Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Strašidelný dům uprostřed lesa

+5
OuYee
Firel
Satoshi
Solas
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 3 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

strašidelný dům - Strašidelný dům uprostřed lesa - Stránka 3 Empty Re: Strašidelný dům uprostřed lesa

Příspěvek pro Satoshi Wed Mar 16, 2011 7:40 pm

Satoshi
Aha... opět někdo, kdo je svázán afektovanými pocity. pomyslel jsem si na zareagování na chování ženské a usoudil jsem, že bude zbytečné dále něco řešit, protože by třeba mohlo dojít i na boj, tak jsem se rozhodl neodpovídat a odvrátil jsem pohled od ní. Ale takhle nemohu pokračovat... to znamená, že Akia asi teď nenajdu... no to není úplně ideální... ovšem tuhle stopu si nesmím nechat ujít... je třeba využít tento prototyp... douvažoval jsem a začal jsem pravou rukou vytvářet pekelného motýla, ale nebyl to motýl normální, byl to UBER EPIC motýl, který měl brnění tvořené kvalitní reishi, měl urychlovač letu a ještě upravené vlastnosti na odolnost, takže byl ideální pro průboj mezi těžkým terénem a nenápadně jsem ho vyslal za reiatsem Akia. Tak to by bylo a můžu tedy splnit ten svůj vlastní úkol. dříve, než mohla ženská zareagovat otevřel jsem Gargantu a vstoupil jsem do ní Tak tedy už neokouním. stihl jsem ironicky poznamenat a Garganta se za mnou zavřela.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

strašidelný dům - Strašidelný dům uprostřed lesa - Stránka 3 Empty Re: Strašidelný dům uprostřed lesa

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 21, 2011 7:01 pm

Pro Firela a spol ------------------------------>
Ano, dům skutečně ještě stál. Už tu nejspíš byl kdoví kolik století, takže pár dní navíc ho nezbořilo. Ale nesl následky vaší minulé návštěvy... hlavně toho, co tam dělali Bulic a Akai. Byl mírně ohořelý a rozbořený. Podivná atmosféra, která kolem něj vládla, byla snad ještě silnější... velice děsivá. Nedokázali jste to racionálně vysvětlit, ale při příchodu a to místo vám běhal mráz po zádech.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jun 21, 2011 7:19 pm

Firel
Vylezl jsem na cestě kus od domu. Neváhal jsem a rovnou sevydal zjištovat co že to vlastně drží ten barák pohromadě.Zdá se mi to nebo je tady cítit nějaké reiatsu?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Jun 22, 2011 4:53 pm

Kunimatsu Fujikage
Neodpovídal Firelovi na otázku protože mu přišla hloupá.Prostě jen stál a koukal na tu starou rachotinu.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 01, 2011 4:19 pm

(...já zapomněla, že jste tady!!! :-D)

Koi

se jen nejistě rozhlížela. Z tohohle místa jí vůbec nebylo nejlíp.
"Nechcete tady udělat přestávku, že ne?" zeptala se Firela a snažila se znít úplně normálně. Pravda ale byla, že na ní šla z tohohle divného domu hrůza.

Opravdu to tu působilo velmi strašidelně. Kolem byla už úplná tma, jen obloha nahoře byla o trošku světlejší než černo všude okolo, ale i tak jste viděli - v lese jakoby zářila podivná, bledá světýlka. Vzduch jako by se tetelil... zdálo se vám, že se z dálky blíží nějaké reiatsu... a shinigami to podle všeho nebyl...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jul 04, 2011 8:03 am

Firel
Doufám že to nejsouty pijavice se schopností prohlédnout kyokko...
Přestávku? nemyslím si že by to byo bezpečné, budto by nás něco přepadlo, nebo by na nás ten barák spadnul takže bych šel dál. vež by měla být tímto směrem.
Ukázal jsem pravděpodobně směrem ze kterého přicházelo reiatsu. pohled tím směrem byl ještě strašidelnější než barabizna sama.
Lesní cesta, končící v mlze obklopená úplnou tmou. Alespon takhle jsem si tu cestu pamatoval.
Všichni to očividně chtěli mít za sebou tak jsem se vydal do mlhy.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 04, 2011 10:48 am

Na cestě před vámi se z mlhy začala vynořovat nějaká postava. Vypadala... celkem neškodně, tedy za bílého dne by vám asi přišla jako stará paní, co se belhá lesem a v ruce drží košíček. Jenže takhle za tmy a v podivném, tetelivém, bledém světle, navíc v tomhle záhadném místě, vám připadala více než podezřelá. Šla směrem k vám po lesní pěšině, kterou jste šli i vy. Byla zdrojem reiatsu, které jste cítili prve.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 05, 2011 9:20 am

Firel
Běhaj tu pijavice, holow kteří na sebe berou podobu dětí, inteligentní holow, tak jaká je šance že toto bude opravdu tak neškodné, jak naznačuje svou chůzí.
Nepolevujte v ostražitosti. Tady se může dít opravdu cokoliv.
Nechtěl jsem začínat s první ránou, né když o té divné postavě nevím nic, co bych mohl použít ke své výhodě.
Co může chtít takováhle divná postava uprostřed lesa v takhle temnou chvíli.
Zeptal jsem se dostatečně nahlas na to, aby mě slyšela i ta postava.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 08, 2011 3:07 pm

Podivná postava se jakoby zarazila, ale potom pokračovala klidně dál, možná trochu pomalejším tempem.
"Sbírám tu bylinky, mladý shinigami, vadí ti na tom něco?" ozvalo se od ní celkem tichým, babičkovským hlasem.

(přidám k vám dvě postavy z jiné skupiny, dělejte jakoby nic :-D Tertaxku a Shira :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jul 08, 2011 3:28 pm

Jeemusu Ginsei

Božínku...to je velice podivné...nechtěl bys jí prohledat kapsy, jestli náhodou nelže? Začne popichovat do firela, který dělá z babky smrtící hrozbu. Třeba by nás mohla utlouct paličkou...nebo do nás zahryznout svou smrtící protézu. Pokračuje v popichování.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Sat Jul 09, 2011 11:37 am

Akisha Shihomaru

Ze stařeny si nic nedělala, protože věděla, že se o ni momentálně zajímá někdo jiný. Zkoumala okolí, kdyby se náhodou něco dělo. Jakmile začal mluvit Ginsei zvedly se jí koutky, ale stále sledovala okolí, i když toho moc neviděla.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sun Jul 10, 2011 8:25 am

Fujikage Kunimatsu
Se začal neskutečně smát při Ginesoivě "smrtící protéze". Pak se začal rozhlížet po okolí. Mlha mu však bránila ve výhledu tak toho nechal a čekal co Firel udělá.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jul 11, 2011 8:54 am

Firel
Nebo by jse mohla změnit v obřího holva kterej tě zezadu začne vysávat, věř mi že by to nebylo poprvé.
Potom jsem se takovým vážnějším pohledem zadíval na Ginseie a pokračoval.
Už mi tady jednou zemřel kolega, ale spíše kvůli jeho vlastní chybě. Nerad bych tuhle část rukongai podceňoval.
Potom jsem prostě pokračoval do mlhy.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jul 11, 2011 11:54 am

Ginsei

Nakrčí rameny, že to není jeho případ, mávne nad tím rukou a pokračuje dál spolu s ostatními. Vypadá to, že není jeden z těch co berou věci nějak vážně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 11, 2011 3:49 pm

Vypadalo to, že jste tedy o stařenku ztratili zájem. Když jste kolem ní procházeli, stále neukazovala žádné známky násilí, jen se na vás zadívala, hlavně na Firela, a řekla.
"Nechtěli byste zajít na trochu večerního čaje? Vy byste ho potřeboval, panáčku," řekla přímo Firelovi a vypadalo to, že tím nemíní nic zlého. Taky se zdálo, jako by viděla něco víc, něco skrytého pod povrchem, aspoň z jejích zvláštních očí a pohledu vám to tak připadalo. Bylo to možná trochu znepokojivé.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 14, 2011 3:34 pm

Firel
Stará paní měla pravdu. bral jsem to tu až příliž vážně, členům v týmu jsem byl pro smích a pokračovat tady v noci není zrovna nejlepší nápad.
Zní to jako dobrý nápad, ale nemůžu nutit všechny k čajovému dýchánku.
Pokud se nás pokusí přiotrávit bude to průser. ale ostatní aspon uvidí že v týhle oblasti už může jít o život.
"Hlídková věž" by měla být blízko, takže pokud někdo opravdu nespěchá a má chut na čaj moli by jsme počkat do rána. Onu hlídkovou věž jsem vyslovil s menším důrazem, jelikož jsem na vlastní oči viděl jak se rozpadla na duševní částice.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Jul 14, 2011 6:38 pm

(Nějáký internet jsem sehnal ^^)
FUjikage Kunimatsu
Jelikož už je celkem tma tak bych si večerní čaj celkem dal. Babička byla trochu zvláštní. Šlo z ní cítit reiatsu a ty oči ! A ten pohled, bylo to prapodivné ale největši otázka byla. Jaktože má reiatsu ?
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Fri Jul 15, 2011 3:14 pm

Akisha Shihomaru

Stařenčin nápad nebyl špatný, v téhle tmě kdo by kam chodil. "Je to celkem dobrý nápad" Usmála jsem se na stařenku.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 15, 2011 10:38 pm

(Jen pro upřesnění, ta hlídková věž je ještě dost daleko, teprve jste na okraji Rukongai, když se to tak vezme :-) Takže nějaká ta dobrodružství vám možná ještě po cestě potkají :-P)

Stařenka

se spokojeně usmála, že jste jí neodporovali, a naznačila vám, abyste ji následovali. Zavedla vás... do onoho strašidelného domu, u kterého jste se nacházeli. Vypadalo to, že se tu zabydlela. Zvednku vypadal dům hrozně, ale zevnitř ho už celkem zobytnila, aspoň jednu místnůstku, ve které jste se mohli posadit na zem na rohože. Dřevo, které si přinesla, přiložila stařenka do ohřívače a začala vařit vodu na čaj. Obrátila se na vás a usmívala se.
"Často tu návštěvy nemívám, moc lidí se sem neodváží. Vidím, že jste shinigami... Kam máte namířeno, jestli se smím ptát?" mluvila přívětivě a mezitím připravovala pomalu a rozvážně čaj. Všimli jste si, že tady má mnoho různých nádobek.Některé byly skleněné, takže jste viděli, že v nich jsou sušené byliny nebo různé další věci, které se dají najít v lese.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 16, 2011 12:14 am

Ginsei

Siprohlížel dům zevnitř a jen žasl. Bylo to tu děsně útulný, vlastně mu to připomínalo tetu Grácii a její borůvkový koláč. Tak jako vy babi...procházka při měsíčku...jednomu to udělá dobře. Zasměje se a posadí se. Jde poznat, že to není výsměch ale spíše takový přátelský žertík.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jul 16, 2011 11:33 am

Firel
Když jsem zjistil že se babička zabydlela přímo v dom rozpadajícím se domě jen jsem žasl.
Opravdu je toto ten samý dům ve kterém moje stará skupina zachránila vnučku vrchní kapitánky? Byl bych přísahal že dva mí přátelé z toho domu udělali obrovké ohniště.
Posadil jsem se na zem a dumal and tím proč má babička reiatsu.
Jsme na cestě k hlídkové věži na samotném okraji rukongai. My zase nepotkáváme moc duší s reiatsu. Trochu jsem naznačil že by nás všechny zajímalo co je babička vůbec zač.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 19, 2011 3:27 pm

Stařenka

se jenom mile zasmála.
"No to víte, každý tady na tom světě dělá, co jen může," mávla rukou nad Firelovou poznámkou o tom, že její reiatsu je na duši neobvyklé. "A nemusím být shinigami, abych věděla, co a jak," dodala. Mezitím otevřela jednu nádobku, ze které vyndala jakési bobulky a začala je mlít tloučkem v misce. Potom se zamyslela nad odpovědí ohledně toho, kam míří.
"To je dobře, snad tam uděláte pořádek... Už nějakou dobu mám, dojem, že tam není všechno v pořádku. Ale dávejte na sebe pozor, ani shinigami nejsou všemocní..." varovala je trochu ustaraně. Zalila čaj do tří šálků, co čtvrtého nasypala bobulky a zalila je také vařící vodou. Pak do toho začala sypat ještě nějaké lístky. Tři hrníčky, ve kterých byl snad čaj, podala Akishe, Kagemu a Ginseiovi. Ten čtvrtý, když byl obsah připraven, dala Firelovi. Mile se na něj usmála.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Jul 20, 2011 4:33 pm

Fujikage Kunimatsu
Nebojte babi, až tam stím skončíme tak tam bude klid a mír. Řekl aby to vyznělo přesvědčivě, pak uskrl trošku čaje. Celkem pěkně vybavený dům...Zevnitř. Ta flukutace v reiatsu mě trošku znepokojovala, ale vapadalo to že babička je přátelská.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 21, 2011 4:42 pm

Stařenka

se na Kageho slova o tom, že bude klid a mír, jen celkem pobaveně zasmála - těžko říct, co to mělo znamenat. Potom se hovor stočil na její dům.
"Ani ne, panáčku. Trvalo mi snad měsíc, než jsem dala dohromady tuhle jednu místnost, ten zbytek je úplně na maděru. A ti pavouci všude, škoda mluvit, do toho se mi vůbec nechce sahat. Nevím, kdo to tady tak zřídil, ale naštěstí mi stačí málo místa," usmála se. "Víte, tohle místo se dobře hodí pro ženskou jako já, která sbírá bylinky. Je jich tu v okolí spousta, některé ani neznám. To za tu trochu námahy a nepohodlí s tímhle domem stojí."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jul 22, 2011 5:35 pm

Firel
Chvíli jsem se zasněně napil čaje. Jeho chut a vůně byla uklidnující.
Co se týče toho, kdo to tu tak zřídil tak o tom bych mohl něco vědět. Ještě pořád jsem si nebyl jistý tím, jestli v tomhle domě byla uvězněna vnučka vrchní kapitánky.
Touhle cestou nejdu poprvé. a v podobném domě moji přátelé asi před dvěma a půl měsíci zachranovali jednu dívku která má sídlo celkem kousek od tud.
Potom jsem se ještě párkrát napil čaje a pokračoval.
Z čeho je tenhle čaj? Mám takový dojem že se dám na bylinkářství.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: