Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6., 9. a 13. divize

+11
Yuki-onna
Amaru
Raiden
Kage
Suki
Bloodkick
dead wind
Solas
Red
Misman
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 14 z 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Goto down

6., 9. a 13. divize - Stránka 14 Empty Re: 6., 9. a 13. divize

Příspěvek pro Krumla Sun Nov 21, 2010 6:08 pm

Yuki Yaname

ďakujem, povedala som s úsmevom a posadila som sa vedľa neho. Chvíľu som ho pozorovala a bola som celkom zvedavá čo to z toho dreva vyrezáva no nevedela som ako sa ho to opýtať a tak som len bola ticho a civela na jeho prácu, po chvíľke som to už nevydržala a spustila som, čo..čo to vyrábaš? spýtala som sa milo a hlavne nedočkavo.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 21, 2010 6:56 pm

"No..." shinigami pohlédl na svůj výtvor. "O tom jsem nepřemýšlel..." pokrčil rameny. "Něco z toho třeba bude." Chvíli si zase jen tak řezal a piliny dopadaly na zem u jeho nohou. "Není moc co dělat, co..." pronesl potom. "Ne že by mi to vadilo. Kdyby se něco dělo, mohlo by to být něco nepěknýho."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Nov 21, 2010 7:40 pm

Yuki Yaname

Pousmiala som sa a prikývla som, zdieľam s tebou tvoje myšlienky. Trepla som zo seba a potom som sa trocha zarazila, pretože som ani ja osobne poriadne nevedela, čo to znamená. Snáď si to nevyloží zle. pomyslela som si a stále som po tom shinigami pokukovala.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 21, 2010 8:33 pm

Shinigami pokračoval v krouhání dřeva a vypadalo to, že jediné, co z toho vznikne, bude hromádka pilin. Jen přikývl a dál nic neříkal.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Nov 21, 2010 9:02 pm

Yuki Yaname

Sedela som tam a kukala som sa na oblohu. Tým to skončilo? nič viac mu nepovieš? podpichla ma moja zanpakuto a ja som sa len v duchu usmiala, nemám dôvod ho otravovať, každý máme radi svoje ticho. Odpovedala som jej čím som jej aj naznačila že má byť ticho.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Mon Nov 22, 2010 10:52 pm

Hiroyitsu Kanashi

Vím že po mě toužíš. Takže co na to skočit? Ano moc ráda Kanashi-sama! Pak ji objal kolem pasu Tak chlupaté.. Chlupaté!? Najednou se Kanashi probudil a místo ženy v jeho sně držel kolem pasu spícího Narua vedle něj. Aaaa! Zase jen sen? A navíc co tu zase děláš!? Nepořídil jsem ti tu boudu tamhle jen tak pro zábavu. Řekl Naruovi, ale ten ho očividně velmi dobře ignoroval a přetočil se na břicho s jazykem trčícím ven z tlamy a nakloněny na právo. Blbý pes. řekl a pak se usmál. To je už tolik hodin!? Vykřikl a snažil se vstát rychle z postele, ale v tom ho přerušil velmi elegantní pád přímo na jeho obličej. Au! Nečekal však moc dlouho a vydal se hned do koupelny kde vykonal každodenní potřeby a malém se zabil ve sprše. Může ten pes byt ještě línější? Řekl si když uviděl jak Naru pořad vyspává na jeho posteli. Jdeme Naru! Nemůžeme přece nechat všechny ty krásné slečny venku čekat na můj legendární příchod a pro ně nezapomenutelnou vzpomínku. Naru pak vyskočil z postele z vrtícím ocasem a sežral své jídlo v misce ze včera. Pak se vydali ven do kasáren. Takže peníze mám.. v pořádku.. Řekl si pro sebe když si prohlížel kapsy. Co myslíš Naru jakou balící techniku bych měl použit dneska? Že by ztracený pes? Nebo Kawaii psík? Naru na něj tak trochu zlostně štěkl. No jo máš pravdu dneska to vidím na ztraceného nováčka. Stejně tě využiju. Na Kanashiho tváří šel vidět zlomyslný úsměv. Jak kdybych nevěděl co chceš udělat. Zvrhlíku jeden. Pomyslel si Naru. Takže ku předu můj věrný oři! Haf! Odpověděl mu Naru, což bylo něco ve smyslu ano když přitom zvedl packu do vzduchu. Pak šli dál prožít něco zajímavého. Ten ani beztak neví co to oř znamená. Řekl si Naru a na jeho hlavě se objevila anime kapka.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Nov 23, 2010 3:47 pm

Yuki Yaname

Tak, ja už pôjdem, maj sa. Odzdravila som ho a pomaly sa postavila. Poriadne som si natiahla ruky keďže som ich mala trocha meravé z toho že som s nimi nič nerobila a po tom som sa vydala ďalej po kasárňach. Ako som tak išla, tak ma minul nejaký shinigami zo psom no nejak som si to moc nevšimla keďže som bola zase v svojom "svete". No otočila som sa a pozrela sa na toho psa. Rozžiarila som sa a rýchlo som pristúpila k nemu. Kawaii!, povedz, ako sa voláš? spýtala som sa toho psa a toho shinigamiho som očividne, asi nejak nevidela alebo čo.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Nov 23, 2010 4:03 pm

Kanashi

Holka! Lucky. Naru na tu holku radostně štěkl a zavrtěl ocáskem. Jmenuje se Naru. podíval se na něj s úsměvem. Že jo? A telepatický mu naznačil "Bud hodný!." Naru nespouštěl pořad svůj Kawaii výraz a jen na to řekl Haf! Mimochodem já se jmenuji Kanashi. Těší mě. A nahodil svůj milý úsměv se zavřenýma očima. Vypadá to že mě si ani nevšimla. Řekl si v myslí. Ale to je takhle skoro vždy. Nespustil však svůj úsměv.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Nov 23, 2010 4:14 pm

Yuki Yaname

Naru.. pekné meno Naru. povedala som s úsmevom a stále som sa tvárila že som si toho shinigamiho nevšimla, čo v podstate bola aj pravda. Podrbala som toho psa za ušami a až po tom som si všimla že vedľa neho aj niekto stojí. Zvedavo som sa tomu shinigamimu pozrela do tváre a hneď som vyskočila. Eh Satee.. prepáč ale asi som nejak prepočula tvoje meno. Povedala som s úsmevom a pri tom som sa trocha začervenala.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Nov 23, 2010 4:30 pm

Kanashi

Z úsměvem jsem se na ni podíval z otevřenýma očima a pověděl. Jmenuji se Kanashi. Naru si mezitím sedl vedle Kanashiho. Co tu asi děla takhle pohledná slečna sama? Podíval se radši po okolí očkem jestli tu s někým není a vypadalo to že ne. A jak pak se jmenuješ ty? zeptal se té holky. Naru si mezitím pomyslel při pohledu na Kanashiho. Co dat takhle svému Kawaii kamarádovi najíst?
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Nov 23, 2010 4:36 pm

Yuki Yaname

Ja? čo ja? o ja som Yuki, povedala som s úsmevom a zamávala som mu, teší ma, Kanashi a Naru. pozdravila som ich znova a stále som sa pri tom usmievala. Keby bol Kawai len ten pes, ale ani ty nevyzeráš najhoršie, pomyslela som si v duchu pri čom som si trocha Kanashiho premerala a začervenala som sa ešte o trošku viac než predtým.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Nov 23, 2010 7:31 pm

Kanashi

Taky nás těší. Pověděl Kanashi s úsměvem a Naru jen dodal svůj souhlas štěknutím. Myslím že zabijeme nějaký ten čas... a navíc je i pěkná. Takže Yuki jo? Pěkné jméno.. moje druhé nejoblíbenější. řekl a usmál se na ní. Podíval se na chvílí do levá a pak rychle otočil hlavu zpátky na Yuki. Taky jsi na procházce? Dneska je docela pěkné počasí. Zeptal se Yuki a šáh jednou rukou do kapsy, aby si zkontroloval že má u sebe dost peněz. Chvílí ji tam ještě nechal a pak znova vytáhl ven. Naru mezitím měl plnou packu toho jak nás ignoroval, když si prohlížel jeden strom v dálce.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Nov 23, 2010 8:30 pm

Yuki Yaname

No, popravde, len teraz som sa zobudila, tak.. hehe toto je skôr také prevetranie než prechádzka. zaškerila som sa. Ale máš pravdu, dnes sa to počasie vydarilo. povedala som ešte no zase som vyzerala ako keby som mysľou bola niekde úplne inde.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Nov 23, 2010 8:50 pm

Kanashi

No jo u mě je to stejné. Usmál se, ale pak si všiml jak Naru okukuje stromy a žduchá do Kanashiho předními tlapami. No jo.. dneska jsem ho ještě nevenčil. Někdy to udělá sám, ale vždycky mi uteče takže radši chodím s ním. Proběhlo my rychlé hlavou a pak pověděl Yuki. Vypadá to že tady Naru potřebuje vyvenčit takže budu muset jít. udělal sotva jeden krok a hned ji dodal Nechceš se projít do parku? Ježíš ten toho nakecá. Řekl si Naru když už trochu přešlapaval na místě. Je tu vůbec někde park?
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Petrzeger Tue Nov 23, 2010 9:01 pm

Orenji Oishii
Došel jsem pomalým krokem ke kasárnám a nepodíval jsem se ani na nápis.Musí to být ony.Prosím,ať to jsou ony.Zvednu hlavu a přečtu nápis:Kasárny 6. divize.Tak jsem to našel.Byl jsem unavený hledáním kasáren,přesto jsem vešel dovnitř rozhlédl jsem se a zavolal:Halóóóóóó,je tu někdo?
Petrzeger
Petrzeger

