Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 17 z 40 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 17 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Apr 27, 2010 9:02 pm

Hiboru Baru

Když koutkem oka zahlédla postavu s bílými vlasy a v důvěrně známém haori s dlouhými rukávy, nadšeně se tím směrem otočila.
"Uki-" začala, ovšem jakmile si uvědomila, kdo to je, dokončila už s menším zápalem. "-take-taichou." Samozřejmě, že to byl Akio, kdo jiný? A to haori bylo doopravdy zažloutlé a táhl z něho až k ní pach zatuchliny, už leželo tak dlouho nepoužívané ve skříni. Trochu smutně si povzdechla. Staré časy už se nevrátí...
Tak trochu to vypadalo, jakoby kapitán čekal, že mu to jeho haori snad ony vyperou. No, to se jí jistě jen zdálo. Mlčky ukázala jedním směrem a hned se tam také vydala. Prádelna, to je důležitá místnost! Měla by ji jim oběma ukázat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Apr 27, 2010 9:09 pm

Akiko Tamahate
Na její tváři se opět objevil úsměv. "V pořádku, mě taktéž těší... Takhle si myslím, že to bude lepší."
Koukla na Baru, která už horlivě vyrazila k další místnosti, tak tedy nezahálela a cupitala za ní. V hlavě si přerovnávala všechny místnosti, pracovnu... Ano a tu nástěnku. Pořád si to v hlavě přemítala, občas totiž zapomínala i na důležité věci. A představa, že se motá po kasárnách z jedné strany na druhou... No, nechtěla by tak dopadnout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Apr 27, 2010 9:30 pm

Hiboru Baru

je dovedla k cíli.
"Prádelna," ukázala na dveře nejblíž k nim. "Kumbál," otevřela dveře, které byly vedle. Jejich očím se zjevila sbírka košťat, kýblů, hadrů a dalších potřeb k vykonání úklidu. Pak pohlédla na třetí dveře, tkeré byly úplně nejdál, a na kterých videla úhledná cedule "Zákaz vstupu", kterou tam sama pověsila, ovšem bylo jí jasné, že lidé, kterých se to týkalo, tam dále chodili. Tyhle dveře neotevřela. "No... tam nechoďte, nic zajímavého tam není." Přece nebude kapitánovi a této nevinné, mladé dívce ukazovat destilační pálící kolonu, která, jak se bohužel přesvědčila, nesloužila k vědeckým účelům! Ač se ji o tom konstruktéři tohoto zařízení velmi snaživě pokoušeli přesvědčit.

(hele tak mě napadá, tohle by se asi mělo přesunout do naší cvičební místnůstky nebo někam, s příběhem to fakt moc nesouvisí... :-D)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Apr 28, 2010 12:46 pm

Akio Ukitake

Nechá se provést všemi místnůstkami až je mu ukázana prádelna.A následně dveře do nichž prý nesmí."Dobře budu si to pamatovat.Pak sundá haori strčí ho do nejbližšího lavoru s vodou a začne jej drhnout."

(Ale odehrává se to v příběhu ne Very Happy)
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Apr 28, 2010 5:06 pm

Hiboru Baru

se neměla k odchodu. S nakloněnou hlavou si měřila Akia nad neckami, jak pilně drbe svůj oděv. Tak kapitán byl dobrý na domácí práce, to byla informace, která bude jistě nejednu členku ženského spolku zajímat... No, dobrý - ještě bylo moc brzy, aby posoudila, v jakém stavu bude haori po tomto očistném zákroku, ale vypadalo to nadějně. Po straně pohlédla na Akiko, co ta si o tom myslí.
"Mimochodem, kapitáne," řekla tónem, jakoby vůbec nemluvila na muže u valchy, "až budete chtít svolat jednotku a představit se jí, bylo by dobré vyvěsit to s předstihem na nástěnku." No co? Měla tu nástěnku doopravdy ráda!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Apr 28, 2010 5:17 pm

Akiko Tamahate

Nejprve zhlédla kumbál, který jim ukázala Baru a pak zírala na dveře se zákazem vstupu. Akiko byla od malička zvědavá osoba, takže to, že jí člověk na něco upozorní, pak jí to neukáže a nechá to jen tak být, se jí moc nelíbilo. Nakonec, však odvrátila hlavu a pohlédla na Akia, který na nic nečekal a už si začal drhnout haori. Nejprve vykulila očka, byl to vážně zajímavý pohled a jelikož vyrůstala z části bez mužského dozoru, byla zvyklá, že takové věci dělá žena. Se zájmem ho pozorovala a koutky jí cukaly smíchem.
Z přemýšlení jí vytrhla Baru, promlouvající na kapitána.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Wed Apr 28, 2010 7:34 pm

Mokuto

hmm...škoda že mezi těmi arrancary nebyl, ten co zabil mého otce... Díval sem se na oblohu. Sevřel obě pěsti Až ho najdu...tak ho rozsekám na miliony kousků... pomyslel sem si
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Thu Apr 29, 2010 3:05 pm

kioko matsuta

klepu se strachy. děkuju soro že si mu pomochla sem ti vděčná.můžu něco udělat?
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Apr 30, 2010 3:15 pm

Akio Ukitake

Vytáhne z lavoru haori.Není sice sněhobílé ale rozhodně už nevypadá jako kvalitně uleželý eidam.Dokonce i zatuchlý zápach byl přebyt pracím prostředkem.Usměje se na obě dívky."No já se vydám pořešit papírování."Načež odejde do svého kanclu kde si haori přehodí přes dveře aby uschlo a dá se do papírování.Z hromady papírů na stole postupně začne vytahovat různá oznámení o nových členech,o členech jenž zahynuli při plnění svých povinností,a také o několika jenž odešli do důchodu.Poté plynule přejde k objednávkám jídla,nového povlečení a dokonce k hlášením o různých poruchách což ho naštve jelikož přímo kvůli tomuhle bylo zřízeno samostatné odělení aby se kapitánům usnadnila práce.Avšak u jedno hlášení se musel opravdu přemáhat aby se nesmál.Četl hlášení o shinigamim jenž použil zampakuto na krájení zeleniny a uřízl si pri tom dva prsty.Když vyřídí poslední papír a uloží je do kartotéky je pěkně znavený.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 30, 2010 10:45 pm

Sora

Jen se na Kioku usměji. "Ne, není potřeba něco dělat. Spíše by sis měla jít odpočinout." řeknu Kioku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat May 01, 2010 5:16 pm

Hiboru Baru

provedla Akiko po zbytku kasáren.
"Chtěla byste se ještě na něco zeptat? Věřím, že vy jste rozumná dívka, takže vás nemusím poučovat o bezpečnosti... no, pro jistotu - krájet cibuli vaším zanpakutou není nejlepší nápad, raději si na to vemte normální nůž," dodala ve světle nedávných událostí, které jí, narozdíl od kapitána, vůbec k smíchu nepřipadaly, spíše ji alarmovalo, jaké nápady můžou jistí shinigami občas mít.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat May 01, 2010 9:08 pm

Akio Ukitake

Dodělá papírování téměř suché haori nechá na dveřích a vydá se do cvičební místnosti.Po chvilce chůze dojde do velké místnosti plné žíněnek,dřevěných zampakuto a jiných cvičebních pomůcek.Také odsud vede několik dveří do jiných cvič. místností kupříkladu na kido nebo se zampakuto.Akio se postaví ke dveřím a pozoruje cvičící jednotku.Jen tak tak uhne když mu dřevěné zampakuto prosviští kolem ucha."Co tu tak postáváš lemro...bojuj se mnou"Osloví jej neznámý shinigami který v něm bez haori nepozná kapitána.

Edit: + Filler souboje Akia s neznámým shinigamim
Spoiler:
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sun May 02, 2010 12:19 pm

kioko matsuta

dobře. jdu si odpočinout.
řeknu soře a odejdu si odpočinou.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun May 02, 2010 2:50 pm

Na obloze se rozevřela obrovská garganta a z ní vyšel vasto lorde Ichigo a za ním dalších 15 arrancarů na velmi vysoké úrovni.Všichni se pomocí sonida rozeběhly do všech stran a hleadli karavanu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun May 02, 2010 3:00 pm

Mokuto

Pořád sem sledoval oblohu. Když sem si všiml že se tam něco otevírá To snad ne...Satoshi-sama byl poražen ? Zamračil sem se a opět se mi začlo zvedat reiatsu Zas*aný arrancaři... aktivoval sem shikai a vyslel po nich velkou ohnivou vlnu. Reiatsu se mi stále zvětšovalo a kůže na těle se začla trhat. Pod nátlakem reiatsu země kolem mně začla praskat a začal se kolem mně objevovat ohnivý vír. Z levé ruky, která jako vždy plně hořela, začlo vycházet zbytek Tatsuyova reiatsu, které se tam dostalo když sme se dostali do minulosti
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun May 02, 2010 3:15 pm

Tatsuya

To je... příchod arrancarů mě nerozrušil, ne natolik jako úbytek mého reiatsu v Mokutově ruce. Jakmile zmizí úplně, tak ta jeho ruka sama odpadne... To není dobré... To vůbec není dobré... Cítil jsem, že to reiatsu už je skoro pryč. Už se to nedá obnovit... Ničím... Nejspíš mu odpadne při souboji... Budu se na to muset připravit... Vstal jsem a doběhl blíž k němu tak, aby si mě on nebo arrancar nevšimli. Moment překvapení...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun May 02, 2010 3:27 pm

Yoruichi

Seděla jsem na karavaně a hrála na citeru (můj shikai). Nějakých arrancarů jsem si nevšímala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun May 02, 2010 3:29 pm

Akio Ukitake

Ucítí známé reiatsu."Sakra co to?!!!"Pomocí shunpa se dostane na místo otevření Garganty postaví se společně s několika shinigami naproti ichigovi a spoustě ostatních Arrancarů.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun May 02, 2010 3:35 pm

Mokuto

Ohnivý vír se stenčil ale zdloužil, takže dosahoval míst kde byla garganta. Z některých míst na těle tekla krev. Moje tělo...ksakru..co je to za bolest... padl sem na zem, ale reiatsu pořád vycházelo
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 02, 2010 3:49 pm

Hiboru Baru

Když nové člence ukázala kasárny, neměla už moc co na práci, neochotně se tedy vydala k dóžu. Krátký trénink ji přece nezabije... Ovšem ozývaly se odtamtud hlasité zvuky boje určitě je tam teď plno, na klidný trénink už tam není místo... to byl pro ni dostatečný důvod k tomu, aby to opět, jako pokaždé, odložila. Místo toho se rozhodla zbytek odpoledne strávit daleko konstruktivnějším a užitečnějším způsobem - návštěvou horkých pramenů. Nemeškala a za chvíli už si hověla v kouřící vodě. Málem už si říkala, že dnešní den přece jen není tak otravný, jak se zpočátku zdál když tu se na obloze objevila zas ta děsná věc a přišla, dnes již podruhé, nevítaná návštěva.
"Ehmhm?!" odkašlala si Baru na znamení svého rozhořčení. Ale všechno bylo v pohodě, ne? Kdo to kdy slyšel, aby Arrankaři útočili na lázně? Kdepak, tady se určitě nic nestane... ale i tak se šla pro jistotu dost neochotně obléknout.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun May 02, 2010 4:13 pm

Arrancar jménem Koichi se přemístil k Mokutovy, vyvolal svoji plnou formuz a zaútočil na něj.Další arrancar jménem Cho se přemístil k Baru a zaútočil na ní

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun May 02, 2010 4:18 pm

Akio Ukitake

On sám se přemístí naproti Ichigovi."My dva máme nevyřízené účty.A navíc...je mezi námi určitý druh spojení."Zasměje se a vytasí meč.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun May 02, 2010 4:20 pm

Ichigo
Najednou se předemé postavil Akio s dalšími Shinigami. Vedle mě se objevili mí Frracioni a začali bojovat se shinigami a já zůstal stát před Akiem "Zase ty?" proměnil jsem se do své plné formy, Tělo mi začalo hořet temnou energií,maska se rozšíříla po celém těle jako brnění a na ramenech mi vyrašili ostny,Katana se rozdvojila a proměnila v 2 dračí meče hořící temnou energií a démoním hlasem sem řekl "Nemám čas si s tebou hrát." Pomocí sonida jsem se přemísťoval všude možně a ze všech stran po Akiovi sekal
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun May 02, 2010 4:50 pm

Akio Ukitake

Když vidí že se ichigio proměnuje do své plné formy zvolá."Ban-kai!!!"V t chvíli mu oči zežloutnou bělma zčernají a na hlavě se začne zhmotňovat maska.(https://2img.net/r/ihimizer/img718/8995/vizmask.jpg)"Zdravíím tě."Ozve se skřípavý hlas."Jak ti mám říkat??Tati???"Řekne vnitřní hollow a pomocí blesku se přemístí tak že chytne Ichigovi ruku a mrští jím dolů směrem k zemi.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun May 02, 2010 5:28 pm

Všimnusi že se arrancari vrátili vidím Baru a za ní arrancara.Dostanu se k ní a odrazím arrancara ´´Jak pak se jmenuješ arrancare??,,Ty nebudeš odpovídat jo vrhnu se na něj ˇˇK sakru zastavil můj útok ..
Arrancar mě odhodil asi 5m daleko a vrhl se na mě jeho meč mě zasáhl do břicha.Chytl jsem mu ruku a bodl ho do hrudi.Koukám na něj a říkám´´Bud zemřež ty a nebo zemřeme spolu vyber si ??,,
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 40 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next