Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5. divize

+11
passionpower
Solas
Sode
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
Hiruko
Lus
Firel
joemandel
Red
15 posters

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

5. divize - Stránka 4 Empty Re: 5. divize

Příspěvek pro Sode Fri Dec 16, 2011 9:50 pm

Mezi schromážděnými shinigami se rozlehl šum a šepot.
Jednoduše řečeno, nakazujete nám, aby se z nás deset dobrovolně přihlásilo na ten váš výzkum? Ujistil se,a le na odpověď nečekal. Mávl do jednoho rohu k pár shinigamiům, ať přístoupějí blíže. Tady máte pár dobrovolně vybraných. Oznámil a otočkou na patě se vrátil zpět do hlouby kasáren.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Dec 16, 2011 10:07 pm

Dr. Shuchiteki Stein

Někdo to může brát takhle. Odpoví a počká až se před ním seskupí deset shinigami. Pokýve uznale hlavou a foukne k nim dým. Berte to tak, že můžete zachránit životy mnoha svých kolegů. Takže...odveďte mě někam, kde vám můžu udělat odběr, doufám že nechceta abych vám to tam vrazil tadymezi všema. Hodí inijekci na záda a čeká.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Dec 16, 2011 10:25 pm

Členům pětky naskákali do obličejů zděšené výrazy. Vůbec netušili, co si pod tím mají představit a někteří to radši ani vědět nechtěli. Zástup shinigami utvořil uličku ke kasárnám, aby jí mohli bez problému projít ti vyvolení. Ti se ovšem snažili tvářit hrdě a nebojácně, aby je ostatní obdivovali. Zajdeme do sklepa! Tam moc shinigami nezavítá! Navrhl jeden, když jste byli už v chodbě.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Dec 16, 2011 10:42 pm

Dr.Stein

Sejde s "dobrovolníky" až dolů do sklepa a tam si opět položí injekci k nohám. Dobrá pánové...a dámy...jsou li tu nějaké...uděláme to takto. Jsou li zde dámy, nechť nachvíli opustí tuto místnost a muži nastaví odhalená pozadí. Já vám odebéřu reiatsu a jste volní. 4. divize vám bude velmi zavázána. Opře si hůl o stěnu a injekci si připraví do ruky. Takže kdo první? Zeptá se, když se připraví.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Dec 16, 2011 10:50 pm

Oslovení se zdáli být jako v tranzu. Ale jsou to shinigami! Něco vydrží! To si řekli nejspíše i oni a jednali dle unstrukcí doktora. Bylo jim putná, kdo první, hlavně ať to mají za sebou! Mezi dobrovolně zvolenými žádná dáma nebyla. Vlastně ani před kasárnami této divize nebylo žádné k zahlédnutí. Ale to je nejspíše jiná kapitola.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Dec 16, 2011 11:15 pm

Dr. Stein

Přistupovali k tomu s odvahou a to se Shuchitekimu líbilo. Přistoupil k prvnímu, rozmáchl se a vrazil mu jehlu do zadku. Pro onoho shinigamiho to musel být nepopsatelný pocit. Mít to chladné železo tak hluboko v sobě...přímo cítit, jak se vámi pohybuje...prostě nic příjemného. Tuto proceduru zopakoval i u zbylých, až měl stříkačku plnou. Bylo mi radostí vás všecky opíchat a kdyby byly nějaké vedlejší účinky, budu v kasárnách 4. divize. Pokyne jim, inijekci položí na rameno, vezme svou hůl a začne kulhat ven ze sklepa.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Dec 16, 2011 11:39 pm

Snažili se přemoci ten nepříjemný pocit. Každému to šlo všelijak jinak. Ten, kdo šel první to měl asi nejlepší, nemusel se strachovat, co se s tím divně tvářícím soudruhem vedle děje a jestli to dopadne takhle i s ním. Zůstali ještě dole a nechali doktůrka, ať si jde s tou injekcí co nejdál. To, co věděli všichni jistě bylo, že si teď pár dní nesednou. Nejspíše...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Dec 25, 2011 7:54 pm

Renmaru Houkazaki

Vrátil som sa teda späť do priestorov 5. divízie, kde som chcel niečo zbodnúť, lebo to škvŕkanie v bruchu by mi mohlo spôsobiť trable. Stále som rozmýšľal, kam sa asi mohol vytratiť. Už ani nemusel byť v Seireitei. Zavítal som teda do jedálne. Nebol som jediný, kto tam sedel. Bol tam urastený chlapík. Bol to kuchár. Nezniesol, keď sa pri obede niekto háda. Jeho zanpakutou bola varecha. Teda aspoň si to o ňom každý myslí. Zobral som si dva ryžové koláčiky a radšej som odtiaľ zmizol.
"Nie si hladný? Tu máš. Musíš jesť, si ešte dieťa." podal som mu jeden a potom mi napadlo, že som si mohol vziať aj viac.
"Takže...kto si hovoril, že vlastne si?" spýtal som sa ho dúfajúc, že mi konečne odpovie na túto osobnú otázku.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Dec 25, 2011 8:11 pm

Vězeň váhavě uchopil nabízený koláček a chvíli se nemohl odvážit do něj kosnout. No a hned po tom, jak ta chvíle uběhla, netrvalo moc dlouho, aby byl koláček zprovozen ze světa. Už to vypadalo, jako kdyby jsi si ho tím pěkně spřátelil, ale jakmile jsi zase zmínil ten dotaz, jen drze "odfrkl". Proč musejí shinigami vždycky všechno vědět? Optal se drzím tónem, namísto tvé dlouhoočekávané odpovědi, které se asi ani nedočkáš. Zdálo se, že měl výdrž v zadržování informací.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Dec 28, 2011 9:24 am

Renmaru Houkazaki

"Ale no tak. Zabije to snáď niekoho? Alebo vieš čo, je to jedno. Aj tak pôjdeš naspäť do lochu, kam patríš." odvrkol som mu, nakoľko nejavil žiadne známky spolupráce. Toto decko mi je aj tak len na obtiaž. Keby som chcel, toho týpka by som našiel aj sám.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 28, 2011 12:48 pm

Mě by mohlo. Pronesl, ač ti už odpověď mohla být lhostejná. Tiše vydechl, do lochu se mu zjevně nechtělo. Měl rád tuhle volnost a nechtěl zase trčet v té díře. Ale taky chtěl i něco jiného. Mimochodem, mám pro tebe pár informací, jestli se chceš ještě honit za tím podezřelým chlapíkem. Hlesl trochu tajemně, ale myslel to naprosto vážně.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Dec 28, 2011 1:13 pm

Renmaru Houkazaki

"Ale ak budeš trepať, pôjdeš späť. Navyše tejto otázke sa už nabudúce nevyhneš." doložil som. Aj keď je dosť možné, že mu veľmi nedôverujem. Môže ma celý čas vodiť za nos, ale tentokrát zabrnkal na správnu strunu.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 28, 2011 4:07 pm

Bral to jako výzvu, že ti má povědět, co ví. Raději ignoroval něco o vyhýbácí, co jsi tam zapletl a sputil. Jak jsem schodil tu knihovnu, to nebylo jen omylem. Kolem ní jsem cítil reiatsu toho shinigamiho. Chtěl jsem zjistit, co tam hledal, ale jak jsem se nahnu, tak to spadlo, přihnali se tam všichni a já radši zmizel. Ono, mezi tolika shinigami se takovému, jako já, moc dobře neudělá. Tedy, to jsem si vzal do hlavy a pak jsi se tam zjevil ty, popadl mě a odvlekl. No, venku jsem zacítil další známky přítomnosti toho reiatsu, ale byly velice slabé. Přesto jsem si jist, že patřili jemu. Mohl jsem ti to říct samozřejmě dřív... Hlesl trochu vyčítavě. Ale když ty jsi se o to nějak nezajímal. Stejně by mě zajímalo, co z té knihovny odnesl... Zabručel si poslední větu jen tak pro sebe a vyčklávavě se postavil.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Jan 01, 2012 7:59 am

Renmaru Houkazaki

Po jeho slovách som dostal nápad. Lenže asi by bolo dosť blbé sa pýtať na to, aké knihy tam chýbajú, lebo budú mať asi dosť práce upratať tie popadané.
"Čo ho v tej knižnici asi zaujímalo? Prečo tam vôbec bol? Určite nie preto, aby sa stratil v dave." rozmýšľal som nahlas. Domnievam sa, že knihovníčka bude asi veľký pedant. Zvyčajne bývajú takí exoti, ktorí presne vedia, ktorá kniha z regálu zmizla, alebo aspoň evidujú počty. Možno by nám to pomohlo ho vystopovať. Dal som sa teda smerom ku knižnici.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jan 01, 2012 1:05 pm

Vezeň pozvedl hlavu a zapřemýšlel. Na cosi si asi náhle vzpomněl, či uvědomil a když si vyrazil, ještě se vrhl za tebou a chňapl tě za rameno, aby tě zpomalil. Ještě jedna věc. To reiatsu... podle něho se zdá, že ten shinigami jedná celkem v klidu. Z čehož se dá usoudit, že o nás možná ještě neví a není si vědom toho, že po něm někdo jde. Řekl trochu myšlenkama někde jinde a už jste nahodili zase rychlejší tempo.

Pokračuj v knihovně
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Mar 23, 2012 8:31 am

Renmaru Houkazaki

Nakoniec som sa vrátil do kasární na svoje miesto, kde som sedil a leňošil. Vyzeralo to, že tá nestabilita v reiatsu zmizla. Asi to bolo tými trhlinami, ktoré pravdepodobne zavinili útek väzňov. Zanpakutou som oprel o stenu pri stoličke a ruky som si dal za hlavu.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Mar 23, 2012 1:20 pm

Chieko

Šli jsme s Hotaru poměrně dlouho než jsme dorazili k páté divizi. Tak jsme tady. Prohlásil Kuro a já na souhlas kývla. Vešli jsme dovnitř a hledali někoho, kdo by nám řekl, co dělat. Halo! Je tady někdo. Zavolal Kuro. Přestaň křičet. Řekla jsem mu a čekala jestli někdo přijde.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Mar 23, 2012 4:24 pm

Renmaru Houkazaki

Z môjho zaslúženého driemotu ma zobudili nejaké hlasy. A tak som dúfal, že to pôjde zariadiť niekto iný.
No taaak. Nech ide niekto iný. Čo tu nikto iný okrem mňa nie je? A do...
Prehnalo sa mi hlavou. Následne som poťažme vstal, zobral som zanpakutou opreté o stenu a mieril som na miesto.
"Čo mi tu bliakate? Čo chcete?" spýtal som sa otrávene. A nečudo, keď ma zobudili.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Mar 23, 2012 5:54 pm

Chieko

Nakonec přeci jen někdo přišel. Vypadal trochu naštvaně a zároveň otráveně. Omlouvám se jestli jsme vás vyrušili. Omluvila jsem se a ještě dodala. Jsem Nekonome Chieko a tohle je Kuro. Přijali mě sem do páté divize, jsem tu pro nějaké rozkazy nebo tak něco. Řekla jsem slabým hlasem, dost silným, aby mě slyšel.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Mar 23, 2012 6:06 pm

Renmaru Houkazaki

Nejaké ucho bolo práve prijaté do mojej jednotky. Ako skúsenejší by som to mohol využiť, lenže ja chcem len pokoj.
"Ja som Renmaru, 3. člen. Na rozkazy sú kapitán a podkapitán. Ja len kontrolujem, či je všetko OK. A nakoľko nemám potuchy, kde sa obaja vyskytujú, dávam vám teda rozkaz, aby...ste sa nejako zabavili sami a ja medzitým dokončím načatú...ehm...prácu. Tak sa majte."
Povedal som im a zamával. Následne som sa otočil na špičke a vrátil som sa späť.
"Odporúčam venovať istý čas tréningu kida." zakričal som nadôvažok.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Sat Mar 24, 2012 8:06 pm

Hotaru Harubato

Hotaru stála několik kroků za Chieko a celou situaci sledovala. Do rozhovoru se raději nepřidávala, přece jen to nebyla její divize. "Nějak zabavit...?" Opakovala zaraženě a rozhlížela se po okolí. "No tak asi počkáme na kapitána nebo jeho zástupce..." Poškrábala se na hlavě. Pohled otočila na Chieko a Kura. Kdo ví, kde ted' ale jsou...mohou být i mimo SS, kvůli těm zvláštním trhlinám.
Smooky
Smooky

Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 02. 09. 11
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 25, 2012 8:25 pm

Chieko

Zabavit, jo? Přemýšlel nahlas Kuro. Poté k nám přišla Hotaru. Nemáš nějaký nápad, Hotaru? Zeptal se jí. Já tam dál stála a čekala jestli něco řekne. Pak jsem se odhodlala a řekla s úsměvem. Co kdybychom šli do tvé divize, když to v té mé nevyšlo?
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Sun Mar 25, 2012 9:12 pm

Hotaru Harubato

Hotaru se nejdříve zamyslela, když se jí Kuro zeptal. "No...přinejhoršim se můžeme vrátit na akademii." Zazubila se. Poté však dostala Chieko velmi dobrý nápad. Hotaru několikrát kývla a poté řekla. "Dobrá, tak ted' to můžeme zkusit v jedenácté. A kdyby tam zas nikdo nebyl tak prostě půjdeme někam...jinam..." V Hotaru se trochu zvedla nervozita, ale také nadšení. Hlavou ji běhalo moc věcí, že téměř nedokázala mluvit srozumitelně. Svůj výstup tedy zakončila širokým úsměvem, možná až trochu děsivým. "Jo...," zarazila se, "kdyžtak můžeme zajít do nějakých obchodů, hospod či co se tu najde." Přitom šibalsky mrkla na Chieko a Kura. Přece jen si můžeme dovolit trochu toho odpočinku.
Smooky
Smooky

Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 02. 09. 11
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Thu Mar 29, 2012 8:49 am

Renmaru Houkazaki

Konečne mám svätý pokoj. Vrátil som sa späť do svojej pôvodnej polohy, to znamená sedím na stoličke nakrivo tak, že sa hojdá len na dvoch zadných nohách a nohy mám vyložené na zábradlí. Žiadne trhliny, rozkazy, podkapitán a kapitán sú v nedohľadne a zanpakutou je opreté o stenu. Ak sa sem niekto pozerá z nádvoria, môže sa mu naskytnúť neprijemný pohľad na moje chlpaté nohy v sandáloch.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Mar 29, 2012 10:11 am

Ke kasárnám 5.divize se blížil bělovlasý muž v červených cárech. Byl celý od krve, ale zraněný nevypadal. Přes rameno měl kytaru, taky celou od krve. Usmíval se.

Ginsei

Pomalu kráčel domů. Uběhlý čas, který strávil v lesích za Rukongaiem, kam jej vrhla trhlina. Musel s hollow, které sem házelo vše možné bojovat holýma rukama, ale byla to zábava. I když mu roztrhali kabát, stálo to za to.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down