Počet příspěvků : 85
Datum registrace : 22. 09. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Nov 23, 2010 9:21 pm

Yuki Yaname

Rada. Povedala som s úsmevom a trocha komicky som si premerala toho jeho čokla. Po tom som sa pustila za Kanashim a rozmýšľala som nad tým či si niekedy aj ja neporiadim nejakého psa, alebo mačku, alebo nejaké iné zviera. Hmm mne je vlastne na nič, dokonale mi stačí moja Zanpauto, pomyslela som si a nahodila som taký zamyslený výraz.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Nov 24, 2010 2:51 pm

Kanashi

Když vyrazily tak byl poměrně dlouho ticho a prohlížel si krásnou přírodu po okolí. Příroda je taková nudná.. Řekl se a pak se otočil na Yuki. Takže.. k jaké divizi vůbec patříš? Počkej budu hádat.. Malou chvílí to vypadalo jako že přemýšlí, což nedělal, protože to je moc velká otrava. Pak řekl první číslo co ho napadlo K deváté? Zeptal se ji a díval se jí do očí. Takže modré.. Pěkné.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Nov 24, 2010 4:19 pm

Yuki Yaname

Eh? nie nie, ja som z trinástej, teda len prednedávnom som sa k nej pridala. Odpovedala som mu a zamávala som pri tom rukami na nesúhlas, hmm čo je? mám niečo v oku? alebo na tvári? spýtala som sa ešte keď som si všimla ako sa na mňa kuká a pre istotu som si to oko aj pretrela.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Nov 24, 2010 4:48 pm

Kanashi

Ne nemáš. Jen jsem si všiml že máš pěkné oči. usmál se na Yuki. Malou chvílí byl ticho a pak pověděl. Z třinácté? Já jsem taky z třinácté. Mezitím si Naru našel pěkné místečko u stromu kde se vyvenčil a stihl dokonce i nahánět bílého motýla po trávníku. Mimochodem nemáš chuť třeba na něco sladkého? Nedaleko odtud je dobrý podnik u vysmátého Arrancara. Zeptal se Yuki a Naru, když uviděl jak mu motýl odlétá tak přiběhl zpět ke Kanashimu a stoupl si vedle něj. Vypadá to že Naru je už taký hotový.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Nov 24, 2010 5:02 pm

Yuki Yaname

Tvár mi trocha zrudla keď prehodil ten kompliment o pekných očiach, eh ď..ďakujem, zašomrala som a milo som sa usmiala, tak ti tiež? no .. nejak som to tušila, povedala som po chvíľke ticha a po tom som sa ešte viac usmiala, hej hej tak som už myslím bola, ale tak.. možno no.. neviem či sa to volalo zrovna tak hmm. Zamyslela som sa a potom som len pohodila rukou a vyfučalo mi to z hlavy, to je jedno nie? tak teda.. ideme? spýtala som sa ešte nakoniec a s úsmevom som sa pozrela na Naruho.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Nov 24, 2010 5:23 pm

Kanashi

Kývl hlavou na Yuki a dodal Jo pojďme. Pak se vydal směrem k podniku. Naru se vydal za nimi. Škoda že zvířata tam nemůžou. Noo aspoň si trochu odpočinu. Řekl si Naru. Takže co si asi dám, když tam přijdeme? Nooo určitě něco sladkého, ale tet se mi nevybavuje jestli tam mají nějaký alkohol.. Hmm. No nic uvidíme. Proběhlo Kanashimu hlavou a na chvílí nevnímal okolí.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Mon Nov 29, 2010 5:32 pm

Kanashi

Po odchodu Yuki se tedy vídal do s Naruem do obchodů.
Tam si koupil novou mangu do své sbírky a kakao v plechovce.
Potom vyšel z obchodů a vyrazil k sobě domů.
Tam dál do misky Naruovi jídlo a do druhé misky vodu.
Kanashi si pohodlně natáhl na svojí pohovce a začal číst mangu.
Otevřel přitom i plechovku kakaa a popíjel ho mezitím.
Když se Naru najedl a napil tak si chvílí hrál s míčkem a pak šel spat.
Kanashi prostě jako obvyklé lenošil.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Dec 04, 2010 5:30 pm

Kanashi

Doběhl do svého domů, připravil si věcí a taky věcí pro Narua, když tu nebude.
Tak jo, je čas vyrazit.
Sebral si své věcí, Zanpakuto a vyběhl z houskou v puse k senkaimonu.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 12, 2010 4:32 pm

Yuki Yaname

Vyšla som z Onkenu a pozrela som sa za seba či ide za mnou, preistotu som bola pripravená na shunpo. Ten bol určite z desiatky, normálne na nich raz podám stiažnosť. takého drzého hnusného perérzneho a hrubého baku som ešte nevidela. Zahundrala som si a rýchlo som si to zamierila ku vicekapitánke, ešte som sa po ceste opýtala zopár ľudí že kde ju asi nájdem a keď som to zistila tak som sa shunpom rozbehla za ňou.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: