Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 1 z 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time Empty Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Anonymní Fri Mar 19, 2010 7:35 pm

Příběh Shattered time začíná:
Ve své prostorné kanceláři sedí za stolem vrchní kapitán Yamamoto, dívá se z okna a vzpomíná na všechny šťastné i smutné okamžiky svého života. Ze vzpomínek ho probere až zaťukání. Zvučným „dále“ pobídne příchozího. Je jím jeho věrný podkapitány Choujiro Sasakibe. Choujiro se ukloní a podává Yamamotovi papíry s neznámým obsahem: „Posel přinesl spěšnou zprávu od královského dvora.“ Yamamoto dokument převzal, pročetl, až nakonec prohlásil: „Král duchů se rozhodl opět přesunout Královskou pečeť. Na ochranu karavany s pečetí vyšleme 6., 4., 10. a 8. divizi. Ostatní divize vyčkají v záloze.“

Mezitím se dávají do pohybu i síly ve zničeném a znovuobnoveném Hueco Mundo. Ve středu paláce na konci dlouhé haly sedí na trůnu starý muž. Kolem něho se shromáždila skupinka bíle oděných postav - jeho věrných služebníků. Čekají na pánova slova. Před několika dny se od spolehlivého zdroje dozvěděli o plánovaném přesunu Královské pečetě Jeho rozkaz zní: „Připravte se, vstoupíme do Společenstva duší. Máme tam práci.“ Všichni arrancaři se rozesmály při pomyšlení, kolik shinigamiů zabijí. Muž na trůně zvedne ruku a arrancaři umlknou. Stařec jim ukáže obraz jednoho Boha smrti. Hollowové si zmateně šeptají a udiveně se dívají na svého pána. "Tohoto shinigamiho nechte naživu," řekne Aizen.

OT poznámky: vybrala jsem v současnosti nejaktivnější divize (ze zaregistrovaných), aby vůbec někdo hrál. Hráči z jiných divizí se můžou postupně přidávat, tak že dejme tomu vycítí potíže nebo se náhodou přichomýtnou k boji. A nyní...Nechť začne hra! Very Happy

Inugami
Uběhl právě měsíc od našeho návratu z minulosti. Život se až neuvěřitelně rychle vrátil do starých kolejí. Tedy hlavně život ostatních. Celou dobu jsem se pokoušela zapomenout na Hisagiho a jako nejlepší prostředek se mi jevila práce. Řekla jsem si, že se nesmím zastavit, jinak bych začala vzpomínat. Moje zvýšená pracovitost samozřejmě neušla mému pozornému kapitánovi a tak, když se náhle uvolnilo místo kapitána osmé divize, navrhl mi Memphisto, abych podstoupila kapitánskou zkoušku. Nebudu vás napínat, prošla jsem jí a nyní velím své vlastní divizi. Zrovna jsem se věnovala papírování, když někdo otevřel dveře, aby do kanceláře mohl vletět pekelný motýl...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příběh: Shattered time Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Solas Fri Mar 19, 2010 9:28 pm

Akio Ukitake-Kapitán 13.Divize

Ze starších oprýskaných dveří vyrazí postava.Je to asi 20 letý mladík jenž je celkem pohledný a je nepřirozeně bledý.Neutíká,ale přesto jde velmi rychlým krokem.Bílé podlouhlé vlasy mu lehce povlávají kolem tváře.Pod Shihakushem a Haorim bez rukávů se rýsuje poměrně vypracovaná postava.Za bílým převázáním Shihakusha má zasunutý meč s fialovou rukojetí.Ve tváři má klidný výraz ale hlavou mu pobíhají myšlenky."Sakra...20 minut zpoždění!!...To se hezky uvedu..první den...a já zaspím...."Nadává si v duchu.V mírném poryvu větru mu zavlaje Haori se znakem 13. Divize.Udělá několik mrštných skoků a ladně jako kočka se vyhoupne na jednu ze stříšek.Využije střech jako zkratky tak o pár minut později stojí před branami 13.divize.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Mar 19, 2010 9:51 pm

Tatsuya Gojo

Jako každý den jsem i dnes jen tak seděl na střeše kasáren 4. divize, protože jsem si nepamatoval nic ze své minulosti a ani moc z doby, kdy jsem byl ještě mezi živými, tak se mnou byla těžká řeč. I když jsem znal jména, protože mi je všichni vnutili, znal jsem i střípky minulosti, kterou jsme spolu prožili, ale přesto jsem si vzpomenout nemohl. Nepamatoval jsem si ani jméno své zanpakuto, natož jak vypadá. Je to už dlouho... Zdá se to být věčnost a přitom... moc dlouho to není, tak proč si nic nepamatuju... Jen tu vlčici, která říkala, že něco ztratím, abych nové získal nebo tak nějak...
Seskočil jsem dolů a jen tak jsem si kopal do kamenů, kterých bylo v okolí požehnaně, když jeden vletěl skrz okno do Memphistovi kanceláře. A sakra, pomyslel jsem si a dělal jsem, jako že nic.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Mar 19, 2010 10:09 pm

Mokuto Takahiro

Seděl sem v jedné místnosti kasáren 4.divize a popíjel saké Doufám že se dostanu nějakým spusobem do Karakury abych našel svou matku...a arrancara který zabil mně a mého otce Stiskl sem pevně láhev saké a ta se rozbila.Vstal sem a vyšel s kasáren.Došel sem až na Soukyoku a díval se na SS podemnou A co se to stalo Tatsuyovi...on ani neznal naše jména když sme se vrátili z minulosti Díval sem se na nebe je tu nuda.... odběhl sem spátky směrem do kasáren 4.divize
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Mar 19, 2010 10:15 pm

Tatsuya Gojo

Viděl jsem přibíhající osobu a chvíli jsem ji nemohl přijít na jméno... Mosuto... Mosuko? .... Moruto?... Mo... "Mokuto," řekl jsem nejistě, ale raději jsem se přitom usmíval, abych nevzbudil nějaké podezření. "Jak to vlastně bylo mezi námi? Byli jsme rivalové? Přátelé? Moc jsme se neznali? Chtěl bych to vědět... nějak si prostě nepamatuju nic... Ale rozhodně se už moje paměť zlepšila, třeba si pamatuju na jednoho kapitána, Satoshiho, ale toho už jsem dlouho neviděl... A taky na Inugami, bývalou podkapitánku naší divize, ale.... jinak na nic."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Mar 19, 2010 10:38 pm

Mokuto Takahiro

Usmál sem se Pokud vím tak sme byli přátelé...Mno...věděl sem o tobě hodně věcí..ale nevím jestli jsi o mně taky věděl hodně... Doufám že se mu paměť vrátí..jinak to bude sním velmi těžké...když nezná ani jméno své zanpakutou
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Mar 19, 2010 10:56 pm

Satoshi
(Ještě budu pokračovat v minulém světě, protože jsem se odtamtud nedostal xD Takže to se mnou vydržte xD)

Když se všichni kromě mě před *insert time* dostali zpět do svého času, začal jsem přemýšlet zda se všichni dobře dostali domů. Je s nimi Memph... všechno bude jistě v pořádku. řekl jsem si A stejně co bych tam dělal... a v tom přišel Mayuri, sedl si k centrálnímu počítači a začal pracovat. Ale počkat... přece když jsem Mayuriho, z částí jeho původního reiatsu, vrátil, tak by prázdno nemělo být... ale zase bude v budoucnu... to bych se opravdu měl vrátit...? začali mě hlodat myšlenky, zda skutečně bych se neměl vrátit. Rozhodl jsem se o tom přemýšlet na procházce. Ovšem po pár krocích se to stalo...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Mar 20, 2010 1:46 am

Toshi Furusawa -
Hledal jsem v knihovně něco o schopnostech pečetě... Otázal jsem se Yamamota, zda pečeť je opravdu natolik mocná, aby zavrhla vše co jí příjde do cesty? Yamamoto přikývl a já jsem svolal všechny svoje členy do kasáren - připravím proslov...

Bleach Anime
Administrátor

Počet příspěvků : 991
Datum registrace : 16. 11. 08
Věk : 15

https://bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Mar 20, 2010 7:29 am

Tatsuya Gojo

"Netrap se tím... Někdy je lepší začít od nuly... Navíc, určitě byl důvod k tomu, abych zapomněl." Usmál jsem se a vytáhl jsem zanpakuto: "Co takhle trénink?" Možná toho věděl až moc... Takže by mi mohl pomoc moji minulost objasnit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 20, 2010 8:36 am

Satoshi
Při procházce
Náhle jsem ucítil prudkou bolest na hrudi a viděl jsem jak mi začíná mizet dlaň. Sakra... tohle jsem nečekal... skutečně tady nemohu zůstat... to ale znamená, že musím vzít s sebou i ji... Není času nazbyt... asi je načase, abych se znovu objevil u nich. I když nwm jak moje reiatsu ovlivní jejich čas. Ale tady už zůstat nemůžu... Není jiné volby... Musím to udělat řekl jsem a co nejrychleji jsem se vydal ke svým kasárnám, abych vše náležitě připravil
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Mar 20, 2010 9:14 am

Raiden Tomisura

Pohodlně jsem ležel na střeše hlavního domu kasáren 6.divize. V rukou jsem si pohrával se svojí zanpakuto a v puse jsem žužlal stéblo trávy a vedle sebe jsem měl skoroplnou láhev sake. Pak ovšem přišel signál od kapitána. Jo tak do práce. Nesmím přijít pozdě když jsem první den ve službách 6. divize jako 3. důstojník. Zasunul jsem svojí Zanpakuto za obi, lahev saké jsem si přidělal také k obi a trávu jsem vyplyvnul. Pak jsem za pomoci shunpa dorazil do kanceláře kapitána. Tak kapitáne co se děje?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Mar 20, 2010 9:50 am

Toshi Furusawa -

Zdravím všechny přítomné, Gotei 13 bylo požádáno ochránit pečeť při jejím dalším přenosu. Pomáhat nám budou další divize, ale jediné co po Vás žádám buďte ostražití a nedělejte hlouposti. Připravte se, zítra vyrážíme...Odešel jsem z kanceláře a cestou jsem poplácal po zádech Raidena a oznámil mu.Hochu jelikož můj zástupce není přítomen budeš ho zastupovat v plném rozsahu.Poté jsem přišel do kasáren 4. divizí a zeptal se, zda-li nechce kapitán zajít na šálek čaje...

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Mar 20, 2010 11:14 am

Raiden Tomisura

Já že budu sloužit jako přímo pod kapitánem? Kde je zástupce kapitána? pomyslel jsem si a podíval jsem se na chlapy a ženy z divize. Tak jo lidi zítra ať jste tu neožralý nezhulený, zanpakuto budete mít pěkně vyleštěné a kdokoliv něco poruší tak ať si mě nepřeje. Pak jsem si loknul z lahve saké a jeden člen na mě vykřikl. "Hej a ty chlastat můžeš?" Usmál jsem se říkal jsem zítra teď si ještě loknout můžu. Tak rozchod.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Mar 20, 2010 11:20 am

Memphisto

"Taichóóóó!!!" ozvalo se poněkud hlasitě z chodby přehlušujíc výrazné kroky.
Dveře do knihovny se rozlétly a v nich stál mladý hnědovlasý shinigami, který měl v ústech jehlu. Byl udýchaný z cesty kterou běžel až sem. Ve tváři měl naléhavý výraz.
Kapitánův tázavý pohled ho vyzval k mluvení.
"Přišel posel se zprávou! Je to naléhavé" apeloval neklidným hlasem.
Muž slezl z žebříku, sloužícím jako přístupová cesta k opravdu vysokým regálům. Vzal si zprávu, rozvinul ji a přečetl.
Po prolétnutí zprávy měl zvláštní výraz. Ani se nenadějeme a už tu jsou další problémy... po necelém měsíci, přesun královské pečetě... snad se nic nestane pomyslel mírně sklíčeně.
"Dobře Genmo, můžeš odejít a připrav jednotku... čeká nás úkol."
"Počkejte taicho" zastavil kapitána otáčejícího se zpět ke knihám "Furusawa-taicho vás žádá, jestli s ním nezajdete na šálek čaje."
"Dobrá, děkuji za zprávy, teď běž připravit jednotku" promluvil.
"Hai!" ozvalo se od Genmy a zmizel.
Kapitán odložil knihu na nejbližší stůl, prošel dveřmi a vydal se směrem k hlavní hale své divize.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Mar 20, 2010 11:28 am

Mokuto

Trénink ? usmál sem se Jasně Vytáhl sem svou zanpakutou a pevně sem ho stiskl.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Mar 20, 2010 11:53 am

Toshi Furusawa -

Se šel projít a kolem viděl trénující se Shinigami. Tu kolem mé hlavy letělo některé Zanpakuto ve formě oštěpu, hbitě jsem ho chytil a přesunul se do útočného postoje. Už se ke mě hnal nějaký Shinigami: ,,Promiňte pane, milost prosím..." Pousmál jsem se, odhodil jeho Zanpakuto a pokračoval dál v cestě. V hlavě se mi proháněly myšlenky typu - To bude špatný, když se přemisťuje pečeť tak se za ní někdo honí...Ale kdo nebo co? // Senbonzakura promluvil: ,,Nestrachuj se tolik, SPOLEČNĚ to zvládneme !" \\

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Mar 20, 2010 12:56 pm

Tatsuya Gojo

Takže se nebude vykrucovat jako minule... zajímavé. "Tak jo... Jdeme na to!" zařval jsem na něj a stiskl jsem svoji zanpakuto, přičemž jsem ji nasměroval na obličej Mokuta a sílu jsem koncentroval do kisaki. Sekl jsem tak, že to vypadalo na to, že dostane zásah do obličeje katanou, ale v tu chvíli jsem už útočil druhou rukou: "Hado no 1: Sho!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Mar 20, 2010 1:21 pm

Mokuto

Vyhnul sem se utoku jeho zanpakutou ale zasáhlo mně Kido. Jde vidět..že jsi v kido pořád lepší než se zanpakutou zasmál sem se a vstal sem ze země. Rozběhl sem se na něj a snažil sem se ho zasáhnou svým zanpakutou.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Mar 20, 2010 1:31 pm

Raiden Tomisura

Pomocí shunpa nalezne Kapitána a zastaví se u něho. Jak jste to myslel že budu přímo pod váma? Co se stalo se zástupcem? Zeptá se Kapitána 6.divize
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Mar 20, 2010 1:54 pm

Toshi Furusawa -

Se zadíval na Raidena a pověděl: ,,Lee byl povolán světa živých, pomoci s častými hollow invazemi. No nic těžkého k pochopení tam není, jsi můj dočasný zástupce.". Pokračoval v cestě...

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Mar 20, 2010 2:12 pm

Akio Ukitake

Pomalu se vydá směrem ke kanceláři kapitána 13.jednotky..ke své kanceláři.Jen lehce zrůžovělé tváře svítící na jeho bledém obličeji jsou náznakem toho,že běžel.Jistě sáhne po klice u dveří a pomalu je začne otevírat.

(Lidi myslíte že by Hollowifikace dokázala zastavit neléčitelnou nemoc??)

Naposledy upravil Shirosaki dne Sat Mar 20, 2010 2:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Mar 20, 2010 2:12 pm

Tatsuya Gojo

"Bakudo no 8: Seki!" vytvořil jsem menší kulovitý náboj energie, který zapůsobil jako štít proti Mokutově zanpakuto. "A je vidět, že ty moc Kido nepoužíváš," usmál jsem se a volnou rukou jsem zaútočil svojí zanpakuto na jeho bok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Mar 20, 2010 2:36 pm

Mokuto

Levou rukou sem odblokoval jeho zanpakutou To ne...používám ho jen v nutných případech Zasmál sem se a odstoupil sem od něj.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 20, 2010 2:41 pm

(Shiro : Musel bych to zkusit xD)

Satoshi
Dorazil jsem do kasáren, kde ovšem u nebyl Mayuri, ale byla tam postava, kterou jsem hledal. Shieri... začal jsem Ano Satoshi-sama? zeptala se mě Už jsme zde dlouho musíme se vrátit... natvrdo jsem poznamenal Budu tě muset vzít se mnou, protože jsi také z budoucna. A navíc... jistě chceš vidět Tatsuyu nemám pravdu? zeptal jsem se Ano to je pravda. Jak se dostaneme domů? To už máme naplánované... teď jenom musím ještě něco zkusit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Mar 20, 2010 3:06 pm

Tatsuya Gojo

"No, tak myslím, že je na čase začít... Uklízet," řekl jsem trpce, protože jsem si už představoval toho "starýho" kozla, jak pyskuje, že je v kasárnách zas "mrdnik jak v tanku".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: