Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9. divize

+6
Eshen
Miss_Atlantis
Akkaku Naito
passionpower
Red
Nawaki
10 posters

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

9. divize - Stránka 4 Empty Re: 9. divize

Příspěvek pro Solas Sun Mar 22, 2015 10:31 pm

Hollow byli nebezpeční, silní a velicí....byli však celkem tupí. Ten ochromený nerozeznal moc klon od pravé Konan a začal se s ní nahánět...podařilo se mu odrazit kloní útok na záda, a nepříjemně mu poleptat ruku...ten druhý už takové štěstí neměl.
Pěstí se ohnal po motýlech a v tu samou chvíli mu hlavou prošla čepel.
Ten druhý jako by to vycítil, protože začal strašně řvát.
A ze zad mu narostla druhá hlava. Plivající led.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Mar 24, 2015 6:30 pm

Konan Ruyichi

Jak já, tak i můj klon jsme uskočili od hollowa trochu dál, abych si mohla promyslet další útok. Člověk nemá zbytečně spěchat. Avšak, když se hollow spojili do jednoho, tak jsem na něho koukala jako blázen. Byli dva a teď jsou jeden. přemítala jsem si v hlavě. Spíš jsem doufala, aby se už nerozpojili. Klon-Konan měla ošklivě popálenou jednu ruku, takže jí vůbec nemohlo používat. S hollow nebyla sranda.
Napadlo mě, že bych jim trochu mohla zamotat hlavu a třeba zasadit i smrtící ránu. Nechala jsem rozpustit zraněný klon a místo toho vytvořila dva nové a zdravé. Všechny tři Konan jsme začaly běhat pomocí shunpa do kolečka kolem hollowa. Když si jedná z nás byla jistá výhodou, tak vždy hollowa sekla (zranila) svou zanpakutou.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Mar 25, 2015 10:51 pm

Izanami

Prohlížela si svoje soupeře, a už by do nich začala tak nějak normálně sekat, když pochopila, že je to pravděpodobně jen banda nohsledů nějakého vyššího borce. Bylo na čase oprášit nějaké ty pořádné bojové znalosti..
.. teda, ne, že by si tréninkem poslední dobou kvůli Rukongai nebrala už tak dost času, ale..
.. každopádně, tohle byla zatraceně vážná situace. "Svaž, Akahotaru!" zvolala, a ještě než s řetězem začala švihat, rovnou zahulákala i: "Žhni, Akahotaru!" A tak tam mávala po těch nohsledech svým ohnivým řetězem. Ideálně, aby se k ní ani nedostali. Fuj, hollow.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Mar 27, 2015 4:15 pm

Dvojhlavý hollow...neměl dost hlav a tak ho tahle finta dost zmátla. Snažil se oběma hlavami zachytit všecky tři konan, ale dosáhl jen toho, že se pletl sám sobě do cesty. Párkrát zkusil konan poplivat, ale bylo jich moc a on byl dezorientovaný.
Netrvalo dlouho a hollow padl na koleno oslabený od sečných ran.

Izanami šlehala ohnivým řetězem. Bylo pochopitelné, že tím ani jeden do obličeje dostat nechtěl. Všichni se nažili uhýbat a tím se vlastně k Izanami ani nepřiblížili.
Děláte si ze mě srandu? Zabte ji už sakra!
První se i přes nebezpečí vrhl proti tobě...zbytek váhal.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Mar 27, 2015 10:14 pm

Konan Ruyichi

Jak hollow upadl na koleno, oba dva klony se zastavily a každý sekl po jedné hlavě, aby konečně hollowa odrovnaly. Já se zastavila o kus dál pro případ, že by se něco zvrtlo. I když jsem sledovala co se děje, měla jsem velké obavy, že toho hlavního hollowa neporazím jen tak. Obávala jsem se těch jeho lanek, které vše prošpikujou. Mohl velice snadno odrovnat všechny mé motýlky. Moje útoky na něj jistě nebudou stačit. přemýšlela jsem v duchu při tom všem.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Apr 02, 2015 11:57 pm

Dvojhollow byl mrtev. Nicméně...hlavní lanař tu nikde nebyl k cítění..zdálo se že opustil 9.divizi...bylo zde však ještě dost nepřátel a kdo ví...ten lanař se mohl kdykoli vrátit.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Apr 03, 2015 10:58 am

Konan Ruyichi

Rozpustila jsem své klony, abych zbytečně neplýtvala svou sílu. Vedle strachu z lankového hollow, jsem měla strach i o děti, ale na druhou stranu jsem zase věděla, že doma v sídle máme dost pevný a odolný bunkr. Chůva měla za úkol v případě nebezpečí okamžitě odvést děti do bunkru. Bylo to složité hledání, ale troufám si říct, že jsem vybrala vynikající chůvu a učitelku. Zamířila jsem tedy zpět do divize, abych jí vyčistila od těch dutých hlav.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Apr 05, 2015 7:37 pm

