Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+5
Yuki-onna
Mina
Amaru
Eshen
Akkaku Naito
9 posters

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

3. divize - Stránka 7 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Nawaki Tue Mar 17, 2015 12:22 pm

-> Aka
Hollow se nehýbal. Zůstal ležet na zemi... nicméně pak sebou cukl... a z jeho zranění začaly vylézat drobní černí pavouci. Byly jich stovky. Do toho jsi ucítila mravenčení a všimla sis, že tvé krvavé ruce jsou docela pokryty těmi samými drobnými pavouky...

-> Minami
Doběhla jsi s několika dalšími před budovu divize. Právě včas, abys viděla jak bariéra kolem divize pukla a desítky, pokud ne stovky hollow se vrhly do útoku. Ucítila jsi mnoho reiatu, jak shinigami kolem začaly vrhat na hollow své útoky...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Mar 17, 2015 1:32 pm

Akashiya Masamune

Ten hollow mohl vstát a nečekaně zaútočit, nebo mohl ovládat svou nechutnou zelenou krev, nebo mohl prostě umřít, ale né, to by nebyla sranda. Takže z něho začali lézt hnusní černí pavouci. Vypravěč chce Aku opravdu zabít Very Happy.
Jak Aka uviděla první pavouky, zastavilo se jí leknutím srdce. Vytřeštila oči a začala rychle couvat před tím černým kobercem. Nemohla ani na nic myslet. Prostě vidí pavouka a je konec. Nějaká prasklá bariera jí teď vůbec nezajímala. Samozřejmě srdce jí pak bušit začalo. Bušilo jak o závod a nechtělo se zklidnit. Aka by nejraději ani nevěděla, co způsobuje to mravenčení, ale podívala se. Chyba. Srdce jí začalo bušit ještě víc, pokud je to vůbec možné. Shikai jí zmizel z rukou, bohužel však nebyl čas držet zanpakutou hrdinsky v ruce, takže chudinka upadla na zem. Aka se okamžitě začala ošívat a smetat ty strašlivé pavouky ze sebe na zem. Pud sebezáchovy dokonce dokázal to, že se dostala do vzduchu. Prostě pár metrů nad zemí, kde se udržela. Stále se ošívala a shazovala ze sebe ty pavouky. Ruce, vlasy, oblečení, ze všechno se snažila vymést ty pavouky.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue Mar 17, 2015 3:26 pm

Amaru

Očima jsem jí hledal ale Nee-chan už v jídelně nebyla. Cejtil jsem její reiatsu z venku. Snad byla v pořádku! Otočil sem se na patě a fofrem utíkal ven. Čekala nás pořádná bitva a já se chtěl ujistit že nee-chan se nic nestane. A že ztráty budou co nejmeněí. Naštěstí tam byla i taicho a ta to měla určitě pevně v rukou
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue Mar 17, 2015 5:40 pm

3. divize - Stránka 7 2pocbps

Zastavila sa na dvore divízie hneď pred budovou a zadívala sa okolo seba na to dianie. Vytiahla zanpakuto a pozrela sa naň. Šermiarske schopnosti ju nikdy nezradili, keďže na boj je to jediné na čo sa mohla spoľahnúť. Jej najlepšie schopnosti sú liečenie a samotný shikai je čisto len na podporu ostatných. Avšak divízia bola obrovská plocha, ktorú by jej shikai zrejme nepokryl. Za pokus to stálo, najlepšie by bolo keby hlavne jej shikai zasiahol Aku a Amara. Inu, nič iné jej neostávalo, bola dostatočne vzadu, v najhoršom prípade by ju snáď niekto prerušil, ale keď im takto pomôže, tak by sa k nej teoreticky nikto nemal dostať.
"Hraj, Miku!" zvolala a jej zanpakuto sa rozsvietilo jasnou tyrkysovou farbou a zmenilo na violu. Pozrela sa na bojujúcich pred sebou. Keď už inak nie, tak aspoň takto sa im pokúsi zjednodušiť boj. Položila si violu na rameno a začala hrať rytmickú rýchlu pesničku, pri ktorej sa pod ňou objavil kruh. Ostatným to zvýšilo schopnosti, ich shikai, kapitánke prípadne bankai. Pri tejto skvelej schopnosti však bolo nevýhodou to, že nevníma okolo, takže by musel do nej niekto drcnúť alebo dobre hlasno na ňu zakričať. No, malo by to pomôcť.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Mar 17, 2015 8:05 pm

-> Minami
Kolem Minami se najednou všem dařilo lépe a hollow začali dostávat na frak. Kolem ní proběhla Akira, který mečem překrojila obřího hollow co se blížil k Mině...

-> Amaru
Amaru doběhl před divizi, jen aby uviděl kapitánku, jak zmateně létá ve vzduchu a snaží se ze sebe cosi setřást, ale neviděl jsi co. Kousek od ní stál nějaký hollow, který se jen usmíval a ukazoval na kapitánku rukou... byl zraněný...

-> Aka
Nedařilo se ti pavouky dostat dolů, bylo jich stále víc a víc a přišlo ti, že možná byli i větší... kolem tebe létali hollow a útočili na všechny shinigami které spatřili.. tebe si ale moc nevšímali...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed Mar 18, 2015 2:51 pm

Amaru

No asi sem se spletl. Kapitánka to pevně v rukou neměla. Vypadala divně a ten hollow tomu asi moc nepomáhal. Že by nějaká iluze? Heeej! Pitomče chytej! Hadō #90. Kurohitsugi odpálil sem kido na hollowa. Než zmizelo tak sem ještě natáh ruku na něj. Hadō #31. Shakkahō... jo a Hadō #31. Shakkahō. A ještě Hadō #31. Shakkahō vystřelil sem ještě. Jo a Hadō #31. Shakkahō
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Mar 18, 2015 4:56 pm

Akashiya Masamune

Chudinka Aka nevěděla, že je to jen iluze, a tak pořád bojovala s pavouky. Bohužel ani nevnímala hollow okolo sebe. Kdyby aspoň ty pavouci mizely, ale oni snad rostly. To se nedalo zvládnout. Aka začala vzdávat svůj boj s pavouky, zatnula pěsti, ruce měla ve výšce pasu. Zrak obrátila k obloze a snažila se myslet na něco jiného. Dokonce si všimla, že bariéra praskla a že hollow proudí dovnitř. Jestli neochráním divizi, tak mě Razaki zabije. byla po dlouhé době myšlenka, která se netýkala pavouků.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Wed Mar 18, 2015 7:19 pm

Minami neprestávala hrať a pokračovala v hraní nevnímajúc okolie. Pesnička ešte neustávala. Hrala a sústredila sa na nič okolo nej. Ani si nevšimla alebo dokonca ani nevycítila, že sa k nej blížil hollow. To bola nevýhoda tejto (nápo)mocnej schopnosti. Buď by ju rozsekol alebo by, v tom najlepšom prípade, na ňu niekto zavolal, upozornil ju, aby to mohla prerušiť. No, zatiaľ to vyzeralo dobre.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Mar 18, 2015 10:28 pm

-> Amaru
Hollow se otočil na tebe. Zřejmě chtěl něco říct nebo udělat, ale nestihl to. Černé kido pohltilo a ve chvíli kdy ho konečně uvolnilo, tak do něj narazila tvá další kida. Hollow padl na zem, chyběla mu ruka, část nohy a zelená krev z něj crčela proudem...

-> Aka
Pavouci náhle začali mizet. Nezmizeli zcela, ale mravenčení ustalo a pavouci začali být více průhlední. Už jsi je necítila, ale stále jsi je viděla...

-> Minami
Nějaký mladý shinigami ze třetí divize se postavil k tobě, aby tě chránil. Kolem tebe zuřil poměrně ostrý boj. Stále něco vybuchovalo, vzduchem létala kida, cera, končetiny, byl to chao...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Mar 19, 2015 4:05 pm

Akashiya Masamune

Tohle byl požehnaný okamžik, i když nebyl úplně dokonalý. Aka už necítila to cupitání těch potvůrek po své kůži. Když se podívala na sebe, tak tam sice byly, ale byly jinačí. Průhlednější a bylo jich míň. Ace konečně začal mozek zase normálně fungovat. "Ten parchant! Musel se mi dostat do hlavy, a pak vytvořit tohle. A já jsem mu na to skočila jako moucha na med." nadávala si v duchu. Začala se rozhlížet okolo sebe a zjišťovat, co se vůbec pod jejíma nohama děje. Určitě zahlédla krutý boj. Také viděla Minami, jak hraje a snaží se pomoc. Pak zahlédla i svou zanpakutou chudinku ležet na zemi a také Amara. Samozřejmě pořád viděla i ty pavouky, takže jí běhal mráz po zádech, ale rozhodla se postavit ve své mysli pevnou zeď.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Mar 19, 2015 4:49 pm

Amaru

Přiběh sem rychle ke kapitánce. Ste v pořádku? zeptal sem se jí. Nevypadala úplně nejlíp. Máme tu pěknou polízanici. Jaký máte rozkazy? zeptal sem se. Shinigami ze třetí asi čekali na nějaký rozkazy. Nee-chan byla zatím v pohodě a za to sem byl moc vděčnej. Snad to tak i zůstane
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Mar 19, 2015 5:20 pm

Pesnička začala doznievať a tým pomaly jej schopnosť ustupovala od všetkých, čo boli v jej dosahu. Nakoniec prestala úplne hrať a otvorila oči. Konečne vnímala ten chaos a boj okolo seba. Prižmúrila oči a snažila sa premerať koľko zranení na ich strane bolo okolo, aby vedela, či má pokračovať v druhou schopnosťou alebo nie. Zatiaľ však ustúpila o pár krokov a vydychovala unavene. Predsa len, jej schopnosti sú ako silné tak aj vyčerpávajúce.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Mar 19, 2015 5:52 pm

Akashiya Masamune

Ano, trochu bílou barvu měla, ale zas tak hrozně nevypadala. Dostala se z oblohy dolu a sebrala svou zanpakutou ze země. To už u ní stál Amaru. "Jo, jsem v pohodě. Díky Amaru." odpověděla na první otázku. Dodávat na svou obranu něco ve smyslu, že mě hollow dostal iluzí nemělo smysl. Mohla jsem si za to sama a to mě štvalo. Rozhlédla jsem se po bojišti. "Rozkazy jsou jasné. Hollow nesmí zvítězit. Dostaň se k Minami a pomoz jí dostat zraněné členy pryč z bojiště." zněl rozkaz. "Jo a Amaru, cestou rozsekej pár hollow." řekla ještě pro doplnění s úsměvem a mrknutím oka. Pak znovu aktivovala svůj shikai, zároveň pracovala na zdi ve své mysli.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Mar 19, 2015 6:20 pm

Ozvalo se zakuckání a hollow, který už vypadal jako mrtvý se zase zvedl. Jeho zranění se začala zacelovat. Aka opět začínala cítit pavouky, kteří byli opět černí a nepříjemní. "Tohle bolelo ty smrade..." řekl směrem k Amarovi. "Zatímco je kapitánka... zaměstnaná, tak si to spolu vyříkáme..." řekl. Spojil ruce a vystřelil mohutné a široké cero, které se řítilo na vás oba...

-> Minami
Kolem zuřila stále bitva. Zraněných bylo mnoho... viděla jsi shinigami, kteří se nehýbali vůbec... někteří byli zranění. Všude kolem se neustále bojovalo. Ten mladý shinigami co tě chránil bojoval s velkým hollow, který vypadal jako dýně, jen několik málo kroků od tebe
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Mar 19, 2015 6:54 pm

Hryzla sa do perny, keď videla tú spúšť. Zanpakuto sa jej zmenilo do pôvodnej podoby. Schovala si ho znova za opasok a rozbehla sa po bojisku. Ako sa jej darilo, tak brala ranených a ťahala ich k divízii, kde sa ešte hollow nedostali. Snažila sa šikovne uhýbať hocičomu, čo by ju ohrozovalo. Pre ňu teraz boli hlavní zranení. Niektorých vyliečila z časti rovno na mieste, ak boli vážne zranení, inak ich presúvala k budove, aby pre hollow neboli ľahká korisť.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sun Mar 22, 2015 11:45 am

Amaru

Moje rozkazy byli jít pryč ale nemoh sem tu nechat taicho když si hráli s jejíma myšlenkama. Hadō #88. Hiryū Gekizoku Shinten Raihō řek sem potom co sem rychel vyslovil formuly k vyvolání. jste si jistá že ho zvládnete sama? zeptral sem se.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Mar 22, 2015 2:31 pm

Yasuo Tachibana

Seděl jsem kousek od budovy 3. divize utopen v myšlenkách, když mě z ničeho nic přerušil náhlý křik způsobený velkým zábleskem na nebi. Hollow.. pomyslel jsem si. Možná bych měl vstát a pomoct v boji proti nim.. Proto jsem vstal a začal hledat někoho ke komu bych se mohl připojit v boji protim těm protivným Hollow.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Mar 22, 2015 3:47 pm

Akashiya Masamune

Opět začala chytat bílou barvu ve tváři a nohy odmítaly poslušnost. "Ne, to nedám." přiznala Aka a na sucho polkla. "D-dobře jiný plán." mluvit jí také dělalo potíže, ale snažila se to vyřešit co nejdříve, než ten propadený hollow zase zaútočí. "Nezvládnu s ním bojovat. Musíš ho dostat ty." řekla Aka co nejjednodušeji. Naprosto Amarovi věřila, stejnak byl Amaru silnější než ona. Aka doufala, že když se dostane co nejdále on hollowa, tak jeho iluze ustanou a ona zase může pomoc své divizi.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Mar 22, 2015 4:36 pm

-> Aka, Amaru
Amarovo kido se srazilo s cerem. Následovala obrovská exploze, která pohltila velké množství hollow, co zrovna přilétali. Několik shinigami to odhodilo stranou také. Poté, co se kouř rozplynul, tak to vypadalo, že hollow utrpěl další šílená zranění... "Gah... to si děláte srandu?" řekl. "Fajn..." řekl. Najednou mu ze zad vyrazila křídla, objevil se také ocas... a na rukou měl náhle obrovské drápy. "Za tohle zaplatíte!" řekl. Neuvěřitelně rychle se vrhl přímo mezi vás a zaútočil nejen drápy, ale také ostrou hranou svých křídel...

-> Minami
Minami se podařilo ošetřit pár zraněných a společně s několika dalšími se jim dařilo evakuovat vážněji zraněné blíže k budově. Všechno šlo hezky, dokud se na ní nevrhl hollow, co vypadal jako velká žába. Jednou nohou odkopl toho, co jí chránil a vrhl se na ní...

-> Yasuo
Kolem budovy 3. divize byl chaos. Shinigami i hollow bojovali všude kolem budovy, zranění i mrtví na obou stranách. Kapitánka se zástupcem bojovali s nějakým hollow, co vypadal jako démon, viděl jsi obří hollow-žábu, která se chtěla vrhnout mezi zraněné shinigami...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Mar 22, 2015 4:43 pm

Darilo sa jej dostať väčšinu zranených na jednu bezpečnú stranu. Skláňala sa nad jedným zraneným a liečila ho ako sa dalo. Lenže potom uvidela ako letí jej ochranca, ktorý stál za ňou. Otočila sa, keď videla, ako na ňu skáče tá veľká hollow žaba. Vykríkla a rýchlo rukami odtisla zraneného, ktorého liečila, aby ho ten hollow nijak nezranil a sama skúsila nejako odskočiť do strany, aby ju nepovalil, nezjedol, nerozsápal na kúsky. Zanpakuto mala schované za opaskom, takže v tej chvíli ho nestihla vytiahnuť a pokúsiť sa o nejaký útok.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Mar 22, 2015 6:34 pm

Yasuo Tachibana

Ať to ta mrcha ani nezkouší.. Útočit na zraněné! pomyslím si. Okamžitě tam zamířím. Jak jen rychle jak dokáži, přeci jenom mé shunpo není zase tak pomalé.. Už za pohybu se připravuji na boj. Připravuji se a zaříkávám..
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Mar 24, 2015 11:59 am

-> Minami
Převalila ses tak nějak neohrabaně do bezpečí. Hollow proletěl nad tebou a rozmázl se o stěnu divize. Dopadl jen pár centrimetrů od tebe. Bohužel ti nohou přišlápl vlasy...

-> Yasuo
Dorazil jsi velice rychle k místu, kde se bojovalo. Většina shinigami buď nevnímala, co se tu dělo, nebo měla svých starostí dost, takže nikdo kromě tebe nepřispěchal na pomoc...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue Mar 24, 2015 2:12 pm

Amaru

Sebral jsem Turiela a zatočil s ním vee vzduchu. Hadō #58. Tenran vyslal sem vír a chtěl hollowa zadržet na dost dlouho aby kapitánka mohla něco udělat. Moje nejsilnější kida ho sice dokázala zranit ale regeneroval se rychlejc než já ho zabíjel. Takhle bych se nikam nedostal. Otočil sem se na kapitánku a očima jí naznačil aby něco udělala
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Mar 24, 2015 3:03 pm

Yasuo Tachibana

Když jsem viděl, jak ta veliká žába útočí na Minami, tak jsem měl trochu strach, ale velice mě potěšilo, že se jí podařilo uhnout stranou.Je pravda, že ve chvíli kdy jí tak věc šlápla na vlasy.. Upřímně mě to zabolelo za ní. Naštěstí pro nás je hollow zaražený ve stěně divize, tudíž mám tah na útok o něco jednodušší. Shunpem se přesuno přímo k Minami abych byl k tomu hollow ještě blíže a abych pak neublížil jí při útoku. Trochu se skrčím abych té věci viděl do obličeje. Už za pohybu jsem spoléhal na Hado a zaříkával, zbytečně nemarním časem Hado #4. Byakurai vykřiknu a zamiřím na masku té žáby.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Mar 24, 2015 4:58 pm

Akashiya Masamune

To se lehko píše, aby kapitánka něco udělala, ale to není tak jednoduché. Pořád vidí ty mrňavé pavouky, ze kterých má fobii a fobie nezmizí lusknutím prstů. Velkým plus bylo to, že vůbec dokázala racionálně uvažovat. Možná alkohol, nebo zranění. uvažovala Aka, co by její myšlenky odvrátilo od pavouků a ona byla schopná aspoň nějakých útoků. Jelikož alkohol po ruce neměla, což byla veliká škoda, tak musela zvolit druhou variantu. Rychle se řízla do obou ramen. Aka cítila, jak nové rány pulzují a po rukou jí začala téct krev. Ale snad to mělo i nějaký účinek. Rány totiž pálily bolestí, a tak na chvíli daly zapomenout, že tam jsou i pavouci. Samozřejmě musela jednat rychle, než di na pavouky zase vzpomene. Přenesla se před Amara, zády k němu. "Pozor na oči." pronesla rychle a vyvolala jednu z vlastností shikaie - Maska štěstí. Nahromadila tedy svou energii a poslala jí do shikaie, což mělo za následek oslnivou záři, což jistě hollowa muselo oslnit. Ještě měla chviličku, takže co s první vlastností shikaie spojila druhou vlastnost - Sladké kousnutí - na koncích obou čepelí se utvořily malé ostré zoubky. S tím zaútočila na hollowa.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next