Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Red
OuYee
Arinoki
Mokuto
Raiden
kioko matsuta
Miss_Atlantis
Solas
Maršál Křída
Sode
Aki
Satoshi
Firel
Bulic
18 posters

Strana 5 z 37 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 5 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 8:16 pm

Firel
Ok,dostal jsi mě,sle jsi schopný udržet ten meč pod mím krkem i když bys letěl o pár metrů dál?
Tmavě modrá aura na zádech začne pomalu světlat zatímco fletnu v leve ruce namířím jedním koncem za mě.
Jedna šance dvě možnosti.Dvě šance obě nebezpečné.Dvě šance,dva kandidáti na zraněného.....
Počkám na jeho odpověd s chladným klidem a pocitem kontroli nad situací.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 8:17 pm

Sora

Rozloučila jsem se s Mokutem a vrátila se zpátky do kanceláře. Nyní už mé kanceláře. Jako nový kapitán bych si tu měla udělat trochu pořádek. řeknu pro sebe a snažím se roztřídit zbylé dokumentace, nepotřebné dokumentace vyhodit, jinak bych to tu měla samý papír až ke stropu.......Mezi uklízením najdu i pár asi soukromých složek bývalého kapitána. Trochu si povzdechnu, když vidím na obale jeho písmo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 07, 2010 8:20 pm

Kasumi Shinju
Probíhám lesem, když se zastavím, před skálou. Ano, to je to místo, to pravé místo. Řeknu a usměji se. Vytasím své zampakuto a zabodnuho do země kousek k lesu. Obrátím se zády k lesu a pravím. Tak se ukaž příteli. Po tom, co jsem to dořekla, začal prudce vát vírt a za mnou se ve stínu lesa zjevila jakási bytost. Tak jsi si vzpoměla? Promluvila na mě takovým tajemným hlasem. Jak bych mohla zapomenout? To je samozřejmé, že bych na naší domluvu nikdy nezapoměla. Odpověděla jsem vesele. Opravdu, a co tedy děláme tady?. Ozvala se znova ta postava zamnou. Já myslela, že to tu už nepoznáš. Je to ale přeci jen, jak říkáš. Trochu jsem na to zapoměla, a tak jsem ti to tímhle chtěla vynahradit. Tohle přeci není jen tak obyčejné místo, je to místo, kde jsi mi prozradil své jméno. Na to nikdy nezapomenu. Dořekla jsem a zavzpomýnala. "Konečně jsi připravena. Tohle si dobře pamatuj, jmenuji se..... Kenshin....."
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 8:22 pm

Tatsuya

Tohle je naposledy, co tohle dělám... v tu chvíli jsem se objevil přímo za Shieri, chytil ji kolem pasu a i s ní zmizel. Tak... Vše je hotovo... Pomyslel jsem si, když jsem se podíval na jeviště, které už bylo skoro připravené, když v tom mě něco srazilo na zem. Cítil jsem velkou bolest na tváři. "Co si to sakra dovoluješ?!" zařvala na mě Shieri, když v tom si sama uvědomila svoji chybu. "Gomennasai," řekli jsme oba naráz a já se trochu zastyděl, přeci jenom jsem ji chytil trochu dost nízko a mohl to být kdokoliv a mě zrovna nejspíš nečekala.
"Není čas vysvětlovat ti situaci... Ale ber to jako skutečnost," řekl jsem a zatáhnul ji do zadu do šaten. "Tohle je můj plán, sehrajeme jim divadélko a tím provedeme něco, co by nám nikdo v Soul Society nikdy neodsouhlasil... Shieri-san," kleknul jsem si před ní na kolena a šáhl do kapsy. Vytáhl jsem malou zdobnou krabičku a otevřel jí. "Jsi ochotná se mnou do toho jít?" usmál jsem se, ale byl jsem nervózní, jak odpoví. "Je to jenom hra, ne?" zeptala se. "Tak nějak," nahodil jsem výmluvný výraz. "V tom případě ne," odpověděla a v tu chvíli mi skoro puklo srdce.
"Proč ne?" zeptal jsem se jí, když jsem se vzpamatoval. "Proč bych to měla dělat, když je to jenom hra?" zeptala se celkem rozčíleně. "Ano-o... Zřejmě to nepochopíš, ale jinak to nejde... Jinak nejde zabránit tomu, aby nám v našem štěstí někdo bránil," řekl jsem jí a v tu chvíli pochopila můj plán, i když se jí nejspíše nezamlouval.
"Dobrá, Tatsuyo-san, uděláme to," řekla a po chvíli jsme vyšli spolu ze šaten. "Za chvíli začneme, jen co dorazí..." náhle jsem se zarazil. "Moc ti to sluší," pochválil jsem jí a málem se mi spustila krev z nosu. "Hontonni Honto?" zeptala se a v tu chvíli dostala sladký polibek na tvář. "Naruhodo," usmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 8:24 pm

shinigami z 3. divize

Přeci jemon jsem byl o něco cvičenější. Úhýbal jsem útokům celkem snadno. Při dalším útoku jsem opět uhnul. Jeho ruka proletěla kolem mě. Chytl jsem ho za zápěstí a přitáhl k sobě. Mezitím jsem se připravil, že mu dám pěstí.

Yoruichi

Pozorovala jsem boj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 07, 2010 8:24 pm

Tsssdu rychlostí blesku k zemi a říznu ho ze zadu do kolen, ale při útoku jsem najednou zaváhal vypadalo to že mu je chci brutálně rozseknout ale jen jsem je trochu víc škrábl. Pak odskočím na horu na strom kus od Firela.Sakra AHHHHHHH to bolí chytnu si hlavu začnou mi zase krvácet oči.Spadnu ze stromu na zem.Oči mám otevřené vnímám ale nemůžu se hnout.
(Ta síla nebyla moje je to bohužel efekt modifikace zatím ji nesu blbě ale zlepší se Smile ¨)[/b]

Naposledy upravil bulic dne Mon Jun 07, 2010 8:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jun 07, 2010 8:27 pm

Aki Maki

Zjistil, že nepřítel nejni tak pomalej jak si myslel. "Sakra...!" Zaklel si v duchu a levou rukou rychle vyšvihl na jeho krk, doufajejc, že to stihne dřív než dostane pěstí.Levou ruku měl natáhlou a zpevněnou trochou reitsu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jun 07, 2010 8:33 pm

Raiden Tomisura

Zmizel jsem za pomoci Shunpa z cvičiště a objevil jsem se u jednoho lesa. Pak jsem náhle ucítil nějaké Reiatsu. Za pomoci Shunpa jsem se objevil na jednom stromě a spatřil Kapitánku Kasumi. Okamžitě jsem seskočil na zem a trochu jsem se uklonil. Pěkný den Kasumi-sama. Pousmál jsem se a čekal jsem jaká bude její reakce.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 8:34 pm

Firel
Klesl na kolena.Měl jsi jednat rychle.a ne čekat tak jako on okdyž přišel.... řekl temný hlas v mé hlavě.Podíval jsem se na náramek a jen chladně řekl. Ty raději drž hubu.....nemám zapotřebí být mimo vědomí po zbitek života! Hned potom se náramek zase stáhl do původního tvaru připomínající klasický náramek z bužírek.
Zase lehnu na zem a začnu si hrát na flétnu. Ignorujíc bulaca....
Promin bulacu,ale ted se k tobě opravdu nedosanu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 07, 2010 8:39 pm

(Ash - promiň, měli jsme doma menší zdravotní pohotovost :-))

Yamamoto

"Výborně," pokynul svému pobočníkovi, aby i pro Satoshiho nalil šálek čaje nezávisle na tom, jaká byla jeho odpověď. "Je skutečně vynikající," pokynul mu, aby si sedl. "Tak tedy začněme. Chtěl bych od tebe slyšet jedno. Co máš společného s Hueco Mundo?" zahleděl se na něho starýma, ale stále bystrýma očima.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 07, 2010 8:49 pm

(Jo v pohodě =))
Satoshi
Na stará kolena asi přišel i o sluch... Z Hueco Mundo...? Co by... chodím si tam odpočinout... jinak tam mám jednu laboratoř. Nic víc v tom není. Je to vše na co jste se mě chtěl zeptat? Zda tedy mohu říci co mám na srdci já.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 07, 2010 8:56 pm

Yamamoto

Satoshiho odpověď ho z nějakého důvodu neuspokojila, možná protože si nedal ten čaj.
"Ještě měj chvíli trpělivost se starcem, který už pomaleji chápe... Mohl bys mi osvětlit, k čemu přesně slouží ta tvá... laboratoř?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 07, 2010 9:05 pm

Hiboru Baru

chtěla říct, že aspoň budou moci utužit vztahy v divizi a navzájem se seznámí, když Tatsuya někam opět odlítl. Pohlédla téměř nevěřícne na rozhořčenou Shieri.
"No to se mi snad jenom zdá!" pohoršila se nad Tatsuyovým chováním. Když se za chvíli vrátil a následně zmizel i s Shieri, už neměla slov. Pravda, pořád to bylo lepší, než kdyby ji tu zase nechal, ale stejně... "Věřil byste tomu?" pohlédla vrtíc hlavou na kapitána. Potom pokrčila rameny a dodala si pro sebe. "Jaký kapitán, taková divize... Tak radši pojďme, než zmizí do neznáma ještě někdo další." Pomalu toho začínala mít dost.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 07, 2010 9:08 pm

Kasumi Shinju
Podívala jsem se na Raidena. Ty budeš asi Raiden Tomisura, že? Optala jsem se ho. Nečekal jsem, že by tu v lese byl ještě někdo jiný. Co si vzpomýnám, byly jsme tu vždy jen my dva. dodal Kenshin a nechápavě se na mě ohlídl. Ano, to je pravda, ale časy se mění a ono už je to pár let, co jsme tu naposledu spolu trénovali. I když, nečekala bych, že by někdo zavítal až sem do hlouby lesa. Vysvětlila jsem Kenshinovi a on se na mě chápavě podíval. A co tu tedy chceš? Zeptal se ještě Kenshin, a podezíravě si Raidena prohlížel. Když jsem si všimla toho podezíravého pohledu v Kenshinových očích, musela jsem se alespoň trochu zasmát. Vůbec si se za tu dobu nezměnil dodala jsem....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jun 07, 2010 9:15 pm

Raiden Tomisura

Kleknul jsem si. Rád bych vás jako Kapitána poprosil o dvě maličkosti. Sklonil jsem čelo až na zem. Zaprvé bych vás chtěl aby jste mi pomohla zesílit. A zadruhé vás poníženě prosím pomožte mi zjistit jak to bylo s Centram 46 a pomoc Kioko. Pak se mi nakonec v hlavě ozval čistý silný hlas. Ale notak mladej nepodceňuj se. Jsem vždy s tebou. Vím že se ti časem podaří mě naplno uvolnit. Já jsem se pousmál a trochu nahlas jsem zahuhlal. Ano Ban-kai!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 07, 2010 9:16 pm

Satoshi
Pro výzkum migrace hollowů v Hueco Mundo.
odpověděl jsem a uvědomil jsem si, že jsem si nedal čaj Trochu jsem se rozmluvil nyní bych přijal ten čaj. řekl jsem a začal jsem pít, přitom jsem pokračoval Napadlo mě, že kdyby se hollowové přemnožili, měli bychom mít o tom informace.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Mon Jun 07, 2010 9:24 pm

Mokuto

Seděl jsem na jedné vysoké věži a sledoval jsem seireitei podemnou Taková nuda tu je...chtělo by to aspoň do světa živých... pomyslel sem si a vstal jsem. Pak sem se krokem shunpo dostal na střechu menší budovy, kde sem si sedl
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 07, 2010 9:31 pm

Yamamoto

Zdálo se, že ho uspokojilo, když se Satoshi napil.
"Zajímavé." Po chvíli mlčení přerušovaném srkáním čaje se zeptal. "A co jsi mi to tedy chtěl říct?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 07, 2010 9:37 pm

Kasumi Shinju
Pomoci ti zesílit?..... Inu, proč ne. A co se týče Centrály, s tím ti také ráda pomůžu, musíme rychle vyřešit co se tam opravdu stalo. Dle toho, co jsi říkal, i ty nevěříš v to, že to udělala Kioko. Řekla jsem už s trochu vážným hlasem. Nemáme, ale již moc času. Dodala jsem. Kenshin na nás jen nechápavě hleděl. To s tou Centrálou, tak proto jsi mě zavolala? Zeptal se mě. Ano, je to tak, potřebuji tvou pomoc. Odpověděla jsem mu. V naší debatě nás přerušil Raiden, když řekl, něco jako "Ano, Ban-kai!". Oba jsme se na něj podívali. Takže ty by si chtěl dosáhnout úrovné Ban-kai. To je velmi dobrý začátek, když víš, za jakým účekem chceš zesílit. Řekl mu Kenshin.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 07, 2010 9:40 pm

Satoshi
Kdybyste mohl udržet Memphistovo jmenování kapitánech prozatím pod pokličkou, abychom mohli s Memphem vyšetřovat bez vědomí ostatních. Každopádně by to bylo permanentní, než bychom našli nějaká vodítka, jak vyřešit tento velice nepříjemný problém.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jun 07, 2010 9:52 pm

Raiden Tomisura

Trochu jsem se pousmál. No Bankai je sice můj cíl ale nejdřív chci ovládnout něco co se mi bude více hodit proti tělesným útokům. Ale nejdřív bych vás chtěl poprosit o cvičný souboj abych věděl zdali se mohu postavit Shinigamim na úrovni Kapitána. Vstal jsem a ruku položil na Zanpakuto. Nezapomeň že i když je Kapitán tak může mít slabé místo. Ozvalo se mi v hlavě a já jsem potěšeně odvětil. Ano a k tomu mám tebe !
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 07, 2010 10:01 pm

Mám otevřené oči slyším vidím ale hnou se nemohu umírám nevím co to je .Firel co se mu stalo to jsem byl já snad né pomoc pomoc nikdo to neslyší co to se mnou je.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 07, 2010 10:04 pm

Yamamoto

přestal srkat čaj.
"A další zajímavé myšlenky! Udržet jmenování kapitána pod pokličkou? Samozřejmě, předpokládám, že bych mohl pozdržet administrativu, pokud bych to z nějakého záhadného důvodu uznal za vhodné... ale co jsou stovky formulářů proti tomu, když se nový kapitán projde v haori s desítkou na zádech po Seireitei? Obávám se, že to už není v mé moci... Ovšem daleko více mě fascinuje, že si zřejmě myslíš, že chci nechat vyšetřovat tak delikátní záležitost muži, z nichž jeden se teprve před nedávnem vrátil z pochybného pobytu mimo Soul Society, a druhý tráví zas až příliš času v domovském světě Hollow... je vidět, že jsi na svém místě, vědci potřebují otevřenou mysl a něco takového by skutečně mohlo napadnout jen člověka, který nezná mezí," zahlížel na Satoshiho ostře.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 10:04 pm

Shinigami z 3. divize

Nebyl špatný. Okamžitě reagoval na můj útok. Odrazil jsem mu ruku, ale tím se můj útok vyrušil. Odskočil jsem od něho. Prohlídl jsem si ho a opět zaútočil stylem, že těsně před ním jsem zmizel a objevil se za ním a chtěl ho kopnout do hlavy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 07, 2010 10:09 pm

Kasumi Shinju
Tak tedy dobrá, dáme se do toho. Přistoupila jsem blíž ke Kenshinovi, který se změnil zpět na zampakuto a já jej uchopila a namířila naproti Raidenovi. Nejdřívě se podíváme, co ses dosud naučil. Řeknu, postavím se do bojové pozice a pak se pomocí shunpo rychle dostanu za Raidena. Tak ukaž co umíš...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down