Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize, nemocnice

+25
Kawarasi
Hiruko
Satoshi
Raiden
Shizuka Hotake
Bloodkick
Aki
Bulic
Sode
kioko matsuta
Ryuuka Hosentsu
Dawn de Diablo
Arinoki
Nawaki
Myamoto Usagi
Suki
Horox
Solas
Misman
Amaru
Yuki-onna
Rei
Shinichi
Red
Miss_Atlantis
29 posters

Strana 22 z 23 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next

Goto down

4. divize, nemocnice - Stránka 22 Empty Re: 4. divize, nemocnice

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Aug 18, 2012 10:56 am

Tougou

byl celkem naštvaný, že si Yuri vše ve třetí divizi zařídila sama a ani mu nic neřekla. Přesunul se tedy velice rychle do čtvrté divize a čekal tam záludně a beze slova na ni. V této divizi byl velice nepříjemný úkol jistý, což mu hrálo přesně do karet.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Aug 18, 2012 5:14 pm

Yuri Furukawa

Konečně dorazím do čtvrté divize. Hned po příchodu však spatřím Tougoua, čekajíc nejspíše na zázrak - aspoň to tak vypadalo. Vlastně jsem doufala, že ho teď hoooooodně dlouho neuvidím. Obzvlášť po tom, k čemu mě donutil ve druhé divizi. Tohle mu nikdy nezapomenu! Jen doufám, že to nebude právě on, kdo mi bude zadávat další úkol. Něco mi říká, že tentokrát by to mohlo být ještě horší.

Naposledy upravil Lus dne Sat Aug 18, 2012 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Aug 18, 2012 5:34 pm

Mezi Yuri a Tougouem prošlo najednou tohle
Spoiler:
Aniž by si to kohokoliv z nich všimlo, tak to zase zmizelo v nějaké další chotbě 4. divize. Pak se objevila jeho hlava, hrozivě zakoulila očima na Tougoua a zamávala na něj výhružně knírem, pak opět zmizela...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Aug 21, 2012 12:53 am

Yoshiro

Před kasárnami se zjevila postava v bílém haori se znakem 4. divize. Byl to náš milovaný bělovlasý fluffy kapitán, kterému se momentálně hrozně třásly ruce a nohy. Přitom se samozřejmě psychoušsky smál a mumlal do toho něco o tom, že v momentě kdy vleze do dveří, z něj bude mrtvola. "Jestli existuje nějaká vyšší moc a já dnešek přežiju, tak se k ní budu do konce života modlit." Zhluboka se nadechl a vyrazil ke dveřím, které sebevědomě otevřel. Ok, do toho sebevědomě to mělo hodně daleko. Ve skutečnosti je tak 20x pomaličku otevřel, pak zase rychle zabouchl a okousal si u toho snad všechny nehty. "PHAH!!" Vykřikl a skočil do dveří. Rozklepaně stál na chodbě a civěl před sebe.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Aug 21, 2012 1:01 am

Freddie

Dveře nalevo od nového kapitána se otevřely. Z nich vyšla postava, která byla od pasu nahoru zcela nahá, až na plyšou "helmu" ve tvaru králíčka, nebo to byl medvídek?
Spoiler:
Přítomnost kapitána ho však nijak nevyrušila. Nejprve se rozhlédl sem, pak tam. Pak si všiml kapitána a hodil na něj tento pohled:
Spoiler:
Načež se otočil a vešel zpět do místnosti, ze které vyšel. To vše aniž by řekl jediné slovo... Z místnoti se ozval zvuk frkaček
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Aug 21, 2012 1:07 am

Yoshiro

Yoshiro stál na místě a hleděl na dveře. Z jeho výrazu se dalo vyčíst, že je ze setkání s prvním členem 4. divize, tak trochu rozhozený. Několikrát zamrkal a pak se oběma rukama chytil za hlavu. "Já.. Mě.. Já.." Zamumlal a radši se opřel o zeď, aby to mohl rozdýchat. "Opravdu jsem viděl to, co jsem viděl?" Zeptal se sám sebe, ale nedokázal si odpovědět, protože si vůbec nebyl jistý tím, jestli je při vědomí nebo už omdlel před kasárnami a tohle se u jen zdá. "Prosím, ať je to jen sen.." Promluvil nahlas a zahleděl se do stropu, jako by tam hledal někoho, ke komu prosbu pronesl.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Aug 21, 2012 10:33 pm

Jestli to byl sen, těžko říct. Nicméně právě se vynořily ze dveří dvě členky divize nesoucí nějaké plechovky a sáčky, ve kterých mohl Yoshiro poznat krmení pro kočky, jelikož sám bych do jisté míry znalec koček. Povídaly se, ale jakmile uviděly Yoshira, vesele se na něho usmály.
"Jé, dobrý den, Ruyichi-san!"
"Já jsem slyšela, že jste nezvěstný!"
"To je dobře, že to není pravda!" Yoshirova oblíbenost sahala až do čtvrté divize, jak jinak! Jen se o tom zatím nedozvěděl, protože měl neustále co do činění jen s Genmou. Ovšem dívky měly cosi na práci, takže se více nezdržovaly a pokračovaly za svým cílem. Jak Yoshira obcházely, všimly si náhle obě ve stejný okamžik haori, které měl na sobě. Zarazily se a zíraly na to, bylo vidět, že se snaží nějak si to v hlavě pospojovat. Jejich výrazy nebyly zrovna převeselé, spíše dost nedůvěřivé, když jim začalo docházet to jediné, co se z toho dalo vyvodit! Buď byl apríl a nebo...?!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Aug 22, 2012 6:03 pm

Yoshiro

Dvě členky 4. divize bělovlasého kapitána ani nepustily ke slovu. Byl docela překvapený z toho, že jej viděly takhle rády. Nenapadlo ho ani ve snu, že by ho vůbec někdo ve čtvrté divizi viděl rád. No, pak si ale všimly toho haori. Yoshiro se na ně otočil. "Já vím. Nic neříkejte. Sám jsem z toho zničenej, stejně jako vy. Ale.." Zasmál se a přejížděl si rukou přes vlasy. "Třeba to nakonec nebude tak hrozný!" Snažil se trochu zlepšit situaci, ale buďme upřímní, ta situace nešla zlepšit. Všechno teď hrálo proti Yoshirovi. A jaké si z toho vezmeme ponaučení? Nedráždi vrchní kapitánku bosou nohou.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Aug 23, 2012 5:27 pm

Dívky se na sebe jen skepticky podívaly a radši si šly za svým původním cílem. Mezitím Tougou měl tajný záchvat smíchu, jelikož humor vrchní kapitánky ho vždycky dostával. Tohle byl přímo klenot! Rozhodl se, že nového kapitánu divize hned zavdá nějakou aktivitu. Zjevil se vedle Yoshira jako duch.
"Ruyichi-taichou," pozdravil konverzačním tónem hada na číhané.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Aug 23, 2012 7:27 pm

Yoshiro

málem vyletěl z kůže, když spatřil Tougova. "Zase?!" Vykřikl hystericky, ale co nejdřív se uklidnil a odkašlal si. "Ehem, takže." Yoshiro upřel svůj pohled na Tougoua. "Tougou-san, dlouho jsme se neviděli." Přikývl hlavou na pozdrav směrem k nejobávanějšímu stalkerovi z celého Seireitei. Vždycky se tak podivně zjevoval, Yoshiro by se rozhodně nedivil, kdyby ho někdy sledoval ve spánku. "Co potřebujete?" Zeptal se černovlasého ninjigamiho.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 03, 2012 8:29 pm

Tougou

"Hmm," pronesl. "Vidím, že jste muž mnoha... divizí," konstatoval. "Ale to se mi právě líbí. Mám rád univerzální lidi, Ruyichi-san. Kromě toho tady mám úkol pro kapitána čtvrté divize. Chcete se toho zhostit a nebo to chcete hodit na nějakého podřízeného? Případně přenechat mně?" pokračoval záludným hlasem, který byl pro něho tak typický.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Sep 03, 2012 8:35 pm

Yoshiro

"Úkol?" zeptal se nejistě. "Jaký úkol?" Yoshiro vlastně ani nevěděl, jestli tu odpověď chce znát, byl to přece Tougou! Úkol od něj nemůže být něco normálního. Určitě to bude něco jako stalkovat pro něj s foťákem nebohé členky 4. divize při hromadném sprchování. Ta myšlenka vlastně nebyla ani tak špatná, ale možná by bylo lepší nechat to na Tougoovi, ať už se jedná o cokoliv. Navíc, pokud by to skutečně bylo sledování těch dívek, určitě by v tom byl lepší, než Yoshiro. Nějak se ale nemohl zbavit zvědavosti. "Rozveďte to, prosím." Pobídl Tougoua.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 03, 2012 8:56 pm

Tougou

ukázal palcem na Yuri, která tou dobou už určitě stála za ním. A nebo ne a v tom případě ukazoval prostě někam za sebe a bylo to creepy.
"Máme tady návštěvu. Členku Reimei, která se ale chce vrátit do služby Gotei 13. Shounagon-sama jí nařídila, že jako důkaz své věrnosti musí splnit v každé divizi úkol, který jí tam zadá kapitán nebo nějaká jiná pověřená osoba," osvětil stručně situaci. Výjimečně to znělo celkem normálně, dokonce se u toho ani divně nekřenil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Sep 04, 2012 5:25 pm

Yuri Furukawa

V tu dobu už opravdu přešlapuji za Tougouem a napjatě poslouchám, co se mnou dále bude. Když na mě Tougou ukáže, nakouknu zpoza jeho zad a kapitána čtvrté divize slušně pozdravím. Při tom na něj prosebně pohlédnu a doufám, mě zachrání před zlým Tougouem, který mi chce určitě zadat další nepříjemný úkol! Jeho předešlý tón hlasu se mi příliš nelíbil. Nevěštil totiž nic dobrého, tedy alespoň ne pro mě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Nov 04, 2012 2:44 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Pomalu kulhal ke kasárnám 4.divize. V ruce třímal lahvičku s jakousi hustou tekutinou. Dobrá...zvládli jsme to...o nikoho jsme nepřišli a já mám lék...zachráníme Genmu! Na tváři se mu objeví úsměv. Dnešek už nemohl být lepší.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 04, 2012 2:48 pm

Ke zděšení všech včetně tebe, stál u kasáren chlap, který pracoval pro centrálu. Tyto lidi byli známý tím, že roznášeli vzkazy místo pekelných motýlů. Shuchiteki, máte se dostavit do první divize, jakmile to bude možné. Oznámil mu, přičemž něco připínal na baťohu, kteří tito messangeři obvykle nosili. Zdálo se, že by za tebou utíkal do lesa, kdyby si se náhodou nezjevil před kasárnama čtvrté divize.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Nov 04, 2012 3:02 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Já? Dobrá...jen něco předám a okamžitě se tam vydám. Pokýve hlavou k messengerovi. Pak vejde do nemocnice a okamžitě se vydá k lůžku Genmy...čím dřím protijed podá, tím vyšší je šance, že zabere. Co my tak asi Sotaicho může chtít? Že by mě opravdu chtěla ztrestat za někoho kdo umřel, když jsem tu nebyl? Ne..to je šílenost...určitě to bude nějaká nudná vyhláška nebo předpis...jo to bude ono... Dál už se tím Shuchiteki nezabýval, prostě došel ke Genmovi, podal mu protijed a sestrám řekl, že chce, aby mu každou změnu hlásily. Jakmile bylo toto hotovo zbývalo jen vyřídit 1.divizi. Povzdechl si a pomalu vykráčel oním směrem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Jan 04, 2013 9:03 pm

Uběhl měsíc, během něhož se odehrálo mnohé. Seireitei prošlo četnými změnami, které postupně pocítili snad všichni členové v divizích. Atmosféra byla v těchto dobách prazvláštní. Zaprvé ti, kteří se účastnili misí, se vrátili zpět. Někdy to nebyl návrat úplně radostný. Některé z misí totiž nedopadly úplně standardním způsobem, mnoho lidí se ztratilo nebo zemřelo. Okolnosti byly často záhadné. Zadruhé byli jmenování do funkcí noví kapitáni, kteří se teprve začali sžívat se svými novými povinnostmi. Za třetí sebe proklamovaná zkáza Seireitei jménem Seishi se za celý měsíc nijak neprojevila. Co přinesou další dny, těžko říct..

Ti, co chou dále pokračovat v hraní musí napsat post do své divize, abychom poznali, kdo chce pokračovat :-)
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jan 06, 2013 10:35 pm

Dr.Shuchiteki Stein

Seděl ve své nové pracovně a pokuřoval své cigaretky. Vzduch byl téměř prosycen dýmem, který se ještě umocňoval a zároveň zjemňoval vonnou tyčinkou. Seděl za svým stolem, jen tak v shihakushu a procházel si několik papírů, které se stihly na stole nakupit. Jelikož neměl jako jiní podkapitána, neměl to ani na koho hodit jak se to běžně dělává. Hrabání v papírech ho ubíjelo, protože věděl, že by teď mohl trávit čas hledáním léku, nebo nových nemocí, ale chápal, že se to udělat musí a tak nad tím seděl, pokuřoval a čas od času vzdychl. Jeho Haori se znakem 4 divize i kožený plášť byly pověšené u dveří, kde byla taky opřená jeho vycházková hůl. Celá místnost byla zatím vybavena jen tím, co sem dali předchozí kapitáni, jakožto on odmítal svou ordinaci stěhovat. Byla dobrá tam kde byla a navíc někteří staříci z rukongaie by ho už asi nikdy nenašli...V místnosti byl nějaké obrazy s předchůdci, pár nákresů lidských těl a věci které používali lidi ppřed ním a prostě to tu nechali. Zrovna si hrál s jedním zdobeným perem, které bylo zdobené velkým S. pravděpodobně patřilo kapitánce Soře, která tuto divizi kdysi vedla.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Jan 16, 2013 7:19 pm

Nikdo tě dlouho dobu ve tvé pracovně nerušil. Hodiny ubíhaly pomalu, jak taky jinak, když ses musel prodírat horou papírů. Cítil ses trochu otráveně, alespoň si tu měl ale svůj klid ... Vonná tyčinka taky dodávala na příjemné atmosféře. Po několika minutách a dalším tikání hodin tě začalo brát trochu na spaní. Zrovna v minutce, kdy ti víčka těžkly někdo jemně zaklepal na dveře. Už podle klepání si mohl odhadovat, kdo tě hodlá poctít svou návštěvou. Znělo to totiž spíš, jako kdyby ty dveře někdo jen tak polechtal.. Asi za nimi stála žena, co neumí pořádně zabušit...
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jan 16, 2013 7:51 pm

Dr.Stein

Už pomalu nad tou nudnou kupou papírů usínal, když tu najednou, znenadání, se ozvalo lehké zaťukání na dveře. Podle hluku to musela být žena, nebo velmi zženštilý muž. Narovnal se tedy a zvolal. Vstupte...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Jan 16, 2013 8:04 pm

Žena

Po jemném zatukání do tvé kanceláře vstoupila drobná žena a když píši drobná, tak doslovně.. Mohla mít tak 150cm..
"Kapitáne, moc se omlouvám, jestli vás ruším.. Chtěla jsem jen.. Nechcete s něčím pomoci? Třeba i s těmi papíry?" nabídla se s úsměvem. Od pohledu si jí znal, byla to členka tvé divize.. Měl jsi dojem, že už si ji párkrát zahlédl, ovšem asi to nebylo v žádné významné situaci, kterou by sis měl pamatovat.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jan 16, 2013 8:45 pm

Dr.Stein

Na tváři se mu objeví úšklebek. Ne vůbec nerušíte...když o tom tak mluvíte, tak bych v podstatě pomoc uvítal...mám tady tunu faktur, které je třeba vyčíslit, okopírovat, skartovat...pokud by se vám vážně chtělo...rád bych si obečel divizi... Usmál se, vstal a přešel k Haori a plášti, pak uchopil hůl a otevřel dvířka. Co bude potřebovat můj podpis nechte na stole... Pak vyšel ven...vstříc své divizi. Potřeboval zkontrolovat nemocné, taky se chtěl ujistit, jak probíhá přístavba nové části - vědecké knihovničky. plánoval totiž požádat kapitána 10.divize, aby mu jeho knihovna zapůjčila lékařské svitky a knihy, aby to měli lékaři blíže k informacím.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Jan 16, 2013 9:05 pm

Žena

"Aktuálně nemám co jiného na práci, takže ráda pomůžu svému kapitánovi." řekla prostě a pak rovnou přešla k haldě papírů. Na podpisy jen pokývala hlavou a ponořila se do práce... I ona procházela těžkým obdobím jako skoro každý v této době.. Papírování jí aspoň donutí myslet na něco jiného.

Nemocní na tom byli dobře, jestli se to tak dá nazvat.. Větší pozornost si bude vyžadovat ta přístavba... Obvykle když se něco staví, čekal by si jistou dávku hluku, která by na daný fakt upozornila.. Ty si neslyšel nic..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jan 16, 2013 10:30 pm

Dr.Stein

Tady něco nehrálo. Čekal by cokoliv od ran, přes nadávky a zpívání, ale ticho...to bylo překvapivé. Rozhodl se to tedy prozkoumat blíže...co se to tam jenom krucipísek děje.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down