Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+9
Nawaki
dead wind
Akkaku Naito
passionpower
Aki
Miss_Atlantis
Eshen
Raiden
Red
13 posters

Strana 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Goto down

1. divize - Stránka 6 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Mina Wed May 30, 2018 4:25 pm

Akiyama Sawai
#predKasárňami

Prižmúrila oči na Akiho, ktorý hovoril celkom tajomne a nepriamo. Ale to ešte nebolo nič oproti tomu, čo prišlo potom. Nielenže jej položil ruku na rameno, ale dokonca sa k nej priblížil tvárou a pozeral jej priamo do očí. Začalo jej trochu cukať obočím, ale pevne stála na zemi. Nehodlala mu prejavovať nejaké náznaky nervozity, aj keď on už to na nej poznal. Dal jej dokonca ultimátum - buď povie nejaký nápad alebo ju nepustí. To bolo fakt ťažké a nie preto, že by chcela, aby ju držal, ale skôr preto, pretože o "zábave" nevedela skoro nič.
"Nemám predstavu o tom, čo by tak vrchný kapitán chcel. Na zábavu veľmi nie som," odvetila mu a dúfala, že ju pustí.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu May 31, 2018 1:24 pm

Aki Maki
#předSawai

Aki ale neuhnul, nepustil, nic. Pouze tam dál stál s rukou položenou na jejím rameni. Na tváři měl úsměv.
Tak víte, jak se cítím. Proto to považuji za hloupej úkol a výsměch, když něco takového dali mně. Ale zamyslete se znovu..
Pravil Aki a pohledem uhnul na ruku, kterou jí držel. Poté zpátky na Sawai. Mělo to opět znamenat, nepustím, dokud něco nevymyslíš.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Jun 04, 2018 5:33 pm

Akiyama Sawai
#predKasárňami

Prižmúrila oči na Akiho, ktorý bol stále neodbytný. Ona fakt netušila, čo urobiť za zábavu. Povzdychla si a zamračila sa.
"Ako chcete, kapitán. Tak arénu. Najlepšie na život a na smrť, ale to by nám asi neprešlo," poznamenala poslednú vetu snáď trošku so sklamaním, ale to sa mohlo len zdať. Nejaké oslavy, párty a iné? To jej fakt nepripadá ako zábava, ale skôr ako nudné hlúposti, od ktorých by najradšej bola kilometre ďaleko. Ale takýto tréning by nebol zlý pre ostatných shinigami a zábava to je.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jun 04, 2018 9:29 pm

Aki Maki
#předSawaipodSawainadSawai

Aki najednou pustil Sawai, postavil se a pravou ruku si přiložil na bradu, očividně se zamyslel.
No, na život a na smrt nám to asi neprojde. Ale s tímhle nápadem by se dalo nějak dále pokračovat. Dobře, vyrážíme!
Pravil Aki a opět spokojeně poplácal Sawai, tentokrát ale radši po rameni. Už toho přeci jen dnes zkusil dost a opravdu nechtěl, aby se probudil ráno s tyčinkou od lízátka v oku. Vypadal by pak jako Raiden. Fuj.

--> kasárny 7. divize
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Wed Jun 06, 2018 10:35 pm

Akiyama Sawai
#predKasárňami

Pozrela sa na ruku, ktorá ju pustila a potom sa pozrela na Akiho. Konečne súhlasil a dal jej pokoj. Mohla si aspoň vydýchnuť a upustiť od všetkých vražedných myšlienok, ktoré už mala chuť zrealizovať. Nadšene sa netvárila, keďže toto nebola dvakrát príjemná skúsenosť. Nakoniec sa už mohli vrátiť do ich divízie. Preto ani na nič iné nečakala a nasledovala ho. Bolo to od neho chytré, nemohla ani nijak zareagovať a sťažovať si na to jednanie s ňou, keďže už rýchlo vyrazil preč, ale teraz má iné starosti.

---> 7. divízia
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jun 17, 2018 11:52 pm

Tomisura Raiden
>>> Zlomená zanpakuto #okrajPozemkůDivize

Raiden šel celou dobu s Lus, po cestě vyřešili ústní podobou hlášení o její dlouhodobé misi a seznámil se se všemi detaily, abychom nemuseli už řešit, co to vlastně dělala, ale určitě to bylo maximálně důležité!
Seireitei se rozhodně hodně změnilo. Byla to taková větší vesnice, větší budovy nahradily menší domky v japonském stylu, což na jednu stranu vypadalo fakt hezky a útulně, ale nebyla to ta majestátní velikost jako dřív. Ale bylo tu hodně zatravněných ploch, sakur a tak. Nikdo je totiž ještě nestihl pokosit.
"Budeš si muset všechno znovu zařídit, ale myslím, že minimálně postel a stůl by si mít měla," oznámil zrovna, když tak přemýšlel, jaké rekvizice k vybavení podepisoval za ty roky, co tu nebyla.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jun 18, 2018 1:20 am

Ayazaki Lus
#OkrajPozemkůDivize

Její domov se změnilo od doby, co odešla na misi. Starou podobu Seireitei měla ráda a doufala, že se do něj i vrátí. Musela však uznat, že za těch několik let odvedli skvělou práci, když to tu dávali do kupy. Se zaujetím se rozhlížela okolo. Líbilo se jí tu.
Zařízení pokoje pro ni bylo to nejmenší, pravděpodobně teď bude trávit hodně času v kanceláři, aby dohnala své resty... teď jí zajímalo spíše něco jiného. Nejraději by se zeptala, jak se všichni mají. Chtěla by se zeptat na jeho rodinu, na jejich přátele... jak se daří osmičce. Ale bála se vyslovit jediné jméno.
Najednou se zastavila a rychle chytila kapitána za haori, než se stihl vzdálit z jejího dosahu. "K-kapitáne, já chtěla bych..." Pak se odmlčela a její pohled sjel k zemi. Ve tváři byla trochu bledá, cítila úzkost. "O-omlouvám se za to, co jsem řekla v té hospodě... já jen... bála jsem se zeptat... jak se všichni mají." Raiden si mohl všimnout, jak se trochu třese.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jun 19, 2018 11:53 pm

Tomisura Raiden
#okrajPozemkůDivize

Nebyl překvapen, že se mu teď Lus omlouvala. Jeho to sice trochu namíchlo, ta poznámka o bonsaii, ale chápal, že pro ní to taky nebylo nijak jednoduché. Možná trochu snazší než pro něj. On viděl to, co zbylo z jejích spolubojovníků. Tedy, spíš to co nezbylo. Sepisoval jména, musel to sdělit případným pozůstalým a další neveselé věci.
"V pořádku. Chápu to. Problém je, že ani po těch letech to není lehké řešit. Někteří žijí, ale větší část ne. Takumi přežil. Cana taky, pár dalších též, ale zbytek..." na chvíli se přerušil. Osmá divize pro něj znamenala nejvíc. A každý obyčejný člen pro něj byl jako syn nebo dcera.
Nakonec se zastavil u jedné lavičky, které nechal vystavět v momentálním volném prostoru. Upřímně, volnější prostranství s trávníkem se mu líbily více. Byly značně uklidňující.
"Nebude to lehké, ale potřebuji, aby ses zapojila do práce," hlesl po chvilce zamyšleného hledění do dálky.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jun 20, 2018 1:03 am

Ayazaki Lus
#OkrajPozemkůDivize

Během zničení Seireitei někteří ztratili více, než kolik mohli unést. Rány, které se nikdy nezahojí, zůstali všem. To, co se stalo, bude už navždy připomínat i tohle nové Seireitei. Jednu takovou připomínku si nosil i Raiden. Alespoň hádala, že tu pásku přes oko nosí kvůli zranění z onoho boje. Nechtěla se na ni kapitána ptát. Bylo na čase změnit téma. Už tak mu připomněla víc bolesti, než chtěla.
Na osmou divizi ráda vzpomínala. Byla v ní nejdéle a hodně se tam toho naučila. "Budu muset osmou divizi co nejdříve navštívit. Mimochodem... Už se našel někdo vhodný na post osmé divize?" Napadlo ji po chvíli. Doufala, že se divize konečně někdo ujal. Osmička potřebovala nějakou pevnou ruku jako sůl. Nový kapitán to však bude mít hodně těžké. Raiden vedl osmičku od doby, kterou si ani nepamatovala. Všichni členové ho uznávali a on naopak uznával všechny své členy. Tohle bylo něco, co se jí na osmičce líbilo.
Zastavili se na volném prostranství, které si ihned zamilovala. "Počítám s tím. Navíc, sám dobře víte, kapitáne, že i kdyby jste mi nařídil pár dní volna, tak mě máte za chvíli v kanceláři." Občas si prostě nedokázala od práce odpočinout ani v době dovolené. Pokud zrovna neměla rozečtené nějaké knihy. To se po ní vždy slehla zem. "Vlastně mi už docela chybí i to papírování." Raiden nebyl zrovna ten typ člověka, který by se v papírování vyžíval. A tak se často děsila toho, že se vrátí z nějaké mise a papíry se na ní vyvalí z kanceláře ihned po otevření dveří. Teď už takové obavy neměla. Než odešla na misi, začal brát Raiden tuhle práce vážněji a věnoval jí více času. Navíc, v divizi bylo dost schopných lidí, kteří se o vše za ty roky určitě postarali.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jun 21, 2018 9:13 pm

Tomisura Raiden
#okrajPozemkůDivize

Její otázka ho příliš nepřekvapovala. I pro ní znamenala 8. divize hodně, nebo tomu aspoň vždycky věřil. Trochu si nad tou otázkou povzdechl. "Uvažuji o Hikakovi, ale nevím..." řekl zamyšleně. "První věc, co udělal je, že se ožral. Tedy, ještě předtím ani neudělal to, co jsem mu zadal. Ale aspoň mi v tom nelhal..." pokračoval dost vážným tónem. "Nejraději bych jí svěřil tobě, ale upřímně... potřebuji tě teď u sebe. Někdo musí nahradit mojí ruku," toto řekl velmi tiše. V jeho hlase byla cítit bolest.
Na chvíli se odmlčel. Pak se podíval na nebe a vrátil se k tomu, co dál řekla Lus. Nad tím se už trochu pousmál.
"Nečekal jsem nic menšího. A připrav se na to. Papírování je teď opravdu hodně. Ale... zvládám ho sám, takže ve dvou to půjde líp. Třeba se i dostanu někdy k něčemu dalšímu," dodal ještě. A že toho bylo hodně, čemu by se chtěl věnovat. Třeba projít ostatní divize, pobavit se s lidmi, věnovat se synovi a neexistující dceří. Bylo toho moc.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jun 22, 2018 1:45 am

Ayazaki Lus
#OkrajPozemkůDivize

Výběr nového kapitána jí překvapil. Ne že by proti němu něco měla, ale pamatovala si ho jako kapitána sedmé divize. Pokud mu nabídl osmičku, znamenalo to, že ho v sedmé divizi už nahradili. "Sedmičku tedy převzal někdo jiný." Konstatovala, aniž by se vyptávala dál. Tohle nebude pravděpodobně jediná změna, která tu nastala, a na to, aby se se vším seznámila, si čas najde později. "Osmá divize mi přirostla k srdci. Trochu jsem si vyčítala, že jsem jí opustila, když jsem vás následovala do první divize. Ale převzít bych jí nechtěla. Myslím, že se na kapitánování nehodím... nedokáži vést tolik lidí." Vést divizi si zkusila už jednou a nemyslela si, že by tu úlohu zvládla nějak dobře. Je pravda, že od té doby nasbírala další zkušenosti. Ale její současná pozice jí vyhovovala. Větu o kapitánově ruce nepochopila. Automaticky ho sjela pohledem, ale zdálo se, že má obě ruce v pořádku. "Vaší ruku...?" Vypadalo to, že je to pro kapitána bolestivé téma a možná se o tom ani nebude chtít bavit, ale když už to načal, odhodlala se ho na to zeptat. Možná myslel Kasumi nebo svého syna...?
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jun 22, 2018 1:10 pm

Tomisura Raiden
#okrajPozemkůDivize

Sedmá divize... no, jak to teď jen měl Lus vysvětlit. To bude určitě obtížné, neboť i ona si pamatovala na skvělou pověst kapitána Makiho. "Jo, Aki. Za jeho zásluhy při porážce Izuny. A na mě nekoukej, byl to kolektivní nápad a nemohl jsem jít hned od začátku proti ostatním kapitánům," prohlásil rezignovaně. Kdyby to bylo čistě na něm, udělal by z něj možná zástupce kapitána. Ale ne kapitána. Jenže tehdy to navrhlo moc lidí a tak se tak stalo. A ten blbec místo toho, aby se konečně uklidnil, tak se dál choval jako totální... Aki.
"Je pravda, že bych nemohl ztratit takového zástupce. Takže je to možná dobře, že ten post odmítáš. Ale... třeba jednou převezmeš můj aktuální post," dodal ještě. Nikdy nemohl vědět, co se s ním mohlo stát. Mohl umřít klidně hned další den.
Při její neurčité otázce se uchechtl. Pomalu zvedl levou ruku a ta se rozzářila bleskovou energií. Pak jí jednoduše druhou rukou chytil a oddělal. "Při boji proti Izunovi jsem porušil pravidla, které dal a zaplatil jsem. Místo boje jsem chtěl poslat všechny do bezpečí..." procedil mezi zuby. "Tohle je... dárek... od muže z budoucna, spolu s kombinací znalostí z 12. divize a mé vlastní síly. Je propojená mým reiatsu a elektrický proud napodobuje synapse, takže poslouchá tak jak má. Ale ať je sebelepší, moje ruka to není," vysvětlil ještě, zatímco si ruku opět propojil s tělem. Několikrát pak sevřel prsty v pěst. Možná potřeboval trochu promazat. "Za oko jsem už náhradu našel," řekl už s mírným úsměvem.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jun 22, 2018 3:01 pm

Ayazaki Lus
#OkrajPozemkůDivize

Když jí kapitán oznámil, komu svěřil sedmou divizi, trochu se zamračila. Maki byl ten poslední, koho by na kapitánském postu čekala. Ale pokud pro něj bylo více kapitánů, museli pro to mít hodně dobrý důvod. "No... Seireitei teď potřebuje silné shinigami. Občas se musíme naučit odpouštět... a dát jim šanci, aby si znovu získali naši důvěru." Odvětila překvapeně a pohlédla na kapitána. "Hikaku vlastně není špatná volba. Co si pamatuji, sedmičku vedl dobře. S tím pitím teď udělal trochu přešlap, ale koneckonců... jestli má vést osmičku, bude si muset začít zvykat." Neřekla by o osmé divizi, že tam jsou samí alkoholici. Občas to tam jenom trochu více žilo. Povinnosti si však všichni plnit zvládali a navíc je to vždy ještě více ucelilo. Sám Raiden si dříve rád trochu popil spolu se svou divizí. Na druhou stranu to nedělal zrovna v době, kdy se snažil žehlit průsery a znovu si získat důvěru.
Když si kapitán sundal svou ruku, vytřeštila na něj oči. Teď jí ta slova dávala smysl. Z té bitvy si nese více jizev, než si vůbec dokázala představit. "Příště byste neměl svou zástupkyni posílat na misi před takovou bitvou. Očividně na vás musí někdo dohlížet... s takovou za chvíli skončíte ve šrotu." Při těch slovech od něj odvrátila oči. Lítost a výčitky možná dokázala za svůj chabý vtip schovat, ale její oči mluvily jasně. "Měla jsem být tady..." To, že tu nebyla v době, kdy na tom bylo Seireitei nejhůře, si už nejspíše bude vyčítat pořád.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jun 24, 2018 8:25 am

Tomisura Raiden
#okrajPozemkůDivize

Raiden pokrčil rameny. "Odpouštět možná, ale on se stejně pořád chová jako kretén," řekl jednoduše. "Očekávej od něj vždycky kudlu do zad... a budeš v pořádku," dodal ještě. Byla pravda, že tohle se dalo aplikovat prakticky na každého, člověk nikdy nevěděl kdy se něco podělá. A Aki věděl jak podělat všechno...
K té důvěře... možná to bylo taky tím, že Raiden si nikdy nepotřeboval znovu získávat důvěru, narozdíl od všech ostatních byl tak nudný, že nikdy nezmizel, neodešel, nevykašlal se na svojí divizi a podobně. Jak zoufalé. Ale takový on už prostě byl. Proto měl trochu problém se zařazováním lidí, co prostě zmizeli. A že jich měl už jen v týmu kapitánů dost. Jenže jak Lus řekla, silní lidé teď byli potřeba.
"To abych si na příště sehnal věšteckou kouli," usmál se na Lus. "Ne, možná dobře, že jsi tu nebyla. Máš tendenci jít do všeho naplno a plnila by si své povinnosti až do smrti. A to by mohl být ten problém," řekl trochu zasmušile. Bylo totiž pár lidí, o svůj život raději položilo než aby odhodilo svojí čest a utekli před Izunou někam do bezpečí.
"Každopádně, levou ruku nepotřebuji dokud mám tebe. Takže se snaž!" poplácal jí povzbudivě po rameni. "Má to i své výhody... nemusím si na ní stříhat nehty?" pokusil se trochu odlehčit situaci.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Jun 24, 2018 3:36 pm

Ayazaki Lus
#OkrajPozemkůDivize

S kapitánem Akim (nějak jí ty dvě slova nešla dohromady) měl Raiden nejspíše pravdu. Šanci si určitě zaslouží, o tom vůbec nepochybovala, ale pozor by si na něj měl dávat každý. Kdo jednou sklouzl na špatnou stranu, může lehce sklouznout znovu. Na druhou stranu... pokud o něm budou pochybovat všichni, budou to právě oni, kdo ho postrčí nesprávným směrem.
Při kapitánově pokusu o vtip se pousmála. Vlastně ani nevěděla, proč tu tak truchlí. Kapitán je ten, kdo přišel o ruku. Minulost už nezmění a měla by se za ní přestat ohlížet. Je tady teď, tak by ho měla podpořit. "Určitě už pro mě máte nachystané nějaké úkoly... snad se jich za těch pár let moc nenakupilo. Takže... do čeho bych se měla pustit jako první?" V tu chvíli si uvědomila, co původně chtěla jako první po návratu do Seireitei udělat. "Vlastně bych si jako první dala koupel a pořádnou porci krabích tyčinek... a krevety... a... sushi! Já tak šíleně dlouho neměla sushi..." Začala se rozplývat nad jídlem natolik, že jí z tváře najednou zmizely všechny starosti. Vypadala teď trochu jako dítě, které se těší na své tajně schované bonbónky a lízátka.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 08, 2018 8:34 pm

Tomisura Raiden
#OkrajPozemkůDivize

Do čeho se měla Lus pustit jako první? No, to byla rozhodně zajímavá otázka. Možná by si měla sehnat nové bonsaje nebo možná dát do latě divizi. Taky by mohla najít Kaorua a zjistit, jestli někde nedělá nějaký bordel. Kde vlastně byl? Měla se o něj postarat Kitsune, ale teď se nedalo dohledat ani její reiatsu. No to bylo rozhodně divný.
"Začneš pořádným jídlem a koupelí," rozhodl nejprve. Obvykle by asi i dodal, že jí bude asistovat, ale to si rozhodl nechat až na někdy jindy. Prozatím stačilo tohle. Jak to tak vypadalo, tak Lus stejně myslela jen na svůj žaludek, takže jí aspoň nenabořil nijak plány.
"Kuchař v jedničce není špatný, ale bylo peklo ho sehnat," prozradil jí malé státní tajemství.
"Ještě pak bude potřeba, aby sis zařídila kancelář a pokoj. Potom už to začneme brát vážně, ano?" podíval se na ní tentokrát plně vážně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down