Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11. divize

+5
Solas
Raiden
Shinichi
Yuki-onna
Nawaki
9 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

11. divize - Stránka 3 Empty Re: 11. divize

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 24, 2015 4:27 pm

Kaemon

První rána do krku ho trochu vyvedla z rovnováhy a donutila ho se přikrčit, využil toho ale při zásahu do holeně. Než se dívka stihla vzdálit, chytl ji za obě předloktí a poté vší silou přehodil přes záda, při čemž jí stále držel. Dopadl tedy spolu s ní na zem. On na záda a ona prudce na hruď. Byl to velice zvláštní chvat, který by fanoušci wrestlingu jistě ocenili, jenže tento nebyl hraný a bylo do něj vloženo velké množství síly. Kaemon se kotoulem vzad dostal na soupeřovi záda, chytl dívčiny vlasy, pomocí kterých jí zvedl halvu a prudce s ní praštil o zem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 4:40 pm

Kaemon->
Dívku jsi opravdu přehodil přes hlavu až tvrdě dopadla na zem. Tohle rozhodně nečekala. Ovšem, když jsi pak dělal ten svůj kotoul vzad, proklouzla pod tebou pomocí kotoulu dopředu. Trochu naštvaně zasyčela a zmizela,po čemž tě pořádná rána trefila do pravé tváře, až jsi kus odlétl. Tatsu zůstala na tom místě stát v bojové pozici.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 24, 2015 5:23 pm

Kaemon

Ta malá potvora byla pěkně mrštná, ale zatím ji Kaemon byl vcelku rovným soupeřem. "To bylo hezké." Pochválil protivníka a utřel si pot z čela. Nenechal však dívku dlouho čekat a rozběhl se směrem k ní, kousek před ní se shunpem přemístil stranou, aby jí zmizel a ona ztratila pojem o tom kde je. Vzápětí se objevil před ní a pěstí, tentokrát posílenou reiatsu, jí udeřil shora do hlavy. Kryl si spodní část těla pro případný výpad.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 5:40 pm

Kaemon->
"Díky." poděkovala za pochvalu dívčina. A i když jsi jí zmizel ze zorného pole, stál udržovala svůj postoj. Pak, když ses objevil před ní a zaútočil, zmizela ona. Objevila se na tvé ruce, odkud jsi dostal další pěkný kopanec posílený reiatsu do ksichtu tak, abys padl na hubu. Sama hned na to zmizela a objevila se z tebou, kde tě pro změnu svými pěstmi majzla do kříže.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 24, 2015 7:29 pm

Kaemon

Před majznutím do kříže se pokusil celé své tělo ochránit pomocí reiatsu. Ta potvora je pěkně mrštná. Po zásahu do žeber se Kaemon přikrčil a otočil se na levé noze, srazil dívku na zem z otočky se postavil a pravou nohou jí dupl na hruď, všechny jeho útoky byli odteď posíleny reiatsu tak jako ty jeho protivnice. dupnutím se odrazil a odskočil opodál aby vydýchal zásah do kříže.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 8:24 pm

Kaemon->
Všechno, co jsi napsal vyšlo...akorát tedy dívčina nevypadala, že by jí to tvoje dupnutí nějak uškodilo. Posílila ono místo totiž pořádnou dávkou reiatsu. Ono, když ses pokusil vycítit její reiatsu, mohl jsi zjistit, že ho má daleko víc než ty. Takže ho také mohla do útoků a obrany dávat víc. Když jsi odskočil stranou, tak se v pohodě vyhoupla na nohy. "Copak? Máš dost?" zeptala se rýpavým tónem, zmizela a podkopla ti nohy, načež zase zmizela a znovu tě majzla do kříže, po čemž se zase shunpem vzdálila dál.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 24, 2015 8:53 pm

Kaemon

Vydechnutí mu moc nevyšlo, dřív než se vzpamatoval, zase lítal vzduchem. "Eh kdepak? Vy v jedenácté, to taky nevzdáváte dokud nejste úplně zničení. No ne?"
Pak Kaemon zmizel a dlouhou dobu nebyl k nalezení. Pak se mihl kolem Tatsuina levého boku a vzápětí se objevil u pravého a pevně jí sevřel do objetí, tak aby se nemohla pohnout. Celé tělo měl obaleno reiatsu. Spolu s Tatasu vyskočil do vzduchu a začal volně padat k zemi. Zhruba deset metrů nad zemí chytil Tatsu za krk a mrštil jí k zemi, přesunul se k ní a začal jí kopat a mlátit pěstmi hlava nehlava, když dopadla na zem, vzdálil se a čekal zda se zvedne a odněkud na něj vypadne, aby jí mohl chytit, jistil že v tomhle byla dobrá a tak byl připraven a pořádně se soustředil na její reiatsu.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Aug 24, 2015 8:57 pm

Sai Kazuma

Kouknul jsem na cedulku a sáhl do kapsy pro peníze. Sázce tohoto typu jsem málokdy odolal. Teď jsem se ovšem musel rozhodnout na koho. Tatsu by byla jistější. Znal jsem plus mínus její rozsah schopností, takže jsem věděl, že se jen tak nedá. O té gorile jsem nevěděl vůbec nic, mohl nicméně překvapit. Navíc ve rvačce nikdy nevíte, jak to skončí.
"Hmm... a!... Malinkatý problém. Nemám peníze." Odpověděl jsem členovi divize a přemýšlel nahlas. "Vsadil bych ale na Tatsu." Musím přece podpořit svého spolubojovníka v divizi. V tuhle chvíli se pro ni ovšem šance na výhru o trochu snížila, protože důvod proč nemám teď peníze je ten, že jsem je prohrál v sázkách.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 9:21 pm

Kaemon->
Opravdu jsi s ní praštil o zem. Ovšem, když ses po ní poprvé ohnal pěstí,chytla tvojí ruku a jelikož jsi pak tu ruku zase napřáhl, tak se tím nechala vytáhnout za země a nakopla tě pořádně silně přímo do nosu, ze kterého ti začala téct solidně krev a příšerně to bolelo. Také bych měla říct, že tě ta rána poslala k zemi. Dívčina se aniž bys to postřehl přesunula k tvojí noze a do které uhodila pěstmi tak silně, že ti přelomila holení kost. Ona tomu docela i pomohla ta rána před tím. Pak se vzdálila.Začínala vypadat celkem vyčerpaně a dokonce i ty jsi se cítil vyčerpaný.

Sai->
"To je blbý, chlape. Fakt nemáš ani floka?" pronesl ten týpek a vypadal dost zklamaně. "Jo, Tatsu ho rozemele na kaši. Dívej." řekl a ukázal na bojiště, kde zrovna Kaemon dostal do čumáku a pak skončil se zlomenou nohou. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 24, 2015 9:26 pm

Kaemon

"Ne že bych se chtěl vzdávat, ale vypadá to, že bychom se mohli umlátit až k smrti a to snad nechceme. Ovšem pokud chceš pokračovat, klidně."Spolu s těmito slovy stál u ní, respektive se o ni opíral a léčil levou rukou její zranění. Pravou měl položenou na své noze a taktéž ji léčil. Vyžadovalo to pořádnou dávku soustředění. Zlomenina nebyla nejhorší, ale pořád šlo o zlomeninu. Mírnil tedy spíš bolest a léčení probíhalo pomalu. Tatsu na tom byla o dost lépe.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 10:42 pm

Kaemon->
Tatsu se od tebe vzdálila. "My z jedenáctky nepřijímáme léčení od čtyřky." řekla Tatsu a vydala se k odchodu. "Byl to fajn souboj." dodala ještě přes rameno a odkráčela pryč. Dav kolem propukl v jásot a začal skandovat dívčino jméno.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Aug 24, 2015 11:50 pm

Sai Kazuma

"Sorry, nemám... Ale souboj stejně za chvíli skončí, takže je to vcelku jedno." A měl jsem pravdu. Sice skončil dřív, než jsem si myslel, ale neva. "Dopadl docela dobře..." Zlomena noha a další menší zranění, které utržil, se časem zahojí.
"Jéj Tatsu-chan!" Přidal jsem se ke řvoucímu davu. "Byl to fajn souboj." Snažil jsem se napodobit hlas, postavení těla i obličej Tatsu. "Tak cool!"
Poté jsem přistoupil blíže k léčícímu se shinigamimu. "Jsi v pohodě?" Pověděl jsem jako formalitu. "Ale je to opravdu nezvykle, aby někdo ze čtvrté divize vyzval někoho z jedenáctky."
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Aug 25, 2015 11:19 am

Kaemon

Nevěděl zda má to s tím léčením brát jako urážku. Každopádně, bylo jasné že souboj prohrál, ale dívka měla pravdu, byl fajn. Když odcházela, ještě na ní zařval. "Hej...díky." Ale nebyl si úplně jist zda to přes ten řev slyšela. Pokračoval v léčení a nějak doskákal ke své zanpakuto. Mezitím se k němu přikradl jakýs týpek. "Ano, jsem." Odpověděl a dál pokračoval v léčení. "A je zvyklé, aby se někdo z vaší divize po takovém souboji zajímal o poraženého? Natož ze čtyřky? Já jen abys neměl nějakou veřejnou potupu."Noha dosti pokročila v léčbě. Kaemon začínal pociťovat bolest, způsobenou nápravou samotné kosti.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Aug 25, 2015 12:11 pm

Kaemon, Sai->
Ten maník, co stál u Saie skandoval taky a když pak Sai začal předvádět Tatsu jako správný fanoušek, musel se tomu zasmát a dát mu za pravdu. 
Ke Kaemonovi přišlo i několik dalších lidí blíž, ale ti si ho spíš začali jen prohlížet. Vidět někoho, kdo má tři metry a kdo dal poměrně zabrat jejich Tatsu, to bylonezvyklé.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Aug 25, 2015 1:15 pm

Sai Kazuma

"Hele, vím, že tahle divize má pověst krvelačných bestií, ale to neznamená, že nejsme slušně vychování." Poodstoupil jsem dvěma kroky od člena čtvrté divize a pořádně prohlédl. Musel jsem se u toho dokonce i zaklonit. "Navíc... koho by nezaujal takový divný obr."
Napil jsem se pořádného loku z plechovky a mluvil dál. "Až budeš hotový s tou nohou, měl bys jít. Ne každý tě tu uvidí rád. I když by si tě někdo mohl splést s novým členem." Začal jsem se nahlas smát a znova se napil.
Já se rozhodl pokračovat v mém nic nedělání, možná si zatrenuju? Uvidíme. Otočil jsem se k němu zády a pomalým krokem odcházel. "Zatím... Pokud budeš chtít s někým trénovat, tak se můžeš zase stavit." Je pravda, že pochází z ne příliš oblíbené divize, ale dobrý bojovník, je dobrý bojovník. Mohl by si tu dost zlepšit své schopnosti.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Aug 25, 2015 9:37 pm

Kaemon

Vyslechl si proslov červenovlasého maníka a dal na jeho radu s léčením. "Tak se měj a díky." Pak se začal soustředit na léčení. "No jo, ale pokud ho budu chtít najít, na koho se mám ptát? Červená karkulka, či snad řepa?" Opět přemýšlel nahlas. Na štěstí ho ten típek už nemohl slyšet. Nerad by dostal na hubu od někoho takového, přeci jen z něj sršelo pořádné reiatsu. Jakmile s léčením skončil, dal se na odchod.

---> 4. divize
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Aug 28, 2015 3:52 pm

Sai-> A tak jsi odcházel od toho podivného obra. Jak jsi tak šel a nic nedělal, všiml sis po chvíli Tatsu sedící na zemi za rohem budovy, o jejíž zeď se zády opírala. Málem sis jí nevšiml, jak tam tiše seděla. Mohl sis také všimnout, že si rukama třela nohu, tu kterou do toho obra bušila nejvíc.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Aug 30, 2015 1:07 pm

Sai Kazuma

"Heh?" Chtěl jsem se naposledy napít mého drinku, ale když jsem plechovku přiložil k mým ústům a zaklonil hlavu, nic z ní nevyteklo. Možná tak dvě ubohé kapičky. Podrážděně jsem si odfrkl a odhodil plechovku do nejbližšího koše. Mohl jsem ji odhodit jednoduše na zem, ale jsem přece spořádaný člen jedenácté divize... Komu to cpu, kdyby nebyl nikdo okolo, tak bych s radosti udělal.
Procházel jsem kasárnami, přemýšlel co dělat a pískal si u toho náhodnou melodii. A když si tak pískám, všiml jsem si Tatsu opřenou o zeď. Zprvu jsem si myslel, že jen zaspala vyčerpáním po boji. To ovšem asi nebyl tenhle případ. "Zranila se?" Bylo to dost možné a soudě dle její povahy, by to stejně nikomu neřekla. Já jakožto hodný a starostlivý kamarád jsem se vydal potichu za ní... trochu si ji dobírat. "Á Tatsu-sama! Copak? Potřebuješ aby tě někdo utěšil?" Jo přiznávám. Nebylo to zrovna nejhezčí gesto.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 31, 2015 2:45 pm

Sai->
Tatsu se trochu lekla, když jsi se k ní tak potichu připlížil. Překvapeně se na tebe podívala a začala se zvedat ze země, při čemž trošku zavrávorala. "Nepotřebuju. Nic mi není." pronesla a kulhavým krokem se vydala k odchodu. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Wed Sep 02, 2015 1:08 pm

Sai Kazuma

"To bylo chladné!" Zdálo se mi jakoby se kolem najednou ochladilo o takových třicet stupňů. To mě samozřejmě neodradilo. Když jsem se díval, jak se snaží tou kulhavou chůzí odhopkat pryč, nemohl jsem ji nechat samotnou... Kdyby odešla, co bych potom dělal? Víc se nudil?
Doběhl jsem k ní a přizpůsobil se jejímu kroku. "Nebuď taková odtažitá. Spoléhat se na své přátele není známka slabosti. Navíc... k čemu by ti byli kamarádi, když je nemůžeš využívat?" Na chvíli jsem se odmlčel. "Někdo by se ti měl podívat na tu nohu..."
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Sep 02, 2015 10:43 pm

Sai->
Tatsu pokračovala dál v chůzi a i když se tvářila, že tě vůbec neposlouchá, poslouchala. Když ses pak zmínil o tom, že by sejí měl někdo na nohu podívat, zastavila se a tu nohu zvedla. "Jako třeba kdo? Ty?" zeptala se tě. Neznělo to ani hnusně, jen lehce rýpavě. Pak si povzdychla. "Mám to jen trochu naražený. Ten chlap byl snad ze železa nebo co." pronesla a dala se zase do chůze.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Sep 05, 2015 1:19 pm

Sai Kazuma

No, měla pravdu. V jedenáctce není nikdo, kdo by dokázal vyléčit naraženou nohu. Já bych jí na to zranění dokázal tak maximálně vrazit náplast... Ale jak jsem se už přesvědčil dávno, ta nevyřeší všechno. A jak jsme už mohli slyšet, do čtyřky ji jen tak někdo nedotáhne. Na druhou stranu... něco takového není pro člena jedenácté divize vůbec žádný problém.
"No jo... ale byl to dobrý boj. Vedla sis dobře." Pochválil jsem Tatsu a pokračoval v chůzi. Z kapsy jsem vytáhl krabičku cigaret a jednu si vložil do pusy. "Chceš?" Nabídl jsem ze slušnosti, nečekal jsem, že si jednu vezme. "Mimochodem... kam máme teď namířeno?"
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Sep 06, 2015 10:52 pm

Sai->
Tatsu si to kulhala někam do pryč. Ale držela krok s tebou nebo možná ty s ní, kdo ví. Možná obojí. "Díky. Ale vážně by mě nenapadlo, že někdo takovej je ze čtyrky." pronesla Tatsu. Když jsi jí nabídl cigaretu, podívala se na krabičku a pak na tebe. "Ne, díky. Nekouřím." odpověděla ti. Když ses jí ale zeptal, kam jdete, pokrčila rameny. "Kdo ví..jen se to snažím rozchodit." 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Sep 28, 2015 12:45 pm

<--- Hřbitov

Kioshi Hikaku

Došel klidným a pomalým krokem do kasáren jedenáctky. Pravděpodobně se zde před chvíli odehrálo něco, díky čemu byla celá divize v pozdvižení. Z toho co si členové vykládali, mu došlo, že šlo o nějaký souboj. Když ucítil Saiovo reiatsu, trochu přidal do kroku. Když o našel, opět otravoval nějakou slečnu. "Nazdar." Zdarvil už z dálky. "Snad vám nebude vadit, když se k vám přidám."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Oct 01, 2015 4:56 pm

Sai Kazuma

Potichu jsem se procházel společně s Tatsu. Jak sama řekla, neměli jsme namířeno nikam konkrétně. Ona se snažila rozchodit své zranění a já zabíjel čas. Poklidně jsem před sebe vyfukoval obláčky dýmu.
"Čau!" Pozdravil jsem energický Hikaka. "Ale jen se přidej." Přizval jsem toulavého kamaráda. Koukl jsem na Tatsu a pak znova na Hikaka. "Tohle je Tatsu-chan a tohle je Hikaku-chan, kapitán nějaké divize." Představil jsem je navzájem. "Kdes zase bloudil? Myslím od té doby, co jsme se viděli naposled. Určitě si neseděl v sedmé divizi."
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics