Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+27
Solas
passionpower
Meiki Ookami
Hysterio
Ranum
Masahiro Hotake
Nawaki
Amaru
Satoshi
joemandel
Myamoto Usagi
Shizuka Hotake
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Hiruko
Shark
Mina
Red
Bulic
Tertaxka
Dawn de Diablo
Arinoki
Mishkenzie
Aki
Raiden
Sode
Miss_Atlantis
31 posters

Strana 4 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 4 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Sode Sat Aug 27, 2011 6:45 pm

Kasumi Haruka

Protáhla si ruce a opřela se o kmen stromu. Aby z tebe pak nezbyli jen uhlíky... po rozhovoru s ní. Pousmála se a sledovala lísky stromu nad sebou. Ne, to je dobrý. Ještě by to bylo na tebe. A pak bych to já musela řešit. Ne, to je lehčí si to odpracovat. Upustila od svého původního plánu, když v tom si všimla, že se někdo blíží. A kdo jiný, než Aki. Vracel klíče, takže měl asi úkol splnění a dle všeho, už si radši o další neřekne. Převzala si od něj klíče a pokynula mu, na znamení, že mu děkuje za služby prokázané vůči divizi. To ale už zase odcházel bůh ví kam. Asi mu tenhle úkol stačil. Řekla a podívala se na klíče a pak směrem, kudy Aki odcházel. Doufám, že ty dveře do sklepa nenechával otevřené. Doplnila a klíče si uschovala do svého shihakushou. Znovu se opřela o strom a tiše přemýšlela.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Aug 27, 2011 7:16 pm

Aki Maki

Pomalým krokem došel na své oblíbené tréninkové místo. Byla to louka s nepříliš hlubokým potůčkem, který se na louce vlnil jako nějaký had. Uprostřed toho všeho byla menší pískovocá skalka, na které se dalo buďto vyhřívat, nebo využít její stín pod ní. Na tváři měl pořád jeho veliký úsměv. Ze země sebral poměrně špičatý kámen a poté došel k jednomu z nepříliš mnoho stromů. Pomocí kamene začal vyrývat malé křížky do stromu, pokaždé na jiné straně a v jiné výšce. Potom co to dokončil kamen zahodil lehce do potoka. Vytáhl zanpakutou a pevně ji sevřel v jedné ruce. Začal si s mečem točit v jedné ruce, poté se přikrčil a zasekl zanpakutou kousek od jednoho křížku. "To nestačí.." Poznamenal a opět vstal. Znovu začal se zanpakotu točit v pravé ruce a poté opět zaútočil, tenotkrát na bod o ěnco výše než ten předchozí, opět se o kousek netrefil. Brzy se ukázalo že křížky na stromě mají stejnou pozici, jako důlěžité části lidského těla, tudíž každý bod byl jiná část lidského těla u průměrně velkého shinigamiho. Dokonce od seb eměli stejné velikosti jako doopravdy. Byl to poměrně nelidský trénink. učil se tím vlastně útočit na achilovky a jiné pro člověka důležité orgány.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Aug 27, 2011 7:41 pm

Akai Tsuki

Podebřel si rukama bradu a kývl. To je fakt ...musím bejt opatrnej. Chun mě jinak ugriluje řekl s kýváním hlavou. Pak se otřásl na dpředstavou "Grilovaný Tsuki". Bylo to divný. Pak otočil hlavu na Kasumi. Mno dobře...ještě bys pak musela hledat nového podkapitána. Co bys beze mě dělala Kasumi řekne se širokým úsměvem. V tu chvíli mu spadne na nos nějakej list. Očima se na něj díval, až začal šilhat. Pak zatřásl hlavou, aby setřásl ten list. Pohlédl na Kasumi. Nepodniknem něco? řekl.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Aug 27, 2011 8:14 pm

Kasumi Haruka

Pousmála se, při čemž zavřela oči a hned opět je otevřela. Nojo, co bychom si já a divize bez tebe jenom počali. Hlesla souhlasně, ale vypadalo to, že to nebere příliš vážně. Ale grilování není vůbec špatný nápad! Tedy... víš jak to myslím. Obrátila se na něj a tvářila se celkem zamyšleně. Na otázku se mu nějakou dobu nedostávalo odpovědi. Pak se otočila pohledem zpět vzhůru. Klidně. Už mě to přestává bavit, tady jen tak posedávat a dělat... nic. Řekla nakonec. A napadá tě, co? Napadla jí hned taková samozřejmá otázka.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Aug 27, 2011 10:28 pm

Akai Tsuki

Přesně...co by jste beze mě dělali. A hlavně, kdo by se postaral o Shibu a o tebe Kasumi řekne se smíchem. Myslel to ale zcela vážně. Když začala mluvit o grilování, pohlédl na ni zmateně. Kasumi! Já sám sebe grilovat nenechám!! Jedině, že by jsme dotáhli nějaké prase a na oheň. Grilovačka jak vyšitá řekne a v koutku úst se mu začala tvořit slina, jak na to myslel. Pak bylo ticho. Nějak mlčela a on začal kroutit hlavou, zřejmě přemýšlela. Pak konečně rosekla to ticho a promluvila. Podrbal se na hlavě. To bude horší, nic mě nenapadá .... nevíš o něčem zajímavém? řekne a začne usilovně přemýšlet. Bylo mu to vidět i ve výrazu.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Aug 28, 2011 2:33 pm

Haruzen Nikoto
Pomalu jsem se blížil ke kasárnám 2.divize. Chvíli jsem, ale myslel že jsem se ztratil díky bohu že tomu tak nebylo . Po chvíli jsem už viděl budovu kasáren 2.divize a čím blíž sem byl tím víc jsem přemýšlel nad tím jestli je i tady taková nuda jak u nás... Hned jak jsem vztoupil jsem zahlédl Kasumi-sama a ještě jedné postavy u které jsem si všiml pásky které májí jen fuku-taicho. Vzal jsem svůj ztracený náramek a v tichosti jsem se snažil odplížit zase zpět.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Aug 28, 2011 3:08 pm

Kasumi Haruka

Zhluboka vydechla. O Shibu bych se snad zvládla případně postarat a o sebe... se taky zvládnu postarat. Alespoň myslím. Zvrátila jeho, zřejmě důmyslně propracované odůvodnění, co by si bez něj počali. Zasmála se a v duchu si něco představila. Nojo, ale divize by bez tebe byla asi fakt nehraná. Chyběl by tu tový ten odvaz, znáš to. Nahodila jiný důvod, aby se nevyskytla nějaká mýlka, že je pro divizi bezvýznamný. Když si to prase skolíš, myslím, že by nebyl problém něco takového zařídit. V tom ucítila, že se někdo blíží směrem ke kasárnám. Vstala a ještě odpověděla. O něčem zajímavém? A já? Tsuki! Tyhle dvě věci nejdou spojovat dohromady, přeci! Připomněla mu. To ta osoba, jenž se plížila předtím k nim, zase zařadila zpátečku. Kasumi z ničeho nic zmizela z pod stromu a objevila se u vstupní brány, kudy právě procházel ten "návštěvník." Nuž, tak koho to tu máme...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Aug 28, 2011 9:44 pm

Akai Tsuki

Podrbal se po hlavě. Sice už si plnoletá mno...ale nevím. Vařit neumíš. Uklízet trochu a prát...to jsem ještě nezjišťoval řekne s úsměvem. Pak to stichlo. Usmál se na jiný důvod a ukázal na ni palec. Kývl. Ale kde ho seženem? řekne a začne přemýšlet. Pak se Kausmi rychle skamarádí. Pak zmizela. He?! vydal zvuk. Cítil její reatsu a tak se shunpnul k ní. Hej!! Kasumi, takhle se vypařit řekne a pak si všimne té další osoby. Pardon ...tebe sem si nevšim.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Aug 28, 2011 9:57 pm

Haruzen Nikoto

Jak se narovnávám tak se předemnou objěví Haruka-taicho. Hned jak se narovnám tak se zas ukloním a pronesu Dobrý den omlouvám se při mém posledním náhodním navštívením tohoto místa jsem zde něco ztratil tak jsem si sem proto došel.. Poté se narovnám a všimnu si že je zde i Fuku-taicho 2.divize. Tentokrát se jen předloním a řeknu Dobrý den Fuku-taicho.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Aug 28, 2011 10:08 pm

Kasumi Haruka

Založila si ruce a prohlídla si onoho návštěvníka. Po slušně prodloužené chvíli ticha se ozvala. Už vím. Ty jsi ten, co se ztratil při hledání kasáren 4. divize, že? Jistě, inu.... dobrý den, tobě též. Pak se obrátila na Tsukiho, kterému se tak rychle ztratila na pár minut z dohledu. Já a vypařit se? To by se ti líbilo... Hlesla předvídatelně, aby bylo vidět, že jej stále vnímá. A ty hochu... nevzpomínám si na tvoje jméno, ale co že jsi tu přesně ztratil? A už jsi tu věc alespoň našel? Pokládala příchozímu otázky. No co, každý narušitel by se měl řádně prověřit a měli by být zjištěny jeho přesné úmysly. Tedy, alespoň to si Kasumi myslela.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Aug 28, 2011 10:28 pm

Akai Tsuki

Pohlédl na toho chlapíka. Fuku - taicho zní divně ...jsem Akai Tsuki jasné? řekne a pozoruje rozhovor. Pohlédl na Kasumi, No jo ... ty se prostě nevypaříš...by ti pak chcípli myšky dodá a usměje se. Pak jsem se podíval na toho chlapíka, když se Kasumi zeptala na jméno. Z jaké divize vůbec si? řekne a dá hlavu na stranu. Pomalu se ohlédne po okolí. Nevěděl, co dělat. Opravdu by rád něco podnikl.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Aug 28, 2011 10:30 pm

Haruzen Nikoto
Mé jméno je Haruzen Nikoto a jsem členem 7.divize a ztratil jsem tu nárámek který jsem našel. Uff moc otázek sakra.. Poté jsem si všiml že by se mohl vytratit zpět. Pomaličku čelem k nim se začal sunout pryč.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Aug 28, 2011 10:48 pm

Kasumi Haruka

Zamračila se a bylo vidět, že by nejradši teď něco po Tsukim hodila, jak se zmínil o myších. Měla zato, že se domluvili, že na takto veřejných místech o nich nepadne ani zmínka. Co by na to jiní řekli, kdyby to jenom zjistili. A nedej bůh, co kdyby si někdo něco z toho mohl špatně vyložit. Ne, to nešlo. Přece jsme se na něčem domlouvali... Sykla směrem k němu a tvářila se při tom dost vážně a nějakou dobu, jako by jej chtěla probodnout pohledem. Kampak? Řekla z ničeho nic, i když se zdálo, že o mizícím členu nemá nejmenší potuchy. Není příliš zdvořilé se odplížit pryč bez rozloučení. Hlesla a obrátila se na něj s podezíravým pohledem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Aug 28, 2011 11:19 pm

Akai Tsuki

Poslouchal ho a kýval. Těší mě. řekne směrem k němu. Pak pohlédne na Kasumi a pokynul rukama, aby byla v klidu. Ty myšky by se o něj v klidu postarali. Už pár členů 2. divize tam zmizelo. Hmmm ...ty!! Neznáš nějaký zajímavý místo? Je tu nuda řekne a podrbe se na hlavě.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Aug 28, 2011 11:25 pm

Haruzen Nikoto
Nashcledanou rád sem vás poznal. A ne neznám jsem tu chvíli a ano máte pravdu je tu nuda.. Jsou docela milý a jsou první koho znám doufám že budu snima vycházet.. Zastavím se a hledím na oba.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Aug 28, 2011 11:40 pm

Kasumi Haruka

Protočila oči v sloup a jako mávnutím kouzelné hůlky se z ní stala zase ta mírumilovná bytost, kterou většina ostatních shinigami takhle znala. Docela jí ale vzápětí překvapilo, jak najednou Tsuki "zakřičel" na odcházejícího shinigamiho. Zatřásla hlavou, aby se zbavila toho překvapení, jak v mysli, tak ve výrazu a přejela pohledem ze svého podkapitána na člena a na tváři se jí objevil úsměv, když si všimla, že tentokráte se sic rozloučil, ale pro změnu se zastavil. Tak se mi zdá, že jsi nějaký zmatený. Poznamenala, již s naprostým klidem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Aug 29, 2011 12:03 am

Akai Tsuki

Poplácal ho po rameni. To chce klid a nikam. Tady budeš!! A budeš snáma vymejšlet, co podniknem řekne s klidem. Začal jakoby přemýšlet a šla mu menší pára z uší. Začal se mu přehřívat mozek. Zatřásl hlavou. Dobře ...zkuste vymyslet něco vy! a začne popohánět ty dva.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 12:12 am

Haruzen Nikoto

Ne taicho já nejsem zmaten... Poté mě Tsuki-san zaskočí. Eh eh to asi nebude dobrý nápad měl bych se vrátit přeci jenom jsem nováček a jen člen a ještě z jiné divize takže mě omluvte. A chystal se znovu odejít.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Aug 29, 2011 12:23 am

Kasumi Haruka

Postávala kousek od těch dvou a sledovala, co přijde. Nad zoufalou snahou Tsukiho, něco vymyslet se musela zasmát, protože žádnou jinou reakci ani nečekala. To už se ale opět chtěl ten druhý chlapík zdejchnout, takže mu bez váhání opět skočila do cesty. Ano, opravdu jí to začínalo bavit, takhle zastavovat lidi. Není lepší způsob, jak udržovat přátelské vztahy mezi divizemi, než se společně nějak bavit. Takže nováček nenováček, člen nečlen, divize nedivize, je neslušné odmítnout pozvání fuku-taichoua. I když... to jako pozvání zrovna moc neznělo. Zarazila se trochu. Opravdu, nejchabější výmluva, co kdy slyšela a kterou opravdu nenáviděla, byla "Ale jsem z jiné divize." takže teď jí opravdu zajímalo, jak se host zachová.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Aug 29, 2011 12:59 am

Akai Tsuki

Člen .. No a? Já jsem jen podkapitán .... to chce klid řekne s povzdechem a dá mu pár přátelských ran do ramene. A co si ty zač ... řekne a začal se drbat na hlavě. Takže 7. divize ... to je good. Jak se máš a co děláš řekne a usměje se. Tak co vymyslíme ....co byjste rádi dělali.... jedli? pili? spali? řekne a pohlédne na Kasumi.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 1:02 am

Haruzen Nikoto

No dobrá Poté na mě Akai vyhrlí spoustu věcí najendou.. Ehm mám se dobře a ted dělám to že jsem zde a je mi jedno co budem dělat.. Koukám je velice temperamentní .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Aug 29, 2011 1:08 am

Keiko

Beží celú dobu z 8. divízie. Len málokedy používa shunpo a aspoň sa teda prebehla. Pred sebou zbadala nejakú ďalšou bránu. Pribehla tam a zastavila. Dúfala, že sa nedostala späť k 8. divízie, inak by ju asi seklo. Nie, zbadala u vstupnej brány tri postavy, ktoré ešte v tom chlievy nevidela. Prižmúrila oči a zaostrila viac na nich a premeriavala si ich. Určite neboli a opití a nemali u seba žiadny alkohol. Vydýchla si. Takže sa zase späť nedostala. Poškriabala sa vo vlasoch a pozerala sa okolo seba. Určite sa sem ešte nedostala, ale ktorým smerom bola tá kaviareň?
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Aug 29, 2011 1:19 am

Kasumi Haruka

Sledovala, jak zjevně velice nerad Haruzen zůstává stát na jednom místě a je nucen poslouchat nářeky pokapitána 2.divize. Alespoň se Tsuki na chvíli zabaví, když už nic jiného, nebudu muset být jediná, kdo bude sledovat jeho zoufalé pokusy o to, něco vymyslet. Pomyslela si, když po pár vteřinkách později ucítila další, a překvapivě, opět neznámé reiatsu, jak se přibližuje. Nakonec ale zastavilo. Obrátila se tím směrem a ejhle, byla tam osoba, jenž to reiatsu jistě patřilo. Z dálky ještě danou bytost nebyla schopna rozeznat, takže chvíli mžourala. Začínají se nám tu podezřele stahovat lidi. Tsuki, řekni mi, že se tu zase nekoná žádný ta přísně tajná párty o které by neměl nikdo vědět. Obrátila se na něj a při tom ukázala na siluetu osoby za branou.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Aug 29, 2011 1:31 am

Akai Tsuki

Hmm hmm...to je ale špatné. řekne. Tsuki byl v nějaké dobré náladě dnes a tak to bylo na něm i znát. Ohlédl se směrem do ulice, na opačnou stranu, než byli kasárny a snažil s epřijít na něco, co by mohli dělat. Jenže nápad nepřicházel. Pak si všiml nějaké dívky. Moc dobře ji neviděl, ale poznal její reatsu. Začal na ni mávat. Keiko zavolal na ni. Jenže pak uslyšel Kausmi. Podrbal se na hlavě. O ničem nevím .... kdyby jo, věděl bych o tom ...teda myslím řekne a usměje se. Ukázala na osobu, co byla před branou. To je Keiko řekne a opět na ni zamává. Jenže ho ěnco napadlo. Mise! vydá ze sebe a pohlédne na ostatní, jaký je jejich názor.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 1:40 am

Haruzen Nikoto

Povšimnu si dalšího reiatsu a poohlédne se po směru odkud přichází po chvíli se zdá že jí Akai zná dobře... Jestli příjde ještě někdo tak to bude už fakt dosti divné.... Porozhlídnul jsem se. Shunpem odsud nezmizím je tu Taucho a Fuku-taicho .. sakra no tak to budu muset přežít možná mě to bude i bavit ta činnost kterou tu vymyslí.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next