Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize

+2
Aki
Eshen
6 posters

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

6. divize - Stránka 4 Empty Re: 6. divize

Příspěvek pro Eshen Tue May 29, 2018 9:09 pm

Rai Eshen
#UvnitřKanceláře

Eshen přikývl na pozdrav a usmál se. Izanagi byl alespoň podle něj správný typ kapitána, rázný, silný, který se ve vlastní síle moc netopil a jeho přemýšlení odpovídalo jeho moci. Nebo, alespoň takový připadal Eshenovi, a určitě k němu tím měl respekt.
Eshen se zamyslel. Inu. Jeho hlídání hranic hold bude o něco složitější. "Vybral jsem jednoho z mých důstopjníků, kterej se jmenuje Kira. Tady. Dej mu tenhle papír." podal mu list, kde byly instrukce k tomuhle učení, podepsán Eshenem, který napsal předtím z tohohle důvodu. Kira byl dobrej chlap, tehdy si pro něj Eshen musel osobně dojít, a byl schopný a šikovný. Pak se Eshen zasmál na další poznámku. "Když jsem se sem nastěhoval, nemělo to stěny žádný." poznamenal pobaveně, a pak ještě přidal jako citaci jedno známé dílo, "Už hořela, když jsem do ní léhal."
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed May 30, 2018 10:18 am

Izanagi
#Zdíryven

Byl rád, že alespoň někdo z kapitánů byl v jeho kasárnách. I přestože toto setkání doprovázely minimálně zvláštní události v eshenově kanceláři. Mockrát děkuju. Izanagi se zasmál, tohle přísloví ho vždy pobavilo. Bylo totiž platné u spousty lidí ve spojitosti s jejich prací. Musím jít dál. Řekl, jako kdyby to bylo smutné rozloučení dvou letitých milenců. Izanagi měl před sebou ještě další divize a všechno to vyřizování trvalo na jeho poměry příliš dlouho. Kývnutím se rozloučil s Eshenem a jeho eskorta pokračovala ven z divize.

>>7.divize
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed May 30, 2018 3:45 pm

Eshen > "Nevím, jestli jsem víc zaskočenej z toho, co se tady děje s těma ženskýma nebo z toho, že kapitán jedenácté divize ví, kdo je Spider-man." Řekl Hikaru a se zamyšleným pohledem sledoval díru ve zdi, kterou před chvílí odešel kapitán jedenáctky.
"Co teď?" zeptal se a podíval se na ty ženský. "Jak z nich dostaneme, co se jim stalo, když to z nich dostat nejde?"
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed May 30, 2018 5:12 pm

Rai Eshen
#KancelářSNejlepšíKlimatizacíVSeireitei

"Je mi to jasný. Práce čeká." rozloučil se s kapitánem Izanagim, a ještě mu na cestu i mávl. Rozhodně by se mu enchtělo obcházet všech 13 Divizí, tenhle úděl Kapitánovi ani trochu nezáviděl. Každopádně. Zpátky k problémům, co měli tu.
"Nemám tušáka." odpověděl prostě, a pak se zamyslel. "Jediná další osoba, která by o tom mohla mít ponětí, je ten borec, kterýho jsme tam chytli." dodal, a rozhlédl se kolem. "Kam jsme ho položili?"
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu May 31, 2018 10:23 pm

Eshen > Chlápek seděl v rohu kapitánovy kanceláře. Byl pořád ještě dost mimo. Možná by ho ale probrala nějaká ta facka nebo dvě.
"A nemůžeme třeba dělat něco zábavnějšího? Třeba učit mě bankai?" Zeptal se Hikaru. Moc se mu nechtěla řešit celá tahle situace s těma němýma ženskýma. Ne že by se chtěl vyhýbat povinnostem, ale celé to na něj působilo jako něco strašidelného a Hikaru neměl strašidelné rád. To jak nemohly mluvit se mu nelíbilo. Měl z toho husí kůži.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu May 31, 2018 11:14 pm

Rai Eshen
#KancelářProtožeNemámNáladuVymýšletNěcoVtipnýho

Eshen se na Hikara tvrdě podíval. "Někdo, kdo takhle obchází povinnosti, by si bankai ani nezasloužil. Jestli chceš, můžeš jít ven honit motýly." řekl mu prostě. Potřebovali tohle vyřešit, byla to vcelku akutní situace. Nepotřebuje Oslíka, aby se ho zezadu ptal 'Kdy už tam budem?'. A taky mu to, jak se mu nedařilo to obejít, lezlo na nervy. Došel k tomu chlápkovi. Jednu mu vlepil, ale ne moc silnou, jen tak na probrání.
"Řekneš mi všechno, a nebo mám přejít rovnou k mučení?" zeptal se ho s ledovýma očima.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Jun 01, 2018 4:54 pm

Eshen > "Někdo, kdo takhle obchází povinnosti, by si bankai ani nezasloužil." Zopakoval potichu Hikaru drze a tvářil se u toho trochu podrážděně. Zároveň doufal, že to kapitán neslyšel, protože by určitě přišlo nějaké další moudro. Radši stál opodál a sledoval, jak Eshen probouzí toho tetovacího chlapa.
Jedna facka stačila. Chlap se probral a podíval se na modrovlasého-modrovousého-bělovopánkového kapitána. "Ty," zasyčel jak rozčílená anakonda. "Kde je moje dáka?" zeptal se na první věc, která ho napadla. Vypadal pořád docela zmateně. Kapitán mu přece jen způsobil docela nepříjemná zranění.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Jun 02, 2018 7:23 pm

Rai Eshen
#VKanceláři

Vzhledem k tomu, že prostě zopakovat stejná slova znova byl comeback na úrovni neduživého devítiletého dítěte, Eshen by na to nic neodpověděl ani, kdyby to slyšel.
Každopádně, měl důležitější práci než hádat se s Hikarem o ničem. Vypadalo to, že týpek se docela rychle probral. "Nemám ponětí." řekl prostě s pokrčením ramen. Jestli mu bylo něco urkadené. "Já budu dávat otázky tobě. Co tohle znamená?" zeptal se ostře, ukazujíc na ty slečny, co pořád měl v kanceláři.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jun 03, 2018 3:13 pm

Eshen > Chlápek se zamračil, když mu kapitán řekl, že tady bude otázky klást on. A hned jednu i položil. Všechny jeho sklepní slečny, byly naskládané v místnosti s dost podivnou klimatizací. "Ženský. Nikdy jsi je neviděl nebo co?" Zavrčel provokativně na Eshena.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Jun 04, 2018 6:18 pm

Rai Eshen

Eshen se kysele pousmál. "Vypadá to, že si neuvědomuješ špatnost svojí vlastní situace." poznamenal prostě. Otočil se na slečny. Mávl k nim, aby je povolal blíž. "Pojďte sem, slečny, prosím." zavolal. Koukal i na jejich výrazy, když se koukali na toho šupáka, jestli prozradí nenávist, nebo nějaký soucit, nebo něco. Pak se ale otočil na blbečka. Měl v hlavě plán.
"Řekni mi, proč byly v tvým sklepě, a vyhneš se spoustě problémům." řekl prostě s pokrčením ramen. Skoro si i přál, aby šupák odmítl, jen proto, že ho zajímalo, jak moc by fungoval nebo nefungoval jeho nápad.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 04, 2018 10:32 pm

Eshen > Slečny teda přišly blíž. Aspoň teda ty, co kapitánovi věnovaly nějakou pozornost. Nijak se na chlapa netvářily. Žádné mračení, žádný úsměv. Vypadaly teď trochu jak robotky.
"U mě ve sklepě? Vážně tam byly?" zeptal se Eshena. Dost zřejmě ho ale provokoval. Jak ho tu Eshen měl, všiml si najednou, že má chlap na krku tetování orchideje, které vypadalo úplně stejně jako to, co našel na papíře u svého mrtvého důstojníka.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Jun 05, 2018 1:18 am

Rai Eshen
#VKanceláři #DělejteŽeJsemNaToNezapomnělANemuselJsemTohleEditovat

"Dostatečná odpověď." řekl prostě Eshen. Inu. Možná to nebude fungovat, ale alespoň ukojí svojí zvědavost. "Bakudō #4. Hainawa." povolal Bakudō, aby ošklivého šupáka imobilizoval. Bude potřeba, aby se ani nehnul.
"Slečny. Budu potřebovat vaší pomoc. Mám nápad." poznamenal. zahledal rychle někde ve skladu, a vytáhl ostré dýky, nože, takovýhle stuff. Hlavně, aby to bylo ostré.
"Napadá mě. Nemůžu vidět, co píšete tužkou na papír, ale... na těle člověka to třeba bude vidět! Zkuste to! Třeba se něco dozvíme. A i kdyby to nešlo... v klidu pokračujte. Zjistíme jednou cestou, nebo druhou." pronesl prostě, a podal dívkám nástroje. Jeho myšlenka? Že i když třeba nebude vidět, co tam "píšou", bolest by pořád mohla šupákovi zůstat. Ale protože nemohl vidět, co je psáno... nemohl mu doopravdy tímhle ublížit.. takže velmi ošklivá forma mučení, technicky. Pokud to tak ovšem bude fungovat. Taky by to mohlo dopadnout tak, že nebude ani bolest. To by byla škoda. Eshen by musel poslat šupáka někam do Dvojky, aby se o něj postarali tam. Lepší mučící nápady totiž neměl.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 06, 2018 9:49 pm

Eshen > Dokonce i kapitán šesté divize byl schopný vymyslet dost ošklivou formu mučení. To bylo možná něco, co mohlo Hikarua trošku překvapit. Nebyl si úplně jistý, jestli se na něco takového chce dívat, tak se radši odporoučel k díře, ve které se opřel a koukal se ven.
Slečny přišly, dokonce si i s radostí vzaly nože. Jedna z nich vypadala dost natěšeně na to, že může ublížit tomu chlapovi. V obličeji se tak netvářila, ale její ruka s nožem k jeho tělu směřovala dost rychle. Jenže těsně předtím, než se ho čepel dotkla, se zastavila. Pak se její ruka sama pohnula a slečna si nůž zapíchla do břicha. Skácela se na zem. Ostatní ženy na to v šoku koukaly a okamžitě odhodily všechny ostré předměty na zem.
Svázaný chlap se začal potichu smát.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Jun 06, 2018 11:14 pm

Rai Eshen

Eshen sledoval celou tu scenérii. Moc roztomilé. Dneska se doopravdy obracelo cokoli, co dělal, proti němu. Někdy si někdo prostě nepřeje, aby se takhle pokračovalo, ale Eshen neměl moc jiných cest, normální výslechy neměl rád. Doufal, že strach z tohohle a z prvotní bolesti donutí chlápka mluvit, a mučení nebude trvat ani trochu dlouho. Chtěl pracovat se strachem, ne s bolestí. Takhle neměl nic, ale pochopitelně to nevzdá a nepůjde prostě učit Hikaka bankai. Nenechá důležitou práci jen tak rozdělanou. "Moc pěkný." řekl suše. "Hikaru. Odveď ty holky někam, kam ti ukážou. Já se postarám o tuhle. Nemají, co by nám daly." přikázal prostě. "Mrzí mě to, slečny. Najdu cestu, jak vám vrátit hlas." rozloučil se s nimi a slíbil. Pak se natáhl konečně nad tu, která byla zraněná. Musel jí vyléčit. Nebyl žádný velký léčitel, ale tohle bylo vcelku přímočaré zranění..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jun 07, 2018 8:40 pm

Eshen > Ono to zranění ale nebylo zase až tak jednoduché na vyléčení. Byla to pořádně hluboká rána, která dost krvácela. Eshen nebyl vyloženě špatný léčitel, ale tohle bylo možná nad jeho síly. Byl schopen zabránit tomu, aby tam žena vykrvácela, takže jí ještě získal nějaký čas. Bude ale určitě potřebovat péči někoho ze čtvrté divize.
"Dost slušný, co?" vložil se do toho najednou chlápek. "Nápad to byl dobrej. Dost drsnej, abych řekl pravdu. Rozhodně bych to nečekal zrovna od kapitána šesté divize. Jestli chceš, aby do mě někdo řezal, budeš to muset udělat sám. To už jsi ale vlastně udělal, co? A kolik jsem ti toho řekl?" zeptal se.
Eshen si vzpomněl na to, jak ho trefil všemi třemi čepelemi svého shikaie. Chlápek byl předtím vyděšený a vypadal dost zoufale. Jenže teď bylo všechno jinak. Vypadal sebevědomě. Nebál se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu Jun 07, 2018 9:15 pm

Rai Eshen
#Kancelář

Eshen se snažil dívku vyléčit, ale nedařilo se mu to. A mezitím mu do toho ještě kecal ten chlápek. Eshen protočil oči a kysele se usmál. "Jseš jeden drsnej, odvážnej týpek, co vězní slečny ve svým sklepě. Jak velkou děláš svýmu jménu čest. Tvoje mamka by byla hrdá." řekl ironicky, mezitímco se dál soustředil na to zranění. Potřeboval se o to nějak postarat. Nenechá, aby jeho chyba stála život někoho úplně zbytečně.
Vytáhl hlavu z díry, co byla v jeho kasárnách. "HEJ! Někdo z divize! Pojďte sem!" zavolal tak nahlas, jak to uměl, a to bylo vskutku nahlas dost. No, jestli se někdo objevil, tak mu dal jasný instrukce, jak se slečnou do Čtvrté, a pokud ne, tak jí tam prostě v rychlosti odnese sám. Tenhle kripl byl spoután, tudíž by nikam utéct neměl.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jun 10, 2018 12:07 pm

Eshen > "Je mi celkem jedno, jestli by na mě byla hrdá nebo ne," odpověděl chlápek a pokusil se dostat do nějaké pohodlnější polohy, ale bakudo bylo moc silné. Nemohl se hýbat. "Nikdy jsem jí nepoznal. Ty svoji matku znáš? Určitě. Takový hodnoty. Někdo tě k nim dovést musel, hm? Nebo to byl tvůj fotr?" zeptal se. "Vážně si myslíš, že její život stojí za záchranu. Pro kapitána Gotei je to nikdo."
Eshen se v díře zastavil vedle Hikarua, který tam pořád koukal ven a začal volat pomoc.
"Víš," hlesl Hikaru. "Já jsem pořád tady." Z toho, jak naléhavě kapitánův hlas zněl, pochopil, co se od něj asi chce. "Odnesu jí do nemocnice. Zatím od něj zjisti, proč nemůžou mluvit." Opatrně slečnu sebral ze země a vyrazil s ní směrem ke čtvrté divizi.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Jun 11, 2018 11:08 am

Rai Eshen

"Hm? Ne. Neznám ani jednoho z mých rodičů." pronesl prostě, s pokrčením ramen. "Stačilo mít hlavu a svědomí, a člověk si k nějakým hodnotám přijde sám." dodal k tomu. Pro něj to nebylo nic nového, takovýhle typ rozhovoru. To, že neznal rodiče, ho nijak neranilo, když to někdo zmínil. Prostě to tak bylo. Proč kolem toho být naštvaný, jen tak to nezmění.
"Hikaru? Myslel jsem, že jsem tě poslal s těma ostatníma slečnama... to už jsi zpátky?" zeptal se zmateně Eshen. Pochopitelně ale hned přikývl, tohle bylo naléhavější. "Dobře, díky." řekl pak, a poplácal Hikara na rameno. Pak se otočil zase ke chlápkovi. "Hm? Jasně, že je pro mě nikdo. Život každýho pro kapitána by byl nikdo." odpověděl Eshen v klidu, a dřepl si před toho spoutaného šupáka. "A pak bych byl kapitán prázdných domů a opuštěných místností." dodal k tomu s lehkým úsměvem. Oh. Vlastně to i zažil. Nebyla to tak velká sranda.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 13, 2018 12:16 am

Eshen > "Samozřejmě, že už jsem tady. Pracuju rychle. (Deal with it.)" Odpověděl Hikaru, který se mezi šestou a čtvrtou pohyboval jako blesk. A pak že jeho fotr byl nerychlejší shinigami v celém Seireitei. Yeah, I fucked up. Stane se. Zpátky k tomu důležitému.
"Svědomí. To je celkem dost velká ironie, že to vychází z huby kapitána aktuálního Gotei." Zakroutil hlavou se znechuceným výrazem v obličeji.
"Není mezi váma nikdo, kdo by rozuměl tomu, co jsou to správný hodnoty." Zasyčel. "Prostě mě zabij, tak jak to děláte. Už mě nebavíš."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Jun 13, 2018 12:34 am

Rai Eshen

"Tak se o ní postarej. Díky." požádal Eshen Hikara. Dobrá, možná to nebyla nejdůležitější část tohohle, ale i tak Eshen nechtěl, aby někdo úplně zbytečně umřel. Díky tomu se taky mohl věnovat plně svému hostovi. Sedl si na stůl své kanceláře, kolenem si zapřel ruku, kterou zabořil do svého obličeje ve velmi znuděném gestu. "Mhm. To jo. A kolik předchozích Gotei jsi zažil? Kdy byly 'časy dobrý'?" zeptal se s pobaveným úsměvem na tváři. Netušil, co to tam na něj zkouší, vždycky to stálo za stejné kvítek medový, stačilo vědět, kam se podívat, když chtěl člověk to špatné hledat.
"Mmmmhm. A s kolika kapitánama si už mluvil, huh?" zeptal se, s obličejem pořád pohodlně posazeným na vlastní pěsti. "Hraješ si na velkou ironii s mým svědomím, ale můžu tě ujistit, že v mým sklepě žádný holky zavřený nejsou." dodal k tomu, k čemuž přidal pořádně kyselý úsměv.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Jun 15, 2018 5:31 pm

Eshen > Když se Eshen zeptal, kolik předchozích Gotei chlápek zažil, jen něco zavrčel a podíval se stranou.
"V tom tvým možná ne, ale tohle není jen o tobě." Odpověděl. "Kdyby bylo, tak by to možná nebylo zas až tak špatný." Těžko říct, jak to chlápek myslel, ale svým způsobem to znělo jako kompliment.
"Jak jsi mě vlastně našel?" zeptal se Eshena. "Někdo ti o mě musel říct. Kdo?" zeptal se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Jun 16, 2018 12:25 am

Rai Eshen
#Kancelář

Eshen se lehce pousmál. Chlápek měl koule, a to Eshen dokázal uznat. Ptal se v místě, kde ostatní odpovídají. Ale jeho logika měla silné díry, a co hůř, měl uschovaných několik pravděpodobně vcelku bezbranných žen ve vlastním sklepě, a to je něco, přes co ani s uznáním z koulí Eshen nemohl přejít.
"Hmm. Co mě zajímaj ostatní. Nejsem ostatní." pronesl s lehkým pokrčením ramen. "Neudělám s nima nic, než že budu dělat nejlepší věci, co se zdaj mě. Jestli je to nějak ovlivní nebo ne, nemůže bejt moje starost. Kdyby byla, nic jinýho než starosti bych neměl." dodal, aby to vysvětlil. A hlavně věděl, že to tak horké nebude. Znal pár kapitánů, u kterých věřil v jejich dobré srdce. A znal přinejmeněím Kitsune, u které o si o něm byl jistý.
"Hm. Lidi v tvojí pozici většinou nekladou takovýhle otázky." poznamenal Eshen, a pak ukázal někam, kde předtím viděl chlápkovo tetování. "Náhodou někdo, kdo měl stejný teotvání jako tohle. Hezký." dodal k tomu s úsměvem.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Jun 16, 2018 12:33 am

Eshen > "Tohle, huh?" podíval se na svoje tetování. "Brzo ho budeš vídat ještě častěji. Pak už ale bude pozdě," zasmál se a zakroutil u toho trochu hlavou. Nebyl to žádný pobavený smích. Eshen v něm spíš viděl jakýsi druh smíření.
"Předpokládám, že ty sám to neuděláš, protože pořád věříš tomu, že ode mě dostaneš nějaký informace. Musím tě zklamat. Kontaktovali mě. Všechno bude v pořádku! Setkám se s nimi v ráji."
Eshen ucítil, jak se chlápkovo reiatsu zvýšilo. Předtím nebylo skoro cítit, ale teď to bylo minimálně na úrovni Hikarua.
Chlápek zakřičel a Eshenovo bakudo prasklo. Kapitán si všiml toho, že chlapovo tetování svítilo zvláštním fialovým světlem. Neútočil. Jen natáhl ruku. "Omlouvám se, pane." Řekl a zavřel oči.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Jun 16, 2018 12:55 am

Rai Eshen
#Kancelář

Eshen celoou tu scenérii sledoval se zaujetím. Jeho tetování, co spíš teď vypadalo jako nějaká pečeť, dokonce začalo světélkovat nějakou fialovou září, a nakonec se k němu šupák natáhl a pak zavřel oči. Vypadalo to, že i přesto, že zavíral oči, asi je čekal nějaký souboj. Eshen nemohl jen tak čekat. Nechtěl. Hned vyrazil dopředu plnou svojí rychlostí a sekl vodorovně někde po jeho břiše, jak to dělali staří samurajové. Když bude mít dost síly, vyblokuje, nebo uhne. A když ne, bude to rychle za námi.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Jun 16, 2018 2:30 pm

Eshen > Jestli mělo nebo nemělo dojít k boji, se už Eshen nedozví. Jeho útok byl totiž letální. Chlap se s rozseknutým břichem snesl k zemi a zůstal ležet.
Eshen si všiml toho, že jeho tetování zmizelo a zůstala po něm jenom jizva.
"Spi, mé dítě," ozval se v prostoru najednou hluboký hlas, který musel patřit nějakému staršímu muži. Eshen nikoho neviděl. Vlastně ani nemohl přesně určit, odkud hlas šel. Bylo to trochu strašidelné.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next