Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severní brána

+17
Eshen
Solas
Suki
Akkaku Naito
Mina
Kage
passionpower
Aki
Kumori
Sode
Nawaki
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Shinichi
Hysterio
joemandel
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Severní brána - Stránka 6 Empty Re: Severní brána

Příspěvek pro Mina Sun Apr 20, 2014 4:21 pm

Severní brána - Stránka 6 6s73lt

Snažila sa dávať po zbytok dňa na stráži pozor a hlavne s nikým nehovoriť, ak to nebolo naozaj nutné. Dúfala, že už bude pokoj a ona bude môcť ísť niekam do pokoja, kde si vychutná ticho a samotu. Dúfala, že to už čoskoro skončí. Dívala sa okolo seba na ostatných, ktorí chodili okolo nej, ale potom zbadala jedného shinigamiho. Dúfala, že to nebude ako s tou babkou a pomaly k nemu pristúpila.
"Emm... pardon.. ste v.. poriadku? Stalo sa vám niečo?"  opýtala dosť zbytočnú, ale častú otázku. Dúfa, že to nebude nejaký bitkár alebo problémový shinigami, ktorý sa pobije len tak s niekym. Ale hlavne ju udivovalo, kde má zanpakuto, ale na to sa ešte nepýtala.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Apr 20, 2014 7:52 pm

Ib -> Osoba se od tebe odvrátila a snažila se jít dál, ale na zlomek sekundy jsi zahlédla kousek obličeje, který nebyl zakrytý rouškou. Vůbec to nevypadalo jako kůže, připadalo ti to celé černé a děsivé.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Apr 28, 2014 9:53 am

Zamračila sa a dívala sa na tu postavu. Nepáčilo sa jej to nejak. Dúfala, že to nedopadne ako predtým. Keď jej tá postava uhla, tak sa znova pred neho postavila a položila si ruku na svoju zanpakuto.
"Myslím, že určite máte pár sekúnd na to, aby ste so mnou stratili slovo." povedala rozhodne a dívala sa naňho trošku chladne. Dúfala, že to nebude nejaký podfuk alebo tak. "Prečo sa zakrývate?" opýtala sa rovno a dívala sa naň. Plánovala už po ňom chcieť, aby si odhalil tvár, ale zatiaľ chcela počkať na jeho reakciu.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 28, 2014 2:55 pm

Ib -> Jeho reakce byla, že... se dal na útěk. Odrážel se mocně od země a skákal velkými kroky, kterými se vzdaloval co nejrychleji od tebe a snažil se zapadnout někam do uliček Seireitei, kde ho nenajdeš.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue Apr 29, 2014 9:54 am

Nečakala, že to urobí. Snáď sa teda počas jej neprítomnosti pri bráne niečo nestane, inak bude mať problém. Na nič nečakala a hneď ako videla, že sa odrazil a uháňal od nej preč, tak sa ho snažila shunpom dostihnúť. Druhou rukou si držala zanpakuto a pri prípadnom dostihnutí by sa ho pokúsila zastaviť.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Apr 29, 2014 2:41 pm

Dohnala jsi ho skoro hned, ale nedal se tak snadno chytit. Když jsi ho chytila za plášť, utrhl se a zůstal ti v ruce. Odhalil se další kus cizince, tentokrát většina jeho těla, a už bylo celkem jasné, že to není ani duše ani shinigami, a pokud ano, je podivně zhyzděný. Po pravdě nejspíš ti to připomínalo hollow. Ovšem utíkal dál. Kolejdoucí shinigami si ho všimli, ale byli zatím překvapení a nestihli dost rychle zareagovat, takže se cizinec dostával dál do Seireitei.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue May 06, 2014 10:09 pm

Aririki Rick Ginken
Vešli jsme do míšeného zboží a já se jen rozhlížel okolo. Měl jsem pocit, že pár kousků jsem pomáhal kdysi odněkud ukrást, ale nevěděl jsem, jak moc je tento obchod seriózní a třeba to byli jen podobné věci.
Podíval jsem se na Koi: Dobrá madam. Jaký typ by byl podle vás vhodný? opět jsem nakoukl do celkem plné peněženky.

[Omlouvám se, za nepřítomnost. Nawaki doufám přeposlal mou omluvu...?]
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed May 07, 2014 10:21 pm

Koi

začala procházet malým krámkem a prohlížela si zboží. Bylo tam vystaveno všechno možné, ale fotoaparáty ne. Majitel asi nechtěl riskovat, že mu je někdo jen tak čmajzne z regálu, což bylo celkem pochopitelné. "Hmmm... já bych si na tvém místě koupila Okuloun 5400," zamnula si bradu, a potom přikývla hlavou, když se usnesla na nejlepší možnosti pro někoho, jako je Rick. "Je skoro nemožný ho rozbít a je spolehlivý. Pokud nechceš dělat nějaký umělecký fotky a máš to jen do práce, bude to ideální. Sice není zrovna nejlevnější, ale vyloženě drahý taky není," dodala ještě, když viděla, že si Rick kontroluje finance.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 08, 2014 1:25 pm

Aririki Rick Ginken
Prohlížel jsem okolní regály a jen pokyvoval hlavou. Nerozbitný, spolehlivý. Budou ty fotografie dostatečně... kvalitní, aby se dali nějak prezentovat? zeptal jsem se. Je pravda, že jsem nadaný umělec, ale chci něco, s čím půjdou pořídit fotografie... řekněme alespoň lehce nadprůměrné kvality. I za předpokladu, že fotograf profesionál zrovna nejsem.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri May 09, 2014 7:54 pm

Koi

na tebe hodila trochu kritický pohled, jakože "pán si bude vymýšlet, jo?"
"Notak uvidíme, co nám řekne prodavač..." pokrčila rameny a vykročila k pultu, protože zákazník, který tam s prodavačem cosi řešil, právě odešel.
"Co pro vás mohu udělat?" zamnul si ruce čilá, menší mužík, který to tu asi vlastnil. Měl spoustu fousů, ale na hlavě byl spíš plešatý.
"No, tady pán by chtěl koupit foťák, který hodně vydrží a zároveň bude dělat reprezentativní fotky," uvedla tě Koi. Prodavač se na tebe zazubil.
"Ale mladíku, my jiné ani nemáme!" pronesl žoviálně a Koi zachrochtla svým typickým smíchem. Prodavač potom začal vyndávat na pult svoje nejlepší kousky. "Právě mi přišlo něco, co bude něco přesně pro vás." Bohužel o fotoaparátech nic nevím, ale vytáhl něco, na čem by i amatér jako já poznal, že je to vybavení pro profesionála, nejspíš nějakého fotografa, který leze po horách, aby mohl v extrémních podmínkách fotit svoje otevřené zlomeniny nebo horskou flóru nebo tak něco.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 09, 2014 11:06 pm

Aririki Rick Ginken
Pokýval jsem a promnul si ruce. Jestli je to tak dobrý jako to vypadá... podíval jsem se prodavačovi do očí a pronesl velmi tiše, dramaticky a skoro až děsivě klidně dvě slabiky, kterým rozumí každý lovec ulice, ať už noční, třeba rváč jako já, nebo denní, jako jsou prodavači. Ty dvě slabiky byly: Cena?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat May 10, 2014 6:17 pm

Rick -> Prodavač se sladce usmál a jakoby mimochodem pronesl částku, která byla tak vysoká, že ti z toho vypl mozek, takže jsi vlastně ani pořádně nevěděl, kolik to bylo, ale bylo to hodně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 10, 2014 7:36 pm

Aririki Rick Ginken
Přepočítal jsem své finance. S mojí rychlostí to byla krátká záležitost, přestože jsem si jako zločinec jsem si nahrabal docela slušný peníze. Ale tolik?! Podíval jsem se znovu do peněženky. Je to dost. Sice si to dovolit můžu, ALE! Dobrá. Ne blbečku, ještě máš čas si to rozmyslet! Ledaže...
Odkupujete zlato? zeptal jsem se a vytáhl odněkud z hlubin svého kimona několik zubů z čistého zlata. Život pouličního rváče má něco do sebe, když se setkáte s dost 'vysokou' vrstvou.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 11, 2014 6:06 pm

Za malou chvíli už Rick vycházel z obchodu se svým novým fotoaparátem, zato o všechny své finance a zlaté zuby lehčí. Prodavač si spokojeně mnul ruce a Koi následovala Ricka ven, trochu překvapená, ovšem s názorem, že kdo chce kam, pomozme mu tam.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 11, 2014 7:33 pm

Aririki Rick Ginken
Lehce jsem si pokýval a byl rád, že to stačilo. Ještě jsem měl po kapsách další lup, ale zlaté náramky, náhrdelníky, hodinky ani jiné větší věci jsem dávat nechtěl a prsteny jsem ještě nestihl stáhnout z useknuté ruky, což by v obchodě asi vyvolalo menší rozruch.
Dobrá. Co teď? Já bych asi měl sepsat ten článek, že. Do kdy mám ten článek vydat? podíval jsem se na Koi a v duchu přitom počítal. Když je teď cena zlata takhle vysoko, tak jsem udal asi desetinu VEŠKERÝCH svých financí. Vlastně víc. Nesmím počítat váhu ruky... Sakra!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 12, 2014 10:46 am

Koi

"Co nejdřív. Uzávěrka se blíží," odpověděla na Rickův dotaz ohledně článku. Podívala se na nebe, které už povážlivě tmavlo. "No, zpátky trefíš, ne?" usmála se na něj a naznačila, že už by ho chtěla opustit. A nebo musela.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 12, 2014 7:05 pm

Aririki Ginken
Podíval se na nebe a pak na Koi. Dobrá. Co mám dělat potom? Hlásit se zas u kapitána? zeptal jsem se a vytáhl si cigretu. Už celkem dlouho jsem neměl [z pohledu kuřáka] a musel jsem to dohnat.
Docela by bodla nějaká mise. Vím, že jsme hlavně zpravodajové, ale určitě děláme i něco dalšího, ne?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue May 13, 2014 4:23 pm

Koi

"Když nevíš, co dál, podívej se na nástěnku," poučila tě se zvednutým ukazováčkem. "Na tu v kasárnách, u kapitánovy kanceláře. Jsou tam rozpisy všech možných služeb a někdy i výzvy pro dobrovolníky na mise." S tím se otočila a odcházela někam do Rukongaie. "Tak nazdar!" křikla na tebe a zamávala ti na rozloučenou.

Získáváš 5 reiatsu za misi :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 14, 2014 2:54 pm

Aririki Rick Ginken
Když Koi odcházela, také jsem jí zamával a poté se zamyslel. Jistě by stálo za to zjistit něco o hříších třetí divize, o kterých mluvil Maki, ale teď se budu muset soustředit na to, abych sepsal ten článek o něm. Bude to spousta práce, kterou jsem se nechtěl zabývat, ale někdo ji udělat musel. No. Podívám se, jestli nemůžu udělat něco, při čem bych se odreagoval a pak to sepíšu. Prohlásil jsem spíše pro sebe a pak jsem zmizel.
---> Kasárny 9. divize
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue Jun 03, 2014 8:59 am

Už jej liezlo na nervy, ako sa jej ho nepodarilo vždy chytiť. Šla za ním ešte tak, že si verila, že ho chytí, ale nejako sa jej to nedarilo. Preto zabrala a shunpom sa dostala pred neho a zrazila ho k zemi. Ak sa jej to teda podarilo, ležal a ona bola nad ním držiac mu pri krku zanpakuto.
"Čo si zač?!" zvolala už zúrivejšie a v očiach už jej plápolal plameň ako bola z toho dňa otrávená a toto jej naozaj nechýbalo.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 03, 2014 8:29 pm

Ib -> Vypadalo to, že neznámý vzdal svůj pokus o útěk a rozhodl se s tebou vypořádat přímo. Zahodil svou kápi a tys jasně poznala, že před sebou máš podlého hollowa, který se z nějakého důvodu pokusil dostat do Seireitei. Co tu chtěl, to jsi nevěděla, ovšem teď zrovna chtěl zbavit se tebe, takže jsi neměla čas to zjišťovat. Než ses vzpamatovala, už k tobě letěl veliký pařát, který vypadal asi jako kaktus v podobě klepeta, byl obalený velkými trny.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Jun 05, 2014 8:40 am

Zarazene sa naňho pozrela, pretože nečakala, že hollow bude tak drzý, aby prenikol priamo do Seireitei. Hneď ako zistila, že je to hollow, nemala už zlutovanie. Jeho útoku sa snažila rýchlo uhnúť a potom ho zanpakutom seknúť do jeho pravého boku. Nečakala už na nič, nemohla dovoliť, aby utiekol hlbšie do Seireitei.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jun 05, 2014 6:03 pm

Ib -> Hollow nebyl tak rychlý jako ty, takže se úplně neuhnul a zasáhla jsi ho. Ale zatím mu to nijak viditelně neublížilo, tedy kromě toho, že zařval. To už si i lidé okolo všimli, že něco není v pořádku. Kdo nebyl shinigami, rychle utíkal, naopak tři nebo čtyři shinigami přiběhli poblíž, aby zjistili, jestli ti nějak mohou pomoct.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Jun 07, 2014 8:32 am

Dúfala, že to nebude trvať dlho. Zatiaľ čo si on zareval ho chcela prebodnúť kúsok pod krkom, tak sa teda o to pokúsila. Nechcela na nič čakať. Ak sa jej to podarilo, či nepodarilo, hneď po zaútočení pod krk ho chcela seknúť do krku a tým to ukončiť, ak to teda vyšlo. Toto bol už dosť nepríjemný deň a snáď tento boj nebude dlho trvať.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 07, 2014 12:11 pm

Ib -> Vše se podařilo, jak jsi plánovala, a i kdybys hollowa nevyřídila úplně ty, už se srotil dostatek shinigami, že hollow neměl kam utéct. Po tvých ránách do krku zavyl a rozložil se do vzduchu. Několik shinigami vítězně vykřiklo a komentovali tvůj výkon velice pochvalně, jeden tě dokonce přátelsky poplácal po zádech.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down