Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+5
Yuki-onna
Mina
Amaru
Eshen
Akkaku Naito
9 posters

Strana 9 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

3. divize - Stránka 9 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Amaru Sun Apr 05, 2015 11:03 am

Amaru

Skončil sem s léčením taicho. To je v pohodě. Aspoň sem trochu pomohl řekl sem jí. Kéž by to mohlo aspoň jednou bejt tak snadný. Země se zatřásla a z nebe se ukázala nějaká škaredá tlama. Sebral jsem zbytek energie a řekl formuli. Hadō #91. Senjū Kōten Taihō řekl jsem a poslal útok na obřího hollow
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Apr 05, 2015 8:49 pm

Aka vyskočila do útoku. Její meč se zebleskl těsně předtím, než projel hlavou toho hollow. Přesto ta rána nestačila na to, aby ho zničila. Do toho udeřilo Amarovo kido. Obrovský výbuch pohltil celého hollow. Výbuch odhodil Aku a nehezky jí sežehl. Tlaková vlna poškodila budovu divize, Amara flákla proti zdi... mnoho dalších shinigami to odhodilo někam pryč... na nebi nezůstala ani stopa...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Apr 09, 2015 6:23 pm

Akashiya Masamune

Horká hlava udělá svoje. Občas zapříčiní i hodně ošklivé zranění. Stihla jsem před obličej zkřížit ruce na kterých stále byly čepele shikaie, takže největší popálení schytaly ruce, břicho a nohy. Sakra, to byl ale blbý nápad. honilo se mi hlavou, když jsem odletěla po zásahu tlakové vlny. A letěla jsem dlouho a dalekooooo....

---> 11. divize.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Apr 09, 2015 6:39 pm

Yasuo Tachibana

Všechno se seběhlo tak strašně rychle, že jsem ani nestačil za reagovat. Po tom obrovském výbuchu jsem shunpnul nějak kousek dál. Jsem rád, že už je po všem.. pomyslím si s upřímnou radostí. Rozhlédnu se po divizi abych zjistil jak jsou na tom ostatní a zda-li i ostatní Shinigami dobojovali. Aco teď? ptám se sám sebe. Ale po chvilce přestanu dumat a projdu divizí, jestli někde není třeba pomocné ruky.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Apr 12, 2015 11:25 pm

Izumi Akira

Akira začala rychle organizovat vše kolem. Poslala shinigami prohledat divizi, také vyslala nějaké hlídky... aktivovala opět bariéru kolem celé divize a teprve poté sebrala zraněného zástupce kapitána a vydala se s ním do 4. divize.

-> Yasuo
Všude kolem bylo potřeba pomocné ruky. Mnoho shinigami bylo zraněno, mnoho zemřelo. Celá budova byla poničena, ale hollow už poblíž nebyly... zdálo se, že boje o 3. divizi jsou u konce...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Apr 13, 2015 8:40 pm

Yasuo Tachibana

Snad už je po všem. pomyslel jsem si abych se trochu uklidnil. Všude kolem bylo pomoci. Vydal jsem tedy k nějaké skupině shinigami, abych se poptal co dál. Jestli oštřovat zraněné, nebo je přánést do 4. divize, či opravovat budovy. "Jinak jste všichni v pořádku? Výbuch způsobil hodně nepříjemností." zeptám se když dojdu k nějaké skupince.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Apr 15, 2015 8:52 am

"Jo... myslím, že jsem celkem v pořádku... vzhledem k okolnostem. Ale všude kolem se ještě bojuje. Kapitánka někam zmizela, zástupce je zraněn, takže nikdo neví co se děje pořádně. Ale chystáme se s chlapama vyrazit do 4. divize. Pomoct doktorům..." odpověděl ti shinigami. Kolem se jich shromáždil asi tucet.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Wed Apr 15, 2015 10:36 pm

Yasuo Tachibana

Pohlédnu na toho shinigami. "Neměli bychom vzít ještě pár dalších, kdo ještě mohou bojovat a jít pomoci do jiných divizí?" zeptám se ho. "Nezraněni se mohou rozdělit, vzít ostatní do 4, divize a zbytek může jít pomoci ostatním." dovětím. Pozoroval jsem shinigami velice pozorně, zda-li bude s mým návrhem souhlasit. Přišlo mi to fér, když se dobojovalo tady, tak by bylo od nás hezké, abychom pomohli tam, kde je potřeba.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 20, 2015 11:31 pm

Shinigami se na tebe podíval. "Nemáme moc lidí k dispozici... je tu dost zraněných. Dvě hlídky už odešli zkontrolovat Rukongai." řekl. "Další 2 hlídají akademii... prostě nemáme moc lidí na pomoc ostatním... " dodal. "Ale pokud chcete, můžete zkusit sebrat pár dobrovolníků a jít pomoct jinam..." řekl ještě.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Apr 23, 2015 8:42 pm

Yasuo Tachibana

"Hm. Dobrá." rozhlédnu se znovu po okolí. Projdu zase pár skupinek shinigami s otázkou udali je někdo ještě schopen boje a jestli jsou ochotni jíti pomoci do jiných divizí. Pokud se sežene pár jak řekl onen shinigami dobrovolníků vydám se s nimi do nějaké divize. Pokud možno tam, kde je to nejvíc potřeba. Vím, že to takhle nepoznám, ale místo, kde je nejvíc hollow. Vyskočím na střechu nějaké budovy, abych lépe viděl, odtud se pokusím znovu zhodnotit situaci a podle toho se rozhodnu vydat nějakým směrem.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Apr 24, 2015 9:45 am

Podařilo se ti sehnat asi tucet shinigami, kteří byli ochotní ti pomoci. Třetí divize už byla poměrně vylidněná. Většina pomáhala s přepravou zraněných, zbytek šel zajistit 4. divizi. Informace které jsi dostal naznačovaly, že 12. divize na tom není úplně nejlépe...
-> 12. divize
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri May 15, 2015 2:22 pm

Stav po timeskipu

3. divize neutrpěla velké ztráty na životech. Finální výbuch ale poškodil část divize a vyrazil téměř všechna okna v celé budově. Některá již byla vyměněna, jiná jsou zakryta prozatím jen kusem plachty. Kapitánka je zatím stále ve 4. divizi, kde se léčí ze zranění...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Fri May 15, 2015 10:08 pm

Yasuo Tachibana

I já jsem se zotavil z bitvy. Po dvou dnech jsem zase zašel podívat se do kasáren své divize. Projdu všechno jí celou a sleduji co se okolo děje. Pak se zastavím u nějakých shinigami "Kapitánka se lečí, jak je na tom podkapitán a důstojníci? Jsou již všichni alesponň natolik v pořádku, aby mohlo být podporů divize a mohli ji vést?" zeptal jsem se. Divize bez velení respektive bez kapitána, by mohla ztratit morálku. Přemýtal jsem letmo.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Aug 05, 2015 11:26 am

Akashiya Masamune
Měla jsem na sobě ještě pár obvazů, ale naštěstí už mě pustili z nemocnice. Víc dní bych tam stejnak nevydržela, zvlášť když mě ve snu strašili ty kopy papírů, které bude potřeba vyřešit. Navíc jsem zjistili, že díky tomu, jak prdím na tréninky, tak jsem dost zeslábla. Měla bych zase začít cvičit. říkala jsem si v duchu a dál procházela chodbami kasáren 3. divize.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Sep 02, 2015 12:31 am

Aka->Jak jsi tak procházela chodbami divize, nic moc se tam nedělo. Občas jen někdo prošel kolem, uklonil se ti, pozdravil a šel dál svou cestou. Tedy, až na jednu osobu. Ta osoba vypadalo jako plus mínus desetiletý klučina a....zakopl. To by nebylo nic tak hrozného, kdyby nenesl opravdu veliký stoh dokumentů a všechno se to nerozsypalo po celé chodbě. Klučina si také dost namlel tlamu, až mu dokonce začala téct z nosu krev. Tvářil se, že se asi za chvilku rozbrečí a roztřesenýma rukama se snažil tu hromadu papírů sesbírat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Feb 16, 2016 10:23 pm

Wilhelm Gure

---> Klidnější část Rukongaie

Vrátil jsem se do divize s nadějí, že se nepokazilo nic dalšího. Hlavně ať to není další útok na Soul Society. blesklo mi hlavou. Stačilo mi, když mi minule armáda hollow málem ustřelila hlavu a já ještě ztratil jako bonus Razakiho příbuzného a... Prostě budu doufat, že o nic nejde. blesklo mi hlavou, zatímco jsem s úsměvem seděl na jednom z nádvoří mé divize. Díky Akiřině péči o divizi vypadala skoro jako park a celkově to bylo příjemné místo...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Wed Feb 17, 2016 11:46 am

Yasuo Tachibana

---> Klidnější část Rukongaie

Yasuo v divizi nebyl od útoku hollow. Byl rád zpět, dlouho neslyšel o kapitánce a ani od jejím podkapitánovi, doufal, že jsou v pořádku. Jeho prvotním cílem bylo zjistit, co se děje. Když procházel divizí, potkal Wilhelma, člena jeho divize a osobu, která s ním byla na mísi. Yasuo se k němu otočil "Nevíte co se děje, Wilhelm-san?" zeptal se.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Feb 17, 2016 12:42 pm

Wilhelm Gure

Došel ke mně Yasuo. Jen jsem se na něj usmál a pokrčil rameny. Mohlo se dít cokoliv, a já nechtěl předbíhat. Zatím to nejspíše neví nikdo krom Izumi-sotaicho. Možná to ví dokonce jen Centrála. pak jsem se znovu opřel a čekal. Bohužel mi bylo jasné, že dříve než co jiného, tak se nejspíš opět ozve kolega z divize. Ale nevadilo mi to. Alespoň jsem se při čekání nenudil.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Feb 18, 2016 8:50 am

Yasuo Tachibana

Bylo mu tak nějak jasné, že ani Wilhelm nebude úplně všechno. "Nebyl jsem tu od útoku hollow, je smutné vracet se do divize pouze za takových podmínek." přiznal Yasuo trochu zachmuřeně. V divizi byl, zdálo se, zatím klid. Proto bez dalších zbytečných slov stál a vyčkával na další dění.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Feb 18, 2016 9:41 am

Wilhelm Gure

Podíval jsem se na Yasua a pokrčil rameny: Byly zase týdny i měsíce, kdy lidi pořádně nevytáhli z divize paty. Je nyní prostě spousta problémů k řešení a asi buď rád, že se nenudíš. Na druhou stranu doufej, že nejsou VELKÉ problémy. po tomto prohlášení jsem začal naciťovat reiatsu v kasárnách, abych zjistil, jestli najdu reiatsu ještě někoho známého. Ale v blízkosti nikdo nebyl a to přišlo smutné zase mně...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Feb 18, 2016 10:43 am

Yasuo Tachibana

Musel s Wilhelmem souhlasit. Pro někoho jak je Yasuo bylo asi zábavnější a i bezpečnější, když plnil úkoly a mise ne nějak náročné, přeci byl zde pořád napůl nováčkem. Měl za sebou pouze jeden útok hollow a následnou výpomoc v 12. divizi. Úpřímně, Yasuo věděl, že nejsilnější bytosti v Seireitei, jsou opravdu mocné, také si byl vědom toho, že velké problémy by to mohly bytí problémy i pro ně. Nebál se, jen si takové věci neuměl představit.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Feb 18, 2016 12:46 pm

Wilhelm Gure

Yasuo se neozýval. Tak jsem přivřel oči a čekal. A to se mi začal mlžit zrak a... Nesmíš usnout ty blbe! okřikl jsem se v duchu. Potřebuji něco k jídlu. poznamenal jsem k Yasuovi a pak ještě dodal: Pojď se mnou, prosím. Nerad jím sám. pak jsem se vydal do jídelny 3. divize. Ať jsem chtěl nebo ne, tak jsem musel uznat, že lepší jídlo, než jaké měla má divize díky klanu Izumi, jsem nikdy ani v tomto ani v předešlém životě neměl.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sat Feb 20, 2016 12:10 pm

Yasuo Tachibana

Yasuo byl zamýšlený. Zajímalo ho, co se asi bude dál dít. Z jeho myšlenek ho vyvedl Wilhelmův hlas. Chvilku trochu ndlechápavě postával, pak si uvědomil položenou otázku a odpověděl Wilhelmovi "Ah, jistě. Také mám hlad." poznamenal a vydal se za Wilhelmem. Znovu se zamýšlel. Chvíli byl pouze ve svých myšlenkách a pak se podruhé obrátil na svého společníka "Nevíte co je dnes k jídlu, Wilhelm-san? " Yasuo začal konverzaci. Tušil, že ticho by nevadilo ani jednomu z nich, na druhou stranu přišlo mu poněkud neslušné jen tak jít i přes to, že mu osobně by to nevadilo.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Feb 21, 2016 5:34 pm

Wilhelm Gure

Pokrčil jsem rameny a nadhodil: To je zvláštní otázka. Obvykle je jídel na výběr dost. Koneckonců má třetí divize nejlepší kuchaře... tedy až po jedničce samozřejmě. dodal jsem poněkud neochotně. Pak jsem ještě dodal: Ale včera bylo slané menu, takže dnes očekávám sladké dango knedlíčky, či jiný sladký pokrm.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Feb 22, 2016 9:43 am

Yasuo Tachibana

Yasuo byl potěšen tím, že Wilhelmovi téma jídla nevadilo. "Sladké by bylo vhod." souhlasil. Pak pokračoval do jídelny beze slov. Nabral si jídlo a usadil se, tam, kde bylo místo. S jedením počkal na svého společníka, když usedl i on, popřál mu dobrou chuť a pustil se do jídla.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

- Similar topics