Zamířila jsi do divize a cestou jsi zlikvidovala více než tucet bezvýznamných hollow.
Pak jsi najednou stanula tváří v tvář obřím menosu grande, tenhle byl ale jiný...neměl masku a byl menší než normální menos.
Jeho obličej byl...tvůj....
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 15, 2015 3:46 pm

Status po timeskipu

Jo, obličej to byl její, pak se zatmělo a bylo o dva později. Divize dostala trochu po budovách, ale vcelku jí ještě držela statika, tudíž většina budov vyžadovala pouze generální úklid a kontrolu. Ale i v této divizi bylo značné množství mrtvých... a zároveň se stala jedna katastrofa. Byla zničená tiskárna, která tiskla Ban-kai!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Jan 10, 2016 10:57 pm

Tara Yamauchi

Zůstala stát před branami 9. divize a pozorně si prohlížela vstupní bránu. Cítila se tak nějak divně. Podobný pocit měla, když se objevila poprvé v Rukongai. Tentokrát však věděla, kam patří. Tentokrát se nebude muset potloukat městem a spát, kde jí to zrovna přijde vhod, ale bude mít střechu nad hlavou. Tentokrát nebude trávit večery sama, ale bude kolem sebe mít něco, čemu tady všichni říkají rodina. Přesto cítila strach. Ten pocit, ačkoliv ho znala, jí trochu děsil.
Pak si však vzpomněla na své bratry, za kterými se může vždy vrátit. Strach jí najednou přešel a Tara sebejistými kroky vyrazila přes nádvoří do hlavní budovy, kde se chtěla ohlásit. Snad tu někde najde někoho, kdo by jí mohl poradit, kam má jít.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 12, 2016 5:33 pm

Tara -> Ani jsi se pořádně nerozkoukala, když k tobě přiběhl někdo, kdo vypadal jako poslíček. "Členka 9. divize?" zeptal se okamžitě a ani by čekal na odpověď, tak ti podal nějakou zprávu. Pak zmizel. Na papíře stálo, že 9. divize má poslat pomoc ke své zástupkyni, která byla kdesi v Rukongaii. A kolem tebe zrovna nikdo nebyl... nemilé. Souřadnice jsou v té zprávě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Jan 12, 2016 11:41 pm

Tara Yamauchi

Konečně se tu objevil někdo, kdo by jí mohl pomoci. "Ano.. jsem z deváté divize. Právě jsem... počkejte... ale já... hm..." Zůstala stát se zprávou v ruce a tiše zanadávala. Tohle jí scházelo. Kromě toho, že bude muset najít někoho, u koho se může ohlásit, musí najít ještě někoho, komu může předat tu zprávu. Rozhlédla se a chvíli přemýšlela, kterým směrem se vydat. Aniž by četla zprávu, kterou jí poslíček předal, se vydala levou chodbou a doufala, že brzy někoho najde.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 15, 2016 4:47 pm

Tara -> Ach ta karma, zatím jsi nikoho nenašla.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jan 20, 2016 2:12 pm

Tara Yamauchi

Dál procházela chodbami kasáren 9. divize, ale osud jí nepřál. Nikde ani noha. Skoro to vypadalo, jako by se jí všichni vyhýbali. Možná to bylo kvůli té zprávě, kterou držela v ruce. Zastavila se a pohlédla na něj. "Pomoc pro zástupkyni 9. divize?" "To je hrozné. Ani své vlastní zástupkyni nechtějí pomoct... člověk aby tu všechno dělal sám!" Zanadávala tiše. Přesto slyšela, jak se její hlas odráží v prázdných chodbách divize. Své věci si odložila na velmi tajné místo, které určitě nikdo nenajde, dokud se nevrátí, a vydala se směrem do Rukongai, odkud před chvílí přišla.

