Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize, rezidence klanu Kuchiki

+7
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
Yuki-onna
Nawaki
Miss_Atlantis
Suki
Red
11 posters

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 8 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Solas Tue May 15, 2012 8:55 pm

Akio

Kráčel po boku Yasumara ke kasárnám 6.divize s úsměvem na rtech. No...počasí je vskutku obdivuhodné...žádné trhliny...z nebe nepadají hollow ani lidi...opravdu nádhera...no...každopádně...jak se máte Yasumaru? Slyšel jsem že jste si udělal výlet na širé pláže Hueca Munda. Uchechtne se.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 8 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue May 15, 2012 9:12 pm

Yasumaru

Jako by se mu nad hlavou rozsvítila žárovička, když se Akio zmínil o Huecu Mundu.
"Ha! Už vím, co jsem chtěl! No, pozdě... stejně by to asi nikoho nepřekvapilo... nahlásím to potom Tougouovi-san..." zamumlal si pro sebe. "Ehm, ano, tam jsem byl, viděl jsem tam dost zajímavé a překvapivé věci..." neznělo to jako obvyklá slova, kterými se popisoval svět jako Hueco Mundo.

Naomi -> Vzhledem k tomu, že podkapitánka odešla, Furuike se zase pohroužil do flákacího módu, teď navíc ještě sledoval dívky, které se slunily naproti, takže výsledek jeho natírání byl dost otřesný.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue May 15, 2012 9:26 pm

Akio

Se zatváří udiveně. Něco co je v Huecu překvapující?! To by mě teda zajímalo...mě by tam už nepřekvapilo nic... Uchechtne se. Nicméně...uplynulé měsíce byly velmi obtížné...kupříkladu já jsme potkal muže, který stál za smrtí mého otce a nemohl jsem se ani pokusit ho zabít...taky taková veselá historka...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue May 15, 2012 9:30 pm

Naomi Nana

Dála jsem v klidu natírala, když jsem pohledem zavadila o Furuikeho a povzdechla jsem si. "Bože, copak vy chlapi nemáte v hlavě nic jiného???"Zavrčela. "Koukej se, jak to vypadá! To že odešla podkapitánka, ještě neznamená, že to budu natírat za tebe... Vždyť to vypadá jako od chrochty, dokonce i Slinťa by to zvládl lépe!" Už mě nebavilo, jak se flákal, sice byl možná zkušenější člen divize než já, ale já jsem zase byla moc upřímná a nebála jsme se ozvat, dokonce jsme si někdy troufala až moc. Měla jsem ale pravdu i malý mimozemšťánek by to uměl natřít lépe.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed May 16, 2012 10:17 pm

Yasumaru

vykulil oči.
"Netušil jsem, že váš otec zahynul násilnou smrtí!" podivil se a až pozdě mu došlo, že tohle není tak úplně ideální téma na konverzaci. "Ehm tedy... promiňte, budiž mu země lehká..." zkusil to nějak spravit.

Furuike

se na Naomi podíval.
"A co jiného bychom měli mít v hlavě, než krásné, úžasné, zářivé ženy? Je snad něco, co si zaslouží naši pozornost víc?!" otázal se jí. Ale aspoň se na chvíli podíval, co dělá, a pokusil se to nějak napravit, aby se na to dalo koukat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu May 17, 2012 1:57 pm

Akio

V pořádku, nic se neděje. Poklepe Yasumara přátelsky po rameně. Popravdě nezemřel násilnou smrtí, zemřel na svou nemoc, ale onen muž jej zranil dost na to, že jeho oslabené tělo již nedokázalo s nemocí bojovat, ale to už je dávno...otec má jistě klid a život jde dál...je důležité vnímat to dobré... Usměje se povzbudivě na Yasumara.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu May 17, 2012 4:19 pm

Naomi Nana

Furuike se to pokoušel spravit, ale stejně to pořád vypadalo stejně. "Měj si v ní co chceš, ale slaspoň na pět minut, dělej pořádně, co máš... Pak si na ně klidně zírej, celý den."Odpověděla jsem mu a dál jsem natírala svou půlku. Bylo mi celkem jedno, jak to napatlá, stejně to nakonec bude vypadat hrozně... Já svou půlku mám skoro hotovou, jak je na tom on a to jeho patlání mi začínalo být fuk.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 21, 2012 8:21 pm

Naomi -> Furuike po tobě loupl okem, ale kupodivu začal přece jen trochu natírat. Ať si o sobě myslel, co chtěl, byl to prostě prachobyčený podpantoflák. Naštěstí ty jsi už svou práci měla hotovou, takže ses tu s ním nemusela dál zdržovat! Navác jsi spatřila, jak se blíží kapitán Kuchiki, spolu s kapitánem Ukitakem ze 13. divize.

Yasumaru

raději už nic neříkal, protože podvědomě chápat, že jeho konverzační schopnosti nejsou zrovna nejlepší, hlavně pokud se jednalo o poněkud citlivá témata. Místo toho se rozhlížel po pozemku divize. Viděl bazén, kde se slunily dvě dívky, a nová člena Naomi-san se starým členem Furuikem-san tam natírali plot. Mile se na ně usmál a už z dálky na ně zamával.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon May 21, 2012 8:31 pm

Akio

S úsměvem si prohlíží dění v 6.divizi, které se mu líbilo. Klid, pohoda a všeobecná láska...Máte tu hezky Kuchiki taichou...jediné co tu chybí už je jen nějaký Grill...hmm to není špatný nápad co? Každá divize by měla mít svůj grill, to by bylo něco. Zatváří se povznešeně při pomyšlení na to vonící maso, pečící se na kvalitním litinovém grillu známé značky.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 21, 2012 8:56 pm

Yasumaru

"Cože? Jaký gril?" vykouzlil Yasumaru na tváři snad ten nejnevinnější úsměv, jaký kdy animované lidstvo spatřilo. "A co že to tu vlastně potřebujete, taichou?" zeptal se Akia.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon May 21, 2012 9:16 pm

Taiketo Suki

Z hlubokého zamyšlení Suki vlastně nevytrhlo nic. Jen se prostě potřebovala na chvíli postavit. Neměla moc ráda nečinnost a zahálku, přece tu ještě muselo být tolik práce! Slinťa byl na místě, takže kapitán určitě bude spokojený, ovšem tady ten nepořádek, s tím by se něco mohlo udělat! Jako podkapitánka 6. divize si Suki nemůže dovolit, aby tahle reprezentační místnost, kde kapitán řešil důležité věci se svými podřízenými, byla v tak otřesném stavu.
Suki vůbec nemusela potřebné náčiní na úklid hledat, měla ho tu v jedné skříni nachystaný. Během chvíle už běhala s prachovkou po pokoji, nakonec si ještě přistavila židli ke skřini a dala se na oprašování poliček.
Myslí jí přitom běželo hned několik vzpomínek, takže se automaticky dala do tichého broukání, které se změnilo až na hlasitý zpěv dobře slyšitelný i na chodbě.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon May 21, 2012 9:33 pm

Akio

Koukne s údivem na Yasumara, protože nechápal proč je tak nervózní v otázce grillů, přece žádné grilly neztratil, ne?! Na jeho otázku však odpověděl jednoduše a s úsměvem. Vaši podkapitánku. Pak se otočí a pohlédne kamsi do dáli. Ano...už jí cítím, je blízko... A nebylo to tak, že by Suki páchla a on jí cítil tak daleko, ale cítil její reiatsu, které bylo tak hřejivé :3
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon May 21, 2012 9:47 pm

Taiketo Suki

Mezitím, co podkapitánka balancovala na židli jako pravý cirkusák, začmuchala Akiovo reiatsu! Nakrčila trochu nosík, s úsměvem seskočila ze židle a vrhla se k oknu, které otevřela takovým stylem, že jí málem zůstalo v ruce. Chvíli se tvářila provinile, že málem poničila majetek 6. divize, ale pak jí to rázem přešlo. I Suki, jež svůj život zasvětila pravidlům, pořádku a disciplíně, měla občas chuť dělat bláznivé věci.
"Akio!.. Kuchiki-taichou!" volala nadšeně a mávala.
Pak už jí nic nemohlo udržet v kasárnách, pomocí dvou skoků se dostala ke Slinťovi, kterému zkontrolovala zabezpečení a pak vyběhla za svým milým. Během svého běhu srazila k zemi málem několik členům, na které spěšně volala omluvu a když se konečně dostala k bazénu, tak se její tvář rozzářila.

Spoiler:
"Ty jsi za mnou přišel.." konstatovala nadšeně a bylo vidět, že se trochu drží zpátky.. Suki chtěla Akiovi skočit kolem krku, ale nebyla si jistá, jestli by to bylo vhodné!

Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon May 21, 2012 10:01 pm

Naomi Nana

Už jsem to měla hotové, když jsem spatřila kapitány, kteří šly kolem. Pokynula jsem hlavou a trochu se pousmála, přeci jen to byl kapitán a já jsem veděla, že se k němu musím chovat s úctou... Podívala jsem se na mou práci, vstala jsem a narovnala se. "Tak a já to mám hotové..." Přejela jsem to očima a vypadalo to velmi dobře, narozdíl od té matlaniny kousek vedle, oproti tomu jsem to měla mistrovsky, ale přeci jen jsem musela uznat, že po tom co jsem mu něco řekla, začal trochu dávat pozor, co dělá. Začala jsem přemýšlet, co bych měla udělat dál, když tu se vyřítila z kasáren fuku-taicho, jako tornádo a hnala se ke kapitánům. Překvapeně jsem se na to podívala, ale do toho mi stejně nic nebylo, tak jsem se podívala na Furuikeho. "Já mizím a ty jsi to tu matlej dál, jak chceš." Šla jsem pomalu ke kasárnám.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue May 22, 2012 9:32 pm

Akio

S obřím úsměvem na tváři přiskočí k Suki, obejme ji a zdvihne do vzduchu. Přišel...a nevíš jak rád... Vtiskne jí dlouhý a vášnivý polibek. Pak položí Suki zase zpátky na zem. Víš...já chtěl...no...no prostě...Mizuki organizuje ples a já bych chtěl, abys tam šla se mnou, myslíš...že o to můžu žádat? Zeptá se s úsměvem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed May 23, 2012 9:14 pm

Taiketo Suki

Zvonivě se zasmála, když jí Akio vyzvedl do vzduchu a bylo vidět, že v tuhle chvíli by Suki náladu nezničil nikdo. Polibek mu trochu stydlivě opětovala a pak ho chytla za jeho velkou dlaň. "Na.. Ples?" optala se Suki nejistě. Na žádném nikdy nebyla! Má vůbec co na sebe?... Když už otevírala pusu a chtěla prohlásit, že nemá žádné takové společenské šaty, zarazila se.. To se přece nehodí tady vykládat, něco sežene..
"Moc ráda s tebou půjdu, vlastně nic jiného si nemůžu přát. A kdy se to koná?.. Počkat, říkal jsi Mizuki?.. Ten Mizuki?!" řekla trochu šokovaně, zaslechla sice již nějaké drby, ale tohle byla vážně skutečnost?..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed May 23, 2012 9:16 pm

Yasumaru

"Eeeeetoooooo..." byla jeho reakce na to, co se právě dělo. "Tak já radši půjdu..." usmál se nervózně a po špičkách obcházel Akia a Suki, aby je náhodou nevyrušil od jejich pěkného počínání, při tom byl celkem rudý, jelikož na takové scény nebyl zrovna zvyklý. Taky se šinul ke kasárnám jako Naomi.
"Naomi-san! To máme dneska pěkný den, že ano?" řekl bezmyšlenkovitě, jen aby zamluvil tu scénu za sebou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed May 23, 2012 10:03 pm

Akio

Jo..ples... Usměje se a ruku v ruce se s ní vydá pomalu od kasáren. No...datum ještě nebylo stanoveno, ale dozvíme se ho včas... Na její otázku odpoví s podivem. Ty znáš Mizukiho?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed May 23, 2012 10:07 pm

Naomi Nana

Šla jsem pomalu ke kasárnám a toho, co se dělo za mnou jsem si moc nevšímala, když mě došel kapitán a vyhrknul první věc, co ho napadla. "Kuchiki-taicho, ano to máme." Odpověděla jsem a pousmála, nad tím, jak se jim rychle ztratil z dohledu. "Měl byste si Pana Slinťu, trochu více hlídat, ať vám příště neuteče..." Změnila jsem téma.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed May 23, 2012 10:43 pm

Taiketo Suki

Pomalu s ním odcházela od kasáren, i když neměla potuchy, kam se jdou projít. Popravdě Suki to bylo absolutně jedno, šla by se s ním projít kamkoliv. Na jeho podivení s klidem odpověděla. "No, kdysi... Hodně dávno.. Ještě jak jsem chodila na akademii a žila s rodinou, nebývala jsem moc po nocích doma. Vždycky jsem se držela spíš v mužské společnosti, takže se nebylo divit, že jsem byla tak trochu číslo.. Chodila po večírcích... Však víš, co myslím.." dořekla a bylo vidět, že na minutku zavzpomínala. Neměla sice tolik vzpomínek jako Akio vzhledem ke svému věku, ale i tak měla několik dosti zajímavých. Bylo to tehdy hodně jiné, ona byla jiná..
"Asi bych se ti tehdy nelíbila.." podotkla s úsměvem a lehce mu prstem přejížděla po ruce.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu May 24, 2012 10:04 am

Akio

Kráčel s ní dál a dál od kasáren a pečlivě jí naslouchal. Ach tak! Usměje se. Tak to chápu, že Mizukiho znáš...býval to strašlivý pařmen. Řekne s nádechem nostalgie, ale pak se rozesměje, když řekne Suki to, že by se mu nelíbila. Na to bych nesázel lásko. Ve svých mladých letech jsem byl podobně jako Mizuki...Lev Salónů a hlavně jsem byl strašný holkař...joo to byly doby...když se na to podívám zpětně, musím se stydět. Nenechal jsem žádnou sukni v klidu, což je na pováženou když vezmeme, že shihakusho je vlastně sukně! Zasměje se svému vtípku a pak pokyne hlavou do strany. Pojď se mnou, něco ti ukážu. Zamířil někam do Rukongaie.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu May 24, 2012 5:30 pm

Taiketo Suki

Na chvíli kriticky zvedla obočí a nebylo úplně poznat jestli ten pohled stylu: "Sejmu tě!" myslí vážně, nebo si dělá jen srandu. "Ach, tak.. Tak to bych tě asi nechtěla já... Když jsi útočil na každé shihakusho. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.. Tragické, máš vůbec nějakou morálku?" zasmála se nakonec, takže Akio mohl prohlédnout, že si z něj jen utahovala. Pak se Suki postavila na špičky a políbila ho letmo na tvář. Bylo jí v ten moment opravdu moc hezky. "Myslím, že si naprosto nemáme co vyčítat. Ty doby jsou už stejně pryč, ale je dobře, že je zpátky." dodala a na jeho pobídnutí jen souhlasně kývla hlavou a společně s ním se rozešla do Rukongaie. Míra Sukiiny spokojenosti se nedala popsat.. Zatím nikdy na sebe neměli tolik času co teď, mohli se lépe poznat. Suki věděla, že tohle je pro jejich vztah důležité..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri May 25, 2012 10:11 am

Yasumaru

"Ha, takže jste ho našli?" projevil docela radost, když se dozvěděl od Naomi tu novinku. "Doufám, že nikomu neublížil..." zahleděl se na ni tázavě a trochu s obavami. Jeho nový mazlíček nebyl zrovna neškodné morčátko... ale i tak ho měl rád!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Fri May 25, 2012 11:03 pm

Naomi Nana

Kývla. "Našly jsme ho... Nebojte, nikomu neublížil a navíc byl docela roztomílí, sice mi poprvé vyklouznul, ale když mě mu něco slíbila, tak byl chytřejší a místo ruky fuku-taicho si vybral kousek flákoty... Ten tvoreček je opravdu moc chytý." Pousmála jsem se a zamyslela se. "Taky bych chtěla takového chytrého tvorečka... Jen by nesměl tak moc utíkat."
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat May 26, 2012 11:31 am

Akio Ukitake

Koukl rádoby ublíženě na Suki. Héj! Jak to můžeš říct...náhodou...byl jsem štramák...dokázal jsem svým osobním kouzlem dostat každou!!! Ty by ses nechovala jinak, kdybys měla představu blízké a bolestivé smrti...jen jsem si snažil užít života co nejvíc, než na tom budu jak můj otec, ale to je za námi, jak říkáš. Políbí jí na tvář. Tak pojď něco ti ukážu. Tentokrát odejdou z kasáren úplně.
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: