Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Red
OuYee
Arinoki
Mokuto
Raiden
kioko matsuta
Miss_Atlantis
Solas
Maršál Křída
Sode
Aki
Satoshi
Firel
Bulic
18 posters

Strana 4 z 37 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 4 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 5:14 pm

Megurine Luka

Jak tam jsem tak opřená o zeď, uvědomím si, že už tu jsem celkem delší chvíli. Kde asi je kapitán říkám si v duchu. Postavila jsem se a protáhla si ruce, ale v tu chvíli se otevřeli vrata. Ve vratech stály dva shinigami. Ty mají ale velké reatsu, to sou určitě nějací kapitáni. A najednou se zamyslím, třeba je mezi nima náš kapitán a usměji se. Natáhnu krk, jestli náhodou neuvidím kapitánský plásť 10. divize. Po chvíli pozorování jsem si všimla, že ten shinigami ve předu má plášť kapitána 10. divize, ale něco mě zarazilo Proč se na něj všichni dívaji tak chladně? řekla jsem si v duchu. Ten co měl kapitánský plášť 10. divize mě zrovna míjel Zdravím vás můj kapitáne ... vyhrnu ze sebe na poslední chvíli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 5:28 pm

Yoruichi

Co by? Bojuj. řeknu s úsměvem a písknu. Vedle mě se okamžitě objeví jeden shinigami z mé jednotky. Až budeš připraven, stačí jen říct a začít. řeknu Akimu. Mezitím si shinigami z mé jednotky stoupl před něho, čekajíc co udělá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 5:29 pm

Firel
Kdyby tak nenasával nemusel by spát...
To že jsem se tu "válel" byla pouze vaše domněnka,zatímco jsem se podle vás válel jsem se snažil najít můj vnitřní svět...
a že to opravdu není jednoduché s duší rozdrásanou na kousíčky Sad
To jsem měl mít ruku zavalenou těma trámama a volat o pomoc jako nějaký lowik?!Jestli se vám chce spát mohu vám v tom skusit pomoci ^_^\". Myslím že ve vašem stavu by moje flétna měla vetší efekt.
Pohlédnu na kono
Tamhle kapitána to vzbudilo a s touhle to ani nehlo? to musí mít opravdu divoké sny...
Řeknu tak trochu závistivě.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 5:52 pm

Kono Etto

*ležela a slyšela jakýsi šelset to jí nevzbudilo, ale pak slyšela jaké si drnčení a cvakání, to padali Firelovi trámy.
Kono se překulila a začal dělat "podivné zvuky".a le po chvíli se probrala.
Rozhlédla se a zamžourala okolo sebe , trochu hvízdla když uviděla Firela a Bulice a odvětila:"Promiň Fire, nechtěl ajsem potobě tak vystartovat" omluvila se a v mysli se jí však přehrávalo něco úplně jiného:Já bych po tobě vyjela, ale to by se to líbilo
Sedla si a zeptal se Bulice a Firela naráz:"řekni mi něco o sobě, prosím"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Mon Jun 07, 2010 5:54 pm

Tadeyoshi Hamano

Při chůzi se podíval do stropu, takže už si shinigami nevšímal. Tady bude ale zatraceně hodně práce. zavřel oči.
V tom ho překvapil neznámý hlas. Otočil se za původcem a spatřil mladou, velice hezkou shinigami s dlouhými růžovými vlasy, které mu připoměli jeho bývalou učitelku na šerm. Mnoho shinigami už někdy viděl, ale teď si nebyl vůbec jistý.
Že bych byl někým uznán za kapitána takhle lehce? a to ani bez podezřívavosti? a... kdo to vlastně je? podivil se v duchu, přesto se musel usmát.
Pokynul na pozdrav. Smím slečno, znát vaše jméno? otázal se přívětivým tónem.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 5:58 pm

Firel
Svoje chování mám ještě z reálného života ze kterého si nepamatuji vůbec nic,nevím proč mám rozlámané srdce,rozdrásanou duši ani proč veřím velice málo lidem.
Vemu flétnu,posadím se a začnu hrát. Hudba ted je velice uklidnující,ovšem kapitána sedmé divize to ve stavu opilosti uspalo.....Jakmile jsem viděl že kapitán spadl na zem přestal jsem hrát.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 07, 2010 5:59 pm

O sobě co bych ti měl o sobě asi říkat začni ty at nám úkážeš jak na toa usměju se.Pane bože ta je hezká když se probudí koukám na ni a skoro slintám pak se otřepu.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Mon Jun 07, 2010 6:23 pm

Outox
příjdu ke kolečku těch tří a říkám: Firele ty kanče odkdy po tobě tak jedou holky ? doufám že jí ta pěst neudělala něco s hlavou..... a přisednu si k nim do kruhu
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 6:33 pm

Tatsuya

"Vše připraveno," usmál jsem se a sundal si plášť a přehodil ho přes rameno. Tohle určitě výjde... Nejlepší šance, kdy to udělat...
Pomalu jsem se začal procházet po Soul Society a kontroloval, jestli všechny plakáty jsou přesně tam, kde mají být.
Nejlepší příležitost to udělat... Ačkoliv... Bude to dost riskantní... Na plakátech stálo velkými písmem nadpis a pak už ten zbytek.
Plakát napsal:
Divadelní představení
Zakázané ovoce lásky
Dnes kolem osmé hodiny večerní, děti nechte prosím doma a přijďte se podívat. Každý kapitán, podkapitán a ostatní shinigami, je vítán.
Vstupné je samozřejmě zdarma!!!
Přes celý plakát se v pozadí táhl obrázek školačky v uniformě ve velmi odvážné póze, která svojí rukou kynula k tomu, aby se na ní všichni přišli podívat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 6:37 pm

Megurine Luka

Usmála jsem se. Já jsem nová členka 10. divize odpovím a podívala jsem se kapitánovy přímo do očí. Takže jsem se trefila? Vy jste opravdu můj kapitán. Teprve před chvílí mě přidělili k 10. divizi, takže jsem nováček, ale budu se snažit co nejvíc z mých sil! povídám kapitánovy a znova se ukloním. Snad jsem řekla vše správně a neudělala špatný dojem hned na prvni potkání, pomyslím si a zatnula jsem pěstě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jun 07, 2010 6:54 pm

Aki Maki

Koukne na muž ez její jednotky. "Víte Yoruichi, beze zbraně, nebo se zbraní...?" Tázavě na ni koukl, pak ale jeho oči zase sjeli na muže který stál před ním, podle toho jak vypadal zkoušel zjistit, co je to asi za bojovníka, ale bohužel mu jeho vzhled vůbec nepomohl.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 07, 2010 7:06 pm

Kasumi Shinju
Všimnu si jak na mě Ten utočí, a rychle tasím svůj zampakuto a odrazím jeho útok. Toho jsem se obávala, ale není to tak zlé, jen se uvolnilo trochu temného reiatsu z pečetě...... Provedu to rychle, ale nemůžu tady.... Řeknu si v duchu a zabodnu svůj zampakuto do země. Jomei Kenshin! Vykřiknu a náhle jsme opět uprostřed malé mítinky. Nehodlám to již protahovat. Hikozaemon Kuramoshi! Řeknu a krokem shunpo se zkrze mlhu, kterou tento útok vytvořil, přenesu za Tena a s velkou silou ho odhodím ke stromu. Pak okolo stromu vyryju kruh a do něj zabodnu svůj zampakuto. Haruka Asuka! Vyvolám další útok s jehož pomocí zbavím Tena zbytku temného reiatsu tak, že jej střebá mé zampakuto.
Vztanu a zandám své zampakuto zpět do pochvy. Bude jen chvíli v bezvědomí a až se probere, bude zase sám sebou. Řeknu a otočím se. Teď už musím jít. Dodám a vydám se dál, do hlouby lesa.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 7:11 pm

Kono Etto

*Vyposlechne si Firela a pak Bulice a nakonec i Outoxe.
"To já taky"odpoví firelovi.
"hmm, já si ze života nepamatuju taky nic, ale v rukongai jsem žila dlouho,a le sama i teď jsem osamělá"odpoví bulicovi a ostatně všem.
a a Outoxovu narážku jen řekne"závidíš?" a svůdně se na něj oblízne přes rtíky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Mon Jun 07, 2010 7:19 pm

Tadeyoshi Hamano

Takže nová členka? hmmm odmlčel se. To bych tě měl přivítat, doufám, že se ti tu bude líbit. A nemusíš se pořád klanět. Jsem pouze kapitán. podíval jsem se na Gozoua, který kývl. Těším se na spolupráci. dodal s úsměvem a otočil se na odchod.
Když vcházel za roh, ještě stihnul promluvit ke všem shinigami. Za hodinu schůze celé jednotky. a vydal se do kanceláře.
Ještě bych si měl zajít do staré kanceláře pro všechny věci. pomyslel se zamyšleným výrazem.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 7:22 pm

Firel
Se jen zasměje a když se znovu podívá na Kono hlavou mu začnou probleskávat myšlenky ne zrovna zdvořilé.V tom ho "kousne" náramek na jeho levé ruce,vyndá ji tedy z rukavů a jen tiše zašeptá Díky.... Hned poté se náramek připomínající hada vrátí opět do normálu. Kdyby mě nekousl asi bych zase skončil v bezvedomí obklopován temnotou.budu muset svojí duši poskládat.Čím dříve skončím,tím dřív se vratí tam odkud přilez.
Po tobě zase jela snad každá v rukongaii Řeknu outoxovi znechuceně nemohli si pomoct od tvejch stříbrnejch vlasů. řeknu už normálně a hned se pousměju.

(konečně se ukázala....snad není moc velká xD)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 07, 2010 7:30 pm

Vyslechnu si všechny a zeptám se Firela Hele prosím tebe mohl by si použít svojí obranou techniku na plno něco zkusím není to ještě kompletní útok ale časem ho dopiluji a pak se zase podívám na Kono jako v tranzuTa je tak hezká.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 07, 2010 7:36 pm

Satoshi
Stařík si dával načas s odpovědí, tak jsem jenom tak chodil kolem. Memphisto asi už dorazil do kasáren... doufám, že tam bude až se odtud konečně dostanu... každá sekunda, kterou ztratíme je jako hřebík do rakve nevinného... proč jenom to staříkovi tak trvá...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 7:37 pm

Firel
Se chceš předvádět? Dobře,když potom nakástíš něco ohranýho ty abych mohl taky něco skusit..... klidně Začnu do rukou nabýjet reiatsu a jak se zvedám tak se namalovaly dvě tmavěmodré čáry....
Já už začínám.Řeknu bulicovi vyzivávě aby ho to popohnalo.
uvidíme jak odolný to vlastně je.....
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 07, 2010 7:42 pm

ODskočím dál od něj asi tak na vzdálenost 50metrů.Pak řeknu Susano.Tak jo začneme Kirin.Najednou se z nebes snese obří bleskový drak a rychlostí kterou skoro nejde sledovat zaútočí na Firela.Mě samotného to odhodí asi o 30metrů srazím pár stromů kteří mě zavalili a já omdlel.
(Firel je to nejsilnější můj útok ale neni ještě kompletní jo abys si to jen tak neodrazil a řekl slabý Very Happy:D jo a to že to nejde sledovat ja je to rychlí to je pro členy podkapitáni Kapitáni v phoh vyhnou.)
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 7:50 pm

Firel
!
To mě snad chce zabít!
Bleskem namaluju dvě čáry nad hlavu a pak dám prsty k sobě. vytvořilo to nad hlavou bariéru o velikosti 1 metru čtverečního...
Po obrovském roptýlení kouře ležím na zemy a po bariéře ani stopy.Začnu nabíjet ruku reiatsu.ta ruka už je v dost vážným stavu...A tenhle útok ještě k tomu dost bolel!No podle dohody je moje kolo.
A ted já..... Ukažu na bulica prstem před kterým se formovala kulička reiatsu. jakmile zkončilo nabýjení okamžitě to vystřelilo,nedávajíc bulicovi moc šancí na zareagovaní.(pokud to nestihne při tom ukazování xD)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 07, 2010 7:57 pm

Ležím pod hromadou stromů a chytím rapla uvolní 75% mého reiatsu ciž jsem nikdy ježtě neudělal.A rozeběhnu se na Firela za chvilku jsem u něj a kopnu ho do břicha.
(JO tý tví střele jsem se vyhnul)
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 07, 2010 8:03 pm

Firel
Ty pako měls to blokovat My problesklo hlavou když sem dělal několikanásobnou vývrdku jak do mě bulic kopnul.Rychle jem toho využil a začal se vracet na nohy po chvilce letu(asi pár desítek metrů) stojím na nohách a u pusy mám flétnu na kterou hraji něco co bulic na tu vzdálenost neslyší.
Musim ho zdržet než se k němu ta hudba donese...
Chytnu flétnu v levé ruce a pravou rychle začnu vystřelovat kuličky na bulice(kuličky o síle komářího štípaní se vytváři zatraceně rychle xD).
Jelikož ho žádna nikdy netrefila neměl by vedět že jsou tak slabé.... To by ho mělo chvíli zdržet.
Ale jelikož jsem nechtěl podcenit situaci začal jsem vytvářet kolem hrudi krku a hlavy tmavě modrou auru podobné té kterou jsem odpálil trámy.
Nebo druhá alternativa je ta že už je u mě.....Což odmítám připustit
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 07, 2010 8:09 pm

Všímnu si útoku flétnou a takovým krutým ale né mím hlasem řeknuTodle na mě nezabere.Začnou okolo mě litat blesky kreré vadávají hlasitý zvuk Ted na mě nemluv nic neslyším.Poté si všimnu útoku kuliček chytnu si hlavu a najednou mi teče krev z očí.Objevím se za Firelem a přiložím mu Susano ke krkua co uděláš ted.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 07, 2010 8:09 pm

Yoruichi

Usrknu limči a řeknu. Beze zbraně, chci vidět tvojí rychlost.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jun 07, 2010 8:13 pm

Aki Maki

Kývl. "Jasnačka...!" Usmál se. "Připraven...?" Koukl na shinigamiho před ním, počkal až kývne a shunpem skočil k němu, začal rychle útočit rukama vždycky na jinou část těla, většinou na druhé straně.Ruce měl slabě nabyté reitsu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down