Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize, nemocnice

+25
Kawarasi
Hiruko
Satoshi
Raiden
Shizuka Hotake
Bloodkick
Aki
Bulic
Sode
kioko matsuta
Ryuuka Hosentsu
Dawn de Diablo
Arinoki
Nawaki
Myamoto Usagi
Suki
Horox
Solas
Misman
Amaru
Yuki-onna
Rei
Shinichi
Red
Miss_Atlantis
29 posters

Strana 20 z 23 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next

Goto down

4. divize, nemocnice - Stránka 20 Empty Re: 4. divize, nemocnice

Příspěvek pro Solas Fri May 11, 2012 2:37 pm

Chvíli bylo ticho, pak se ozvalo typické klopání hole a nakonec se otevřely dveře a v nich stál zamyšleně se tvářící Shuchiteki. V ústech měl cigaretu a svůj plášť na sobě neměl.

Dr.Shuchiteki Stein

Pohlédl na Myamoto a jeho výraz se změnil v ještě více zamyšlenější. Aha, to jste vy Myamoto-taichou. Myslím, že se není třeba ptát proč tu jste...nechcete jít dále? Nerad bych to řešil na chodbě. Pozve Myamoto do ordinace.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri May 11, 2012 3:38 pm

Myamoto Usagi

Usměv mi z tváře zmizel, jakmile jsem uslyšela za dveřmi klepání hole. Pak se dveře otevřeli a za nimi stál přesně ten Stein, kterého jsem zrovna potřebovala. Jistě, bude to tak lepší Odvětila jsem prostě a vešla jsem do místnosti.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri May 11, 2012 3:52 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Pomalu prošel ordinací a zamířil do dveřích napravo. Pak se oba ocitli v malé místnosti. Mohla mít rozměry tak 2x2 metry, ale hrubých 60% zabíraly skříně a police, které lemovaly tři stěny a byly plné různých lahviček, prášků, modelů aj. Poslední stěna byla v podstatě jedno velké okno, které bylo jediným zdrojem světla v místnosti, avšak i pod ním byly malé skřínky na nichž byly další věci. Bylo zde také spousta nákresů a popisů těl a jejich částí...také něco co vapadalo jako seschlá ruka hollow. Uprostřed byl dostatek prostoru tak na stůl a někoho kdo za ním sedí a hloubá, nicméně si mohla přisednout i Myamoto. NA stole byla kupa papírů v nichž se daly poznat různé informace o tělech shinigami i hollow, o jejich funkcích aj.
Takže hádám, že jste sem přišla kvůli Hiroshimu, je to tak?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri May 11, 2012 4:11 pm

Myamoto Usagi

Následovala jsem Steina do malé pro někoho normálního možná i dosti podivné místnosti, ale já si jí prohlížela s neskrývaným a velkým zájmem. Pak Shuchiteki promluvil a tak jsem obrátila sou pozornost opět na něj. Hádáte správně, přišla bych již dřívě, ale měla jsem bohužel moc práce......ty trhliny napáchaly opravdovou paseku.... Na chvilku jsem se odmlčela. Přišla jsem se zptat, jak Hiroshi zemřel.........Jediné co o tom vím je, že Hiroshi je mrtvý a že vy jste byl lékař, co ho dostal na starost a byl s ním, když se to stalo. Sice jsem o tom slyšela ještě mnoho dalších věcí, ale ty nejsou důvěryhodné, protože to byly převážně drby, výmysli a nebo doměnky, které si mezi sebou shinigami šeptají...........Takže jsem tady, abych se dozvěděla, jak to skutečně bylo, protože to byl člen mé divize. A nesnáším, když něco takového nevím...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri May 11, 2012 11:28 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Potáhne ze své cigarety a dlouze vyfoukne dým. Vapadá to, že se dost rozmýšlí, než odpoví, ale nakonec se přeci jen odhodlá. Tahle situace je obtížná. Jediné co vím je, že zemřel kvůli dlouhodobému vystavení trhlině. Stále si nedokážu vysvětlit co přesně se s ním stalo, ale nefungovala žádná z mých technik. Už týden bádám co jsem přehlédl...čím bych mu zachránil život, ale nemůžu nikde nic najít...nikde...jedinou zmínku... Z jeho projevu mohla Myamoto usoudit, že jeho smrt bere jako osobní selhání.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat May 12, 2012 11:25 pm

Myamoto Usagi

Zamračila jsem se. Takže ani doktor, co ho léčil, nevím, proč zemřel.........
Hiroshi byl trochu zvláštní případ na tom se určitě shodneme. Mohl by jste mi přesně popsta, co se stalo potom, co jsem ho odvedla do nemocnice?
Přeci jen Shuchiteki, nevím proč měl Hiroshi masku hollow ani nic o hollowtownu........i když potom co se stalo ani mě nepříjde, že bych toho příliš veděla.... Překřížila jsem ruce na prsou a čekala na Steinovo vysvětlování.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue May 15, 2012 7:57 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Koukne na Myamoto. Dovolte, abych vám nejdříve nabídl čaj. Popojde a naleje jí do kalíšku trochu kouřící a opravdu hezky vonící tekutiny, ten jí pak nabídne. Takže...když jej přinesli...byl na tom už velmi špatně...trpěl bolestmi, nejevil však žádná viditělná zranění ani nic co by jeho regenerace mohla zhojit. Podle symptomů...trpěl.....absťákem! Měl nedostatek nějaké látky a já mu jí nebyl schopen doplnit. Pokud bych směl hádat, zemřel na toto, ale nejsem si 100% jist. Musel existovat nějaký způsob jak jej zachránit. Bylo poznat, že ztrátu Hiroshiho bere jako osobní prohru.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue May 15, 2012 11:02 pm

Myamoto Usagi

Děkuji. Pokývnu hlavou a když mi Stein podá čaj, trochu ho uskrnu, abych ozkoušela jeho chut. Pak začne Shuchiteki vyprávět a tak zpozorním. Po celou dobu, co mluví jsem měla klidný výraz, až na okamžik, když zaznělo slovo absták. V tu chvíli mi jedno obočí vyskočilo v otázce nahoru. Poté se tázaví pohled měnil na poznání. Absták...........absták na Zřídlo......to by mohlo být vysvětlení nejen jeho smrti, ale i agresivním chováním předtím....pochybuji, že by v normálním stavu udeřil svého nadřízeného a poslal ho tak do bezvědomí....................ovšem bylo to vážně tak? Ale když si vzpomenu na ten krátký okamžik, kdy jsem byla ovlivněna Zřídlem... Trochu jsem se při tom oklepala, ne že by ta vzpomínka byla nějak nepříjemná, vlastně to bylo více než příjemné, ale nebyla jsem to já, neměla jsem nad sebou kontrolu a to se mi s odstupem času vůbec nelíbilo. Je to asi nejpravděpodobnější možnost, ale jestli je to pravda...................................pak co by se stalo s městečkem hollow na které by Zřídlo přestalo působit? Možná to u nich funguje také jinak sejně jako u trhlin, ale rozhodně to nehodlám riskovat........potřebuji svou vysílačku, abych mohla kontaktovat Lavandu, ale nejdříve... Povdechla jsem si a poté se podívala jsem na Steina. Mám ještě jednu otázku. Za jak dlouho Hiroshi poté, co jsem ho přinesla do nemocnice, zemřel?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed May 16, 2012 10:06 am

Dr.Shuchiteki Stein

Pohlédne překvapeně na Myamoto. Její otázka ho zaskočila, protože většinou se lidi ptali otázky typu - "Jak zemřel? Netrpel moc? Můžu si vzít ty její náušnice?" ale že by se ho někdo ptal za jak dlouho umřel, to byla žhavá novinka. Ehm...tak to je nečekaná otázka...ale...dovezli ho už ve špatném stavu...po asi pěti minutách se začal projevovat onen nedostatek...zamřel asi po desíti až patnácti minutách. Promluví úsečně s vážným výrazem. Proč vás to tak zajímá? Koukne na ní zvědavě.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed May 16, 2012 10:35 pm

Myamoto Usagi

Napila jsem se opět čaje a zároven poslouchala, trochu zaskočeného Steina. V nejlepším případě by to tedy mohla být maximálně tak půl hodina....................................ani někdo s nejrychlejším shunpem by to do městečka hollow v tak krátkém nemohl v životě stihnout...Satoshi možná má na skladě nějaký teleportér, ale protože neznáme přesnou polohu toho místa asi by to bylo stejně k ničemu.............. Byla jsem jen zvědavá a potřebovala jsem si něco ověřit. Musím co nejrychleji zkontaktovat Lavandu a zjistit, jak to tam vypadá... Dopila jsem čaj. Děkuji za váš čas a za to, co jste pro člena mé divize udělal. Vím, že jste udělal vše, co bylo ve vašich silách a jestli jsou mé teorie správné, tak s tím ani nic jiného dělat nešlo........... Vrátila jsem mu prázdný kalíšek. Jsem ráda, že jste se tím tak zabýval, ale nebyla to vaše chyba. Toho že je s ním něco špatně jsem si měla všimnout já.....
Ted když mě omluvíte, musím si jít něco vyřídit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu May 17, 2012 1:55 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Pozvedne obočí? Ověřit? Zajímavé, ale na to bohůžel nemám čas. Zvedne se a vezme si svou hůlku. Pak spolu s Myamoto přejde do ordinace. Nemáte zač Taichou. Tak či tak si stále myslím, že tu je něco co jsem udělat mohl a já to najdu. Pokývá hlavou, pak Myamoto otevře dveře a rozloučí se s ní. Za dveřmi již čekali pacienti. Nashledanou Myamoto-taichou, a hodně štěstí. Pak se dá do pomáhání nemocným.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu May 17, 2012 3:32 pm

Myamoto Usagi

Také at vám přeje štěstí. Rozloučíla jsem se ve dveřích se Steinem a pak jsem prokličkovala mezi již čekajícími pacienty. To, co jsem potřebovala vědět, jsem se dozveděla.........................ted jen najít Kenshina... Nemocnici jsem opustila v rychlejším tempu a zamířila jsem si to rovnou do 9.divize.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jun 28, 2012 8:06 pm

---------------------------------------------------------------------

Čtvrtá divize vypadala klidně a mírumilovně. Všichni pacienti se chovali spořádaně a uzdravovali se podle plánu. Už jich tam ani moc nebylo. Občas nějaký ten hřebík zaražený v ruce... ale tomu se nedalo vyhnout, když celá Seireitei procházela rekonstrukcí! Momentálně bylo kolem ticho a mír. Ovšem to se mělo velice brzy změnit. A když říkám brzy, myslím teď.
Vzduch prořízlo zděšené ženské zaječení. Přicházelo z Genmovy kanceláře.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 28, 2012 9:08 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Seděl ve své kanceláři a znuděně si pročítal papíry. Nemocnice se již vyprazdňovala a on už neměl téměř nic na práci. Nemocní se zdárně uzdravovali, mrtví byli pohřbeni a několik se jich tajně rozebralo na náhradní díly. Všude bylo ticho a klid, když tu u splavu začala ječet Viktorka. Tedy Shuchiteki si nebyl jistý, jestli se opravdu jmenovala Viktorka, ale od splavu neječela, znělo to spíš jako když Genma někoho klátí. Shuchiteki zvedl znuděně hlavu od stolu a zapřemýšlel. Že by zas Genma rozséval své sémě po nevinných občankách Seireitei? Sice mi do toho nic není, ale pacientka by se šikla...i když těhotenství..no..whatever... Načež se pomalu zvedne, vezme svou hůl i kabátec, zapálí si svou oblíbenou značku cigaret - Černá plíce a pomalým pokulháváním vyrazí ke kamrlíku legendárního opylovacího technika - Genmy. Zlehka poklepe svou holí na genmovy dveře tak, že to nejspíš uslyší i Sei-sama a řekne. Nebojte se mladá dámo...Ganma s tím umí líp než si myslíte.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jun 28, 2012 10:10 pm

Vypadalo to, že skutečně jistá mladá dáma byla přítomna. Dveře, které mimochodem nebyly úplně dovřené, jak sis mohl v tu chvíli všimnout, se otevřely, a ven se vypotácela sestřička, jejíž jméno sis nepamatoval, i když tak nějak mlhavě jsi věděl, že sem patří. Vypadala strašně, jako by viděla ducha. nebo mrtvolu. Zírala na tebe vytřeštěnýma očima.
"Doktore, doktore!" zasípala a potom omdlela, přičemž se skácela směrem na tebe.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 28, 2012 10:22 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Dveře před ním se rozrazili a k jeho zklamání vyběhla ven jenom sestřička. Suchiteki si nemyslel, že by se Genma rozhodl narazit si někoho v práci a pokud jo, tak to byl fakt blbec, ale to stranou. Sestřička na něj tu chvíli co ještě vnímala koukala s výrazem vyorané myši. Pak si párkrát zakřičela a už se sunula v bezvědomí na zem. Teda mezi zemí a sestrou byl Shuchiteki, který rozhodně nebyl stavěný ani připravený na chytání nějaké sestry a vzhledem k romu, že tu někdo při vědomí zůstat musel, aby zachránil toho druhého, rozhodl se prostě uhnout. Udělal krok stranou a nechal bezvládnou sestřičku padat k zemi. Na jednu stranu mu bylo líto, že nemohl nic dělat, na druhou byl rád, že bude co léčit a tak zatímco sestřička mířila k zemi, šel si on už pro vodu a sterilní gázu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 02, 2012 4:35 pm

Sestra padla na zem s velkým žuchnutím, byla opravdu v bezvědomí. Ale netrvalo to tak dlouho, ještě než ses vrátil, už seděla, ale vypadala, že je trošku mimo. Možná rána do hlavy...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jul 02, 2012 10:12 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Došel k zraněné sestřičce a připlácl jí na hlavu navlhčenou gázu, aby jí srazil otok. Pak jí zběžne prohlédl oči, jestli vnímá a zeptá se jí. Ehm...volala jste mě?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 03, 2012 9:42 am

Hleděla na tebe s vytřeštěnýma očima.
"Co Genma-san? Jak je na tom?!" vyjekla hned, jak mohla mluvit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jul 03, 2012 6:09 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Genma? O tom nepadlo ani slovo, co by mu mělo být? Hlavou mu problesklo pár myšlenek Genmy, který zklamal při aktu, ale rychle ony nestoudné myšlenky zapudil. Místo toho se zvedl a nakoukl do kanclíku kance Genmy.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 04, 2012 7:26 pm

"JE TÁMHLE VEVNITŘ V KRVI ROZŘEZANEJ NA KOUSKY!" zaječela sestra hystericky a znova omdlela. Možná že Shuchiteki něco opomněl...? Asi by se měl podívat do té kanceláře...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jul 04, 2012 8:22 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Tak trochu již od minulého postu hleděl do kanclíku, kde podle všeho ležel do krve rozřezaný Genma. Shuchiteki si v puse přehodil cigaretu a pořádně potáhl...na toto bude třeba klidných rukou. Pak poklekne ke Genmovi a bez okolků, aniž by zjistil či žije nebo ne...když byl na ty kousky že ano, ono hysterické sestry rády přehánějí a tak mu mohla chybět ruka, noha, všechny nebo se jen prostě pořezal při holení. Tak či tak napíchl svým již aktivovaným shikaiem Genmu co nejlépe, aby jej případně udržel při životě. Pokud byl opravdu na kousky, tak prostě napíchl kousek co nejblíž hlavě a začal zjiš´tovat rozsah zranění.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 06, 2012 2:24 pm

Genma na kousky opravdu nebyl. No, možná že mu nějaká ta ruka nebo noha chyběla, ale nic závažného. A tím závažného myslím nic, co by se nedalo přišít, ovšem rozhodně to celkem závažné bylo. Sice žil, ale jenom stěží. A nevypadalo to, že by si to udělal sám. Nevypadalo to vůbec hezky, jak tam tak ležel v tratolišti krve.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jul 06, 2012 6:59 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Pohled na Genmu v krvi ho nerozhodil....už viděl horší scény...natrávené shinigami, rozdrcené shinigami, na uhel spálené shinigami, navíc jako profík netahal do své práce emoce. Tím, že Genmu napojil na svůj Shikai jej vlastně připoutal k životu na tak dlouho, dokud žije Shuchiteki. Samozřejmě jen po dobu, dokud měl Shuchiteki duševní energii...pokud by mu došla, zemřeli by oba...Jelikož neměl nikoho při ruce, aby došel pro posily, musel jednat. Upřímně mu bylo jedno, jestli ho někdo napadl, nebo se pořezal při holení, nebo jen byla ta sestřička příliš náruživá. Až bude pacient mimo ohrožení života, může si s ním vykecávat do alelůja. S aktivovaným Shikaiem měl Shuchiteki jen omezenou kapacitu duševní energie a byla zde možnost, že by Genmu do kupy nedal, ale na to on nemyslel. Prostě bral končetiny a pomocí lékařského kida je začal přišívat, aby zmírnil ztráty krve.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 09, 2012 7:50 pm

Tvoje právě pokračovala, ale pořád nebylo jasné, jestli je Genma už mimo ohrožení života nebo ne. Jeho tkáně se nehojily moc dobře, vlastně pomaleji, než by měly, nicméně se hojily. Ale i tak bys nejspíš dosáhl lepších výsledků, kdybys měl po ruce personál a vybavení.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down