Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 4 z 30 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 4 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 3:55 pm

Tomisura Raiden

Raiden pocítil zvláštní šimrání... zřejmě tady dole hodně dlouho nikdo neuklízel, což? No, to se asi bude muset napravit, každopádně, když to po něm lezlo, tak to najednou umřelo, jelikož po něm přejel elektrický výboj. Bylo fajn mít u sebe zase svojí zanpakuto a její plné schopnosti, že?
Kapitán se musel zasmát, ten šmudla z Kitsuniny divize si asi myslel, že ten senbon házela ona. K pokukání. Avšak, jelikož se smál a jiskřil, tak raději vyrazil hledat jinou pozici. Zkusil ten okrasný keř u ložnice kapitánky.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 4:04 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune nemohla Raidena najít...nevýhoda toho, když váš protivník umí snížit své reiatsu. "Odpuštěno. Najdi toho ninju." řekla mu a vrátila se do svého kanclu. Napsala vzkaz na kus papíru a dala ho Artemis. Vlčice se rozeběhla po celé divizi a u každého shinigami zastavila. Na vzkazu měla napsáno "Kdo najde kapitána osmé divize převlečeného za ninju, dostane týden volna a flašku saké k tomu.". A tak začal celodivizní hon na Raidena s krizí středního věku. Sama s ho pak vydala znovu hledat kolem kasáren a zvláště prohledávala keře. 

Tsu->Kapitánka ti přikázala najít toho ninju a pak někam zmizela.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Dec 28, 2014 4:07 pm

Tsu Utsukushi

Kapitánka mi dala rozkaz najít toho ninju tak jsem hned začal, otevřel jsem oči a shunpem jsem lítal po celém parku na místa kde by se mohl někdo schovat a při tom jsem vyhledával zbytky reiatsu po ninjovi. Poté ke mě přišel nějakej pes a dal mi papír kde byla velmi lahodná správa ale když jsem se dočetl že to je kapitán 8.Divize tak jsem se trochu zhrozil ale kdo by pro tuhle odměnu něco neobětoval. Usmál jsem se a rychle shunpem prohledával všechny keře, lavičky, stromy atd ....
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 4:31 pm

Tomisura Raiden

Kapitán 8. divize se královsky bavil, fakt ho to bavilo. Obzvlášť, když to prováděl v divizi, která byla na toto specializovaná. Měnil keře, bylo to až moc nápadné takto dřepět na jednom místě. A tak se přesunul na místo, kde pátral ten, co házel senbony. Chvilku počkal a najednou někdo strčil ruku do jeho keře. Byl to Tsu. "Á... BAF!" pronesl Raiden pobaveně a zvedl reiatsu natolik, že by ho to mělo odfouknout až na druhou stranu divize. A kapitán 8. divize mu jen zamával.
No, teď, když už po něm pátrala celá 2. divize, zvolil jediný tah. Dostal se do kanceláře kapitánky 2. divize a sedl si s její lahví saké do její židle.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 4:49 pm

Raiden->
Jak sis tak seděl za stolem a popíjel saké něco tě popadlo za nohavici. Nebyl chytrý tah lézt do kanceláře, jelikož Artemis,když skončila svou pochůzku se vrátila zpět a lehla si pod stůl, odkud tě čapla do zubů. 

Hoshi Kitsune

Kitsune hledala Raidena po celé divizi stejně jako její věrní minioni. Jak by taky ne, za flašku saké a týden volna. Jen Artemis Raidena, který ještě před chvílí musel vyděsit jejího miona k smrti, nehledala, jelikož už ho stejně našla. Teprve až teď Kitsune došlo, že se ještě stále nepřevlékla po poslední misi a že to, co má teď na sobě jsou víceméně hadry. Proto se vracela zpět do kanceláře alespoň pro čisté haori a možná se i trochu posilnit.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Dec 28, 2014 5:00 pm

Tsu Utsukushi

Dal jsem ruku do jednoho z keřů a kdo by si pomyslel že tam bude Raiden a odstřelí mě pomocí svého reiatsu a ještě mi k tomu zamává. Letěl jsem někam daleko a byl jsem naštvaný za to že jsem ho měl ale utekl mi pod rukama takže asi tu cenu nedostanu za to že jsem ho našel. Snažil jsem se něčeho ve vzduchu zachytit a zkrátit si hon na Raidena.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 5:19 pm

Tomisura Raiden

Náhle ho... něco chňaplo za nohu. A kousalo to! "Ale notááák, ty kalhoty jsou historické, nemůžeš je jen tak kousat!" pronesl pobaveně Raiden, trochu se poodsunul, aby se k ní dostal a radostně jí pohladil po chlupaté hlavě. "Jak se máš?" bylo mu jasné, že mu neodpoví, ale tak co. Z oděvu vytáhl kus sušeného hovězího. Nejlepší kvalita. "Dáš si?" zeptal se jí s úsměvem a podal jí ho k tlamě. "Neboj, neuteču, čekám tu na Kitsune," slíbil vlčici a obhlédl se po kanceláři. "Má tvá společnice tady někde plavky?" zeptal se zvědavě, Artemis byla přeci jen geniální, tak třeba pochopí. Přitom pomalu upíjel saké.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 5:30 pm

Raiden->
Artemis tě nepustila ani, když jsi jí nabízel sušené hovězí. Nevěřila mu, plnila svou tajnou misi, přítel nepřítel, nepustí ho. Když ses zeptal na plavky zavrtěla hlavou s tlamou stále plnou tvých kalhot.

Hoshi Kitsune
Kitsune vešla do své kanceláře a všimla si Raidena za stolem. "Já bych to nepila. Vážně si myslíš, že bych tu nechala svoje saké nechráněné?" pronesla k němu, když přecházela ke skříni se svojí zásobou haori. 
"Takže...dělo se něco zajímavého potom, co jsem odešla?" nadnesla otázku. Artemis pustila Raidenovu nohavici a přešla ke své společnici, od které získala pochvalné pohlazení.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 6:04 pm

Tomisura Raiden

Artemis plnila svojí misi znamenitě, takže jí maso dal až potom, co ho pustila. Saké tedy raději místo pití odložil. "Chceš mě snad otrávit?" zeptal se jí s jistým podezřením, když sledoval to saké a pak jí. "Nová úprava uniformy?" zeptal se pobaveně, když viděl jak jí propálila a podobně. Sám na sobě ani Haori neměl. "No... dělo se... zmenšili mě. Myši v Seireitei se pojili proti invazi brouků, které vedly dvě Satoshiho pokusné krysy. Klidně tomu nevěř, ale..." krátce pískl, Cheddar říkal, že stačí písknout a on příjde. Mohl by posloužit jako důkaz. "Co máš teď v plánech?" zeptal se jestli přišel i pokud nepřišel.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 6:22 pm

Hoshi Kitsune

"Otrávit ne, jen si už nepamatuju, jestli jsem tam dala uspávadlo nebo projímadlo..." odpověděla Raidenovi na otázku, když se prohrabovala skříní. Nakonec vytáhla jedno čisté a hlavně celé haori.  "Ne, jen úchyl hrající si s ohněm a pořádnej výbuch." pronesla a hodila po něm to potrhané haori a oblékla si to krásně čistě bílé s modrými vzory, které zrovna vytáhla ze skříně. Pak si vyslechla Raidenův příběh. Musela se tomu zasmát. "Zní to vtipně, ale věřím ti. Musels mít dost práce...já jen čelila armádě hollow a levé ruce krále pouště." Shrnula svůj den a trochu jí překvapilo, když Raidenovi na rameno vyběhla myška a zasalutovala. "Vypadá to, že sis našel nového kamaráda." pousmála se nad tím.
"Co mám v plánu? Noo...chtěla jsem odpočívat, vyléčit rány a tak." odpověděla mu a posadila se na tu velkou červenou pohovku, kterou měla v kanceláři.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 6:38 pm

Tomisura Raiden

"Nemáš tu kousek sýra?" zeptal se nejprve Kitsune a pak pohladil myšku po hlavě. "Tohle je Fiškus nebo Cheddar, můj věrný panoš z předchozího boje," představil přátelského myšáka a nechal ho, aby si tu řádil jak chtěl. "Původně jsem ti ho chtěl nasadit jako špiona, ale nevím nevím..." spekuloval tiše a přitom se zaposlouchal do jejího vypravování. "To je klasika v Hueco Mundo, no. Hlavně, že jsi se vrátila celá," pronesl s úsměvem.
"Četla jsi můj dopis? Máš plavky? V osmičce mám skvělou vířivku, zbudovanou původně pro mě a pro Kasumi, ale kapitánka jako kapitánka, teď se tam většinou koupe kdokoliv. Chtěl jsem se tě zeptat, jestli nedáme místo tréninků relax tam. Samozřejmě s nějakým saké a jídlem," učinil jí nabídku, která snad zněla dostatečně lákavě. Snad bude souhlasit. Zároveň se podíval na její odhozené haori, které chytil. Jedním kidem ho dodělal na prach.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 7:10 pm

Hoshi Kitsune

"Sýra? Maximálně v kuchyni." odpověděla Kitsune na Raidenovu otázku a poté zamávala myšákovi na pozdrav. Do kuchyně se občas bála vkročit i ona, nová divizní kuchařba byla...no řekněme rázná a uměla to s noži, takže jí do kuchyně raději nikdo nelezl.
Cheddar čekal, co po něm Raiden bude chtít a pokud nic, tak zase odběhl domů. Přeci má i jiné věci na práci, než tady celý den vysedávat. 
"Špióna?" podivila se Kitsune. Nějak netušila, co tím myslel, ale zajímalo jí, co tím myslel.
"Já ti nevím...do vody se mi moc nechce. Ale dobrým saké nepohrdnu." pronesla Kitsune s úsměvem a sledovala, jak jí spálil ono poničené haori. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 7:16 pm

Tomisura Raiden

"Ano, špiona, ostražitost divize polevila. Krom tebe nikdo ani nedokázal vytušit kde jsem. A jen tak mimochodem... odfoukl jsem ti jednoho člena přes půlku divize, snad ti to nevadí," pronesl s úsměvem na tváři, protože ho ta komická situace strašně pobavila. Hold, stará banda tu chyběla. Pomalu se pak zvedl z jejího křesla a protáhl si záda. "Nebo si ještě můžeme hrát na schovku, ale to je taky hra pro mladší, nezkušenější. Nezasáhl tě tím senbonem?" zeptal se starostlivě, byl by nerad, kdyby jí prošpikovala jeho vlastní zbraň. Došel pomalu k ní a drkl do ní pravým ukazovákem. "Bude saké, spousta saké, to slibuju," motivoval jí dál, byl rád, že to byla kapitánka, co se ráda napila. Ne jak půlka sucharů v jiných divizí. V tomhle ohledu byla lepší jak Kasumi a to se mu taktéž zamlouvalo.
Cheddara v klidu propustil a slíbil, že mu sýr dá potom doma, v osmičce.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 7:38 pm

Hoshi Kitsune

"Co že jsi udělal? Nemůžeš si jen tak odfoukávat členy cizích divizí." vyjekla, když jí Raiden řekl o odfouknutém členovi. "V tom případě asi nejsem jediná, kdo tě dokázal najít." dodala pak s úšklebkem. V duchu však doufala, že je ten shinigami v pořádku. By bylo asi zajímavé papírování, kdyby měla napsat jako důvod zranění Hra na schovávanou s kapitánem osmé divize.
"Ne, netrefil. Když už jsme u toho...co tě to napadlo házet po mejch minionech senbony? Co kdybys někoho zranil?" zamračila se na něj. Kdyby jí ten senbon trefil, prošpikovala by nejprve toho člena a pak i Raidena. Pak k ní přišel a štouchl do ní prstem. Kitsune ho sledovala s pozdviženým obočím a tvářila se rozlobeně. Když se ale Raiden zmínil o saké, zatvářila se zaujatě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 7:45 pm

Tomisura Raiden

"Co jsem udělal? Jen trochu zvedl reiatsu. Našel mě jen proto, že jsem zůstal takovou dobu v jednom keři a nudil jsem se. Takže jsem udělal baf. Bude v pohodě... snad," ani si totiž nezjistil, jak ten jeden skrček dopadl. Snad ho fakt nějak nezranil. A pokud ano, no... tak to bude ještě zajímavé hlášení. V nejhorší to bude ztráta v boji, ještě dostane posmrtně vyznamenání.
"Neboj se, nejsem takový b-čko, abych se nedokázal netrefit do miniona. Kdysi jsem to používal na navádění Raikenu, když ještě nebyl tak vyšperkovaný," přiznal se na své mladé, neschopné, léta. Její rozlobený pohled vypadal vskutku rozlobeně, ale zmínka o saké dokázala obměkčit její srdce. "Tak si zabal plavky... nebo raději hambatá?" zasmál se a mírně vyplázl jazyk. Ještě nebyl dost starej na to, aby nemohl vymýšlet blbosti. "A Artemis vem taky," dodal ještě. Možná otevřou něco archivního.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 8:13 pm

Hoshi Kitsune

"Aha, aha, takže vždycky, když se nudíš, lítají členové vzduchem..." poznamenala Kitsune. Celkově na ní bylo vidět, že má nějakou šatnou náladu. 
"Ty možná nejsi b-čko, ale on ano a mohl by špatně uhnout." pronesla a nijak nekomentovala, jeho výlet do minulosti. A pak si z ní začal utahovat. Docela jí zajímalo, kdy už Raiden vyroste. Zatím se totiž choval jako malý občas perverzní děcko. Trochu jako Jee. Až na to, že Jee byl perverzní děcko, které se snažilo hrát si na dospělého a rozhodně měl lepší hlášky. Kitsune si vzpomněla na svou myšlenku z HM 'Všichni úchyláci by měli umřít.'. To jen znamenalo, že je vážně naštvaná. Artemis její rozladění vycítila zalezla se staženým ocasem pod stůl. "Víš...kdybych chtěla poslouchat podobný hlášky, zůstala bych si v HM povídat s Jeem." pronesla potichu a v obličeji se jí znovu objevil onen naštvaný výraz. Jak už jsem řekla, měla celkem špatnou náladu. Nemluvě o tom, že jí stále bolely některé části těla.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 28, 2014 8:30 pm

Tomisura Raiden

"No tak promiň. Ale jinak jo, létají. Když je u nás v divizi nuda, tak se buď opijem nebo uspořádáme pranici... většinou to skončí tak, že spousta členů skočí na mě a snaží se mě udržet na zemi," pronesl s úsměvem, ale jelikož podobně jako Artemis viděl, že má fakt blbou náladu, rozhodl se změnit plány jen na to pití.
"Tak fajn, tak jen vytáhneme jednu archivní lahvinku. Možná dvě," nebo sud, dodal pro sebe, omluvně se na ní zadíval a chytl jí za ruku. "Potřebuješ ještě něco nebo můžeme jít?" pokud již nic nepotřebovala, chytil Artemis kolem pasu, jako takový malý balíček a už to šupajdil Shunpem pryč, chlast je čekal!

>>> 8. divize
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 9:19 pm

Tsu-> Raiden tě neodpálil moc daleko, jelikož ses zachytil o větve stromu. Když ses vracel zpátky, uslyšel jsi jak si dva shinigami z tvojí divize povídají o tom, že Raiden už se našel a že nedostanou tu slíbenou odměnu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Dec 29, 2014 1:12 pm

Tsu Utsukushi

Hned jak jsem to uslyšel tak se mi zhoršila nálada protože kdo by nechtěl mít den volna a láhev saké k tomu, ale zase já alkohol nemám rád takže bych ho někomu asi dal. "Ach jo, byl jsem tak blízko" oddechl jsem si a otevřel knížku "Vrátím se k tomu co jsem začal" procházel se a přitom četl.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Dec 29, 2014 4:26 pm

Tsu->
Jak sis tak četl o dobrodružstvích kapitána PinkFluffy Unicorna, ano přesně takhle se to píše, v Banánové zemi, začínal si mít pomalu hlad. Nemluvě o tom, že jsi nedával pozor na cestu a zakopl o kořen nejbližšího stromu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Dec 29, 2014 5:05 pm

Tsu Utsukushi

Padl jsem a upadla mi knížka na zem "Jauvajs" zvedl jsem se, sebral knížku a uslyšel jsem jak mi kručí v břiše. "Už jsem docela dlouho nejedl ... no nevadí půjdu k nejbližšímu stánku s jídlem jestli tady nějakej najdu" oklepal jsem se a šel někam kde by mohl být stánek s jídlem.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Dec 29, 2014 5:10 pm

Tsu->
Knížka byla trošku ušpiněná, ale nebylo to nic vážného a ani tobě se nic nestalo. Jak jsi tak hledal stánek s jídlem, žádný si nenašel. Kde by se tu taky vzal, že jo? Na pozemcích divize, když jste měli vlastní divizní jídelnu i kuchyni...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Dec 29, 2014 5:21 pm

Tsu Utsukushi

Když jsem nic nenašel tak mi se mi v hlavě rozsvítilo a vzpomenul jsem si že naše divize má vlastní jídelnu. Hned jsem to otočil na směr jídelna a strašně jsem se těšil až se najím "Co pak tam mají dneska k jídlu?" zeptal jsem se sám sobe ale nechám se překvapit.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Dec 29, 2014 5:57 pm

Tsu->
A tak ses vydal do jídelny druhé divize. Čirou náhodou ve výdejním pultu nic nebylo. Ono se ani nebylo čemu divit, když už bylo po obědě. Jediná tvá šance byla sehnat si něco v kuchyni. Ale jak jsi slyšel, pobývala tam děsivá paní.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Dec 29, 2014 6:05 pm

Tsu Utsukushi

"Ach jo, takže tady nic není" hluboce jsem si oddechl a snažil se přemýšlet jak bych mohl dostat nějaké jídlo. Po chviličce jsem si vzpomenul že v kuchyni pobývá děsivá paní takže by mohla být ještě víc děsivá kdyby mě tam našla jak si beru jídlo bez dovolení. Přejel mi mráz po zádech ale nedalo se nic dělat a tak jsem udělal "Haloooooooooo ... je tam někdo?" silnějším hlasem jsem řekl do kuchyně a čekal na nějakou odpověď.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down