Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9. divize, redakce Ban-Kai

+13
Horox
Nawaki
Myamoto Usagi
Raiden
Ryuuka Hosentsu
Akkaku Naito
passionpower
Miss_Atlantis
dead wind
Mishkenzie
Yuki-onna
Misman
Red
17 posters

Strana 15 z 28 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Next

Goto down

9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 15 Empty Re: 9. divize, redakce Ban-Kai

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Mar 30, 2014 5:42 pm

Baru

civěla nevěřícně na znak, který měla Chieko na rameni.
"A - ale... jakto...?" vykoktala ze sebe. "Náš zástupce... je přece Mitoshi-san..." zašeptala. Podívala se na Chieko a doufala, že přijde nějaké vysvětlení. O změně zástupce ji nikdo neinformoval.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 30, 2014 7:02 pm

9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 15 2349729984 Nekonome Chieko

Její zaraženost jsem chápala, byla jsem na tom podobně, když mi řekli, že je ze mě zástupce kapitána. Vlastně mě to zaráželo pořád. Kuro s ní však nesoucítil, spíše mu to celé přišlo vtipné. 
"S-sotaichou říkal, že.....se prý odešel starat o svoje děti....nebo tak něco. A....prý zanechal seznam....kandidátů...na svou pozici. A...sotaichou vybral mě. Tedy...alespoň tak to říkal." pokusila jsem se vysvětlit situaci.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 31, 2014 6:37 pm

Baru

ještě chvíli pouze nevěřícně civěla. Potom se uklonila, možná až příliš hluboce, ale cítila, že se jí do očí derou slzy, a nechtěla, aby to Chieko viděla.
"Jsem Hiboru Baru, třetí důstojnice. Těším se na spolupráci s vámi, fukutaichou," pronesla tak pevně, jak jen dokázala, ale moc upřímně to neznělo. Poté se na patě otočila a odešla. Nebylo vůči Chieko fér na ni přenášet cokoli z toho, co Baru momentálně cítila, ale bylo to těžké. Teď už si byla zcela jistá, co se stalo. Vrchní kapitán se postaral o to, aby se mu Mitoshi-san nepletl pod nohy, protože nejspíš něco zjistil. Neměl přece žádné děti, takže se o ně těžko mohl jít starat, co to vůbec bylo za hloupý důvod? Navíc... kdyby Mitoshi-san zanechával seznam kandidátů... Baru pochybovala, že by do něho zahrnul takto mladou a nezkušenou shinigami. Možná se teď trochu ozývala její uražená pýcha, že když už má někdo být po Mitoshim-san zástupcem, měla by to být ona... A navrch toho všeho se teď naplno projevil její strach o muže, kterého... na kterém jí záleželo. Byl určitě silný a dokázal se o sebe postarat... ale jakou měl šanci, pokud ho chtěl odstranit vrchní kapitán?
Baru vůbec nevěděla, co by teď měla dělat, ale cítila, že nechce být nikomu na očích. Skoro poslepu spěchala do svého pokoje v kasárnách, který moc často nepoužívala, ale dnes za něj byla ráda.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Mar 31, 2014 8:13 pm

Nekonome Chieko Nekonome Chieko a Kuro Kuro 

Chtěla jsem něco říct, když se mi najednou uklonila.Než jsem však našla ty správná slova, zmizela z místnosti. 
Trochu zaraženě jsem se podívala na Kura a poté zpět na dveře, ze kterých během pár minut stihla přijít a zároveň odejít spousta lidí.
Ohlédla jsem se na Fluffyho, kterého jsem v tom všem zmatku pustila na zem. Vsadila bych se, že se vrátil ke své misce, proto jsem se nejprve podívala tam.  
"Asi bychom měli jít,než přijde nějaký jiný individuum." pronesl Kuro a olízl si tlapku. Čistota nadevše. Přikývla jsem na souhlas a znovu se podívala na Fluffyho. Přišla jsem k němu, sedla si na bobek a podrbala ho. "Už půjdeme, Fluffy. Ahoj a hlavně se zase neztrať jako před tím." pronesla jsem k němu, vstala a vydala se ke dveřím s plánem porozhlédnout se po divizi.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 31, 2014 8:44 pm

Baru

došla do pokoje. Když za sebou zavřela dveře, na chvíli schovala obličej do dlaní a zhluboka se nadechla. Nebreč... nesmíš brečet... Sedla si na postel a ruce zaťala v pěst na kolenou. Vzpomněla si na chvíli, kdy Mitoshiho viděla naposledy. Říkal jí, aby se brzy uzdravila... Možná kdybych nebyla zavřená v blbé nemocnici, mohlo být všechno jinak... Ale nemohlo to být přece naposledy! Mitoshi-san nemohl být pryč, určitě se zase vrátí... přijde, když to budou všichni nejméně čekat... určitě... Nesmíš brečet, nesmíš.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 01, 2014 3:42 pm

Chieko > Fluffy samozřejmě opět žral ze své misky. Když se s ním ale Chieko loučila, zvedl hlavu a mňoukl na ní. Nejspíš se loučil, což Kuro určitě dokázal přeložit.
Když Chieko vyšla ven z kanceláře, musela ven přes redakci, která byla hned za ní. Redakce byla plná lidí, kteří něco sepisovali a občas jeden na druhého křičeli přes celou místnost, aby udělali to a to. Zástupkyně si mohla všimnout toho, že u dveří redakce stojí Hijikata, se kterým už měla tu čest.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 01, 2014 4:26 pm

Nekonome Chieko a Kuro Nekonome ChiekoKuro 

Když jsme vyšli z kanceláře kapitána, oddychla jsem si, cítila jsem se trochu vyčerpaně. Mluvit s tolika lidmi mi nedělalo dobře. Jakmile jsem však zvedla pohled zjistila jsem, že je kolem mnohem víc lidí, zase mě popadla panika. Proč to nemůžou být kočky? blesklo mi vyplašeně hlavou. Sem tam někdo na někoho zakřičel něco, čemu jsem nerozuměla nebo mi nedávalo smysl. Rozhodla jsem se, že u dveří bude pro mě nejlepší místo. Kdykoliv odsud budu moct odejít na vzduch(čti utéct). 
S Kurem, který mi mezitím vyskočil na rameno, jsem prošla celou redakcí potichu a nenápadně jako myška a hlavně rychle. Asi nejprve zajdu na ten vzduch. pomyslela jsem si a mířila přímo ke dveřím.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Apr 01, 2014 4:39 pm

Myamoto Usagi

Po kratší, ale zato vcelku příjemné procházce, jsem se konečně dostala před ty tak dobře známé kasárny. Vstoupila jsem dovnitř a zhluboka jsem se nadechla.
Ah...doma je doma... Chvilku jsem si jen užívala tu nezaměnitelnou vůni.
Asi bych někomu měla oznámit, že si jdu vyzvednout své věci...ze slušnosti. Ale Yoshiro ani Antero-san tu nejsou........Baru, je zdá se v nějakém pokoji....no takže zbývá redakce.
Tam už se někdo kompetentní...pravděpodobně Yori...vždy nakonec najde.

Bez zdržování a s úsměvem na tváři jsem si to zamířila nejkratší cestou do redakce.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 01, 2014 4:41 pm

Chieko > Když se Chieko blížila, ke dveřím, Hijikata je otevřel a hezky se na ní usmál. "Prosím, zástupkyně," řekl a počkal, až Chieko projde. Potom šel za ní.
"Na vzduch?" zeptal se a začal si z kapsy vytahovat krabičku cigaret. "Taky se potřebuju trochu provětrat," strčil si jednu cigaretu do pusy a schoval krabičku zpět. Zatím si jí ale nezapaloval.

Mya > Usagi cestou míjela pro ní neznámou dvojici. Odznaku zástupce na ruce Chieko si nevšimla. Zanedlouho dorazila do redakce, ve které byl jako vždy celkem zmatek. Když pisálci Myu uviděli, zastavili se a hleděli s otevřenou pusou. "Kapitánko!" ozvalo se nadšeným hlasem. Zdálo se, že jí velice rádi vidí. "Vy jste se vrátila!"
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 01, 2014 4:52 pm

Nekonome Chieko a Kuro  9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 15 2349729984 9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 15 2628239281 

Když už jsem se chtěla natáhnout po klice, uslyšela jsem Hijikatův hlas. Zvedla jsem hlavu a viděla, že mi dveře otevřel. "D-děkuji." odvětila jsem a prošla jimi. Kuro ho celou dobu upřeně sledoval svýma fialovýma očima, skoro jako by ho hlídal. Nic neříkal, asi si to překvapení nechápal na vhodnější chvíli.
Na jeho otázku jsem jen souhlasně přikývla. Když jsem uslyšela zašramocení krabičky, všimla jsem si koutkem oka, jak si Hijikata vytáhl cigaretu. "V-víte...že to škodí...zdraví?" pronesla jsem a očima hledala nějakou lavičku. 
Také jsem si všimla, že jsme minuli nějakou osobu, neznala jsem jí,kdo to asi byl. Napadlo mě. Za chvíli jsem na ní úplně zapomněla, jako obvykle.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 01, 2014 4:56 pm

Chieko > Hijikata překvapeně vykulil oči, pak se podíval na cigaretu, kterou měl v ústech a nakonec se zasmál. "Ale já to nekouřím," řekl a vytáhl jí. "Tedy, dřív ano, ale už ne. Jen jsem si zvykl na ten pocit, mít to mezi rty," znovu jí zastrčil do pusy a usmál se na Chieko. "Je to takový můj zlozvyk. Ale aspoň neškodí zdraví."
"Nevadí vám moje společnost, zástupkyně?" zeptal se. "Pokud by vám to nevadilo, mohl bych vás pořádně provést."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Apr 01, 2014 5:03 pm

Myamoto Usagi

U vchodu do redakce jsem se vyhla dvěma shinigamim,
kteří právě vycházeli a následně jsem vstoupila.
Tenhle řízený zmatek se tu nikdy nezmění...no není to nádhera!
Rozhlížela jsem se po Yorim i když přes ty hromady papírů na některých stolech bylo těžké určit i jestli za nimi někdo vůbec sedí.
Poté jsem zachytila pohledy reportérů, redaktorů a dalších důležitých osob bez kterých by Ban-Kai nikdy nebylo možné vytvořit a najednou jsem se nemohla přestat usmívat.
Ano, jsem zpět! Bylo jediné na co jsem se zprvu zmohla. Pak se mi již podařilo trochu zmírnit dojetí z jejich reakce a tak jsem pokračovala. Jsem ráda, že jste všchni v pořádku. Vypadá to, že se vám vede dobře.
A jsem si jistá, že mi poradíte, kde bych tu momentálně mohla najít nějakou vyšší šarži, že?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 01, 2014 5:08 pm

Mya > Bývalá kapitánka nebyla jediná dojatá osoba v místnosti. Vždyť to byla ona, kdo stvořil tuhle redakci! A byla zpět! Několik redaktorů se tam z toho složilo na zem, jiní okamžitě běželi ke své milované ex-šéfce. A další prostě dál pracovali, protože měli skluz.
"Právě jste minula novou zástupkyni," řekl jeden z jejích obdivovatelů. "A třetí důstojnice Hiboru je nejspíš ve svém pokoji," dodal ještě. Usagi si tedy mohla vybrat.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 01, 2014 5:10 pm

Nekonome Chieko a Kuro  9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 15 2349729984 9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 15 2628239281 

Podívala jsem se na něj nechápavě, když se zasmál. Co tu bylo k smíchu? Jakmile mi však vysvětlil, o co jde, vypadlo ze mě jen pouhé: "Aha..." Já a dlouhé povídání nejsme hold kamarádi.
Když se mě však zeptal, jestli mi vadí jeho přítomnost, začal se v mé mysli odehrávat nelítostný boj. Řekni ano, aspoň budeš mít klid. vs. Řekni ne, pomůže ti to zvyknout si na lidi. Dalo se to představit i jako takový ten čertík a andělíček reprezentující svědomí. Nakonec dal andělíček čertíkovi knockout a já se probrala ze zamyšlení. "Ne." vyjekla jsem hlasitěji než bylo mým zvykem a jen, co mi to došlo, jsem zrudla a sklopila zrak. "N-n-nevadilo..." odpověděla jsem nakonec už svým tichým hlasem. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Apr 01, 2014 5:44 pm

Myamoto Usagi

Když hned teď půjdu za Hiboru-san, mohlo by to v někom zasvěceném vyvolat podezření....
Snažila jsem si vybavit tu dvojici, kterou jsem před chvilkou minula.
No tak to bych měla hned vyrazit, abych jí ještě dohnala.
A vy se vraťe do práce, nerada bych, aby jste prošvihli své deadliny!

Dodala jsem opět svým velitelským tonem, který jsem v redakci dříve běžně používala.
Jak nostalgické... Na odchodu jsem jim všem ještě rychle zamávala, ale to už jsem mizela na chodbě. Doběhnout ty dva mi nedalo moc práce. Proto jsem se na okamžik ještě zastavila, abych získala jistotu. Páska deváte divize, takže je to ona...a zjevně tu z toho dělají hotel pro kočky... Přistoupila jsem k nim již normální chůzí. Omlouvám se, že vás vyrušuji v..... Odmlčela jsem se a se záhadným výrazem jsem přejala pohledem od jednoho k druhému. ....soukromém rozhovoru, ale potřebuji s vámi mluvit, fuku-taichou.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 01, 2014 6:06 pm

Nekonome Chieko Nekonome ChiekoKuro 

Najednou k nám přistoupila shinigami, kterou jsme před tím minuli. "V-vůbec nerušíte." odpověděla jsem jí. "C-co potřebujete?" dodala jsem ještě. "Mimochodem...jmenuji se Nekonome Chieko a toto je Kuro." představila jsem nás. "...a Hijikata-san." vzpomněla jsem si na svého společníka.
Kdo to asi je? honilo se mi hlavou, neznala jsem jí, ale měla jsem tušení, že bych jí znát měla, alespoň z doslechu. Kuro se na ní nachvíli podíval, prohlédl si jí a poté pokračoval v hlídání Hijikaty a tím vlastně i mě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Apr 01, 2014 6:23 pm

Myamoto Usagi

Fuku-taichou žurnalistické divize a přitom mě nepoznává...člověk tu chvilku není a hned se na něj zapomene...sejde očí, sejde z mysli. Vím, že jsem se změnila, ale tolik zase ne, ne?!
I když ostatní říkali, že je tu nová, tak to by jí snad mohlo trochu omluvit...

Těší mě, že vás poznávám. Mé jméno je Usagi Myamoto, bývala kapitánka 9.divize a zakladatelka časopisu Ban-Kai. Představila jsem se taktéž a mírně jsem se jí poklonila.
Zrovna jsem se vrátila do Seireitei, tak bych si chtěla dojít do svého starého pokoje pro věci, protože mě přiřadili k jiné divizi.
Nepřišlo mi ovšem vhodné, si jen tak bez dovolení nakráčet do pokoje v jiných kasárnách a něco si odtamtud odnést....
Mám tedy vaše svolení?
Zeptala jsem se nakonec s jedním nadzvihnutým obočím.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 01, 2014 7:30 pm

Nekonome Chieko Nekonome Chieko Kuro 

Bývalá kapitánka deváté? Zakladatelka Ban-Kai. Ta Myamoto-taichou?? Z toho mi šla hlava kolem. Najednou mi došla slova. Nebo spíš zase. Začala jsem tam něco nesmyslného koktat a div to se mnou neseklo. 
Kapitánka se ptá mě na svolení? Dneska toho na mě bylo moc. 
"A-a-a-ale jistě. M-m-můžete." dostala jsem ze sebe nakonec. Kuro mi šťouchl do tváře tlapkou, aby mě uklidnil a donutil dýchat. Ani jsem si nevšimla, že jsem přestala dýchat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Apr 02, 2014 1:55 am

Myamoto Usagi

Trochu pobaveně jsem sledovala reakci nové zástupkyně.
Zajímavé, že tady ženy jako fuku-taichou mají zatím vždy modré vlasy...
To je skvělé, až budu hotová tak vám nebo někomu jinému z důstojníků vrátím klíč od toho pokoje, aby se mohl zase normálně používat. Zkusila jsem se na ní povzbudivě usmát, protože jsem si ještě docela dobře pamatovala, jak vypadali mé první dny zde v roli kapitánky. Už vás nebudu rušit, jistě toho máte hodně...
Lehce, ale zdvořile jsem se jí poklonila a vyrazila jsem k pokoji číslo devět.
Vypadají, že je už dlouho nikdo neotevíral, takže si asi nenechali udělat náhradní klíč a ani je nikdo neproboural či nedesintegroval.............no to zní slibně...
Rozvázala jsem svůj šál a z tajné kapsičky jsem vyndala klíč. Vložila jsem ho do zámku a otočila jsem. Jak jsem v zápětí zjistila, skutečně se mi ve věcech nikdo nehrabal, což mě opravdu potěšilo. Rychle jsem si proto spakovala svých pár švestek a převlékla jsem se zpět do klasické shinigami uniformy. Hotovo. Po asi dvaceti minutách jsem měla vše sbaleno v jedné krabici a tak jsem za sebou opět mohla zamknout a vydat se hledat Chieko. Ovšem stačila jsem dojít jen do sousedící chodby, kde mě zarazil zvláštní zvuk vycházející z jednoho pokoje. To je jednoznačně reiatsu Hiboru-san....že by se jí něco stalo?
Měla jsem obavy a tak jsem raději párkrát silně zaklepala na její dveře.
Jste v pořádku?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Apr 02, 2014 3:26 pm

Konan Hana

Pomalu se ploužila ulicemi, až se konečně doploužila do 9. divize. Byla hrozně vyčerpaná a nejraději by si šla lehnout, jenže děti se zrovna probudili, takže si teď s nimi bude muset hrát. Už jen z té představy omdlévala. Jenže co se dalo dělat. Nezbývalo nic jiného než nahodit úsměv a hurá do hraní. Zamířila tedy do kanceláře kapitána.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Apr 02, 2014 7:21 pm

Nekonome Chieko Nekonome ChiekoKuro    

Byla jsem hrozně nervózní. Takhle jsem se sice cítila před všemi lidmi, ale před kapitánkou, ať už bývalou nebo ne, jsem byla mimo ještě víc. Sice jsem za svou shinigami kariéru potkala už čtyři kapitány(pozn. autora Neví, že Mitoshi byl kdysi kapitán), ale to na situaci nic neměnilo. Navíc mi bylo trapně, že jsem Myamoto-taichou nepoznala, její typická červená šála byla pověstná.
"D-dobře..žádný problém." odvětila jsem jí. Jakmile se na mě usmála, moje nervozita trošku ustoupila a dovolila mi se také pousmát. 
Vlastně ani ne. pomyslela jsem si, když řekla, že toho musím mít hodně. 
Oplatila jsem jí poklonu, jak nejvíc to s kočkou na rameni šlo a i když poté odešla, ještě chviličku jsem se za ní dívala.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Apr 02, 2014 9:36 pm

Baru

Jakmile zaslechla někoho za dveřmi, rychle zvedla hlavu z dlaní, ve kterých ji měla doteď složenou. Nějaký ten tlumený vzlyk jí přece jen unikl. Rychle si utřela oči, urovnala vlasy a šla ke dveřím, snažila se vypadat co nejvíc normálně. Absolutně nikdo ji nesměl vidět brečet! Ona vlastně nebrečela. Jenom trochu. Možná. Jistě že ne.
"A-ano, Myamoto-sama, nic mi není," křikla ještě před tím, než otevřela. Pokusila se na Usagi ve dveřích usmát.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Apr 03, 2014 1:27 am

Myamoto Usagi

Náhlé ticho mě ještě více znervoznilo, ale když se Baru ozvala, trochu se mi ulevilo.
Což se vzápětí opět změnilo, protože důstojnice deváté divize otevřela dveře s tak ubohou napodobeninou usměvu na tváři jakou jsem již dlouho neviděla a stále lehce zarudlé oči jí taky moc nepomáhali. Přece se to ještě nikdo nemohl dozvědět?!? Tedy o mě možná nějakým nepochopitelným zázrakem ano, ale o tom, že jsem to řekla těm dvou přeci ne.................nebo jo? Jsem až tak průhledná? Jsem natolik špatný lhář? Protože jsetli ano, tak jsem neohrozila jen sebe, ale hlavně je......................to ne...
Jste si jistá? Protože to jako nic rozhodně nevypadá... Zkusila jsem odporovací metodu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Apr 03, 2014 9:13 am

Baru

pokrčila rameny. Co měla Myamoto-sama říct? To, že se někomu svěří, Mitoshimu-san k ničemu nepomůže, jen jí to vyslouží image sentimentální trosky. Ovšem to, že zatne zuby a bude bojovat, by mu pomoci mohlo. Popotáhla tedy a zatvářila se odhodlaně.
"Myamoto-sama... musíme tu mafii vykopat ze Seireitei," pronesla, když se v ní strach o bývalého zástupce měnil v nenávist k těm, kdo mu možná ublížili. "Tahle drzost jim nemůže projít!" Mluvila samozřejmě potichu, aby je nikdo jiný neslyšel, ale i když skoro šeptala, zalesklo se jí nebezpečně v očích. Nevěděla, co s tím udělá... ale něco určitě!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Apr 03, 2014 11:15 am

Myamoto Usagi

Mlčky a možná s trochu moc velkým zaujetím, jsem čekala, co mi odpoví.
Ovšem na to, co následovalo jsem připravená nebyla. Nebýt toho, že jsem zrovna v ruce držela těžkou krabici bych jí okamžitě zacpala pusu.
Souhlasím, Hiboru-san, ale jestli to budete takhle říkat na veřejnosti, tak jediný koho vykopou budeme my... A to ještě v tom lepším případě... To slovo na M už prosím nepoužívejte...není to bezpečné. Raději jim říkejme doterní hmyz.
A slibuji vám, že se těch škůdců už brzy zbavíme...
Mluvila jsem šeptem, ale naléhavě.
Kdo by kdy řekl, že právě vždy tak pravidla dodržující a milující Hiboru-san se takhle zapálí pro...ehm takovouhle věc...?
Poté jsem přešla na normální hlasitost a do formálnějšího tonu. Jako bych Baru zrovna potkala. Právě jsem vyklidila můj starý pokoj, protože mě přiřadili jako důstojníka k první divizi... Mohu klíč odevdat vám? Nebo to mám vyřídit s vaší fuku-taichou?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 28 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: