Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Strašidelný dům uprostřed lesa

+5
OuYee
Firel
Satoshi
Solas
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 1 z 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Strašidelný dům uprostřed lesa Empty Strašidelný dům uprostřed lesa

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 15, 2011 3:25 pm

Modos šel taky. Vypadalo to, že nemá žádnou představu, kam byste přesně měli jít. Po pár hodinách chůze, kdy jste nepotkali živou duši, jste dorazili k jakési schátralé budově uprostřed lesa. Vypadala staře, nepoužívaně a napůl rozpadle. Obyčejný člověk by se do ní asi neodvážil, na první pohled křičela "strašidelný hrad!" Kolem byly suché stromy obalené pavučinami, i samotný dům jimi byl opředený... Ale vy jste byli hollow, vy jste byli ti, kterých se ostatní báli, takže vás to neodradilo. Tedy aspoň Modose ne.
"Tady bychom se mohli zastavit, abys načerpal sílu, co říkáš?" navrhl Akiovi.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Strašidelný dům uprostřed lesa Empty Re: Strašidelný dům uprostřed lesa

Příspěvek pro Solas Tue Feb 15, 2011 4:07 pm

Akio Ukitake

Po několika hodinách vesměs mlčenlivé a nikým nerušené chúze spolu s modosem dorazili na místo, které by mohlo z fleku konkurovat všem strašidelným atrakcím co kdy kdo sestrojil. Zastavil se asi deset metrů od budovy. Strach neměl...smrti se nebál a v širém okolí jen ztěží mohly být dvě věci hrůzostrašnější, než on a Modos. Ano Modosi...myslím, že to bude dobrý nápad...není to sice bůhvíjaký přepych, ale na druhou stranu...je dobré mít nějakou tu střechu nad hlavou. Shrábně si bělostné vlasy a pomocí provázku je stáhne do koňského ohonu. Nepotřeboval vypadat ještě hůře než teď. Pak se pomalými, ale jistými kroky vydal k domu. Došel až ke dveřím, které byly tak schátralé, až se divil, že se při síle, kterou musel vyvinout, aby překonal zrezivělé panty, zůstaly pokupě. S hlasitým skřípotem se otevřely a jeho do nosu uhodil zápach vlhkého zdiva a plísně. Pomalu vkročil dovnitř.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 15, 2011 5:32 pm

I Modos vstoupil a začal se rozhlížet.
"Vypadá to, že jsme sami..." Ale oba jste cítili, že tu nedávno někdo byl, zbytková spirituální energie byla cítit hlavně ze zadní části domu, v patře. "Budu hlídat, ty si odpočiň. Kdyby něco, upozorním tě," kývl na tebe Modos a vydal se na opatrnou prohlídku domu. Bylo to docela náročné, hlavně když vyšel nahoru po schodech. Podlaha byla už v některých místech propadlá a na těch ostatních to určitě hrozilo. Slyšel jsi skřípání prken a tak jsi věděl, kde Modos právě je, i když se plížil jako kočka.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Feb 15, 2011 5:42 pm

Akio Ukitake

Děkuji Modosi. Jsem ti dlužníkem. Pomalu kráčí polorozpadlým domem snažíc se nikde nepropadnout a nachytat do obličeje co nejméně pavučin. Spirituální energie, která tu byla cítit, dal znát, že tu někdo byl. Najde jednu z místností a v ní polorozpadlý stůl. Zpevní jej tak, aby udržel jeho váhu a natáhne se na něj. Po chvíli usne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 16, 2011 3:13 pm

Když se Akio probudil, byla kolem něho naprostá tma. Byl celý rozlámaný, ale už se cítil mnohem silnější a odpočinutý. Nedaleko sebe cítil Modosovo reiatsu, asi seděl na zemi kousek od stolu, na kterém Akio odpočíval. Bylo naprosté ticho, jen zvenku se ozývalo houkání sovy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 16, 2011 3:33 pm

Akio Ukitake

Probudil se slabým trhnutím, přičem stůl tiše zaúpěl. Zrychleně oddechoval neboť se mu zdála jakási podivná noční můra. Když se pokoušel si vzpomenout si na obsah, jasně se mu vybavily jen některé okamžiky snu. -Téměř jasně si pamatuje jak se v krví zalitém Seireitei prosekával hordami nepřátel, kterých neustále přibývalo. Zatímco se snažil je porazit se, zpoza nich ozývali úpěnlivé nářeky a on se k nim nemohl dostat. Pak si pamatuje, že najednou vše utichlo...nepřátelé zmizeli...a on se brodil spoutou krví a mrtvých těl. Topil se v ní...pak se sen přesunul na úplně jinou rovinu...lidi po něm házeli rajčaty, vejci a dokonce i kameny. On se nedokázal hnout..slyšel jejich slova-"Zrůdo!" Pak se, ale sen otočil úplně a on sledoval vyvinutou ženu, koupající se v lesním jezírku...pak se ta žena otočila a ona...byla muž! Tehdy se Akio s trhnutím probudil.- I když mu ležení na stole způsobilo bolest v zádech a zablokovaný krk, už se cítil silnější a také jeho Reiryoku se pomalu obnovovalo. Pak tedy seskočí ze stolu, který definitivně vezme za své a rozpadne se. Akio se otočí k sedícímu Modosovi. Spal jsem dlouho Modosi? Znaží se odblokovat si krk a prokřupat záda. Zjistil jsi něco? Nemám tě vystřídat?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 16, 2011 10:59 pm

"Celý den a ještě pár hodin," řekl Modos klidným, tichým hlasem a bylo slyšet, že se usmívá. "V pořádku, nejsem unavený. Za celou dobu se tu nikdo neukázal. Myslím, že tu někdo obcházel, ale usoudil zřejmě, že nemá cenu se s námi pouštět do křížku o tohle doupě, takže zase odešel. To bylo krátce po tom, co jsi usnul, od té doby je klid," zasvětil Akia do události. "Jak ti je?" optal se potom.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 16, 2011 11:31 pm

Akio Ukitake

Překvapí ho jak dlouho spal. Až tak dlouho?? Popravdě jsem byl dost unaven, tak se není co divit, že?! Vyslechne si co se ještě dělo. Takže nic zajímavého, až na to že tu někdo chodil...to mohl být kdokoli..třeba jen obyčejná duše. Nicméně je mi mnohem lépe..dík za optání...myslím, že velká část mého Reiryoku se již obnovila a únava se úplně vytratila. Pak svraští čelo jako by ho něco napadlo...chvíli to vypadá, že se přemáhá to říct, ale nakonec se zeptá. Modosi...víš..nevím jak to říct, aby to špatně nevyznělo..a tak doufám, že to vyzní jako prosba...víš..chtěl jsem tě požádat...než odejdeme... Odmlčí se...vypadá to, že hledá správná slova. ...jestli bys mě nenaučil cero?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 17, 2011 3:29 pm

Na dlouhou chvíli bylo ticho, ale bylo téměř slyšet, jak o tom Modos uvažuje.
"Řekl bych, že pustý les jako tento se k tomu účelu hodí..." řekl potom rozvážně. Jako by ani neuvažoval nad tím, jestli má přijmout nebo ne, zřejmě považoval za hotovou věc, že Akiovi vyhoví v tom, o co ho požádal. "Ale... jsi si jistý? Jsi přece shinigami... Nechci předstírat, že tomu rozumím, ale pokud začneš rozvíjet svou hollow stránku, může to být nebezpečné a řekl bych, že tvoje dosavadní schopnosti se tím můžou hodně změnit..." pronesl nejistě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 17, 2011 4:10 pm

Akio Ukitake

Pohlédne na Modose. V jeho obličeji i v té tmě jde poznat, že v žádném případě není úplně rozhodnut. Jeho výraz je plný obav. Ne nejsem si jistý...jsem plný obav...nemám vůli být ještě větší zrůda než jsem, ale... Odmlčí se a posmutní. ...problém je, že už nejsem shinigami...i když jsem se to roky snažil předstírat, zakrýval a potlačoval jsem svou hollow stránku, nemohl jsem už změnit co se ze mě stalo. Teď když už to všichni ví mě už málokdo považuje za přítele nebo alespoň shinigamiho. Odvrátí se od něj a popojde k jednomu ze ztrouchnivělých oken. Došlo mi, že jediná cesta je smířit se s tím čím jsem...přestat se litovat a zesílit. Nikdy bych nezašel tak daleko...ale blíží se bitva..cítím to...vím to...ten kdo stojí proti nám je silný...a...já chci ochránit ty na kterých mi záleží. Cero...je silná technika...něco takového se v boji vždyhodí. Řekne tak, jako by se snažil najít důvod proč ano, avšak...stále byla v jeho hlase nejistota.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 17, 2011 9:59 pm

"Jsi to, čím chceš být," pronesl jemně Modos. "Nezáleží na tom, za co tě mají ostatní. Myslím, že by ses měl nedříve rozhnout, čím doopravdy chceš být a pak tím doopravdy být. Nemyslím si, že by ses mohl naučit cero silnější než jsou některé shinigami techniky. Sice se v nich nevyznám, ale jsi kapitán a já cítím, že jsi velice silný. Nemyslím si, že hollow uvnitř tebe je silnější." Jeho hlas se nesl temným a tichým domem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 17, 2011 10:18 pm

Akio Ukitake

Modosova slova jej dostanou. Víš Modosi. Když se na to podívám z tohoto úhlu, musím uznat, že máš pravdu. Máš jistou dávku umu, který mi schází. A také schopnost vidět věci z více pohledů. Usměje se na něj. Dobrá...necháme toho...myslím, že vím co chci být..jen si to musím ujasnit. No myslíš Modosi, že můžeme pokračovat? Pomalu přejde ke dveřím. A Modosi...líbíš se mi. Máš takovou přáteslkou povahu...která mnohým stvořením chybí.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 17, 2011 10:47 pm

"Děkuji," ozval se Modos a podle zvuků se zvedal ze země a sbíral svůj vypůjčený meč. "Jen se obávám, že to ze mě dělá docela mizerného hollow..." zasmál se lehce. "Ale zas si rád myslívám, že to ze mě dělá aspoň dobrého člověka. I já jsem hodně přemýšlel, co chci být." Uslyšel jsi kroky a potom se otevřely dveře. "Pokud jsi připravený, tak můžeme jít!" Viděl jsi jeho siluetu proti matnému šeru venku, kde už se asi začínalo pomalu rozednívat. "I já jsem rád, že jsem narazil na společníka, jako jsi ty," poznamenal Modos s úsměvem v hlase a vyšel do venkovního chladu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 17, 2011 11:04 pm

Akio Ukitake

Na poznámku o mizerném hollow se jen uchechtne. Kdbych měl spočítat všecky věci které ze mě dělají mizerného Shinigamiho...byl by to dlouhý seznam...a jak si spráně poznamenal...ač jsi hollow a tedy protiklad Shinigami...svým jednáním a chováním ses ukázal být mnohem lepším stvořením, než mnoho jiných shinigami například. Pak už jen vyjde spolu s Modosem ven a zamíří za ním, někam do tmavé chladné noci. Divokých šelem, nebo případných hollow se nebál, jelikož jen málokdo by se teď pokusil zaútočit na něj a Modose. Začne si pobrukovat písničku.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 18, 2011 10:07 pm

Hrozně dlouho jste putovali lesem. Nikoho jste nepotkali, jen les byl stále hustší a hustší. Slunce už bylo na obloze, když se Modos zastavil.
"Řekl bych, že tady už bude jen divočina... Nemáš nějakou představu, kam se tímhle směrem vlastně dotaneme?" obrátil se na Akia. Ten les jednou skončit musel a něco za ním určitě bylo...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Feb 19, 2011 2:59 pm

Akio Ukitake

Pomaličku spolu s Modosem kráčí lesem, který se neustále stává hlubším a hlubším. Už ani nevěděl jak dlouho šli, kdž zastavili. nicméně slunce již bylo vysoko na obloze. Modosova otázka jej zaskočila. Začal přemýšlet kde by tak mohli být. Nejdřív směřoval na východ od Senkaimonu. Fialkovo družstvo jej táhlo na západ...Modos je zachránil tam..a pak...Jestli mohu hádat, tak jsme směřovali asi na Sever...možná Severovýchod...nebo Severozápad...ale...nejspíš na sever...a tam by měla být severní věž...tedy..po posledním útoku hollow..tam asi nic není..nebo to byla Východní věž...no..kdo ví...buď tam bude Severní základna seireitei...nebo její zbytky..nebo něco úplně jiného. Nakrčí rameny.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Feb 19, 2011 10:21 pm

Modos se usmál.
"Dobře, tak uvidíme," a jal se pokračovat v cestě. Sotva ale udělal pár dalších kroků, zaslechli jste odněkud zleva zvuk, který by tu nikdo nečekal - dětský smích. Tedy... možná ne tak úplně dětský, mohl patřit nejspíš chlapci, který už se dostává do puberty, ale stejně! Modos se dost lekl a úplně ztuhl. S tímhle typem zvuků neměl zrovna zkušenosti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Feb 19, 2011 10:36 pm

Akio Ukitake

Pokýval hlavou a už se chystal vyrazit, když zaslech dětský smích. Když si všiml Modose, jak se lekl a ztuhl radši přiskočil k němu a položil mu ruku na rameno. Bál se, aby neudělal hloupost. Klid Modosi. To je jen dítě...tedy..podle hlasu spíše mladý chlapec. Není čeho se obávat. Usměje se na něj. Drž se za mnou...a nechmě mluvit. A hlavně nic nedělej. Usměje se, aby si to Modos nevyložil jako poroučení, ale tak že nechce, aby Modos udělal nějakou hloupost, kdyby něco nepochopil. Pak se pomalu vydá za chlapeckým hlasem. Opatrně rozhrne křoví za nímž slyší smích.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 20, 2011 1:17 pm

"Ale... vždyť jsme uprostřed lesa daleko za sídlišti duší, to ti to není divné?" šeptal Modos dost nervózně. Když jsi rozhrnul křoví, uviděl jsi dost podivnou věc. Na menší mýtince porostlé nějakým druhem rostliny, kterou jsi snad nikdy neviděl, cosi prováděla dvojice tvorů. Vypadalo to, že sbírají ty kytky nebo houby nebo co to bylo, u toho se očividně dost bavili. Jeden z nich byl chlapec, druhý byl... hollow.
Spoiler:
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Feb 20, 2011 6:01 pm

Akio Ukitake

Od jisté doby se snažím se nedivit ničemu.Pronese suše.Nepochybuji o tom, že po posledním útoku na Seireitei dostaly některé duše strach a tak se rozhodli se schovat dál od Seireitei. Hádám, že se informace o skupině Shinigami, kteří vyhlásili váku Seireitei se nějak dostali ven. A lidé mají strach, protože Rukongai je takový nárazník. A abych nezapoměl. Během oné bouře uprchlo několik vězňů. Kdo ví. Když rozhrne křoví uvidí chlapce sbírajícího..něco...kdo ví co a hollowa. Vypadali, že se dobře baví a Akiovi nepřipadali jako hrozba, tak vyšel z křoví a reiatsu nechal stáhnuté, aby jej nevylekal.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 20, 2011 8:11 pm

Modos udělal váhavě totéž. Sice to bylo divné, ale nezdálo se, že by je ti dva mohli nějak ohrozit. Chapec s podivným hollowem si jich po chviličce všimli a chlapec se schoval za svého společníka, trochu vylekaně, ale z větší části vypadal spíš zvědavě.
"Éééé... tě knedl, chlapi... co vy tady, có?" pronesl hollow a vypadal, že si není zrovna jistý tím, co dál.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Feb 21, 2011 12:42 pm

Akio Ukitake

Pohlédne na chlapce a hollowa. Chlapec mu přijde svým reiatsu tak nějak...povědomý...jen neví odkud. Hollow vyadal, že neví co dělat a tak se Akio usmál. Přeci jen...teď byl tak docela taky hollow a tenhle neznamenal hrozbu. A chlapec...byl to nejspíše shinigami, ale něco v něm chybělo. Skrýváme se, mnohem zajímavější otázka je co dělá spřátelený shinigami a hollow v tomto hlubokém lese?! Popojde blíže k nim. Chce si jen promluvit, nemá potřebu se teď zabývat zběhy a hollow. přeci jen, jak už jsme se zmínil...on byl teď obojí.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 22, 2011 10:15 pm

Hollow se dost podivil.
"Shinigami? Kde jako?" rozhlédl se kolem sebe. Dost ho to zmátlo, jak se zdálo. Chlapec měl nějaké reiatsu, ovšem domýšlet si, že je shinigami, bylo trochu předčasné. Jeho duševní energie nebyla tak kultivovaná, jak by se na správného shinigamiho patřilo. "Jedinej shinigami, co tady vidím, seš ty! A i tak seš teda dost divnej shinigami..." prohlížel si tě pochybovačně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Feb 22, 2011 10:32 pm

Akio Ukitake

Opravdu se mu předtím zdálo, že z něj cítí reiatsu, alespoň částečné. No..nejspíš se mi to zdálo. Popojde k hollowovi. Nechci, aby to špatně vyznělo, ale do toho jaký Shinigami jsem nebo ne...ti nic není. Stále se usmívá. Nemá proti těm dvoum nic, ale už neměl náladu na někoho dalšího, vrtajícího se v něm. Když už jsme u toho. Nevíte zdali je tu v okolí nějaký záchytný bod? Něco co by stálo za navštívení? Tedy pokud se tu aspoń trochu vyznáte.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 23, 2011 5:15 pm

"Neřikal jsi, že se skrýváte? Tohle spíš vypadá, že jdete po památkách," podivně se zachichotal hollow. "Ale jo, je tady toho spoustu k vidění! Pokud tě zajímaj stromy... Jesi si dobře pamatuju, tak kousek odtud támhletím směrem je mraveniště, to je úplnej kulturní poklad..." dál se chechtal hollow.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down