Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

7. divize

+2
Red
Aki
6 posters

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

7. divize - Stránka 4 Empty Re: 7. divize

Příspěvek pro Aki Mon May 14, 2018 11:43 pm

Aki Maki

Aki si vzpomněl na věc, kterou pro něj měla vyřídit jeho věrná podkapitánka a dokonce vycítil její reiatsu! Pomocí shunpa se objevil za zády kníratého shinigamiho, položil mu svojí studenou ruku na rameno.
Ale, ale..
Náhle si Aki všiml zvláštního obtisknutého tvaru na obličeji jeho podkapitánky. Aki nepřemýšlel ani vteřinu a už stál u nejbližší zdi i s oním mužem, kterého držel pod krkem. Tak nějak si myslel, že ten obtiskl byla jeho práce, protože..byl to jediný muž, který tu teď byl. Možná byl Aki i trochu naštvaný z věcí, které se teď děly, takže to samozřejmě byla přehnaná reakce. Ale byl to prostě Aki.
Máš na vysvětlení pět vteřin.
Pravil ledově klidným hlasem a podíval se dost zle na toho muže. Druhou ruku mezitím klidně položil na rukojeť svého zanpakuto. Každý věděl, že Akimu nedělá problém jednat za mezí zákona. Nebo, nedělalo? Ale chce se to tomu shinigamimu riskovat?
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon May 14, 2018 11:45 pm

Aki, Sawai > Ještě chtěl něco říct, ale najednou ho pod krkem chytil kapitán, který se tam zjevil odnikud. To si jako myslel co? Že tam zrzek stáhl shihakusho, rozběhl se proti Sawai a s otočkou jí dal dick slap na tvář?
"Kapitáne, já jsem Akiyamě-sama nabízel pomoc." Vykoktal. Moc dobře se mu nedýchalo.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon May 14, 2018 11:49 pm

Akiyama Sawai

Zastavila sa hneď, ako ucítila reiatsu kapitána. Nebola tak ďaleko od paparazziho. Otočila sa k nim čelom, keď Aki začal dusiť shinigamiho a založila si ruky na hrudi. Nechala ho ešte chvíľku sa podusiť a potom ledabylo zamávala rukou.
"Hovorí pravdu. Pustite ho, taicho," povedala s pokojom a zrazu trochu stuhla. Nemala teraz nič, aby sa pozrela na svoj odraz. ČO mala na tej tvári? Dúfala, že na tvári nemala nič, čo by pripomínal ten tvar. Pohladila sa po tvári, ale sykla len, keď sa dotkla ľavého oka. Inak nevedela hmatom rozpoznať nič.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 12:15 am

Aki Maki

Aki chlápka ještě furt držel, poté se podíval na Sawai, která už prakticky dala svolení k tomu, aby ho pustil. Nakonec ho ještě chviličku podržel, ale poté ho pustil na nohy. Pravou rukou mu oklepal límec a mile se usmál.
Myslím, že o tom nebudeme nikde mluvit, že?
Pravil a dvě prsty mu poklepal na foťák. Jaká škoda, kdyby se rozbil. Poté mu jakože naznačil, že si může vzít svých pět švestek a jít. Rozešle se k Sawai.
A..vy mi to..vysvětlíte?
Pravil Aki a pravou rukou ukázal sám sobě na tvář. Jakože, vypadalo to docela bolestivě. A hlavně, ten tvar..
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue May 15, 2018 2:43 pm

Aki > "S-s-samozřejmě, že ne, kapitáne. Děkuji. Děkuji." Když mu kapitán poklepal na foťák, shinigami ztuhl. Naštěstí se žádné ničení nekonalo, takže se to aspoň hezky všechno dostane do novin. Pěkně colorized. See ya, suckers! S tímto shinigami zmizel stejně rychle, jako se objevil.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 2:48 pm

Akiyama Sawai

Aby sa nezabudlo poznamenať - stále boli vonku hneď pri vonkajších stenách divízie, ktorú celú obchádzala, než prišiel paparazzi a potom Aki.
"K tomu sa vyjadrovať nebudem. Do vašej kancelárie." snažila sa tváriť chladne a prísne, aj keď s tým obtiskom, ktorý tam teda asi má no, to moc nešlo. Bez toho, aby to odsúhlasil alebo nie, proste tam šla. A Aki tam mal predsa zrkadlo, mohla sa tam nenápadne pozrieť. Zatiaľ sa skúsila vyhnúť hocijakému shinigamimu z jej divízie, pretože takúto potupu si nemohla dovoliť. Stačilo, že už ju videl ten paparazzi a ktovie, či ju nevyfotil skôr než ju oslovil. S tým už nemohla nič spraviť, teraz riešila väčšiu hrozbu a musela o nej kapitánovi povedať.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 3:26 pm

Aki Maki

Sawai se rozhodla hned konat. A bylo jí úplně jedno, jestli s ní Aki jde, nebo ne. Aki se prvně uchechtl, přišlo mi to vtipné, ale potom..co když..
No ne..
Pravil spíš sám sobě a rychlým krokem se vydal dohnat Sawai. Co když byl nějaký problém s jeho kartičkou? Co by potom dělal, to otravný děcko bylo jediné, které neznalo její pravou hodnotu a hodlalo jí prodat. Aki věděl, že dal Sawai jen půlku peněz, ale ona si přece měla poradit!
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 3:31 pm

Akiyama Sawai

Zastavila sa v jeho kancelárii, do ktorej vošla prvá ona, ako by snáď bola jej. Letmo sa pozrela do zrkadla a stuhla. Zaťala ruku v päsť, ale potom si odkašlala. Schválne sa vždy postavila tak, aby bola k Akimu bokom, aby nečumel na ten obtisk na jej tvári.
"Keď som sa vracala z tej úlohy, ktorú ste mi dal, pri šiestej divízii som našla brutálne zavraždeného dôstojníka šiestej divízie. S kapitánom Raiom sme zistili, že to boli dve osoby, dôstojník sa ani nestihol brániť, zrejme ho prekvapili. U seba mal lístok, kde bol znak orchidei, čas 8:00 a u toho číslo 589637, myslím," povedala to číslo a neurčito mávla rukou. "Napadlo nám, že šlo o poradovník a ďalší na rade mal byť niekto z tretej divízie. A potom zo siedmej. Uvidíme, či sme mali pravdu," oznámila kapitánovi a odmlčala sa, aby to mohol vstrebať.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 3:40 pm

Aki Maki

Mno a byli v jeho kanceláři. Aki se samozřejmě šel usadit do svého křesla. Položil si lokty na stůl, podepřel hlavu a s úsměvem koukal na Sawai. Nechal jí to všechno hezky dopovědět.
A onu věc pro mne jste vyřídila?
Zeptal se Aki s klidem po tom všem. Byl to pro něj sice zajímavý příběh, ale ta kartička u něj furt hrála větší roli. Nakonec se spokojeně položil do svého křesla a otočil se naproti bílé zdi, do které dobrou minutu koukal.
Pokud by to bylo pořadí, proč nevíme o třech vraždách, které se staly před tím? Mohl to být jen náhodný incident a jsou tu orgány, které se o něj postarají..
Pravil Aki opět jak jinak, než s klidem. Nakonec se ve svém křesle otočil zpět na Sawai.
Každopádně dobrá práce..
Pravil uctivě a naznačil Sawai, že by se mohla i ona posadit. Evidentně jejich rozhovor nekončil.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 3:46 pm

Akiyama Sawai

Trochu sa zamračila na kapitána, keď najskôr chcel tu vec a až potom sa o tom s ňou chcel baviť. Bez slova položila obálku na jeho stôl a zase ustúpila na svoje miesto.
"Našla som ho ja, uznala som za vhodné, aby o tom vedel najskôr kapitán divízie, u ktorej sa to stalo a dokonca ten shinigami patril k nemu. Je na kapitánovi Raiovi, čo s tým urobí ďalej. Ja som mala starosť o našu divíziu, keby náhodou naša teória bola pravdivá. A o tých predošlých mŕtvolách sme sa nemuseli dozvedieť," obhájila svoje činy a celú dobu pred ním stála. Vždy, keď sa s niekym hádala alebo diskutovala s protiargumentami, chcela ona byť tá, čo stojí a ten druhý, aby sedel. Z psychológie to vždy evokuje pocit, že tá stojacia postava má navrch a preto sa jej argumenty hneď tak nezľahčujú. Až potom sa teda posadila a narovnala sa.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 3:54 pm

Aki Maki

Aki tam tak seděl, s úsměvem na tváři, a pozoroval Sawai. Líbíl se mu její elán, jak byla pro tu věc zapálená.
Ano, souhlasím s tím, jak jste jednala. Správně jste obeznámila kapitána šesté divize.
Pravil Aki a natáhl se pro svoji obálku, kterou následně vložil do zásuvky svého stolu. Měl chuť se zeptat na druhou obálku, ale už teď docela dráždil hada vodou nohou.
Povězte mi vaší teorii. Z jakého důvodu by jsme se o těch vraždách neměli dozvědět? Divize by přeci nahlásili, že jim někdo chybí. A proč by někdo s prominutím vraždil řadové členy divize? Nehádám se, pouze diskutuji. Pokud s tím půjdeme dál, budou se ptát na podobné otázky. A věřte mi, že mě přesvědčíte snadněji, než je..
Pravil s klidem a pokynutim pravé ruky opět vyzval Sawai k tomu, aby začala mluvit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 4:04 pm

Akiyama Sawai

Ostala mlčky sedieť a nechala ho hovoriť. Teraz už nepotrebovala stáť, pretože teraz to nevyšetrovali spôsobom, že by musela bojovať o svoje argumenty, skôr diskutovali, keďže ona mala trošku otvorenejší názov na tú vraždu.
"Keďže sa ôsma hodina blížila, museli sme začať jednať. Kapitána Raia napadlo toto a ja som s tým súhlasila, takže sme sa rozdelili. Ja osobne nie som tak úplne stopercentne presvedčená, že sa jednalo o poradovník, ale bol to lepší nápad než žiaden. Myslím si však, že tie čísla znamenajú nejaké miesto, pretože prečo by tam bol len čas a potom nejaký zhluk čísel? A ešte k tomu sa žiadne číslo neopakovalo, ako poznamenal kapitán. Ale na druhú stranu to nemuselo nič znamenať. Orchideia nepatrí k žiadnej divízii, takže tam sme ostali na mŕtvom bode," vysvetlila mu svoj postoj a znovu sa odmlčala. Bolo to zapeklité. Nebola taká kapacita, aby dokázala rozluštit ten kód, ale dokiaľ nebudú potrebovať jej pomoc, nebude sa tým až tak horlivo zaoberať. Alebo bude? Uvidí sa.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 4:45 pm

Aki Maki

Aki seděl a pozorně Sawai poslouchal. Rozpovídala se opravdu hodně. Asi jí nikdy neslyšel tak moc povídat. Což Akiho docela potěšilo, nehledě na situaci.
Dobře. A jak by jste postupovala teď? Může se stát, že někdy v blízké budoucnosti zmizím a veškeré povinnosti divize by padali na vás. Proto vás občas zatěžuji trochu více, než bych měl..
Pravil Aki opět s klidem a znovu vyzval Sawai k tomu, aby mu řekla svoje řešení.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 5:50 pm

Akiyama Sawai

Keď sa spýtal na ďalší postup, trochu naklonila hlavu do strany a pozrela sa niekam na stenu. Po pár sekundách premýšľania sa pozrela späť na Akiho.
"Nemiešala by som sa do vyšetrovania niečoho, čo nespadá pod moju divíziu. Pokiaľ by kapitán chcel moju pomoc, tak to zvážim. Hlavne, keby ste tu nebol, okrem mňa tu nemáme nikoho, kto by dával pozor na divíziu a vedel by ju koordinovať, preto by som sa skôr zamerala na to, aby bola divízia v poriadku a nenastala tu anarchia, zatiaľ čo ja by som sa pohybovala inde a niečo riešila," prejavila svoju myšlienku a pokývala hlavou. Špičkou jazyka si oblízla pery, pretože na takéto dlhé monológy nebola vôbec zvyknutá. Už z toho mala úplne suché pery.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 6:47 pm

Aki Maki

Aki si vyslechl Sawai a spokojeně párkrát přikývl hlavou. Líbily se mu její odpovědi. Poté si však olízla rty, pokud jsou pery rty, a Aki se trochu zarazil. Nevěděl, jestli ho svádí, nebo jestli má fakt žízeň? Byl fešák, o tom žádná, ale byla to přeci Sawai, ta neměla na nic podobného ani pomyšlení. Aki se zvedl a šel klasicky do rohu své kanceláře, kde napustil do konvice novou vodu a nechal ji vařit.
Výborně Sawai, vidím, že jsem neudělal nejmenší chybu tím, že jsem si vás vzal zpět pod svá křídla.
Pravil s klidem, když zalíval opět mátu horkou vodou. Poté na stříbrném tácku opět donesl dva šálky čaje a jeden přesunul k Sawai. Následně se zase posadil do křesla a sám si vzal svůj čaj, do kterého foukl do nejchladnější fouknutí z historie foukání čajů.
Jistě víte, že nejsem vždy na ostatní upřímný. Ale chci aby jste věděla, že k vám budu vždy upřímný a totéž očekávám od vás.
Pravil a do svého čaje hodil jednu kostku cukru. Dnes měl rozmarnou náladu. Poté lžičkou čaj zamíchal a s úsměvem se podíval na Sawai.
Ano?
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 7:05 pm

Akiyama Sawai

Jej ani neprišlo, že by to gesto s jazykom niečo znamenalo. Na to by si musela prečítať nejaké knihy, pretože sa v tomto nevyzná a ani takéto veci nevyhľadáva - a dokonca sa s takými vecami nikdy nestretla, keďže všetkých skôr desila, než aby ich priťahovala.
Prekvapilo ju, ako ju hneď chválil. Na jednu stranu bola rada, na druhú dúfala, že jej to nestúpne do hlavy, a preto tu pochvalu hneď vypustila z hlavy, aby sa tam dlho neudržala a nenarobila paseku. Hneď na to jej ponúkol čaj, ktorý jej teda fakt prišiel vhod.
"Ďakujem," slušne poďakovala za čaj, zobrala si šálku a začala jemne fúkať, než sa napila. Čaje mala rada, aj keď čerešňovo-višňovou príchuťou, ale teraz brala čokoľvek.
"Rozumiem," prikývla na jeho slová o úprimnosti. Keď sa nejednalo o nejaké triviálnosti, bola ochotná hovoriť, čo má na mysli.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 7:16 pm

Aki Maki

Výborně..
Pravil Aki na její souhlas o vzájemné důvěře. Poté měli takovou kratší chvilku ticha, kdy se i Aki napil čaje. Poté šálek položil zpět na stůl a podíval se na čaj.
Víte, tehdy jsem si zasloužil být zavřený. Opravdu jsem pomohl jisté organizace zbavit se Kuchiki Yasumara. A nyní cítím, že přijde něco podobného..
Pravil s klidem. Poté mu tedy došlo, že to asi vyznělo jinak než myslel a nechtěl svojí podkapitánku děsit. I když, jí asi jen tak něco nevyděsí.
..nemyslím tím to, že bych se ho znovu zbavoval. Samozřejmě..
Pravil aby ujistil Sawai.
Dnes jsem byl na kapitánské poradě. Furt nemám jejich důvěru, co si budeme, zaslouženě. Ale dostal jsem jistý úkol. Mám nachystat nějakou zábavu a odreagování pro členy dalších divizí. Nehodlám to dělat. Veškeré mé protesty byly zbytečné a bylo mi oznámena, ať tam nechám haori a odejdu, pokud nemám v plánu vyslechnout rozkaz. A já nemám v plánu vyslechnout takto hloupý rozkaz, takže je dost možné, že budou nějaké následky.
Pravil opět s klidem a úsměvem na tváři. Bože, tohle natahuje ten post! Poté Aki sáhl opět po svém šálku s čajem a napil se.
..proto vás musím připravit. Kdyby se něco stalo, budete tu vy, aby jste to tu vedla. Musíte být připravená psychicky, ale i fyzicky. Pokud vaše teorie je aspoň trochu pravdivá, hrozí nebezpečí každému členu naší divize. A pokud my dva něco musíme, tak chránit členy naší divize. Byla by jste schopná pozvednout meč proti jiné lidské bytosti s úmyslem zabít jí?
Pravil Aki a lehce nadzvedl pravé obočí. Tato otázka ho opravdu zajímala. Byly shinigami, byli zvyknutí zabíjet. Ale hollow bez duše. Málokdy se stalo, aby museli bojovat proti něčemu jinému. Navíc ne každý měl žaludek na to něco takového udělat.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 7:35 pm

Akiyama Sawai

Nečakala, že prejavenie dôvery sa obráti na rozprávanie o posledných udalostiach. Lenže keď kapitán začal hovoriť o tom prípade, kvôli ktorému bol odsúdený, začala sa zaujímať. O tom prípade veľa nevedela a zaujímalo ju to.
"Poviete mi viac? O tom prípade," opýtala sa potichu a v jej očiach sa naozaj odzrkadľoval záujem. Že to vyznelo tak, že by znovu chcel zavraždi Yasumara, to ju ani neprekvapovalo. Skôr ju prekvapilo, ako ju začal uisťovať, že to nechystá.
"Ako som tu bola pre desiatu divíziu, budem tu rovnako tak aj pre siedmu. Budem za každú cenu brániť našu divíziu aj Seireitei, pokiaľ to bude v mojich silách," s jej chladným prejavom to neznelo tak presvedčivo, ako chcela, ale na to, že to bola temná beštia bez srdca, bola Seireitei verná, aj keď sa asi objavovala vo všetkých možných fanfikciách ako ten záporák a prvý zradca v radoch shinigami - teda prvá po Akim, samozrejme.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 7:56 pm

Aki Maki

Aki tam seděl a no, docela ho překvapil zájem, který Sawai projevila o jeho případ. Normálně by to člověka asi vyděsilo, ale byl to Aki, takže pokud Sawai nepřiběhne s ocáskem a kočičíma ušima, tak bude v cajku.
No. Vědělo se, že jsem ambiciózní. A když zmizel můj původní kapitán, tak jsem se staral o divizi. A proto mě pak samozřejmě mrzelo, že se místo toho našel někdo jiný na post kapitána, místo mě. Ještě když to byl někdo tak..zženštilý? No přiznejme si to, z toho člověka šel nulový respekt. A tak mi přišla nabídka, abych se ho zbavil a na oplátku dostanu pozici kapitána desáté divize. Tak jsem to udělal no. Nic těžkého, získal jsem si jeho důvěru, odvedl ho pryč a bylo. Nikdo se po tom nepátral. Ale pak to zpackali a všechno vyšlo napovrch. A já se nechal trochu hloupě chytit. Ale to bylo kdysi. Dnes bych takovou chybu neudělal a už vůbec bych se nenechal takhle snadno přemoct..
Pravil Aki s klidem a poté se napil svého čaje. Sawai jen mohla tipovat, co Aki tou chybou myslel. Jestli únos Yasumara, nebo že se o něj nepostaral poté sám. Aki následně zase položil šálek čaje na stůl a podíval se na Sawai.
Věřím vám. Nekladla jste si někdy otázku, proč zrovna vy? Doufám, že vás to neurazí, ale byly tu zajisté silnější kandidáti.
Pravil Aki, opřel se lokty o stůl a se zájmem se podíval na Sawai.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 8:10 pm

Akiyama Sawai

Vypočula si jeho príbeh. Aj keď dúfala vo viac detailoch. Hm, pravda, radšej si človek musí urobiť všetko sám. V dnešnej dobe aj vrahovia všetko spackajú. Možno až na toho, čo zabil dôstojníka šiestej divízie. Keby pripravovala vraždu, radšej by sa o to postarala sama, než aby to nechala na starosti nejakým random týpkom. Na jeho príbeh len pokývala hlavou a napila sa čaju. Bolo zaujímavé počuť túto verziu príbehu od toho, kto bol za to odsúdený.
Následne jej dal však veľmi zaujímavú otázku. Položila si ruku na zanpakuto a mlčala. Vedela, že je slabá. Jej shikai fungoval len, keď mala silnejšie reiatsu než protivník a ona taká dobrá nebola. Zovrela rukoväť zanpakuta v ruke a potom sa pozrela na Akiho.
"Už som nad tým premýšľala. Došla som k záveru, že som ten pracovitý typ, ktorý sa pred vami nebude triasť v kolenách, vzhľadom na udalosti, ktoré sa okolo vás diali," vyjadrila svoju myšlienku a uvoľnila ruku, ktorým držala zanpakuto. Následne sa zase napila. Po tom dnešnom naháňaní bola úplne vyprahlá.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 8:38 pm

Aki Maki

Aki koukal s pohledem na Sawai s výrazem plný zájmu. I po její odpovědi nějakou dobu seděl a koukal na ní. Neměl však na tváři úsměv, spíš to vypadalo, jak by se z ní snažil ještě něco vyčíst. Nakonec se položil do svého křesla a propletené ruce si položil na stůl. Na tváři měl opět úsměv.
Výborně.
Pravil Aki a furt koukal na Sawai. Očividně chtěl ještě něco dodat. Sáhl pro svůj čaj, napil se a prázdný šálek položil na stůl.
Máte pravdu. Věděl jsem, že vás jen tak něco nerozhodí. Vždy bez jediného slova odvedete svojí práci. Ale vidím ve vás víc Sawai, všechny vaše vlastnosti v kombinaci s vaším přístupem. Jednoho dne tady můžete sedět místo mě. Přála by jste si to? Být ta, která neposlouchá rozkazy, ale naopak rozhoduje za ostatní?
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 8:51 pm

Akiyama Sawai

Takže sa trafila. Bola to aspoň jediná vec za dnešok, čo sa jej podarila vydedukovať. Mlčky ho sledovala a zrazu jej dal ešte zaujimavejšiu otázku. Pomaly si prezrela Akiho a miesto, na ktorom sedel a skúsila si predstaviť samú seba. Lenže zrazu jej došlo, že by asi všetci z tej divízii utiekli a šli by za niekym, kto nie je tak creepy a možno až aj nudný. A hlavne jej schopnosti boli ešte dosť ďaleko od toho, aby mohla povýšiť. A povýšená bola len vďaka jej povahe než bojovým schopnostiam.
"To je ešte ďaleká možná budúcnosť, než aby som nad tým reálne uvažovala. Zatiaľ sa snažím zlepšiť vo všetkých ohľadoch. Dokiaľ nezískám prirodzene vybudovaný rešpekt od ostatných členov divízie a nebudú si istý, že sa môžu na mňa spoľahnúť, nebudem sa na vaše miesto hrabať," vysvetlila mu svoju myšlienku, ktorú si vytvárala v hlave pár sekúnd predtým než mu odpovedala. Potom sa znovu napila, ale to už bol posledný dúšok, takže šálku odložila späť na stôl.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 9:24 pm

Aki Maki

Aki se zasmál. Evidentně byl s její odpovědí opět spokojený. Poté se položil do křesla a lehkým pohybem hlavy doleva a doprava si odkřupal krk.
Byly nějaké problémy, když jsem zde nebyl? Evidentně jste si s tím poradila dobře, protože jsem si ničeho nevšiml. Ale jen mě to zajímá.
Pravil Aki s úsměvem. Dobře věděl, že nějaký problém určitě byl. Vždycky je nějaký problém. Ale čím déle působila Sawai ve své pozici, tím lépe je zvládala. Občas Aki i tušil, že nějaký problém bude a schválně odešel, jen aby si s tím nechal Sawai poradit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue May 15, 2018 9:30 pm

Akiyama Sawai

Ona sa z miesta ani nepohla. Keď už bola hydratovaná, znovu sa dostala do svojej pózy s názvom socha - ani sa nepohla, keď práve nemrkla alebo neotvárala ústa pri rozprávaní. Následne sa opýtal na problémy. Už to ani tak nevnímala, takže sa musela nad tým zamyslieť.
"Nekkyo robil trochu problémy, ale zdá sa, že urobil s tým svojim agresívnym chovaním značný pokrok, čo dokázal aj dnes. Inak nič zvláštne," pokrčila ramenami. Okrem toho malého incidentu s Nekkyom sa nič divného nedialo. Väčšinou to boli nejaké výtržnosti, pri ktorých stačilo len by prítomný a už sa dalo všetko do poriadku. Ale také veci sa nemuseli spomínať, to bolo na dennom poriadku, aj keď tu kapitán bol.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 15, 2018 10:28 pm

Aki Maki

Aki spokojeně přikyvoval.
Takže taková klasika..
Pravil a lehce se zasmál. Nekkyo už byl zavedená firma. Dřív možná dělal Sawai nějaké problémy, ale poslední dobou ho zvládala opravdu dobře.
Co mi Sawai povíte o svých schopnostech. Vaší zanpakuto. Asi nikdy jsem vás neviděl vlastně pořádně v akci..
Pravil Aki se zájmem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content