Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 18 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 02, 2010 5:36 pm

Hiboru Baru

se téměř v klidu oblékala do bílé yukaty, když tu vedle ní proletěly dveře a rozbily se o stěnu. Polekaně se obrátila a spatřila, že se na ni řítí Arrancar střední velikosti. Instinktivně uskočila, takže se jí podařilo vyhnout jeho prvnímu útoku, který odnesla lavička a její shinigami uniforma na ní složená. Baru nemohla uvěřit svým očím. Vzápětí dovnitř vtrhl nějaký shinigami, kterého v životě neviděla, a vrhl se na Arrancara.
"Co tady jako děláte?! Pánské šatny jsou vedle!" informovala je naštvaně a zapřemýšlela co dál. Samozřejmě ji ani nenapadlo brát si s sebou do lázní nějaké zbraně, kdyby její zanpakutou nenabýval té neblahé formy ozdoby do vlasů, nechala by ho doma taky. Podívala se, čím je tedy vyzbrojena. V jedné ruce držela výše zmíněný nepříliš hrozivě vyhlížející zanpakutou a v druhé sandál. Nemohla tu někde být aspoň železná židle, zatraceně?! Když seznala, že tady nic užitečného asi nenajde, zanechala Arrancara na starost tomu obětavci a vyběhla na své poměry nebývalou rychlostí ven k bazénu. Za sebou ještě zaslechla něco jako "Buď zemřeš ty, a nebo zemřeme spolu, vyber si!" a obrátila oči v sloup. No potěš koště.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun May 02, 2010 6:33 pm

Ichigo
Najednou sem zahlíd masku a z niceho nic se mnouá neco hodilo dolu,odrazil jsem se od zeme a neuveritelnou rychlosti jsem se objevil pred Akiem "Getsuga Tenshou" a vyslal jsem po nem getsugu
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun May 02, 2010 6:37 pm

Akio Ukitake

Natáhne ruku a na jejím konci se začne formovat rudá koule....."Muhehehe.."Koule vystřelí a navzájem s Getsugou se vyruší.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun May 02, 2010 7:27 pm

"Vidím že si zesílil ale furt je to málo" Vzal jsem ohnivou kouli která kroužila kolem mě tu jsem spojil s cerem a Getsugou a vyslal po Shirosakim a než stačil uhnout tak jsem ho zpoutal nejsilnějším řetězem cuno ketrý by udržel i mě
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun May 02, 2010 7:36 pm

Akio Ukitake

Útok do něj narazí plnou silou a mrští jím doprostřed karavany.Proletí zrovna vozem kde je uskladněna pečeť.Spolu s troskama vyletí z karavany i něco malého železného a přistane to Akiovi v ruce."Hele copak to je."Zašklebí se a onu věc spolkne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun May 02, 2010 8:06 pm

Vytáhnu meč z arrancara a useknu mu hlavu a on padá na zem ´´no a jeden je dole ,,Najednou se u mě objeví další arrancar a zautočí jeho utok zeblokuju ale odletím 50metrů od něj´´A sakra to bude těžší ,,,.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun May 02, 2010 8:25 pm

koukám na Akia jak spolkne nějakou železnou věc "Proč polikáš kus karavany???" pomocí sonida se premístim ke karavaně a na podlaze otevřu dvířka z nihž vezmu zlatou pečeť "Hahahahahahahaha tohle je váš konec. ta železná věc co si spolknul byla falešná pečeť a tady je ta pravá!" Rozseknul jsem královskou pečeť a vysál všechnu její sílu. Na zádech mi narostla obrovská černá křídla a síla se mi ohromě zvětšila a pomalu se čím dál víc zvětšovala "Muhehehehehehehe, Satoshi si myslel že mě ovládl ale to mu nevyšlo.použil jsem velmi silnou bariéru cuno která mě ochránila před Hogyoku!!!" vyletěl ze mě ďábelský hlas

(PS:Tak teď mě porazíte jedině týmovou prací pokud nebudete spolupracovat tak mě nezabijete já budu sílit tak máte čas promyslet plán jak mě porazit Smile )

Naposledy upravil Ichigo88 dne Sun May 02, 2010 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun May 02, 2010 8:26 pm

Akiko Tamahate

Akiko vyslechla Baru s úsměvem odvětila, že prozatím ví vše. Když se následně zmínila o té cibuli, jen se lehce zaculila, nebylo třeba dalších komentářů. Pak se rozloučila a v poklusu si to namířila ven z kasáren. Cestou Akiko ještě zpozorovala dnes již zmíněnou nástěnku, na kterou kapitán stihl cosi dát. V poklusu jí Akiko přečetla a vyběhla ven z kasáren.
Rozhlédla se kolem, dumajíc nad tím, co chtěla udělat. Nakonec se rozešla domů. Konec konců dnes ráno ho opustila tak ve spěchu a ani pořádně neuklidila.
Po pár minutách cesty koukla na nebe a zarazila se, něco se tam otevíralo a jí bylo bohužel naprosto jasné co a kdo z toho asi v nejbližší chvíli vyleze. Že by se zase konala nějaká akce?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 02, 2010 8:28 pm

bulic: Napsala bych ti PM, jenže to máš zablokované, tak nemohu jinak - mohl by ses aspoň pokusit číst, co píšou jiní? Jsi v šatnách v lázních, jak tam chceš lítat 50 m vzduchem?

Pardon za spam.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun May 02, 2010 8:40 pm

Aha sry já dnes neměl čas si to číst a co dělám v lázních ?? kdo mě tam poslal Lol jo jen na jaký stránce a od koho to je psany rád bych si to přečetl Smile
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun May 02, 2010 8:43 pm

Srry za spam too ale...Ichigo jak ty můžeš určit že to co jsme spolk nebyla ta pravá??Z té karavyny kterou jsem proletěl moc nezbylo a pokud jsem tu schránku z pečetí zničil..tak tam stopro žádné dno nezbylo...zkus trochu roleplay a né ze sebe udělat chucka norrise.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 02, 2010 8:48 pm

Bulic: No, to je chyba. Když si přečteš strany 28 a 29, stačí moje příspěvky, jistě pochopíš :-) Do lázní tě nikdo neposlal, tam jsi přišel sám zcela dobrovolně, když jsi šel na pomoc Baru, protože ona tam právě byla a oblíkala se. A nemohl bys udělat něco s těma soukromýma zprávama, aby ti šly posílat? Asi by bylo lepší tyhle věci řešit skrz ně a né tady v příběhu...

A když už jsem v spamování, ráda bych podpořila svého kapitána v názoru, že o super silného Arrancara až tak nestojím, zato shinigami s pečetí v břiše mi z hlediska role play přijde o dost zajímavější, ehm... :-)

Edit pro bulic (upřímně doufám, že si toho všimneš): Prosímtě, jdi na Nastavení, pak Možnosti a tam máš druhý odzhora Allow members to send me private messages, tak tam zaklikni "ano", protože to máš nejspíš zakázaný, psát si tady je fakt trapas, jenže já ti to prostě jinak říct nemůžu, když ti nemůžu poslat PM :-D
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun May 02, 2010 10:15 pm

Nechejte to takto =) Je to součást příběhu =)
Aspoň se utuží shinigamský spolek =)

Satoshi
Nad Soul Society se zatáhla mračna a já vystoupil z garganty. Ani jsem se neobtěžovat skrýt své reiatsu, protože jsem věděl, že si mě ostatní nebudou moci všímat, když jsou v souboji s arrancary. Přišel jsem v čistě bílem obleku s geass v očích.
Příběh: Shattered time - Stránka 18 ALL_HAIL_LELOUCH_by_crossingxboundaries
Tady je dobré místo na to, abych si mohl užít. Tak předveďte mi jak jste trénovali... všechno je na vás... pomyslel jsem si
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun May 02, 2010 10:22 pm

Tatsuya

Narozdíl od ostatních, mě žádný arrancar nezajímal a žádný se nezajímal o mě. Nebyl problém se proplížit až k Satoshimu, který se tu objevil a nehorázně své reiatsu vypouštěl do okolí. Nakonec... zabiju ho... Nakonec je to zrádce... Držel jsem se od něj dál, skrýval se ve stínech reiatsu, které sám Satoshi vytvořil a jak se říká: "Pod svícnem je největší tma," tak to také bylo. Nejlepší možná cesta, jak ho dostat nejrychleji, využít jeho vlastní chyby. Je to bezpochyby zrádce... Jinak by tu nebyl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 02, 2010 10:25 pm

Ale hráči by měli mít možnost příběh ovlivnit a my chceme jiný příběh! :oops: Když pomineme, že ta pečeť je teda asi zlatá a né železná, tak myslím, že všem bylo jasný, co Shiro myslel ve svém příspěvku o polykání kovové věcičky, tak by se to přece nemělo jen tak přejít...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun May 02, 2010 10:35 pm

Musíme se smířit s tím, že naše slovo je nic... Příběh už je přesně nalajnovaný a my jsme jen vláčky, které se po těchto kolejích vydaly a nemohou použít ani žádnou výhybku, i když na konci cesty je sráz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 02, 2010 10:40 pm

No to néééé, proti tomu musíme bojovat! :-) Protože hry se dělají pro hráče snad! Já nevím, ale asi většina lidí by uznala, že ta Shirova verze je zábavnější než dvě megalomanská monstra :-P
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon May 03, 2010 6:28 am

Satoshi
Zápas probíhá moc dobře zatím.
řekl jsem Hmmm Tatsuya... pomyslel jsem si Teď nemohu ztratit svou pozici jako zrádce... shinigami musí poznat skutečnou sílu, která leží ve spolupráci... pomyslel jsem si znovu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 03, 2010 6:37 am

Tatsuya

Všiml si mě? na chvíli jsem se zarazil. Ne; ale... Soustředil jsem se na něj... Ano, všiml... Je dost nervózní... Tedy, je nervózní, což je u něj dost neobvyklé... To ho prozradilo... Ale to znamená, že jestli si mě všiml a je nervózní, tak to potvrzuje jednu věc - Satoshi je zrádce! "Zrádče," oslovil jsem ho, když jsem se krokem shunpo dostal za něj: "Připraven za to zaplatit?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Mon May 03, 2010 7:03 am

Ichigo
Navišuje se moje síla a pomalu se zvětšuju

(ale uvědomte si že Akio spolknul nějakou železnou věcičku a pokud vim tak pečeť je ze zlata a proto sem věděl že pečeť nespolknul i když to měl v plánu, to kdyby napsal zlatou či kovou věcičku že spolknul tak to se dá uznat za pečeť ale železnou ani trochu a nikdo z vás tu neumí spolupracovat, všichni bojujete sami za sebe ale spolu neumíte nic a jestli jo tak to dokažte a zabijte mě týmovou prací)
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 03, 2010 10:34 am

Tak snad nemusíme bazírovat na detailech, já jsem hned pochopila co tím myslel...

Dyť se na to podívej, tohleto stejný můžeš dělat i bez pečetě, dyť Ichigo je beztak silnej jak sviňa (pardon za to slovo) a budem ho teda muset porazit nějak společně, tamten druhej megaloman, co se zjevil, tam též může být tak jako tak, takže o co jde? Můžeme snad udělat kompromis takový, že necháš Akia spolknout tu pečeť a my přestanem remcat ohledně supersilných monster, který se nám nelíběj, co? To by nešlo??
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Mon May 03, 2010 2:51 pm

Mokuto

Z těla přestala téct krev. Podíval sem se na arrancara. Oheň z víru obalil můj zanpakutou Chc*pni !.. Ve velké rychlosti sem švihl mečem a zněj vyletěl obrovská ohnivá vlnakterá rosekala arrancara na půlku a mířila dál ve velké rychlosti směrem na Ichiga.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon May 03, 2010 3:17 pm

(Pro Miss_Atlantis opraveno už by to mělo jít posílat ty MˇP a ješte tak i v lazní se dá lítat 50m ale asi by to bolelo víc přes ty zdi Very Happy)
Rozeběhl jsem se a odrazil Arrancara skze zed !!!!!!!!!!
a dostali jsme se ven.Od začátku vedl arrancar už jsem byl jsem na kolenou a přemýšlel jak ho porazit a ve vteřině byl u mě a napřáhl katanu .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Mon May 03, 2010 3:30 pm

Ichigo
Zahlídl jsem ohnivou kouli která se na mě velkou rychlostí řítila a vyslal sem proti ní cero které ji rozprášilo a šlo dál na Mokuta
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Mon May 03, 2010 3:59 pm

Mokuto

Díval sem se na cero letící na mně. jigoku shīrudo Předemnou se objevil velký ohnivý štít který zastavil cero. Hned potom zmizel. Kolem mně se znova objevil ohnivý vír. Poté oheň z víru obalil můj meč.Shōbō ha Švihl sem zanpakutou a zněj vyletěla ohnivá vlna větší než předtím a směřovala velkou rychlostí na Ichiga
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

- Similar topics