Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize, rezidence klanu Kuchiki

+7
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Yuki-onna
Nawaki
Miss_Atlantis
Suki
Red
11 posters

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 7 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Tertaxka Wed Apr 25, 2012 4:01 pm

Naomi Nana

Dál natírala a na to, že vedle mě se to jen tak flákalo, jsem přestala už vnímat. Pochválení jména Naomi mi jen zvedl koutek, pak jsem jen pokrčila rameny. "Já vlastně ani nevím... Prostě jsem přemýšlela do jaké divize bych měla jít a pak jsem přišla na šestou."Odpověděla jsem mu a na jeho šmidlání jsem mu nic neřekla.

Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 7 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Apr 26, 2012 8:11 pm

Suki -> Slinťa ti něodpovídal... jak jsi nejspíš čekala. Nebyla tady po něm ani památka, ale zas na druhou stranu... jaká památka by tady po něm měla být, i kdyby se tu někde schovával? Vypadalo to na náročný úkol... Zato jsi tu objevila Naomi-san a Furuikeho-san, kterak natírají plot.

Furuike Kiyoshi

kýval hlavou nad tou odpovědí, když tu zmerčil podkapitánku. Hned zača natírat s vyšší frekvencí tahů a taky se víc snažil.
"Zdravím, Taiketo-fukutaichou!" pozdravil. Mrknul na Naomi. Vypadalo to, že je přišla nadřízená zkontrolovat. Bylo štěstí, že ho Naomi vytáhla zpod toho stromu... Asi by nebylo dobré, kdyby ho Suki přistihla, jak se fláká. Kapitán byl jedna věc, s ním už měl své zkušenosti... ale takhle nová podkapitánka by mu z toho mohla dělat problémy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Apr 26, 2012 8:34 pm

Taiketo Suki

se zaujatě rozhlížela kolem. Slinťa tu samozřejmě nikde nebyl, nebo se aspoň nezdálo, že by aktuálně kousal nějakého kolemjdoucího.. I když kdo ví, mohl si ho odtáhnout do keře.. A tam si ho tiše žvýkat..Suki netušila, jak moc zákeřný je to tvor, nejspíš dosti, když tak surově snědl želvu. Bylo jí jasné, že s tímhle bude více práce, než se zdálo.
Mezitím, co obcházela bazén, narazila na Naomi-san a Furuikeho-san. Podkapitánka 6. divize si uvědomovala, že to vypadá, jako by byla na kontrole. Proto se narovnala a nasadila vážnou a možná lehce podezřívavou tvář. Poznala Furuikeho za tu chvíli, co byla zpět docela dobře, byl to flákač, ale zdálo se, že pod taktovkou Naomi se dokonce vrhnul do práce.
"Zdravím, Furuike-san a Naomi-san.." řekla a zastavila se u nich. "Vidím, že plníte kapitánův úkol, to je dobře.. Je třeba dát tu to trochu do pořádku. Jen.. Furuike-san, mohl byste to natírat více rovnoměrněji, jinak tam budou čmouhy!" podotkla Suki se stále vážnou a kritickou tváři. Doslova si z nich střílela, protože sice měla neuvěřitelný smysl pro disciplínu, ale zase takový pedant nebyla. Jen si je chtěla vyzkoušet, jak na to budou reagovat..
"Když už jsme na sebe tak hezky narazili, neviděli jste Slinťu? Zatoulal se." dodala Suki, pro Naomi-san svou výpověď ještě upřesnila. "Je to takový.. mimozemšťan.. s velkým okem.. Ale hezky zeleným, to se musí nechat."
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Apr 26, 2012 8:51 pm

Naomi Nana

Všimla si podkapitánky na druhé straně bazénu, jak se k nim blíží a v tu chvíli je neuniklo, že se začala natěrač vedle ní trochu snažit. "Dobrý den, Fuku-taicho." Pozdravila jsem slušně a více jsem nic neříkala. Je vidět, že tady lenivý natěrač z ní má respekt... Já bych taky měla, ale pod tou její vážnou tváří jsem rozpoznala, že to nemyslí až tak úplně vážně... Při zmínce o nějakém Slinťovi jsem nadzvedla obočí. "Mimozemšťan??? Kde se to tu proboha vzalo???... Proč se vlastně jmenuje Slinťa???" Zeptala jsem se s nadzvednutými koutky.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Apr 26, 2012 9:08 pm

Taiketo Suki

"No, on hodně slintá.. Je takový slizký.. A jak se tu vzal? To opravdu nevím, jednoho dne prostě ucpal filtr od bazénu a my jsme se ho snažili odtud samozřejmě dostat. Podařilo se, a když jsem jej chtěla zlikvidovat, tak mi prostě upláchl.. Je hodně rychlý, poměrně zákeřný, ale náš kapitán k němu očividně chová jistý vztah. Bylo by dobré, kdyby se našel." podotkla Suki a trochu se pousmála. Poznala, že Naomi její masku prohlédla, ovšem když se její pohled zaměřil na Furuikeho, zase se začala kabonit, aby mu dala najevo, že ví o tom, co dělá místo práce..
"Navíc poslední dobou se rozhodl, že bude napadat shinigami, kteří projdou kolem bazénu. Hodně špatné.. Nedokáži odhadnout, jakou má sílu, takže bych nerada, aby někomu ublížil, ovšem ani já nemohu ublížit jemu. Komplikované."
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Apr 26, 2012 9:21 pm

Naomi Nana

Kývla jsem. "Tak Vy mu nesmíte ublížit... Tak co ho do něčeho chytit... Třeba do velké zavařovací sklanice s dírkami ve víčku. Ovšem je tu drobnost, jak ho tedy chytit místo toho, abychom mu ublížili... Co ho nějak chytře polapit??? Nemyslíte, že by byla nejlepší nějaká lest, která by ho donutila do té sklanice samovolně vlézt???" Navrhla jsem řešení. Ovšem bylo ještě nějakou lest vymyslet. Já sama jsem ani nevěděla, jaký to tvor vlastně je, ale bylo by zajímavé, chytit takovou potvůrku... Zajímalo mě jak asi vypadá.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue May 01, 2012 9:12 pm

Taiketo Suki

"Tak můžeme se ho pokusit nalákat. Celkem rád si pochutnává na mase a mě už něco napadlo, takže snad se to podaří. Je to poměrně zajímavý tvor, třeba se vám bude líbit." podotkla Suki a lehce si prohrábla záplavu svých hnědých vlasů. "Jen zajdu pro potřebné věci, hned jsem zpátky." šeptla a už byla v trapu.
Ovšem jak slíbila, její nepřítomnost netrvala dlouho, už za pár minut jste slyšely klepání sendálu geta na podlaze. Suki si nesla velkou zavařovací sklenici, která už měsíce zela v kumbálu 6. divize a neexistovalo pro ní využití, teď se konečně našlo! Jako další zbraň měla sebou jakýsi papírový balíček, který byl plný syrového masa. Už ráno Suki zaslechla, když šla do kasáren, jak se několik členů bavilo o tom, že by si mohli něco ugrilovat. Podkapitánka si tedy s dovolením, několik flákot vypůjčila.
"Tákže, jsem zde!" zasmála se Suki a na zem připravila jeden plátek masa, nad to postavila zavařovací sklenici vzhůru nohama a tu podepřela klacíkem. Byla to trochu chabá past, ale samotná Suki si chtěla vyzkoušet jak moc mazané zvíře to je. Jako pojistku, kdyby vše selhalo, mělo ve své taštičce, jež měla stále u sebe ještě provaz, který by na mimozemšťana hodila... V kovbojském stylu!
"Není to nic moc, ale je třeba to vyzkoušet..."
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed May 02, 2012 9:25 am

Naomi Nana

Podkapitánka se mi zalíbila, byla chytrá a vynalézavá, to se mi hned potvrdilo, jak přinesla tu sklenici a nachystala past. Pokývala jsem hlavou. "To by mohlo v celku fungovat. Myslím, že ty flákoty ucítí na míle daleko a přyběhne sem jako hladový gepard... Pokud už někoho nesežral." Ušklíbla jsem se. "Ale pokud vypadá jako mimozemšťan, tak je možné, že má žaludek hooodně velký a taková flákota mu příjde vhod.... Neměly bychom se raději někam schovat???" Otázala jsem se.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed May 02, 2012 9:23 pm

Taiketo Suki

se na Naomi vlídně usmála. Její přístup se jí zamlouval a hlavně se jí potvrdilo, že musí být pracovitá.
"On vypadá spíš jako chobotnice... Nebo něco takového, ono se to dost špatně popisuje. Uvidíte sama.." šeptla Suki a na otázku Naomi jen souhlasně kývla. Během minutky skočila do nejblížšího keře a klekla si. Do rukou si nachystala "laso" a čekala na svou kořist jako zkušený lovec. Tyhle záležisti všedního dne jí dělaly takovou radost, že se téměř pernamentně usmívala. Byl rozdíl hledat pažravého mimozemšťana narozdíl od nezvěstného Akia.. Tohle bylo mnohem více klidnější! Pokud ovšem ta malá potvůrka někoho nesežrala...
"Pevně doufám, že nikoho nepožvýkala. Pokud ano, opravdu nevím, jak bych to vysvětlila kapitánovi." šeptala podkapitánka 6. divize v křoví. Cítila se jako zálesák!
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed May 02, 2012 9:56 pm

Zatímco jste líčily past, k bazénu přišly dvě členky divize v plavkách. Nijak si vašeho počínání nevšímaly, byly na druhé straně. Vytáhly si lehátka a začaly se opalovat. Kiyoshi, který šel samozřejmě do křoví s vámi, aby neplašil vašeho mimozemšťana, se teď rozhodně nerozhlížel po něm.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu May 03, 2012 10:29 am

Naomi Nana

Vlezla do křoví s podkapitánkou. "No, kapitán nic vědět nemusí, ne???" Trochu mi zajískřilo v očích, ale pak mi radost zkazily ty dvě shinigami naproti. "Mám odhad... Buďto půjde po mase nebo po těch holkách." Řekla jsem klidně a začala jsem se rozhlížet jestli někde neuvidím Slinťu. Po chvíli jsem si všimla, že Kiyoshi kouká úplně na něco jiného a tím nám moc nepomáhá... Vlastně i ano, alespoň uvidí, kdyby je chtěl Slinťa sežrat.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri May 04, 2012 7:56 pm

Z otvoru, kde se filtrovala voda z bazénu, se pomalu vysunula slizká věc, tedy spíš její část, na které bylo oko. Velice nenápadně si slizila a rozhlížela se. Celý den nic a najednou se nemohla rozhodnout, co dělat! Ale Slinťa byl gurmán. Flákota byla určitě dobrá, ale proti chuti prstů na nohou to nemělo šanci... Pomalu se tedy začal sunout pod okrajem bazénu směrem k oněm slečnám. Pokud jste se dívali hodně, hodně, hodně pozorně, mohli jste ho ve stínu pod okrajem zahlédnout, ale nemohli jste si ani být jisti, co to je, jelikož to byl hotový ninja.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Fri May 04, 2012 10:17 pm

Naomi Nana

Rozhlížela se, ale nic neviděla, zkoušela si představit, jak to asi vypadá, ale neuměla to. Nechápala, jak někdo nemůže najít něco takového, ale nikdy to neviděla, tak to nemohla posoudit. Začala se znovu rozhlížet, ale nic neviděla.
"Nikde nic." Zašeptala jsem. "Vy???"Zeptala jsem se skoro neslyšně. Znovu jsem se pozorně rozhlédla, ale nic jsem neviděla.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat May 05, 2012 8:08 pm

Taiketo Suki

"Kapitán se o tom musí dozvědět, je to jeho domácí mazlíček." podotkla Suki, která se stejně jako ti dva krčila v keři a sledovala okolí. Její kaštanové oči rentgenovaly jak flákotu, tak ty dvě děvčiny, které se přišly opalovat. Na Kyoshiho se jen škaredě podívala. "Kvůli tomu tu schovaní nejsme.."
Mezitím co minuty ubíhaly, všimla si pohybu kolem filtru. Suki se musela na to "něco" hodně soustředit, aby vůbec zaregistrovala jeho pohyb. Ovšem díky tomu, že se s ním již několikrát setkala, měla tušení, že by to mohl být on.
"Nechci malovat čerta na zeď, ale támhle to by mohl být Slinťa." šeptla k těm dvěma a ukázala rukou směr. "Vidíte ten stín pod okrajem?"
Během svých slov se pomalu zvedla, i když stále zůstávala lehce přikrčená. Suki si popravdě nebyla jistá, co dělat. Musela Slinťu chytit, takže jej nemohla vyplašit, protože on už jí znal, na druhou stranu nemohla dovolit, aby šel ochutnat ty slečny.
"Naomi-san, mohla byste se k němu zkusit přiblížit? Mě už dobře zná. Budu vás krýt zezadu a při nejhorším se ho pokusím lasovat.. Nesmíme dovolit, aby jim ublížil.." šeptla podkapitánka 6. divize držíc v ruce lano. Do bojeee!!
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Sat May 05, 2012 11:12 pm

Naomi Nana

Kývla jsem, když to řekla zaregistrovala jsem ten stín pod okrajem. "Mohla bych se o to pokusit." Potichu jsem zadem vylezla z keře, ale pak jsem se zarazila. "Kyoshi, budeš mi ukazovat, jak mám jít, abych byla těsně nad ním." Vylezla jsem vzala jsem sklenici a síťku, která tady byla opřená a šla jsem potichu podél bazénu, směrem k dívkám. Podívala jsem se na Kyoshiho a čekala, jsem, jak mi bude ukozavat.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 06, 2012 3:57 pm

Nebylo to ani potřeba. na okraji bazénu nejblíže dívkám jsi teď už i ty uviděla nějaké chapadýlko, které se plížilo ven. Za ním další chapadýlko a potom taky slizké tělíčko s jediným okem, které se poulilo na prsty u nohou visející z lehátek, na kterých bezstarostně ležely na břiše dvě dívky. Zatím byl Slinťa tak zaujatý, že si ani nevšiml, že ho někdo na druhé straně bazénu sleduje.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Sun May 06, 2012 5:52 pm

Naomi Nana

Uviděla jsem ho a překvapivě to nebylo, tak ošklivé. Běželo to rychle k dívkám a já jsem nemohla dopustit, aby se jim něco stalo. Shunpo jsem se přemístila k Sliňtovi a přirazila jsem na něj sklenici a ruku se síťkou jsem měla stále připravenou, kdybych se netrefila, ale podle mě jsem byla přesná.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 07, 2012 8:14 pm

Byla jsi rychlá, ale on byl kluzký a podlý! Už i myslela, žes ho dostala, ale ve sklenici ti zůstalo jenom jedno kroutící se chapadlo. Jak to mohl ten lump udělat? Měl zřejmě ochranné mechanismy, které by mu mohl kdekdo závidět. Sám se tryskem uklidil někam do stínu pod lehátky dívek. Ty se právě zmateně ohlížely, co se to tam děje, a vůbec nechápaly, co Naomi dělá, ani kdo je, jak se dalo čekat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon May 07, 2012 9:20 pm

Naomi Nana

Nechytila jsem ho a on někam zmizel. Tak to skusíme po dobrém. Zmizela jsem a šla jsem si pro maso. Pak jsem se vrátila a zavolala jsem. "Slinťo, když si vlezeš do té sklenice, tak takové flákoty ti budu nosit každý den plný balík, ale musíš jít, jinak dostaneš jen to, co ti kapitán donese." Doufala jse, že mi alespoň krapet rozumněl a zamávala jsem tím kusem mase u lehátek, kam zmizel. "Notak, pojď Slinťo." Holek jsem si ani nevšímala, ale doufala jsem, že co nevidět zmizí. "Mohly byste na chvíli odejít a co nejrychleji a honem." Zašeptala jsem k nim a nachystala jsem si sklenici s masem, pro případ, že by mi alespoŇ trochu rozumněl. Musela jsem vypadat, jako úplný blázen, ale když on mi utekl a zbylo z něj jen jakési hnusné chapadýlko. "Pojď prosím, Slinťíčku." Mávala jsem masem.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue May 08, 2012 1:27 pm

Taiketo Suki

celou dobu bedlivě sledovala počínání Naomi-san. Z počátku do toho nechtěla zasahovat a chtěla, aby nová členka měla pocit užitečnosti, když se jí Slinťu podaří chytit. Ovšem když viděla, že Slinťa udělal přesně to, co tenktát jí, když jej chytala, vylezla Suki ze svého úkrytu. Teď už bylo jedno, jestli jí to zvíře pozná nebo ne.
Tohle byl boj! Musela ho dostat zpátky, protože jinak by byl kapitán nešťastný, což bylo nemyslitelné. Suki by udělala všechno, aby se Kuchiki-taichou cítil spokojený, byl to skvělý muž a když si vybral, že mu bude dělat společnost tenhle mimozemšťánek, tak jí také dělat bude! Ať chce nebo ne..
Suki se pomocí shunpa spěšně dostala vedle Naomi a soucitně se na ní podívala. "To nic chytíme ho, však on časem pochopí, že to děláme pro jeho dobro.." šeptla k ní a pak na ní spiklenecky mrkla, načeš stejně jako Naomi poprosila dívky, aby vyklidily pole. "Plníme misi našeho kapitána, to vyžaduje soustředění a klid!" sýkla a poté, co dívky opustily lehátka, pevně je chytla a silně odstrčila, aby viděla na Slinťu. Na Suki bylo vidět, že se nebojí použit trochu násilí. Slinťa jí začal pomalu vytáčet..
"Podívej na mou ruku, je na ní taky plno masíčka, tak si kousni.. Jsem dobrá, uvidíš..Ňam!" opáčila Suki a rychle si vykasala rukáv shihakusho, aby odhalila svou pravou ruku. Měla v plánu na své maso Slinťu nalákat a ve chvíli, kdy se jí do ruky zakousne, jej popadnout a hodit do sklenice, kterou držela Naomi-san.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue May 08, 2012 5:06 pm

Dívky byly zmatené a pohoršené, ale přece jen odešly. Když Suki odhodila lehátka, zjevil se vašim očím Slinťa. Krčil se u země a koukal na vás velice podezřívavě. Bylo vidět, že už chápe, že nemá naději na útěk. Chvíli sledoval Sukiinu paži, kterou mu podávala k ochutnání. Potom se kolem ní rychle a slizce prosmýkl a přisál se vší silou na flákotu, kterou mu podávala Naomi. Rozuměl jí velice dobře a byl to inteligentní tvor. Takové dobré jídlo každý den?! Byl by hlupák, kdyby to odmítl!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue May 08, 2012 5:17 pm

Naomi Nana

Když se do toho dala i fuku-taicho, nic jsem nenamítala, ale když mi Slinťa přištál na dlani s flákotou, překvapeně jsem zamrkala a dala jsem ho i s masem do sklenice. "Tak přeci jenom mi rozumněl a těch flákot mu klidně přinesu, kolik bude chtít..." Pousmála jsem se a prohlédla si ho. Nebyl tak ošklivý, ale nebyl ani hezký. "Tak a máme ho." Ukázala jsem ten poklad podkapitánce. "Není zase tak ošklivý." Usoudila jsem nahlas. "Co teď s panem Slinťou???" Zeptala jsem se.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue May 08, 2012 6:00 pm

Taiketo Suki

si viditelně oddechla, že její drahá paže nepadla za vlast. Během chvíle tedy urovnala zpět lehátka a pousmála se. "Teď bychom jej měly dopravit do kapitánovy kanceláře a zabezpečit to tak, že už neuteče." dodala spokojeně Suki. Byla očividně ráda a doufala, že i Kuchiki-taichou bude potěšen. "Děkuji za pomoc, Naomi-san. Pokud nic nenamítate, já bych jí tam odnesla. Měla bych se ještě postarat o nějaké papíry.. Nebo jestli chce, můžete jít také." řekla vlídně. Po návratu do Seireitei si uvědomila, jak důležité je pěstovat vztahy se svou divizí a Suki bylo přirozeně líto, že mnohé chvíle po jejich boku zameškala.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue May 08, 2012 9:15 pm

Naomi Nana

"Myslím, že pan Slinťa už nebude utíkat, jinak totiž žádnou flákotu nedostane." Pousmála jsem se a předala jí sklenici. "Jen ho tam dopravte, já stejně musím donatírat ten plot." Podívala jsem se na Slinťu. "Pokud zítra budeš chtít pěknou velkou flákotu, tak budeš na svém místě... Jinak nic nedostaneš." Nakázala jsem mu a doufala jsem, že už neuteče. "Zatím se mějte, fuku-taicho." Šla jsem zpátky k plůtku a začala jsem znovu natírat.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed May 09, 2012 8:34 pm

Taiketo Suki

vřela se pousmála a převzala si sklenici. "Vy také, Naomi-san.. A ať jste u nás spokojená." dodala Suki mile a pak se i se sklenici pomalými kroky odebrala do útrob kasáren. Trvalo jen pár minut než se její mrštné nohy dostaly až před kancelář kapitána 6. divize, kterou opatrně otevřela. Jak Suki čekala, nikdo v ní nebyl, proto položila sklenici na stůl a trochu si povzdechla. Kam s tebou, kamaráde? Je to akvárko vůbec ještě bezpečné? Když jsi utekl jednou, co když utečeš zase? Tak moc bych ti i přes vidinu každodenní flákoty nevěřila. Pomyslela si trochu skepticky Suki, ale nakonec jí stejně nic jiného nezbylo. Opatrně proto Slinťu vyplopila do akvária, které bylo opravdu prostorné. To zvíře si absolutně nemohlo stěžovat.
"Kdyby ses naučil trochu chovat, tak bych tě mohla třeba brávat ven na procházky. Samozřejmě po vydatné flákotě, kterou budeš dostávat. Vím, že jsme nezačali dobře, ale vše se dá napravit." nadhodila podkapitánka 6. divize mezitím, co se usadila pohodlně na židli. Poměrně věřila, že jí ta inteligentní potvůrka rozumí. "Nezlob Kuchikiho-taichou, on si to nezaslouží.."
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: