Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize

+2
Yuki-onna
Red
6 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

4. divize Empty 4. divize

Příspěvek pro Red Mon Apr 30, 2018 12:20 pm

Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

4. divize Empty Re: 4. divize

Příspěvek pro Yuki-onna Sun May 13, 2018 10:35 pm

Konan

Konan se tedy pomalu vydala do 4. divize.
Když se tam konečně doplahočila, požádala slečnu na recepci/informacích, zda by bylo možné jí zavolat Genmu, že si ho žádá Ruyichi-taicho. Vůbec jí přitom nedošlo, že Genma a Yoshiro spolu nemají zrovna ty nejlepší vztahy, mohlo by to tedy být trochu matoucí. Na druhou stranu, Genma jistě nebude hloupý a bude mu podezřelé, že by si ho volal Yoshiro.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 13, 2018 11:44 pm

Konan -> Slečna samozřejmě vyhověla. Dokonce při přestavbách nainstalovali i interkom, takže nemusela nikoho posílat jako dosud, mohla prostě jen zvednout sluchátko! Zanedlouho se za dveřmi, které vedly dál do nemocnice, ozvaly kroky, skoro až dupání, které se rychle blížily, a za malou chvíli se dveře přímo rozletěly, jak je někdo z druhé strany rozrazil. Byl to Genma a vypadal poměrně dost nadšeně. Na uvítanou skoro až zařval.
"RUYICHI! TY JEDEN BEJK- eeee... ah. Hm. Haha. Eh. Zdravím, Ruyichi-taichou. Tedy... takže... co pro vás mohu udělat?" Vypadalo to, že čekal jiného Ruyichiho. Docela rychle se ale vzpamatoval, nonšalantně se opřel o recepční stůl a něco zastrčil do prsní kapsy svého bílého pláště.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon May 14, 2018 8:13 pm

Konan

Konan se začínala bát o svůj život. Ten dunivý krok a hlasité uvítáni jí v tom jen víc a víc utvrzovalo. Když se nakonec Genma nonšalantně opřel o recepční stůl, tak si Konan mohla konečně oddechnout. "Ufff, dnes přežiji." uklidnila se. Pak se omluvně podívala na Genmu. "Omlouvá se za vyrušení, jen Vás chci informovat ohledně jednoho z rozhodnutí vrchního kapitána." začala vysvětlovat, proč vlastně přišla do 4. divize. "Podle všeho jsem z kapitánů na tom asi nejlépe s lékařskou průpravou a mám Vám být po ruce..... No takže... pokud budete potřebovat pomoc?" dodala.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 14, 2018 10:24 pm

Genma

poslouchal a pak s přeměřil Konan od hlavy k patě. Ne že by se snažil zhodnotit její schopnosti, on jen neměl moc příležitostí si ji podrobně prohlížet, tak chtěl využít okamžiku.
"Abych byl upřímný, tak máme zoufale málo lidí. Ale spíš potřebujeme protahovat kanály než léčit." Přehodil si v puse slámku a založil ruce na hrudi. "Ale proč ne, když se ujmete nějakých zdravotnických povinností, budu moct poslat víc lidí do kanálů!" uzavřel to. "Smutné, co? Člověk se na Akademii tolik let dře s anatomií a tréninkem dokonalého ovládání těch nejmenších toků reiatsu, a já pak šup, mazej přehazovat lejna." Vypadalo to, že ho to opravdu štve, ale nakonec jen pokrčil rameny. "Takže kdykoli budete mít čas, něco pro vás najdu, kapitánko. Budeme rádi za vaši pomoc," uzavřel to a symbolicky sklonil trochu hlavu na znamení vděku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue May 22, 2018 11:48 pm

Aririki Rick Ginken

2. divize >

Rick dorazil do divize a začal shánět někoho, kdo mu udělá rozbor jedu použitého na jeho osobu...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue May 22, 2018 11:59 pm

Rick > Rick nemusel dlouho hledat. Hned si ho totiž všimla pěkná blonďatá slečna a přiběhla k němu. "Co se vám stalo?" Zeptala se starostlivě. Rick totiž vypadal jako mrtvola. Pořád mu bylo dost špatně. "Pojďte se mnou." Řekla slečna a zavedla Ricka do pokoje, kde ho položila na postel. "Povídejte."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 12:07 am

Aririki Rick Ginken

Rick byl možná tvrďák, ale furt se cítil tak, že by ho možná zmlátili i malomocní. Hodně věcí se mi stalo. odpověděl blondýně zmateně. Ta ho však okamžitě táhla sebou pryč. Když mu řekla, ať mluví, tak jen lehce kývl a nadhodil: Řekněme, že se odehrála... zvláštní situace, která nebyla úplně normální. Ať tak nebo tak, byl jsem otráven. Mám podezření, že toto je ten jed, nebo něco, co vznikne z jedu po znečištění či oxidaci... Rick se zamyslel a dodal: Nebo tak. Upřímně jsem byl mimo a tohle jsem na svém těle našel v těsném okolí rány. Ani to nemusí být ten jed, ale je to můj nejlepší typ. prohlásil a podal ženě lahvičku. Zároveň ukázal svou ránu.
Pak se jen napůl smutně a napůl pobaveně pousmál. Všechen tenhle postup si odnesl z podkapitánování. Tak aspoň k něčemu to bylo...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 12:16 am

Rick > Slečna si od něj vzala lahvičku a prohlédla si jí. Rick si všiml, že slečna měla na ruce tetování. Byla to nějaká podivná kytka. "Jed říkáte?" Prohlížela si modrou tekutinu. "Budu to muset odnést na prozkoumání. Může to trvat i několik dní." Řekla Rickovi. Potom se na něj hezky usmála. "Počkejte tady. Odnesu jim to hned a brzy se vrátím. Donesu vám něco, co vám uleví." S těmito slovy dost rychle zmizela ve dveřích.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 12:31 am

Aririki Rick Ginken

Rick se jen ušklíbl při slovech, že jí to bude trvat několik dní a když vyrazila, tak se jen zamyslel. Odnesu jim to hned a brzy se vrátím huh? pak se lehce zasmál. Počkal si. Koukal na strop a přemýšlel. Nezeptala se mě na žádné podrobnosti. Nezeptala se mě na účinky jedu... nezeptala se mě na nic. posadil se a pomyslel si. Něco mi tu celkem dost smrdí, ale nedokázal bych na to ukázat prstem. pak vytáhl zápisníček a začal si do něj kreslit tu květinu. Detaily jsou důležité pro každou reportáž... i pro každé vyšetřování... pomyslel si a dával si záležet. Umění bylo naštěstí jeho silnou stránkou, takže to zvládal celkem dobře a přesně...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 12:35 am

Rick > A tak Rick čekal. Čekal. . . . . . Čekal. No a konečně se otevřely dveře. Dovnitř vtrhli nějací dva chlápkové ze čtvrté divize, byli na sebe nalepení a vypadalo to, že se nemůžou dočkat, až ze sebe strhnout uniformy. No a v tom si jeden z nich všiml Ricka. Začal křičet jako by viděl nějaké monstrum z hororu. Když si toho všiml ten druhý, taky se dost lekl, ale včas se uklidnil a nevydal ani hlásku. Radši svého milence odklidil a poslal pryč z pokoje. Ten křičel ještě na chodbě. "Uhm. Omlouvám se. Nevěděli jsme, že tu někdo je. Tenhle pokoj měl být. Um. Prázdný." Začal se výmluvně usmívat.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 12:42 am

Aririki Rick Ginken
#Nemocniční pokoj

Rick se na ně podíval a povzdechl si. To na něj pravděpodobně upozornilo. Jen se ušklíbl, když začali vyvádět... Tenhle pokoj měl být. Um. Prázdný.
Tenhle pokoj měl být prázdný.
Tenhle pokoj... měl být... prázdný?
Rick vstal. Veškerá únava ho přešla. CHlapíka strčil stranou a vyrazil sprintem na recepci. Když tam dorazil, tak dýchal ztěžka... očividně ho ÚPLNĚ veškerá únava neopustila. Rick položil na recepční pult papír a začal kreslit. Pracuje... u vás... tato... žena...? zeptal se a dodělal kresbu. Nebyla dokonalá, kreslil ji celkem ve spěchu, ale bylo poznat o koho se jedná. Má na ruce tohle tetování. řekl a pleskl vedle kresby svůj blok s "divnou kytkou".
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 12:47 am

Rick > Na recepci seděl nějaký starší pán. Nohy nahoře, četl si noviny, prostě pohodička. Čtvrtá neměla kapitána, ani zástupce, takže tu nebyl skoro nikdo, kdo by je mohl šikanovat. Genma si dokázal sjednat respekt, ale když se nedíval, co jim mohl.
Rick mu tam začal kreslit nějakou ženskou a ukázal i kytku. Chlap na to chvíli čuměl. "Jo. Teda. Myslím. Vypadá to celkem jako Asuna." Řekl. "Jo, Asuna má tohle tetování. Proč? Chcete po ní něco?" zeptal se. "Vypadáte dost blbě, chlape. Měl byste se někde položit."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 12:51 am

Aririki Rick Ginken
#Nemocniční recepce

Rick kývl. Chci po ní... pak se zarazil. Došlo mu, že jestli je nějak spojená s tím, kdo nebo co ho otrávil(o), tak že musí postupovat opatrně. Kdysi jsme se setkali na slavnostech. Chtěl bych se s ní setkat. A znáte to, jsem po dlouhé a náročné misi a chci, aby mě vyléčila ona, jestli mi rozumíte. Rick na chlapíka lehce mrkl. Věděl že mladé lásce stojí v cestě málo kdo rád. A Rick sice nepůsobil zrovna důvěryhodně, ale herec byl celkem dobrý. Teď jestli mi řekne, že dnes není v práci, tak to bude ještě hodně vtipný...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 1:11 am

Rick > Chlápek odložil noviny a začal si Ricka prohlížet. Trochu se u toho mračil. "Jste si tím jistý, mladý pane?" Zeptal se. "Ne že bych toho věděl hodně o lidech, co tu jsou, ale zrovna Asuna je taková hodně otevřená. Ví to nejspíš i lidi, co se to vědět nesnažili. Asuna má manželku. Samozřejmě, že rozumím tomu, co mi tady říkáte, nejsem idiot." Odpověděl dost přísně. "Navíc. Asuna by tu dneska být neměla."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 1:15 am

Aririki Rick Ginken
#Nemocniční recepce

Rick se lehce usmál a nadhodil: Ale byla tu. Hodně otevřená říkáte? No... o manželce mi neřekla. Prozradíte mi, kde bych ji našel, když ne v nemocnici? Třeba už holt odešla. říkal to lehce zaraženě. Zahrál si někoho, kdo je překvapený situací a chce si s danou osobou promluvit. Ani zdaleka se však nesnažil ze sebe dělat oběť. Věděl, že to by mu chlapík asi úplně nesežral. Fajn... Asuna říkáš? Odešla s mým jedem. A já ho získám zpátky a nebo z ní dostanu, kdo mě otrávil...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 1:42 am

Rick > Chlap pokrčil rameny. "Co já vím? V kasárnách. Ale být váma, tak si dám bacha. Ona sama je dost ostrá. A co jsem slyšel, tak ta její ženská je ještě horší." Rozhodil rukama. "Jen říkám." No a pak se prostě vrátil zpátky k novinám a dál Rickovi nevěnoval pozornost.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 1:54 am

Aririki Rick Ginken
#Nemocniční recepce >>> #Divizní ubykace

Rick jen kývl na chlapíka a vyrazil hledat danou Asunu. Všude, kde mohl, se někoho zeptal na cestu. Občas ukázal své obrázky, ale dával si pozor na reakce. To tetování může být taky gangové znamení... Rick se u této myšlenky ušklíbl a jen se zastavil v divizní chodbě. Pohladil si již dávno zarostlou dírku po gangové náušnici. Teď už by si nic podobného nastřelit nenechal. Ale tenkrát bych si zase na sebe nevzal uniformu. ušklíbl se sám nad sebou a vyrazil dál hledat. Trošku mi to připomíná to, jak jsem fungoval v Rukongaii. Najít cíl. Zjistit od něj informaci. Jakýmkoliv možným způsobem...? Rick zakroutil hlavou. Kdysi možná... ale už dlouho ne....
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 2:26 am

Rick > Několik lidí Ricka navedlo až na místo, kde by měl najít tuhle Asunu, která na něj podle všeho ušila nějakou špinavost. Když tam dorazil, našel jen otevřené dveře do pokoje plného rozházených věcí. Vypadalo to, jako by se tam někdo vloupal a něco hledal. Asuna tam každopádně nebyla. Ani ta manželka, o které mluvil pán na recepci. Pokoj byl dost podobný tomu, který měl Rick v kasárnách druhé divize.
Taky si všiml, že bylo otevřené okno.

Abych byl trochu konkrétní. Na zemi se válelo převážně obleční. Bylo vidět, že tu bydlely dvě ženské. Taky tam byla převrácená skříň. Rozbité zrcadlo. Lednička byla na půl otevřená. Měli tam tabuli, na kterou se dalo kreslit křídou. Zdálo se, že tam někdo nedávno něco mazal.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 2:33 am

Aririki Rick Ginken
#Ubykace 4. divize

Rick vyběhl k oknu a vyklonil se. První pohled byl směřovaný podél rámu, jestli tam není někdo připraven useknout hlavu tomu, kdo by ji vytáhl. Pak se rozhlédl po okolních střechách a uličkách divize, jestli není Asuna na útěku na dohled. Tohle vážně není normální. Ani v pohodě. Tohle není hlavně dobrý s ohledem na to, že jsem se po nich sháněl po celé téhle prokleté divizi. Rick se zamyslel, co pak dál. No, asi zavolat někoho z jedničky, kdo tohle vyšetří... Rick si povzdechl. Jestli to půjde přes vyšší lidi, dostane se to ke Kitsune. A ta pak bude mít otázky. Jako třeba proč nešel rovnou za ní. Do hajzlu... zabručel.

Naposledy upravil Akkaku Naito dne Wed May 23, 2018 2:51 am, celkově upraveno 1 krát
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 2:50 am

Rick > Nope, nikdo mu tam hlavu useknout nechtěl. Teda možná chtěl, ale v tuhle chvíli tam nebyl. A Asunu taky neviděl. Musela sem jít hned, jak si od Ricka vzala lahvičku s jedem. Rick z toho všeho musel usoudit, že tu něco hledala, a pak vzala roha. Ale proč? Co se tu dělo? Ať to bylo cokoliv, Rick se právě dostal do středu toho všeho a jeho další rozhodnutí budou mít vliv na to, jakým směrem se to bude dál odvíjet.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 3:08 am

Aririki Rick Ginken
#Ubykace 4. divize>>>2. divize

Rick se otočil a vyrazil pryč. Potřeboval si promluvit s někým, kdo by mu mohl pomoci s vyšetřováním na trochu větším měřítku. A to tady mezi doktůrky nesežene. Tak se jen otočil a za zvuku znělky z Kriminálky Miami vyrazil zpátky do druhé divize. Potřebuji svoji kapitánku. pomyslel si jenom. Ta bude vědět, co dělat. Taky by mohla vědět, co to všechno znamená. A hlavně by mohla být míň ztracená, než já. Rick se cítil pod psa. Doufal, že někde neupadne, to by už nevstal.

> 2. divize
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 23, 2018 10:40 pm

Aririki Rick Ginken
#2. divize>>>Ubykace4.divize
2. divize    >

Rick dovedl kapitánku a Kaorua do místnosti. Neplýtval slovy, jen již po cestě připomněl kapitánce, že tam byly rozházené věci, pravděpodobně z toho, jak se balili napřed. Pokud tam bude vše uklizeno, je to důkaz, že jde o organizovanou jednotku. Věděli v tom případě, že se musí rychle stáhnout, protože jsem jim byl na stopě a pak věděli, že jdu upozornit někoho jiného a šli doklidit "zbytky".
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 23, 2018 11:32 pm

Rick, Kitsune > Pokoj byl pořád ve stejném stavu jako o několik postů zpět. Pokud chcete detaily, tak trošku výš.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed May 23, 2018 11:44 pm

Hoshi Kitsune
--> 2. divize
#Ubikace 4. divize

Kitsune dorazila s Rickem, Kaoruem a Artemis do čtvrté divize a následně i do pokoje, který měl patřit té Rickově bloncce.
Byl tam dost nepořádek. "Uklizeno tu rozhodně není." okomentovala to. "Asi jste na ně moc nezapůsobil nebo jim je to jedno, že se o nich někdo dozví." pověděla.
Pak spráskla ruce. "Takže...co byste teď udělali? Máte tu úkryt kriminálníků....Víme jak jeden z nich vypadá a všude kolem jsou jejich věci a oblečení....jaké by měli být naše další kroky?" zeptala se těch dvou šupů. Artemis seděla vedle ní a oba dva sledovala. Určitě už to věděla.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down