Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize

+2
Aki
Eshen
6 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

6. divize - Stránka 5 Empty Re: 6. divize

Příspěvek pro Eshen Sun Jun 17, 2018 12:03 am

Rai Eshen
#Kancelář

A doopravdy, jeden precizní útok stačil na to, aby ukončil cokoli, co se mělo stát dál. Eshen zase nebyl někdo, kdo by se dlouho držel a riskoval problémy pro svojí divizi, a reiatsu tohohle šlověka stouplo na úroveň nebezpečí. Eshen toho litovat nebude. Zato ale někoho slyšel... jak uspává.. a tetování na chlápkovi zmizelo, zanechávajíc jen jizvu.
"Hodně štěstí v ráji. Někdy pošli pohled k nám tam dolů." oznámil Eshen, když svojí zanpakutou zase schoval na svoje místo a zavřel chlápkovi oči.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jun 17, 2018 3:29 pm

Eshen > Do kapitánovy kanceláře se rozrazily dveře. "Kapitáne!" vykřikl Antero Kira, který s taseným mečem skočil dovnitř. "Cítil jsem navýšení duševního tlaku, který nepatřil vám, ale přicházel právě z vaší kanceláře, jste v pořá-" všiml si mrtvoly. "-ku." No, tak zase schoval meč. "Omlouvám se, že jsem sem tak vletěl, ale nevěděl jsem, jestli třeba nepotřebujete pomoc," uklonil se. "Můžu se zeptat, co se stalo?"
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Jun 17, 2018 10:32 pm

Rai Eshen
#PředDírou

Eshen se od mrtvoly vzdálil, a konečně přešel k té díře ve zdi, aby se podíval ven, dostal na trochu čerstvého vzduchu (ne, neproudilo ho tam dost, apparently), a mohl se tedy trochu zamyslet. Do kanceláře normálními dveřmi vlétl Kira. "Až na klasický celoživotní psychický trauma jsem v pořádku." poznamenal sarkasticky. Bylo to smutné, že to trauma nezpůsobovalo, vzít takhle život. Ale byla to jeho práce.
"V pohodě. Byl to můj zajatec, součást nějaký organizace, o který pořád nevím nic." odpověděl Kirovi v pohodě. Přešel k mrtvole a ukázal na jizvu. "Budu tě muset požádat, abys tělo odnesl někam do Čtvrté. Tady měl tetování, který zmizelo, a šla z něj nějaká divná síla. Kdyby zjistili, co se tam dělo, byl bych jim vděčnej." požádal rovnou. Neměl dobrou náladu.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jun 17, 2018 10:44 pm

Eshen > "Organizace?" zeptal se a podíval se na chlápkovo tělo. Chvíli na něj zíral. "Kapitáne," oslovil Eshena, když přicházel blíž k tělu. "Myslím si, že toho chlapa znám." Začal chlapovi zvedat hlavu, aby se mu pořádně podíval do obličeje. "Nepřipadá vám povědomý?" zeptal se. Eshen ho ale určitě neznal. "Musím si jen vzpomenout, odkud ho znám." Kira tam chvíli dřepěl a prohlížel si mrtvolu. Potom mu to nejspíš docvaklo. Luskl prsty. "Kapitáne, když jsem byl malý kluk a vyrůstal jsem se sestrou v Rukongaii, tenhle člověk nám občas dával nějaké zbytky jídla, abychom měli co jíst! Určitě je to on. Jen je trochu víc zarostlý. Býval to řezník. Pokud si dobře pamatuju, tak se jmenuje Izoku Todoki. Určitě měl v Rukongaii manželku." Kira se postavil a přišel blíž ke kapitánovi. "Pamatuji si, že to býval slušný muž. Jak přesně se stal vašim zajatcem?" zeptal se zvídavě.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Jun 17, 2018 10:57 pm

Rai Eshen
#Kancelář

"Organizace. Jako svůj znak používají orchidej...a postarali se o smrt Tana, našeho důstojníka." popsal Eshen ty důležité body. Nebo alespoň to hlavní, co o tom věděl. Pak si v klidu a trpělivě počkal, až si Kira rozpomene na to, kdo by to tak mohl být. Znělo to vcelku zajímavě, a podle všeho to sedělo, určitě to řeznictví. "To bude on." potvrdil s přikývnutím možnou identitu mrtvého. Izoku Todoki. Nic mu to neříkalo, což nebylo velkým překvapením.
"Měl zavřený sklep plný slečen, které nemohli mluvit, ale určitě se dost aktivně snažily dostat ven." odpověděl mu pak prostě na jeho otázku.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 18, 2018 2:56 am

Eshen > "Tano je mrtvý?" Kira z toho byl celkem dost překvapený. V šesté divizi se najednou dělo hodně divných věcí. Kapitán zajal a zabil bývalého řezníka, jeden z důstojníků byl po smrti a podle všeho to měla na svědomí právě skupina, ve které se řezník pohyboval.
"Já upřímně nevím, co vám k tomu říct, kapitáne. Jsem zaskočený," řekl Kira a při pohledu na tělo mrtvého muže si ještě jednou povzdychl. "Odnesu ho. Nevím, jestli vám to pomůže, ale možná by nebylo od věci promluvit si s jeho ženou, jestli teda ještě žije." Navrhl Kira.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Jun 19, 2018 10:05 pm

Rai Eshen

"Bohužel." odpověděl Eshen trochu pochmurně. Ano... Tano byl mrtvý. Eshen z toho byl celý mrzutý, byl to jeden z jeho nejschopnějších lidí. Jasně, v šesté měl další, ale... a navíc.. i kdyby to byl jenom špatný kuchař, pořád to byl jeho člověk, a to bolelo vždycky.
"Hmm. Chápu." odpověděl zamyšleně na to, že neměl Kira co říct. No, to se Eshen nai nedivil. Pak znovu zmínil jeho ženu. "Dobrej nápad. Nevíš, kde bych jí mohl najít?" zeptal se ho prostě. Taky by se ještě jednou mohl podívat do toho "tetovacího salónu", a do toho sklepa. Moc dobře si to tam neprohlížel.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jun 21, 2018 11:32 pm

Eshen > Kira si promnul bradu a zamyšleně se zahleděl do protější zdi. "Bydleli o dva bloky dál od jejich řeznictví. Myslím, že bude nejlepší, když vám to zakreslím na mapě." No a protože to byl Kira, syn legendárního praktického kapitána Mitoshiho, vytáhl z taštičky pěkně srolovanou mapu. Rozložil jí na kapitánově stolku a přejel přes ní rukama, aby se zase nesrolovala. Chvíli na ní pátral, pak na místo zaťukal prstem. "Tady," řekl a zakroužkoval to tužkou, kterou sebral někde na kapitánově stolku. "Klidně si tu mapu nechte, mám jich hodně." Věnoval kapitánovi jeden mílý profesionální úsměv a čekal, jestli vyrazí hned a nebo mu ještě zadá nějaký úkol.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu Jun 21, 2018 11:43 pm

Rai Eshen
#Kancelář

Eshen sledoval, jak tam Kira vytáhl nějakou poruční mapu, a s tou zakreslil a přesně, kam by teda měl jít, kde původně bydleli. Nebylo to daleko od řeznictví samotného, takže když se nic nedozví, může to tam alespoň moci jít znovu obhlédnout, a možná tam zajde tak jako tak. Každopádně.
"Díky, Kiro." poděkoval ještě. Už se chtěl vydat na cestu, ale přesto ho zastavil takový..neblahý pocit. "Prosímtě... až to odneseš. Chtěl bych, abys objednal kamión zmrzliny. Různý druhy, v těch šikovných kartónech. A řekni k divizi, že kdo může, ať se dostaví, až se vrátím. Chci k ni mluvit.." požádal Kiru o vcelku dost neobvyklou věc, a pak, ještě než vyskočil, dodal k tomu věci další. "A napiš to na můj účet. Vrchního kapitána z toho projednou vynecháme."
A když tohle dodal, vyběhl dírou ven, a rovnou bez otálení tam, kde Kira nakreslil.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Jun 26, 2018 11:59 pm

Eshen > "Docela neobvyklá žádost, kapitáne," zachechtal se Kira. "Provedu! Na druhou stranu, vrchní kapitán by se určitě rád podepsal pod spokojenost členů Gotei 13." Potom se ještě uklonil a vydal se uklidit ten bordel, který tu kapitán nechal. Jak ho Eshen znal, tak až se vrátí, nejspíš bude opravená i ta díra ve zdi, kterou tam předtím udělal Hikaru.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Jun 27, 2018 12:09 am

Rai Eshen
#Kancelář

"To on jo. Ale tohle není jeho záležitost. Je to jen věc moje, a naší Divize. Musíme si taky držet nějakou hrdost!" poznamenal pobaveně Eshen. To, že to bude stát většinu peněz, co on měl našetřených, to už nezmiňoval. On totiž moc našetřeno neměl, no. Hold ne každý má někde v Soul Society schovanej stash s nekonečnými zdroji, co vydrží atomový výbuch. Nedá se nic dělat.
"Budu s tím počítat. Sejdem se tam!" dodal, než tedy vyběhl na místo určení. Snad se tam sejdou. Nebo někde Eshen umře. Kdo by umřel, kdo by převzal Šestou divizi? Byl by na to vůbec někdo..? Spousta divizí zůstávalo bez kapitánů... a to by byla škoda, aby Šestá taky padla. To se stát nesmí.
Eshen neumře. Ne dneska.
S ujišťujícím přikývnutím se tedy vydal dál vyšetřovat. Ani nevěděl, proč tyhle myšlenky o smrti má. Asi měl něco vzadu v hlavě, co se bál, že když neudělá, nenajde jeho duše klidu. No. To snad brzy napraví.
Ale teď měl práci, a tak se vydal dírou jí konat.

>>> Kamkoli mě Red odnese teda
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down