2. divize, vězení
+27
Solas
passionpower
Meiki Ookami
Hysterio
Ranum
Masahiro Hotake
Nawaki
Amaru
Satoshi
joemandel
Myamoto Usagi
Shizuka Hotake
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Hiruko
Shark
Mina
Red
Bulic
Tertaxka
Dawn de Diablo
Arinoki
Mishkenzie
Aki
Raiden
Sode
Miss_Atlantis
31 posters
Strana 5 z 19
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: 2. divize, vězení
Keiko
Keď sa obzerala okolo seba, tak zbadala ich pohľady. Čumeli na ňu. Stiekla sa jej kvapka po boku tvári a už chcela aj odísť preč a hľadať tú kaviareň, ale potom zbadala, že na ňu niekto mával. Podišla veľmi opatrne bližšie k bráne až bola pri nej skoro a pozerala na blonďáka. Počula ako na ňu volal jej meno, ale aj tak naňho len čumela akokeby čakala na nejaké rozkazy. Potom sa len zamyslene zatvárila. Jááj, ty si.. eeem... Nedokázala si spomenúť, kde ho už videla. Asi to bolo niečo nepodstatné.
Keď sa obzerala okolo seba, tak zbadala ich pohľady. Čumeli na ňu. Stiekla sa jej kvapka po boku tvári a už chcela aj odísť preč a hľadať tú kaviareň, ale potom zbadala, že na ňu niekto mával. Podišla veľmi opatrne bližšie k bráne až bola pri nej skoro a pozerala na blonďáka. Počula ako na ňu volal jej meno, ale aj tak naňho len čumela akokeby čakala na nejaké rozkazy. Potom sa len zamyslene zatvárila. Jááj, ty si.. eeem... Nedokázala si spomenúť, kde ho už videla. Asi to bolo niečo nepodstatné.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11
Kasumi Haruka
Nad odpovědí, která se jí dostala, jen pokrčí rameny. Pak se chytí za bratu a vypadá to, že je hluboce zamyšlená. Takže Keiko, hm... Opakuje po něm, ale jen šeptem a to ta slaboulinkým, že to snad ani nikdo už slyšet nemohl. Ať přemýšlela, jak přemýšlela, ne nikoho s takovým jménem si nemohla za boha vzpomenout. Jak byla zabraná do svých myšlenek, zaregistrovala až po chvíli, že se k nim ta osoba přiblížila. Ale dle všeho bylo velmi dobře poznat, jak přibližně dlouho se s Tsukim znají. Hlavně díky tomu, jak bylo vidět, jak usilovně ta dívka přemýšlí, aby si vzpomněla...
Nad odpovědí, která se jí dostala, jen pokrčí rameny. Pak se chytí za bratu a vypadá to, že je hluboce zamyšlená. Takže Keiko, hm... Opakuje po něm, ale jen šeptem a to ta slaboulinkým, že to snad ani nikdo už slyšet nemohl. Ať přemýšlela, jak přemýšlela, ne nikoho s takovým jménem si nemohla za boha vzpomenout. Jak byla zabraná do svých myšlenek, zaregistrovala až po chvíli, že se k nim ta osoba přiblížila. Ale dle všeho bylo velmi dobře poznat, jak přibližně dlouho se s Tsukim znají. Hlavně díky tomu, jak bylo vidět, jak usilovně ta dívka přemýšlí, aby si vzpomněla...
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Akai Tsuki
Pohlédl směrem ke Keiko, která začala přemýšlet, kdo to je. To jsem já..Tsuki z kavárny....pamatuješ? řekl. Bylo to zvláštní, jak to, že si ho nepamatovala. Pak se podíval po Kasumi a pak po tom Haruzenovy. Pak se podíval zpátky na Keiko. Jenže stále ho trápila jena věc, nudil se a to dost...chtěl s tím něco udělat. Vzdychl si a prohlédl si tváře všech tří. Tak? řekne a zívne si.
Pohlédl směrem ke Keiko, která začala přemýšlet, kdo to je. To jsem já..Tsuki z kavárny....pamatuješ? řekl. Bylo to zvláštní, jak to, že si ho nepamatovala. Pak se podíval po Kasumi a pak po tom Haruzenovy. Pak se podíval zpátky na Keiko. Jenže stále ho trápila jena věc, nudil se a to dost...chtěl s tím něco udělat. Vzdychl si a prohlédl si tváře všech tří. Tak? řekne a zívne si.
Dawn de Diablo- Člen 13. Divize
- Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09
Haruzen Nikoto
Chudák běžel tam tak natěšen a ona ho ani nepoznala jak kruté... Poté si jen povzdychnu....At ted ohlásí že musím na nějakou misi prosím prosím tím se to tu alespon oživí sakrblé... Porozhlídnu se po těch třech....Rekapitulace máme tu náladovou Kapitánku jejího chyperaktivního unuděnýho zástupce a krutou neznámou ... pane bože...
Chudák běžel tam tak natěšen a ona ho ani nepoznala jak kruté... Poté si jen povzdychnu....At ted ohlásí že musím na nějakou misi prosím prosím tím se to tu alespon oživí sakrblé... Porozhlídnu se po těch třech....Rekapitulace máme tu náladovou Kapitánku jejího chyperaktivního unuděnýho zástupce a krutou neznámou ... pane bože...
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Keiko
Pozerala na toho blonďáka stále zamyslene a poškriabala sa vzadu vo vlasoch. Potom povedal svoje meno a kde sa stretli. Začala teda spomínať, prekrížila si ruky na prsiach, zavrela oči a vážne premýšľala. Kaviareň, stôl pri okne, čašník, jahodová zmrzlina, blonďák, čašn- A jo! Ty si ten blbeček, čo sa nechal odpálkovať od sensei. Zvolala víťazoslávne. Trochu sklamanie preňho, že si pamätá z toho všetkého len toto.
Pozerala na toho blonďáka stále zamyslene a poškriabala sa vzadu vo vlasoch. Potom povedal svoje meno a kde sa stretli. Začala teda spomínať, prekrížila si ruky na prsiach, zavrela oči a vážne premýšľala. Kaviareň, stôl pri okne, čašník, jahodová zmrzlina, blonďák, čašn- A jo! Ty si ten blbeček, čo sa nechal odpálkovať od sensei. Zvolala víťazoslávne. Trochu sklamanie preňho, že si pamätá z toho všetkého len toto.
Mina- Kapitán 11. divize
Kasumi Haruka
Byla teď trochu podezíravá. Nechtělo se jí věřit, že by se tu sešlo tolik lidí jen pro nic za nic. Něco jí říkalo, že by přeci jen měla jít prohlédnout nějaké ty zapomenuté kouty kasáren, ale z toho všeho jí vytrhl Tsuki a jeho "Tak?". Uhm.... Tys vlastně říkal něco o té misi, žejo. Promiň, nevnímala jsem. Reagovala stále ještě kapku nejistě a zároveň bylo v hlase poznat, že odpovídá jen tak mimo, aniž by se na to co říká, soustředila jako vždy. Prostě byla teď duchem trochu jinde. Každopádně zaznamenala i to, co řekla Keiko. Takže Tsuki byl navštívit akademii... hm... Z toho si hned odvodila, že se právě střetla s dalším nováčkem.
Byla teď trochu podezíravá. Nechtělo se jí věřit, že by se tu sešlo tolik lidí jen pro nic za nic. Něco jí říkalo, že by přeci jen měla jít prohlédnout nějaké ty zapomenuté kouty kasáren, ale z toho všeho jí vytrhl Tsuki a jeho "Tak?". Uhm.... Tys vlastně říkal něco o té misi, žejo. Promiň, nevnímala jsem. Reagovala stále ještě kapku nejistě a zároveň bylo v hlase poznat, že odpovídá jen tak mimo, aniž by se na to co říká, soustředila jako vždy. Prostě byla teď duchem trochu jinde. Každopádně zaznamenala i to, co řekla Keiko. Takže Tsuki byl navštívit akademii... hm... Z toho si hned odvodila, že se právě střetla s dalším nováčkem.
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Aki Maki
Zasunul zanpakutou do pochvy, která se mu tak pohupovala u boku. Pomalým, rázným krokem šel zpátky do kasáren, když si všimnul že se tu nashromáždilo nějak moc lidí. Tak nějak bezeslova se zařadil za kapitánku a poslouchal jejich rozhovor, neměl zatím náladu se nějak vyjadřovat.
Zasunul zanpakutou do pochvy, která se mu tak pohupovala u boku. Pomalým, rázným krokem šel zpátky do kasáren, když si všimnul že se tu nashromáždilo nějak moc lidí. Tak nějak bezeslova se zařadil za kapitánku a poslouchal jejich rozhovor, neměl zatím náladu se nějak vyjadřovat.
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Akai Tsuki
Pohlédl na Keiko. Jop, to sem já. Vítej u kasáren 2. divize řekne s úsměvem pak se podívá na Kasumi. Kývl. Ano mise. Neví někdo, o nějaké? Třeba mimo SS, třeba HM řekne klidně. Podrbal se na hlavě. Začal cítit nějaké reatsu. Bohužel věděl, komu patří. Povzdychl si. Vnímal, jak se dostal za Kasumi. Je dost neslušné se sem přiblížit a poslouchat náš rozhovor a nic neříct. řekne směrem k Akimu. Všichni mohli znát, jeho zuřivost v hlase. Nyní nebyl ten usměvaví Tsuki, nyní se spíše změnil na praví opak. I jeho retasu bylo takové, chladnější. Takhle ho neznal nikdo z nich, ani Kasumi, protože se tédle stránky vždy stranil.
Pohlédl na Keiko. Jop, to sem já. Vítej u kasáren 2. divize řekne s úsměvem pak se podívá na Kasumi. Kývl. Ano mise. Neví někdo, o nějaké? Třeba mimo SS, třeba HM řekne klidně. Podrbal se na hlavě. Začal cítit nějaké reatsu. Bohužel věděl, komu patří. Povzdychl si. Vnímal, jak se dostal za Kasumi. Je dost neslušné se sem přiblížit a poslouchat náš rozhovor a nic neříct. řekne směrem k Akimu. Všichni mohli znát, jeho zuřivost v hlase. Nyní nebyl ten usměvaví Tsuki, nyní se spíše změnil na praví opak. I jeho retasu bylo takové, chladnější. Takhle ho neznal nikdo z nich, ani Kasumi, protože se tédle stránky vždy stranil.
Dawn de Diablo- Člen 13. Divize
- Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09
Haruzen Nikoto
Všimnu si cizího reiatsu, ale to reiatsu se mi vůbec nelíbí bylo takové no prostě nelíbilo se mi. Další návštěvník.. Ale jak koukám Tsuki ho rád nemá jeho reiatsu se změnilo jeho výraz se změnil celý se změnil.. Většinou se todle děje při tom když někdo někoho nesnáší. Poohlédnu se na onu osobu a nijak víc nereaguji...
Všimnu si cizího reiatsu, ale to reiatsu se mi vůbec nelíbí bylo takové no prostě nelíbilo se mi. Další návštěvník.. Ale jak koukám Tsuki ho rád nemá jeho reiatsu se změnilo jeho výraz se změnil celý se změnil.. Většinou se todle děje při tom když někdo někoho nesnáší. Poohlédnu se na onu osobu a nijak víc nereaguji...
Bulic- Člen 7. Divize
Aki Maki
Udělal krok do strany a pohlédl na Akaie. "Jen jsem se chtěl ujistit jestli zde nějak nenarušujete kapitánky klid.." Pronese směrem ke všem, na tváři má velký provokativní úsměv. "Nebo máš snad něco na srdci blonďáčku..?" Mrknul směrem k Akaiovi, cítil jeho hněv. Byla to celkem dobrá příležitost k tomu zařídit si konečně nějaký ten respekt, bylo tu dost lidí co by mohli něco roznést. "Hmm...?" Dodal provokativně, na tváři pořád úsměv.
Udělal krok do strany a pohlédl na Akaie. "Jen jsem se chtěl ujistit jestli zde nějak nenarušujete kapitánky klid.." Pronese směrem ke všem, na tváři má velký provokativní úsměv. "Nebo máš snad něco na srdci blonďáčku..?" Mrknul směrem k Akaiovi, cítil jeho hněv. Byla to celkem dobrá příležitost k tomu zařídit si konečně nějaký ten respekt, bylo tu dost lidí co by mohli něco roznést. "Hmm...?" Dodal provokativně, na tváři pořád úsměv.
Aki- Kapitán 3. divize
Keiko
Ah, takže som uhádla. Akai, že jo? Opýta sa a potom sa pozrie na tých dvoch čo stoja vedľa nich. Em, zdravím. Povie a s poloúsmevom, aby sa teda nepovedalo. Až taká hrozne neslušná nie je, aby nepozdravila, keďže ona k nim prišla. Potom si všimla niekoho kto prišiel tiež k nim. Pozrela sa na Tsukiho a na jeho chovanie a potom späť na toho chalana. Zamračí sa, nepáčil sa jej. Mal dosť divný kukuč. Jediný, kto tu narušuje kľud si ty. Povie smerom k tomu neznámemu opodial.
Ah, takže som uhádla. Akai, že jo? Opýta sa a potom sa pozrie na tých dvoch čo stoja vedľa nich. Em, zdravím. Povie a s poloúsmevom, aby sa teda nepovedalo. Až taká hrozne neslušná nie je, aby nepozdravila, keďže ona k nim prišla. Potom si všimla niekoho kto prišiel tiež k nim. Pozrela sa na Tsukiho a na jeho chovanie a potom späť na toho chalana. Zamračí sa, nepáčil sa jej. Mal dosť divný kukuč. Jediný, kto tu narušuje kľud si ty. Povie smerom k tomu neznámemu opodial.
Mina- Kapitán 11. divize
Haruzen Nikoto
Také zdravím odvětím slečně a poté se zastavím nad drsostí toho příchozího... Ehm... ehm.. Ty tam pohledl na Aki Makiho... Z velikosti tvého reiatsu soudám že nebudeš ani podkapitán tí pádem je Akai stále tvým nadřízeným.. A snažit se povyšovat nad svým nadřízeným je dětinská věc... ne chyba ani dítě by toto neudělalo jen slaboduchá osoba co si snaží něco dokázat, ale přesto ví že je nic.. Nic než prach u kotníků těch na které se povyšuje.
Také zdravím odvětím slečně a poté se zastavím nad drsostí toho příchozího... Ehm... ehm.. Ty tam pohledl na Aki Makiho... Z velikosti tvého reiatsu soudám že nebudeš ani podkapitán tí pádem je Akai stále tvým nadřízeným.. A snažit se povyšovat nad svým nadřízeným je dětinská věc... ne chyba ani dítě by toto neudělalo jen slaboduchá osoba co si snaží něco dokázat, ale přesto ví že je nic.. Nic než prach u kotníků těch na které se povyšuje.
Bulic- Člen 7. Divize
Aki Maki
Pohlédl na tu holku, asi ani on by se nesnížil k tomu aby jí něco provedl, zatím. Když v tom začal mluvit ten od pohledu divnej kluk. Aki na něj hodil jeho šílený pohled s úsměvem. "Cos to řekl ty....!" Trošku vyjel, ale nakonec se ještě trošku zklidnil, na tváři mě ale pořád úsměv. "Proč pořád soudíte podle postavení v divizi...?" Zeptal se s trošku vyšším podtónem v hlasu. "Mohl bych ti v pěti vteřinách rozpárat hrudník a pojmenovat všechny orgány které by z tebe vypadly..." Pronesl ještě šílenějším hlasem jak předtím, udělal jeden krok dopředu k němu.
Pohlédl na tu holku, asi ani on by se nesnížil k tomu aby jí něco provedl, zatím. Když v tom začal mluvit ten od pohledu divnej kluk. Aki na něj hodil jeho šílený pohled s úsměvem. "Cos to řekl ty....!" Trošku vyjel, ale nakonec se ještě trošku zklidnil, na tváři mě ale pořád úsměv. "Proč pořád soudíte podle postavení v divizi...?" Zeptal se s trošku vyšším podtónem v hlasu. "Mohl bych ti v pěti vteřinách rozpárat hrudník a pojmenovat všechny orgány které by z tebe vypadly..." Pronesl ještě šílenějším hlasem jak předtím, udělal jeden krok dopředu k němu.
- Spoiler:
- Od kdy se posuzuje hodnost podle reiatsu..? V tom případě by Kenpachi byl možná i vrchní kapitán v seriálu...
Aki- Kapitán 3. divize
Haruzen Nikoto
Jen tak se na něj pokouknu a řeknu Oooh vyhrožování chvástat se umí každý.. Ale přejděme radši k tomu.Soudě z tvého vyjadřivání podle mě bys nebyl schopen pojmenovat všechny mé orgány v těle protože to řeknu hned si prostě slaboduchý... ....Ale tak jako zkusit to můžeš uvidíme kolik jich vyjmenuješ...
Jen tak se na něj pokouknu a řeknu Oooh vyhrožování chvástat se umí každý.. Ale přejděme radši k tomu.Soudě z tvého vyjadřivání podle mě bys nebyl schopen pojmenovat všechny mé orgány v těle protože to řeknu hned si prostě slaboduchý... ....Ale tak jako zkusit to můžeš uvidíme kolik jich vyjmenuješ...
Bulic- Člen 7. Divize
Aki Maki
"Zatím co tvoje vyjadřování je opravdu skvělé..." Pronesl dosti ironicky, udělal další krok, čekal každou chvílí že ho někdo zastaví, přeci jen začínal už trošku pěnit a to pro toho člena nevypadalo moc dobře. "Znám každý orgán v tvém těle, znám i místo které když zasáhnu tak jich vypadne nejvíce.." Z pod rukávu mu vyčuhovaly dva prsty, kterými naznačil přímý řez od žaludku směrem nahoru.
"Zatím co tvoje vyjadřování je opravdu skvělé..." Pronesl dosti ironicky, udělal další krok, čekal každou chvílí že ho někdo zastaví, přeci jen začínal už trošku pěnit a to pro toho člena nevypadalo moc dobře. "Znám každý orgán v tvém těle, znám i místo které když zasáhnu tak jich vypadne nejvíce.." Z pod rukávu mu vyčuhovaly dva prsty, kterými naznačil přímý řez od žaludku směrem nahoru.
Aki- Kapitán 3. divize
Haruzen Nikoto
Zvláštní je to že jsem neviděl že by někomu po jednom řezu vypadaly orgány zvláštní, ale což... Udělal krok k němu... Co jsi kompenzuješ svojí namyšleností a agresivitou ??..
Zvláštní je to že jsem neviděl že by někomu po jednom řezu vypadaly orgány zvláštní, ale což... Udělal krok k němu... Co jsi kompenzuješ svojí namyšleností a agresivitou ??..
Bulic- Člen 7. Divize
Keiko
Sledovala tú ich "diskusiu" a ani trochu sa jej to nepáčilo. Aj keď jej bolo vždy jedno kto čo s kým má, ale keď vidí chovanie toho chalana, čo prišiel ako posledným, proste to sa fakt nedá. Takéto pohŕdavé chovanie. Myslíš si, že si niečo viac? Čo si vôbec o sebe myslíš? Opýta sa ho prísne a prekríži si ruky na prsiach.
Sledovala tú ich "diskusiu" a ani trochu sa jej to nepáčilo. Aj keď jej bolo vždy jedno kto čo s kým má, ale keď vidí chovanie toho chalana, čo prišiel ako posledným, proste to sa fakt nedá. Takéto pohŕdavé chovanie. Myslíš si, že si niečo viac? Čo si vôbec o sebe myslíš? Opýta sa ho prísne a prekríži si ruky na prsiach.
Mina- Kapitán 11. divize
Aki Maki
"Co si kompezuju..? Myslíš si že teď jsem agresivní..? Opravdu mě neznáš... Mohu ti to kdykoliv ukázat" Prohlásil s typicky velkým úsměvem. Potom zase promluvila ta holka. Změnil na ní názor, teď už by ublížil i jí. "Popravdě myslím si že jsem něco víc když už se ptáš. Jediný kdo mi tu může něco říct je paní kapitánka. Co si o sobě myslím? To bude na dlouho. Tak myslím si že jsem poměrně pohledný, schopný shinigami, respektuju pouze toho kdo si to zaslouží, myslím si že mám na větší postavení, no to je možná vše." Divně na ně všechny pohlédl poté co to dořekl. "Nelíbíte se mi, jste příliš zvědavý a drzý nicky." Mávnul přitom rukou.
"Co si kompezuju..? Myslíš si že teď jsem agresivní..? Opravdu mě neznáš... Mohu ti to kdykoliv ukázat" Prohlásil s typicky velkým úsměvem. Potom zase promluvila ta holka. Změnil na ní názor, teď už by ublížil i jí. "Popravdě myslím si že jsem něco víc když už se ptáš. Jediný kdo mi tu může něco říct je paní kapitánka. Co si o sobě myslím? To bude na dlouho. Tak myslím si že jsem poměrně pohledný, schopný shinigami, respektuju pouze toho kdo si to zaslouží, myslím si že mám na větší postavení, no to je možná vše." Divně na ně všechny pohlédl poté co to dořekl. "Nelíbíte se mi, jste příliš zvědavý a drzý nicky." Mávnul přitom rukou.
Aki- Kapitán 3. divize
Haruzen Nikoto
Začne se z plného kotle smát....... Tak ted jsi mě pobavil ... jestli ty jsi něco víc nak tím pádem já sám vymlátím celé Hueco Mundo.... Jo a kompenzuješ si to že jsi pod tím vším jen ubrečené málé dětátko... A mám jednu otázku když si myslíš že máš na větší postavení tak proč ho nemáš.. jo a já ti i odpovím protože na něj nemáš.. Začne se zase smát protože toho tak nesmírně pobavilo.
Začne se z plného kotle smát....... Tak ted jsi mě pobavil ... jestli ty jsi něco víc nak tím pádem já sám vymlátím celé Hueco Mundo.... Jo a kompenzuješ si to že jsi pod tím vším jen ubrečené málé dětátko... A mám jednu otázku když si myslíš že máš na větší postavení tak proč ho nemáš.. jo a já ti i odpovím protože na něj nemáš.. Začne se zase smát protože toho tak nesmírně pobavilo.
Bulic- Člen 7. Divize
Keiko
Tak tentokrát sa musela úprimne zasmiať, pretože toto jej bolo k smiechu. Nafúkaný parchant ako ty a vyššie postavenie? Ja by som ti nedala na starosť ani čistenie záchodov, pokiaľ to teraz nerobíš. Povie s úškrnom a pokrúti nad tým hlavou. Toto je nafúkaný blbec, len sa tu hrá na niečo čo nie je a machruje. Zdieľame spoločné pocity. Povie mu na jeho posledné slová.
Tak tentokrát sa musela úprimne zasmiať, pretože toto jej bolo k smiechu. Nafúkaný parchant ako ty a vyššie postavenie? Ja by som ti nedala na starosť ani čistenie záchodov, pokiaľ to teraz nerobíš. Povie s úškrnom a pokrúti nad tým hlavou. Toto je nafúkaný blbec, len sa tu hrá na niečo čo nie je a machruje. Zdieľame spoločné pocity. Povie mu na jeho posledné slová.
Mina- Kapitán 11. divize
Puru Suimashi a Aki Maki
odehrává se před Akiho prací ve skladu.
odehrává se před Akiho prací ve skladu.
- Spoiler:
- Puru Suimashi
Lehčím klusem prchá z tréninkového prostranství a míří k kasárnám druhé divize.
Hlavou mu probíhá spousta myšlenek na jeho nové budoucí "zaměstnání".
Nejdnou přejde do sprintu a vyskočí.Úaáááá zařve a vyskočí do vzduchu a zasměje se jeho spontánímu projevu štěstí a radosti.
Když už se přiblížil ke kasárnám trochu zpomalil a rozhlížel se.
Poté obezřetnost hodil az hlavu a znovu se choval jako "drak" letěl uličkami až se dostal bůhvíkám, okolo byli jen samé pokoje, ale byl odtud výhled na velkou budovou připomínající vězení.
Je tu vůbec někdo?zahulákal celkem nahlas a znovu se rozeběhnul.
Aki Maki
Nečekaně volným krokem vyšel ze svého pokoje, na obličeji měl však stále jeho, pro něj již typický úsměv.
Ruce dal za hlavu a pohlédl na horu směrem ke stropu, nic tam nebylo, jenom zeď.
Hlavou mu prolítla myšlenka na Suki, ale rychle ji zahnal zavrtěním hlavy. Potom přivřel oči a s velkým úsměvem vyšel přes kasárny nevědom si toho co ho čeká...
Puru Suimashi
Utíká dál a rozhlíží se do stran, nikoho nevidí, ale najednou mu do cesty dojde nějákej manták.
snaží se zabrzdit, ale to to se mu nepovedlo a on srazil toho neznámého shinigamiho.
Kam čumíš ty Hňupe!!! křikne a zvedne se ze země.
Aki Maki
Něco ho srazí, naštěstí se ale zastaví hned o otevřený dveře, tudíž nespadne,
když v tom se ze země ještě ozve nepříliš příznivá věta směrem k němu.
"Cože..?" Nohou toho obra srazí opět na zem, přidupne mu hrudník a drží.
"Prosím..?" Zeptá se se šíleným výrazem na obličeji.
Puru Suimashi
Chceš se rvát?prohlásí výhružně ještě zvyklí z akademie, že kdy se při této větě z jeho úst většian lidí schovávala pod stůl kvůli jeho krvěžiznivosti.
Celkem divně se zatváří když nemůže pořádné dýchat kvůli jeho noze.
Zatváří se tak jak kdyby mu to bylo příjemné, "vzruší" ho a nabudí ho, že ho nikdo napadnul a vycení horní řadu malých špičatých zoubků, chytne jeho nohu a snaží se jí sevřít.
Normálně by ještě něco pořvával, ale teď se mu nedostávalo moc dechu
Aki Maki
"Trošku nevychovanej né mladej..?!"
Přišlápl ho ještě víc, ale on ho chytil za nohu, lehce ho ještě přimáčkl a poté rychle cuknul, vyvlíkl se z jeho sevření.
Při tomto sáhl rychle po Watashim a rychlím pohybem mu odseknul jeden vlas, který trošku vyčníval kvůli běhu a větru. Pote zanpakuto zase pomalu zandal zpět na své místo. "Vstaň a představ se..!
Řekl šíleným, poměrně vysokým hlasem a nepříliš jemně ho nakopnul do holeně.
Aki Maki
Jeho úsměv na tváři se ještě zvětšil poté co slyšel je že jový člen druhé divize.
"Co kdybych ti řekl že jsem tvůj nadřízenej prde..?"
Zasmál se vysokým hlasem.
"Tákže, hádám že budeš chtít ubytovat co, seš celkem otravnej.."
Zhluboka se nadechl, najednou se objevil asi pět centimetru od něj se zvednutou rukou u jeho čela, cvrnknul.
"Tak jdem, horo..." Zase se zachichotal, smích se ozval po celé liduprázdně chodbě.
Puru Suimashi
To bude opruz, nadřízenej kterej je malinkatej a nějákej teoretikještě co myslíš Tau?řekne mu Puru.
Jde za ním a jednu ruku má na jílci Taua.
nadrřízenej, jak moc? řekne pohrdavě.
Aki Maki
"Ták, tady máš pokoj.." Otevřel ty nejbližší dveře. "Tak ne, tady někdo je.."
Nakouknul dovnitř a raději zase zavřel.
"Takže spíš tady." Řekl už naprosto jistě a otevřel dveře.
"Zachvíli tě budu čekat venku.." Pravil a zmizel před kasárny.
Puru Suimashi
Furt ho následuje a pochybuje o jeho schopnostech, Když ho konečně dovede k pokoji.Děkuju
Vešel dovnitř a byl to byt vyhovující jeho potřebám.
Posadil se ne postel a rozhlédl se, v koupelně si pouze opláchl ruce a vyšel ven z pokoje.
Zamapatoval si číslo 333 řekli si pro sebe a shunpem se přiblížil až před kasárny, oběvil se dost ve vzduchu a tak dopad spestřil saltem.
Jupíjej zavískl a zasmál se, ale když viděl že už taa je ten druhý tak zůstal stát.Co jsi vůbec zač?
[b]Aki Maki
I po jeho poněkud zvláštním příchodu si stále držel svůj typický úsměv a ruce založené na prsou.
"Kdybych řekl že kapitán, tak bych lhal...kdybych řekl že podkapitán tak bych lhal také, ale tak...jsem třetí důstojník, podle mě na vyšší úrovni než náš podkapitán..."
Na tváři pořád ten úsměv. "Takže, umíš vůbec něco..?" Pohlédl na něj jako na někoho jemu podřízenému.
Puru Suimashi
Naštvaně sevře zanpaktou. umím prošel jsem akademií i závěrečnou zkouškou i přijímací akademiířekne a zle se na něj kouká.
Tak když seš tak dobrej tak pro nejseš podkapitán?řekne posměšným tónem.
A co umíš ty?
Aki Maki
Stojí pořád stejně, ale najednou se objeví hned za ním, dá mu jeden rychlí úder do temene hlavy.
"Takové otázky nestrpím a možná by bylo lepší kdybys mi zatím vykal.." Prohlásil povýšeně.
"A zvedej se a ukaž jestli něco dokážeš...!"
Zasmál se vysokým hlasem.
Puru Suimashi
a jak by ste si to představoval to ukázání sil?
zaujme trochu bojovější postoj a trochu si ho prohlídne.
prozkouším si ho sám pomyslí si a zasměje se.
já totiž když chci předvést svoje schopnosti tak je radši ukazuju někomu schopnému
Řekne posměšně a čeká co udělá a očekává jeho klasiku.
Aki Maki
Celou dobu tak stojí a kouká do nebe. Vypadá to jako by pozoroval mrak, kterej měl tvar želvy. "Ehm, cože...?" Pohlédl na něj. Najednou se začal shunpovat asi tak v ksotce 2x2m. Potom zničehonic zmizel, stál za nim, loktem ho praštil mezi lopatky.
Puru Suimashi
Pousmál se, ale pak to trošku zabolelo.
Puru se otočil a pohlédl na něj. Promiňte pane důstojníku.
Stojí rozkročen a uvažuje.
pokaždé použije shunpo do čtverce nebo kruhu a pak udeří zezadu
Prcku!zařve a pomocí shunpa se dostane tak 4metry diagonálně od něj takže by se tam Aki mněl dostat dvěma "shunpo čtverc"i.
Nesleduj ho, akorát se zamotáš a zmate těPomyslel si.
Zanpaktou namířil před se a za sebe dal jednu ruku
Bakudo 39 Enkonsezařval zhruba v moment kdy předpokádal, že Aki zareaguje na provokaci. ze předu se kryl zanpaktou a zezadu rotujícím štítem štítem kdyby Aki útočil z boku musel by se shunpnout víckrát a to by snad Puru stihl zareagovat.
Aki Maki
Když uslyšel něco jako nadávku tak trochu zbystřil, ale pořád přeci jen nešílel. Vyrazil tedy proti němu, ale asi tak tři metry od něj se zarazil a pohlédl do vzduchu. "Jů, mrak vypadající jako pes, to jsem ještě neviděl.." Zasměje se a najednou se objeví nad Purem, útočí na něj pravým kolenem. Při útoku jde slyšet jenom šílený smích.
Puru Suimashi
Když se Aki oběví nad ním zasměje se a pokrčí se v kolenou a snaží se dostat oba obrané prostředky nad sebe. Jedno stahno natáhne a vypadá jako by se spíš protahoval pokouší se dosta nad sebe onen rotující štít, ale to u asi nestihne.
Když už každou chvílí očekává Akiho úder švihne zanpaktou nad sebe.
u]Aki Maki[/u]
"Sakra..!" Zaklel si sám pro sebe, ale ještě uhnul a objevil se pod ním. Ruce měl zapřené o kusy trávy na zemi, aby kop do holeně byl mocnější.
Puru Suimashi
Aki nad ním zase zmizel ikdyž ho mohl dostat, Purovi zmizí štít z ruky a hned na to mu zapraská v noze, dostal kopanec od Akiho do holeně, odsunul se o kus dál a noha která se před chvílí prohla v koleni dost bolela.Rozváže obvazna jílci zanpakutou.
"Tau? nechceš nakopat někomu prdel?!"
Aki Maki
"Tak, pořád nemáš dost..?Jsi jako ostatní, nicka.." Zase se šíleně zachichotá a začne kolem něj skákat v shunpu. Obskakuje takovej čtverec kolem něj, ozývá se šílenej smích a občas se mu nasekne kousek oblečení.
Puru Suimashi
Udělá se mu trochu hůř když ucítí množství reitsu použitého do jeho shunp.
Rozváže celý obvaz na jílci a na konci udělá smyčku. uchopí druhý konec obvazu a začne se soustředit a použije shunpo, to první se mu povede a je celkem rychlé. Pak, ale bez takové koncentrace pokračuje v pohybu díky shunpu v kruhu velikosti kruhu o poloměru zhruba 9 metrů.
Jak za sebou táhne zanpaktou na obaze udělá kruh, uprsotřed chytně zanpktou do ruky a sfoukne prach ze špičky.
Aki Maki
To co prováděl Puru vypadalo tak trošku divně a proto se raději zastavil a sledoval ho z místa které se nacházelo asi 4metry za tím kruhem co on udělal. Pořád ho s velkým úsměvem sledoval a čekal na jeho další tah.
Puru Suimashi
Zatváří se fakt monstrózně cool a podívá se na Akiho, pozveden zanpakutou a shunpem se dostane na střechu jedné z okolních budov a začne říkat
:Nechť déšť smyje ze světa špínu a nespravedlnost řekne hlubokým hlasem a shunpem se přemístí dál.
Snaží se i při odříkávání sledovat Akiho a reagovat na případné pohyby.
Aki Maki
Pořád tam stál s tím jeho velmi, velmi velkým úsměvem.
Zanpakutou si položil neostrou částí na rameno a pohlédl na Purua.
"A co podnikneš dál..?"
Řekl podivně vysokým hlasem.
Puru Suimashi
A ztrestá spravedlivým hněvem ty kdož nejdou cestou spravedlnosti a práva!
Dořekne furt celkem vážným a hlubokým hlasem.
Mohlo to vypadat celkem děsivě když tam celou dobu byl jak blázen a teď se choval celkem vážně. Jak do dořekl tak se však usmál.
Tau? pojďme tomu bastardovi něco předvést
Okolo jeho zanpakutou se objeví celkem velké množství páry.
Puru se opět shunpem přemístí před něj.
To co Aki vidí je Puru s jakousi šavlí uvnitř které je fosforeskující voda.
b]Aki Maki
Když uslyšel že vyvolávací příkaz nebyl kompletní, pouze část, tak na něj trošku trapně pohlédl.
"Chlapče, zemřeš než to dořekneš.."
Řekne opět s úsměvem, ale v tu chvíli se Puru objeví před ním.
"Nebudeš mít ani tu čest vidět Watashiho..!"
Vykřikne s takovým polosmíchem a najednou stojí před ním s pořádně mocným nápřahem.
Puru Suimashi
kur*a pomyslel si ani v shi-kaii nebyl schopen více méňě reagovat na jeho pohyby shunpem.
Snažil se co nejrychleji vykrýt jeho úder, ale on byl prostě zatraceně rychlý.
Zkusil vypustit nějáké reitsu a doufal, že ho zpomalí, ale nedoufal v to, protože v jeho blízkosti mu z jeho reitsu nebylo nejlépe a navíc byl to druhý nejsilnější muž celé druhé divize!
Aki Maki
Zastavil čepel těsně u jeho ramena, sám koukal že to dokázal zastavit.
Přenesl menší dávku reiatsu do levé ruky a natáhl mu jednu do žaludku, popravdě i jeho trošku bolela ruka.
Raději uskočil, možná vypadal dost sebejistě, ale nebylo by vhodný ho zase příliš podceňovat.
"Jeho reiatsu je celkem šokující.."
Řekl si tak v duchu a znovu se na něj tak usmál.
"Přidej..."
Puru Suimashi
Ani se nestihl zaradovat, z toho, že zastavil jeho úder už letěl od něj po ráně do žaludku, když se chtěl co nejrychlejc zvednout ze země tak ho žaludek hrozně zabolel a kdyby nebyl shinigami asi by se i pozvracel.
Snažil se skrýt bolest a tak se zasmál zase jeho typickým úsměvem kdy ukazoval všechyn zuby.
Shunpem se oběvil nad ním a upřel zrak an kruh který před chvílí udělal.
Basuraazařval a zasmál se a fosforeskující voda z jeho meče najednou do půlky zmizela. Na místě kde stál Aki a okolo něj byla obrovská propast plná fosforeskující vody. Puru se snažil hned jeho reitsu chytit Akiho a táhnout ho pod vodu, ale přeci jen nebyl tak schopný v ovládání reitsu. Poté skočil Puru do vody a nebylo ho vidět.
Aki Maki
"Cože..?" Trošku zaskočenej jeho rychlím proti útokem a proudem vody. Napadlo ho uskočit a tak také udělal. Pohlédl na tu vodu, Puru neviděl. Jeho úsměv na tváři se ještě zvětšil. "Aspoň to bude zajímavé..!" Začal se šíleně chichotat.
Puru Suimashi
Zanořil se do vody a příjemně se usmál. Ale Akiho do vody nezachytil, prostě někoho jeho úrovně nemůže v ovládání reitsu dostihnout.
Ale radši čeká ve vodě a najednou mu na některých místech popraská haori a jeho svaly dost nakynou. Plave pod vodou a pohlíží si své blány mezi prsty, čeká jestli Aki nezkusí skočit do vody.
Aki Maki
Pořád se chichotá, nakonec se tak trošku zadívá do země, zasoustředí se a začne vyciťovat Pura reiatsu. ODrazí se přímo do vody a psolepu sekne tam kde cítil to reiatsu.
Puru Suimashi
Jak mile Aki vletí do vody Puru šíleně zařve.
Aki letí celekm rychle, ale odpor vody začal působit brzo. Většinu reitsu Puru zasměřoval na akiho levou nohu kterou svými retsu proudy obmotal a začalho táhnout dolů a do leva, čekal jak Aki svým reitsu zareaguje a jestli vůbec bude vědět co se děje.
Aki se na něj rozmáchl, ale ve vodě není tak rychlí jako venku, zato Puru si svým reitsu "odklonil" vodu z cesty jeho zanpakutou a navíc jeho svyl nalité vodou byli také zatraceně rychlé zamířel Akimu na ruku kde držel meč.
jak se ti dejchá?zařval a zasmál se šíleným smíchem a jeho žábry se při tom roztahovali.
Aki Maki
Odpor vody ho překvapil, pohlédl na Puru, když v otm už útočil na jeho ruku, naštěstí ještě stačil uhnout, ale naseknul mu rukáv. Uchopil zanpakutou i do druhé ruky a vypustil slušnou dávku reiatsu. Ve vodě to bylo krásné, barvičky duhy. Zaměřil část reiatsu do nohou a za pomoci shnupa se dostal ven z vody. Vyplivnul nějakou tu vodu a poté se zhluboka nadechl. Pohlédl na tu vodu. "Stále nejsi hoden toho vidět Watashiho...!"
Na tváři se mu opět objevil úsměv.
Puru Suimashi
Naštvaně plácl ve vodě.
Pár rychlími pohyby při kterých se vlnil se dostal ke hladině a vytáhl ruku ven, pak zase zmizel do hlubin a objevil s ejidne takhel to párkrát zopakoval a pak se vynořil, rozevřel ruku a řekl.
Bakudo 63 Sajo Sabaku, zatnul ruku v pěst. Z oblohy se vynořil žlutý řetěz který mněl an začátku malou hlavu draka, ten řetěz směřoval na Akiho.
Bez zaříkávání to Puruovi dělalo problém a navíc do tohoto kida nepřikládal dost reitsu a soustředěnosti takže čekal, že to akiho jen tak nedohoní. Zatím čekal v hlubinách.
Aki Maki
Chvíli ho tak pozoroval, vypadal jako dkyby měl psychický problém. Když v tom se objevil ten řetěz s malou dračí hlavou, popravdě čekal že to bude zákeřnější. Pomocí shunpa začal obskakovat tu bublinu. "Copak to budeš pořád v tý louži..?!" Zařval šíleným hlasem. "To je vše co tvoje přihlouplá zanpakutou svede obře bobře...?!" Znovu se ozval šílený smích.
Puru Suimashi
Z vody se ozýval také smích a Puru se snažil vycítit Akiho reitsu, ale cítil spíš jakousi pohybující se šmouhu. Když se do něj Aki začal navážet udeřil hřebíček na hlavičku. Puru svým reitsu vytvořil proud kterýho však nestahoval, ale vytlačoval vzhůru. Puru se takto "odrazil" tam kde Akiho za moment očekával veškeré reitsu vložil do útoku a tak i ono Kido zmizelo, byl teď docela rychlí, ale pouze vyprovokovaný.
Aki Maki
"Chyba.." Prohlásil tak potichu pro sebe. Udělal jednouduchou elegantní otočku na špičce a Puru kolem něj pouze prolítnul, pohlédl na něj.
Puru Suimashi
S Tau Chikim před sebou proletěl okolo Akiho a jednié co dokázal udělat bylo, že Taua otočil a už ho neměl před sebou to už však narazil hlavou přímo do zdi jedné z okolních budov.
V tu chvíli zmizela vodní nádrž a jeho zanpakutou se opět s nějákou párou vrátil do původní podoby. Puru se pokusil vstát, ale ještě se příliš motal po úderu do hlavy.
Sednul si a opíral se o zeď.
Pohlédl na něj a usmál se, byl to trochu jiný úsměv než jeho obvyklý.
Jak může být tak rychlí sakra !
Ještě chvíli seděl, ale pak se postavil a uklonil se.
Puru Suimashi, člen druhé divize, váš podřízený...zkonstatoval a projevil tak úctu.
Čekal co Aki udělá, ale už byl celkm odevzdaný a zklamaný sám sebou a tak se prostě zasmál.
Aki Maki
Pohlédl na zeď, už viděl jak tam Puru stojí s troškou malty a barvy a opravuje jí. "No co na to říct, rychlost je má matka.." Zasmál se a naznačil mu hlavou že klanit se potřeba nejni. "Na člena si dobrý, udělám tě ale lepším...spolu dokážeme větší věci než samotný, ale musíš mi důvěřovat..." Pronesl nečekaně klidným tónem, potom ho poplácal po zádech. "Možná by sis měl odpočinout.." Prohlásil opět docela nečekaným přátelským tónem. V ruce křečovitě svíral další kus ze svého oblečení co mu při posledním útoku Puru odseknul.
Puru Suimashi
Usmíval se na to co mu Aki řekl a tak čekal až skončí když mu řekl, že by si mněl odpočinout kývnul. udělal pár pomalých líných kroků směrem k kasárnám a pak se rozběhnul jak bylo jeho dobrým zvykem při přemisťování se. Zasmál se a hlesl k Akimu.Díky šéfe zasmál se utíkal dál a přemýšlel nad tím neobvyklím projevem úcty. Jen co zaběhl za roh přestal utíkat a zjistil, že ho bolí všechno, došoural se do svého pokoje 333, otevřel dveře a potom co se odstrojil a vykonal hygienu a koupel se položil na postel.
Shark- Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11
Aki Maki
Pomocí shunpa se v záchvatu vzteku objevil před Haruzenem. Pravačkou mu pořádně zmáčknul krk, mezitím přenesl menší dávku reiatsu do levé ruky a dal Haruzenovi slušný úder do žaludku, poté ho pustil. Mel chuť ho ještě pořádně nakopnout, ale nečekaně se udržel. "Měl by ses chovat jinak v situacích kde ti jde každou vteřinu o život.." Prohlásil dost chladně. "S čistěním záchodů nemám zkušenosti, o tom bys mě možná mohla poučit ne..?" Při této větě podivně pohlédl na Keiko, na tváři měl zase velký úsměv.
Pomocí shunpa se v záchvatu vzteku objevil před Haruzenem. Pravačkou mu pořádně zmáčknul krk, mezitím přenesl menší dávku reiatsu do levé ruky a dal Haruzenovi slušný úder do žaludku, poté ho pustil. Mel chuť ho ještě pořádně nakopnout, ale nečekaně se udržel. "Měl by ses chovat jinak v situacích kde ti jde každou vteřinu o život.." Prohlásil dost chladně. "S čistěním záchodů nemám zkušenosti, o tom bys mě možná mohla poučit ne..?" Při této větě podivně pohlédl na Keiko, na tváři měl zase velký úsměv.
Aki- Kapitán 3. divize
Haruzen Nikoto
Nechal jsem ho jen sem tam vklidu stál... Když skončil odflusl jsem si a řekl Neříkal jsi že nejsi agresivní ?? ... Jestli se nemílím todle je projev agrese.. A jestli jsi se nechal tak snadno vyprovokovat tak si pošetilý a nevyrovnaný... Jo a v této situaci mi šlo o život jo ?? zajímavé ...
Nechal jsem ho jen sem tam vklidu stál... Když skončil odflusl jsem si a řekl Neříkal jsi že nejsi agresivní ?? ... Jestli se nemílím todle je projev agrese.. A jestli jsi se nechal tak snadno vyprovokovat tak si pošetilý a nevyrovnaný... Jo a v této situaci mi šlo o život jo ?? zajímavé ...
Bulic- Člen 7. Divize
Keiko
Pozorovala ako už začal používať namiesto mozgu násilie. Nadvihla obočie a zavrtela hlavou. Takže svojim postavením sa chceš vyvyšovať nad nami členmi? Čo si akože myslíš? Že z tohoto si získaš nejaký rešpekt, alebo čo? Opýta sa ho tentokrát pohŕdavo ona, pretože inak sa fakt s ním komunikovať nedalo. Vlastne násilím riešiš všetky maličkosti. Aké detinské. Rozhodila rukami a kývla ramenami. Tohto chlapca začala ľutovať. Nemal to v hlave v poriadku.
Pozorovala ako už začal používať namiesto mozgu násilie. Nadvihla obočie a zavrtela hlavou. Takže svojim postavením sa chceš vyvyšovať nad nami členmi? Čo si akože myslíš? Že z tohoto si získaš nejaký rešpekt, alebo čo? Opýta sa ho tentokrát pohŕdavo ona, pretože inak sa fakt s ním komunikovať nedalo. Vlastne násilím riešiš všetky maličkosti. Aké detinské. Rozhodila rukami a kývla ramenami. Tohto chlapca začala ľutovať. Nemal to v hlave v poriadku.
Mina- Kapitán 11. divize
Puru Suimashi
Dlouho odpočíval na posteli ve svém pokoji
Je opravdu silný asi jsem si to moc maloval, vždyť já ho ani nezasáhl !
Chvíli smutně přemýšlí pak se však znovu zasměje vstane a znovu se obleče, učeše vlasy a vypadne z pokoje. Jakmiel ho zamkne pohodí klíčem a dá si ho do náprsenky.
Neví do čeho ruce vrazit a tak zamíří druhým směrem než kde se střetnul s Akim.
Po chvíli vycítí nějáké reitsu které je opravdu silné. A dokonce se mu zdá, že je tam více lidí. Blížím se tam, to reitsu je silné, ale i přes rušení tím silným cítím nějáké další osoby.
Přiblížím se blíže a prohlédnu si je na vlastní oči.
Není to snad?...to je kapitánka!! je neslušné tu jen postávat
Rozhlédnu se a vidím nějáké dva týpky jeden má pásku podkapitána a druhý je v rozepři s Akim! Ten si věří pomyslím si a ještě jedna holka.
Dojdu tam a nejprve se ukloním kapitánce.
Dobrý den jsem Puru Suimashi, nováček 2.divize usměju se a řeknu to i tomu podkapitánovi pak tak něják obrátím pozornost k těm třem.
Čágo, Sen-pai řeknu k Akimu a sleduju vývoj situací.
Dlouho odpočíval na posteli ve svém pokoji
Je opravdu silný asi jsem si to moc maloval, vždyť já ho ani nezasáhl !
Chvíli smutně přemýšlí pak se však znovu zasměje vstane a znovu se obleče, učeše vlasy a vypadne z pokoje. Jakmiel ho zamkne pohodí klíčem a dá si ho do náprsenky.
Neví do čeho ruce vrazit a tak zamíří druhým směrem než kde se střetnul s Akim.
Po chvíli vycítí nějáké reitsu které je opravdu silné. A dokonce se mu zdá, že je tam více lidí. Blížím se tam, to reitsu je silné, ale i přes rušení tím silným cítím nějáké další osoby.
Přiblížím se blíže a prohlédnu si je na vlastní oči.
Není to snad?...to je kapitánka!! je neslušné tu jen postávat
Rozhlédnu se a vidím nějáké dva týpky jeden má pásku podkapitána a druhý je v rozepři s Akim! Ten si věří pomyslím si a ještě jedna holka.
Dojdu tam a nejprve se ukloním kapitánce.
Dobrý den jsem Puru Suimashi, nováček 2.divize usměju se a řeknu to i tomu podkapitánovi pak tak něják obrátím pozornost k těm třem.
Čágo, Sen-pai řeknu k Akimu a sleduju vývoj situací.
Shark- Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Strana 5 z 19
Povolení tohoto fóra: