Strašidelný dům uprostřed lesa
+5
OuYee
Firel
Satoshi
Solas
Miss_Atlantis
9 posters
Strana 7 z 7
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Strašidelný dům uprostřed lesa
Hotaru Harubato
Hotaru se hnala k místu určení a doufala, že přijde včas. Na chvíli se zastavila před strašidelným domem. "Proč sakra stavějí takové věci uprostřed lesa...?!" Zatřásla se. Kdyby se jí někdo zeptal, bylo to chladem. Trochu se ušklíbla a opět se soustředila na úkol. "Jak to tam stálo....500 metrů na jih, ne?" Pootočila hlavou a rychle opouštěla starý dům. "Ále, vždyt' na něm není nic tak strašidelného." Zasmála se s trochu sevřeným hrdlem a pospíchala dál.
Hotaru se hnala k místu určení a doufala, že přijde včas. Na chvíli se zastavila před strašidelným domem. "Proč sakra stavějí takové věci uprostřed lesa...?!" Zatřásla se. Kdyby se jí někdo zeptal, bylo to chladem. Trochu se ušklíbla a opět se soustředila na úkol. "Jak to tam stálo....500 metrů na jih, ne?" Pootočila hlavou a rychle opouštěla starý dům. "Ále, vždyt' na něm není nic tak strašidelného." Zasmála se s trochu sevřeným hrdlem a pospíchala dál.
Smooky- Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 02. 09. 11
Věk : 29
Ani jsi se nemusela držet přesně souřadnit. Uslyšela jsi již z dálky bolestné výkřiky zoufalství a jakmile jsi se přiblížila, vše se potvrdilo. Na zemi na plácku mezi stromy leželo asi pět mužů, povětšině s velkými řeznými ranami po celém těle. Krev byla všude kolem a opodál z křoví čučela noha, ale žádný zvuk odtamtud nepřicházel, což jen napovídalo tomu, že osoba, jenž tam lezí, už to všecno má za sebou.
Kolem všec těcto mužů pobíhala žena, sem tam měla na sobě nějaké drobné zranění, ale zdaleka to nebylo tak hrozné. Přebíhala od jednoho hučícího muže k druhému a na otevřené rány jim pokládala nějaké zubaté lístky. Očividně neměla čas si všimnout tvého příchodu.
Kolem všec těcto mužů pobíhala žena, sem tam měla na sobě nějaké drobné zranění, ale zdaleka to nebylo tak hrozné. Přebíhala od jednoho hučícího muže k druhému a na otevřené rány jim pokládala nějaké zubaté lístky. Očividně neměla čas si všimnout tvého příchodu.
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Hotaru Harubato
Okamžitě doběhla k ženě, která jediná vypadala komunikace schopná. "Dostala jsem Váš vzkaz a tak jsem přišla na pomoc." Na chvíli se odmlčela, aby si ji žena mohla vůbec všimnout. "Co se to tady stalo? Musíme se rychle postarat o zraněné. Nejlepší by bylo je dostat do nemocnice, ale..." Porozhlédla se kolem. Někteří na tom jsou opravdu špatně. Byli by vůbec schopni transportu? Co se to tady sakra stalo? Kousla se do spodního rtu a čekala na odpověd'.
Okamžitě doběhla k ženě, která jediná vypadala komunikace schopná. "Dostala jsem Váš vzkaz a tak jsem přišla na pomoc." Na chvíli se odmlčela, aby si ji žena mohla vůbec všimnout. "Co se to tady stalo? Musíme se rychle postarat o zraněné. Nejlepší by bylo je dostat do nemocnice, ale..." Porozhlédla se kolem. Někteří na tom jsou opravdu špatně. Byli by vůbec schopni transportu? Co se to tady sakra stalo? Kousla se do spodního rtu a čekala na odpověd'.
Opravdu jsi ženu svým náhlým příchodem vyděsila. Škubla sebou a rychle se na tebe otočila. V očích se jí na okamžik zračil děs, který po chváli přišel v pochmurnou jiskřičku. Tvář měla pobledlou. Ani k tobě nepromluvila, jen při zmínce o nemocnici zavrtěla nesouhlasně hlavou a ukázala na košík v trávě, který byl plný oněch listů a pak na zraněné a zpět na tebe. Její pohled byl prázdný a bez života. Zřejmě se již dlouho neusmála, ale asi ti tím gestem chtěla říct, abys jí raději pomohla obkládat rány. Po té vzala pár lístků do ruky a podala ti je, jako by čekala, jestli budeš ochotná to udělat, nebo ne.
Sode- Kapitán 4. divize
Hotaru Harubato
Když se Hotaru dívala na tu ženu, nemohla si ani představit, co hrozného se jí muselo stát. Měla tak prázdný výraz. Hotaru sebou trochu cukla, ale hned poté vzala několik nabízených lístků. "Dobrá, nejdříve se postaráme o zraněné, ale..." odmlčela se a pohlédla ženě zpříma do očí, "poté mi musíte říct, co se tady stalo." Hotaru začala jemně obkládat lístky z košíku na rány. Dlouho mlčela, nejen proto, že se pekelně soustředila na první pomoc, ale také proto, že situace nepotřebovala slova. Prohlížela si ty zvláštní lístky. V léčení byla více než špatná a floristika jí také nic neřikala, proto doufala, že žena je zkušená a ví co dělá. Sakra...tohle mě vážně štve, to jak nic nevim. Doufám, že mi k tomu pak něco řekne. Přece s tim musíme něco udělat.... Poohlédla se po ženě a dále pokračovala v první pomoci.
Když se Hotaru dívala na tu ženu, nemohla si ani představit, co hrozného se jí muselo stát. Měla tak prázdný výraz. Hotaru sebou trochu cukla, ale hned poté vzala několik nabízených lístků. "Dobrá, nejdříve se postaráme o zraněné, ale..." odmlčela se a pohlédla ženě zpříma do očí, "poté mi musíte říct, co se tady stalo." Hotaru začala jemně obkládat lístky z košíku na rány. Dlouho mlčela, nejen proto, že se pekelně soustředila na první pomoc, ale také proto, že situace nepotřebovala slova. Prohlížela si ty zvláštní lístky. V léčení byla více než špatná a floristika jí také nic neřikala, proto doufala, že žena je zkušená a ví co dělá. Sakra...tohle mě vážně štve, to jak nic nevim. Doufám, že mi k tomu pak něco řekne. Přece s tim musíme něco udělat.... Poohlédla se po ženě a dále pokračovala v první pomoci.
Žena zavrtěla hlavou. Od ní se rozhodně nic nedozvíš, sama si vzala jiné lístky a už běžela k jednomu pokřikujícímu zraněnému. Jak jste tak ošetřovali a postupně řev z bolesti od zranění ustával, mohli jste slyšet šustění listí v nedalekém kroví. Žena se tím směrem ohlédla, ale nijak se nevzrušovala a hned na to se zase začala věnovat lékařským zákrokům.
Z křoviska nakonec vylezl jakýsi muž. Měl středně dlouhé černé vlasy, sem tam natržený svůj oděv, ano, bylo to shihakkusho. Na tvářích a rukách měl sem tam modřinu, odřeninu nebo škrábanec. Podepíral se o silný vysoký klacek a kulhal. Když ještě více vystoupil k vám, bylo jasné proč. Levou nohu měl obvázanou kusem hadru. Zdvihnul k vám hlavu a vypadal překvapeně. Chvíli na to však promluvil - alespoň on. ,,Přišla jste! Vážně jste tady, to je výtečné! Bál jsem se, že nás nikdo nenajde. Teď jsem si vážně oddychnul, děkuji vám, že jste nám přišla pomoc." Na jeho tváři se skutečně objevil lehký přátelský úsměv. Zdálo se, že jeho slova neklamou.
Z křoviska nakonec vylezl jakýsi muž. Měl středně dlouhé černé vlasy, sem tam natržený svůj oděv, ano, bylo to shihakkusho. Na tvářích a rukách měl sem tam modřinu, odřeninu nebo škrábanec. Podepíral se o silný vysoký klacek a kulhal. Když ještě více vystoupil k vám, bylo jasné proč. Levou nohu měl obvázanou kusem hadru. Zdvihnul k vám hlavu a vypadal překvapeně. Chvíli na to však promluvil - alespoň on. ,,Přišla jste! Vážně jste tady, to je výtečné! Bál jsem se, že nás nikdo nenajde. Teď jsem si vážně oddychnul, děkuji vám, že jste nám přišla pomoc." Na jeho tváři se skutečně objevil lehký přátelský úsměv. Zdálo se, že jeho slova neklamou.
Sode- Kapitán 4. divize
Hotaru Harubato
Jaj, vypadá to, že ta mi nic neřekne. Pomyslela si sklesle, vyčítajíc si, že na ženu tak tlačila a dále pečovala o zraněné. Náhle se z křoví vybelhal jakýsi muž . Po jeho slovech se Hotaru cítila klidnější. Díky bohu, alespon' někdo mi tu osvětlí situaci...teda doufám. Zajásala a dokončila svou práci s lístky. Poté vstala a popošla k muži. "Takže to jste byl vy, kdo žádal o pomoc. Řekněte mi, co se tady stalo, prosím. Vypadá to, že na vás někdo zaútočil..." Prohlédla si muže a jeho zranění. At' to bylo cokoliv, musím se o to postarat. Nemůžu dovolit, aby se tohle opakovalo. Sevřela pevně pěsti, přesto se snažila o slabý úsměv, aby dala najevo, že ted', když je tu, bude již všechno v pořádku. Sama si však nebylo úplně jistá...
Jaj, vypadá to, že ta mi nic neřekne. Pomyslela si sklesle, vyčítajíc si, že na ženu tak tlačila a dále pečovala o zraněné. Náhle se z křoví vybelhal jakýsi muž . Po jeho slovech se Hotaru cítila klidnější. Díky bohu, alespon' někdo mi tu osvětlí situaci...teda doufám. Zajásala a dokončila svou práci s lístky. Poté vstala a popošla k muži. "Takže to jste byl vy, kdo žádal o pomoc. Řekněte mi, co se tady stalo, prosím. Vypadá to, že na vás někdo zaútočil..." Prohlédla si muže a jeho zranění. At' to bylo cokoliv, musím se o to postarat. Nemůžu dovolit, aby se tohle opakovalo. Sevřela pevně pěsti, přesto se snažila o slabý úsměv, aby dala najevo, že ted', když je tu, bude již všechno v pořádku. Sama si však nebylo úplně jistá...
Můž s rozzářeným úsměvem přikývl, ale ten se po chvíli vytratil, jak jsi se zeptala, co se stalo. Povzdechl a usadil se poblíž na jeden větší kámen, aby tu jen tak nepostával a nenamáhal obvázanou nohu. ,,Ano, zaútočili na nás. Nebylo jich mnoho, ale byli rychlý a měli výhodu v momentu překvapení. Měli na sobě takové divné oblečení a páchli zatuchlinou, jako by nedávno vyšli z místa, kde hnili pěkně dlouho. A neměli slitování... Najednou ale utekli a nás poslední nechali naživu. Zvláštní, nemyslíte? Je to dlouhý příběh a já vám slibuji, že se ho celý dozvíte, jen bych vás teď požádal, aby jste nám pomohla dopravit naše raněné do bezpečí. Už jsem vyslal zprávu dalším z našich řad, brzy tu budou. Oni jim pomůžou vstát a chodit, ale potřebujeme někoho, kdo by nám kryl záda. Já vím, vím že je to ode mne troufalé žádat dámu aby ochraňovala muže, ale..." Nedořel, ale mohla jsi si všimnout, jak křečovitě sevřel pěsti. Možná něčeho litoval, možná byl naštvaný a nebo možná oboje dohromady plus další důvody. Jakmile přemohl tuhle pro sebe slabou chvilku, zdvihnul k tobě opět svůj prosebný pohled. ,,Nebudu vás do ničeho nutit, ale byli bychom vám za to vděční..."
Sode- Kapitán 4. divize
Hotaru Harubato
...páchli zatuchlinou..? Kdo to sakra je? Pomyslela si Hotaru a přimhouřila soustředěně oči. A proč na tyhle lidi vůbec útočili... Celý je to nějaký divný. Jemně si hrála s provázkem na konci své katany, což dělala téměř vždy, když ji něco silně vrtalo hlavou. Poté se však široce usmála. "Vy jste mi ale chlap..." Zazubila se na muže. "Dáma nebo ne, samozřejmě, že Vás budu ochran'ovat. Vy se jen postarejte o ty zraněné. A dávejte na sebe pozor." Někde tam uvnitř jásala, že jde zase do akce a může někoho chránit. Konečně něco, co jí docela šlo. Přesto tu byly určité pochybnosti. Fajn, udělám co budu moct. Můžete se spolehnout! Pomyslela si rozhodně s jiskrou v očích.
...páchli zatuchlinou..? Kdo to sakra je? Pomyslela si Hotaru a přimhouřila soustředěně oči. A proč na tyhle lidi vůbec útočili... Celý je to nějaký divný. Jemně si hrála s provázkem na konci své katany, což dělala téměř vždy, když ji něco silně vrtalo hlavou. Poté se však široce usmála. "Vy jste mi ale chlap..." Zazubila se na muže. "Dáma nebo ne, samozřejmě, že Vás budu ochran'ovat. Vy se jen postarejte o ty zraněné. A dávejte na sebe pozor." Někde tam uvnitř jásala, že jde zase do akce a může někoho chránit. Konečně něco, co jí docela šlo. Přesto tu byly určité pochybnosti. Fajn, udělám co budu moct. Můžete se spolehnout! Pomyslela si rozhodně s jiskrou v očích.
,,Děkuji ti, jsi dobrá duše. Oplatíme ti to, máš mé slovo."Špitnul muž a postavil se, při čemž mávnul na opodál procházející ženu, která již skončila s ošetřováním, aby přišla blíž. ,,Jmenuji se Jiro a tohle je Kaede." Představil sebe i jí a pak se k tobě naklonil a něco ti pošeptal. ,,Mohla jsi si všimnout, že není moc výmluvná." Pak se odtáhl zase zpět k oné ženě a ukázal na tebe. ,,Kaede, tohle je Hatubato Hotaru." Na to se ti žena lehce uklonila, jako by tě zdravila, či říkala 'Ráda tě poznávám', ale její pohled říkal něco jiného. Ne, její pohled neříkal nic, prozrazoval jen stále tu samou prázdnotu.
,,Jiro! Jiro!" Ozvalo se volání, které se přibližovalo. Bylo to více hlasů zvolávající ono jméno a zanedlou se u vás zjevilo pár mužů, opět na sobě shihakkusho a vyjma zranění vypadali v podstatě stejně jako ti pohmoždění. ,,Skvěle, jste tu, tak vyrazíme." Pronesl laskavým tónem muž. Vyčkal až si nově příchozí poberou na svá bedra raněné a pak požádal Kaede, aby celou skupinu vedla, zatím co on tak mohl o své holi pokulhávat úplně vzadu a v podstatě ti tak dělat společnost, při tom ochraňování.
Ještě jednou napiš sem a pak ZDE, jen tam vyčkej nejdříve mého příspěvku.
,,Jiro! Jiro!" Ozvalo se volání, které se přibližovalo. Bylo to více hlasů zvolávající ono jméno a zanedlou se u vás zjevilo pár mužů, opět na sobě shihakkusho a vyjma zranění vypadali v podstatě stejně jako ti pohmoždění. ,,Skvěle, jste tu, tak vyrazíme." Pronesl laskavým tónem muž. Vyčkal až si nově příchozí poberou na svá bedra raněné a pak požádal Kaede, aby celou skupinu vedla, zatím co on tak mohl o své holi pokulhávat úplně vzadu a v podstatě ti tak dělat společnost, při tom ochraňování.
Ještě jednou napiš sem a pak ZDE, jen tam vyčkej nejdříve mého příspěvku.
Sode- Kapitán 4. divize
Hotaru Harubato
"Velmi mě těší." Pronesla s mírnou úklonou. Kaede není moc výmluvná jo? Pomyslela si trochu ironicky. No to už jsem také zjistila. Pousmála se. Náhle k nim přiběhly slíbené posily, a tak se všichni mohli dát na cestu. Hotaru šla úplně vzadu s kulhajícím společníkem. Jsou to opravdu milí lidé. Řekla si pro sebe. Nesmím je zklamat. Ač se opět usmívala, soustředěně hlídala okolí. Sebemenší zvuk či pohyb okamžitě registrovala. S rukou jemně položenou na rukojeti katany pokračovala v cestě.
"Velmi mě těší." Pronesla s mírnou úklonou. Kaede není moc výmluvná jo? Pomyslela si trochu ironicky. No to už jsem také zjistila. Pousmála se. Náhle k nim přiběhly slíbené posily, a tak se všichni mohli dát na cestu. Hotaru šla úplně vzadu s kulhajícím společníkem. Jsou to opravdu milí lidé. Řekla si pro sebe. Nesmím je zklamat. Ač se opět usmívala, soustředěně hlídala okolí. Sebemenší zvuk či pohyb okamžitě registrovala. S rukou jemně položenou na rukojeti katany pokračovala v cestě.
Yasumaru dorazil k opuštěnému domku. Byl notně unaven a tudíž si musel na chvíli odpočinout. Seireitei odsud už nebylo daleko, ale bez odpočinku by Yasumarovi trvalo nehorázně dlouho se tam dostat.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
zpomalil, když uviděl docela pěkný domeček uprostřed lesa. Byl celkem udýchaný a cítil, že by si potřeboval na chvíli odpočinout. Raději nechtěl jít dovnitř, protože nevěděl, kdo by tam mohl být, nicméně pohled na pěknou zahrádku ho uklidňoval. Zastavil se tedy úplně a sedl si ke kořenům jednoho ze stromů, odkud měl na domek i zahradu výhled. Nedokázal tedy zprávu zadržet... ale dál už bez odpočinku běžet prostě nedokázal.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Yasumaru zde moc dlouho neseděl, jakmile se vydýchal, mohl opět vyrazit na cestu. Seireitei už nebylo daleko a tudíž by mu nemělo trvat dlouho se tam dostat. V okolí domu nikde nikdo nebyl, jen ta krásně upravená zahrádka na níž zrály jahody. Dokázal Yasumaru odolat zralé jahodě? Toť byla otázka.
byl velice slušně vychovaný a čestný muž, ale pravda byla, že ve skrytu duše byl tak trochu rebel, takže když viděl krásnou jahodu na zcela opuštěné a nehlídané zahrádce, chvíli na ni v pokušení koukal, a potom se pro ni bleskově vydal. Potřebuje se přece posilnit, doplnit energii... a jedna jahoda určitě nikomu chybět nebude...! Přeskočil plot a ještě jednou se rozhlédl, jestli nikde nikdo není. Pokud tomu tak bylo, utrhl jahodu a strčil si ji do pusy.
Yasumaru byl rebel a ta jedna chutná jahoda...spolu s tím adrenalínem při jejím zcizení...to bylo něco co Yasumara moc a moc rozproudilo. Teď měl energie na rozdávání, asi narazil na suprenergetickou jahodu věčné síly, Energy +30. Cítil se, že může i létat.
Vyber si kde v Seireitei na periferii se chceš objevit a tam napiš
Vyber si kde v Seireitei na periferii se chceš objevit a tam napiš
vůbec netušil, že jahody mají takový vliv, ve skutečnosti je nikdy moc nejedl! Ovšem teď byl zcela připravený na další cestu a na cokoli, co ho čeká na jejím konci. Jen ať se jeho dvojník třese... za chvíli s ním udělá krátký proces!
----> západní brána
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Na samotě u lesa (Z)
» Louka u lesa a nedaleká vesnice (Z)
» Budova uprostřed pouště
» Kdesi uprostřed oceánu
» Údolí uprostřed ničeho