Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+20
Mishkenzie
Firel
Natsumi
dead wind
Tertaxka
passionpower
Nawaki
Myamoto Usagi
Bloodkick
Raiden
Ryuuka Hosentsu
Masahiro Hotake
Aki
Suki
Shizuka Hotake
Misman
Red
Yuki-onna
Solas
Miss_Atlantis
24 posters

Strana 18 z 22 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 18 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Natsumi Sat Jul 07, 2012 5:03 pm

Natsumi Yuhara

Spokojila se aspoň s tím, že nasadila Sei brouka do hlavy, a mírně sklonila hlavu na rozloučenou, než se zase otočila ke dveřím, aby se vrátila do své divize.

----------------------------------------------------------------------------
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 107
Datum registrace : 28. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 18 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Natsumi Tue Jul 10, 2012 12:20 pm

Natsumi Yuhara

Tentokrát to byl kapitánův příkaz a to mnohem víc omlouvalo to, co se Natsumi chystala udělat. Měli to načasované - ona čekala, dokud se Raidenovi nedostane nevyhnutelné, možná přímo vynucené audience u Sei. A zatímco bude kapitán odvádět pozornost...
Sama pak proklouzla velmi nenápadně směrem k archívům. Kdyby se jí někdo ptal, už měla pověření, nicméně bylo jednodušší, pokud ji ani v případě pověření neuvidí zbytečně moc očí, které by musela vyřadit z provozu, aby mohla v klidu pracovat.
Její reiatsu v tomto okamžiku už bylo nikoli zesláblé, ale automaticky se samo skrylo, takže bylo těžko zachytitelné. Neutíkala, nesnažila se ukrývat svou vlastní fyzickou přítomnost - to by bylo podezřelé. Jednoduše kráčela, jako by do archívů patřila, a poklidně si abecedně vyhledávala kapitánovy iniciály.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jul 10, 2012 1:23 pm

Tomisura Raiden

Z osmé divize vyrazil společně se svojí zástupkyní Natsumi, avšak těsně před první divizí se od ní oddělil, aby jejích vstup nebyl tak nápadný. Sám zamířil k Sei a to ve velkém. Objevil se před jejím kanclem v mírném záblesku a rukou rozrazil dveře. "Jsem zpět," zaburácel chladným tónem hned odedveří a vstoupil dovnitř. V ruce měl to slavné lejstro, které nějaký padouch zanechal u něho v divizi, který okamžitě hodil k Sei na stůl.
"Takže, máš nějaké vysvětlení proč bych o tomto neměl vědět? I kdyby to byla past, jak říkala moje zástupkyně, je to stopa, která by mi mohla pomoci. Já i Shichiseiken jsme v tomto za jedno," pronesl chladně a rozhodně. Vcelku ho zajímalo o co tu šlo a nechtěl odejít bez odpovědí. Mě právo to všechno vědět, jestli šlo doopravdy o jeho rodinu. Navíc bylo na něm poznat, že byl vskutku mírně rozčílen. A i kdyby mu nepomohla Sei, vkládal naděje do své zástupkyně, která se měla dostat do záznamů.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 10, 2012 7:40 pm

Natsumi -> Vzhledem k tomu, že vyšší důstojníci mají do archivu první divize volný přístup, nikdo tě nezastavil. Dědeček, který tam seděl za stolem, pouze chtěl, aby ses zapsala, žes tam byla. Byla to zkrátka nutná formalita. Samozřejmě, pokud bys chtěla k utajeným záznamům, byl by přístup už horší.
Našla sis oddělení personálu a vyhledala záznamy o Raidenu Tomisurovi. Byla tam vysvědčení, diplomy za plavání, dokumentace provázející jeho přestupy mezi divizemi a hodnostmi... nic, co bys nečekala. Nikde jsi tam neviděla onen znak.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Thu Jul 12, 2012 12:31 am

Natsumi Yuhara

Vyzkoušela i jiná jména "Tomisura" nebo "Raiden", ale hledání nepřinášelo kýžené výsledky. Nakonec se vrátila a zůstala postávat poblíž recepce (?). Potřebovala se dostat hlouběji. Něco tu muselo být.
Můžete mě zavést k utajeným záznamům? zeptala se staříka, co nejautoritativnější uměla, a vyčkávala.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 12, 2012 9:39 pm

Natsumi -> "To určitě můžu, ale k čemu vám to bude, když vás nenechám se do nich kouknout?" zakoulel očima děda. Narovnal se na své stoličce, až zapraskala. A nebo možná to praskaly jeho klouby... "A copak tam potřebujete, děvče?" zeptal se podezřívavě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jul 13, 2012 10:09 pm

Yuri Furukawa

Chtěla jsem se kapitánky optat, zda ode mě ještě něco potřebuje. Plány mi však překazil kapitán osmé divize, který přišel kapitánku navštívit. Klidím se tedy z cesty a rozhodnu se počkat v jiné místnosti. Poslouchat cizí rozhovory, navíc mezi kapitány, bylo to poslední, po čem jsem teď toužila. Snad si to brzy vyřeší a já budu moct pokračovat ve výkonu svého trestu.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 14, 2012 2:29 pm

Sei

nevěděla, co jí to tam Raiden řve u stolu, když ona sedí na balkóně. Ale s mírnými obtížemi a a velkou nechutí se tedy zvedla a přišourala se za ním dovnitř. Chvíli na něj koukala beze slova. Zase tohleto... Věděla, že s tím nedá pokoj, ale byla by radši, kdyby dal. Zbývalo jenom jediné... ten kdo to zavařil, ať si to taky sní. Nemusela přece řešit pořád všechno.
"Fajn, tak tu stopu následuj," pokrčila rameny. Žádné vysvětlování ale nenásledovalo. Věděla, že Raiden udělá beztak paseku, ať už mu pomůže nebo ne... tak ať to aspoň nemá tak snadné, když už musí.

Yuri -> Kapitánka ti během svého rozhovoru sama naznačila, abys raději vyklidila prostor. Zatím co jsi tedy seděla na chodbě, uslyšela jsi vedle sebe zašustění. Ani bys tomu nevěnovala pozornost, kdyby se najednou z toho směru neozval také hlas. Byl to dost úlisný a podezření vzbuzující mužský hlas.
"Pojď za mnou. Zavedu tě do druhé divize a budu od teď sledovat výkon tvého trestu." Hlas přicházel od zakuklené postavy v plášti. Pokud jsi za svých mladých let dávala pozor, jaké je složení první divize, mohla sis domyslet, že je to třetí důstojník Tougou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Jul 15, 2012 8:23 pm

Yuri Furukawa

Byla to jen chvilička, co jsem byla sama na chodbě. Nestihnu se totiž ani pohodlně usadit a už zaslechnu něčí mužský hlas, který se mi ani trochu nelíbil. Znamená to tedy, že jsem v první divizi již skončila? Kdyby to tak šlo ve všech divizích, mám svůj trest brzy za sebou! Ale s tím nejspíše nemůžu počítat... Než se vydám za postavou, pozorně si ji prohlédnu. Někde uvnitř své hlavy vím, kdo tento shinigami je. Něco mi říkalo, že patří k vyšší důstojníkům některé divize, ale momentálně ho nedokážu do žádné zařadit. Už je to přeci jen doba, co jsem odtud odešla a složení divizí se navíc tolik změnilo. Následuji postavu do druhé divize a mezitím přemýšlím, kdo to vlastně je.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 16, 2012 7:55 pm

(pokračujem ve dvojce)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 17, 2012 12:12 am

Izanagi

Dorazil jsem do toho domu neřesti. Vypadalo to, že podkapitán si zase někde obstarává ingredience na čaj, takže mě nebude moc uvést. Mě to sice nevadilo, ale tak nějak jsem tušil, že tenhle barák má svá vlastní pravidla. Bohužel jsem nemohl tušit, jestli je někdo právě uvnitř, nebo ne. Prostě jsem slušně otevřel dveře a vešel dovnitř jako kdyby byla uklízečka, co se tu o to každý den perně stará.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 17, 2012 6:56 pm

Shounagon Sei

se právě bavila o něčem s kapitánem Tomisurou, zřejmě o něčem kontroverzním, jako vždy. Když Izanagi bez klepání vešel, otočila k němu hlavu.
"Co ty tady, Izanagi? Mise splněna?" zeptala se trochu ostře, jak už bylo jejím zvykem, když ji Raiden zrovna rozčiloval. A nebo kdokoli jiný, samozřejmě. To pak nebrala ohledy a seřvala na tři doby i chudáky, kteří s tím neměli vůbec nic společného. Na Izanagiho byla vlastně teď na své poměry ještě milá, jelikož ho měla ráda.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 17, 2012 7:40 pm

Izanagi

Se rozhlédl po místnosti, aby mohl vidět, že Raiden je zde taky přítomný. No, ve skutečnosti potřebuju bombu, takže jsem se rozhodl, že se pro ní stavím do dvanácté divize... Zakašlal si, protože ve skutečnosti jako zkušený stratég moc dobře věděl, že se ta mise dala zvládnout, avšak to divné stvoření nebylo příliš obvyklým jevem. Stáhli jsme se prostě kvůli bezpečí chizu, ale to jsem jí jako bývalý kapitán jedenáctky nemohl říct. Dorazil jsem, protože mi to bylo přikázáno.. Zamával jsem dopisem, který mi byl doručený, i když jsem měl pochybnosti o tom, jestli si ze mě náhodou někdo nedělá srandu nebo tak něco. Katanu jsem měl naostřenou pro každého vtipálka...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jul 20, 2012 11:12 pm

Firel
Když se mi po tom pomalém plachtění vzduchem a konečném přistání zatočila hlava, bylo mi jasné že zpátky do dvanáctky jen tak nepoletím.
Měl bych se potom raději stavit do čtvté. Jeden nikdy nevím co se mu může po takové zkušenosti stát.
Přistál jsem někde u hlavních dveří do divize, takže jsem se musel ještě nějakým způsobem dostat nahoru.
Dokázal jsem málem sbalit vnučku vrchní kapitánky, odrazit cero vlastním kidem, tím zlikvidovat celou vesnici, téměř z ničeho vytvořit smrtící kido jen aby mě ve finále zabili schody? Pomyslel jsem si při vidině tch "pár" pater schodů které jsem musel vyjít.
Když jsem se tedy vybelhal nahoru jako nějaký mrzák, uviděl jsem již otevřené dveře do kanceláře vrchní kapitánky. Zaklepal jsem a vešel, jenže v tu chvíli se mi z těch schodů opět zatočila hlava a já byl nucen opřít se o dveře. Tak tak jsem to ustál a z hluboka oddechoval.
Pokud mě nezabily schody, tak ten její šumák mě zaručeně dorazí. Doufám že si toho nevšimla.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Sat Jul 21, 2012 5:48 pm

Natsumi Yuhara

Jsou to tajné záznamy, odpověděla, jako by to přece dávalo smysl. Takže se potřebuji podívat do tajných záznamů. Kousek historie, přesněji. Jistě víte, že by tajné měly zůstat i poté, co odejdu, takže... proč se vůbec ptáte a nač tady ještě čekáme? Víte jistě, že povinnosti podkapitána jsou náročné, nemám celý den. Pokud se nechcete vymlouvat, že vám nestačí povolení kapitána, mohl byste mě k nim, prosím, vzít a nechat nahlédnout? Na založených pažích byla jasně znát páska, navíc Natsumi začínala bubnoval prsty, což by každý měl vycítit jako signál, že jestli nezačne dělat to, od čeho tu je, vykoukají z toho pro něj problémy. Přesto se stále tvářila neutrálně přívětivě, což se mohlo každou chvíli odmítání změnit - přecejen na ni její pozice poslední dobou doléhala a Natsumi by se dokázala uchýlit k metodám, které by jí jinak byly naprosto cizí.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 24, 2012 11:10 am

Shounagon Sei

"Aháá, tohle, no potěš koště, oni už to poslali..." zamrmlala si a bylo jasné, že její podpis na dopisu možná není až tak vlastnoruční, ale to už tak zkrátka chodilo. "Dobře, Raidene, chvíli počkej, jen vyřídím pár milejších povinností, hádám, že ti další nejsou daleko, tak to snad smetem při jednom..." přešla ke stolku, který stál u stěny a na něm byla ozdobná skříňka, kterou otevřela. V tu chvíli vešel i Firel, jak kapitánka předpokládala. Nějak se ale motal. Že by už přehnal oslavy svého povýšení? To bere nějak hopem! Kapitánka po něm loupla káravým okem, ale nic neřekla. Jen ze skříňky vyndala čistě bílá, zbrusu nová haori.
"Fireli, jdeš právě včas," řekla jenom a zahučela na chvíli do kumbálu vedle kanceláře, kde měla svoje oficiální kapitánské oblečení. Asi by se nehodilo dekorovat kapitány v pyžamu... přestože to už takto probíhalo v dost familiérní atmosféře... No, co se dalo dělat, nebyl čas na ceremoniály.

Natsumi -> "Nojo, klid, já jen že jsem toho dost přečetl, tak bych vám mohl usnadnit hledání, ale dobře, jak si přejete..." mrmlal stařík a vytáhl velký svazek klíčů. Potom se šoupavou chůzí vydal někam dozadu a zvedl ruku, abys ho následovala. Trvalo to celou věčnost, než sešel po spoustě schodů k jakýmsi starým dveřím. Nevypadalo to po pravdě moc jako tajný archiv. "Snad tam bude, co hledáte. Jak tady posledně kapitáni zničili celý archiv, ještě pořád některé dokumenty postrádáme a nejspíš toho hodně zničili..." skřehotal, zatímco pomocí klíčů a nějakých záhadných kidou technik odemykal dveře. Potom je otevřel a pokynul ti dovnitř. Bylo tam dost šero a zatuchlo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jul 27, 2012 9:10 pm

Firel
Na nějakou chvíli jsem byl duchem nepřítomen. Takže jsem si ani nevšiml že vrchní kapitánka někam zmizla.
Pokud si nezačnu dávat pozor tak se tím kidem jednou snad zabiju.
Dostal jsem ze sebe potom co jsem rozdýchal a rozchodil ty schody.
Takže ten dopis nebyl nějaký vtip. Konstatoval jsem cestou k již dvěma přítomným.
Bylo na mě jasně vidět že nejsem zrovna dvakrát v pořádku, ale snažil jsem se vypadat normálně.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Jul 27, 2012 9:19 pm

Izanagi

Chvíli jsem tam ještě postával, jako kdybych stál frontu na oběd. Má nožka momentálně předváděla skákací sólo ve třetí sloce hymny Seireitei - prostě jen tak nervózně klepala. Velmi jsem se divil, že je tu i Firel, o kterém jsem dlouhou dobu neslyšel. Přeci jen on byl z té druhé strany barikády - uznávaný odborník na kidou, zatímco já jsem byl uznávaný odborník na abecední seřazení orgánů nepřítele. V hlavě mi běhalo, čím se vlastně desátá divize zabývá a koho v ní vlastně znám. Nebylo to lehký po tom všem, co jsem kdy vypil..
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Sat Jul 28, 2012 10:04 am

Natsumi Yuhara

Stiskla rty a nic neřekla. Mohla by mu věřit a urychlit si hledání, nebo ho naopak naprosto zničit. Nad vzhledem "tajného archívu" se ani nepozastavila, jen jí zacukalo v koutku úst. Žaludek jí ale poklesl, když se stařík zmínil o boji kapitánů a možných chybějících dokumentech. Při její smůle jsou dobře spálené určitě zrovna ty, které potřebuje najít.
Není to zase tak tajné. Jen o tom ví málo lidí a ti, co ví, nejsou moc sdílní, pronesla tiše a přimhouřila oči, aby prorazila šero. Pokud dobře rozumím, vy celý den sedíte u recepce a toto je vaše práce. Co trocha oživení a akce? Byl byste tak hodný a nesl světlo? obrátila se na staříka. Pořád by mohla využít jeho pomoc, kdyby se ukázalo, že záznamy jsou poškozené. Poté, jak reagovala Sei, už znovu jen tak z marné naděje nechtěla znovu zmiňovat narovinu, o co přesně jí jde.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 31, 2012 8:43 am

Shounagon Sei

se během překvapivě krátké chvíle převlékla do svého kapitánského hávu a vrátila se do kanceláře, složená haori v rukou. Zamračila se, když viděla, že Razaki se ještě stále nedostavil. Ale chápala, že má možná hodně práce. I tak mohl aspoň někoho poslat... no nic. V dopisu se nakonec nepsalo, že by měl přijít okamžitě, pouze co nejdřív, i když bylo nepříjemně, že toto bude muset dělat nadvakrát.
"Ehm hm!" odkašlala si kapitánka a pohlédla na Izanagiho a Firela. "Takže děcka! Jsem ráda, že vám tady můžu říct, že jste v Gotei 13 odvedli kus dobré práce! Nemohli jsme si toho nevšimnout a vaše úspěchy nebudou neodměněny. Nebo nepotrestány?" usmála se. Život kapitána nebyl zas tak skvělý, jak si možná všichni mysleli. Izanagi to věděl, Firela nejspíš čekalo překvapení, ale přece mu ho nebude kazit. Nejdříve přistoupila k Izanagimu. "Kentaro Izanagi, vítej zpět," pronesla a podala mu jeho nové haori desáté divize. "Nerozmlať nám knihovnu, jo?" uchechtla se. Pak přistoupila k Firelovi. "Dakuraito Fiteli, vítám tě v řadách kapitánů! Brzo poznáš, že je to tvrdá dřina a velká zodpovědnost. Věřím, že to v sobě máš a těším se, čeho se od tebe ještě dočkáme!" pronesla slavnostně a podala mu také jeho haori. Potom odstoupila.

Natsumi
-> Stařík jen pokrčil rameny a vzal lucernu, která byla postavena vedle dveří. Pomocí kidou ji rozzářil a pozvedl. "Tak kam?" zeptal se s pohledem na Natsumi. Byl docela zvědavý, co tady tahle dívenka chce a proč s tím dělá takové tajnosti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jul 31, 2012 9:14 am

Izumi Razaki

Do 1. divize jsem zase tak moc nespěchal. Opravdu jsem v tom neviděl zase takovou výhru, budu vést divizi stejně jako jsem to dělal od smrti kapitánky, všechno papírování bude pořád na mě a jediná změna bude, že místo cool pásky budu nosit hnusnej bílej hadr, kterej musí překážet v bitvách. Mimoděk jsem si ani nevšiml, že už jsem dávno prošel dveřmy do budovy, ani jsem nezeregistroval, zda byly otevřené... pak jsem si to zamířil přímo do mísnoti, kde sídilila mumie
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 31, 2012 10:18 am

V oné místnosti byli kromě mumie taky Raiden a Izanagi s Firelem, kteří byli podle všeho právě prohlášeni kapitány.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jul 31, 2012 10:32 am

Izumi Razaki

Vypadalo to, že zase tak moc nevyrušil, protože ta slavnostní část zřejmě už skončila. Lehce si odkašlal. Doufám, že nejdu pozdě, přišel jsem... tak rychle, jak to jen šlo... řekl po chvilkovém zaváhání. Koneckonců nemohl přijít dřív, to bylo technicky nemožné, už takhle přišel o pár hodin dřív, než myslel...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 31, 2012 11:20 am

Firel
Na chíli jsem doslova zamrzl když jsem si vědomil co by ten trest mohl znamenat.
Jsem opravdu šíleně zvědav jak se budu zbavovat toho velkého chuchvalce papírů zvaného kancelář.
Když jsem se konečně vrátil myšlenkami zpět do reality viděl jsem akorát Razakiho, jak se blíži ke kapitánce.
Počkal jsem než Sei nominovala i jeho a potom akorát pronesl.
Děkuji za tu čest stát se jedním z kapitánu Gotei 13.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Aug 01, 2012 8:41 pm

Shounagon Sei

"Jistě," kývla na Razakiho s mírným úsměvem, aby viděl, že ho nechce zabít. Počkala, až došel na místo, mezitím si došla i pro jeho nové haori. "Izumi Razaki, není to pro tebe asi nic nového, ale s potěšením tě jmenuji oficiálně kapitánem třetí divize. Hodně štěstí!"
Kývla potom na Firela, který poděkoval.
"Někdo nějaké dotazy?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 22 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: