Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 28 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jun 01, 2010 4:08 pm

Dawn de Diablo

Hmm. Asi vyšlu pekelného motýla aby našel mojí kapitánku, ale abych ji zase od ničeho nevyrušil. Pohlédnu na oblohu a už mi na rameni přistál pekelný motýl*Leť a najdi Kasumi Shinju a vyřiď jí: zdravím kapitánko nepotřebujete s něčím pomoct? tady Dawn, jo a máme 2 nové členy* a motýl odletěl. Otočím se na ty Etto a Aki, *chjo to bude trvat asi dlouho * řeknu na hlas. Otočím se zpět na toho shinigami vedle mě* jak se vůbec jmenuješ?* usměji se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jun 01, 2010 4:10 pm

Ten

Počkajte kričim za kapitankou Kasumi musite obnovit pečet pomali ju dobieham pomocou shunpo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jun 01, 2010 4:36 pm

´´Mě říkají Bulic,, odpovím a ano bude to zdlouhavá pomyslím si.Poté si prokřupnu klouby a řeknu ´´Kéžby si se mnou nikdo zabojoval,, a pekelně se usměju.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jun 01, 2010 4:41 pm

Dawn de Diablo

Na mě se nekoukej*usměju se*. Teď sem dost trénoval je to na mě znát, mám asi čtvrt svého reatsu a ta únava, ani nevim proč sem ještě nezůstal pryč na nějakém odpočinku.* Asi to je tím jak sem se těšil až znova budu tady, s 2. divizi, s mojí jedinou rodinnou.*
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jun 01, 2010 4:44 pm

´´Na vás jsem ani nemyslel´´ódpovím.´´Mohly by mě někam poslat dost se tu nudim Kapitán i podkapitán jsou prič a nebo mám smůlu a už dlouho jsem je nevyděl no holt je tu mrtvo a nuda ´´
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jun 01, 2010 4:49 pm

Dawn de Diablo

Taky si myslim, až na tydle 2 ty se rozhodně nenudí, ale jejich souboj už začíná být ostrí jeeště chvíli a budu ho muste přerušit a usměju se. *Slyšíte vy dva? už jen chvíli tak to skončete.*
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jun 01, 2010 4:53 pm

´´Hej vy dva milenci vyhrává ten kdo mě jako první zraní,,Otočím se na Diabla a řeknu´´to bude zábava,,a usměju se.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jun 01, 2010 5:16 pm

Dawn de Diablo

Zasměju se*jen bacha ať tě nezabijou* Vstanu a vytáhnu zampakuto a natáhnu ho proti slunci a řeknu si pro sebe *kdy s ekonečně ukážeš ďáble* a otočím se na boj. Natáhnu teď zampakuto proti těm dvoum * Ok konec boje, nechci abyste mi tady hned 1. den padli vyčerpáním* a vypustím trošku větší vlnu reatsu aby si to uvědomyli, že to myslím vážně.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jun 01, 2010 6:31 pm

Tatsuya

"Mohu posloužit?" zeptal jsem se, když jsem loudavým krokem došel až k podkapitánce a ještě někomu dalšímu, zjevně členu divize. Hm... Nejsem tu vůbec dlouho, ale nikoho takového jsem tu nepotkal... Ani předtím, ani teď... Teprve když přišel s podkapitánkou. "To je nový člen divize? Chcete abych mu pomohl s tréninkem nebo něco jiného?" zeptal jsem se nechápavě a pohledem jsem si změřil toho, co vedle podkapitánky 13. divize stál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jun 01, 2010 6:44 pm

Kasumi Shinju
Pokračovala jsem v cestě, když jsem za sebou viděla běžet Tena. Promiň... úplně jsem na tebe zapoměla. řekla jsem mu, když došel až ke mě.
Potom jsem si všimla že k nám přilétá pekelný motýl: 'Zdravím kapitánko nepotřebujete s něčím pomoct? Tady Dawn, jo a máme 2 nové členy.' Takže Dawn už se vrátil z tréningu..... a ti 2 nový členi.... pomyslela jsem si. No... ještě tu dořeším tenhle malý problém a pak se už vrátím... Poslala jsem tedy motýla zpět se zprávou: 'Zdravím i já tebe Dawne, jsem ráda, že už jsi se vrátil. Snad jsi si natrénoval a protrénoval vše co jsi potřeboval. Prosím dej na chvíli pozor na ty dva nové členy, já se brzy vrátím.'
Když pekelný motýl odletěl, obrátila jsem se zpět na Tena. A co s tím můžem dělat?....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jun 01, 2010 7:07 pm

Ten

Musíte mi obnovit pečet len tak udržujem demona aby ma neovládol musite pripravit pecet ura-tsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Tue Jun 01, 2010 7:46 pm

Mokuto

Seděl jsem na střeše kasáren 4.divize a díval se na oblohu Kdy se ksakru vrátí kapitán.... pomyslel sem si a pak sem si lehl a stále se díval na oblohu
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Wed Jun 02, 2010 11:17 am

kioko matsuta

pomyslímsi. jak to tady znám tak tuhle drobnost už ví asi každý. usměju se. stejně je to jedno asi budu poravena nebo tak něco........řeknu si, pak sisednu a koukám do zdi.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 02, 2010 2:10 pm

Hiboru Baru

si nevšímala Tatsuyových milých nabídek a bez pozdravu na něj vybafla:
"Co to bylo, Tatsuyo-san?!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Jun 02, 2010 2:30 pm

Dawn de Diablo

Pohlédnu a vidím pekelného motýla. Vratím zpět svoje zampakuto do pochvy a nastavím motýlovy prst. Když mi vše vzkázal, objevil se na mé tváři úsměv. Otočím se směrem k těm dvoum a pravím *Měli byste to tu uklidit, kapitánka zaokamžik příjde* a najendou se složím k zemi z vyčerpání..z tréningu.. ze všeho.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jun 02, 2010 2:33 pm

Aki Maki

Potom co i vyměnili pár ran, jí konečně zasáhl lrvou rukou do ramene.Usměje se, potom co on audělá kotrmelec, chvíli na ní úchylně kouká, když v tom si všimne, že je obmotaný žlutým jakým si řetězem. "Sakra...!" Začne sebou škubat, když v tom dostane několik ran.Potichu zavrčí a začne boj s reitsu.Chvíli se tak přetlačují, když v tom je podkapitán přeruší a on konečně spatří tohop otravného shinigamiho, který je docela dost pomlouval.Uslyší větu na způsob "kdo ho zraní tak vyhraje" a tak se jen usměje a topí se myšlenkama krvavějícího Bulice.Myšlenka zmizí stejně rychle jako začala, když slyšel vzdychnutí Kono.Pomalím a jistým krokem k ní dojdew a nabídne jí ruku.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jun 02, 2010 2:33 pm

Ten

čoze! ved to zaberie dve dni.Skríkla kapitánka Kasumi.No ja za to nemožem budete to musiet spravit.Lebo nevládzem démona udržovat naveky.Ale kapitanka Kasumi viete centrála 46 na mojej kapitánke ste si nič nevšimli malo na okrajoch roztrhnuté kimono a nemala zasunuté zanpakuto.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jun 02, 2010 2:43 pm

Kono Etto Shu-Nao

Použila své vrcholné Kido a držela ho svým maximálním množstvím reitsu.
Dlouho(asi 15 vteřin) ho držela pomocí bleskového lana,a le pak na následky únavy a zranění :lol!: přestala dodávat do lana takové mn. reitsdu a aki se osvobodil v tu samu chvíli je vice-kapitán upozornil, aby skončili a poslal na ně maličké Very Happy mn. reitsu.
Když k ní Aki přišel zvedla se z poloomdlení a vytáhla se o jeho ruu a úmyslně nebrzdila a opřela se o jeho hruď naklonila se k jeho hlavě a zašeptala:"není slušné neodpovědět, dámě" usmála se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jun 02, 2010 2:52 pm

Aki Maki

Nechal ji na své hrudi. "Omlouvám se...ale pdokapitán odověděl za mě" Usměje se a potom se od ní odtáhne, zanpaktou zvedne do výšky ramen a namíří naBulice, zlostný výraz v obličeji s vyceněnými zuby. Gin-Bohahaha
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jun 02, 2010 3:01 pm

Kono Etto

laškovně se oblízn ena jeho dopevěď a nahne se k němu a opět zašeptá svůdným hlasem "vyber si stranu" oblízne se a dodá:"te´d by jsme mohli trochu potrénovat" usměje se na něj a zerptá se:"Co by si chtěl trénovat?"

Naposledy upravil Stamby dne Wed Jun 02, 2010 4:20 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jun 02, 2010 3:58 pm

Vidím Kono jak jde k Podkapitánovi a rychle se spíš soustředím na akiho ´´tak tys to slyšel hmm mohla by být s tebou zábava,,pak se otočím na Kono a řeknu ´´Co vím tak váš podkapitán bude unavený s tréninku odved ho do kasáren ad si odpočine.Já si ady pohraju s Akim nebo jak se saka jmenuje,,A pak se usměju na Kono .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Jun 02, 2010 3:59 pm

Kasumi Shinju
Ano Tene, tvoje kapitánka mi přišla trochu zvláštní, i na tom jejím vyprávění bylo něco divného.... Je trochu divné, aby 3. člen jen tak překvapil některého z kapitánů, a že zrovna kapitánku trojky.... a i když jsem o tom ze začátku moc nepřemýšlela, zdálo se mi, jako bych v Centrále cítila její reiatsu..... Zamyslela jsem se, co to mohlo znamenat a jestli se mi to jen nezdálo. No.... vyřešíme tedy teď tu tvojí pečeť. Říkal jsi, že to bude trvat dva dny?.... Hmmm.... docela dlouho.... asi jsem ještě s tou zpětnou zprávou měla chvíli počkat..... Pomyslím si. Inu, pokusme se to vyřídit co nejrychleji. Dodala jsem a začala se chystat na přípravu té pečetě ura-tsu....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Jun 02, 2010 4:55 pm

Dawn de Diablo

Naberu vědomí, a jak je vidět nikdo si nevšim, že sme ztratil vědomí. řeknu si pro sebe * uff to je dobře, aspoň si o mě nedělají starosti* Boj už skončil tak se postavím * hmmm Kono máš ještě co dělat, kdyby něco vy 2 najdete mě v kasárnách 2.divize* otočím se a jdu dovnitř kasáren. Zahlédnu křeslo tak se do něj položím a zapřemýšlím, co mám dělat abych se dostal zpátky do formy, bez úunavy, bez ničeho.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jun 02, 2010 4:57 pm

Ten

Ideme navštívit kasarne druhé divize povedala Kasumi.A pomocou shunpa sme išli smerom na kasarne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jun 02, 2010 5:21 pm

Aki Maki

V obličeji má pořád ten šílený obličej s vyceněnými zuby. "Nepodceňuj mě...zapomeň na to, jak jsem bojoval proti té holce...je to přeci jen holka...ikdyž...." Prohlídne si ho. "Ty taky nemáš od holky moc daleko..." Směje se a meč má pořád ve výšce ramen namířený na Bulice.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down