5. divize
+11
passionpower
Solas
Sode
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
Hiruko
Lus
Firel
joemandel
Red
15 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: 5. divize
Renmaru Houkazaki
Mne sa asi sníva. Zbadal som toho shinigamiho z väzenia. Ak je línia medzi snom a realitou tenká, tak som rovno na nej. Mieri tam, kam aj ja. Rozhodol som sa ho preto sledovať. Veď to mám po ceste.
Mne sa asi sníva. Zbadal som toho shinigamiho z väzenia. Ak je línia medzi snom a realitou tenká, tak som rovno na nej. Mieri tam, kam aj ja. Rozhodol som sa ho preto sledovať. Veď to mám po ceste.
joemandel- Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35
Shinigami se hned přichomýtl k nějakému členu pětky a nábidl mu, že se o zadrženého postará. V tu ránu byl zadržený jako v tranzu. Přestal vydávat tolik energie do uvolnění se z bakoda. Člen byl vysocě překvapen, ale jelikož to viděl, že se zbaví práce, s radostí jej neznámému přenechal. Uvlnil kido a šel si po svých. Neznámý shinigami popadl vězně a přemístil se k dalšímu zadrženému. A stalo se opět to samé.
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Renmaru Houkazaki
Fakt zaujímavý pohľad. Jediným dotykom skrotí väzňa...a tá ochota. Možno je to člen kidou jednotky. Veľmi sa mi to nezdalo, ale chcel som to už nechať tak. Priblížil som sa k nemu, že ho oslovím.
"Hej ty! Z ktorej si jednotky?" spýtal som sa ho.
Fakt zaujímavý pohľad. Jediným dotykom skrotí väzňa...a tá ochota. Možno je to člen kidou jednotky. Veľmi sa mi to nezdalo, ale chcel som to už nechať tak. Priblížil som sa k nemu, že ho oslovím.
"Hej ty! Z ktorej si jednotky?" spýtal som sa ho.
Dva vězni, které sebou už vláčel, leknutím nadskočili. Nečekali, že by se k nim takhle někdo přikradl. I když, ty jsi šel celkem normálně. Nuž, jediný shinigami zachoval chladnou hlavu a podíval se na tebe. V očích měl vidinu pohrdání. Chvíli se tě prochlížel a pak s nezbarveným hlasem jakékoliv emoce opověděl. Co bys řekl, když tu sbírám vězně? Asi nebudu ze čtyřky! Takže jsi se toho vlastně příliš nedozvěděl. Leda to, že se k tobě rozhodně nezachoval zrovna pěkně.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Zver mi jedného väzňa. Dvaja sú na teba určite veľa." každý, kto ma poznal určite vie, že nie som bohvieako priateľský ani ochotný. Chcem však zistiť, čo má tento tu zalubom. Určite nie to, čo si myslí, že si myslím.
"Zver mi jedného väzňa. Dvaja sú na teba určite veľa." každý, kto ma poznal určite vie, že nie som bohvieako priateľský ani ochotný. Chcem však zistiť, čo má tento tu zalubom. Určite nie to, čo si myslí, že si myslím.
Shinigami se zamračil. Znělo to, skoro jako by jsi pohrdal jeho prací. Ne, jako by jsi mu nedůvěřoval! To pro něj byla urážka! Ale nechme urážení stranou. Alespoň pro to se tentokráte rozhodl. Prohlédl si vězně a jednoho šoupl rukou dopředu. Byl to vlastně celkme prcek. Měl na sobě zvláštní plášť s kapucí a nebylo mu vidět do tváře. Když zjistil, co se děje, raději ani nevzhlédl, na čež se shnigami ušklíbl. Postarej se o tohle děcko. Určitě si budete rozumnět. Je stejně.... Nedopověděl. Zjevně by to nebylo v této situaci na místě. Stále z tebe nespouštěl zrak. Jako by od tebe cosi očekával.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Zdá sa, že disempatia je obojstranná. Očividne sa ten druhý na mňa zazubil. No a čo. Kto si z toho bude niečo robiť? Ja určite nie. Zobral som teda to "dieťa". Teda aspoň tak vyzeralo a šiel som s ním smerom k väznici. Aj keď mi škrípali zuby, keď mi ten druhý niečo naznačil. Len som sa pousmial a pokrútil hlavou.
Zdá sa, že disempatia je obojstranná. Očividne sa ten druhý na mňa zazubil. No a čo. Kto si z toho bude niečo robiť? Ja určite nie. Zobral som teda to "dieťa". Teda aspoň tak vyzeralo a šiel som s ním smerom k väznici. Aj keď mi škrípali zuby, keď mi ten druhý niečo naznačil. Len som sa pousmial a pokrútil hlavou.
Muž se za tebou ještě několikrát ohlédl, když jsi vyrazil zpět tam, kde jsi dnes byl už nejsméně milionkrát. Opět se poušklíbl, což jsi nemohl vidět a šel dál sbírat vězně.
Malý mužík, kterého jsi vedle, se kousek od kasáren páté divize zastavil. Kam mě to vedete? Zajímla se a jeho hlas zněl vskutku tlumeně a nevinně
Malý mužík, kterého jsi vedle, se kousek od kasáren páté divize zastavil. Kam mě to vedete? Zajímla se a jeho hlas zněl vskutku tlumeně a nevinně
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Ty ideš do chládku, odkiaľ si ušiel." odpovedal som stručne s neutrálnym tónom. Ale už mi to liezlo na nervy chodiť stále tam a späť. Kto vie, ako dlho to ešte potrvá. Toho druhého si nájdem, keď sa vrátim.
"Ty ideš do chládku, odkiaľ si ušiel." odpovedal som stručne s neutrálnym tónom. Ale už mi to liezlo na nervy chodiť stále tam a späť. Kto vie, ako dlho to ešte potrvá. Toho druhého si nájdem, keď sa vrátim.
Vezeň chvíli mlčky stál, než se z pod kapuci opět ozval jeho tlumený, až přiškrcený tón. Ale... ale já nevím, odkud jsem... Nedořekl a pokud ano, neslyšel jsi to. Mohl si z tebe tropit blázna, ale to, jak mluvil. Jako by snad vše, co říká, byla pravda. Znělo to tak přesvědčivě. Možná ztratil paměť? Nebylo pro to vysvětlení.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Tieto rečičky si strč niekam. Povedz mi nevšimol si si niečo na tom shinigamim, od ktorého som ťa zobral?"
Ak bol pri vedomí a uvedomoval si, čo sa s ním deje, možno by som sa od neho mohol niečo dozvedieť, aj keď som od toho veľa neočakával.
"Tieto rečičky si strč niekam. Povedz mi nevšimol si si niečo na tom shinigamim, od ktorého som ťa zobral?"
Ak bol pri vedomí a uvedomoval si, čo sa s ním deje, možno by som sa od neho mohol niečo dozvedieť, aj keď som od toho veľa neočakával.
Ale já vážně nevím! Vyjekl zoufalím hlasem a bezradně vzhlédl, až mu skoro bylo vidět do tváře. Ale včas si to uvědomil a rychle stáhl hlavu zpět a otočil ji ke straně. Shinigami, černé shihakusho, zanpakuto za obi a žádné známky po tom, že by byl z vyšších postů důstojníků. Podle reiatsu by mohl být rychlý a dle vzhled... Stichl. Nejspíše o něčem přemýšlel. Později bylo poznat, že hlavu opět natočil k tobě. Když vám to řeknu, povíte mi, kam jdeme?
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Tento "väzeň" určite stál za ten výsluch. A kto vie, možno ho ani nakoniec neodvediem do lochu. Ale to sa ešte uvidí. Ten shinigami ma zaujímal viac. Z 5. jednotky určite nie je. Možno z druhej. Omnitsukido sú veru divní týpci.
"Dobre teda. Ale ver tomu, že poznám, keď niekto klame. Niečo za niečo, tak teda spusť."
Tento "väzeň" určite stál za ten výsluch. A kto vie, možno ho ani nakoniec neodvediem do lochu. Ale to sa ešte uvidí. Ten shinigami ma zaujímal viac. Z 5. jednotky určite nie je. Možno z druhej. Omnitsukido sú veru divní týpci.
"Dobre teda. Ale ver tomu, že poznám, keď niekto klame. Niečo za niečo, tak teda spusť."
Kapuca se pohnula. Vězeň přikývl a na to tedy spustil. Zdál se na někoho, kdo bojuje a docela rád. Jako někco z jedenácté divize. Toto tě mohlo zaskočit. Ten chlápek byl sice asi trochu osvalený, ale působil celkem klidně, ne jako rváč. Dokonce sklidnil ty vězně! Nuž, ale pochybuji že někdo takového přístupu bude od tamtud... Ale nebyl to žádný pomatený vědec. Na někoho z třinácté divize se taky nehodil, ale nud´tno říci, že se zdál být chytrý. Jako by strávil dost času v knihovně 10. divize. Vskutku záhadně se dokázal vypořádat s neposednými vězni... jako by s jinými uměl jednat. Možná redakce 9. divize. Jeho reiatsu bylo kolísavé, nejspíše žádný kidoman. Dá se tedy vyloučit i pětka. Po takovém proslovu se konečně umlčel. A netáhl z něj alkohol, takže myslím, že ani osmá divize nebude ta pravá. Doplnil po ne nijak zdlouhavé úvaze.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Trochu som sa zamyslel. Tento tu mi len potvrdil moje pochybnosti.
"Tak teda ideme za ním." povedal som mu, čím som mu odpovedal na jeho otázku a dodržal som svoju časť dohody. Čo ak to bol niekto, kto má niečo spoločné s tou trhlinou? Rozhodol som sa ho teda sledovať, dokým bol ešte na dohľad.
Trochu som sa zamyslel. Tento tu mi len potvrdil moje pochybnosti.
"Tak teda ideme za ním." povedal som mu, čím som mu odpovedal na jeho otázku a dodržal som svoju časť dohody. Čo ak to bol niekto, kto má niečo spoločné s tou trhlinou? Rozhodol som sa ho teda sledovať, dokým bol ešte na dohľad.
Jen, co jsi se usnesl nad názorem, že dotyčný muž je na dohled, zmizel! Ano, vezeň ti říkal, že je rychlý. Ale on se "vypařil" i se sesbíranými vězni. Malý uprchlík v plášti se obrátil směrem k bráně páté divize. Byl k tobě nyní zády, ale nezdálo se, že by se chystal k úniku. Chceš ho pronásledovat? Zajímal se. Působil velice vyrovnaně, ač jsi to mohl rozeznat pouze dle tónu jeho hlasu.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Na to vezmi jed. Niečo sa mi na ňom nezdá." doložil som. Ten krpec sa zjavne zaujímal o to, o čo ja. Keby chcel, kľudne by mohol utiecť, ale nezdá sa, že by sa k tomu mal. Ak by mi zdrhol, bolo by mi už jedno, či ho dovlečiem živého alebo mŕtveho. Tak či onak, musím tej veci prísť na koreň.
"Na to vezmi jed. Niečo sa mi na ňom nezdá." doložil som. Ten krpec sa zjavne zaujímal o to, o čo ja. Keby chcel, kľudne by mohol utiecť, ale nezdá sa, že by sa k tomu mal. Ak by mi zdrhol, bolo by mi už jedno, či ho dovlečiem živého alebo mŕtveho. Tak či onak, musím tej veci prísť na koreň.
Asi mám jít s tebou, že? Vyptával se, jako by snad nebylo jasné. Ty osobně by jsi měl šlápnout do pedálů. Čím více budeš otálet, tím je větší pravděpodobnost všelijakých komplikacích. A k tomu ty trhliny. jestli je pravda to, co si myslíš, tak nechat ho volně se pohybovat je celkem riskantní! Ale jestli že je nevynný, pak bys mohl mít sakra problém z něčího pronáledování. Nikdy nevíš, co si z toho mohou jiní vyvodit....
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Nuž...nemáš na výber." odvetil som mu a tak sme sa vybrali na sledovačku ukrývajúc sa v temných kútoch kasární a ich okolia. Moja úloha by to mohla byť ťažká, keďže tu bolo pomerne pusto. Dokonca ani nikto nehliadkuje, čo sa mi zdalo dosť divné.
"Nuž...nemáš na výber." odvetil som mu a tak sme sa vybrali na sledovačku ukrývajúc sa v temných kútoch kasární a ich okolia. Moja úloha by to mohla byť ťažká, keďže tu bolo pomerne pusto. Dokonca ani nikto nehliadkuje, čo sa mi zdalo dosť divné.
Vězeň nevydal již ani hlásky a následoval tě na každém tvém kroku. Propátrali jste území páté divize i okolí, ale nikde nic ani nikdo. Když už se zdálo, že se ten maník vážně zdejchnul beze stopy, ucítil jsi cosi zvláštního. Kdepak zvláštního, to bylo reiatsu toho shinigamiho, kterého hledáš! Jakmile jsi se po něm vydal, vedlo tě na příč Seireiteiem na jih. Nakonec jsi stanul před Jižní bránou.
Pokračuj - ZDE
Pokračuj - ZDE
Sode- Kapitán 4. divize
Dr. Shuchiteki Stein
Pomalými krůčky mířil do kasáren 5.divize s obří injekcí přehozenou přes rameno. Hodlal najít nějaké členy, kteří by mu poskytli vzorek reiatsu.
Pomalými krůčky mířil do kasáren 5.divize s obří injekcí přehozenou přes rameno. Hodlal najít nějaké členy, kteří by mu poskytli vzorek reiatsu.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Už několik metrů před branou do prostor dané divize, jsi mohl poznat, že se zde něco děje nebo alespoň dělo. Také zde bylo přítomno dost různých reiatsu a občas v rpostorách brány proběhla silueta něčí osoby.
Sode- Kapitán 4. divize
Dr. Shuchiteki Stein
Zastavil se kousek od brány a potáhl z cigarety. Vypadalo to, že je v kasárnách docela velký rozruch, který však Steina nikterak nezajímal. Pro něj bylo hlavní, že jsou tam členi, kterým mohl odebrat vzorky reiatsu a tak hodil inijekci na rameno a vydal se dovnitř branou.
Zastavil se kousek od brány a potáhl z cigarety. Vypadalo to, že je v kasárnách docela velký rozruch, který však Steina nikterak nezajímal. Pro něj bylo hlavní, že jsou tam členi, kterým mohl odebrat vzorky reiatsu a tak hodil inijekci na rameno a vydal se dovnitř branou.
Uvnitř pobíhali sem a tam nějací shinigami. Dva běželi i proti tobě. jeden z nich tě oběhl s ignorací, druhý se zastavil a koukal na tebe jak na zjevení. Asi jsi nebyl zrovna očekávaným hostem. Po krátké chvíli se dění uklidnilo a všechny přítomnéoči směřovali na tebe a ty ostrou věc na tvém rameni.
Sháníte něco? Zahalekal nějaký chlápek u kasáren, když se k tomu ostatní neměli.
Sháníte něco? Zahalekal nějaký chlápek u kasáren, když se k tomu ostatní neměli.
Sode- Kapitán 4. divize
Dr. Shuchiteki Stein
Postaví si injiekci k nohám a koukne na muže. Jsem zde za účelem odběru vzorků. Kapitánka 9.divize mě splnomocnila vám nakázat, aby jste se podrobili odběru vzorku reiatsu. Proto bych potřeboval tak deset dobrovolně vybraných členů, kteří mi jej poskytnou. Vyfoukne cigaretový kouř a opře se o hůlku. Je to na léčebné účely! Podotkne.
Postaví si injiekci k nohám a koukne na muže. Jsem zde za účelem odběru vzorků. Kapitánka 9.divize mě splnomocnila vám nakázat, aby jste se podrobili odběru vzorku reiatsu. Proto bych potřeboval tak deset dobrovolně vybraných členů, kteří mi jej poskytnou. Vyfoukne cigaretový kouř a opře se o hůlku. Je to na léčebné účely! Podotkne.
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: