě plná, ale většina z těch, co tam nyní leželi, se těšila na uzdravení v brzké či vzdálené době. Nejhorší bylo za nimi, ale ještě mnoho je toho čekalo. Město bylo poničené, lidé se stále ještě pohřešovali, stále hrozilo nebezpečí, že se tu někde skrývá nepovšimnutý nepřítel. Ovšem vzduch byl teplý a napětí z něj pomalu vyprchávalo... Byl konečně po dlouhé době čas takéna odpočinek.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

12. divize, výzkumný ústav Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Satoshi Tue Apr 26, 2011 8:58 pm

//Během time skipu//
Satoshi
Někdo si mohl myslet, že budu mít po záchraně Soul Society klid, ale ne, má genialita byla opět vyžadována. Jelikož jsem měl absolutně neschopné ruce, tak jsem musel použít tajnou tinkturu na absolutní regeneraci, která ovšem fungovala pouze na mě a jaksi to mělo efekt, že jsem opět musel veškeré své reiatsu kumulovat v sobě a navíc jsem nemohl spát, což jsem sice nikdy moc nedělal, ale přece jenom se muselo zdát, že je to něčím nepříjemné. Tak to bychom měli. Pro teď jej nechte v klidu, ještě budou potřeba další opatření, než jej můžeme propustit. řekl jsem svým operačním kolegům Suzakovi a Haruce při operaci podkapitána 10 divize Ach jo... proč musím všechno dělat já... trochu jsem si povzdychl, ale tak, když ne já, tak kdo by to udělal...?

Naposledy upravil Satoshi dne Thu Apr 28, 2011 6:42 am, celkově upraveno 1 krát
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Apr 27, 2011 6:59 pm

Kunimatsu Fujikage
Byl jsem ve svém pokoji,papírování bylo dokončeno a já se užíral že jsem nepřispěl k bitvě ničím.Všichni to udělali za mě.Musím trénovat abych nebyl před ostatnima pozadu.S takovýmito myšlenkami jsem se odebral na pozemek akademie kde je plocha pro trénink.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Apr 28, 2011 1:50 pm

Ryuuka [Maskovaný, hrozivý hlas typu Darth Vader viz. avatar]

Po nějaké době jsem se konečně dopídil ke kasárnám dvanácté divize, nijak jsem nespěchal, takže mi to i trochu trvalo. Plánoval jsem jí přímo za kapitánem, který vedl mojí operaci. Vstoupil jsem tedy na pozemky kasáren a namířil si to přímo do výzkumného centra, tam by teoreticky i mohl být, případně mi tam určitě řeknou, kde je. Vstoupil jsem do těch růžných laboratoří a začal hledat, hledat a hledat.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Apr 28, 2011 3:37 pm

Jako tradičně jsi jako první viděl Sakuru, která jako vždy dohlížela na práci pilně pracujících NPCček 12 divize, kteří pod jejím vedením prováděli zase něco pro normálního shinigami nepochopitelného na jejich PCčkách. No koho taky jiného šlo potkat, když kapitán byl neustále v laboratoři, Suzaku to samé a zbytek byli NPCčka. Všechno bylo jako vždy a všechno se vrátilo do starých kolejí.

Sakura
Ryuuka-kun! vykřikla jsem docela překvapeně, Ryuuka nechodil na kontroly plánovaně, tak jsem jej nečekala Jdeš na kontrolu? zeptala jsem se a ani jsem nečekala na odpověď a pobídla jsem jej, aby mě následoval.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Apr 28, 2011 3:56 pm

Tak po nějakém tom hledání jsem konečně někoho našel a kdo jiný by mi mohl pomoci víc než Sakura? Nikdo, to je logické přece! Za tu dobu, co jsem byl v péči dvanácté divize, tak jsem se s ní docela seznámil. "Ano, chtěl bych při tom mluvit přímo s kapitánem, je to možné?" Pověděl jsem jí a vydal se s ní na tam, kam mě dovedla. Respektive na místo, kde se měla konat kontrola. Byla to má první, teprve nedávno mě Satoshi taichou pustil, takže jsem si vlastně musel zvyknout.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Apr 28, 2011 9:58 pm

Sakura
Dovedla jsem Ryuuku do místnosti na kontrolu. Samozřejmě to bude možné, jen pro něj budu muset zajít. odpověděla jsem s úsměvem a zmizela neznámo kam.
...
...
...
Satoshi
Vyrazil jsem dveře od místnosti, která se nastavila jako přechodná Ryuukova prohlížecí místnost, protože jsem si všiml, že nebyly symetrické a rozkázal jsem, aby mi sem přivezli správně symetrické bytelné dveře, ale to bylo teď vedlejší, bylo načase pracovat, zase... Za mnou se objevila Haruka, protože ta zůstala ve 12 divizi kvůli léčení. Bylo rozhodnuto, že medik je potřeba i ve vědecké divizi, tak jsem si ji tady nechal. Navíc teď na Ryuuku se hodila Tak... nějaké hlášení...? zeptal jsem se suše
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Apr 29, 2011 2:11 pm

Došli jsme tedy k místnosti, kde by měly probíhat kontroly. Jakmile Sakura odešla, tak jsem čekal nějakou tu chvíli do příchodu kapitána. Ten sem vrazil celkem ošemetně. I přes vyražení dveří dělal, jakoby nic. "Um, Zdravím Satoshi taichou. na masku jsem si celkem zvykl, je fajn že bez ní nějakou dobu vydržím dýchat, jinak bych se ani nenajedl že." Pověděl jsem hrozivým hlasem trochu humorně. Po té jsem sklopil hlavu a řekl mu otevřeně, proč jsem vlastně tady. Pravý důvod mého příchodu nebyla jen kontrola, ale něco pro mne mnohem důležitějšího. "Taichou, nejsem tu jen kvůli kontrole, nýbrž kvůli prosbě." Pronesl jsem k němu a poklekl. "Mohl by jste mi otevřít Gargantu do Hueco Mundo?" Otázal jsem se a podíval se kapitánovi do očí. "Chtěl bych být načas mimo dosah Shinigami, jistě chápete. Opravdu vás prosím."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun May 01, 2011 8:52 am

Satoshi
Víš ty vůbec o co mne žádáš? nahodil jsem řečnickou otázku Když do Hueco Mundo chodím sám, tak není problém, protože tam už mám konexe, ale poslat tam někoho, kdo je pro Soul Society důležitý, jako podkapitán, je už docela nebezpečné... vyjádřil jsem obavy, ale pak jsem se ďábelsky zasmál Ale koho to zajímá. pak jsem pokračoval No každopádně je to dobrá zkouška toho, co tvá maska vydrží a toho, jaké nové síly ti přinese. A navíc nikdy není dost dat z Hueco Mundo. odmlčel jsem se a lusknutím prsty se objevil NPC 12 divize s přístrojem. Vezmi si tento přístroj, bude monitorovat tvoji a hollow aktivitu. vysvětlil jsem A teď tě přenesu někam, kde to bude nejlepší... Do lesa Menosů. řekl jsem a otevřel jsem Gargantu Pamatuj, je to tvé rozhodnutí, jestli dokážeš přežít, pak tě to posilní, pokud ne, pak budu muset zdokonalit výrobu masek. pronesl jsem pragmaticky
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun May 01, 2011 10:01 am

Ryuuka

Zdá se, že kapitán chápal mou potřebu, proč jít do Hueco Mundo. A Les Menosů jsem sice neznal, ale hollowa s názvem Menos ano, pokud jich tam bude víc, tak tím lépe. "Beru na vědomí, Satoshi taichou, ještě jednou vám děkuji." Pronesl jsem a sebral si přístroj od toho NPC. "Děkuji, určitě na to budu dávat pozor." Pověděl jsem mu a sledoval otvírající se Gargantu. "Úžasné. Tohle jsem viděl naposledy na papíře v akademii." Pomyslel jsem si a vstoupil do ní s pravou rukou zvednutou nahoře. "Sayo, taichou." S posledními slovy už jsem zmizel v Gargantě.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue May 31, 2011 4:55 pm

Myamoto Usagi

Před vztupem do 12. divize jsem se hlasitě nadechla. Bylo to trochu nostalgické i když to nebylo zas tak dlouho, co jsem odsud odešla. Vlastně...od doby, co jsem se stala kapitánkou deváté divize, jsem tady ještě nebyla........zajmalo by mě, jestli se něco za tu dobu vůbec změnilo... Zamířila jsem si to přímo tam, odkud šel nevětší hluk s nadějí, že tam někdo bude. Hledat kapitána by bylo asi na dlouho.......snad narazim na Sakuru...asi si mě nebude ani pamatovat, vážně jsem tady nepobyla příliš dlouhou dobu...Ramperouge-taichou bude pravděpodobně někde v laboratoři...možná kdybych uvolnila o něco větší množství reiatsu, tak by si toho všiml.......ale zaujalo by ho to na tolik, aby vylezl?!? Radši se nejprve porozhlédnu po Sakuře.... Chvilku jsem počkala, než si mé oči zvykli na přítmí a pak jsem teprve vyrazila dál. Bylo by značně trapné, kdybych se tady přerazila o nějaký kabel nebo bůhvíco..... Ušklíbla jsem se.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue May 31, 2011 7:57 pm

Netrvalo dlouho a chtěná osoba se zjevila.

Sakura
Už byla notná chvíle, co jsem opustila medickou laboratoř a tak jsem opět byla na svém hlídkovacím místě, které fungovalo jako uvítací místnost. A když už jsem si myslela, že se nic nebude dít, přišla naše bývalá kolegyně a tak jsem ji nevědomky chtěla oslovit neformálně Mya...! ale pak mi to došlo, že to vůbec není vhodné, tak jsem si rychle přikryla pusu oběma rukama a formálně jsem ji oslovila. Dobrý den, Usagi-taicho, máte nějaké přání?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue May 31, 2011 10:01 pm

Myamoto Usagi

Narazila jsem na ni vcelku brzo a její prvotní reakce mě značně pobavili i když jsem to na sobě nedávala znát. Spíše naopak jsem nejdříve nahodila zamračený mírně děsivě naštvaný výraz, ale ten okamžitě zmizel, když jsem promluvila. Ahoj, Sakuro...ty mě klidně můžeš oslovovat Myo. Zdá se, že tu přece na mě aspon někdo nezapomněl... No ráda bych zde byla jen na přátelsky-vzpomínací návštěvě, ale bohužel opravdu něco potřebuji. A jediný o kom si myslím, že mi může v té záležitosti pomoci je Ramperouge-taichou. Popravdě jsem tě hledala, protože jsem doufala, že ty by jsi mohla nejvíce tušit, kde se právě ted nachází.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jun 01, 2011 9:28 am

Sakura
Trochu jsem se začervenala, když mi Mya povolila oslovovat si neformálně, ale přece jenom mi to nepřipadalo vhodné. Tak, když dovolíte, tak bych si vybrala Myamoto-taicho. usmála jsem se a pak jsem vyslechla, co měla Mya na srdci. Ach tak, chcete počkat zde, nebo pro něj mám poslat? zeptala jsem se, nechtěla jsem rozhodně Myu nijak zdržovat, jelikož to znělo velmi naléhavě.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jun 01, 2011 2:19 pm

Myamoto Usagi

Docela to spěchá a tak, čím dříve se s ním budu moci domluvit, tím lépe. Odpověděla jsem ted zcela vážně. Snad bude mít to, co potřebuji a nebo aspon něco podobného.....mám maximálně dva dny....kdyby to neměl on, tak nevím o nikom jiném, kdo by mi pomohl s něčím takovým......možná by to za dva dny dokázal i vynaleznout, ale u něj jeden nikdy neví....bůhví, co by do toho ještě přidal.......

PS:
Spoiler:
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jun 01, 2011 10:00 pm

HEH? o.O Tak to je mi novinka, že Mya je příjmení Very Happy To jsi mě úplně zamotala Very Happy No jo, měl jsem se podívat do tvého profilu... :/ Very Happy Nedá se Very Happy

Sakura
Dobrá, jak si přejete. odpověděla jsem a naznačila Mye, aby mne následovala. Z "uvítací" místnosti jsme se přes několik laboratoří dopracovali k medické laboratoři, kde Satoshi stál a přesně organizoval tvorbu dveří, které před tím zničil.

Satoshi
Takže posunout o 16 stupňů doleva a vyrovnat nesrovnalosti. rozkázal jsem a pak si podřepl, aby byla symetrie zachována. Taakže...

Sakura
Tak to vidíte, kapitán se nyní zabývá velmi důležitými věcmi... povzdychla jsem si

Satoshi
Symetrie je důležitá. odvětil jsem Sakuře a stále jsem se věnoval symetrii dveří. Ale asi to nebude tak důležité jako to, co chce Mya. poznamenal jsem stylem, že vím o tom, že zde Mya je a může spustit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jun 02, 2011 10:17 am

Myamoto Usagi

Následovala jsem Sakuru, až jsme došli tam, kde se nacházel kapitán 12.divize. Chvilku jsem jen pozorovala, co tam vlastně dělají. Kdo má ty dveře asi nasvědomí...? S podezřívavím pohledem jsem se podívala na kapitána, ale poté jsem se hlavou vrátila k Sakuře. Shinigami se nemůže neustále zabývat jen záchranou světa. Dodala jsem ještě lehce pobaveným tońem k Sakuřině poznámce. Ale pak už jsem se otočila k Satoshimu. Přišla jsem vás o něco požádat, ale byla bych raději, kdyby jsme si o tom mohli promluvit soukromě. Bude to tak lepší.....nemělo by o tom vedět moc shinigami....mohli by být pak až moc zvědaví.....tady rozhodně platí, čím méně, tím lépe...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jun 02, 2011 3:26 pm

Satoshi
Ještě trochu doprava a bude to ideální. přikázal jsem a pak začala mluvil Mya, tak jsem sice naslouchal, ale stále jsem kontroloval dveře a když jsem viděl, že to už bude v pořádku zvedl jsem se a otočil na Myu. No budiž, tak tedy pojďme do konferenční místnosti. navrhl jsem a odebral jsem se tím směrem. Stačilo pouze sejít z medické laboratoře dolů a konferenční místnost byla před námi a tak jsem otevřel. Před Myou se zjevila poměrně normální místnost, asi nejnormálnější z celých kasáren. Vypadala jako poměrně obyčejná konferečka, ale to se jen tak zdálo... Tak jsme tady. započal jsem Moc shinigami sem nechodí, přece jenom je to příliš normální pro 12 divizi, zřídil jsem to tady speciálně pro hosty, když už tady někdo přijde, asi by se mu nelíbilo, kdyby musel chodit do námi oblíbených laboratoří. vysvětlil jsem a na dálkovém ovladači, které bylo příhodně umístěno u dveří jsem zmáčkl tlačítko a před Myu přijela polstrovaná a velmi pohodlně vypadající židle. Tak, posaď se a můžeš spustit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jun 03, 2011 9:27 pm

Myamoto Usagi

Sešla jsem za kapitánem do konferenční místnosti. Ani jsem neveděla, že se něco takového ve 12. divizi nachází....jako vždy je to tady samé překvapení..... Kdo by byl řekl, že návštěvníkům vyrazíte tak vstříct...i když mě by nevadili ani na výzkumný ústav "normálnější" prostory. Řekla jsem lehčím tónem a posadila jsem se na polstrovanou židli. Malinko jsem si odkašlala, než jsem se dala do svého monologu. Samozřejmě bych byla nesmírně ráda, kdyby tento rozhovor zůstal jenom mezi námi dvěmi...aspon prozatím. Pověděla jsem na úvod naprosto vážně a na okamžik jsem se odmlčela. Přišla jsem sem, abych vás požádala o pomoct v jedné záležitosti, protože na ní sama nestačím a je to věc, která je spíše ve vaší oblasti zaměření. Potřebovala bych nějaké lehce přenosné zařízení, které dokáže udělat rozbor krve nebo něco podobného. Přesněji ani sama nevím, co přesně budu potřebovat. Jde o to, že.......dám vám raději teoretický příklad. Vezmeme-li v úvahu, že by jsme měli určitou osobu, která by někdy našla někoho na pohled naprosto totožného...a nebyla by si zcela jistá, kdo nebo co to je........pak by potřebovala něco, čím by určila toho druhého. A přesně nějaký takový přístroj potřebuji, ale musí být použitelný i při dalekých cestách. Samozřejmě bych vzorky vzala sebou sem, ale aspon nějaký výzkum bych ráda udělala rovnou na místě, protože nevím, jak dlouhou dobu budu pryč. A navíc mám pouze maximálně dva dny. Snad jsem to řekla dosti srozumitelně.... Po završení řeči jsem se trochu více uvolnila a pohodlněji jsem se opřela. Snad jsem neprozradila více, než bylo nutné......nerada bych, aby něco takového vyšlo najevo zrovna v tuto nepříliš lehkou dobu......................jak jsem se do něčeho takového vůbec mohla zaplést? To mi připomíná....stále nemám nejmenší tušení, kdo mě to napadl při mé poslední misi...................
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jun 03, 2011 10:19 pm

Satoshi
To, že jsme šílení neznamená, že jsme hulváti. stihl jsem jenom dodat, než se Mya jala vysvětlit, co vlastně potřebuje. Poslouchal jsem a přitom přemýšlel. Jakmile Mya skončila, zareagoval jsem. A můžu ten teoretický příklad brát za skutečnost? zeptal jsem se jen tak mimoděk Ale co je mi vlastně do toho, určitě existují exaktní důvody proč je to v teoretické rovině. Každopádně to jsem odbočil. Ve zkratce hledáš něco na porovnání DNA a jiných genetických informací 2 různých, i když na pohled naprosto stejných osob. zkrátil jsem si to do odborného stylu Tohle tady samozřejmě mám, ale nejdříve bych aspoň rád věděl, co to bude za formu života. Šel by ten přístroj pak optimalizovat na vyšší úroveň.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jun 03, 2011 10:37 pm

Myamoto Usagi

Jsem ráda, že jste to z mého lehce nekultivovaného a chaotičtějšího proslovu naprosto přesně pochopil. I když to se dalo od Satoshiho čekat... Forma života, pokud se tomu dát tak přesně říkat, bude shinigami...nebo duše. Seikovi zničili jeho zanpakuto...takže je ted vlastně shinigami nebo duše?!?......netuším....ale to snad nebude, až takový rozdíl, pokud bere v potaz z jakého úhlu se na to koukáme.... Bude tedy možné optimalizovat tento přístroj do dvou dnů a jste ochotný mi ho zapůjčit na domu neurčitou? Od Seika v hollow vesničce se toho podle mě moc nedozvíme...tedy aspon rozhovorem ne...a trochu se obávám Razakiho reakce...je přeci jen občas trochu výbušný.....tohle by mohlo předejít jistým potížím... A mimochodem...mě nidky ani nenapadlo spojovat si slovo hulváti s členy vaší divize.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jun 04, 2011 8:35 am

Satoshi
Tak shinigami, nebo duše... no není problém. Bude to jenom chtít rozšířenější režim. odpověděl jsem na odpověď o formě života a pak nechal Myu mluvit dál. Tak dva dny...? vstoupil jsem do rozhovoru a mírně se usmál Ty mě podceňuješ, do dvou hodin je to kompletní. uklidnil jsem Myu, že zadaný termín bude splněn bez problémů. To jsem si samozřejmě nemyslel, ale bylo to v kontextu nutno použít. zareagoval jsem na poznámku o hulvátech. Takže, chceš zde počkat, nebo mám někoho k tobě poslat? otázal jsem se
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Jun 04, 2011 8:09 pm

Myamoto Usagi

Jako bych si myslela, že to do dvou dnů nezvládne.....ale někdy je lepší dělat, že si myslíte pravý opak.......zdá se, že mi ta devátá divize zalezla pořádně pod kůži... Usmála jsem se. Ale aspon budu mít všechno hotovo....můžu se pak už jen postarat o ten případ Akia......bude to takové příjemné osvěžení a odlehčení do časopisu, když ted můžem psát leda tak o boji, boji a boji... Na nějakou dobu jsem se zamyslela, ale rychle jsem se vrátila do přítomnosti a k Satoshimu. Raději bych počkala tady.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jun 04, 2011 8:13 pm

Dr.Stein

Z rachotem koleček na dlažbě dorazila do 12. divize známá osoba. Z důvodu, že bylo jaksi nepovolené zkoumat shinigami, objednával si Stein umělá těla ze 12. divize a ty zkoumal a jelikož mu docházela, potřeboval další. Židle pomalu směřovala ke kanceláři Staoshiho.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jun 04, 2011 10:41 pm

Satoshi
Dobrá tedy. odpověděl jsem Mye a odešel jsem pro přístroj, tedy jsem si to aspoň myslel, protože když jsem vykopl (doslova) dveře od konferenční místnosti, tak jsem si všiml, že přijel jeden z "kolegů" na mé vytvořené epické židličce. Zdravím Franku, předpokládám, že si jedeš pro objednávku. nezaujatě jsem poznamenal a luskl prsty načež se objevili 3 NPCčka a pouze jsem do vzduchu promluvil Víš, co máš dělat, objednávka X035J5204LQ. a objevil se můj Zanpakuto a já se vydal do skladu DX9, kde by měl být ten přístroj pro Myu.

Suzaku
Takže X035J5204LQ... zopakoval jsem a trochu se zamyslel To bude v boxu P2O530 ve třetí polici, pojďme. zavelel jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down