Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+20
Mishkenzie
Firel
Natsumi
dead wind
Tertaxka
passionpower
Nawaki
Myamoto Usagi
Bloodkick
Raiden
Ryuuka Hosentsu
Masahiro Hotake
Aki
Suki
Shizuka Hotake
Misman
Red
Yuki-onna
Solas
Miss_Atlantis
24 posters

Strana 10 z 22 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 10 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Nawaki Tue Jan 17, 2012 11:07 pm

Izumi Razaki

Rozhlédl jsem se kolem sebe. Vypadalo to, že jsme zpátky v Seireitei, ale Baru tu nebyla. Netušil jsem, zda jí to vyplivlo někde v Hueco Mundo, nebo do chřtánu Sarlacca, nebo kamkoliv jinam. Ok, je na čase chovat se profesionálně, takže Amaru? Vyrážíme ihned do třetí divize, tam zjistíme, jaká je situace, zda se vyřešilo to ztrácení lidí, cestou se pokusíme zjistit, zda je Baru v pořádku, nějaké námitky? řekl jsem a vymetl Amarovi z hlavy písek.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 10 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Solas Wed Jan 18, 2012 9:15 pm

Na Soukyoku bylo ticho a prázdno. Ostatně celé Seireitei bylo utichlé. Také jste tu cítili mnohem větší působení trhlin. Neměli jste ponětí, co se děje a co je s vašimi divizemi. Byl čas to zjistit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 16, 2012 7:13 pm

Na Soukyoku vládl klid, dokud se v prostoru neotevřela vrátka...podivná vrátka...po chvíli z nich vylezly dvě postavy. Kapitán 13. divize a podkapitánka 6. divize.

Akio

Zastaví se a rozhlédne se. Pak nasaje plnými doušky spirituální vzduch...to bylo něco...domov...mrzký domov. Zase doma! Ale...nějak mi to tu nesedí...necítím mnoho důležitých reiatsu. Otočí se k Suki. Povinnosti volají...necítím nikde Yasumarua, myslím, že by jsi měla zkontrolovat svou divizi....já zkontroluji svou a seženu Sei o co si požádala. Otočí se zpět k Seireitei.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Feb 17, 2012 9:15 pm

Taiketo Suki

Cítila se báječně! Nebo aspoň spokojeně! Konečně byli doma! "Jupí!" vypískla z čiré radosti a skočila na Akia, načeš se ho chytla kolem krku. Držela se ho jak opička. "Máš pravdu, je třeba pokračovat ve svých povinnostech.. Jen.. Vím, že to teď možná bude znít hloupě, když už jsme prakticky doma, ale.. Dávej na sebe pozor, prosím." šeptla a počechrala mu jeho dlouhé bělostné vlasy. Na Sukiině tváři přitom zářil usměv, takhle to mělo být.. Všechno už mělo svůj smysl..
"A co když tam Yasumaru-sama nebude? Co mám v tomhle nepořádku dělat?!"
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Feb 17, 2012 9:22 pm

Akio Ukitake

S úsměvem objal Suki a políbil ji. Neboj...tady už mi toho moc nehrozí...doufejme.. Mrkne na ní a položí ji...měl své povinnosti a ona byla relativně v bezpečí. Tak...ehm...no....improvizuj. Usměje se a pak zmizí shunpem pryč.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Feb 20, 2012 5:16 pm

Taiketo Suki

Bez řeči a s hlavou v oblacích se rozběhla směr kasárný 6. divize. Suki v tu chvíli tížilo tolik myšlenek, že měla dojem, že jí ta kebule doslova praskne. Už jenom skutečnost, že necítila reiatsu svého kapitána byla k nesnesení.
"Věděla jsem, že se něco pokazí!" brblala si Suki pro sebe, načeš zmizla v dáli.

----------------------------------------------------------------------------
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 7:07 pm

Akio Ukitake

Shunpem dorazil na vrcholek Soukyoku. Haori mu jen zlehka zavlálo v slabém větříku. Pak se pomalu rozešel k bráně. Členové divize by tu už měli být.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 22, 2012 8:16 pm

Izumi Razaki

Zdravím, Ukitake-taicho, co vy tady? ozval se můj hlas. Vyrazil jsem porozhlédnout se po Baru, protože jsem se bál, zda se neobejvila někde v nebezpečí a odsud byl nejlepší výhled... přítomnost kapitána mě lehce překvapila... ostatně poslední kapitán kterého jsem viděl byl Kuchiki-taicho a toho jsem se snažil zabít...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 8:40 pm

Akio

Překvapí jej podkapitán 3.divize. Ehm...Dobrý den...Razaki-san?! Řekne přičemž doufá, že to nesplet. Já? Nyní nesu nějaké věci pro Sotaicho a poté jdu hledat Baru. To mi připomíná...prý zmizela někam s vámi, nevíte o tom něco? Zahledí se na něj.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 22, 2012 8:58 pm

Izumi Razaki

Ach ano... mě, jí a ještě Izumi Amara ta divná trhlina vcucla do Hueco Mundo, ale podařilo se nám projít gargantou zpět, bohužel nás to zřejmě vyplivlo na jiných místech, také jí hledám... chci se přesvědčit, že je v pořádku... řekl jsem. Nespojíme tedy síly, když máme stejnou misi? kontstatoval jsem očividnou věc... trochu jako Vulkánec...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 9:02 pm

Akio

Hueco mundo? Trhlina? Zatracené Reimei se svými pokusy. otočil se ke členům své divize a pak zpět k Razakimu. Pokud nemáte jiné povinnosti, tak rád. Suzaku by mi měl zdělit, kde se nachází. Pokýval hlavou.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 22, 2012 9:06 pm

Izumi Razaki

Celá 3. divize je ve stavu pohotovosti, nemyslím si, že tam můžu udělat víc. Jsem vám plně k dispozici taicho... řekl jsem. Přesto, že jsem už podkapitánoval docela dlouho tak jsem se s kapitánem Ukitakem ještě pořádne nesetkal. Každopádně jsem cítil trochu vinu za to, že není podkapitánka k nalezení, takže jsem uvítal kapitánovu pomoc...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 22, 2012 9:36 pm

Členové 13. divize

se už také sešli na vrcholku a čekali na rozkazy kapitána. Dost překvapeně se dívali na průchod, který si tam zel ve vzduchu na nebi. Nikdy nic podobného neviděli... což se dalo chápat, protože v minulosti, kdo tohleto na nebi vidět, už o tom neměl šanci vyprávět za živa někomu dál.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 9:50 pm

Akio

Otočí se ke členům. Chci abyste hlídkovali zde. Nikoho nepusťe dovnitř ani ven bez výslovného rozkazu někoho z Kapitánů. Nechci aby nám tu pobíhali shinigami...už tak je to slabé. Dále...někdo z vás zajděte do 12. Divize a sežeňte si Vysílačky. Řekněte, že jsem vás poslal a že jsme prostě zapoměl. To je vše...opatrujte se. Usměje se na ně a pak koukne na Razakiho. Zanesu Sei vysílačku. Dokud nám Suzaku nepodá informace, nevíme kde hledat...eda nejspíš nebude v Hueco Mundo a v Seireitei také ne, i když může být někde mimo...daleko mimo dosah...každopádně...najdeme ji. Pak se otočil a pomalu vlezl do průchodu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 22, 2012 9:53 pm

Izumi Razaki

Kdyby bylo potřeba, tak můžu vzburcovat třetí divizi. Je připravená k akci a mám tam schopné lidi... myslím že bych dokázal rozganizovat tak 20 pátracích zkupin bez problémů... řekl jsem, ale asi to nebyl nejlepší nápad... přece jen ty trhliny pořád dělali bordel...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 9:55 pm

Akio

Né to radši né...shinigami by se teď neměli pohybovat pokud to není maximálně nutné. Nechceme jich ztratit ještě více. Mrkne a pak zmizí v průchodu. Bylo na Razakim, zdali ho bude následovat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 22, 2012 9:57 pm

Izumi Razaki

No nejspíš máte pravdu... nerad bych ztratil další svoje členy... už takhle jsem se nevzpamatoval ze ztrát z bitvy s Reimei, teď tohle...
dodal jsem a sledoval kapitána...

-------------------------------------------------------------------------
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 24, 2012 8:16 pm

Vrchní kapitánka prošla skrz. Konečně zase doma! Nemohla tomu skoro uvěřit. Rozhlédla se kolem sebe. Jo... všechno bylo celkem v troskách. No, to se dá postavit. Ale byla přivítána nadšenými hlasy členů Gotei 13! To bylo hlavní. Vyslechla si od nich v rychlosti novinky a potom zamířila do dvanácté divize, kde očekávala nejdůležitější konání.

---------------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 25, 2012 2:31 pm

Kitsune

Prošla jsem branou a na druhém konci se zastavila. Konečně zpátky. Pěknej výlet to byl, ale přišel v blbou chvíli. Taky to mohlo počkat až skončí zkouška. No co, co se stalo, stalo se. Chvíli tu počkám, jestli půjde i Akisha a pak se uvidí. Mumlala jsem si potichu, opřela se o nejbližší zeď a čekala na Akishu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Sat Feb 25, 2012 4:47 pm

Akisha Shihomaru

Prošla portálem a vylezla na Soukyoku. Nadechla se a rozhlédla se kolem, byla zase doma a byla ráda, i když věděla, že to co se stalo bude mít stejně nějaký důvod. Uviděla jsem Kitsune a došourala jsem se k ní. "Tak a jsme doma. Konečně! Teď by ses měla vrátit na akedemii a dokončit zkoušku o které jsi mluvila... Já se budu muset vrátit do kasáren a podívat se jestli tam někdo je. Myslím, že tu zkoušku uděláš." Řekla jsem a usmála se na ni. Chtěla jsem ji povzbudit. Vřele doufám, že v kasárnách je někdo z dvojky. Zamyslela jsem se. "Nebo mám jít na akedemii s tebou???" Zeptala jsem se jí.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 25, 2012 5:05 pm

Kitsune

Akisha prošla skrz a šla ke mně. Dík. Nevím proč, ale mám pocit, že zkouška ještě nějaký čas nebude. Řekla jsem ji na řeči o zkoušce. Na akademii stejně musím, Artemis už určitě šílí strachy. Prohlásila jsem a ještě dodala. Záleží na tobě, jak se rozhodneš. Odpověděla jsem ji na otázku a višla vstříc akademii.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Sat Feb 25, 2012 5:10 pm

Akisha Shihomaru

"Raději běž... Uvidíme se později, Ahoj." Řekla jsem za ní, otočila jsem se a šla do svých kasáren.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 25, 2012 5:11 pm

Kitsune

Akisha semnou tedy nešla. Mávla jsem ji na rozloučenou a vydala se zpět na akademii.

----------------------------------------------------------------------------
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Mar 27, 2012 8:58 pm

Shounagon Sei

se rozhlížela po tom, co bývalo její kasárnou. Samozřejmě, snahy o úklid a rekonstrukci tu byly, to musela ocenit. Ale zkrátka a dobře... bylo to málo. Teď snad bude čas na to, aby se postavila nová kasárna. Chtěla vědět o všem, co se dělo po tom, co odešla nedobrovolně ze Seireitei... ale to počká. Už se rozhlížela, kde složí dnes hlavu, když kolem ní zavířil vítr.
"Tougou! Vidím, že jsi to tady měl pevně pod kontrolou..." pronesla kousavě.
"Dokonale, kapitánko," ozval se za ní neproniknutelný hlas. "Nyní mě prosím následujte. Budete se moci vyspat a podáme vám hlášení o tom, co se podařilo zjistit tajné policii o dění v posledních dnech." Sei jen protočila panenky. "A dáme vám kakao. S šumákem."
"Nojo, tak dobře..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Mar 27, 2012 10:22 pm

Izanagi

Ve stejný okamžik však zavál vítr a před oběma se zjevil Izanagi.V dlouhými vlasy a velkou postavou v jednom již vypadal jako opravdový barbar. Mám něco, co by vás mohlo zajímat, než se vydáte do své lože... pronesl klidným a chladným hlasem zatímco z vnitřní kapsy vytahoval malou obálku. Samozřejmě, že něco takového u sebe on mít nemohl, porušil by ti tím spoustu předpisů. Navíc nechtěl riskovat, že by artefakt mohl vytratit...
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 22 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: