Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+20
Mishkenzie
Firel
Natsumi
dead wind
Tertaxka
passionpower
Nawaki
Myamoto Usagi
Bloodkick
Raiden
Ryuuka Hosentsu
Masahiro Hotake
Aki
Suki
Shizuka Hotake
Misman
Red
Yuki-onna
Solas
Miss_Atlantis
24 posters

Strana 17 z 22 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 17 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri May 25, 2012 10:20 am

Shounagon Sei

povytáhla mírně obočí.
"Právě sis sám odpověděl. Velký potenciál nesmí být ponechán ladem, to je nebezpečné. Samozřejmě jsme chtěli tvoje co největší využití pro Gotei 13, tvoje síla se zdála dobrým doplňkem mezi naše shinigami, viděli jsme v tobě výjimečný talent a chtěli jsme, abys ho rozvíjel co nejlépe," vysvětlila klidně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 17 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro dead wind Fri May 25, 2012 11:21 am

Izanagi

Neměl jsem žádné otázky, přestože jsem věděl, že další otázky se naskytnou časem. Možná bych se vsadil, že až pronikneme do nějakého z těch plánovaných komplexů, budeme mít otázek více než dost. Prozatím jsem byl s plánem mise spokojený, avšak kapitán tu byla Kasumi.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri May 25, 2012 9:08 pm

Nakayama Chizu

Kasumi-TAICHOU, Izanagi-EXTAICHOU, Chizu-sama... Začne si vedle nich připadat trochu nesvá a malinkatá. Lépe už nemohl vyjádřit, že je tady vlastně k ničemu. Nakonec, k čemu na tu misi vlastně vůbec půjde, když na ní jde kapitánka a bývalý kapitán. Ti jsou určitě dost silní na to, aby se o všechno postarali sami. A ona? Bude jim tam akorát překážet! Navíc, takhle mise vypadá nebezpečně. A to se jí rozhodně nelíbilo. Válka s Reimei zrovna nebyla procházka růžovým sadem a představa, že by se teď měla setkat s někým z nich, jí naháněla hrůzu. Nedostali sice za úkol zničit poslední zbytky Reimei, ale je velmi pravděpodobné, že když se jedná o jejich laboratoř, pár se jich tam najde. A tak, když muž, který jim sdělil vše potřebné k misi, domluví a optá se, zda nemají nějaké dotazy, pohlédne na všechny přítomné a chystá se promluvit. Její otázka ohledně toho, zda je opravdu nutné, aby se této mise také zúčastnila, zůstane nakonec nevyřčená. Ať už se jí tato mise jakkoliv nelíbí, je její povinností na ní jít, i kdyby tam měla jen dohlížet na to, zda si ti dva vedou dobře a zda jim tam náhodou nepřekáží.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri May 25, 2012 10:00 pm

Haruka Kasumi

Bylo jí trochu proti srsti, že po té, co onen neznámý domluvil, zůstali Izanagi s Chizu mlčet. Ale což, nechala to být a převzala si obálku se souřadnicemi. Sei-dono... Nikdy si neuvědomila, jak hrozně to zní. Čas na zabívání se takovými věcmi však vypršel. Hned, jak se naskytnul prostor pro dotazy, chtěla se otázat, proč tam vysílají zrovna jí, když ona o Reimei nevěděla dvakrát mnoho. Už si ani pořádně nepamatovala, co se tenkrát stalo, kde byla, že o tom měla jen minimum informací, ale tehdá přišla se svou skupinou k závěru toho velkého střetu. Možná nechtějí, abych měla dojem, že jde všechno mimo mě. Napadlo jí a rázem tak následné domněnky umlčela.
Když se k tomu nikdo neměl, chopila se řeči sama. ,,Asi už nikdo nic nemá. Takže, vyrazit máme zřejmě okamžitě." Hlesla a otevřela obálku, jejíž obsach by jim měl prozradit směr, kterým se vydat.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri May 25, 2012 10:16 pm

Neznámý úředník

Pokynul hlavou. Můžete se připravit, ale měli byste vyrazit co nejdříve. Ukloní se a odejde z místnosti.

V dopise stálo:
"Vaším úkolem je zjistit, co se v dané laboratoři nachází a pokud to bude nutné, zničit to. Pokud to bude možné, můžete přinést vzorky, pokud to bude možné. Laboratoř po sobě ZAHLAĎTE. Souřadnice najdete na dalším papíře. S přáním hezkého dne. Shounagon Sei, Sotaicho Gotei 13.

PS: Dávejte na sebe bacha a přibalila jsem vám něco co vám jistě přijde k užitku."

V obálce se nacházely tři balíčky šumáku a další papírek se souřadnicemi.

Pokračujme v Laboratoři Reimei (Úvodní post tam už je) HERE
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 25, 2012 10:57 pm

Tomisura Raiden

Zahleděl se na Sei a vyslechl si to co mu chtěla říct. Zvolila velmi... čekanou odpověď, ale budiž co s tím asi tak měl dělat. "Výborně," hlesl jen a mírně se usmál. "V tom případě pokud je to vše co jsi mi chtěla říct, půjdu. Kdyby něco, pošlete pro mě, měl bych být minimálně na dosah Kida. Osobně nedoporučuji nikoho posílat až na mésto kde budu... mohl by dopadnout stejně jako Rukongai po mém narození," hlesl a v tu chvíli se mu opět vybavilo vyprávění co zaslechl ještě jako dítě. Nebylo hezké na to vzpomínat.
Pomalu pak posunul ruku směrem k zanpakuto. Kolem něj se zvedla vlna Reiatsu, které však v současné době nemohlo Sei moc pochuchat i když se jednalo pro členy divizí o smtelnou dávku. "Ban-kai," šeptl a Reiatsu na moment zmizelo, úplně. Pouzdro na zanpakuto se rozpadlo, katana se přetvořila a na těle se mu vytvořilo diamantové brnění. Reiatsu bylo zatím utlumeno, ale šlo mu to dost těžko. "Zatím, Sei-sensei," bylo poslední co bylo slyšet než se kolem něj zajiskřilo a za pomoci Shunpa zmizel.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 28, 2012 9:07 pm

Shounagon Sei

"Jelito..." zamumlala si pod vousy. Potom se zamyslela. Tougou nějak nebyl nikde k nalezení, takže bylo zřejmě na ní, aby vymyslela nějaký úkol pro jejich přítelkyni z Reimei. Vydala se tedy pro ni a po cestě uvažovala, co by na jejím místě Tougou udělal...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon May 28, 2012 10:14 pm

Yuri Furukawa

Už jsem docela dlouho čekala na to, než se někdo objeví a objasní mi, co bude mým úkolem. Omrzelo mě přemýšlení nad tím, jaké úkoly by mě mohli čekat a začala jsem uvažovat nad tím, zda na mě nezapomněli. Ale vzhledem k tomu, že by mě určitě neradi viděli pobíhat samotnou někde po Seireitei, tak si mě určitě budou hlídat a jen tak na mě nezapomenou. Nudou a poradou znavena se po nějaké chvíli uvelebím na jednom z křesel, které se nachází v předsíni u místnosti, kde se konají kapitánské porady, a usnu na něm.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 04, 2012 9:10 pm

Shounagon Sei

Po nějakém čase se jí podařilo jejich návštěvnici najít. Spící v křesle. Kapitánka se na ni nejdřív dívala s pozvednutým obočím. Potom si velice hlasitě odkašlala a dál se na ni upřeně dívala, aby to byla první věc, co Yuri po probuzení uvidí. Musel to být dost děsivý pohled.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jun 04, 2012 10:15 pm

Yuri Furukawa

Hluboko ponořená do svého snění nezaslechnu přicházející kroky. Zrovna se vznáším mezi oblaky nad Seireitei, když tu náhle spatřím něco pro mé oko zajímavého! Čičí! Zvolám ze spaní na malou černou kočičku. Když si však někdo hlasitě odkašle, leknutím spadnu z jednoho obláčku, na kterém jsem se právě usadila a probudím se. Pro jistotu se leknu ještě jednou a to děsivého pohledu vrchní kapitánky. Chvíli mi trvá, než se z tohoto šoku vzpamatuji. M-moc se omlouvám! Asi jsem musela na chvíli zavřít oči a neslyšela jsem vás přicházet. Rozhodně jsem tu nedělala to, co vypadalo, že tu dělám! Snažila jsem se popřít to, že jsem tady právě spala. I když nejspíše oběma z nás bylo jasné, co jsem tu dělala. Už máte pro mě nějaký úkol? Ráda bych s tím začala co nejdřív. Optám se, abych změnila téma a pousměji se. Opravdu jsem se těšila, až začnu s plněním svého trestu. Možná proto, že nevím, co mě čeká.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 05, 2012 8:33 pm

Shounagon Sei

"No, řeknu ti pravdu. Původně jsem chtěla, aby ti dal nějaký úkol můj třetí důstojník. Je to tak trochu sadista, aspoň se to říká, takže by určitě vymyslel něco, na co bychom nezapomněli... ale on tu momentálně není a já bych opravdu potřebovala zrovna teď masáž nohou... co na to říkáš? To ještě jde, ne?" řekla to bez okolků kapitánka. Normálně by to asi nějak ještě zaobalila, ale opravdu ji ty nohy už bolely...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jun 08, 2012 5:24 pm

Yuri Furukawa

Když se zmínila, že ten člověk, který mi měl původně vymýšlet nějaký úkol je někde kdo ví kde, je sadista, docela se mi ulevilo, že mi bude muset můj úkol k mému trestu vymyslet někdo jiný. Když mi však kapitánka oznámila, že by potřebovala masáž, dost mě to překvapilo. Navenek však nedám nic znát. Příliš se mi nechtělo masírovat nohy této velmi staré vrchní kapitánce, ale není to nic, co bych nezvládla udělat. A kdy na to vlítneme? Optám se s úsměvem na tváři. Pokud všechny úkoly budou takovéhle, mohla bych mít svůj trest splněný ve velmi krátké době!
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 11, 2012 8:32 pm

Sei

"Hm, klidně hned!" pronesla, potěšena Yuriným entuziasmem! Hned si to zamířila k sobě do kanceláře a čekala, že ji bude Yuri následovat. Prošla skrz ni a otevřela dveře, kterých by si někdo ani nemusel zprvu všimnout, jelikož byla dobře ukrytá na boku kanceláře a viselo na nich něco jako gobelín s obrázkem nějaké mořské příšery s mnoha chapadly. Dveře vedly do místnosti, kde nejspíš kapitánka relaxovala. Vonělo to tam zvláštní vůní vonných tyčinek, byly tam polštáře, pověšené různé šátky, spousta svíček, krabiček, samozřejmě ani stohy papírů nechyběly.
"Vezmi prosímtě tuhletu židli ven, tam to bude lepší! Dnes je pěkné počasí..." ukázala kapitánka na nízkou stoličku stojící u stěny. Sama se začala hrabat v nějaké skříňce.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jun 11, 2012 9:14 pm

Yuri Furukawa

Následuji vrchní kapitánku do její kanceláře. Když vstoupím dovnitř, kapitánka otevře dveře velmi dobře ukryté nejspíše před nezvanými hosty. Z vnitřku místnosti na mě dýchne nějaká zajímavá vůně. Pohlédnu dovnitř. Spatřím něco, co nejspíše slouží jako kapitánčina odpočinková místnost. Začnu si prohlížet každý kout a zkoumat vše, co je uvnitř. Vypadá to tu opravdu pěkně. Tady se určitě musí dobře relaxovat. Když se konečně probudím z toho omámení (ty vonné tyčinky mají určitě nějaký oblbovací účinek!), uposlechnu rozkaz a natáhnu se pro určenou stoličku.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 12, 2012 9:21 pm

Shounagon Sei

se přesunula ze svého tajného kumbálu na terasu, kterou si nechala u kanceláře vybudovat, když znovu stavěli tuto zničenou kasárnu před pár týdny. Tam si sedla do pleteného křesla a naznačila ti, abys jí dala onu stoličku, kterou jsi přinesla, pod nohy. Pěkně se uvelebila a podala ti Alpu...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jun 13, 2012 8:27 pm

Yuri Furukawa

Položím stoličku kapitánce pod nohy a kleknu si na zem. Uchopím do ruky lahvičku, kterou mi kapitánka podá a prohlédnu si ji. Chvíli přemýšlím, jak se vlastně masíruje. Tohle nás na akademii neučili! Po chvíli však odhodlaně otevřu lahvičku, dám si pár kapek obsahu do dlaně a rozetřu si to po obou rukách. Pak uchopím jednu kapitánčinu nohu do obou rukou a prostě začnu masírovat, ačkoliv si nejsem jistá tím, zda to dělám dobře.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 18, 2012 8:19 pm

Na tváři kapitánky tě nejspíš vyděsil poměrně vražďácký výraz, takže ti to asi moc nešlo, ale nic neříkala. Dokonce se pokusila dělat jakoby nic, když ses na ni podívala. Zavřela oči a snažila se užívat si masáž.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jun 27, 2012 8:23 pm

Yuri Furukawa

Pohled kapitánky nebyl zrovna moc příjemný. Vlastně jsem chvíli přemýšlela, zda nedostala mrtvici. Otřu si krůpěje potu z čela. Začnu se ještě více soustředit na masáž a snažit se ji dělat, co nejlépe. Snad to tentokrát bude lepší, protože jestli si tu masáž neužije, tak je dost možné, že mě brzy přizabije. Aspoň se tak tvářila. Po chvíli jsem však myšlenkami úplně někde jinde. Co asi teď dělají Zekke a Kitier? Chtěla jsem jim pomoct vrátit se domů. Doufám, že nejsou ještě v reálném světě... tam by to pro ně mohlo být nebezpečné. Ale někdy bych je ráda potkala. Ani jsem neměla šanci se s nimi rozloučit a poděkovat. Bez nich bych tu asi nebyla. Na mé tváři se objeví nepřítomný výraz a přestanu se díky tomu úplně soustředit na masáž, takže pokud se to masáži nepodobalo předtím, tak teď je to nejspíše ještě horší.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 27, 2012 9:23 pm

Sei

už cukaly obě oči, ale vydržela to, nejhorší masáž svého života. Měla nechat Tougoua vymyslet nějaký sadistický úkol! Ale už to trvalo pět minut... to by mohlo stačit.
"No, dobře, takže děkuju, já už mám dost," zafuněla a snažila se znít normálně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Sun Jul 01, 2012 8:34 pm

Natsumi Yuhara

Z osmé divize sem zamířila bez otálení, v ruce svírajíc pomačkaný anonymní dopis. Bez cirátů si odchytila jednoho shinigamiho, hrůzně se na něj ze své skromné výšky (nebo nížky) podívala, jako by mu naznačovala, jak moc je bezvýznamný, a poslala ho dopředu ohlásit její neohlášenou audienci. Měl co dělat, aby ji vůbec stihl ohlásit, protože Natsumi kráčela rychle...
Když vstoupila do místnosti, kde se právě Sei nacházela, na prahu ztuhla. Sjela pohledem Yuri Furukawu, ale dlouho jí pozornost nevěnovala. Na poradě jí zrovna nedůvěřovala, ale ani proti ní neměla nic osobního.
Tohle ovšem byla velmi zajímavá situace. Ihned ji napadlo, že si taky pořídí někoho na masáže. Jestlipak ji Kumori následoval? Maně se ohlédla přes rameno, takže to chvíli vypadalo, že tu vlastně ani nechce být. Určitě by se našel někdo ochotný poskytnout drobné a hezoučké shinigami masáž unavených nožek, bezpochyby mnohonásobně hezčích, než jaké měla vrchní kapitánka. Natsumi zachovala naprosto kamennou tvář.
Dobrý den, Sei-sama. Jak moc obvyklé je v Seireitei, přímo na půdě shinigami, doručování anonymních listů? zeptala se zhurta a rovnou ukázala dopis, hlavně jeho cíp s neznámým symbolem. Omlouvám se za obtěžování, ale může to být důležité. Poznáváte tento symbol? dodala měkčeji, vědoma si toho, že sem vpadla navzdory své povaze jako hurikán. Dopis však zněl naléhavě a s každou minutou mohlo být pozdě.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 107
Datum registrace : 28. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 02, 2012 5:05 pm

Sei

byla dost vyvedená z míry. Dostává tak strašnou masáž a ještě ji u toho někdo vyrušuje? Nejdřív jen pražila Natsumi očima, nakonec si od ní přece jen beze slova vzala dopis, když to vypadalo, že to není jen špatný vtip nýbrž se to od ní opravdu chce. Když se podívala na znak, najednou se zamračila a sklonila se nad dopisem. vytrhla ho Natsumi z ruky a přečetla si ho. Chvíli na to hleděla, potom ho vrátila Natsumi s pohledem upřeným někam na město.
"Nic mi to neříká. A vám taky ne." Byl v tom jistý náznak, že by chtěla, aby Natsumi dopis spálila a už se o něm nikdy nezmiňovala.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Tue Jul 03, 2012 11:56 pm

Natsumi Yuhara

Jen těžko zakrývala nelibost nad tím, že se kolem rojí tolik tajemství. Podle tónu i výrazu zcela jistě usuzovala, že Sei znak poznává. Nemínila se ale jen tak vzdát.
Raiden už dopis viděl a zná jeho obsah. Tohle nemůžete zamést pod koberec, dovolila si odporovat a nesouhlasně nakrčila nosík. Studeně dodala: Nemám osobní zájem na tom, aby se tady otevíraly staré jizvy, ale teď je ten správný čas mi aspoň naznačit, co to všechno znamená, Sei-sama. To, jak rozhodně tam stála, přinejmenším nenaznačovalo, že ji podobné metody odbytí přimějí odejít bez odpovědi, jakmile jednou rozpoznala, že Sei něco zatajuje nebo neříká (celou) pravdu.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 04, 2012 7:29 pm

Sei

"Milá zlatá, já můžu, co chci. Jestli s tím Raiden bude mít problém, klidně mu promluvím do duše, ty mi tu ale nebudeš kázat o starých jizvách." Potom nasadila o něco mírnější tón. "Věř mi. Jestli ti záleží na tvém kapitánovi, nech to být. Pro něj by z toho mohlo být víc starostí než užitku."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Wed Jul 04, 2012 10:20 pm

Natsumi Yuhara

Nadechla se a zhluboka vydechla, aby našla klid. Možná přece jen zareagovala přehnaně. Poslední dobou toho na ni bylo moc, vše spojené s novým úřadem. Opravdu se neslušelo, aby na Sei takhle mluvila. Jakmile získala ztracenou rozvahu, mírně zkusila ještě jednou zatlačit: To nemůžu udělat. Už jen proto, že kvůli téhle zprávě do divize pronikl někdo, kdo tam neměl co pohledávat. Každý shinigami by se mi obyčejně ohlásil, jak se sluší a patří. Ale tenhle kurýr, tenhle vetřelec se právě teď patrně může pohybovat po kterékoli divizi.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 06, 2012 2:31 pm

Sei

se mračila a hleděla na Natsumi. Nejspíš ji ta zpráva docela zneklidněla a zároveň naštvala, aspoň tak nějak vypadal její výraz. Nakonec ale stejně zavrtěla hlavou.
"Jak jsem řekla. Doporuč Raidenovi, ať to nechá plavat. Ne že bych si myslela, že to zabere..." Povzdechla si a zadívala se někam na město. "Achjo. Nemůže být chvíle klidu."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 22 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: