Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+27
Solas
passionpower
Meiki Ookami
Hysterio
Ranum
Masahiro Hotake
Nawaki
Amaru
Satoshi
joemandel
Myamoto Usagi
Shizuka Hotake
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Hiruko
Shark
Mina
Red
Bulic
Tertaxka
Dawn de Diablo
Arinoki
Mishkenzie
Aki
Raiden
Sode
Miss_Atlantis
31 posters

Strana 5 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 5 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Mina Mon Aug 29, 2011 1:50 am

Keiko

Keď sa obzerala okolo seba, tak zbadala ich pohľady. Čumeli na ňu. Stiekla sa jej kvapka po boku tvári a už chcela aj odísť preč a hľadať tú kaviareň, ale potom zbadala, že na ňu niekto mával. Podišla veľmi opatrne bližšie k bráne až bola pri nej skoro a pozerala na blonďáka. Počula ako na ňu volal jej meno, ale aj tak naňho len čumela akokeby čakala na nejaké rozkazy. Potom sa len zamyslene zatvárila. Jááj, ty si.. eeem... Nedokázala si spomenúť, kde ho už videla. Asi to bolo niečo nepodstatné.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Aug 29, 2011 2:33 am

Kasumi Haruka

Nad odpovědí, která se jí dostala, jen pokrčí rameny. Pak se chytí za bratu a vypadá to, že je hluboce zamyšlená. Takže Keiko, hm... Opakuje po něm, ale jen šeptem a to ta slaboulinkým, že to snad ani nikdo už slyšet nemohl. Ať přemýšlela, jak přemýšlela, ne nikoho s takovým jménem si nemohla za boha vzpomenout. Jak byla zabraná do svých myšlenek, zaregistrovala až po chvíli, že se k nim ta osoba přiblížila. Ale dle všeho bylo velmi dobře poznat, jak přibližně dlouho se s Tsukim znají. Hlavně díky tomu, jak bylo vidět, jak usilovně ta dívka přemýšlí, aby si vzpomněla...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Aug 29, 2011 10:36 am

Akai Tsuki

Pohlédl směrem ke Keiko, která začala přemýšlet, kdo to je. To jsem já..Tsuki z kavárny....pamatuješ? řekl. Bylo to zvláštní, jak to, že si ho nepamatovala. Pak se podíval po Kasumi a pak po tom Haruzenovy. Pak se podíval zpátky na Keiko. Jenže stále ho trápila jena věc, nudil se a to dost...chtěl s tím něco udělat. Vzdychl si a prohlédl si tváře všech tří. Tak? řekne a zívne si.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 10:42 am

Haruzen Nikoto
Chudák běžel tam tak natěšen a ona ho ani nepoznala jak kruté... Poté si jen povzdychnu....At ted ohlásí že musím na nějakou misi prosím prosím tím se to tu alespon oživí sakrblé... Porozhlídnu se po těch třech....Rekapitulace máme tu náladovou Kapitánku jejího chyperaktivního unuděnýho zástupce a krutou neznámou ... pane bože...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Aug 29, 2011 10:53 am

Keiko

Pozerala na toho blonďáka stále zamyslene a poškriabala sa vzadu vo vlasoch. Potom povedal svoje meno a kde sa stretli. Začala teda spomínať, prekrížila si ruky na prsiach, zavrela oči a vážne premýšľala. Kaviareň, stôl pri okne, čašník, jahodová zmrzlina, blonďák, čašn- A jo! Ty si ten blbeček, čo sa nechal odpálkovať od sensei. Zvolala víťazoslávne. Trochu sklamanie preňho, že si pamätá z toho všetkého len toto.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Aug 29, 2011 1:03 pm

Kasumi Haruka

Byla teď trochu podezíravá. Nechtělo se jí věřit, že by se tu sešlo tolik lidí jen pro nic za nic. Něco jí říkalo, že by přeci jen měla jít prohlédnout nějaké ty zapomenuté kouty kasáren, ale z toho všeho jí vytrhl Tsuki a jeho "Tak?". Uhm.... Tys vlastně říkal něco o té misi, žejo. Promiň, nevnímala jsem. Reagovala stále ještě kapku nejistě a zároveň bylo v hlase poznat, že odpovídá jen tak mimo, aniž by se na to co říká, soustředila jako vždy. Prostě byla teď duchem trochu jinde. Každopádně zaznamenala i to, co řekla Keiko. Takže Tsuki byl navštívit akademii... hm... Z toho si hned odvodila, že se právě střetla s dalším nováčkem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Aug 29, 2011 8:59 pm

Aki Maki

Zasunul zanpakutou do pochvy, která se mu tak pohupovala u boku. Pomalým, rázným krokem šel zpátky do kasáren, když si všimnul že se tu nashromáždilo nějak moc lidí. Tak nějak bezeslova se zařadil za kapitánku a poslouchal jejich rozhovor, neměl zatím náladu se nějak vyjadřovat.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Aug 29, 2011 9:52 pm

Akai Tsuki

Pohlédl na Keiko. Jop, to sem já. Vítej u kasáren 2. divize řekne s úsměvem pak se podívá na Kasumi. Kývl. Ano mise. Neví někdo, o nějaké? Třeba mimo SS, třeba HM řekne klidně. Podrbal se na hlavě. Začal cítit nějaké reatsu. Bohužel věděl, komu patří. Povzdychl si. Vnímal, jak se dostal za Kasumi. Je dost neslušné se sem přiblížit a poslouchat náš rozhovor a nic neříct. řekne směrem k Akimu. Všichni mohli znát, jeho zuřivost v hlase. Nyní nebyl ten usměvaví Tsuki, nyní se spíše změnil na praví opak. I jeho retasu bylo takové, chladnější. Takhle ho neznal nikdo z nich, ani Kasumi, protože se tédle stránky vždy stranil.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 10:01 pm

Haruzen Nikoto

Všimnu si cizího reiatsu, ale to reiatsu se mi vůbec nelíbí bylo takové no prostě nelíbilo se mi. Další návštěvník.. Ale jak koukám Tsuki ho rád nemá jeho reiatsu se změnilo jeho výraz se změnil celý se změnil.. Většinou se todle děje při tom když někdo někoho nesnáší. Poohlédnu se na onu osobu a nijak víc nereaguji...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Aug 29, 2011 10:39 pm

Aki Maki

Udělal krok do strany a pohlédl na Akaie. "Jen jsem se chtěl ujistit jestli zde nějak nenarušujete kapitánky klid.." Pronese směrem ke všem, na tváři má velký provokativní úsměv. "Nebo máš snad něco na srdci blonďáčku..?" Mrknul směrem k Akaiovi, cítil jeho hněv. Byla to celkem dobrá příležitost k tomu zařídit si konečně nějaký ten respekt, bylo tu dost lidí co by mohli něco roznést. "Hmm...?" Dodal provokativně, na tváři pořád úsměv.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Aug 29, 2011 10:53 pm

Keiko

Ah, takže som uhádla. Akai, že jo? Opýta sa a potom sa pozrie na tých dvoch čo stoja vedľa nich. Em, zdravím. Povie a s poloúsmevom, aby sa teda nepovedalo. Až taká hrozne neslušná nie je, aby nepozdravila, keďže ona k nim prišla. Potom si všimla niekoho kto prišiel tiež k nim. Pozrela sa na Tsukiho a na jeho chovanie a potom späť na toho chalana. Zamračí sa, nepáčil sa jej. Mal dosť divný kukuč. Jediný, kto tu narušuje kľud si ty. Povie smerom k tomu neznámemu opodial.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 10:59 pm

Haruzen Nikoto

Také zdravím odvětím slečně a poté se zastavím nad drsostí toho příchozího... Ehm... ehm.. Ty tam pohledl na Aki Makiho... Z velikosti tvého reiatsu soudám že nebudeš ani podkapitán tí pádem je Akai stále tvým nadřízeným.. A snažit se povyšovat nad svým nadřízeným je dětinská věc... ne chyba ani dítě by toto neudělalo jen slaboduchá osoba co si snaží něco dokázat, ale přesto ví že je nic.. Nic než prach u kotníků těch na které se povyšuje.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Aug 29, 2011 11:13 pm