----> Rukongai
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Feb 16, 2016 7:45 pm

Chieko
---> Klidnější část Rukongaie

Chieko se po zprávě od pekelného motýla, urychleně vrátila do své divize, kde to všechno vypadalo naprosto obyčejně. Úplně stejně, jako když odcházela. Nic, co by naznačovalo, že se něco stalo. Chieko to nějak neuměla pochopit. Co se dělo, že se musela vrátit a proč to vypadalo, že se nic neděje. Divné. No a tak si šla do své kanceláře uvařit šálek čaje.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Feb 23, 2016 11:54 pm

Chieko -> Jo, kancelář. Ta byla zavalená spoustou nových fotek. Bylo jich víc jak kdykoliv jindy. A co víc, v jedné hromadě seděl zavalený nějaký pihatý klučina s foťákem na krku. Asi netušil, že se fotky mají dodávat úplně někam jinam.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 24, 2016 12:04 pm

Chieko 

Chieko došla do kanceláře a nevěřila vlastním očím. Takových fotek. Ale, co tady dělaly? Fotky patřily někam jinam. Do toho tam seděl nějaký pihatý klučina s foťákem...to on určitě přinesl ty fotky. "Hee?" vypadlo z ní. "Ehm...co tady dělají všechny ty fotografie?" zeptala se toho klučiny.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Feb 24, 2016 12:07 pm

Chieko -> Jakmile jsi vlezla dovnitř, klučina vyskočil na nohy, zasalutoval a pak si tě k tomu všemu i vyfotil. "To-to jso-jsou fo-fotky!" vykoktal po chvilce. "To-to jse-jsem nafo-til pro vás! Aby-ste vidě-viděla, jak js-em do-dobrej!" Jo, moc mu rozumět nešlo. "Po-podíváte se?"
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 24, 2016 12:16 pm

Chieko

Reakce klučiny jí dosti překvapila...i když by tedy neměla, přeci jen byla zástupkyně většina lidí jí salutovala. Tím vyfocením jí na okamžik oslepil, ale po pár zamrkání to bylo dobré. Pak začal klučina koktat. Chieko se na něj usmála, přikývla a vzala do rukou pár fotek, aby si je prohlédla, jak jsou dobré. Jeho slovům rozuměla dobře, přeci jen sama dost dlouhou dobu koktala a dokonce občas i teď.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Feb 24, 2016 12:25 pm

Chieko -> Fotky to byly docela umělecké. Právě ses dívala na koblihu na zemi, ve vaší jídelně. Trochu špatná kompozice, ale to by šlo vyladit. Další jsi byla ty, asi někdy po ránu, byla jsi kompletně rozcuchaná. Další byla skupina shinigami ze 2. divize, kterým se na fotky nevešly hlavy. Docela smutné. Pak tam byla fotka nějakého osamělého chlápka, který vypadal dost rozmazaně a celý maskovaně. A pak fotka z dívčích sprch, ta byla kupodivu dobře ostrá.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 24, 2016 12:30 pm

Chieko

Koukala na ty fotky dost....no něco takového nečekala. Ten kluk fotil samé blbosti a ještě dost špatně...teda kromě té poslední fotky. Na tu právě koukal i Kuro. "Ten kluk má celkem talent..." zamručel si. "Kuro!" vyjekla Chieko. Podívala se na klučinu. Co s ním měla dělat....měli tu mnohem lepší fotografy...A ona toho klučinu nechtěla vyhazovat...bylo jí ho líto a neuměla být zlá. A pak jí něco napadlo. Začala se přehrabovat na stole a hledat seznam člen divize a co má kdo za pozici. Hledala nějakého zkušeného fotografa.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Feb 24, 2016 12:39 pm

Chieko -> No, procházela jsi ty fotografy. Hlavou ti procházelo něco jako - ožrala, věčně v tahu, ten nemluví, věčně ve sprchách, věčně u mužů, tahle je taky ožrala, tenhle by ušel, tenhle je v pohodě, ale je v terénu a tak dál a tak dál.
Klučina se mezitím odhodlal promluvit: "Ta-tak c-co ří-káte?"
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 24, 2016 12:48 pm

Chieko

Chieko procházela ty fotografy a nikdo jí nepřišel dost dobrý...až na jednoho, ale ten byl v terénu.  Prostě nikoho nenašla. Povzdychla si. Klučinu už asi nebavilo čekat a ptal se, co říká na ty fotky. Zamyslela se nad tím, kdy by se měl ten shinigami z terénu vrátit. Měl by se vrátit zítra nejpozději pozítří. Do té doby ho bude muset nějak zaměstnat. "Mám...mám pro tebe úkol..." řekla.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Feb 24, 2016 12:56 pm

Chieko -> Klučina zasalutoval. "Co-co-ko-liv, madam!" vykřikl koktavě a hrdě. Jen mu furt chyběl ten názor na fotky.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 24, 2016 1:28 pm

Chieko

Zamyslela se. Přešla ke skříni a vytáhla několik krabic. "Srovnej do nich ty fotky. A roztřiď je...sem věci, sem muži, sem ženy, sem zvířata." zadala mu úkol. To ho snad na chvíli zaměstná. "Pozítří ti domluvím zkušeného fotografa, aby tě zaučil." dodala k tomu a usmála se na něj.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down