Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2., 5. a 12. divize

+19
Kage
Rei
Yuki-onna
Firel
Lus
Myamoto Usagi
Suki
Dawn de Diablo
Bulic
Solas
joemandel
Tertaxka
Aki
Ichigo88
vodovod
Raiden
Sode
Satoshi
Miss_Atlantis
23 posters

Strana 7 z 19 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next

Goto down

2., 5. a 12. divize - Stránka 7 Empty Re: 2., 5. a 12. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 19, 2010 6:54 pm

Ti v kasárnách 2. divize -> máte tam tmu, jen tak mezi námi :-)

Renmaru -> Lavanda tě ignorovala, jen obrátila oči v sloup, jako že ty jsi nejspíš ztracený případ a tohle nikdy nepochopíš. Dva hollow se přiblížili.
"Hmm, dobrý večer, takže, hmmm, o co jde, hmm?" řekl větší hollow velmi snobským hlasem.
"Vítej, neznámý!" zopakovala Lavanda celkem nadšeně. "Jsem nadšená, že se mi podařilo tě zaujmout! Chci vám nabídnout přátelství a spolupráci!" začala s nějakými idealistickými plky, přitom bylo mnoho lepších věcí, na které by se shinigami měl vyptávat mluvícího hollow uprostřed něčeho, co vyhlíželo jako invaze do Seireitei.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Oct 19, 2010 7:00 pm

Akai Tsuki

Zvedl jsem se a šel jsem ke krbu, který sem zapálil, pak jsme došel do skřínky pro pár svíček a ty sem také zapálil, a najendou bylo vidět v místnosti o dost líp. Sedl jsem si do křesla. Pak jsem pouze uslyšel mňouknutí a na klín mi vyběhla kočka.
Spoiler:
Jééé ahoj Kuro a pohladil jsem kočku po zádech, nyní ležela na mé klínu a vrněla.

(Kuro= moje kočka, kterou jsem adoptoval na jedné z misí když jsme ji našel, přebývá v prostorách kasáren 2. divize)
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Oct 19, 2010 7:02 pm

Renmaru Houkazaki

Trochu ma zaskočilo, keď som zbadal, že Hollow začal hovoriť tým hlasom. Možno som trochu zmenil postoj ale z ostražitosti som nezvoľňoval. Kto vie čo sa môže ešte stať. Možno už teraz sme stratení. Tie ich idealistické kecy mne osobne nedávali veľký zmysel.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 7:11 pm

Akisha Shihomaru

"Bulici si v pořádku? Jsi nějak mimo." Zeptala jsem se. "A můžeš si sundat zbyten toho kimona?" Ctěla jsem po něm. V tom jsem si všimla kočky a vzpoměla si, že mám pamlsky. Zašátrala jsem v kimonu a jeden vytáhla. "Na tu máš, chceš?" Zeptala jsem se kočky a podíval jsem se na ni. "A vy dva jste vlastně co zač?" zeptala jsem se.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 7:16 pm

Bulic
Najendou se vzpamatuju.JO jsem v pohodě sundám si kimono a cítím se divně.NO já jsem Fuku-taichou 7.divize.Všimnu si kočky Čičinka ta je roztomylá .čičiči pojd jsem čiči.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Oct 19, 2010 7:22 pm

Akai Tsuki

Podíval jsem se na Akishu Já jsem podkapitán 2. divize a usměju se. Když Akisha nabízela Kuře zákusek, stáhla se blíž do mého klína a když zavolal Bulic, ani se tam nepodívala. Omlouvám se, Kuro má strach z ostatních lidí, dá se říct, že jsme ji ukradl, protože na ní majitel nebyl zrovna hodný a dlouho mi trvalo, aby se mě nebála, ale bojí se ostatních. a podrbal jsem ji na krku. Na krku měla přívěsek pro štěstí, který jsme ji spolu s Chun vybrali. Kuro protáhla packy a zavřela oči.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 7:31 pm

Akisha Shihomaru

"Aha a nechceš jí to dát ty?" Zeptala jsem se ho a podala mu pamlsek. Pak jse se zase přitočila k Bulicovi a začla mu natírat ránu. "Takže jste oba Fuku-taichou a můžete mi říct jak jste přišli k těmhle ranám?" Zeptala jsem se.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 7:36 pm

Bulic¨
No jak to říci byli jsem na misi nooo .. A já se snažil udělat hado no 87 a trochu se vmklo kontrole ale účel splnilo jenže mě spálilo. poškrábu se na zátylku a usměju se.Už je tu vedro utřu si pot z čela vezmu si na sebe jen shinigamijské kimono svoje růžové haiori nechám ležet na gauči.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Oct 19, 2010 7:43 pm

Akai Tsuki

Vzal jsem ji od Akishi zákusek, Kuro ho chvíli očichávala a pak ho najendou snědla, já ji jen pohladil. Mno a já, jak to říct ... hrál jsem si s ohněm .. chtěl jsem se proměnit v ohnivého draka a zasmál jsem se. Měl jsem na sobě jen spodní část kimona, která taky byla celkem dost ohořelá. Po chvíli, co Kuro snědla zákusek, červené pruhy na jejím kožichu se rozsvítili ještě víc do ruda. Pousmál jsem se Pamlsek Kuře moc chutnal.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 7:51 pm

Akisha Shihomaru

"Takže jste si oba hráli s ohněm, v téhle situaci bych, ale nic takového nedoporučovala a taky jsem moc ráda, že jí pamlsek chutnal." Řekla jsem. V tu chvýli se mi zatočila hlava a tak jsem se opřela a snažila se uklidnit. Aki prosím, dej na mě jdi si lehnout, prosím! Prosila mě Rose. Dobře za chvýli si půjdu zase lehnout. "A nedáte si čaj?" Zeptala jsem se a vylovila z kimona malou konvičku s čajem a tři hrníčky.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 7:55 pm

Bulic
Všimnu si že Akishe není moc dobře. JO dal bych si. Sundám zase kimono a vezmu Haiori a udělám s toho polštář A ty si lehni ten tlak ti nedělá dobře a žádné odmlouvání je ti to jasné.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Oct 19, 2010 7:57 pm

Akai Tsuki

Já si taky mile dám čaj a prosímtě, je tu ještě jendo volné křeslo, bež si tam sednout, udělá se ti líp a usměju se. Všiml jsem si, že Kuro usnula a tak jsem ji něžně hladil, abych ji neprobudil. Podíval jsem na Bulice, vypadá to , že se zdržíme z boje.
Něžně jsem přizvet Kuro a já jsme se v křeslo stočil a Kuro jsem si položil k hrudníku. Hlavu jsme položil k jejímu kožichu a usnul jsem během pár vteřin.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 8:10 pm

Akisha Shihomaru

"Díky za polštář, ale to nemuselo být, já bych jen seděla." Řekla jsem a koukla se ne Bulice. A pak jsem si všimla Tsukiho. "Podívej, je tak vyčerpaný, že usnul." Řekla jsem a zahihňala se a nalila čaj jen pro mě a pro Bulice. Pak jsem si vzala polštář a dala si ho pod hlavu. Tak se mi to líbí. Ten Bulic mě snad slyší. Řekla Rose. Ne, nesliší tě. Zavrhla jsem její připomínku.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 8:13 pm

Bulic
Vytuhnul docela rychle.No vidíš že se ti polštář ještě hodí.Tak co jak se ti tu líbí co akademie je to dlouho co jsem tam byl naposledy.A co všichni nový nevýš jestli někdo nešel k nám do 7.Divize??.Zaptam se a usrknu si čaje Jo a moc děkuji za čaj.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 8:25 pm

Akisha Shihomaru

"Newím, nezajímala jsem se kdo šel kam do divizí a za ten čaj nemáš za co děkovat."Řekla jsem. Je velice milí a jak ti poděkoval. Mě se líbí. Řekla Rose. Rose nechci ti nic říkat, ale tobě se líbí každý. Řekla jsem jí a napila jsem se čaje.

"NEVÍM" SE PÍŠE S JEDNODUCHÝM V!!!
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 8:31 pm

Bulic
Aha...Ale mám děkovat za vyléčení té ruky.Vytáhnu obě mé zanpakuto a uzavřené v pochvě je opřu o křeslo.Stojím asi uprostřed místnosti .A co tvá zanpakuto jaký je to typ (myšleno ohen voda atd...) ??

Naposledy upravil bulic dne Tue Oct 19, 2010 8:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Oct 19, 2010 8:33 pm

Sakura
Ve 12 divizi jsme zkoušeli zprovoznit aspoň část ze systému, který byl narušen bouřkou, ale příliš se to nehnulo. Jenom to zkoušejte dál. Než se kapitán vrátí, musíme se někam posunout.

Takový random post, abych vám lidi připomněl, že to není úplně RPG chat, ale to by tak nevadilo, ale prosím vás, zkuste neznásilňovat tu češtinu O_O

Souhlas :-)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 19, 2010 8:50 pm

Lavanda

Hollow na ni koukal trochu překvapeně. Očividně i on sdílel Renmaruův názor, že jí mírně přeskočilo.
"Hmm... no tedy... zní to zajímavě, slečno, ale, hmm... nevím, jestli naše národy jsou na něco takového připravené, hmm..." snažil se z toho vykroutit. Asi teď litoval, že vůbec přiletěl.
"Ale to je právě ono, musíme udělat něco zcela nového, něco, na co není nikdo připraven!" rozvášnila se Lavanda se sými pacifistickými představami.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Oct 19, 2010 8:58 pm

Renmaru Houkazaki

Vrela mi krv v žilách pri tejto groteske. Už som si myslel, že to nevydržím. Shinigami sa dohaduje s Hollowom v Seireitei.
"Vidíš tamtú dieru uprostred? To znamená, že nemajú srdce a tiež to znamená to, že si myslia to, čo ja. Že ti preskočilo!" vykričal som jej do tváre.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 8:59 pm

Akisha Shihomaru

"To byla moje povinnost tě vyléčit." Řekla jsem a znovu jsem se nepila čaje. Na otázku co je moje zampakuto za tip, jsem se pozastavila. "No myslím, že...." To si děláš legraci, že nevíš co jsem zač, tak to si mě urazila. Řekla uraženě Rose. "No myslím že je Rostlinná." Řekla jsem. To jsem ráda, že víš co si nosíš u pasu. Řekla už ne tak uraženým tonem. Nad tím jsem se pousmála. Mám tě ráda a nikdy bych nezapomněla co jsi zač. Řekla jsem.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 9:04 pm

Bulic
Roztliná...To moje je ohnivá jsou rozděleni do dvou..Anděl a Dábel jeden by nikdy nebojoval drůhý by vraždil každého....Nemám je moc rád ani jednoho.Ty nás němáš rád joo a kdo tě bráí.A to ani mě nemáš rád chápu že Dábla, ale mě anděla .
Sklapněte oba dva !!
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 9:16 pm

Akisha Shihomaru

"To já mám Rose ráda, někdy se sice nepohodneme, ale jinak si rozumíme dobře." Řekla jsem a sedla si. Co děláš, lehni si jinak se ti zatočí hlava a mužeš z toho i omdlít.Ale prosím tě já jsem v pohodě. Řekla jsem Rose, aby už nic nenamítala. Znovu jsem se napila čaje až jsem ho úplně dopila. "To by mě zajímalo co se venku děje."Řekla jsem a koukla jsem oknem ven.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 9:19 pm

Bulic
To mě taky...Měl bych tam být, ale Tsuki usnul a ty by si je nejspíš neporazila takže kdyby se sem dostali byl by to pruer a vašemu 3rd důstojníkov nevěřím.Podíval jsem se na ní A lehni si kdyby si omndlela nudil bych se tu pak.A neboj nic se ti nestane. snažím se vymluvit na to že bych se nudil ale přitom se oní bojím je to nováček a je tu takový tlak.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 19, 2010 9:31 pm

Akisha Shihomaru

"Já mu taky nevěřím, vůbec mi nesedl." Řekla jsem. "Já se nebojím a navíc už jsem přeležená." Řekal jsem jako výmluvu abych nemusela ležet. Ten mi vážně čte myšlenky. Mám ho ráda čím dál víc. Řekla Rose, tak trochu zasněně. Ale copak Rose ty jsi se zamilovala? Dobírala jsem si ji. Tobě se nelíbí? Zeptala se mě s překvapením. To jsem neřekla a už mlč. Řekla jsem jí tonem *jako že jí do toho vůbec nid není*. Už mlčím. Řekla nakonec.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 19, 2010 9:39 pm

Bulic
Věřím ti že se nebojíš.Co tě přimělo jít do 2.Divize?? a otočím hlavu od ní.Kdyby sem vtrhli hollow tak ona nemá šanci neříkám že se mnou by to bylo lepší ale.......A pak du přiložit do krbu aby bylo světlo a teplo.Co si myslíš o Tsukim ??.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 19 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next