Aki Maki

Pohlédl na tu holku, asi ani on by se nesnížil k tomu aby jí něco provedl, zatím. Když v tom začal mluvit ten od pohledu divnej kluk. Aki na něj hodil jeho šílený pohled s úsměvem. "Cos to řekl ty....!" Trošku vyjel, ale nakonec se ještě trošku zklidnil, na tváři mě ale pořád úsměv. "Proč pořád soudíte podle postavení v divizi...?" Zeptal se s trošku vyšším podtónem v hlasu. "Mohl bych ti v pěti vteřinách rozpárat hrudník a pojmenovat všechny orgány které by z tebe vypadly..." Pronesl ještě šílenějším hlasem jak předtím, udělal jeden krok dopředu k němu.

Spoiler:
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 11:21 pm

Haruzen Nikoto

Jen tak se na něj pokouknu a řeknu Oooh vyhrožování chvástat se umí každý.. Ale přejděme radši k tomu.Soudě z tvého vyjadřivání podle mě bys nebyl schopen pojmenovat všechny mé orgány v těle protože to řeknu hned si prostě slaboduchý... ....Ale tak jako zkusit to můžeš uvidíme kolik jich vyjmenuješ...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Aug 29, 2011 11:32 pm

Aki Maki

"Zatím co tvoje vyjadřování je opravdu skvělé..." Pronesl dosti ironicky, udělal další krok, čekal každou chvílí že ho někdo zastaví, přeci jen začínal už trošku pěnit a to pro toho člena nevypadalo moc dobře. "Znám každý orgán v tvém těle, znám i místo které když zasáhnu tak jich vypadne nejvíce.." Z pod rukávu mu vyčuhovaly dva prsty, kterými naznačil přímý řez od žaludku směrem nahoru.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 11:35 pm

Haruzen Nikoto

Zvláštní je to že jsem neviděl že by někomu po jednom řezu vypadaly orgány zvláštní, ale což... Udělal krok k němu... Co jsi kompenzuješ svojí namyšleností a agresivitou ??..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Aug 29, 2011 11:38 pm

Keiko

Sledovala tú ich "diskusiu" a ani trochu sa jej to nepáčilo. Aj keď jej bolo vždy jedno kto čo s kým má, ale keď vidí chovanie toho chalana, čo prišiel ako posledným, proste to sa fakt nedá. Takéto pohŕdavé chovanie. Myslíš si, že si niečo viac? Čo si vôbec o sebe myslíš? Opýta sa ho prísne a prekríži si ruky na prsiach.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Aug 29, 2011 11:50 pm

Aki Maki

"Co si kompezuju..? Myslíš si že teď jsem agresivní..? Opravdu mě neznáš... Mohu ti to kdykoliv ukázat" Prohlásil s typicky velkým úsměvem. Potom zase promluvila ta holka. Změnil na ní názor, teď už by ublížil i jí. "Popravdě myslím si že jsem něco víc když už se ptáš. Jediný kdo mi tu může něco říct je paní kapitánka. Co si o sobě myslím? To bude na dlouho. Tak myslím si že jsem poměrně pohledný, schopný shinigami, respektuju pouze toho kdo si to zaslouží, myslím si že mám na větší postavení, no to je možná vše." Divně na ně všechny pohlédl poté co to dořekl. "Nelíbíte se mi, jste příliš zvědavý a drzý nicky." Mávnul přitom rukou.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 29, 2011 11:54 pm

Haruzen Nikoto

Začne se z plného kotle smát....... Tak ted jsi mě pobavil ... jestli ty jsi něco víc nak tím pádem já sám vymlátím celé Hueco Mundo.... Jo a kompenzuješ si to že jsi pod tím vším jen ubrečené málé dětátko... A mám jednu otázku když si myslíš že máš na větší postavení tak proč ho nemáš.. jo a já ti i odpovím protože na něj nemáš.. Začne se zase smát protože toho tak nesmírně pobavilo.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Aug 29, 2011 11:57 pm

Keiko

Tak tentokrát sa musela úprimne zasmiať, pretože toto jej bolo k smiechu. Nafúkaný parchant ako ty a vyššie postavenie? Ja by som ti nedala na starosť ani čistenie záchodov, pokiaľ to teraz nerobíš. Povie s úškrnom a pokrúti nad tým hlavou. Toto je nafúkaný blbec, len sa tu hrá na niečo čo nie je a machruje. Zdieľame spoločné pocity. Povie mu na jeho posledné slová.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shark Mon Aug 29, 2011 11:58 pm

Puru Suimashi a Aki Maki

odehrává se před Akiho prací ve skladu.

Spoiler:

Shark

Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Aug 30, 2011 12:02 am

Aki Maki

Pomocí shunpa se v záchvatu vzteku objevil před Haruzenem. Pravačkou mu pořádně zmáčknul krk, mezitím přenesl menší dávku reiatsu do levé ruky a dal Haruzenovi slušný úder do žaludku, poté ho pustil. Mel chuť ho ještě pořádně nakopnout, ale nečekaně se udržel. "Měl by ses chovat jinak v situacích kde ti jde každou vteřinu o život.." Prohlásil dost chladně. "S čistěním záchodů nemám zkušenosti, o tom bys mě možná mohla poučit ne..?" Při této větě podivně pohlédl na Keiko, na tváři měl zase velký úsměv.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Aug 30, 2011 12:09 am

Haruzen Nikoto

Nechal jsem ho jen sem tam vklidu stál... Když skončil odflusl jsem si a řekl Neříkal jsi že nejsi agresivní ?? ... Jestli se nemílím todle je projev agrese.. A jestli jsi se nechal tak snadno vyprovokovat tak si pošetilý a nevyrovnaný... Jo a v této situaci mi šlo o život jo ?? zajímavé ...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue Aug 30, 2011 12:13 am

Keiko

Pozorovala ako už začal používať namiesto mozgu násilie. Nadvihla obočie a zavrtela hlavou. Takže svojim postavením sa chceš vyvyšovať nad nami členmi? Čo si akože myslíš? Že z tohoto si získaš nejaký rešpekt, alebo čo? Opýta sa ho tentokrát pohŕdavo ona, pretože inak sa fakt s ním komunikovať nedalo. Vlastne násilím riešiš všetky maličkosti. Aké detinské. Rozhodila rukami a kývla ramenami. Tohto chlapca začala ľutovať. Nemal to v hlave v poriadku.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shark Tue Aug 30, 2011 12:14 am

Puru Suimashi

Dlouho odpočíval na posteli ve svém pokoji
Je opravdu silný asi jsem si to moc maloval, vždyť já ho ani nezasáhl !
Chvíli smutně přemýšlí pak se však znovu zasměje vstane a znovu se obleče, učeše vlasy a vypadne z pokoje. Jakmiel ho zamkne pohodí klíčem a dá si ho do náprsenky.
Neví do čeho ruce vrazit a tak zamíří druhým směrem než kde se střetnul s Akim.
Po chvíli vycítí nějáké reitsu které je opravdu silné. A dokonce se mu zdá, že je tam více lidí. Blížím se tam, to reitsu je silné, ale i přes rušení tím silným cítím nějáké další osoby.
Přiblížím se blíže a prohlédnu si je na vlastní oči.
Není to snad?...to je kapitánka!! je neslušné tu jen postávat
Rozhlédnu se a vidím nějáké dva týpky jeden má pásku podkapitána a druhý je v rozepři s Akim! Ten si věří pomyslím si a ještě jedna holka.
Dojdu tam a nejprve se ukloním kapitánce.
Dobrý den jsem Puru Suimashi, nováček 2.divize usměju se a řeknu to i tomu podkapitánovi pak tak něják obrátím pozornost k těm třem.
Čágo, Sen-pai řeknu k Akimu a sleduju vývoj situací.

Shark

Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: