Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11. divize

+5
Solas
Raiden
Shinichi
Yuki-onna
Nawaki
9 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

11. divize - Stránka 5 Empty Re: 11. divize

Příspěvek pro AizenSosuke Mon Feb 22, 2016 5:43 pm

Ryu Suzuki

..?! Rovnou kapitán? To opravdu nevypadá moc dobře... Tohle mě pravděpodobně překvapilo ze všeho nejvíc. Nejenže onen nový příchozí byl členem divize, která je na mém žebříčku popularity až na posledním místě, ale dokonce byl kapitánem oné divize. Co víc, vypadalo to, jako kdyby měl zájem bojovat v této aréně. Sakra, tohle je to nejhorší, co se mohlo snad stát... fakt, že mám s někým bojovat v této aréně a fakt, že kapitán 4. divize má zájem se s někým utkat je to nejhorší, co mě kdy mohlo potkat.. alespoň v den mé promoce. Možná to není úplně pravděpodobné, ale je asi dost velká šance, že mi bude přidělen jako oponent... v takovém případě by byl absolutní konec, 4. divize sice není pověstná pro rychlost a sílu v boji, za to však kapitáni mají daleko větší reiatsu, než obyčejní shinigami, takže všechny mé zkušenosti s mečem a bojeschopnost by byly irelevantní.. porazil by mě v moment, kdy by bitva začala. Více-méně jsem se teď snažil o to, abych nějakým způsobem zmizel z pohledu jak kapitána 4. divize, tak i Shimury v případě, že by mě měl poslat do ringu s kapitánem 4. divize. Měl jsem v úmyslu vyčkat si, až si kapitán 4. divize zabojuje s někým jiným a pak bych se znovu vrátil, ale pokud si mě Shimura všimne, bude moje snaha úplně k ničemu.

AizenSosuke

Počet příspěvků : 37
Datum registrace : 11. 02. 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Feb 22, 2016 6:39 pm

Ryu, Daisuke-> Shimura koukal na Daisukeho s pozvednutým obočím. Tohle fakt nečekal. Do toho Ryu začal někam mizet. Shimura se na něj ohlédl. "Kam mizíš?" zeptal se ho nechápavě. Pak se zase otočil na Daisukeho. "Řekl bych vám na to, že je to opravdu špatný nápad a že byste měl odejít nebo se maximálně dívat. " odpověděl mu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Feb 22, 2016 8:10 pm

Daisuke

Pokrčil rameny. No jó, no jó no jo...sázím stovku na tu holku... Sáhne do váčku a podá mu peníze.
Pak se postavil a sledoval zápas. Možná by opravdu nebylo dobré se postavit do souboje v aréně, když neměl se souboji moc zkušeností.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Mon Feb 22, 2016 8:50 pm

Ryu Suzuki

Naneštěstí, Shimura měl patrně ostré smysly a všiml si, že se snažím jít pryč. V tu chvíli jsem si myslel, že je po všem, ale stal se svým způsobem zázrak. Shimura zatrhl kapitánovi 4. divize účast v aréně. V hlavě jsem si říkal, že krize byla zažehnána. Myslel jsem si, že mám ještě předtím něco na práci, ale vypadá to že ne, hahahah... pousmál jsem se. Byla to naprostá a zcela zjevná lež, ale byl jsem v ten moment Shimurovi opravdu vděčný, že mě zachránil před možnou ostudou.

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 24, 2016 9:40 pm

Ryu, Daisuke-> Shimura si peníze od kapitána vzal a zapsal si to. Při sledování zápasu, bylo jasně vidět, že ta holka vyhraje a jen si se svým soupeřem hraje. 
"Jasně..." pronesl Shimura na Ryuovu odpověď...bylo na něm vidět, že mu tu odpověď nežral. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Wed Feb 24, 2016 11:14 pm

Ryu Suzuki

Když o tom tak přemýšlím, kdo vlastně bude mým oponentem? Doufám že to nebude nějaká vysoká pozice, proti které nemám šanci, jen kvůli tomu, že je tu málo lidí... Nejspíš bych měl nejprve zjistit tohle, pak opět přemýšlet nad útěkem... Mezitím, co jsem čekal na odpověď jsem sledoval, jak Tatsu ničí svého protivníka. Tahle žena.. byla by ideálním šermířským partnerem, o tom bezpochyby. Jak to tak zatím vypadá, z této divize by byla asi jediná...

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Feb 25, 2016 8:06 pm

Ryu-> Shimura pokrčil rameny. "Záleží, kdo se přihlásí." odvětil ti. Z toho ti mohlo dojít, že ti soupeře nevyberou, ale soupeř si vybere tebe.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Thu Feb 25, 2016 11:55 pm

Ryu Suzuki

Kdo se přihlásí, huh... Teď už mi přišlo příliš klišé se ukvapovat, takže už jsem si zachoval svůj klidný obvyklý postoj. Hmmm.. to je problematické, doufám že je tu pravidlo, které znemožňuje kapitánům a vice-kapitánům mrzačení nováčků? Mohlo to trochu vyznít jako sarkastická otázka, ale opravdu jsem se chtěl za každou cenu vyhnout soubojům s příliš silnými oponenty, v tomto případě spíš z jiné divize. Když se podívám na Tatsu, přál bych si, aby zrovna ona byla mým prvním oponentem... částečně bych s ní nerad bojoval, ale na druhou stranu, její bojový styl je úchvatný tak moc, že buď bych se s ní nejraději střetl, nebo bych s ní spolupracoval.

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 27, 2016 12:45 am

Ryu-> "V takovém případě si ty můžeš zvolit, jestli souhlasíš nebo ne." odpověděl ti. Soupeř Tatsu mezitím skončil na lopatkách s její katanou pod krkem. Byl konec. A v tom do jedenácté divize přišla další osoba s kapitánským haori a po jejím boku stála...vlčice. Vlka už jsi dlouho neviděl.

Kitsune
--->1.divize
Dorazila do jedenáctky, jak jí radila Koto. Dívala se po všech přítomných a hledala někoho, koho by vzala na tuhle veledůležitou misi. Tatsu si jí všimla jako první. "Hoshi-taichou, přišla jste si zatrénovat?" zeptala se jí modrovláska, načež Kitsune zavrtěla hlavou. "Ne, sháním někoho, kdo by se mnou vyrazil na misi." řekla a všechny si je prohlédla.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Sat Feb 27, 2016 12:38 pm

Ryu Suzuki

Oh, díky bohu.. dost se mi ulevilo. Krátce potom, co jsem to dořekl jsem si všiml jak Tatsu porazila svého protivníka. Hmmm.. vskutku úžasná výhra, tuším, že to spadá i pod definici perfektní výhry. Jsem si jistý, že tohle je ten nejcennější společník z téhle divize. Pak jsem si všiml toho, že do divize vstoupil další shinigami s reiatsu na úrovni kapitána. 2 kapitáni ve stejný den? Ahh, alespoň nemusím bojovat ani s jedním... Tahle shinigami se však dosti lišila od toho předchozího, narozdíl od doktůrka vypadala, že se soustřeďuje na boj. Všiml jsem si, že po boku té shinigami stála jakási vlčice, nebyl jsem si jistý, zda byla něčím speciální, ale nutilo mě to přemýšlet. V-Vlk? Vlčice? Ať je to co chce.. co je tohle za divný pocit? Neviděl jsem tohle zvíře neuvěřitelně dlouho, ale proč se cítím tak divně? Měl jsem s nimi co do činění v minulosti? Vůbec nevím... úplně jsem zapomněl, co jsem dělal když jsem přišel do tohohle světa. Pak jsem si všiml, že Tatsu se s onou shinigami zná, oslovila ji jako Hoshi-Taichou. Tím se potvrdilo to, že se jedná skutečně o kapitánku. Kapitánka neznámé divize hledala pomoc s misí, což mi neuniklo. Shimuro, řekl jsem, nakonec se asi přece jen našla práce, kterou musím ještě předtím udělat. Vrátím se pro svůj boj později. Po té, co jsem to dořekl, jsem pomalými kroky došel k nově příchozí kapitánce. Omlouvám se, že přicházím tak náhle. Mé jméno je Ryu Suzuki. Jsem sice pouhý nový rekrut, ale měl bych zájem pomoct vám s vaší misí... eeehm... Hoshi-Taichou? Vzhledem k podmínkám tohle bylo pravděpodobně přání smrti, ale možná tohle byl právě ten vhodný způsob, jak dokázat svou sílu, než abych někoho porazil v téhle arénce.

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Feb 27, 2016 7:12 pm

Daisuke

Vyhrál sázku. Sice to bylo na jistotu, ale kdo by si nerad vsadil na jistotu že. Ten vyděšeně vyhlížející chlapík stále probíral něco se sázkařem.
Pak dorazila Hoshi. Její slova se nedala přeslechnout. Bezdůvodné lámání nosů byla jedna věc, ale mise...to byla věc jiná.
Navíc když se ten vystrašeně vyhlížející jedinec přihlásil dobrovolně, cítil někde v hloubi srdce taky ukázat, že má koule.
Pomalu prošel davem a koukl na Hoshi.
Myslím, že bych se taky mohl přidat... Nahodil úsměv a čekal co kapitánka odpoví.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 27, 2016 10:54 pm

Kitsune

Kitsune sledovala všechny shromážděné a převážně ty, kteří se přihlásili. Bylo jich dost, ale jí stačil jeden. Už chtěla zvolit Tatsu, když vystoupil nějaký schopně vypadající muž. Vedle sebe uslyšela vrčící vlčici. Znělo to dost agresivně. Když se na ní podívala, měla naježený kožich a dokonce i jiskřila. Zvláštní. "Artemis..." houkla na ní a vlčice se trochu stáhla. Pak se Kitsune vrátila pohledem k tomu dobrovolníkovi. "Dobrá, beru tě. Hoshi Kitsune, kapitánka druhé divize." pronesla směrem k němu a představila se mu. Do toho se nabídl i kapitán čtyřky. "Vážím si vaší nabídky, ale přišla jsem si jen pro někoho z jedenáctky. Něco mi ale říká, že brzy budete mít také dost práce." odvětila na jeho slova, než se vrátila zase k Ryuovi. "Můžete vyrazit hned?" zeptala se ho ignorující tiché vrčení své společnice, jejíž oči mu něco připomínali. Jen nevěděl co.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Sun Feb 28, 2016 12:00 am

Ryu Suzuki

Napříč mým pochybám ona kapitánka přijala mou žádost. V tu chvíli jsem měl docela radost, neboť účastnit se mise hned první den se nestává tak úplně často. Hned na to se mi představila a zjistil jsem, že je kapitánkou 2. divize, což taky znamenalo, že byla velitelkou onmitsukido. Nebylo tedy divu, že vypadala daleko vražedněji než onen doktůrek. Těší mě, a těším se na spolupráci s vámi, Hoshi-Taichou Možná mě ale v tu chvíli víc děsila ta její vlčice. Vypadalo to, jako kdyby se mnou nějakým způsobem rezonovala. Vypadala dosti agresivně na to, že jsme se pravděpodobně potkali poprvé. Tohle se mi nelíbí... pravděpodobně jsem fakt měl co do činění s vlky v minulosti...  otázkou je však co. Na otázku kapitánky 2. divize jsem jednoduše kývl, že můžeme vyrazit. Krom bitvy v aréně 11. divize zatím nebylo co bych měl udělat. Shimuro, uvidíme se později. Nevím, kdy se vrátíme, ale svého vhodného soupeře jsem už našel. Jsem si jistý, že se máš na co podívat až se vrátíme.

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Feb 28, 2016 11:19 am

Daisuke

Trochu ho to rozesmutnilo, nebyl o něj zájem...
Ach tak...jistě...chápu...tak tedy přeji hodně štěstí...
Cítil se...uraženě, dotčeně...možná i trochu naštvaně.
Jeho, až do nedávna ukryté, mužné ego dostalo přímý kopanec, teda alespoň si tak připadal.
Strčil ruce do kapes a pomalu se vzdálil od těch dvou...od celé 11.divize. Cítil se nedoceněný...něco v něm...se tak cítilo. Chtěl mít teď trochu klidu, jen sám pro sebe. Chtěl si do něčeho kopnout...

----> Bar "Na poradě"
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Feb 28, 2016 1:28 pm

Kitsune

Kitsune se na Ryua pousmála. "Nápodobně." odvětila na to, že ho těší. Mezitím to vypadalo, že její odmítnutí Daisukeho ranilo a doktor pak následně odešel. Pak počkala na jeho odpověď, jestli už mohou vyrazit. Přikývl, takže mohli vyrazit. Kitsune na něj kývla. "Nejprve se stavíme ve čtyřce pro posledního člena tohohle týmu." oznámila Ryovi a vyrazila směr čtvrtá divize.

--->4.divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Sun Feb 28, 2016 2:47 pm

Ryu Suzuki

Čtvrtá divize? Dobrá tedy... Více-méně jsem do čtvrté divize jít nechtěl, protože čtvrtou divizi jsem jednoduše v lásce moc neměl, ale jestli se mělo jednat o misi, která trvá delší dobu, asi to nebyl úplně špatný nápad tam jít. Vyrazil jsem za kapitánkou druhé divize a šel s ní rovnou do kasáren čtvrté divize.

--->4.divize

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: