Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5. divize

+11
passionpower
Solas
Sode
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
Hiruko
Lus
Firel
joemandel
Red
15 posters

Strana 1 z 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

5. divize - Stránka 2 Empty Re: 5. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 05, 2011 8:25 pm

Osoba

"No prostě... tam stáli, kapitánka, kapitán a ještě pár lidí, hlavně z druhý divize, stáli před kasárnama dvojky, no a najednou takový zemětřesení nebo co, chvíli se mi zatmělo, a pak tam už nebyli! A to nejsou jediný, spousta lidí říká, že viděli někoho zmizet nebo že nemůžou někoho najít! Co se to děje? Co budeme dělat?!" panikařil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Fri Sep 09, 2011 3:09 pm

Sho Sagara
Vyslechl jsem si to a připadalo mi to opravdu hodně divné.Lidi mizí?Už zase začal panikařit tak jsem ho znovu uklidnoval.Když se uklidnil mohl jsem zase pokračovat v získávání informací.A neviděl jsi tam něco zvláštního...například osobu,podivné věci atd? No půjdu se tam mrknout a ty můžeš sehnat pár schopných lidí a poptat se zúčastněných jestli taky něco neviděli a když tak se mrknout po přeživších.
Pak už jsem jen čekal co odpoví.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 09, 2011 8:13 pm

"Vůbec nic jsem neviděl, prostě jen tak zmizeli! A kdoví, jestli jsou mrtví... to by bylo hrozné..." Muž už se trochu uklidnil. "Dobře, dáme dohromady pár lidí a půjdem se tam znova podívat. Možná něco najdeme... možná jsem jen byl moc vyděšený a něco jsem přehlédl..." uznal a začal svolávat členy divize. Zanedlouho sehnal další čtyři lidi, kteří mimoděk čekali, až dáš povel k pohybu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sat Sep 10, 2011 5:19 pm

Sho Sagara
Došel jsem na nádvoří a chvíli přemýšlet co se mohlo stát.Ale z přemýšlení mě docela brzy vytrhla přicházející skupinka shinigami z páté divize v čele s tím mužem ze kterým jsem se před chvilkou bavil.
Už jste připraveni...můžeme vyrazit?Nečekal jsem na odpověď a vyběhlz pozemku páté divize směrem ke kasárnám druhé divize.
To nebude náhoda že ty lidi mizí,ale nezajímá mě odkud mizí spíš kam mizí.Že vy v tom měl prsty někdo z Hueco Mundo?Nebo třeba dokonce někdo ze světa lidí?Upravil jsem si čepici.A máme alespoň počet zmizelých?!Stačilo by jen odhadem.Křikl jsem za sebe.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 12, 2011 8:57 am

Skupinka tě následovala. Vedle tebe běžel muž, kterého už jsi znal.
"Kdepak, nikdo to zatím nezkoumal. Seireitei je momentálně v chaosu a bez vedení, aspoň co vím já. Ale zmizelých bude hodně, řekl bych, podle toho, co jsem slyšel..." odpověděl a nic nového ti tím neřekl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Sep 12, 2011 8:26 pm

Sho Sagara
No,určitě zmizel alespoň jeden člověk z každý divize.Přál bych si taky zmizet abych věděl co nebo kdo ty lidi teleportuje ze seireitei.Tím by se to jednoduše vyřešilo,ale to by bylo moc jednoduchý.Ten člověk nebo ta věc má asi rád když jsou věci v pohybu...jako nějáká hra.seireitei musí bejt pořád v pohybu jako mlýn,nachvilku se přestane točit a neni nic jednodušího než jít a ten mlýn roztočit.Taky už mě napadlo že tady musí mít své lidi plnící fungci špehů,aby měl přehled o tom kde se co děje a spoustu dalších věcí.
Talto jsem povídal celou cestu až ke kasárnám druhé divize.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 12, 2011 10:16 pm

(pokračuj v kasárnách dvojky :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Sep 18, 2011 8:20 am

Renmaru Houkazaki

V Seireitei bol zase zhon. Ako vždy. Mne je to však jedno. Pokiaľ sa opäť nevyrysuje nejaká misia, ostanem tu a budem žuť lízanku. Niet nad svätý pokoj.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Sep 20, 2011 2:57 pm

Zpráva za pomocí kidou (slyší jí všichni Shinigami, i ti, co jsou u mě v druhé divizi.):
"Takže, všichni Shinigami Seireitei, co mne slyší, mluví k vám kapitán 11. divize, Hosentsu Ryuuka. Tímto nařizuji celé Seireitei shromáždění v 2. divizi u hlavní budovy. Jak už asi víte, v Seireitei se ztrácejí lidé, nikdo o tom skoro nic neví, takže musíme být pohromadě, vyslechnout svědky a zjistit kolik nás chybí. Po cestě do druhé divize si rozhodně najděte nějakého partnera, to znamená, nechodťe sami!" Prohlásil jsem a nějak se pokusil odpojit od kida.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Sep 20, 2011 4:41 pm

Renmaru Houkazaki

Už som skoro spal, keď prišla tá správa. A prečo by ma to malo znepokojovať? Veď tu mizne niekto každý deň. Navyše ako chcú vypočuť svedkov, keď nikto aj tak nič nebude vedieť. Tak to už býva. A kto pôjde so mnou? Kapitánka je bohviekde, podkapitán taktiež a ostatní členovia...škoda reči. Nech je teda Uyokukaze môj partner. Pôjdem tam a zistím, čo je vo veci.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Nov 25, 2011 2:16 pm

Zpráva kterou slyší včichni za pomoci zařízení 12.divize:

Všichni pozorně poslouchejte. Mluví k vám Myamoto Usagi, kapitánka 9.divize. Pro všechny bez vyjímky od ted do odvolání platí zákaz používání kida a vyvolávání shikaie. Je to v současné situaci nebezpečné. Podařilo se nám zjistit, že za zmizení shinigami mohou trhliny a tak jestli nějakou uvidíte, za žádnou cenu se k ní nepřibližujte. Pokud máte nějaké informace o tomto jevu sdělte je jednomu z týmů 9.divize, kteří ted obcházejí divize. Neshromaždujte se moc na jednom místě, ale zase nechotě sami. Zároven z 2.divize uprchlo několik věznů a tak se mějte na pozoru. Na stabilizaci thlin se již pracuje.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Dec 03, 2011 4:26 pm

Renmaru Houkazaki

Doma sa vcelku nič okrem boja nedialo. Lenže sa zdalo, že by to mohla byť sranda. Koniec koncov lepšie ako bojovať s duchom. Niečo sa deje. Musím zistiť čo vlastne.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Dec 03, 2011 6:43 pm

Při vstupu na pozemky 5. divize ti před obličejem akorád proletělo kido. Za ním se hnal jeden z členů příslušné divize a jak jsi mohl později vidět, prchla před ním kdosi neidentifikovatelný. Nejspíš to byli ještě nějací uprchlíci. O kousek dál šermovali katanami další a na druhé straně zase. Několik metrů před tebou jsi si mohl všimnout ustupujícího shinigami, ke kterému se přibližovali dva z vězňů. Na jednom z nich se ti ale něco nezdálo.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Dec 03, 2011 7:12 pm

Renmaru Houkazaki

Bežal som pomôcť tomu, ktorý bol očividne v presile.
"Hej! Tuším ideš opačným smerom. Oni sú predsa tam." povedal som tomu dobrákovi. Odrazu som si všimol tých dvoch. Jeden vyzeral dosť divne, ba až bizarne.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Dec 03, 2011 9:10 pm

Byl slyšet řinkot kovu. Vlastně čepel zanpakuto a kovové trubky. Ta byla sic dutá, ale na jejím konci byla rukujeť, asi to musel být shikai jednoho z těch vězňů. Ohnal se znovu po ustupujícím, který se sehnul a zároveň mu podrazil nohy. Bohužel neměl takovou sílu a tak se pouze ubránil dalšímu nepřátelskému útoku. Jako bych to nevěděl! Byl bych radši, kdyby tam byl jenom jeden. Odpověděl ti bojující shinigami a odklonil čepel jiné katany k tobě. Byla to zbraň druhého vězně. Chtěl tím dát najevo, že ti ho s radostí přenechává.
Odkloněním své zbraně tak trochu zaškobrtnul a div, že neskončil rozplácnutý na zemi. Když svědl svou tvář naproti tobě, hned ti došlo, co se ti na něm tak nezdálo. Vždyť to byl ten, který ti před pár minutami ještě unikal ulicemi Seireitei!
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Dec 04, 2011 12:22 pm

Renmaru Houkazaki

Opäť mi je súdené bojovať proti presile dvoch. Jeden z nich je ale ten, ktorého som pred chvíľou opustil. Celé sa to zamotávalo viac a viac. A logiky to malo čoraz menej. Jedno však bolo isté. Musím bojovať. Nech sa deje čo chce, pokiaľ ide o boj, iné veci ma nezaujímajú.
"Fajn! Len si bež." odvetil som mu a postavil som sa do cesty tým dvom s výrazom Clinta Eastwooda.
"Dnes máte fakt blbý deň." povedal som im.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Dec 04, 2011 1:07 pm

Známý vězeň přikývl na souhlas. Jemu se zřejmě tento den nezamlouval sám o sobě. Když by ses pořádně podíval na jeho zbraň, všiml by jsi si, že se třese. Asi to nebyl žádný bojechtivý pošuk. Za to ten druhý se na něj pohrdavě podíval a už by moc nechybělo, aby ho nepraštil. Mrskl pohledem po tobě a sevřel ruku, v níž držel zanpakuto. Den ještě neskončil. Pak se uvidí. Prohodil a napřáhl se s úmyslem, dát do jediné rány všechno. Proti tobě se vyřítila dutá kovová trubka a chystala se tě vyřadit z provozu.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Dec 04, 2011 4:17 pm

Renmaru Houkazaki

Prach sa zdvihol, reiatsu naokolo stúplo a ja som zazrel ako sa proti mne ženie kovová tyč. Povedal som si, že by nebolo odveci zaujať obranný postoj. Nebudem sa uhýbať ani unikať. Jednoducho proti tomu postavím svoje zanpakutou a uvidím čo sa stane. Doslova som počul, ako tá tyč sviští vzduchom. Asi to nebude len nejaký špás. Pripravím sa teda na úder.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Dec 04, 2011 5:06 pm

Možná jsi byl překvapený, ale odhlonit zbraň útočícího vězně nebyl žádný oříše. Jakmile se dvě zbraně střetli, vězeň uskočil. Po chvíli pustil tyč a sám dopadl na zem a chytil se za hlavu. Trochu prapodivné divadýlko, ale teď byl ze záhadných důvodů na chvíli bezbraný. Mohl by to pro něj být velmi rychlý konec. Opodál stál druhý a s do široka rozevřenýma očima vše sledoval.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Dec 05, 2011 6:56 am

Renmaru Houkazaki

Keďže bol v podstate bezbranný, rozhodol som sa ho omráčiť. Potom som sa otočil proti tomu druhému. Svoje zanpakutou som namieril čepeľou na neho.
"Radšej sa vzdaj a možno to prežiješ!" povedal som mu.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Dec 05, 2011 10:15 am

Nebyli vidět žádné známky obrany, když jsi vyřadil jednoho z útočníku mimo hru. Za to oslovený se pořád držel na nohou a i když se zdálo, že chce, aby vše proběhlo v co největším klidu, nemuselo to tak nakonec být. Má.. mám lepší nápad. Špitl koktavě a rozběhl se do budovy kasáren. Cestou se jen s těží vyhnul několika sekům jiných členů, kterým se připletl do cesty, ale stále mohl pokračovat.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Dec 06, 2011 8:55 am

Renmaru Houkazaki

"Bakudo 1: Sai!" spútam toho, ktorý leží na zemi, aby sa po prebratí nikam nehol a s trpkým výrazom v tvári som sa pustil za tým druhým.
"Už zase. Ale tentokrát to nebude žiadny duch." doložil som sám pre seba a dal som na stíhačku za tým druhým. Určite ďaleko nezájde. Ak ho nechytia tí, ktorí sú práve tu, tak určite sa nájde aspoň jeden, ktorý si na neho postriehne...ja.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Dec 06, 2011 5:48 pm

Jakmile jsi se dal do běhu za ním, zrychlil. Ale vzdálenost si příliš dlouho neudržel. Potřeboval se vydýchat. Takže to nebyl ne jen bojechtivý magor, ale taky žádný atlet. Párkrát se za tebou otáčel. Zjevně si ani nedokázal představit, co by s ním bylo, kdyby ho někdo chytil. Naštěstí už se dostal tam, kam chtěl a zaplul přímo do kasáren! Aby jsi přemýšlel rychle, jakmile se zapletete do různých chodeb, bude stále těžší ho dostihnout a on očividně přesně v to doufal.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Dec 06, 2011 8:34 pm

Remnaru Houkazaki

Asi si myslel, že mi v kasárňach újde. Ak sú plné, určite ho chytí niekto iný a ak nie, je to len on a ja. Ostávalo mi len zorientovať sa v tom bludisku chodieb. Pravdupovediac to bola len jedna veľká miestnosť obklopená ubikáciami, takže by to nemal byť až taký problém. Išiel som teda na to. Sledoval som aj ten najmenší pohyb.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Dec 06, 2011 8:44 pm

Procházel jsi chodbou, která byla na první pohled na koneci rozdělená do svou dalších vlevo a vpravo. Jestliže jsi se pohyboval tiše, aby jsi slyšel i mouchu bzučet, uslyšel jsi oddechování, takové neustálené. Po někom, kdo se potřebuje nadechnout, ale nemůže na sebe poutat pozornost. Ano, byl to on. Nahlédl za roh a spatřil tě. V tu ránu vyrazil rovně - tedy do levé chodby aniž by vůbec snad pořádně viděl, že se jedná o tebe.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down