Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2., 5. a 12. divize

+19
Kage
Rei
Yuki-onna
Firel
Lus
Myamoto Usagi
Suki
Dawn de Diablo
Bulic
Solas
joemandel
Tertaxka
Aki
Ichigo88
vodovod
Raiden
Sode
Satoshi
Miss_Atlantis
23 posters

Strana 12 z 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Goto down

2., 5. a 12. divize - Stránka 12 Empty Re: 2., 5. a 12. divize

Příspěvek pro Tertaxka Mon Nov 01, 2010 5:22 pm

Akisha Shihomaru

Po zprávě od kapitánky jsem se pokoušela co nejdříve dostat k ní, ale nevistihla jsem to a přišla trochu pozdě. Před kanceláří jsem zaklepala a vešla. K mému údivu tam byly Aki s Tsukim, ale kapitánka nikde a tak jsem se pousmála a pozdravila. "Dobrý den. Kdepak je kapitánka?"
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Nov 01, 2010 7:23 pm

Akai Tsuki

Rozkaz kapitánko a usmál jsem se. Uvelebil jsem se na té židli a v klíně mi v pohodě spala Kuro. Po chvíli co odešla, dovnitř vešla Akisha a ptala se po kapitánce. Kapitánku si zavolala vrchní kapitánka, máme tady na ní počkat, chce snámi mluvit. pak jsme se pousmál Jinak tě zdravím Akisho.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Nov 01, 2010 11:15 pm

Kasumi Haruka

Dostavím se už rychleji opět před kasárny 2.divize. Pfuu.... Povzdechla jsem si. To bude zase rozruch. A pokračovala jsem do kasáren. Jestlipak bych jim měla o něčem říct. Nebo mlčet a držet se toho, co jsem měla připravené? Teď nevím. Musím s nimi ale trochu probrat alespoň to, co jsem chtěla. Snad už tu budou všichni. Mlč... Cože?! Ptala jsi se, jestli jim o tom máš něco říct.... Já odpovídám ,,Mlč".... Nic tím nezkazíš.... Jestli že si nejsi jistá, jestli jim to říct, neříkej.... protože to sama nechceš, když u toho váháš. Jo. Máš pravdu..... heh.... To já mám přeci vždy. Dodal Kenshin trochu s humorem, nad kterým jsem se musela trochu zasmát i já. Už jsem byla konečně zase kousek od své kanceláře......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Nov 02, 2010 1:37 pm

Akai Tsuki

Byli jsme tu všichni, já, Aki a Akisha. Tak, teď už jen chybý kapitánka a usmál jsem se. *Dobré odpoledne přeji* ozvalo se mi v hlavě. Dobré odpoledne i tobě Chun. potichu jsem se zasmál Ty si horší spáč jak já řekl jsem jí a ona *Na tebe nikdo nemá, seš schopnej usnout uprostřed boje* zasmál jsem se ale trochu nahlas, ale hned jsem to zadusil. Když myslíš Chun a bylo ticho. Zase šla spát? já se zní zblázním pomyslel jsem si a podíval jsem na Kuro, též v klidu spala a o nic se nestarala. Položil jsem jí ruku na kožich a cítil jsem její dech. Podíval jsem se směrem do okna Kde vězí ta kapitánka.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Nov 02, 2010 4:01 pm

Aki Maki

Seděl tedy nehybně na gauči a koukal tupě přes ofinu do zdi. "Měl bys to tu celý roztřískat, taková drzost nechat nás tu čekat..." Ozvalo se mu najednou v hlavě. "Chtěl jsem, ale nakonec jsem si říkal že to možná bude zajímavá věc to co nám řekne..." V klidu odpověděl a dále civěl do zdi.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Nov 02, 2010 5:38 pm

Kasumi Haruka

Byla jsem již u kanceláře a hmatala jsem po klice, když jsem se jakoby zarazila. Neprodlužuj to... co je zas? Nepospíchala jsi náhodou? Nojo, nojo....jen jsem měla pocit, jakoby.... Ne, to je dobrý... nechci ti slyšet... Hele, nech si ten tón, ano... Vzpamatovala jsem se a otevřela jsem pozvolna dveře. Tak už jsem zpět. Snad vám čekání nevadilo. Při čemž jsem se podívala na Akiho. Kapitánská porada bohužel nepočká. A prošla jsem přes místnost ke svému stolu, za který jsem se následně posadila. Teprve teď jsem si zde všimla i Akishi. Vidím, že už jsme tu všichni. Zdravím tě Akisho. Z šuplíku u stolu jsem vyndala desky s poznámkami, ne kterých jsem měla napsáno, o čem jsem chtěla mluvit. Takže, když už tu je i Akisha, tak se znovu zeptám, i když Tsuki to ví. A snad i vy dva víte, proč že jsem si vás zavolala. Pak jsem na chvíli ztichla. Čekala jsem, jestli někdo nebude chtít něco dodat, než začneme.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Nov 02, 2010 5:47 pm

Akai Tsuki

Byl jsem v myšlenkách, když vyšla dovnitř kapitánka a mluvila něco o poradě. Podíval jsem se na kapitánku Jen jeden dotaz, co to bylo, ta bouře a podíval jsem se jí do očí. Kuro začala z nenadání vrnět, ale spala dál.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Nov 02, 2010 6:29 pm

Kasumi Haruka

No, to je dobrý dotaz, o tom jsem si s vámi chtěla taky promluvit. Řekla jsem nejdříve. Tam bouře byla dílem Hollow. Možná to má něco společného, s tím, co se stalo na misích, které zahrnovali zjištění dení na okrajích Soul Society u čtyř věží. Pak jsem se na chvíli zamyslela. Nejspíš z nějakého důvodu Hollow získali větší sílu, než měli do teď. A na to při bouři nebyl nikdo z Gotei 13 připravený. Dá se mluvit o štěstí, že jsem to tahle odvrátili, ale nevíme, co nás může čekat zítra. Musíme být připravení, zvláště v téhle těžké době. Rozumíte mi všichni doufám. A poohlédla jsem se po výrazech přítomných.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Nov 02, 2010 6:38 pm

Akai Tsuki

Vyslechl jsem si její slova a kývl jsem. Takže, ti hollow co to vytvořili asi nebudou moc slabý.... a podíval jsem se z okna, pak zpět na kapitánku Kdybysme objevili něco podezřelého, máme to zřejmě ohlásit že? a položil jsem pravou ruku na zanpakuto.Vypadáto, že boj zdaleka neskončil zašeptal jsem si pro sebe. Je pravda, když jsem byl na misi, byli tam ty zvláštní reatsu, co blokovalo to naše, myslím, že to bylo zrovna u jedné z věží Pohlédl jsem na kapitánku Já a Bulic jsme se odtamtud dostali, protože jsme šli s Mayou a Chou, doprovázeli jsme je domů ..odmlčel jsem se o zbytku týmu nemám potuchy.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Nov 02, 2010 7:38 pm

Kasumi Haruka

Samozřejmě, vše podezřelé, co byste zpozorovali, mi zajisté hlašte. Odsouhlasila jsem Dawnovi, ale mířeno to bylo i na Akiho a Akishu. Vlastně jsme se tím už dostali k jedné věci, kterou jsem s vámi chtěla vyřešit. Dodala jsem k tomu, aby všichni věděli, že tohle by měli už vnímat. A taky jsem se chtěla zeptat, co se dělo na té misi, jak tebe Dawne, tak Akiho. A můj pohled pak směřoval k Akimu. A nakonec ještě k Akishe. Ty jsi zatím na misi nebyla, ale můžeš zde pak ještě zůstat, jestli se o tom budeš chtít něco dozvědět. Pak jsem se ale vrátila k Dawnovi. Pokud mám správné informace, jediný tým, který se ještě celý nevrátil z mise, je ten, ve kterém jste byli právě ty a Bulic. Jiné podrobnosti ohledně toho nemám.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Nov 02, 2010 8:11 pm

Akai Tsuki

Podíval jsem se na kapitánku Oni se brzo vrátí, věřím jim. a usmál jsem se. A k té misi, až na to zvláštní reatsu a ty hollow co jsme potkali nic zvláštního... šáhl jsem si na krk, kde jsme měl ještě zranění od jednoho z hollow, vypadal červě ale přesto jsem ji měl už déle. Pak jsem sebou škubnul, Byl tam ještě jeden hollow, jestli to byl hollow...zamyslel jsem se ta dívka co byla unesena a poté, co jsme ji našli, byla svázaná něčím, co připomínalo poutací kido a podíval jsem se kapitánce do očí. Kdybyste chtěla vědět víc, stačí se zeptat, kapitánko a usmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Nov 03, 2010 1:59 pm

Akisha Shihomaru

"Taky zdravím kapitánko." Pozdravila jsem když přišla. Ať to neprotahuje, jsem unavená jako kotě. Řekla Rose. Tak spi a nestěžuj si. Ale to nejde jsem zvědavá co řekne. Povídeala jsem si z Rose, zatím co si kapitánka povídala s Tsukim. Pak kapitánka řekla, že tu pak mám pokud tedy chci zustat. "No ano budu se chtít něco dozvědět." Souhlasila jsem. Ta to hrozně protahuje. Zase si postěžovala Rose. To už mě naštvalo. Ticho!!!A nemíchej se do rozhovoru, taky bych chtěla vědět třeba o čem si povídají. Tak se do toho nemíchej a spi.Okřikla jsem ji. Dobře asi jsem to trochu přepískla. Dobrou noc. Řekla na posledy a stichla. Já jsem si oddechla a poslouchala co se tu řeší.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Nov 03, 2010 4:48 pm

Lus Ayazaki

Pomalými kroky dorazím před kasárny páté divize. Zastavím se před nimi a prohlédnu si je. Nejprve bych měla udělat nějaké shromáždění a představit se jim. Ale ... co jim mám říct? Nemůžu jen přijít, představit se a oznámit jim, že jsem nová kapitánka. Dlouho stojím před kasárnami a přemýšlím, pak se ještě pomalejším krokem, než jsem mířila sem, vydám do kasáren. Musím najít někoho, kdo divizi svolá a ukáže mi kancelář kapitána. Rozhlédnu se po dvoře, zda někoho nezahlédnu a pokračuji dále.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Nov 03, 2010 5:04 pm

Renmaru Houkazaki

Len tak švihám svojim zanpakutou, odrazu zbadám známu tvár. Ale má na sebe haori.
Takú majú iba kapitáni. pomyslel som si. Po čase som sa rozhodol ju osloviť.
"Zdravím. Nie si ty náhodou tá, krorá vtedy trénovala, keď sa stala tá vec?" spýtal som sa jej.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Nov 03, 2010 5:57 pm

Lus Ayazaki

Zaslechnu mě známý hlas. Jakmile se za hlasem otočím, zahlédnu shinigami, s kterým jsem bojovala tenkrát v nováčcích. Aspoň někdo, koho aspoň trochu znám... Zdravím, ano, jsem to já. Přikývnu a dojdu až k němu. Můžu tě o něco poprosit? Potřebovala bych, aby někdo shromáždil nejlépe celou divizi tady na dvoře. A taky bych ráda věděla, kde je kancelář kapitána.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Nov 03, 2010 7:31 pm

Kasumi Haruka

Určitě se tě ještě na něco zeptám, ale teď k věci, jinak se nehneme. Řekla jsem a pokračovala jsem. Nejdříve začnu od věcí, docela nedávných, které jste ale už všichni tři prožili. Ano, jde o tu bouři a o všechno ostatní vůbec. Začala jsem, při čemž jsem mířila svůj pohled zvláště na Akishu. Asi se budu opakovat, ale Soul Society teď prožívá těžké časy. Nebudeme to mít lehké, a všichni musíme být ve střehu a připraveni na boj, který může přijít stejně, jako ta bouře. Co se bouře týče, nedávám vám za vinu, že uhodil blesk do vězení, ale.... *Chvíle napětí* nepovažuji zrovna za dobré to, že uprchli někteří vězni. Nemůžu být všude, jak víte. A u vězení v této době jste byli přítomni Akisho a Aki. Opět jsem na ně pohlédla trochu vyčítavě. Aki.... jsi 3.důstojník divize. Očekávala bych, že se pokusíš něco dělat. Nu, možná jsi se pokoušel, ale nebyli mi známy výsledky tvého snažení. Na chvíli jsem se odmlčela.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Nov 03, 2010 7:39 pm

Akai Tsuki

Vyslechl jsem si kapitánčina slova o vězení a tak. Poté co domluvila Omlouvám se, že do toho mluvím, ale utekl někdo nebezpečný? a podíval jsem se na kapitánku. Při tom mi v hlavě šrotovalo, o té bouři a, že možná přijde další bouře, silnější ještě se silnějšíma hollow. Stiskl jsme pevně zanpakuto. Musím zesílit, ať to stojí co to stojí. řekl jsem si, ale stále jsme pozoroval kapitánku.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Nov 03, 2010 7:43 pm

Renmaru Houkazaki

Odpľuvol som paličku z lízanky a niečo som jej povedal.
"S tým prvým ti môžem pomôcť, mám s tým už isté skúsenosti." popravde som zvolával nováčikov v nováčikovskom kempe, "Ale to druhé...nuž nemám ani šajnu. Tak či tak ma to nezaujíma a som tu len krátko." dokončil som myšlienku. V hlave sa mi preháňala otázka, ako z nej mohli takto rýchlo urobiť kapitánku.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Nov 03, 2010 7:58 pm

Aki Maki

" Na misi...?Nic zajímavýho...nějaký potvory v lese, které nás po dlouhé době snažení nakonec pustili...Jakou dobu jsem nesl kapitánku myslím že třetí divize na zádech, zatímco její podkapitán šel vedle mě...potom se objevili nepřátelé a namyšlený podkapitán třetí divize machroval jak je vyřídí sám...začal mít problémy, kapitánka se probudila...přišli nějaký dva chlapy...byl boj, kapitánka raněna...odnesl jsem ji tedy mimo bojiště v úmyslu zachránit její život...přijel kapitán Ranum, nahodil mě na nějaké létací stvoření a byl konec..." Domluvil, potom jakou dobu poslouchal kapitánku, když v tom slyšel výčitku na něj. "Nedělali...?Pust mě na ní...!" Začlo mu řvát v hlavě, ale Aki hlas ignoroval. "Nedělal...?Co nejrychleji jsem se dostavil na místo, pozoroval vězně a když se trochu uklidnili tak jsem je začal shromažďovat a odvádět do jiných věznic..." Prohlásil trochu uraženě a nepříjemně pozoroval kapitánku svými zelenými oči přes ofinu...
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Nov 03, 2010 8:40 pm

Kasumi Haruka

Tsukiho otázka byla spíše přínosem a tak jsem na ní hned odpověděla. No.... často je někdo ve vězení, protože je nebezpečný ne? A myslím, že by nikdo, kdo nic vážného neprovedl, neutíkal, jinak by si pak trest jedině zhoršil. Takže ano, většinou to byli nebezpeční vězni. Naštěstí jich není tolik. Pak na mě ale začal mluvit Aki. Ten chlapec má problém.... Kdo že to je?.... 3.důstojník.... hm... Nemáš nic jiného na práci? Nepleť se do toho! Aki, jak jsem řekla: ,,Možná jsi se pokoušel, ale nebyli mi známy výsledky tvého snažení." A navíc, k čemu ti je, že jsi rychle na místě dění, když pak jen, jak ty říkáš, ,,sleduješ". Ty nemáš čekat, až se dění trochu uklidní, ale sám to máš uklidnit. Máš zjistit, jaký je stav vězňů, stráží a v tomto případě i věznice! Každá minuta je v tomto případě drahá. Myslíš si snad, že se všichni vězni vzdají své šance utéct, když se tam objevíš a pozoruješ je?! Nesmysl! Kdo by nevyužil šance, když se může v tom rozruchu nepozorovaně vytratit. Uvědomil jsi si už doufám, že v tu chvíli jsi tam byl s nejvyšší hodností a všichni ostatní čekali na tvé rozkazy. Pak jsem se musela na chvíli odmlčet, abych se uklidnila. Asi jsem to už dnes přehnala. Popravdě, jsem ani zmiňovat, to, čí je viny, že uprchli vězni, nechtěla.

Naposledy upravil Sode no Shirayuki dne Fri Nov 05, 2010 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Nov 03, 2010 8:46 pm

Lus Ayazaki

Díky, budu ráda, když mi pomůžeš aspoň s tím prvním. Až divizi svoláš, tak mě zavolej, budu v kanc.... já se za nějakou dobu vrátím. Pousmě ji se. Aspoň s něčím mi pomůže, nevím, kde bych je všechny naháněla. No a tu kancelář se pokusím najít, třeba budu mít štěstí. Poté se vydám do kasáren najít onu kancelář.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Nov 03, 2010 8:49 pm

Akai Tsuki

Po tom proslovu kapitánky na Akiho jsem se uchychtl. Pak jsem se otočil na kapitánku Vím, že jsou ve vězení nebezpeční zločinci, ale je mezi nima nějaký obzvlášť nebezpečný? najendou se po mém boku objevila Chun. *Plánuješ snad se vydat za těmi vězni?* ... kývl jsem jí a ona se pouze usmála čekala jsem to, jestli je půjdem hledat, počítej semnou usmála s eopět a zmizela.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Nov 03, 2010 9:07 pm

Kasumi Haruka

Zamyslela jsem se. Nějak obvzlášť nebezpeční?..... hm.... To myslím, že tak vážné to nebude... A když už, není mi to hlášeno. Pak jsem se na Tsukiho podívala a znova jsem se zamyslela. Ale... že ty se najednou o to tak zajímáš.... Řekla jsem trochu podezíravě. Doufám, že nemáš v plánu, že se někam jen tak "bezhlavě" vydáš ty vězně hledat. Je to tedy záležitost 2.divize, ale bez povolení od Vrchní kapitánky se ze Seireiteiie nehneš na krok, rozumíš? Já se tedy chystám, že budu po vězních pátrat, můžeš jít pak tedy taky. Navrhla jsem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Nov 03, 2010 9:18 pm

Akai Tsuki

Zasmál jsem se Nikam se nechystám a rád se kvám připojím pak jsme pohédl kapitánce do očí Je vidět že mě máte přečteného skrz na skrz zavrtěl jsem se v křesle A ještě jedna věc, tu bouři potlačili kapitáni Gotei 13 že? chtělo by něco vymyslet, jenom přeci nemůžeme na to spoléhat stále, že tu budou kapitáni a potlačí to.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Nov 04, 2010 2:03 pm

Akisha Shihomaru

Poslouchala jsem jak kapitánka kárá Akiho, ale pak jsem se začala cítit trochu provinile přece jsem tam byla taky a mohla jsem pomoct. "Kapitánko, moc mě mrzí, že vězni utekli. Chtěla jsem pomoct, ale nevěděla jsem kolik jich ve věznici je a chci vám nějak pomoct, jestli by to šlo." Řekla jsem a podívala se na ni. Vždyť ty za to nemůžeš, nemohla si se soustředit, protože tě...no newím jak to říct..... Já ti řeknu jak, otravoval mě Aki. Proto jsem se nesoustředila. Poradila jsem jí. A vůbec nechtěla si spát??? Zeptala jsem se jí. Rose se zamyslela.No chtěla, ale jsem zvědavec, vždyť mě znáš. To je fakt, znám tě hodně dobře, ale teď prosím nevirušuj a klikdě poslouchej. Řekla jsem.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

- Similar topics