Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Red
OuYee
Arinoki
Mokuto
Raiden
kioko matsuta
Miss_Atlantis
Solas
Maršál Křída
Sode
Aki
Satoshi
Firel
Bulic
18 posters

Strana 23 z 37 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 23 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Bulic Thu Jun 17, 2010 7:02 pm

Nono já vlastě ani nevím neřeš to začervenám se jak rak.To jsou otázky sakra pane bože.

Naposledy upravil bulic dne Thu Jun 17, 2010 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Thu Jun 17, 2010 7:05 pm

kioko matsuta

sklopím hlavu. aha. jen toto slovo výjde ze mě a pak si lehnu.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jun 17, 2010 7:09 pm

Tebot tak skleslá měla bys být ráda že jseš mimo vězení.najednou spadnu a nehnu se vyčerpáním.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Thu Jun 17, 2010 7:12 pm

kioko matsuta

asi máš pravdu. řeknu ale pak se podívám aleknu se protože bulic spadl na zem. si v pořádku?
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jun 17, 2010 7:15 pm

Proč nemůžu mluvit to jsem zase tak vyčerpanej to je furt.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 7:31 pm

Ryuunosukeshinobu Tsuchimi

"Ach jo... To si myslí, že mi jen tak uteče?" zeptal jsem se sám sebe, když jsem zamířil za jeho reiatsu. Zastavil jsem se u několika budov, kde se reiatsu vytratilo. Ehm... Takže se hodlá skrývat... Uvidímě, jak dlouho mu to vydrží... "Promluv, Ganmou," zvolal jsem, když jsem chytil zanpakutou, která se poté rozdvojila na dva stříbřitě bílé chakramy. Tak trochu nevýhoda pro tebe... Oba chakramy jsem odhodil, jeden napravo, jeden nalevo, a ty se začaly odrážet od stěn a oken, pronikaly do domů a žádný prostor nenechaly ladem a nevyhýbaly se objektům, které by mohly poškodit, nyní pouze hledaly jakýkoliv malý zdroj reiatsu, které se nablízko, ačkoliv tlumené, schová stěží; proto také nelétaly příliš rychle, aby někoho nezranily, ale kdokoliv by se nepohnul, byl by zasažen.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Thu Jun 17, 2010 7:32 pm

kioko matsuta

aha....já zapoměla ty vlastně udržuješ tu bariéru. řeknu a zavřu oči.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 17, 2010 7:46 pm

Akio Ukitake

Těší mě Ryuu.Opět se usměje a jeho strništěm porostlá tvář se zvlní.Takže....ubytování.Přeskočí kupku papírů a začne šmátrat ve skřínce s klíčema.Hmmmm myslím...pokoj 33. by se vám mohl líbit...celkem klid....výhled do zahrady...jediné....vedle v pokoji je divčí trojka pokud vám nebudou vatit jejich manýry...Usměje se.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jun 17, 2010 7:49 pm

Ryuu Senji

"Děkuji mnohokrát" a škodolibě se zaculil, když se při doslechu trojice dívek projevilo jeho malé, nenápadné zvrhlé já. "Budu očekávat další rozkazy." Pomalu se otáčel k odchodu, ale moc dobře věděl, že nejspíš příjde něco dalšího.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jun 17, 2010 7:50 pm

Firel
Nikde nikdo...Vezmu tedy svojí flétnu a vyvolám shikai se kterým potom začnu trénovat rozsekávání stromů aircuterem.napřed do stromu vždy udělám díry a potom ho rozčtvrtím.Takhle to tu bude rychle vykácené....Pomyslím si když výstřel aircuteru v laserové podobě udělal díru do tří stromů v řadě.Ovšem vlnový způsob zvládl pouze dva stromy....Tak mám aspon co ténovat.... řeknu si pro sebe a začnu likvidovat okolní stromy.Tohle je lepší než kdyby se to tu mělo vykácet při nějaké bitvě.

Mělo by to být dostatečně ostré rychlé a účiné aby to zabíjelo kohokoli,odsekávalo končetiny nebo drtilo bariéry... Potom se dábelsky usměju
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 8:50 pm

Kira

Jen jsem se pousmál. To je hajzl. On to myslí fakt vážně. Do okna právě vletěl jeden z bílých chakramů a namířil si to rovnou na mě. Namířil jsem na něj ruku. Hadō #33. Sōkatsui. Vyslovím a to chakram odrazí zpět odkuď přiletěl. Otevřenými dveřmi vedle mě vletí druhý chakram. Neměl jsem dostaten času abych ho odrazil kido, a tak jsem musel zas jiným oknem vyskočit ven. Chakram poníčil vnitřek, a pak opět vyletěl ven na mě. Tentokrát jsem měl už dost času. Hadō #33. Sōkatsui Odrazím i druhý chakram. Když se však rozhlednu stojím před kapitánem s dlouhým jménem. Zbláznil ses!? začnu řvát. Nehodlám s tebou bojovat kvůli takové kravině! řeknu rozhodným hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 9:19 pm

"Jde tady o čest žen... Chovám se trochu jako feminista, ale... Nehodlám tě nechat šlapat po jejich cti!" řekl jsem, vyznělo to sice rozčíleně, ale řečeno to bylo s klidem. Pozvedl jsem ruce a přivolal do nich zpátky chakramy. "Měl bys vyvolat alespoň Shi-kai... Jak vidím, jsi zraněný, ale to nic nemění na tom, že jsi mě a mnoho dalších slečen rozčílil."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 9:35 pm

Kira

Cha...cha..cha... začnu se smát. Jsi mnohem horší než ženský....cha...cha. ještě se chvíli směju. Ne, nehodlám vyvolat shi-kai kvůli takové kravině. Ale prosím.... rozpažím ruce a stojím neozbrojen, jako přikovaný ke kříži, ...jen si útoč. vybídnu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 9:42 pm

"No dobrá, vyhrál's," usmál jsem se na něj: "Takovýho bídáka a dutohlavce jsem dlouho neviděl a ne, nehodlám na tebe útočit, pokud nejsi ozbrojen... Takže, nazdárek... I když, co mi zabrání ve vykonání trestu." Hodil jsem po něm oba chakramy najednou a tiše pronesl: "Spása," v tu chvíli kapitána obmotaly pevná neprolomitelná lana z reiatsu. "Co se asi bude hodit nejvíc? Hm... Hm... Aha," chytil jsem lana a začal Kiru táhnout pryč, přímo ke kasárnám třinácté divize, kde jsem ho přivázal ke dveřím. "Rozhodne tvoje štěstí... Pokud tě tady nenajde ta shinigami, kterou jsi tak namíchl, než se lana povolí, máš štěstí a nechám tě být... Pokud ne, tak je to jasné... Poslední přání?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jun 17, 2010 9:49 pm

Iluze Bul
Běhá různě po SS a jednou zahlídne Kapitána 5.divize jak táhne v lanech nějakou osobobu.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 9:56 pm

Kira

Nejdříve to vypadalo, že si můžu oddychnout. Jenže pak si to evidentně kapitán pětky rozmyslel. Obmotala mě nějaká dosti silná lana. Tsch, sakra. Když mě vedl kamsi tam, tak jsem se při cestě samozřejmě zapíral nohama o zem, abychom tam nebyli tak rychle..... To si dělá srandu, mě přivázat ke dveřím. říkal jsem si jen v duchu...Hmmm poslední přání říkáš.....Polib mi!řeknu normálním pohodovým hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 10:09 pm

"To's nemohl mít normálnější přání? No dobrá, no dobrá..." zhluboka jsem se nadechl a to jsem zopakoval ještě desetkrát, než jsem na chvíli zmizel, abych se vzápětí vrátil se zubním pastou a kartáčkem. "Doufám, že se tím bavíš," Moc se mi do toho nechce... Ale váže mě jistá čest k odsouzenému na smrt... Je jasné, co s ním ta shinigami udělá... "Tvoje přání teda splnim," řekl jsem mírně rozčíleně a rychle jsem provedl to, k čemu by mě nejspíš nedonutilo nic jiného, než čest, přání, prosba nebo vážnost situace.
Po nechutném úkonu na rtech kapitána 9. divize jsem si ihned začal čistit zuby, asi desetkrát za sebou jsem pastu vyplivnul a znovu začal, než mě začala od mentolu pusa pálit. "Příště tě raději zabiju sám," řekl jsem mu a vypravil jsem se na odchod, doufajíc, že již nikdo nikdy nebude mít tak hloupé přání jako kapitán 9. divize, Kira.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jun 17, 2010 10:14 pm

Moje iluze sleduje oba Kapitána 5.divize i druhou neznámou osobu a pak vidí něco hrozného a zděšením se ani hnout nemůže.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 10:22 pm

Kira

Vůbec jsem nechápal proč kapitán běhá sem a tam. Ovšem došlo mi to až příliš pozdě na co se chystá. Trvalo mi fakt dlouho, než jsem se stačil vzpamatovat, cože se to přihodilo. Když jsem byl konečně při sobě začal jsem se rozčilovat a řvát. Ty debile, já myslel polib mi pr**l!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 10:27 pm

"Sumimasen, to já jsem si spletl... To nebyla p**el?" zavtípkoval jsem, protože mi nic jiného nezbývalo. Pane Bože, ty to vidíš... Proč mi to děláš? Ty víš, že přání někoho nedokážu odmítnout... Tak proč mají tak blbá přání? No... Vlastně ani nevědí, co chtějí... "Řekněme, že Váš obličej je velmi podobný Vašemu pozadí," zasmál jsem se. I když... Kdyby řekl pr**l, tak bych ho nejspíš do tý zadnice nakopal... I když, možná ho to odnaučí psát takové zvrhlé články do novin... "Pro všechny připády, kdybyste se znovu pokusil napsat takové ohavnosti, jaké tam byly dnes, tak Vás čeká mnohem víc, než jenom tohle," pohrozil jsem mu, byla to sice jen má prázdná slova, ale kdo by to chtěl riskovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jun 17, 2010 11:30 pm

Dívčí trojka z třinácté divize

trpěla masivním krvácením z nosu, protože jakýsi mladík přivlekl přímo ke dveřím do kasáren pohledného kapitána deváté divize, přivázal ho tam a začal ho líbat. Než zcela podlehly krvácení, ještě se jim podařilo tento okamžik zdokumentovat pro potěchu oka členek ženského spolku. Také se to bude moci zařadit do katalogu vydíracích materiálů.

Hiboru Baru

Když se přenesla přes ten bordel, musela uznat, že je to vlastně dobře. Aspoň kapitán dělal papírování a neoddával se jiným věcem, jako např. čtení novin, což by příliš neuvítala. Ano, třináctá divize byla díky bohu slušná a počestná a prosta jakýchkoli zvrhlíků, no, možná kromě Kyouheie, ale to byla výjimka, která potvrzovala pravidlo. Zrovna, když se začala téměř spokojeně usmívat, k nohám se jí snesl štos papírů a jejím zrakům se odhalila inkriminovaná videonahrávka ve velice fugestivním obalu. Jen otevřela pusu. Podívala se šokovaně na Akia. TAICHOU!!! zasípala jen v duchu, protože přece nemohla rušit při přijímání nového člena. A když se zmínil o trojici dívek, které byly náhodou velice slušné a spolehlivé členky ženského spolku, přišla o iluze úplně. Ani nechtěla vědět, co si taichou představuje, že dělají, když se z jejich pokoje ozývá šílené hihňání a další zvuky nadšení. Vždyť ony jen čtou po večerech jistý druh mangy, který neobsahuje příliš ženských charakterů a pro který mají z jí neznámého důvodu slabost...

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Thu Jun 17, 2010 11:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 17, 2010 11:43 pm

"Ja'ne," rozloučil jsem se se svázaným a zapomenutým kapitánem a vydal se zpátky do kasáren se znechuceným výrazem na obličeji. Jestli se tohle dostane na veřejnost, nezbyde nic jiného... Oosami, omlouvám se ti už teď...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jun 18, 2010 12:36 am

Yamamoto

popíjel čaj od Yoruichi. Po pravdě... nebyl vůbec tak dobrý, jak říkala. Málem se to nedalo pít, rozhodně se do jeho vkusu netrefila... A nebo možná už prostě stárnu... Pořádný hořký čaj už i nejede... pomyslel si, když sledoval odraz své zvrásněné tváře na čajové hladině. Náhle dovnitř bez zaklepání vtrhli dva rozjívení strážní.
"Kapitáne, kapitáne!" sotva sípali.
"Copak?" vzhlédl.
"Někdo pomohl na svobodu odsouzené na smrt!"
"A proč jste ho nezastavili?"
"No... é... on nás svázal!"
"Neříkejte, a kdo to byl?"
"É... nějaký... šíleně slabý a podřadný shinigami... někam ji pak odnesl..."
"Slabý a podřadný shinigami vás svázal a unesl odsouzenou, to je tedy velice zajímavé," zamračil se na ně Yamamoto. Přemýšlení, co s nimi udělá, nechal na později, teď musel jednat ohledně tohohle... Hmm, koho pověřit hledáním? Nemůžeme to jen tak nechat projít... Kira už dlouho nic nedělal a beztak to je jeho práce. Ale svázal prá dva strážné a dostal se bez problémů dovnitř všemi bariérami, to abych mu radši dal ještě někoho na pomoc... tak co toho nového? Hm, to by mohlo být.

Ke kapitánům 9. a 5. divize se rozletěli černí motýli s vysvětlením situace a příkazem najít Kioko. Pátrání mělo započít co nejdříve, jen co se navzájem kontaktují a zvolí strategii.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jun 18, 2010 12:50 am

Vyslechl jsem si zprávu pekelného motýla a cítil jsem se dost trapně, nejenom, že jsem nechal Kiru přivázaného u 13. divize, ale také jsem měl najít Kioko, což bylo opačné mému přesvědčení, že ji bezdůvodně odsoudili. Ehm... No, dopadne to, jak to dopadne... Vrátil jsem se na místo, kde by měl být Kira, když jsem tam došel, nasadil jsem neutrální výraz a lana přerušil, stejně jako Shi-kai, a tak se mi u pasu pohupoval jen obyčejný chakram. "Už o tom asi víš," řekl jsem mu nenávistným tónem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jun 18, 2010 1:18 pm

Akio Ukitake

Vyprovodí nového člena a otočí se k bordelu.Tu si všimne oné videonahrávky na zemi.Sehne se pro ní a pak zrudne.Než vzdeky spíše studem.Kyouhei!!!!!!Náááááááástup u kapitána!!!Zařve ze dveří tak nahlas až se ty tři dívky které zrovna vstávaly lekly a omdlely znovu.Božínku..měl bych se kroti.Vrátí se zpět a začne uklízet ten nepořádek.V jedné z hromad najde noviny z jejichž obálky na něj slhíží nespočet krasavic ze seireitei.Nahne se blíž aby prozkoumal každý centimetr na těchto krásných výtvorech až si na konci fotky všimne Baru.Rudý jak rajče prudce zavře noviny a schová je do šuplíku.Poté douklízí zbytek papírů.Nyní je v kanceláři uklizeno.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down