Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+4
WrongSign
Nawaki
Akkaku Naito
Red
8 posters

Strana 3 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

2. divize - Stránka 3 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro Raiden Thu May 10, 2018 8:53 pm

Tomisura Raiden

"Chci, aby to dělali lidi mimo kapitány. A celkově, Izanagi je sice poměrně machr, ale pochybuji, že by proškolil mladé Omnitsukido líp jak Daiki. A nepomůže v Kidu a podobně. Chci ustanovit funkční skupinu, která se v momentální době postará o to, aby byly divize připravené. Všechny," řekl zkráceně. Zbytek až na poradě.
Raiden přitom sledoval chování Kitsune. Jako kdyby se jí něco nezdálo. Bylo něco špatně? Zapomněl se neučesat a byl moc upravený? Nebo co? Co se týkalo toho papírování, tak se jen uchechtl.
"Nebo to můžeme vzít oklikou, času máme ještě dost," navrhl dodatečně a změnil směr od přímo na 1. divizi, raději do prostorů 2. divize. Ať si Eshen Kaorua trochu užije.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu May 10, 2018 9:30 pm

Hoshi Kitsune

Vyslechla si, co má Raiden v plánu. Dávalo to smysl. "To dává smysl. Akorát nevím, jestli ti na to míst Daikiho nepůjčím spíš Tenmu...Ještě to promyslím." odvětila mu na ten jeho plán. "Hádám, že to bude jedno z témat té dnešní porady, co?" zeptala se nebo se tedy spíš ujišťovala, že jsou její domněnky správné.
Na to, že to mohou vzít oklikou, pokrčila rameny. Bylo jí to jedno. Mají dorazit do jedničky teď nebo potom...Docela se ani Raidenovi nedivila, že se nechce do divize jen tak vrátit. "Copak? Bojíš se, co zatím Kaoru vyvedl?" rýpla si do něj pobaveně.

Ama-> Kuchařka byla dost ostrá žena, která Amě nejprve pohrozila smrtí a teprve pak jí nabídla talíř kuřecích kousků. Classic Kirihime. Rick o ní možná Amě už povídal. O tom, jak jí chtěl požádat o jídlo a místo toho se bál požádat i o milost, když jí potkal.
Tak jako tak si Ama šla přisednout k brýlaté dívce. Ta na její otázku jen přikývla, ale ani se na ní nepodívala. Ale oplatila jí pozdrav.
Pak se jí Ama zeptala, co čte a také se nabídla, že jí pomůže. "Midori. Jsou to různé dokumenty. Musím je přečíst, zhodnotit a podepsat. S tím mi asi nepomůžeš. Ale tuhle hromádku můžeš pak odnést do trojky." odvětila jí dívka.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu May 10, 2018 10:25 pm

Amagasa Yami

Ama byla možná ještě od něco více zaskočená, než předtím. Dívka se jí sice představila, ale očividně o ní nejevila žádný větší zájem. Přisedla si a dala se do jídla. "Ráda tě poznávám.." zadrkotala modrovláska. Ama narozdíl o časů minulých se změnila a stal se z ní mnohem větší introvert. Nikdy spisy nečetla, takže ani řádně nevěděla, co se v nich asi tak píše. Ovšem byla zvědavá. Midori chvíli sledovala. "Dobře, pokud ti to pomůže, tak já ty papíry vezmu a odnesu, stejně teď nemám nic lepšího na práci.." pronesla Ama zdráhavě. Midori neznala a ona aktuálně vypadala důležitě. Měla dvě možnosti, buď rychle dojíst  a zmizet, než si toho ta podivná ženská všimne anebo v klidu dojíst a vydat se do třetí divize.  Slyšela, že kapitánem trojky je znovu Izumi-taicho, tak tomu bývalo dříve, než se stal kapitánem 1. divize.
Dívka jedla dříve, zpočátku se tvářila k Midori zaujatě, ale nyní se soustředila na jídlo. Měla hlad. Cítila se, jako by už pár dní nejedla, vlastně ani nevěděla proč. Jak tak přemýšlela nad jídlem, napadla jí myšlenka. Co kdyby..? Ne, rychle jí odpudila. Ama se popravdě vždy chtěla naučit vařit a během cest narazila na nejrůznější místa, a na nich na všelijaké druhy jídla. Měla v plánu se o své zážitky podělit ve své divizi.. Jenže jí v tom lehce brání její neschopnost vařit.
Modrovláska dojedla. Trochu smutně se podívala na Midori, se kterou vlastně neprohodila ani slovo, ta stejně vypadala zapáleně do své práce. Ama to chápala, také se snažila plnit pečlivě své povinnosti, přestože jich moc neměla. "Do trojky říkáš? Tak tedy dobře, měj se hezky!" vzala štos, jenž jí Midori přidělila. Cesta do trojky jí vlastně vůbec nevadila. Pravděpodobně by šla po jídle stejně kouřit, takhle alespoň měla důvod. Protentokrát si Ama cigaretu zapálila až mimo prostory divize. Potáhla a vydala směrem do trojky a svůj štos pevně svírala, pro jistotu, aby ho někde neztratila.
--> 3. divize

Naposledy upravil WrongSign dne Mon Jun 25, 2018 11:50 am, celkově upraveno 1 krát
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu May 10, 2018 10:56 pm

Tomisura Raiden

"Jo, jedno z nich. V posledních týdnech jsem pozoroval většinu divizí i většinu kapitánů a důstojníků, abych věděl co a jak," řekl Kitsune, ale více až na té poradě.
Teď raději vyrazil na tu procházku okolím. "Hmm... zrovna teď cítím jeho reiatsu. Už zase blbne s Shikaiem. Potřeboval by zanpakuto s dětskou pojistkou," procedil mezi zuby zatímco mu na čele naskočila žíla. To dítě bylo postrach. Jo, byl si vědom, že to zdědil po něm. Taky potenciál ovládnout Bankai velmi brzy a všechno to okolo. A to bude průšvih.
"Asi by si mu měla domluvit, na tebe většinou dá," usmál se pak trochu na Kitsune. "Jako jedna z mála víš, co naše zanpakuto dokážou natropit," zavzpomínal trochu na minulost.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 11, 2018 12:46 am

Hoshi Kitsune

"Hm...nepřemýšlel jsi o návratu do dvojky? Nebo devítky? Máš velké pozorovatelské schopnosti...jo, jo..." odvětila Kitsune žertovně. Chtěla ho trochu rozveselit. 
"Nebo mu jí seber celou a řekni, že jí dostane zpátky za dobrý známky...nebo když bude hodnej spíš..." pronesla na to, že Kaoru blbne se shikaiem. Taky to cítila. Ne tolik, jako třeba Artemis, ale dost dobře.
"Je ti jasný, že až dosáhne Bankaie, tak tu nastane ta věc s Noemovou Archou, jen bez archy...že jo?" nadnesla. Slyšela to z jedné takové té bedýnky, na kterou lidé čučí celé dny, když byla ve světě lidí. Hikaru říkal, že je to televize nebo co. 
No a pak řekl, že by mu měla domluvit. Ušklíbla se. "Zkusit to můžu...ale je docela sranda slyšet pak ty historky." odvětila. "To vím. A taky vím, že by vám je občas měl někdo zabavit, děláte s nimi hromadu blbostí." dodala k tomu."Můžu s ním ale zkusit promluvit, jestli chceš. Jestli to ale bude mít nějaký účinek, to nevím."  řekla ještě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 11, 2018 8:25 pm

Tomisura Raiden

Raiden se pousmál. "Osmička by byla lepší," řekl na rovinu. Bylo tam míň starostí, víc rodiny. Ne, že by lidé v jedničce nebyli dobří. Ale ještě to nebyli plně jeho lidé. Ještě ne.
"Brát Tomisurům zanpakuto nikdy nebyl dobrý nápad," mrkl na Kitsune. Moc dobře věděla z vyprávění, že se o to Koto jednou pokoušela u Raijina. A nedopadlo to tehdy dobře. Ale nechtěl jí Koto moc připomínat.
"A co myslíš, že stavím ve sklepě?" odvětil na teorii o potopě Seireitei. "Chceš si koupit VIP lístek?" nabídl jí.
Jen pokrčil rameny. On do Kaorua hustil furt. Ale on byl jen fotr, co vůbec netušil, takže jaké v tom měl asi tak slovo. Puberťáci...
Následovala krátká procházka a pak do divize.

>>> 1. divize
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 11, 2018 8:47 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune se taky pousmála. Osmička byla prostě Raidenova srdcovka. Věděla, že i když teď kapitánuje jedničce, tak se do osmičky často vrací a dokonce tam i přespává. Výhoda toho šéfovat dvojce...věděli jste skoro všechno. 
"To asi ne no." odvětila na to s tím, že není dobré jejich rodině brát zanpakuto.
Pak se musela zasmát, když jí řekl, že ve sklepě staví archu. "Super." řekla na to s tím VIP lístkem, pořád se tomu ale trochu smála. To byla představa. Raiden hrající si na kapitána lodi a křičící Ar Ar!. Asi by šli ke dnu.
No a pak už šli v klidu.

---> 1. divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 13, 2018 3:55 am

Aririki Rick Ginken

1. divize >

Shunpem se do divize dostavil shinigami s čírem a rozhlédl se. Hledal zelenovlasého ninju. To by neměl být problém. Jestli ho neviděl hned, tak vyrazil na průzkum divize a operaci Hledá se Daiki.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun May 13, 2018 7:43 pm

Rick-> Daikiho Rick hledal značnou dobu. Pokud byl v něčem opravdu jako ninja, byla to jeho nenápadnost. Jakože se uměl dobře schovávat, i když to přímo neplánoval. V davu by si toho zeleného hára všiml snad každý. 
Nakonec ho ale přeci jen našel. Lelkoval tam na větvi stromu na pozemcích.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 13, 2018 10:18 pm

Aririki Rick Ginken

Rick došel pod strom, kde byl Daiki a jen houkl: Hele, ty nemáš co na práci, nebo se klasicky jen flákáš? Věděl, že tím trochu riskuje, na druhou stranu s Daikim se kdysi úplně běžně zašívali spolu. Jakákoliv blbá poznámka od Daikiho zpátky by nebyla úplně fér. Co se teď nejvíc řeší v divizi? Znáš to, jak jsem zdrhnul, jak zpráskanej pes, tak jsem ani nestíhal držet tempo s novinkama z divize. dodal ještě, protože věděl, že Daiki a Tenma byli asi nejspolehlivější zdroje informací v divizi. Tedy až na Nami, vrchní sekretářku, ale za tou si Rick půjde spíš pro jiné informace.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 12:45 am

Rick-> "Právě jsem oběhl pět divizí. Tak odpočívám. A asi mě taichou nepochválí za to, že jsem byl trochu hrubí ke Kuchiki-taichouovi...urazil jsem mu jeho "pizzu"." řekl...a slovo pizzu dal do vzdušných uvozovek. To, co tam Yasumaru jedl opravdu nebyla pizza, nýbrž barbarství. "Ale mohlo by jí potěšit, že ze mě Maki neměl zrovna radost. Cítil jsem z něj, že by mi nejradši velmi ošklivě bodl kudlu do zad. A taky jsem zachránil zadnici Tsuovi." pověděl pořád na tom stromě. 
No a Rick se pak zeptal, co se teď nejvíc řeší v divizi. Daiki se zamyslel. "Popravdě se dost dlouho řešilo to tvoje zdrhnutí...všichni makaj na obnovení divize a vězení a tak...za to si poslechni tohle...nějakej cápek tady od nás...ještě nevím přesně jeho jméno se vsadil s jedním typem z trojky a hráli spolu s pomocí hasicích přístrojů a toaleťáku hokej na chodbách trojky, kde je načapala Izumi Akira. A představ si t, že jí ti dementi těma hasičákama napadli. Skoro je zabila a teď ležej oba ve čtyřce. Taichou toho blbečka dorazí, až se vrátí..." podělil se Daiki a při tom se chechtal. Seskočil z toho stromu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 14, 2018 1:11 am

Aririki Rick Ginken

Rick se posadil zády ke stromu a opřel se o něj. Docela mu Daikiho historky chyběly, ale bylo na něm vidět, že je z něčeho smutný... Hele Daiki... kdo všechno vlastně řešil moje zdrhnutí? Asi všechno, ne? nadhodil punkáč a dodal: Znáš to. Izumi Akira je bývalý člen jedenáctky a přibuzná bývalého vrchního kapitána. Každý, kdo se s ní pokusil bojovat je buď hodně odvážný, nebo v jejich případě hodně hloupý. zasmál se Rick. Pak jen hlesl: Furt se maká na opravách divize? Tak mi řekni, kde si můžeme máknout mi dva... až si trochu odpočineš samozřejmě. Rick se u tohohle trochu uchechtl. Sice on oběhal jen dvě divize, ale na druhou stranu si myslel, že to měl dvakrát náročnější, než Daiki. Okita ani Yoshiro mu rozhodně návštěvu divizí nedali zadarmo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 1:45 am

Rick-> "No...všichni si o tom šeptali...víš jak...když zmizí podkapitán, lidi si všimnou...taichou taky byla zklamaná a dlouhou dobu dost mrzutá. Víš, jak to pak vypadá..." odpověděl mu. 
"Však jo...blbečci. Můžou být rádi, že žijou." odvětil na to s těma dvěma šupákama. 
No...on říkal, že oběhl pět divizí...a ten jejich tým měl informovat šestici kapitánů...jinými slovy musel jít do každé divize. Jestli Rick uměl počítat, asi mu došlo, že dost možná viděl, jak se Rickovi dařilo a taky se nad tím dost dobře bavil. Rozhodně mu ale odmítal říct, že mu tyhle dvě divize dal schválně za to, že si zmizel a on tak neměl pořádně s kým pít.
Když už se ale ptal, kde můžou pomoci oni dva. "No..já už práci mám. Nejvíc práce je ale s papírováním. Jenže, když jsi degradovanej, tak tě k tomu jen tak někdo nepustí. Nemluvě o tom, že by tě k tomu Nami asi nepustila. Kde bys ale mohl přiložit ruku k dílu...hm...myslím, že sháněli někoho do dolu..." pronesl zamyšleně. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 14, 2018 1:52 am

Aririki Rick Ginken

Rick jen kýval. To s kapitánkou čekal. Na Daikiho poznámce k blbečkům, co to zkusili na Akiru taky jen lehce kývl. Pak smutně poslouchal o tom, že nebude moct pomoci s papíry, ale chápal to. A pak přišlo: Doly? Já... možná jsem přeslechl, ale doly? Ty díry do země, ze kterých se tahají kovy jak drobný z gauče, akorát ten kov i ta džuzna je v trochu větším měřítku? Rick vydechl. Promiň, nechal jsem se trochu unést... Co to kurňa, DVOJKA MÁ DOLY?! nevydržel to už Rick. Tohle byl jeden z těch případů, kdy opravdu nevěděl, jestli si Daiki nedělá srandu. Jako klidně si tam máknu, ale nejdřív mi to nějak vysvětli...!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 2:19 am

Rick-> Daiki se tam rozchechtal nad Rickovou reakcí. "Počkej...tys fakt nevěděl o dolech? No tak to je dobrý...bývalý podkapitán a neví o tom..." smál se tam. "Těží se tam měď a cín." vysvětlil mu, zatímco se uklidňoval. "I já už tam párkrát byl pracovat...je to vcajku a jednoduchý...jen docela nudný a otravný a nikomu se to nechce dělat." pověděl mu. "Najdeš je v lese za věznicí." řekl mu, kde najde ty doly.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 14, 2018 2:24 am

Aririki Rick Ginken

Rick jen kýval. Dobře... ukaž mi cestu. během těchto slov si Rick protáhl paže. A taky mi vysvětli k čemmu dvojka vlast-... ne nevysvětluj mi to. Ještě mi řekneš, že je to taky něco, co jsem četl v papírech stejně jako ty doly. s lehkým povzdechnutím pak přišlo přiznání: A upřímně o těch dolech jsem sice četl, ale viděl jsi jak blbý je formátování těch formulářů? Fakt jsem netušil, že jsou na území divize. Rick jen zakroutil hlavou. Někdo by ty formuláře měl přepracovat... není od toho trojka...?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 2:35 am

Rick-> Daiki jen mávl rukou. "To zvládneš...nejsi malé dítě, abych tě vodil za ručičku, ne?...Já mám jinou práci." řekl mu na to, že ho tam má dovést.
"Viděl. Původně na mě chtěli hodit tvojí práci s papírováním, ale Nami mi ty papíry zabavila s tím, že to tak bude rychlejší." odvětil mu. "A teď už běž a hodně štěstí! Já taky mizím. Čau!" řekl mu a zmizel po ninjovsku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 14, 2018 2:43 am

Aririki Rick Ginken

Rick si povzdechl a po Rickovsku se shunpem zjevil za divizí. V lesíku za věznicí... díky Daiki... povzdechl si Rick a vyrazil hledat nepravděpodobný důl. Jestli si ze mě děláš srandu, tak ti urvu hlavu Daiki. proběhla mu ještě hlavou myšlěnka. Jen ho klidně zabij. bleskl mu ještě démonický hlas hlavou. Tohle mě začíná dost otravovat. zavrčel si Rick sám pro sebe a pokračoval v hledání. Již dlouho se mu nestalo, že by se mu zdálo, že by na něj jeho zanpakuto mluvilo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 2:55 am

Rick-> Rick hledal důl...v lese...protože proč ne. Řekl to zelenovlasý ninja. Už to dávalo smysl, že jo.
No a tak hledal...měl ale tak trochu orientační smysl lvl Kitsune a po ruce žádnou chodící GPS. Bloudil tam nějakou dobu...už to chtěl vzdát...ale...najednou uslyšel náraz kovu do něčeho...kameného asi.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 14, 2018 3:01 am

Aririki Rick Ginken

Rick už v duchu oprašoval svoje kontakty na Rukongaiské podsvětí a vymýšlel si nějakou Godfather řeč pro Daikiho, kterou mu bude říkat, až ho bude zakopávat v hrobě zaživa společně s koní hlavou. Nejsem Maki-taicho. Já bych z toho vězení po necelé dekádě nevylezl. povzdechl si smutně a pak uslyšel ten zvuk. Vyrazil okamžitě tím směrem a jen se šeptem modlil: Ať to byl důl a ne Daiki, který mě trollí. Prosím... Jinak přísahám, že tu vykopu důl jeho obličejem.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 3:11 am

Rick-> Rick šel po zvuku. A našel....důl! Opravdu tam byl. U vchodu stálo pár shinigami v maskách. To hlavní se ale dělo uvnitř. Těžba. Rick také opodál viděl krumpáč. Skoro jako by na něm bylo jeho jméno. Byl to fešný a zároveň drsný krumpáč, který byl určitě populární mezi krumpáčicemi.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 14, 2018 1:45 pm

Aririki Rick Ginken

Rick se rozhlédl po okolí. Pak jen zavolal: Hej kde jste kdo? Přišel jsem si trošku máknout! poté se znovu rozhlédl a urovnal si číro. Pak dodal: Můžu použít tenhle krumpáč? a zvedl ho nad hlavu v levé ruce. Pravou si držel volnou, protože věděl, že bez dovolení šáhnout na něco, co není jeho může ve dvojce snadno skončit čepelí v zádech. A Rick sice věděl, že až na kapitány a některé důstojníky porazí v boji beze zbraní kohokoliv, ve dvojce se spíš dost často hrálo na čepele a s těmi to bylo problematické.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 1:57 pm

Rick-> Ti dva shinigami u vchodu se na sebe podívali, pak zase na Ricka a jeden mu ukázal palcem za sebe směrem do dolu, odkud se ozývali zbuky těžby. Pak se zeptal, jestli může použít ten krumpáč. Zase se na sebe podívali a pak na nej kývli jakože může. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 14, 2018 2:02 pm

Aririki Rick Ginken

Rick se jen ušklíbl a hodil si krumpáč přes rameno. Vy toho moc nenamluvíte, co chlapci? nadhodil Rick otráveně a vyrazil do dolu. Dobrá... potřebuju nějaký místo, kdy bych mohl těžit. blesklo mu jen hlavou. Pokud důl byl osvětlený, tak prostě šel za zvukem těžby, pokud ne, tak si u vstupu vzal lucerničku nebo baterku a rozsvítil si ji. Koneckonců nepůjde do dolů po tmě. Už takhle se mu daří ztratit i v lesíku za divizí. Ani nechtěl pomyslet na to, jak dlouho by mohl zůstat v dole bez pořádného světla...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon May 14, 2018 4:48 pm

Rick-> Ani jeden mu neodpověděl. Rick se vydal do dolu. Byl osvětlený. Jak tak šel, zvuk těžby sílil. Když dorazil za zdrojem zvuku, uviděl partu asi tří osob, které poctivě kutaly. Vedle toho na kraji bylo místo, kde by Rick mohl kopat.  Měli tam i vozík na vytěžený matroš. A taky tam stáli opodál další dva zamaskovaní chlápci. Nebo tedy chlápek a žena.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down