Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severní brána

+17
Eshen
Solas
Suki
Akkaku Naito
Mina
Kage
passionpower
Aki
Kumori
Sode
Nawaki
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Shinichi
Hysterio
joemandel
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 7 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Severní brána - Stránka 7 Empty Re: Severní brána

Příspěvek pro Mina Sat Jun 07, 2014 12:21 pm

Severní brána - Stránka 7 6s73lt

Vydýchla si, keď videla ako sa jeho telo strácalo a schovala zanpakuto, ale stále ho držala, keď ju jeden pobúchal po chrbte a pozrela sa naňho zle. Pozrela sa po ostatných a potom na miesto, kde bol hollow. Necítila sa, akoby urobila niečo také úžasné. Veď to bol hollow a pre každého shinigamiho bolo normálne, že ho zabije. Ale tak.. brala to ako dobre odvedenú prácu. Šlo hlavne o to, aby sa nedostal ďalej. Pustila zanpakuto a vracala sa na miesto. Premýšľala, kedy jej skončí služba.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 888
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 07, 2014 7:04 pm

Ib -> Když ses přiblížila k bráně, viděla jsi, že tam už stojí opět Oto, ale zrovna ho střídá dvojice jiných shinigami. Zřejmě tedy střídání stráží! Kromě toho k tobě také zrovna letěl pekelný motýl, i když toho sis ještě nemusela všimnout, pokud ses neohlédla dozadu. V tu samou chvíli ti kapitán třetí divize Izumi Razaki předal pomocí kido zprávu: "Dostal jsem zprávy o tom, že "Kapitán" Akimoto Maki se dopustil zrady na Gotei 13... podílel se na únosu jednoho z našich vlastních. Pokud ho uvidíte neprodleně ho zadržte, bude postaven před soud. Na jeho dopadení vypisuju já, Izumi Razaki, velkou odměnu..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Jun 09, 2014 10:18 pm

Zastavila sa prekvapene, keď videla ako Ota už striedajú iní shinigami a vydýchla si. Konečne voľno a pokoj! Otočila sa a vydesene sa dívala na to, čo jej lietalo pred tvárou a skoro to praštila rukou. Potom však prekvapene zamrkala a počúvala správu. Povzdychla si na to. Takže pokoj nebude. Popravde ani nevedela ako ten kapitán vyzerá. Pozrela sa potom na toho motýla a nevedela čo teraz. Vyzeralo to, že proste pôjde niekam kam ju nohy zanesú. Pozrela sa ešte zaseba a dívala sa na Ota, ale potom len zavrtela hlavou, aby myšlienky na pozdrav zahnala a šla preč. Nevedela kam teraz ísť, ale snáď ju niečo milo prekvapí. Popravde, mala sa asi ísť niekam hlásiť kvôli tomu stráženiu, či všetko prebehlo v poriadku, ale nevedela kam. Či sa vrátiť do divízie alebo je na to nejaké iné miesto, ale tak dúfala, že sa jej niekam podarí zablúdiť.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jun 13, 2014 6:03 pm

Ib -> Motýl ti nakonec předal zprávu, která pravila, že se máš dostavit do kanceláře kapitána 10. divize.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jun 13, 2014 9:40 pm

Aki Maki

Dostavil se tedy k Severní bráně. Po skoro všech stránkách mu bylo opravdu lépe. Břicho sice malinko bolelo, ale jinak to vypadalo, že schopnosti se mu pomalu, ale jistě vrací. Nyní se však musel mít na pozoru, nemohl si být jistý, jestli už ho Hikari nenahlásila. Třeba ho ani nahlásit nechce. Možná se ho pouze snažila zastrašit, nebo Akiho poize zkouší. Tak či tak, musel se určitě ještě dostavit do své kanceláře a vzít si pár důležitých věcí. Cestou si samozřejmě vymýšlel různé tajemné příběhý o Hikari. Příklady typu, že Hikari je v nějaké tajné zabijácké organizaci, nebo dokonce v samotné mafii a pouze ho zkouší. No cesta mu poměrně rychle utíkala.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Jun 14, 2014 12:08 am

Zastavila sa a pozrela sa späť na motýla. Nechápala, prečo ju volali do nejakej dívizie ešte k tomu do inej, než tej, kde patrila ona. Dokonca ju volali ku kapitánovi, takže ju hneď napadlo, že má nejaký problém. Bola stále nová, stále sa vlastne pokladala za novú, pretože si tu ešte poriadne nezvykla. Možno to bolo aj tým menom, ktoré si prisvojila, pretože si tiež naň nedokázala zvyknúť. Bolo také krátke a také nevýznamné. Nemohla tu zapustiť korene ako sa hovorí. No, stále lepšie ako sa bezcieľne potulovať. Avšak, nevie prečo ju tam volajú. Možno dostane za niečo vynadané možno dostane množstvo úloh a možno.. ďalšie možnosti ju už nenapadali. Proste sa rozhodla, že tam pôjde a nájde tu díviziu a snáď to rýchlo vybaví.

10. divízia
---------->
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 18, 2014 8:35 pm

Aki -> Stráže tě v klidu pustili a nikdo na ulicích nepůsobil dojmem, že by tě chtěl nějakým způsobem zastavit, dostal ses tedy až ke kasárna 10. divize bez problémů.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Oct 09, 2014 8:31 pm

Akkaku Naito

Přišel jsem a opřel jsem se o bránu. Tvářil jsem se tak nenápadně, jak jen to šlo. Možná šlo o sklony nabyté v Onmitsukido, možná o moji tendenci nevystupovat z řady, ale měl jsem potřebu vidět ostatní členy mise dřív, než oni uvidí mne. Měl jsem chuť vytáhnout flétnu, na kterou jsem dlouho nehrál, ale nakonec jsem si řekl, že si třeba zahraji někdy později.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Oct 09, 2014 10:42 pm

Akachi Naito

Objevil se před branou. Levou ruku měl na kraji svého sakkatu, který měl na hlavně. Na tváři lehký úsměv a v očích sexy jiskru! No prostě fešák žejo.
Tak jsem tady na tu misi..!
Pravil poměrně nahlas a vypravil se směrem ke svému bratrovi. No samozřejmě ho poznal, přeci jen..je to jeho bratr. Kterého má přeci velmi rád!
Neříkej mi, že jdeš taky..?
Pravil otráveně.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Oct 10, 2014 7:06 am

Akkaku Naito

Jestli ti to vadí hodně, tak zmizím. prohlásil jsem a vyplázl jazyk. Stejně si myslím, že posílat na takhle jednoduchou misi mě a tebe dát pošťákovi kvůli psům samopal a raketomet.
Pak jsem se podíval stranou a odfrkl si. A vůbec. Buď rád, že s vámi půjde bývalý ninja. Mohlo by se to hodit.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Oct 10, 2014 8:19 pm

Taiketo Suki

Doma ji chvilku trvalo než všechno zajistila, potřebovala hlídání pro Aiko a Keiko. Byla v takovém spěchu, že se ani nestačila domluvit s Akiem.
Suki se tvářila neurčitě, když kráčela k bráně. Dlouhé kaštanové vlasy byly spleteny do copu, aby nepřekážely.
Kapitánka byla trošku nervózní, jestli stará chůva všechno zvládne. Nikdy se o malé delší dobu nestarala, většinou to bylo jen pár hodin.
Mají tatínka ten se o ně dobře postará, aspoň si zkusí jaké to mám celou dobu já. Pousmála se Suki sama pro sebe, ta představa přebalujícího Akia ji pobavila.
"Zdravím," řekla Suki s úsměvem. Nějak si úplně nebyla jistá, s kým má tu čest, přeci jenom poslední dobou měla úplně jiné starosti, takže se dá říct... Že byla neinformovaná. Čekala, že se muži představí jako první.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Oct 10, 2014 9:08 pm

Akkaku Naito

Podíval jsem se překvapeně na kapitánku a uklonil se. Taiketo-taichou. Jsem Akkaku Naito, člen 10. divize. Poté, co jsem se narovnal, jsem po ní sklouzl diskrétním pohledem. Na velkou bojovvnici nevypadá, i přesto, že je kapitán. Ale... své přednosti očividně má. 
Pohledem jsem se nikde moc nezdržoval, protože jsem věděl jak bych mohl dopadnout, kdybych se zasekl u nějaké části. Můj pohled prostě jen sjel odshora dolů a zabodl se do země.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Oct 11, 2014 6:29 pm

Akachi Naito

Pohlédl na svého bratra, ve tváři měl snad poznatelný nezájem.
Fajn..
Mávl jen tak rukou a raději se otočil na nově přicházející ženu. Narozdíl od ní, Akachi moc dobře věděl, s kým má tu čest. Přeci jen působil v gotei 13 už nějakou dobu, tak znal všechny kapitány.
Taiketo-taichou..
Pravil a lehce pokynul hlavou. Pak si sundal rukavici na pravé ruce a nastavil ji před Suki. Akachi si moc nelámal hlavu s tím, kdo se má začít představovat, kdo má první podat ruku, nebo kdo má jít na jaký straně silnice..
Akachi Naito, kapitán 10.divize..
Pravil s úsměvem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 11, 2014 8:34 pm

Pak se u vás objevila dívčina, která nějakou dobu předtím stála nenápadně opřená o stěnu ve vedlejší ulici a nikdo z vás si ji nevšiml. Vypadala celkem zvláštně, měla na sobě podivné shihakusho s kapucí přes hlavu a tváří zakrytou šátkem, takže jediné, co jste z jejího obličeje viděli byly krásné zelené oči skryté za párem úzkých hranatých brýlí. Když došla až k vám tak mávla na pozdrav, načež vytáhla z váčku u pasu tabulku na kterou rychle něco načmárala. Pak vám to ukázala.
Ovládá někdo z vás znakovku? Stálo napsáno na tabulce.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Oct 11, 2014 10:38 pm

Akkaku Naito

Celkem ošklivě jsem se podíval na svého bratra, protože jsem čekal, že bude mít trochu úcty alespoň jako služebně mladší kapitán. Jednou blbec. Navždy blbec. pomyslel jsem si a unaveně jsem si povzdechl. Měl jsem svého bratra rád, ale neustále mě překvapoval svou tendencí na sebe upozornit svým jednáním, vzhledem...
Pak se vyloupla dívčina s přinejmenším zvláštní otázkou. Zakroutil jsem hlavou. Neovládal jsem znakovou řeč a nikdy mě ani nenapadlo se ji učit. Ale mohl bych. Proč ne?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Oct 12, 2014 9:54 pm

Taiketo Suki

"Těší mě. Já se tedy asi představovat nemusím." Pousmála se Suki zářivě poté, co ji oba muži oslovili a stiskla kapitánovi 10. divize pevně ruku. 
Pak se otočila na dívku, které předtím nevěnovala pozornost a rozpačitě roztáhla ruce. "Bohužel ne."
Suki nikdo nenapadlo, že by potřebovala umět znakovou řeč. Vlastně doteď se tímto tématem nikdy nezabývala, nečekala, že ji to na misi může zastihnout.

Naposledy upravil Řevmelín dne Sun Oct 12, 2014 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Oct 12, 2014 9:54 pm

Eshen

Cool týpci chodí pozdě, a to ví přece každý malý kluk. To, že cool týpci neomdlévají uprostřed náměstí je taky věc, ale co se dá dělat, být awesome stojí strašně mnoho energie. To je taky známá věc.
Každopádně, Eshen, i když spěchal, až teď se dostavil na místo určení. Eshen byl tím člověkem, co by si zrovna nepřál bouřlivé přivítání a.. plácání si s ostatními členy týmu či tak, a tak se objevil víceméně potichu. Všiml si skupiny lidí, a jednu osobu jemu nejdůležitější, stojící mezi nimi - jeho kapitánku. Nebylo pochyb, že je to jeho skupina, ale Eshen byl stejně překvapen. Nebyla to náhodou jen jednoduchá obcházka nějakých věží?
No, na druhou stranu, s Eshenem byla i cesta na veřejné WC dobrodružství na knihy delší, než je série Harryho Pottera..
No, konec přemýšlení. Eshen se shunpem objevil potichu hned vedle své kapitánky. Mezitím už tam byl někdo, kdo vypadal, že má informace.. a taky tabulku, a pak nějací nonameové, z nichž jeden měl kapitánské znaky. Heh.
Každopádně, Eshen, najednou mnohem vážnější, potichu pozdravil svojí kapitánku. "Zdravím." pronesl spíš takovým šeptem. Niemandů si nevšímal, a spíš koukal na tabulku. "Možná, něco znám." pronesl Eshen, když si to přečetl. Nebyl to ani z malinka odborník, ale hej, člověk na ulici musí spolupracovat s velkým počtem naprosto rozdílných lidí...
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 12, 2014 10:08 pm

Dívka

Když se objevila kapitánka a oznámila jí, že neumí znakovat, zatvářila se poměrně sklesle.
Hlavou jí proběhly myšlenky, jak pak asi taková kapitánka komunikuje s těmi, kteří nebyli nadáni hlasem, ale vzhledem k tomu, že kapitánka neuměla znakovat a na psaní to bylo dlouhé, tak na to hodila bobana.
Tehdy se ale objevil princ na bílém oři s modrými vlasy, které byly z módy tak dlouho, že se do ní pomalu vracely.
Skryla tabulku a začala znakovat, pomalu, když teda Eshen uměl jen něco.
Zdravím, Jmenuji se Mugen Kokoromi, jsem z rajče divize a těší mě že budeme společně na vodovod.¨
Jistě, mělo to mezery, ale chyba byla jistě na Eshenově straně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Oct 12, 2014 10:17 pm

Eshen

Eshen lehce kýval. Tohle bylo jasné. Vždycky si přál jít na vodovod. To je prostě fajn. Zvlášť s někým, kdo vypadal trochu jako dívka, jmenovalo se to jako kluk, a mělo to na sobě tolik oblečení, že Eshen už jen čekal, až vytáhne někde nějakou šňůrku a bombově ukončí celý tento rozhovor.. ehm, dem punz.
Každopádně, teď bylo čas tlumočit celé skupině. Nebylo to nějaká oblíbená činnost, ale co se dalo čekat. Povinnosti čekali, a kapitánka se culila vedle něj. No hej, není to idylka? Jasné. A pak ti dva vedle, no, jinak by to byla fakt bombová romantika..
Každopádně, Eshen začal: "Ehm..No." odkašlal si, a začal podruhé: "Takže, povídá, že se jmenuje Kokoromi, že patří mezi Shinigami, že má moc ráda rajčata a kečup, a že se těší na společnou spolupráci." pronesl Eshen, pak se pousmál, a dodal: "A potrubí prý máme v pořádku." dodal, a hrdě se usmál, jak týpkovitým překladátorem je.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Oct 12, 2014 10:22 pm

Akkaku Naito

Jen jsem si suše povzdechl podíval se na Eshena a zeptal se: Jste si na 100% jistý překladem Rai-fukutaicho? podíval jsem se na něj dost úkosem a pak dodal: Protože buď je na tom překladu nějaká chyba a nebo nechápu... spíš nechci chápat o jakém potrubí by tato dívka mohla mluvit. Nebo vědět o jeho stavu. Dodal jsem si v duchu, ale to jsem již považoval za velmi nevkusné.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Oct 12, 2014 10:32 pm

Taiketo Suki

"Eshene-san! Jsem ráda, že vás tu mám," řekla Suki bezprostředně a pořád se vesele culila jak měsíček. Navíc se cítila pyšně, že zrovna její podkapitán znakovou řeč ovládá. Já si prostě umím vybrat ty správné shinigami. Následně se Suki bedlivě zaměřila na dívku a sledovala Eshenovy překládací schopnosti v praxi.
Po vyslechnutí překladu se lehce zarazila. Já mám zase ráda tatarku ale, že bych to říkala během představování.. Ta holka se mi nějak nezdá. "Ona je instalatérka?" Vykulila Suki své hnědé očka.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 12, 2014 10:54 pm

Mugen měla štěstí, že byla slabá dívka s jemnými ručkami, jinak by jí facepalm, který nastal, asi urval hlavu.

Mugen

Když slyšela co ten mamlas vyrozuměl, chtělo se jí vraždit. Nejen že s ní udělal instalatérku, dokonce i závislou na produktech z rajčat.
Jakmile přešla fakt, že její translator má intelekt tři dny mrtvého lemura, začala opět znakovat.
Ty banáne! Myslela jsem že jsem z druhé! Dvojka, dvojka, dvojka! A že se těším až s vámi půjdu do hor. Kdybych věděla že umíš tak bídně flambovat vůbec bych ti nesvěřovala mi naplácat.
Hodila po něm nasupeným pohledem a doufala, že tentokrát se informace dostane k ostatním v celku.
A že mi můžou pískat Mu.

Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Oct 12, 2014 11:05 pm

Eshen

"No jistě.." pronesl Eshen, a chtěl dodat "Nobody-san", ale nechal si to pro sebe. "Kdo by přece neměl rád kečup to je normální. A bombových instalatérů je poslední dobou málo, že.." dodal Eshen, a jen byl nenápadně rád, že Kečupovka nevytáhla znova tabulku.
Každopádně, byl nazván Banánem, což se mu teda vůbec nelíbilo. Každopádně, dodal i ten zbytek. "Jo, prý je z Druhé divize. A první se půjde do hor." pronesl to tak nějak improvizovaně, aby to neznělo jako z hlavy nějakého skoro-šílence. Protože to tak neznělo. Žejo.
Každopádně, nikdy by ho nenapadlo, že by mohl dostat takovou chuť na banán..
U další části jejího malého "proslovu" (Promachu?) se ale poměrně zarazil, a na sucho polkl. Znova ho napadly nějaké banánové představy.. no, to je jedno. "To si vyřídíme později." pronesl první a šibalsky na tuhle bombovou dívku mrkl. Ale byla vedle něj kapitánka, tak stejně byla Eshenova pozornost trochu jinde..
"A pískání po cestě je povoleno." pronesl, a začal přemýšlet, jestli nezná nějaký song "Mu." Spíš ne.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Oct 13, 2014 12:02 am

Akkaku Naito

Podíval jsem se na dívku a pak na zástupce. Nechci vás urazit podkapitáne, ale vaše znalost znakové řeči je zřejmě přinejmenším nedostačující. podíval jsem se na dívku a zeptal se: Nebude lepší a jednodušší, když to budeš psát? Mám pocit, že zde podkapitán Rai je v této oblasti komunikace přinejmenším dezorientován.
Podíval jsem se na "podkapitána Raie". Proti podkapitánovi bych možná neměl šanci v souboji, ale všude, kde byla potřeba logika... aspoň že nepatří k těm, co na sebe musí upozorňovat i vzhledem... teda... až na ty vlasy příšerný...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Oct 13, 2014 9:01 pm

Akachi Naito

Poslouchal všechny ty blbiny okolo ce se řešily. No během celého rozhovoru všech těch lidí se Akachi snažil tvářit cool. Samozřejmě mu došlo, že na překladu fialového tejpka něco málo nesedělo. To ale snad věděl každý, ale zrovna jeho bratr to musel začít řešit. Akachi nesnášel, když byl jeho bratr až takhle pozorný. Ale on nejspíš musel mít vždy všechno dokonale naplánované, zřejmě.
Jdem?
Zeptal se s dosti pohodovým úsměvem na tváři. Zřejmě nechtěl, aby někdo vůbec odpovídal jeho bratrovi. Akachi si sliboval, že jestli to jeho bratr bude ještě dále řešit, tak ho pošle na celou misi stát k té tabulce a předčítat vše ostatním.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down