Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize, nemocnice

+25
Kawarasi
Hiruko
Satoshi
Raiden
Shizuka Hotake
Bloodkick
Aki
Bulic
Sode
kioko matsuta
Ryuuka Hosentsu
Dawn de Diablo
Arinoki
Nawaki
Myamoto Usagi
Suki
Horox
Solas
Misman
Amaru
Yuki-onna
Rei
Shinichi
Red
Miss_Atlantis
29 posters

Strana 16 z 23 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next

Goto down

4. divize, nemocnice - Stránka 16 Empty Re: 4. divize, nemocnice

Příspěvek pro Solas Tue Feb 14, 2012 10:36 pm

Mezitím co jste se bavili si Stein našel něco nového. Nemocnice byla plná pacientů a ti museli být vyléčeni - VŠICHNI!!!

Dr.Stein

Jeden muž z nemocničního personálu se na něj rozběhl a chtěl ho vzít po hlavě židlí, ale Stein se jen ohnal kosou a muž promáchl na prázdno. Když se otočil, měl na tváři škrábnutí, jen to ale o vteřinu později se na zem sesul jako gumový. Jsi vyléčen...spi sladceeeeeeeee... Stein se rozběhne koridorem do dalších částí nemocnice.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Wed Feb 15, 2012 3:04 pm

Sai Kazuma

Na plán Shiranuie-san jsem kývl hlavou na souhlas, protože nebyl zrovna čas se zde na něčem dohadovat. Nicméně nebyl jsem si jistý, jestli bych dokázal touhle foukačkou trefit toho magora přímo do krku… vlastně nevím, jestli bych ho dokázal vůbec zasáhnout, jelikož jsem tuhle věc ještě nikdy nepoužíval, ale světlá stránka je že mám alespoň dobrou mušku, poněvadž jsem střílel z pistole ale to je už také docela dlouho… No, uvidíme, jak to celé dopadne. Poté jsem zaregistroval, že se magor rozhodl zabavit prozatím něčím jiným. Asi bychom si měli pohnout. Pověděl jsem Shiranuovi-san a potom se vydal směrem, kde šel ten poblázněný doktor… Odlákání pozornosti jsem tedy nechal na Shiranuovi-san a já byl raději také na pozoru.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 15, 2012 10:52 pm

Genma

"Jo," zavrčel mezi zuby. Tohle se mu nelíbilo! Vůbec. Bohužel musel podotknout, že se to stávalo častěji, než bylo únosné. Dokonce byl už vypracovaný evakuační plán pro případ toho, že Steinovi zase hrábne... Bylo velice milé zjistit, že ho očividně nikdo nečetl. "Oj, Steine! Tady jsem!" rozběhl se a začal mávat. Rád by ho vylákal někam ven a nebo ho aspoň udržel tady, protože ve spletitých chodbách nemocnice napáchá víc škody a bude skoro nemožné ho jakkoli odrovnat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 16, 2012 7:08 pm

Na tvé volání se ti dostalo jediné odpovědi. Nemocničního lůžka, které ti ladně mířilo do obličeje, aby se lépe seznámilo s tvým nosem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 16, 2012 8:01 pm

Genma

uskočil a lůžku se vyhnul.
"Léčba nezabrala, potřebuju doktora!" provokoval dál a snažil se Steina k sobě nějak nalákat. Doufal, že slova zaberou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 16, 2012 8:14 pm

Dr.Stein

Najednou zpoza rohu vykoukne Steinova hlava. Směj se se mnou....smích léééééčíííííí.... Vydá se záchvatem podivné směsice jekotu a smíchu a opět zmizí za rohem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Feb 17, 2012 12:20 pm

Daisenmaru Kenshin

Úžasná zpráva se náhle změnila v peklo na zemi. Proč? No, byl si vědom, do jaké divize byl přiřazen, ale stále tu byla potíž, že mu nikdo neprozradil, kde se kasárny oné divize nacházejí a to nebylo nic prospěšného.
Už nějakou dobu bloudil po Seireitei, když stanul před branami... Před čtvrtou divizí? Ano, poznal, že to není jeho divize, ale byly to první kasárny, na které teď narazil a s tím mu svitla naděje na rychlejší nalezení svých kasáren.
S rychlou nohou vkročil do prostor před sebou. Bylo tu živo mnohem víc, jak na akademii. Nedošel ani tak daleko, než si uvědomil zcela zásadní věc. Čtyřka byla lékárenská divize! Pane bože, jak se sem jen dostal?! Zůstal strnule stát několik metrů od vchodu s vyjukaným výrazem tváře.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 20, 2012 8:59 pm

Genma

"Hahaha," řekne si pro sebe sarkasticky. Dobře... vypadalo to, že je čas to začít brát vážně. Je čas... na Senbon! Jeho zanpakutou, samozřejmě. Vytáhl od pasu jehlici a strčil si ji do pusy. Poté se vydal tryskem za Steinem. Když byl dostatečně blízko, tak plivl a tím na něj vyslal smrtící jehlicovou střelu! To snad jeho pozornost upoutá!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Feb 20, 2012 9:09 pm

Dr.Franken Stein

Letící jehla opravdu upoutala jeho pozornost, když se mu do poloviny zarazila do ruky. Se zaújmem si to prohlédne a pak koukne na Genmu. Ale vážně Genmo měl by ses začít léčit, házet jehlice do lidí, kdo to kdy viděl? Zeptá se s výrazem dělajícím z Genmy naprostého šílence. Mezitím Steinovy z kosy sjede jedna ze sester. Není mrtvá, jed, který uvolňuje steinova kosa jí paralyzoval. Měl bych tě trochu přeléčit! Řekne Stein a típne si.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Feb 21, 2012 5:46 pm

Daisenmaru Kenshin

Možná se mu to jen zdálo. Možná byl tak vyděšen tou skutečností, kde se právě teď nachází, že měl přeludy a halucinace, ale taky možná to byla pravda. Něco mu napovídalo, že zdržovat se tu by bylo to nejhorší, co kdy ve svém ztrácecím čase udělal!
Škubl sebou, ale moc mu to k pohybu nepomohlo. Klepal rukama, jako by byl v nějakém šoku, což byl. Už se rozklepaně otočil a už se rozklepaně blížil k východu a už se rychle rozběhl ven!
Ach, čerství vzduch! Nadechl se zhluboka a v tu ránu, jako by ho něco koplo. To bylo to pomyšlení, že ještě není dost daleko od nebezpečných ostrých jehel, škrtících fáčů, omamných prášků, bílých prostěradel a lízátek. Jednou se mu totiž zdálo, že byl u doktora jako malý a dostal za odměnu ten bonbon na tyčce.
S zápalem pro únik z drogového doupěte se vyřítil za brány divize do ulic, až se mu za patama prášilo....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Wed Feb 22, 2012 2:45 pm

Sai Kazuma

Věděl jsem, že to nepůjde jen tak rychlé… Řekl jsem si, když ten šílený doktor zmizel za rohem s tím jeho velice otravným smíchem. Proč já z té čtvrté divize nezmizel rychleji, abych se teď nemusel zabývat takovou věcí? No, už je stejně pozdě, až už je to za mnou… Shiranui-san upoutal doktorovu pozornost ale, abych do něj teď střílel nějaké jehlice, mi přišlo jako plýtvaní, jelikož byl teď evidentně ve střehu a lehce by se tomu vyhnul. Stál jsem pár kroku za Shiranuiem-san a připravoval se to už ukončit.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 22, 2012 9:33 pm

Genma

"Je to furt jen doktor, tak ho něčím prostě prašť! Máš snad zanpakutou!" zařval na Saie. Vypadalo to, že po dobrém to prostě nepůjde, a jemu už bylo jedno, jestli se Stein poškodí nebo ne. Věděl, že síle důstojníka 11. divize se rovnat nemůže! Snad.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 22, 2012 9:42 pm

Freddie

Ve dveřích se se skálopevným výrazem objevilo následující indivuum
Spoiler:
Rozhlédl se co se děje a na tváři se mu objevil nesmírně překvapený výraz
Spoiler:
nakonec se mu objevil na tváři výraz pochopení
Spoiler:
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 9:42 pm

Dr. Franken Stein

No tak nic....je čas na lééééčbu..... Stein začne uvolňovat velké množsví reiatsu, což vypadá dosti podivně jako by chtěl.... Ban....

Najednou odněkud vyletí Sajo Sabaku, omotá se kolem kosy a vytrhne jí steinovi z rukou. Na konci Sajo Sabaku se vznášel cigaretový dým.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Feb 24, 2012 12:43 pm

Sai Kazuma

Shiranui-san byl evidentně už dost vytočený a stejně jako já chtěl mít tuhle nepříjemnost se šíleným doktorem z krku. Po jeho slovech jsem byl odhodlaný ho uklidnit tou násilnou formou, a když už jsem chtěl vystartovat, zčista jasná se objeví, Sajo Sabaku a odzbrojí ho. Poněkud mě to překvapilo, ale také to mohlo překvapit jeho a to je moje šance. Pohotově jsem přiběhl blíže k doktorovi a použil foukačku, kterou mi dál Shiranui-san... Mířil jsem do oblasti krku, a jestli by se to nepovedlo... No, uvidíme co dál.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Feb 29, 2012 12:52 pm

Tomisura Raiden

Objevil se před dveřmi do kasáren 4. divize, které lehce rozrazil zdravou rukou. Pravá mu volně vysela podél těla, jelikož jí nechtěl příliš namáhat. Zdálo se, že na pozemcích této divize bylo nějaké hurá. Zamířil tedy ke skupině divně kolísajících Reiatsu. Po cestě si pouze zavolal: "Heej, kde jste kdo?! Nechtějte, abych vám tu z toho udělal větší bordel než máte!" Pro srandu si taky vypustl část svého Reiatsu, které se po přesunu zpět do Soul Society již více méně vyrovnalo na optimální hranici. Ovšem tentokrát ho nechával volně proudit kolem sebe. Nějak ho nezajímalo, že do bezvědomí pošle půlku čtvrté divize. Neměl fakt náladu na to, aby si hlídal nějaké hranice. Byla to sranda být zase jednou ten, který je šéf.
Jakmile dorazil k podivné potyčce, pouze si prohlédl bojující strany a nakonec se chodbou rozhlehl jeho hlas, který byl ve verzi - velmi chladný: "Takže! Vysvětlíte mi, co se to tu k čertu děje?!" Nevypadal jako ten usměvavý a milý kapitán. Chtěl se sem přijít vyléčit a ne řešit další podělané bitky!

MH: Doufám, že nevadí, že vám do toho vtrhávám Very Happy
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 29, 2012 4:20 pm

Freddie

Najednou se otevřely dveře, které ústíly do chotby, ve které stál Raiden. Kapitánovi se tak naskytl následující pohled
Spoiler:
. Podíval se na Raidena, pak na jeho ruku, schoval lízátko, vytáhl mikrofon... celá budova se otřásla pod akustickou vlnou...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 29, 2012 4:33 pm

Dr.Franken Stein

Se koukl na příchozího Raidena. Bwahahaha....kapitán lihovar.....se přišel vyléčit...Khííííhaaaaa...Rajdy-tajčóoo, vaše játra už nezachrání ani můj zásah...ale na tu ruku se bám milerád podívám... Začal radostí poskakovat.

Dr.Shuchiteki Stein

Vylezl odněkud a v ruce svíral Frankenovu černou kosu. Podíval se na všechny přítomné, pak vyfoukl cigaretový dým a následně pronese. Tak na co čekáte? Spoutejte ho! A vy Tomisura-taichou laskavě zklidněte své reiatsu. Na takové kovbojské kousky tu nejsme zvědaví. Tady je nemocnice...stovky zraněných trpí na následky trhlin. Máte-li s tím problém, tak se vší slušností si jděte machrovat do Hueco Mundo. Tam možná vaše Reiatsu výlevy někoho ohromí. Řekne úsečně, ale slušně. Raiden byl sice kapitán, a byl slušný, ale svým chováním mnohdy obtěžoval jiné a teď navíc narušoval práci všem členům 4. divize.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 29, 2012 10:05 pm

Genma

se trochu uklidnil. Vypadalo to, že začínají mít situaci pod kontrolou, přišlo mu hned několik pomocníků, za což byl vděčný.
"Jo," dodal k tomu, co řekl Shuchiteki. Potom tak nějak naznačil, že by si to Raiden mohl vyžehlit nějakým tím silným poutacím kidou namířeným na jejich třídního šílence...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Feb 29, 2012 10:30 pm

Tomisura Raiden

Připadal si, že se kasárny 4. divize přeměnili v ještě větší blázinec, než byla jeho vlastní 8. divize. Což byl vskutku velký zázrak, ale on byl naštěstí tedy na takovéto prostředí zvyklý. Co se týkalo zpívajícího cvoka, který vyrazil ze dveří, přešel jeho přítomnost pouze kývnutím na pozdrav, jelikož se zdálo, že jeho zpěv není jen tak od věci. Podle všeho měl nejspíše léčit. Ovšem bubínkům udával slušně zabrat.
Problém nastával u rodiny Steinů. Jeden byl šílený, druhý poučoval. I když na slovech toho na S. bylo cosi pravdivého. Členové mohli sotva léčit, když se váleli po zemi v křečích. Snížil tedy hranici Reiatsu na únosnou úroveň a pak se vrátil k řešení situace. Ovšem neodpustil si k S-ku poznámku: "V Hueco Mundo jsem právě byl... vytvořil jsem jim tam slušný bazén, jestli chcete... vemte tam svoje členy, aby si vyprázdnily měchýče a tím naplnili ten bazén. Není hezké, když kolem někoho procházím a on se pochčije strachy!" Když domluvil, ukázal ještě na jakéhosi člena, který ještě stále ležel v loužičce vlastní moči.
Když si všiml Genmova náznaku, usmál se a zmizel. Během momentu se objevil Frankenovi za zády a udeřil ho zezadu do jednoho bodě, kde se lebka připojovala ke krku, nebo tak nějak to bylo. Jelikož kdysi makal ve věznici 2. divize, ovládal značně boj bezezbraně, takže pokud tam neměl F... bla bla... Stein kovovou destičku, měl by se po tomto výpadu nacházet ve stavu: Rozpláclý-na-podlaze.
Jakmile skončila aférka se cvokem, usmál se na Genmu a promluvil: "Prosil bych menší opravu mé pravé horní končetiny. Je jaksi poškozená. Koupila to od mého Ban-kaie. Myslím, že budou mírně poškozené nervy z důvodu špatného elektrického impulzu, či něčeho podobného. Kapišto?" Ještě než domluvil, rozešel se do jeho ordinace.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Mar 01, 2012 9:09 am

Dr.Shuchiteki Stein

Vyfoukl znuděně obláček cigaretového dýmu. Vtipný jako vždy? Co jiného bych měl čekat. Pronese s klidem, ale jistou ironií v hlase. Pak přejde k bratrovi, který se zrovna snažil posbírat ze země. Raidenova rána Frankena vyvedla z míry natolik, že mohl přistoupit Shuchiteki. Uchopil Frankenův šroub v hlavě a několikrát s ním otočil ve i proti směru hodinových ručiček. Po této procedůře Franken ochabl, přestal se smát a tvářil se tak prázdně. Teď by měl být na nějakou dobu v klidu...odneste ho do jeho pokoje a jeho zanpakuto do mé pracovny. Nakáže několika členům, kteří se mezitím vzpamatovali z Raidenova reiatsu. Pak se kulháním vydá směrem ke svojí pracovně a když prochází kolem Raidena neodpustí si poznámku. Sdovolením, Tomisura-taicho! Víte někteří z nás mají potřebu pomáhat lidem, narozdíl od někoho, kdo má potřebu akorát hrdinsky pózovat a tvářit se důležitě. Řekne uctivě, seč upřímně. Jde poznat, že jste pobýval pod vlivem Ukitakeho-taichou. To pózerství je patrné. Pak s ledovým klidem odejde.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 01, 2012 9:33 pm

Genma

se mračil, ale maskoval to za svůj obvyklý cool výraz. Neměl taky zrovna rád, když mu někdo takhle přikazoval, on byl zvyklý rozkazy vydávat, ne plnit! Ale co měl dělat? Kapitán byl kapitán a Genma byl Genma a Genma byl sice rebel, ale ne zas takový, takže přikývl.
"Rozkaz, Tomisura-taichou," procedil skrz senbon, který držel v zubech, a o kterém se naštěstí nikdo nestihl dozvědět, že je to jeho zanpakutou. "Tak mi tu vaši pazourku ukažte, taichou," pronesl, když došel za Raidene do poněkud zdemolované ordinace, která postrádala mnohé ze své někdejší slávy... a stěn.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Mar 01, 2012 9:49 pm

Tomisura Raiden

Nad slovy S. jen mírně mávl rukou, pouze dal Reiatsu na vhodnou hranici, aby neposílal lidi k podlaze. Rodina Steinova byla vskutku podivná až na půdu, ale to nehodlal řešit. Jakmile vešel do Genmovy ordinace, rozhlédl se a zatvářil se mírně překvapeně. "Eh... Maloval jste, že?" pronesl směrem k Genmovy a koukal se na venkovní prostranství. Mezi tím vyhrabal z trosek nějakou funkční židli, postavil jí ke stolku, který vypadal ještě jakštakš v celku a hodil na něj svojí napůl chromou ruku. "Když už si s ní budete hrát, tak prosím manikůru a nějaký výživný krém," dodal. Nejspíše se pak Genma zatvářil strašně cool, tedy naštvaně, takže Raiden jen dodal: "Jen vtípek... stačí opravit."
Pak už jen čekal na léčení, které by mělo být v pohodě. Reiatsu měl již skoro doplněné, takže stačilo vyrovnat jeho maximální hranici a následně vyléčit zranění za pomoci jak vnějších, tak jeho vlastních sil. Vkládal tedy své zranění plně do ruky Genmy a jeho párátka v hubě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 01, 2012 11:23 pm

Genma

"Chrrm vrm chrm," zavrčel jen Genma. Kapitán byl jako vždy na vrchou své vtipnosti. To s emu stávalo pokaždé, když byl střízlivý, Genma to opravdu neměl moc rád. Byl už taky celkem unavený a když viděl tu ruku, tak trochu se mu protočily oči. Ale nedalo se nic dělat, každý v jeho divizi teď musel podávat nadlidské výkony, jeho nevyjímaje. "No tak povídejte," pronesl, když začal s léčením. "Kde jste vlastně byl a co se to děje s tím mizením lidí? Byla kapitánka druhé divize s vámi? A ostatní?" vyzvídal.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Mar 01, 2012 11:32 pm

Tomisura Raiden

Když si všiml, že Genma již nebyl v nejlepší pohotovostní kondici, začal soustředit své Reiatsu tak, aby ho mohl Genma využívat pro léčení. Bylo to vlastně jednoduché. Pouze dal Genmovi k dispozici dostatek síly, aby to zvládl dodělat před omdlení. Samozřejmě pak došlo i na otázky, které Raiden fakticky, ale fakticky nečekal! Ironicky si povzdechl a spustil: "Ale znáš to. Rutina. Něco nás vcuclo do Hueco Mundo a rozdělilo. Byl jsem nucen vyvraždit rybníček Hollow a následně jsem potkal super kámoše v podobě Červíka, kterého jsem dotáhl do Hollowtown. Následně jsme nakopali písečáka a nakonec jsem si to rozdal s Arrancarem, co rád vyšíval. Od toho mám taky kapku pocuchanou tu ruku." Nejprve takto vyložil situaci, která se děla z jeho pohledu a nakonec pokračoval ohledně stavu jeho posádky: "Jo. Kasumi tam byla taky, pak pár novicek z akademie, kde byla jedna kapánek silnější, tak jsem jí na oplátku jmenoval svojí zástupkyní."
Chvíli pak pozoroval Genmu při léčení a mezi tím zvážněl a jeho následný hlas měl úplně jiný tón: "Ohledně toho mizení zrovna moc nevím. Jediné, čeho jsem si všiml, že za to mohou ty trhliny... Neměl jsem čas na zkoumání. Ale to je vedlejší. Sdělil by jsi mi prosím co se dělo zde v Seireitei? Zachytil jsem Reiatsu Sei, takže vím, že je v pořádku, ale o dalších událostech nevím." Tiše pak zatl zdravou ruku a zahleděl se skrz "okno-do-zahrady" ven. Neměl ponětí co se v SS dělo. Potřeboval sehnat informace co nejrychleji. Opět se aspoň trochu ukázala jeho rozumná stránka, kterou narozdíl od Akia měl!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down