Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9. divize, redakce Ban-Kai

+13
Horox
Nawaki
Myamoto Usagi
Raiden
Ryuuka Hosentsu
Akkaku Naito
passionpower
Miss_Atlantis
dead wind
Mishkenzie
Yuki-onna
Misman
Red
17 posters

Strana 23 z 28 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next

Goto down

9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 23 Empty Re: 9. divize, redakce Ban-Kai

Příspěvek pro passionpower Mon May 12, 2014 9:21 pm

Nekonome Chieko

Vrátili jsme se s Hiboru-sama do kasáren, rozloučili jsme se a poté Hiboru-sama odešla někam do ztracena. Přemýšlela jsem, co teď budu dělat já, jelikož spát se mi zatím nechtělo. V tom jsem si vzpomněla, že jsem chtěla znovu navštívit prádelnu. Tedy..vlastně jsem pomyslela, že bych si mohla dát čaj, který mi připomněl čajovnu a ta zase Hijikatu-san....a tak dále, až jsem se dopracovala ke kapesníku v mé kapse. A tak jsem se vypravila do prádelny, kde jsem se pokoušela  vyprat špinavý kapesník.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon May 12, 2014 9:45 pm

-> Baru
Obrovský a strašidelný stín tě vyrušil od psaní. Zvlášťě když hrozivě zamával křídly! Zdálo se, že na lampě se usadil pekelný motýl se zprávou. Podle všeho se měla konat nějaká mise v Hueco Mundo na které byla vyžadována tvoje přítomnost, více informací k dostání v kanceláři 3. divize...

-> Chieko
Když jsi konečně došla do prádelny, tak se na tebe snesl pekelný motýl. Vypadal trochu pošramoceně, ale zdálo se, že i tebe si žádá někdo v kenceláři 3. divize kvůli misi v Hueco Mundo
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 12, 2014 10:57 pm

Nekonome Chieko

Sotva jsem stihla dojít do prádelny, když ke mně přiletěl pekelný motýl. Vypadal...no řekněme, že asi neměl svůj den, jelikož na první pohled bych řekla, že si na něj někdo asi sedl nebo ho málem utopil, nebo bůh ví co...
"Mise?" zeptal se Kuro. Souhlasně jsem přikývla. "Ano, v Hueco Mundo.. Máme se ráno hlásit ve třetí divizi." pověděla jsem mu. Zasloužil si to vědět, přeci jen je to můj společník v dobrém i ve zlém. "Zase ta poušť...?" vzdychl si otráveně černý kocour. Ještě teď si pamatoval, jak měl kožich plný písku. 
Vyprala jsem tedy kapesník, jak nejlépe to šlo a poté se vrátila do svého pokoje, kde jsem se uložila ke spánku spolu s oběma kočičáky, jelikož jsem zapomněla na Fluffyho na své hlavě.
Ráno, když jsem už byla připravená k odchodu, jsem se ještě zastavila u dveří kapitánovy kanceláře. Pootevřela jsem dveře a prostrčila škvírou, která vznikla, bílého kocourka. "Ahoj, Fluffy, my teď musíme jít na misi. Ohlídej to tu za nás, ano?" pronesla jsem k němu ještě tiše a zavřela za ním dveře.
Pak jsme se už konečně vypravili do třetí divize.

-----> 3.divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue May 13, 2014 4:15 pm

9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 23 Barka_zps13237755

tak soustředěně psala, že si ani nevšimla, když motýl přiletěl. O to víc ji vyděsilo, když hýbl křídly, což na stěně vytvořilo hrozivý stín. Baru sebou škubla, až udělala na papíře čáru přes všechno, co dosud napsala. Zpráva, kterou motýl přinesl, byla neméně nepříjemná.
"Chmmmmm..." zamručela Baru zklíčeně. "Já nechci do Hueca Munda...!" zamrmlala smutně. Ale co se dalo dělat? Nic. Rozkaz byl rozkaz. Co se mohlo dít v Huecu Mundu, co by vyžadovalo zrovna její přítomnost?? Netušila.
Dala do pořádku všechny své věci a než odešla, pěkně si uklidila stůl. Již po tmě se vydala pomalým krokem ke svému pokoji, kde se natáhla na postel. Dnes se toho stalo tolik a to špatné převládalo, už toho měla po krk. Přetáhla si peřinu přes hlavu a naštěstí byla natolik unavená, že usnula dřív, než ji stihly dohonit nějaké depresivní myšlenky.

Druhý den ráno se necítila o moc lépe. Zabalila si s sebou to nejnutnější, bylo toho o to méně, že mohla vynechat vše k přežití v přírodě. Protože v Huecu Mundu není žádná příroda a nedá se tam přežít. Ráda by se rozloučila s kapitánem, ale už tak měla zpoždění, takže se vydala lehkým klusem ke kasárnám třetí divize, na které měla tolik nostalgických vzpomínek.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 14, 2014 3:06 pm

---> Severní brána
Aririki Rick Ginken
Přišel jsem zpět a znechuceně se díval po okolí. Hledal cokoliv zajímavého. Zároveň jsem přemýšlel o rozhovoru s Makim. Život zločince a život shinigamiho bylo něco nespojitelného, ale tady přesto byl někdo, kdo to zřetelně zvládl. Přemýšlel jsem jestli bych tuhle vysokou hru zvládl a jestli jí chci hrát.
Nakonec jsem se rozhodl. Jestli se o mě nikdo nebude zajímat, dokud nesepíšu ten článek, tak zajdu za Makim. Každému se konec konců hodí nějaká ta podpora, že?
Sedl jsem si pod strom, a začal přepisovat, škrtat, dopisovat a tak dále. A tak dále...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 16, 2014 10:10 pm

Aririki Rick Ginken
Dopsal jsem svůj článek a donesl ho do redakce. Poté jsem se vydal na místo, kde jsem předpokládal, že najdu Akiho. Jeho divize. Nevěděl jsem, co si od toho slibuju, ale jedno jsem věděl. S tím parchantem si ještě musím promluvit. pomyslel jsem si a zmizel jsem.
¨
---> Kasárny 10. divize
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 17, 2014 10:09 pm

Kasárny 10. divize --->

Aririki Rick Ginken
Přišel jsem do kasáren velmi zklamán. Chce to nějakou zábavu. A když nemohu dělat nic nelegálního, musím dělat nějakou práci. Došel jsem ke kancelářím a začal prohlížet rozpisy misí, o kterých mluvila Koi. Třeba najdu nějakou misi, která by mi nahradila... uniklé finance.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun May 18, 2014 4:11 pm

Rick > Když Rick stál u tabule, kde byly veškeré informace o aktuálních misích, na které jsou potřeba dobrovolníci, někdo ho vyrušil. "Hledáte něco?" ozval se za jeho pravým ramenem mužský hlas. Když se Rick otočil, uviděl za ním stát menšího hnědovlasého kluka, který na něj koukal dlouhým prázdným pohledem. 

9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 23 Fc7494a7eb1900_full
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 18, 2014 9:03 pm

Aririki Rick Ginken
Jo. Hledám nějakou misi. Proč se ptá...te? nebyl jsem si jistý, jestli vykat, nebo tykat, ale pak jsem si řekl, že asi bude fajn, nedělat si nepřátele, když jsem v podmínce.
Na tom klučinovi mi něco nesedí. pořádně jsem si ho prohlédl. Má zvláštní prázdný pohled.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun May 18, 2014 9:17 pm

Rick > "Vy jste tu novej?" zeptal se hnědovlasý chlapec a pořád Ricka sledoval stejným pohledem. Ani jednou nemrkl. Většinou když někoho potkáte, dokážete z jeho výrazu v obličeji nebo pohledu vyčíst, co si myslí nebo jakou má náladu. U něj to nešlo. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 18, 2014 9:28 pm

