Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Red
OuYee
Arinoki
Mokuto
Raiden
kioko matsuta
Miss_Atlantis
Solas
Maršál Křída
Sode
Aki
Satoshi
Firel
Bulic
18 posters

Strana 13 z 37 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 13 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Mokuto Sat Jun 12, 2010 8:41 pm

Mokuto(vnitřní svět)

Kopal sem Huyimarovi do hlavy No tak...vzpomeň si !řval sem na něj.
Přestaň ! To bolí !...Já..já si prostě nevzpomínám na její jméno... řekl Huyimaru. Přestal sem do něho kopat Její ? Hmm...Takže je to žena.... řekl sem a Huyimaru přikývl Ano...znám ji..ale nevím jak se jmenuje řekl sklesle Huyimaru Takže...Je to kapitánka Kasumi, Yoruichi,...? vtom mně Huyimaru přerušil Yoruichi ? Hmm....to bude nejspíš ona...ale nejsem si jistej...

Mokuto

Hmm...asi bych měl najít kapitánku Kasumi pomyslel sem si a rozběhl se
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jun 12, 2010 8:59 pm

Kasumi Shinju

Zapřemýšlela jsem. U ní je těžké říci, kde by mohla být. Znova jsem se zamyslela, ale žádné místo mě nenapadlo. A co bude dál... Až najdete Yoruichi, co budete dělat...No... to já vlastně nevím. Byl to jeho nápad ne... tak se ho zeptej, co má v plánu... Nad tím, co mi řekl Kenshin, jsem se pozastavila. Předtím jsem totiž z nějakého důvodu o tomhle vůbec nepřemýšlela. Raidene, proč vlastně Yoruichi hledáme?........
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 9:00 pm

Yoruichi

Když jsem odcházela z čajového dýchanku podívala jsem se ještě jedním očkem na staříka. Byl nějaký ztrápený. Jen jsem se pousmála nad jeho trápením a rychle jsem odešla. Upřímě řečeno jsem ani v tuhle dobu moc nečekala, že hend začne pít čaj ode mě, ale časem by mohl....Najednou jsem měla nějak moc času. Ten jsem ale většinou trávila nad novým časopisem, co má vydávat 9. divize, avšak ten už dlouhou dobu nevyšel. Jen si v duchu povzdechnu. Aaaaach, ten Kira je čím dál tím línější. Nooo trochu mu tu vyčtu. Chvíli ho hledám po Seireitei, až ho nakonec najdu v hodně odléhlé častí, jak si v kliku spí na střeše. To se někdo má! vybafnu na něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jun 12, 2010 9:05 pm

Raiden Tomisura

Zastavil jsem se. No jelikož se o ní moc mluví. Popravdě jsem myslel žebychom z ní mohli získat informace. Pak se zamyslím. Ach jo tohle bude složité.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 9:06 pm

Kira

Leknutím jsem se narovnal do polohy v sedě. Otočím se a zamnou stojí Yoruichi. Přihlouple se usměju a začnu se drbat na hlavě, jako že za nic nemůžu. Oh...Yoruichi...zdravím....Ha ha... Sakra, byl jsem odhalen. Co.....copak se děje? pokračuju se svým hloupým úšklebkem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Jun 12, 2010 9:08 pm

Mokuto

Pomocí shunpo sem se objevil u kapitánky Kasumi Kasumi-taicho trochu sem vydýchával Musíme najít kapitánku Yoruichi. To ona vyvraždila 46 řekl sem
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 9:09 pm

Yoruichi

Nooooo já přesně nevím... dělala jsem zamyšlenou. ...,ale neměl bys náhodou vyšetřovat co se stalo s Centrálou 46?! A taky hlavně vydávat časopis?!? Připomenu mu o něco silnějším hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 9:18 pm

Kira

Nahodím nevinný dětský pohled. No....ehm.....no....možná. Dodám nakonec. No víš, ale já neměl poslední dobou čas. Tolik papírování a....a....a..... snažím se rychle domyslet větu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 9:31 pm

Ryuunosukeshinobu Tsuchimi

Ach... Klid... Pomyslel jsem si, když jsem si objednal Dong Fang Mei Ren a počkal jsem, až mi ho ta pohledná dívka, která tu obsluhovala položí na stolek. "Arigatou gozaimashita," poděkoval jsem jí a věnoval jsem jí úsměv, ona se také usmála a mírně se začervenala. "Promiňte, asi jsem Vás dostal do rozpaků," začal jsem se jí omlouvat, když jsem si všiml jejího výrazu, ale ona se mne hned pokusila přesvědčit o opaku: "Ne, ne... Já jen... Om-lou-vám se, zákazníci čekají," řekla ve spěchu a zmizela u jiného stolu. Podíval jsem se na šálek polozeleného taiwanského čaje a pomalu šálek obejmul obouma rukama, přiblížil jsem ho ke svým ústům a chystal se napít, když mě vyrušil zvuk...
"Co, co?" Myslel jsem, že už nefunguje... vkradla se mi na mysl myšlenka na podivnost, která se zrovna přihodila. Když jsem odložil šálek čaje, abych zjistil, co za zvuk se to ozval, zjistil jsem, že se ozývá z mojí brašny, otevřel jsem ji a vytáhl mobilní telefon. Jak vlastně může fungovat tady? A co je... Zaostřil jsem na číslo na displeji, ale v tu chvíli se mobilní telefon sám od sebe vypnul. Pokusil jsem se ho znovu zapnout, znovu a znovu, ale nevykazoval ani trochu aktivity na jeho displeji. Co to bylo? Ah... Jsem asi přepracovaný... Zatlačil jsem se do židle a vrátil se k čaji. Ty papíry mě nejspíš vážně daly zabrat... začal jsem se mírně znepokojovat, že mě čeká ještě další papírování. Ach... Ale nikoho tím pověřovat nebudu... je to papírování pro kapitána a já mám jistou zodpovědnost, i když se teď moc zodpovědně nechovám... Pomalu jsem se napil čaje, byl stále horký, jako by byl zrovna dodělaný a čerstvý.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jun 12, 2010 9:38 pm

Kasumi Shinju

Informace.... za skoušku to stojí. Ale, kde ji tedy budeme hledat? Rozhlížela jsem se kolem, když se u nás najednou objevil Mokuto.
Mokuto, jak si můžeš být tak jistý tím, že Centrálu vyvraždila Yoruichi. Máš nějaký důkaz? Zeptala jsem se ho. Podívala jsem se vzhůru k obloze a zapátrala jsem v paměti, jestli náhodou na něco ještě nepříjdu.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Jun 12, 2010 9:43 pm

Mokuto

Usmál sem se Muj zanpakuto ucítil na tělech její reiatsu odpověděl sem jí
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Jun 12, 2010 9:44 pm

Když mluvím na Luko ucítím jeho reiatsu a řeknu Luce.Tak nakonec tu Firel bude od začátku tréningu.Pane bože ten bude nadávat a sakra a divně se zašklebým.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jun 12, 2010 9:45 pm

Raiden Tomisura

Podíval jsem se na Mokuta. Co blázníš? Tady se dá cítit spousta Reiatsu! Ale víš co jdi to říct starému Yama-jiikovi. Ten z toho bude mít Radost. Zasmál jsem se a pohled upřel na Kasumi.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Jun 12, 2010 10:00 pm

Mokuto

Podíval sem se na na Raidena. Ano...to máš pravdu...mužeš zde vycítit spousta reiatsu...ale zbytky jejího reiatsu bylo na těch mrtvolách řekl jsem mu a trochu se zamračil Tenhle sráč chce nejspíš zemřít.... pomyslel sem si
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 10:10 pm

Yoruichi

a...a....a....válení po střechách. dokončím za něj a začnu se smát. Raději bys už měl něco začít dělat, nebo špatně dopadneš. Stařík si tě podá. řeknu Kirovi a nabídnu mu ruku, aby mohl vstát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jun 12, 2010 10:11 pm

Firel
Corode Difirego! Zazní z lesa naštvaně.O malou chvilu pozdaji se z lesa vyřítí na bulica několik docela dost silných zvukově-rázových vln.
Bakodo no.4 Hainava Řeknu a při tom výcházím z lesa. Jak sis moh doháje dovolit po mě tak vyjet! Zařvu na bulica nedávajíc mu šanci na odpověd Bakodo no.9 Horín Omotal jsem bulica čekajíc na nějakou odpověd.
(Napřed blokuj ty vlny a pak něco dělej xD)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 10:13 pm

Ryuunosukeshinobu Tsuchimi

"Sugoi," neudržel jsem se nadšení z čaje a dokončil jsem pauzu pohledem na tu nervózní dívku. Ehm... Už bych se na ní neměl tak dívat... Pokaždé ji to tak znervózní... "Slečno, zaplatím," zavolal jsem na ní s mírným úsměvem, když přišla, tak jsem ji zaplatil a dal jí ještě něco málo navíc. "Za Váš úsměv," řekl jsem jí a odešel jsem. "Vypadá to na potíže," řekl jsem si pro sebe, když jsem se podíval na oblohu, která se nezdála být nejvhodnější pro další procházky, ale něco mi říkalo, že se něco stalo nebo hůř, něco se děje. K papírům týkajících se dneška jsem se zdaleka nedostal a tak jsem zrovna přehled neměl a tak mě napadlo jediné, následovat koncentrované reiatsu. Stále jsem se držel standartu tlumení reiatsu na úroveň 10th Seata a mé oblečení, které jsem moc rád nosil, nahrávalo k naprostému utajení.
Po chvíli jsem narazil na skupinku shinigami, kteří se o něčem hádali, o něčem závratném. "Eeto, mohl bych vám být nápomocen," zeptal jsem se jich a prohlédl si je všechny, bavili se zrovna o zbytku reiatsu na mrtvolách nebo tak podobně, takže mě to celkem zaujalo, ale nejspíš se od nich nic nedozvím, když pro ně vypadám spíš jako občan Rukongaie 3. okrsku než shinigami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Jun 12, 2010 10:15 pm

A sakra už je tu odrazím střely vezmu Luku do náručí a zmizím do lesa položím ji a řeknu počkej tu hned jsem zpět.Už jseš v pořádku Firele všimnu si útoku jen tak tak ho vyrazím uf když je nasranej je tvrdší.Slyšel jsem že si 3rd seat 5 divize blahopřeji já jsem 3rd seat 7divize.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jun 12, 2010 10:16 pm

Kasumi Shinju

Opravdu? To je trochu divné. Podívala jsem se na Mokuta. Já jsem si tedy žádného zbytku reiatsu nevšimla. Mokuto, přijde mi to docela nepravděpodobné. Opřela jsem se o zeď a soustředila jsem se na vyhledávání reiatsu, když mě nic jiného nenapadlo, musela jsem zkusit alespoň to.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jun 12, 2010 10:22 pm

Firel
Opravdu? řeknu uklidněně.....Ale to nebyla odpověd na mojí otázku! řeknu opět toném vysoce agresivním.Hned poté se začnu rozmachovat Corode kolem opakujíc sledy úderů pořád dokola.Každé máchnutí vyslalo silnou vlnu.Při tom máchání mečem jsem začal recitovat zaklínadlo.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Jun 12, 2010 10:30 pm

On toho nenechá.Promin nechti tě dostat zase do nemocnice nech toho.Jestli toho nenechá budu muset použí shi-kai aspon uvidím jeho sílu na plno konečně jsem ho ovládl na 100%.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jun 12, 2010 10:35 pm

Firel
Slety úderů náhle přestaly.Docituju zaklínadlo a levou rukou namaluji trojúhelník. Do meče sem začal vpkládat reiatsu. Jakmile je trojúhelník hotov řeknu: Bakodo no.30 Shitotsu Sansen Před vypálením kida jsm máchl mečem a poslal tak vlnu v přední linii před kidem.
Očekávajíc ohraný útok dozad jsem začal vytvářet modrou vrstvu reiatsu především na zádech,na zbitku těla se reiatsu kupilo pomaleji.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Jun 12, 2010 10:39 pm

On mě vůbec neposlouchá.Vydí jak to kido jede furt dál a tam kde jsem stál už nejsem.Po chvily pod ním rychle praskne zem a já se objevím u něj.Nmířím meč na jeho krk a zase ho zandám do pochvy.Nemám čas se tady s tebou prát pomáhám s tréningem jedné dívce.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jun 12, 2010 10:43 pm

Firel
K tréningu patří i analíza boje a jeho aspektů. Promin,ale to modré brnění neni zrovna nejlehčí Veškeré reiatsu hromaděné na zádech a na těle se uvolnilo,což bulica odhodilo kousek ode mě.za mnou to ovšem vytvořilo trošičku vetší výboj než ten který vyšel z méně koncentrovaných míst.Zampakuto se změnila ze shikaie zpět na flétnu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 12, 2010 10:46 pm

Megurine Luka

Vyděšeně a naštvaně jsem sledovala souboj. Chjo asi vyrazím trénovat někam jinam pomyslím si. Vztala jsem a šla jsem pryč. Došla jsem na nějakou louku, kde bylo přímo nádherně a pohlédla jsem k obloze. vytáhla jsme zampakuto a natáhla ho před sebe a zavřela oči. Musím se co nejvíce soustředit mumlala jsem si. Po chvíli jsem se normálně rozběhla a sekla do stromu co by nejblíž. Zampakuto projela stromem, ale nic se nestalo. Otočila jsem se . .zase nic .. a najendou slyším rámus a když s eotočím strom byl vejpůl. Hmm takhle se mi to líbí a usmála jsem se. Teď bych mohla zkusit to shumpo. Zarazila jsem zanpakuto zpět do pouzdra a stála jsem velmi klidně. Vítr mi rozfoukával vlasy a já ho velmi dobře vnímala. Dobře zkusím to ke stromu a zpátky a odhodlaně jsem se do toho vrhla. Tam to bylo jednoduší, jenže u stromu .. sakra jak to mám otočit . Naklonila jsem se na stranu a opravdu jsem zatočila a skončila na místě kde jsme začala. Ahááá tak takhle se na to musí velmi vesele jsem se usmála a šla jsem si sednou k nejblišímu stromu do stínu. Co tak asi dělají ti dva. zamyslila jsem se a pohlédla k obloze.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 37 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: