Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+20
Mishkenzie
Firel
Natsumi
dead wind
Tertaxka
passionpower
Nawaki
Myamoto Usagi
Bloodkick
Raiden
Ryuuka Hosentsu
Masahiro Hotake
Aki
Suki
Shizuka Hotake
Misman
Red
Yuki-onna
Solas
Miss_Atlantis
24 posters

Strana 21 z 22 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 21 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro dead wind Fri Oct 26, 2012 6:36 am

Izanagi stál u odkryté části jeho kanceláře a a svůj zrak upíral k nebi. Jeho haori se znakem první divize si krásně plápolalo ve větru, zatímco on nedával ani náznakem znát, že ho nějak zajímá, že je tu jedna z těch pijavic. Neměl problém kdykoliv rozmáznout jakýkoliv výtvor Reimei, v čem se utvrdil v poslední bitvě, kdy mu ta malá potvora zdrhla. Seiji seděl za stolem a urputně se snažil podepisovat všechny papíry, které viděl. Když vstoupila návštěva pozvedl obočí, protože mu bylo jasné, že tohle není shinigami.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 21 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Solas Fri Oct 26, 2012 7:34 pm

Dívka

Bez dalších slov přešla ke stolku, na který postavila něco co se celkem podobslo příručnímu zrcadlu. Akurát to mělo pár knoflíků a když jeden z nich zmáška, obraz se zamlžil a místo Izanagiho pracovny se tam objevila nějaká židle, znak na stěně, který Izanagi nepoznával a čísi pas.

Pas

Ne já říkám, že si to na sebe neobleču! Prostě ne! Počkat, ono už to jede! Postava si sedla a Izanagi spatřil věrně známou tvář Hideyoshiho Tokugawy, muže, který ti měl pomoct chytit ten zatracený experiment, no místo toho si ho ukradl pro sebe. Izanagi-taichou...to je ale náhoda...dlouho jsme se neviděli...ani jsem se vám nestihl omluvit za to v té laboratoři...nebylo to nic osobního, jen mi přišlo škoda zničit něco tak jedinečného... Usměje se. Každopádně, bych chtěl mluvit se Sotaicho...tohle je věc kterou by měli řešit jen ti nejvýše postavení, nemyslíte?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Oct 27, 2012 4:15 am

Izanagi chvíli kroutil očima co mu to sem nosí za krámy. Když spatřil Hideyoshiho, tak si potichu odfrkl. Nečekal, že ten lidský povlak se vůbec odváží ukázat, natož se pokusí tu něco žvatlat. Na druhou stranu Sei mu v dopise důrazně domluvila ohledně jeho trpělivosti, což ostatně považoval za paradox. Myslím, že můžeš být rád, že jsem tvůj obraz vůbec nechal vstoupit do Soul Society. Zavrčel, přičemž Seijiho rameno nevěřícně cuklo jako reakce na atmosféru, která by se dala krájet. Izanagi již očekával, kdy do kanceláře dorazí jedna velmi vítaná posila...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 27, 2012 4:45 am

Hideyoshi

Ale ale, proč tak nevrle... Pak se zahledí na Izanagiho haori. Vrchní kapitáne?! Takže vy jste se stal vrchním kapitánem?! Než však stihneš odpovědět, dostane se mu souhlasného pokývání od dívky, která přístroj přinesla. Božeeee....člověk se chce pomstít starému establishmentu a ona mu půlka poumírá a druhá to prostě zabalí...tohle není vůbec férové jednání, což mě přivádí k mému obrazu...věřte, že ten by se do Seireitei nakonec dostal, ale přišlo mi lepší, když to probereme mezi...no...omezeným počtem očí, než abych promítal svou krásnou tvářičku, což nemůžete popřít, nad Soukyoku...věřte, zvládl bych to, ale zbytečně by to oddalovalo naši konverzaci... Nevypadalo, že by měl z Izanagiho něco jako respekt...Nicméně jsem rád, že intelekt v místnosti zvedáte zrovna vy...Satoshi-taichou. Nyní bylo v jeho hlase cítit, že k Satoshimu nějaký respekt má.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Oct 27, 2012 8:34 pm

Satoshi
Tak nějak jsem se spíše věnoval upgradu iSatu, než abych poslouchal rozhovor mezi nimi než Hideyoshi zmínil mé jméno, což mě přimělo odvrátit myšlenky od práci a zareagovat. Nemohu si díky absenci intelektuálně podobných bytostí vůbec dovolit minout takovou příležitost. stroze jsem pronesl
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 27, 2012 11:22 pm

Hideyoshi

Úplně mi berete myšlenky Satoshi-taichou. Setkání s vámi , i když jen dálkové, se nedá vůbec srovnávat s těmi omezenci, které jsem potkal mezi Reimei, tedy našly se i vyjímky, ale fakt, že jsem jim nakukal, jak omezený hňup jsem a nikdo z nich si nevšiml opak, svědčí o tom jak to je. Řekne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Oct 28, 2012 1:41 am

Aki Maki

Volným krokem s oběma rukama v kapsách, sklopenou tváří do země a černou ofinou vlající v lehkém poryvu větru vešel do kasáren 1. divize. Párkrát už tu byl, ale nelíbilo se mu to tu. Přišlo mu to deprimující. Zastavil se a zvedl hlavu- Rozhlédl se a snažil se najít svého kapitána, který by mu řekl něco o té práci, která by ho mohla bavit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1559
Datum registrace : 18. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Oct 30, 2012 6:58 am

Izanagi si rukou masíroval krk, přičemž ještě stále pokukoval po obrazu Hideyoshiho. Nakonec to však vzdal a dal se do řeči. Mohl by si mi říct, proč ses tu vzal? Zeptal se ho celkem nevrlým hlasem přičemž pomalu šel ke svému stolu, kde ho čekal pěkný komínek papírů, které mu zanechal Seiji. Ve stejnou dobu dostal Akimoto povolení vstoupit do kanceláře kapitána první divize, takže již také mohl spatřit obraz.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 30, 2012 7:45 am

Hideyoshi Tokugawa

Máchnul rukama na zmanení nevědění. Sám pořádně nevím, asi jsem chtěl trochu pokecat, možná krapet poštenkrovat, ale nejvíc jsem se asi chtěl ujistit, že za námi nepošleš nějakou skvělou skupinku plnou nabušených shinigami, aby nás smetli z povrchu zemského, protože plánuju dovolenou a to poslední co bych při své cestě kolem světa potřeboval, by bylo zabíjet tvoje lidi...na to bude čas později...navíc, když vás polovina faktických bojových sil opustila... Protáhne se na křesle a zahledí se na Izanagiho. Ber to jako...přátelskou rozmluvu mezi dvěma vůdci o...jak to jen nazvat...dočasném příměří...přeci jen se nacházíme v těžkých časech... Ušklíbne se a pak si na něco vzpomene. Jo...a abych nezapoměl, můj mesindžr má pár náborových letáčků, které jsem chtěl roznést po okolí...jen aby se Gotei 13 dozvědělo, o co přichází, když není na naší straně... Domluví a dívka vytáhne z vaku hrst barevných letáčků, na kterých bylo nějaké písmo a obrázky.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Oct 30, 2012 9:17 am

Aki Maki

Vejde do kanceláře. Ihned se automaticky ohne na pozdrav. "Pane Izanagi..." Potom se opět narovná a pohlédne na dívku co je v místnosti též. Nevěděl kdo to je, proto se rozhodl že nepozdraví a ani se sám nepředstaví, očekával totiž že u někdo tuto situaci objasní. Též zahlédl jakýsi obraz, vůbec nevěděl o co jde, ale nedával to nějak vědět. Pořád si na tváři držel kamený výraz a oči mu pod ofinou jen lehce sjížděli z jednoho koutku místnosti do druhého.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 30, 2012 9:38 am

Hideyoshi

Wááááu...další chlap do pranice? Takhle jsem to opravdu mohl vykvákat celému Seireitei...ach ach...co se stalo s diskrétními rozmluvami mezi mocnými?... Chytl se za hlavu a nevěřícně jí zakroutil.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Oct 30, 2012 10:46 am

Izanagi chvíli nevěřícně koukal, co všechno dokáže tenhle arogantní člověk vymyslet. Naneštěstí se řídil radami Sei a udržoval si vnitřní klid. I když některé fráze Hideyoshiho byly až moc mimo realitu. Když vstoupil Aki, konečně si odechlnul. Mohl by si zde.... chvíli se zapřemýšlel, co to vlastně má být, avšak když nic nevymyslel, pokračoval bez označení. Vyprovodit zpět do reálné světa? Otázal se ho, avšak všem bylo nad slunce jasnější, že je to rozkaz. Pak se zpět otočil na Hideyoshiho, avšak nic kloudného mu neměl co říct, tak prostě pouze vyslal nenávistný pohled.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Oct 30, 2012 9:21 pm

Satoshi
Letáky? To tam u vás není dostatek materiálu na výrobu holografických projekcí kromě té, kterou jsi použil teď? začal jsem, přece jen použití papíru bylo nanejvýš zastaralé a nepraktické Byť si to barevné jak chce, v dnešní společnosti papír nebude táhnout... pronesl jsem tak nějak k oběma
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 30, 2012 11:24 pm

Hideyoshi

Izanagiho už nevnímal, nebyl zajímavý. Zato se plácl do čela. No jasně...holohramy, že mě to nenapadlo hned!!! Zakroutil hlavou. Jsem to ale hlupák...vžďyt opravdu, papír už je dávno pasé...myslím, že se budu muset zaměřit na jinou reklamu....třeba.... Zamyslí se. Bych to mohl zkusit promítat do snů...přeci jen...na prorocké sny jeden dá...hmm tak nic...letáky zahoďte...mesindžra mi vraťe...rád jsem si pokecal...to zrcátko si klidně nechte...je to stejně jen obšlehnutý iSat bez spousty vychytávek....musím ho zdokonalit, nicméně vám umožní opět vidět mou krásnou tvářičku...

Dívka

Pustila letáky na zem spolu s celým pytlem. Pak se otočila a vydala se ven z pracovny, asi se rozhodla odejít.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Oct 31, 2012 5:46 am

Aki Maki

Stále byl celkem mimo mísu z těch všech věcí co se tu děli. Pohlédl na Izanagiho. "Ano pane.." Souhlasně přikývl a pohlédl na to, koho, má vyprovodit ven. Neobtěžoval se s tím aby mu někdo vysvětloval situaci, nechtěl být totiž zvědavý, musel si udržet svoji image.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 31, 2012 8:35 am

Messindžr

Se vydala ven z kanceláře kapitána 1.divize a přes pozemky oné divize zamířila k Soukyoku, jako by se nechumelilo.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Nov 01, 2012 12:13 am

Satoshi
Ještě nejsi na správné MATTO SAIENTISUTO vlně, drahý kolego. pomyslel jsem si a zrcátko jsem schoval do třetí kapsy zleva po pravé straně. Třeba se bude hodit. Tak já půjdu taky, ještě mě čeká nějaká práce v mezisvětě. řekl jsem a opustil pracovnu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Nov 04, 2012 2:18 am

Shizuro

Pomalu, ale jistě jsem kráčel do kasáren 1. divize.Moc často jsem tady nechodil a zajímalo mě co by vrchní kapitánka po mě mohla chtít, ale asi to bude asi jen zástup za kapitána a informace pro divize. Takže jsem to už moc neřešil. Ale stále jsem z toho měl divný pocit. Docela mi to trvalo než jsem se vyšplhal do nejvyšší věže a do komnaty, kde kapitánka bývá. V jejím útulném kanclu. Pomalu jsem zaklepal a zhluboka se nadechl a vešel dovnitř. Vešel jsem a bez jediného pohledu na její stůl jsem se uklonil a vyčkával na jakékoliv přijetí či uvítání.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 04, 2012 2:23 am

Pomalu si vešel a ke tvému úžasu tady kapitánka opravdu nebyla. V kanceláři bylo tentokrát hodně papírů. Neležely pouze na kapitánském stolem, ale komínky papírů nyní stály také podél zdi, dokonce uprostřed kanceláře se rýsovala další stavba. Kdesi v tom papírovém městě vykoukl Seiji, který evidentně zaregistroval tvůj příchod. Vítejte, eh.... mám tu pro vás důležitou zprávu! Zamumlal zpoza papírového pekla, přičemž se snažil, aby svým odchodem od stolu nic nespadlo. V ruce se mu objevila malá bílá obálka, kterou ti předal. Instrukce jsou uvnitř, kdyby si měl nějaké otázky, zeptej se svého kapitána.. Vysvětlil.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Nov 04, 2012 3:03 am

Dr.Shuchiteki Stein

Normální chůzí, protože pomalá chůze byla pro Shuchtekiho normální, dorazil až do kasáren. Nikam nespěchal..nikdo neřekl že je to urgentní a on byl po výpravě krapet unaven. Došel až ke dveřím a zaklepal.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 04, 2012 3:09 am

Za dveřmi si slyšel hlasy a když si zaklepal uslyšel si hlasité vstupte. V kanceláři plné papírových komínků stál Seiji a zástupce jedenácté divize, kteří nejspíš něco řešili do doby než si přišel. Moc to tady nebylo podobné kanceláři, kterou si viděl, když si odcházel.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Nov 04, 2012 3:25 am

Dr.Shuchiteki Stein

Vstoupil dovnitř. Vše co viděl byla hromada papírů, Seji a zástupce 11.divize. Tak jsem dorazil...co ode mě sotaicho potřebuje? Zeptá se Sejiho, když vkulhá doprostřed místnosti.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Nov 04, 2012 4:02 am

Taiketo Suki

Co mě po asi sotaicho chce? Zrovna když jsem chtěla dohánět resty v papírování. Myslela jsem si pro sebe, mezitím, co jsem pospíchala do kasáren. Šla jsem dost rychle, byla jsem zvědavá, co se po mě chce.
Když mě nohy donesly až ke dveřím kanceláře, zaklepala jsem a čekala, až mě někdo pustí dovnitř. Nohou jsem si přitom poklepávala do rytmu písničky, která mě právě napadla.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Nov 04, 2012 6:48 am

Shizuro

S údivem jsem hleděl na město papírů. Podobně to totiž vypadá u mého kapitána v kanclu, když týden nepracuje. A ještě víc mě udivilo, že v kanceláři není vrchní kapitánka. Seiji mi podal bílou obálku a já měl strach co v ní bude. Cože mám se ptát svého kapitána? Kdo ví kde je? A ještě aby něco věděl, když ani papíry neumí si vyřídit sám. řekl jsem si v duchu a pomalu jsem otevíral obálku, když v tom vtrhl do kanceláře Stein. Trochu jsem se lekl při tom napětí při otevírání obálky. Seiji byl docela taky napjatý což mě docela udivilo. Myslel jsem, že ví co v ní je. A tak jsem pomalu pootevřel a vytáhl z ní dopis a začal si ho pomaličku číst.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 04, 2012 9:51 pm

Seiji ani v nejmenším neočekával, že se všichni dostaví tak rychle. Přeci jenom velká většina byla na nějakých misích, které ještě rozdala Sei. Shuchiteki, Taiketo senpai, ty jsou pro vás. Následně vytáhl z vnitřní kapsy další dva bílé dopisy. Shizuro již mohl číst, že byl pozván ke kapitánské zkoušce na základě jistých doporučení. Samozřejmě to byla velká čest být vůbec přizván, natož ty zkoušky složit.
Pokud Suki otevřela dopis, dozvěděla se také jednu velmi novou informaci. Kuchiki Yasumaru byl přeložen do nulté divize na základě jeho schopností, takže již nadále není kapitánem šesté divize. Do odvolání tedy musí tuto divizi řídit jako podkapitán až do doby, než složí kapitánské zkoušky.
Pokud Shuchiteki otevřel dopis, mohl se dočíst o tom, že Yoshiro byl kapitánem čtvrté divize pouze pár hodin a opět zmizel. Na základě toho byl ke zkouškách přizván jako varianta nového kapitána čtvrté divize.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 21 z 22 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: