Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severní brána

+17
Eshen
Solas
Suki
Akkaku Naito
Mina
Kage
passionpower
Aki
Kumori
Sode
Nawaki
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Shinichi
Hysterio
joemandel
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 4 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Severní brána - Stránka 4 Empty Re: Severní brána

Příspěvek pro Aki Sat Aug 04, 2012 11:58 pm

Aki Maki

Pohlédl na něj odhodlaně. "Baf.." Zašeptal než se k němu dostal a potom se mu pokusil rukojetí zanpaktou zasadit tvrdou ránu do břicha. Nechtěl ho zabít dokud si ho nevyslechnul.

Spoiler:
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Aug 06, 2012 7:43 pm

Chudák zdrhající byl tak vystrašený, že se ani neuhnul. Byl to muž, vypadal mladě a nezkušeně, nutno říci. Na sobě měl oblečení, jaké by tě nepřekvapilo na jakémkoli obyčejném obyvateli Rukongaie. Svalil se na zem s heknutím a držel se za břicho, ani nic nestačil říct.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Aug 09, 2012 10:37 pm

Aki Maki

Pohlédl na něj, překvapil ho jeho vzhled. "Kdo zatraceně jsi..?!" Zvýšil na něj hlas. Ruku stále nespouštěl z rukojetě svého meče, nechtěl riskovat. Možná vypadal jako někdo z Rukongaie, ale mohl také být zatraceně silný a jen klamat.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 17, 2012 12:32 pm

"Nechci nikomu ublížit, jen jsem měl doručit zprávu, to je všechno! Nechte mě prosím jít!" zaskuhral onen človíček, který měl v očích upřímné zděšení z toho, že jeho tak jednoduchý plán skončil takto špatně a pro něj nevesele.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Aug 21, 2012 11:36 am

Aki Maki

Pohlédl n aněj. Ten muž možná mluvil pravdu, ale co kdyby ne? Měl by z toho průšvih a navíc by byl za hlupáka. "Jakou zprávu? A komu si ji měl doručit? Bez odpovědí tě nepustím.." Pohlédl mu přímo do očí.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Aug 23, 2012 5:23 pm

"Ehm... to vám ale nemůžu říct..." klepal se chlapík a uhýbal vystrašeně očima.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Aug 25, 2012 2:26 pm

Aki Maki

Zhluboka se nadechne a vydechne. Pohlédne na něj, přikrčí se k němu a začne mu šeptat do ucha. "Měl bys mi to říct, nebo tě budu nucen donést na výslech. Věř mi že to nechceš zažít, raději mi to řekni ať se ušetříš bolesti..." Snažil se to podat co nejdramatičtěji. Výslechy nebyli hrozné, popravdě když byl v druhé divizi tak sám dělal pár výslechů dě byl jeden z nejhorších, ale prostě chtěl jen toho muže přinutit mluvit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Aug 27, 2012 11:00 am

"Pod... podkapitánce... osmé divize..." zapípl človíček a krčil se vyděšeně před Akim, který ho zřejmě k smrti děsil. Stejně jako představa bolestivého mučení u výslechu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Aug 27, 2012 2:22 pm

Aki Maki

Odpověď ho celkem zarazila, což musel ten človíček poznat. "Výborně, jde ti to dobře. Pokračuj, řekni mi vše a vyhneš se tomu. Věř mi že jsem ještě nepoznal člověka kterej by tu bolest vydržel a chci tě jí ušetřit. Tak mluv.." Snažil se mluvit tajemně, protože toužil znát fakta.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 03, 2012 8:26 pm

Mužík se otřásl, ale držel pusu zavřenou. Zřejmě už tak se cítil dost provinile za to, že část svého úkolu vyzradil. Bylo dost možné, že trest za zradu byl větší než to, cos mu sliboval ty. A nebo v sobě aspoň na chvíli našel zase kousek cti a odvahy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Sep 06, 2012 8:22 pm

Aki Maki

Pohlédl do země a zhluboka vydechl. "Dobrá, nedáváš mi jinou šanci. Je mi to líto, doufám že se nezblázníš jako ti ostatní..." Chytnul ho za rameno a zvednul ho. "Pojď.." Pohlédl na něj. "Připadáš mi jako fajnovej chlapík, opravdu se mi s tím nechceš svěřit? Slibuju že tě nechám i hned jít, nebo ti zajistím stráže, pokud se bojíš že ti za vyzradění bude udělen trest..." Pohlédl na něj.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 07, 2012 8:06 pm

Muž už byl na dně, z očí mu tekly potoky slz a kousal si nehty, ale pořád nic neříkal. Pod vousy si něco mumlal, znělo to jako že lituje, že tuhle práci vzal.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Sep 09, 2012 11:15 am

Aki Maki

Chytl ho za ramena a podíval se na něj. "Slibuju že když mi to řekneš, tak se ti nic nestane. Zajistíme ti ochranu, pokud se tolik bojíš, ale musíš m to říct, protože pokud mi to neřekneš, tak tě budeme muset poslat někam, kde se ti opravdu nebude líbit. Oni to zjistí násilím, udělají cokoliv aby to tu ochránili. Já se snažím pouze ochránit tebe.." Koukal na něj. Už ho nebavilo tohle divadýlko na hodnýho, chtěl to mít co nejdřív už z krku.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Sep 27, 2012 5:49 pm

Aki Maki

Spoiler:

Vracel se pomalým volným krokem do centra. Chtěl jít poznat svého nového kapitána.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Jun 14, 2013 9:41 pm

Haruka Kasumi

K bráně se pomalým krokem blížila osoba. Na sobě bílý "plášť", který za ní lehce u země vlál a vlnil se. Sem tam byl trochu zašlý, ale tím neztrácel na svém poselství zvěstovat všem, co jej na dané osobě zahlénou, o koho se vlastně jedná. Reiatsu toho moc neprozrazovalo, neb ho ona osoba úmyslně tlumila.
Před bránou se zastavila a otočila se za sebe. Při tomto prudším pohybu se kolem ní lehce rozevlály i blonďaté vlasy svázané do ohonu. Zahleděla se do dálky před střechy rukongaiských domků. Je to doba, co jsem odešla a bude to ještě dýl, než se zase dostanu na tokové místo, pomyslela si.
,,Není proč zpěchat," pronesla, když procházela bránou a i nadále svou přítomnost skrývala.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Mon Sep 02, 2013 9:28 pm

Kanashi

Přicházel jsem z Rukongaie, rozhodl jsem se pro severní bránu, bylo to nejblíže. Musel jsem uskutečnit první tah v mém plánu. Jen jsem musel najít odpověď na jednu jednoduchou otázku. Kde mám najít pekelného motýla? Možná mají někde svou komunitu, ale kde, to jsem neměl sebemenší potuchy. Jako první mě napadla první divize. Nebo prostě nějakého najdu a odchytím si ho. Jo to bude lepší varianta. "Dneska uskutečním svůj comeback!" Pověděl jsem a pozvedl jsem pěst pravé ruky k nebesům.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Mar 08, 2014 7:44 am

Severní brána - Stránka 4 6s73lt

Podarilo sa jej sem dostať tak najrýchlejšie ako to len dokázala, ale radšej si to nepočítala, inak by sa bála, že prišla už fakt dosť neskoro ako sa len dalo. Najskôr sa párkrát stratila, ale cestu si zase našla a konečne pribehla k severnej bráne. Zastavila sa tam, predklonila sa, trošku pokrčila nohy v kolená, oprela si o ne ruky a vydychovala unavene. Po nejakej slabej minúte-pol minúte, sa znova narovnala a tvárila sa akoby tu už stála mesiac. Teda, záležalo na tom, či tu niekto bol, či tu niekoho mala vystriedať, to už by bolo horšie.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Mar 08, 2014 12:13 pm

Ib -> Dobře jsi věděla, že pokud bylo vše při starém, měl by tu být ještě jeden člověk s tebou. Pokud ses rozhlédla, uviděla jsi na opačné straně brány mladého shinigamiho. Vypadal celkem sympaticky, měl tmavě hnědé, krátké vlasy, modré oči a docela hezky, i když trochu nervózně se na tebe usmíval. Nejspíš to byl člen tvé divize a možná jsi ho už i někdy dřív viděla, ale jeho vzhled byl celkem průměrný a ničím na první pohled nezaujal, takže jsi ho nejspíš zapomněla...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Mar 09, 2014 9:09 am

Začala sa okolo seba obzerať hľadajúc ešte niekoho. Nikoho nevidela len jedného shinigamiho, ktorý jej skoro ani do očí nepadol. Keby sa obzerala len tak, že nikoho nehľadá, tak by si ho ani nevšimla, ale keďže niekoho hľadala, všimla si ho. Poškriabala sa vo vlasoch a pozrela sa do strany a pomaly k nemu šla v snahe si sformulovať v hlave výhovorku prečo prišla neskoro. Pomaly k nemu podišla a otvorila ústa, že by niečo povedala, ale nič nevyšlo, tak sa pozrela do strany a tvárila sa, že prišla na čas. Komunikácia s ostatnými bol pre ňu boj než nejaká pohoda. Jediné čo z nej nakoniec vyšlo bolo také chabé skoro nepočuteľné: "Zdravím." a ďalej už neprehovorila ani slovo.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 10, 2014 9:39 pm

Ib -> "Ehm, ahoj," pozdravil tě shinigami také. Ani on zřejmě nebyl nejsilnější v konverzaci, protože se na nějakou chvíli odmlčel a koukal se všude okolo. Nikdo ale momentálně nevcházel do Seireitei ani nevycházel ven, takže se nakonec vrátil pohledem k tobě. "Vy jste asi Ib-san, že?" zeptal se a u toho se drbal rozpačitě na hlavě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Mar 10, 2014 9:49 pm

Prikývla len na jeho pozdrav a dívala sa do strany. Stála tam kúsok od neho teda a dávala teda pozor. Prekrížila si potom ruky na prsiach. Ani nevedela dokedy tu budú, to si nejako zabudla zistiť, keď sa sem ponáhľala. Mlčala tak či tak a prešlapovala na mieste, keďže nie je zvyknutá stáť dlho na jednom mieste. Po chvíli sa ten shinigami znova ozval a pozrela sa naňho. Asi fakt nevedel, čo má povedať, pretože to, čo sa jej spýtal, bolo celkom samozrejmé, ale nič na to nevravela.
"Som." odpovedala len tak sucho a pozrela sa do strany. "A.. vy?" opýtala sa ho nakoniec po chvíli a pozrela sa naňho kútikom oka. Keďže nevie koľko tu bude s ním stáť pri tom tichu a pri  tom ako jej budú tŕpnuť nohy, tak aspoň prehodí s ním pár slov nech na to nemyslí.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 12, 2014 6:55 pm

Ib -> "Ehm... já jsem Otojiro... ale většina lidí mi říká Oto, tak také můžete..." pronesl. Potom už nic neříkal, jen se trochu divně usmíval a díval se všude okolo. Naštěstí se za chvíli k bráně někdo přiblížil, což vás zachránilo od trapného ticha. Byla to stará paní, která za sebou táhla velikánský vůz zakrytý plachtou. U toho hekala a funěla a taky trochu nadávala, protože byl nejspíš na ni těžký.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Mar 15, 2014 9:46 pm

Prikývla len na jeho slová, ale nič k tomu nevravela. Vyzeralo to, že ani on sa nemal príliš k slovu. Potom však zbadala tu starú pani. Keď zbadala ten voz, tak sa divila ako ten voz dokázala sama utiahnuť a pozrela sa potom do strany. Potom sa pozrela znova na tú starenku. Pomaly k nej vykročila a pritom, ako k nej kráčala, sa pozrela na Otojira a prišla teda k starenke.
"Em.. nechcete s tým pomôcť?" opýtala sa jej a snažila sa, aby to znelo zdvorilo, ale dívala sa pritom do strany, keďže sa nerada sama prihovára k ľuďom.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Mar 16, 2014 9:46 am

Ib -> Stařenka se na tebe podívala, a potom se široce usmála. "No jestli ti to nevadí, panenko, tak bych chtěla, je to hrozně těžké! Přece jenom dneska mladí ještě vědí, co je slušnost!" pochvalovala si a pustila oj vozu. "Teda někteří..." dodala s pohledem na Ota.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Mar 16, 2014 8:35 pm

Pozrela sa na voz a tak trošku dúfala, že ho utiahne ďalej ako pol metra. Je predsa shinigami, takéto niečo by mala zvládnuť a netrénovala na akadémii len tak nadarmo. Pozrela sa na starenku a nič nepovedala, len sa nesmelo poškriabala vzadu vo vlasoch a pozrela sa do strany. Šla teda k vozu, chytila ho a poriadne sa zaprela a v duchu sa modlila, aby sa pohol.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next