Aririki Rick Ginken
Cítil jsem se divně. Já dokázal něco vyčíst z každého. Z KAŽDÉHO! Ale u něj nic. Jak?! Ano, jsem tu nový. řekl jsem a nasadil svůj kamenný výraz. Ačkoliv se mi na tváři nepohnul jediný sval, uvnitř jsem cítil obrovský zmatek. Jak dokáže své city skrývat přede mnou?!
Ty jsi taky z 9. divize? zeptal jsem se opatrně. Tak nějak se ve mě začal zvedat vztek. Ale výraz se nezměnil. Vytáhl jsem cigaretu (už zapálenou) z kapsy a potáhl. Nespouštěl jsem ho však z očí. Tohohle si ještě budu muset proklepnout.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun May 18, 2014 9:32 pm

Rick > "Nadřízeným se netyká," odpověděl přísně a dál Ricka sledoval. Na to, jestli je z deváté divize neodpovídal. Ve chvíli kdy Rick vytáhl cigaretu, se ozvalo zasvištění a cigareta spadla na zem rozseknutá na šest malých kousíčků a uhašená. Rick si mohl všimnout že chlapec maličko zasunul katanu do pochvy a opřel si o ní ruku. 
"Pojďte se mnou," řekl, otočil se a vydal se na cestu dlouhou chodbou.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 18, 2014 9:40 pm

Aririki Rick Ginken
Omlouvám se. Smím vědět alespoň vaše jméno? šel jsem za ním a v duchu se modlil. Jestli přišli ještě na nějaký mí prohřešky, tak bude pr**er. Nebo dokonce jestli Koi poznala, že vím o tom s Akim a předešlými kapitány! stále jsem se tvářil neutrálně a to i přes ten strach a přes tu představu, že by tím seknutím mířil na prst, místo na cigaretu...

Naposledy upravil Akkaku Naito dne Sun May 18, 2014 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun May 18, 2014 9:43 pm

Rick > Chlapec neodpověděl. Ani se neotočil. Vlastně krom tichého dupotu nevydával vůbec žádný zvuk. Byl celkem strašidelný. Nakonec oba došli ke dveřím, na kterých byl nakreslený panáček, pod kterým bylo velkými písmeny WC.
Chlapec si něco nahmatal v kapse a nakonec Rickovi podal zubní kartáček. "Vyleštit, vyčistit. Jak záchody, tak země."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 18, 2014 9:51 pm

Aririki Rick Ginken
Co z vás? zeptal jsem se zmateně a vyděšeně. Tak nějak jsem už vůbec nechápal a ten divný chlapec mi vůbec nepomáhal. Už jsem to ani nezakrýval. Zároveň mnou ale prošla vlna úlevy. Nemám průšvih. Dokonce mě ani nechce odpravit. Chce po mě jen...
Jo země! Promiňte, ale... já (...) víte (...) pak jsem jen zakroutil hlavou a vzal si kartáček. Provedu pane! polkl jsem a pak se zase začal tvářit neutrálně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue May 20, 2014 3:47 pm

Rick > S každou výmluvou, na kterou se Rick snažil přijít, se chlapec pokaždé trochu víc zamračil. Nevypadalo to tak, že by mu chtěl nějak dát na výběr. Choval se jako prase a on to prostě nehodlal trpět. Postavil se do futer a opřel se o ně. Celou dobu pozoroval Ricka. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 21, 2014 8:48 pm

Aririki Rick Ginken
Pokrčil jsem rameny a začal. Byl jsem na tvrdé způsoby zvyklý a už jsem pochopil, který typ člověka to přibližně je. A zřejmě se se mnou nehodlal bavit, navíc mou rozmluvu bral jako hledání výmluv. Možná jsem hajzl, ale mám určitou úroveň. Chceš abych to udělal, udělám to se stylem.
Začal jsem ty toalety čistit s rychlostí, která odpovídá shinigami mého ražení. Ale zároveň jsem si dal záležet, abych nevynechal jediné místečko. Bylo to vidět na jeho výrazu- další, čím bych ty toalety čistil, by by můj jazyk.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 21, 2014 9:01 pm

Rick > Chlapec se nehnul. Čekal, až to Rick vyčistí. Byl skoro jako socha. A to až do chvíle, než promluvil!!! 
"Dejte mi ten balíček cigaret," řekl klidným hlasem a probodával Ricka pohledem.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 21, 2014 9:17 pm

Aririki Rick Ginken
Nehnul jsem jediným svalem na tváři, poklonil se a v natažených rukách mu podával své zanpakuto. Žádný balíček cigaret nemám. Veškeré kuřivo mi dodává démon, kterého nosím ve svém meči.
Nemusíte mi věřit, ale když mne prohledáte, žádné cigarety nenajdete. Přesto, mám-li u sebe svou katanu, mohu kdykoliv vytáhnout z kapsy již rozžhnutou cigaretu.
zvedl jsem hlavu. Pane?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 21, 2014 9:23 pm

Rick > "Dobře," odpověděl chlapec a vzal si Rickovu zanpakuto. "Takže když u sebe nebudete mít svoji zanpakuto, nebudete kouřit v kasárnách," vydedukoval, zastrčil si Rickův meč za opasek a znovu se opřel. 
"Pokračujte," ukázal na špinavou zem.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 21, 2014 9:33 pm

Aririki Rick Ginken
Začal jsem drhnout podlahu. Ani jsem se na něj nepodíval a tiše prohlásil: Když budu chodit kouřit mimo budovy kasáren, mohu si svou zanpakuto opět vzít, prosím? drhnul jsem pečlivě. Ne kvůli kouření, ale kvůli misím.
V duchu jsem si neustále opakoval: Prosím, prosím, prosím...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu May 22, 2014 2:13 pm

Rick > "Zanpakuto vám vrátím, když slíbíte, že vůbec nebudete kouřit v prostorech kasáren. Ani v jejich okolí," řekl Okita přísně. "Pokud bych vás ale viděl, jak svůj slib nedodržujete," začal dost strašidelným tónem. "Musel by jste přede mnou provést seppuku," oznámil Rickovi jako by to byla hotová věc. "Tak jak to bude?" zeptal se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 22, 2014 9:48 pm

Aririki Rick Ginken
Lehce jsem kývl, dočistil velmi pečlivě celé toalety a pak vstal. Takže mimo kasárny a v dostatečné vzdálenosti od nich mohu... lehce jsem si povzdechl. Pak zvedl hlavu a natáhl ruku k muži. Ne dlaní vzhůru, abych si vzal zanpakuto, ale na potřesení si. Tak slibuji. Smím se ještě jednou zeptat na vaše jméno, pane?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu May 22, 2014 9:50 pm

Rick > "Moje jméno je, Ještě-jsi-zapomněl-na-zem," řekl a ukázal ukazováčkem na špinavou zem pod umyvadly. Nezdálo se, že chlapec byl nějak výřečný. Rickovi asi nevěřil a nechtěl se s ním kamarádíčkovat. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 22, 2014 10:04 pm

Aririki Rick Ginken
Podíval jsem se na dokonale čistou podlahu a pokrčil rameny. Nemělo smysl jakkoliv odporovat, ten muž byl mocnější, měl vyšší postavení a já měl už tak svých problémů dost.
Začal jsem drhnout podlahu pod umyvadly a během mytí se zeptal: Nezapomněl jsem ještě na nějaké místo? Když už spadneš jednou do bažiny, je mnohem rychlejší tam prostě skočit, než se snažit bojovat.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down